Lär ju blogga..

Hårt som fan också, nu när läsarsiffrorna stiger utav ba helvete, kör på ba.. Kul att folk gillar det vi skriver, inte så konstigt med tanke på hur sjukt gryma vi är together lixom! ;)

Och idag är detännu en såndär dag då vi hunnit med en hel del, jag(elin) har traskat fram och tillbaka från skolan, då min äckliga förrådsnyckeln var borta, vilket ledde till att jag inte kunde få utt cykeljäveln..suckkkkk. Vi har planerat massor inför studenten osv, skrivit klart alla arbeten förutom 1 och det är så jävla skönt :D Fri som en fågel nu, typ.. Vi har stekt lite i solen oxo, pumpat rumpa på gymet och så har vi hängt lite hos maxa(faxa). Jävligt schyrre att vi får låna din bil, schyrrebyrre t.o.m!
Sist men inte minst har vi packat och gjort oss redo inför morgondagen, för vi ska ju nämligen på hajk :D Gryyymt ju, fan va kul det kmr bli..

OBS! Imorrn blire 3 timmars möte, sen äre bara att börja jobba. Sköööönt!

Flytten för oss två sker ju fan rätt snart asså, We like! PS. Vi kommer då bli medlem i BGG = Bjurhovda-gettho-gangsters! Sug på den niii era kukansikten, hatar er alla. Vi är dom ända som räknas!



Ska pilla lite smulla nu..Over and out! / Ell as Always!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0