Lördag, Söndag & Måndag!

Lördagen började med en saftig frulle, rostmackar o allting, jävligt gott. Sedan blev det slapp in the bed all day long, lite dusch och sen plocka vi upp emme för att bege oss mot hemdals o käka pizza. Mätt blev man, fysatan vad stora dom är, vi delade på 1 pizza som smakade lite väl mkt skinka, men den slank ju ner lätt som fan ändå såklart haha! Väl klara med pizzan, stack vi till trogna pepsi o käpte candy, för att bänka upp hos hemma hos emme. Kikade på Tv, åt, tog lite kort på bebbe-magen och kikade in bebbe-rummet som snart e klart :) När fotbollen var klar, stack vi på Spanish party och hade det trevligt som fan. Det drog som fan i ådrorna när man såg allt folk, alkohol och glada miner men vi höll oss. Tur att jag hade bilen annars hade vi nog brytit vårat löfte och dyngat ner oss totalt :P haha! Avslutningsvis hämatde jag Lulu, o efter sa vi godnatt!


Söndag, igår gjorde vi inte alls mycket till en början. Jag hann vakna och stack i princip direkt hem till lilla johan, ja? Vad gjorde vi? Vad gjorde vi inte rättare sagt? Haha! Vi e nog rätt dumma i huvidet när vi sätter igång, 4 st galningar.
Johan: Spillivink, Drygjävel när han blir trött eller uttråkad, Sötis men kan inte ha hand om mus och tangentbord när vi glor på film, då är hela filmen förstörd, Cola-beroende!
Malin: Störst, bäst och vackrast. "svens"!
Makkan: Morsgris, Pajjas, Lider av Gap & skrik-sjukan till o från, cola-beroende och sist men inte minst ger han ifrån sig ljud omedvetet :P haha!
Elin: Starkast, snyggast och snabb/smidig. "Gladiator"!
Ja, vi vet att vi är jätteroliga och att Makkan kommer läsa detta och typ bryta ihop, som han gjorde förra gången men vi vet ju att han gillar oss ändå :) Johan han säger inte så mkt, bäst så! Mohaha! Kvällen avslutades mad massa trakasserier, bla mobilmobbning, vatten-krig och boxa sönder person till högers ansikte först! Var väl hemma vid typ 12, man var ju tvungen att dra hem för dom små krypen stack ju upp o jobba kl 5 imorse! Jo, dom e så duttiga så, vi med, snart elr nåt! HEHE!
Måndag, dagen idag alltså har inte hunnit gått så långt än, kloon är ju bara halv 2 än så länge och vi har redan hunnit käka äcklig gröt och dragit ett medelpass på frille! ps, vi hatar Reza jävla svettbomb! MEN Träning som träning, o nu tänkte vi dra en fet däck, elr iaf jag som typ inte sovit ett skvatt inatt suck. Mallan ska väl farma lite först sen joinar hon nog mig skulle jag tro :) Vi får väl se om vi hörs nå ikv, hoppas på att emme ska senda som pictures från i lördags, to me så jag kan lägga ut dom men det tar väl hundra år det å! Ciao



/ E&M!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0