Midsommar!

Gårdagen började med att vi tog en morgonpromenad till jobbet och levererade hos kunderna mellan 7.30-12.30 haha! Terese hämtade upp oss efter jobbet och skjutsa oss hem till mami där vi vattnade blommor och matatde nemo eftersom dom höll till ute i munga, sedan snodde vi carjäveln och drog hem till oss för att fresha till oss lite. Sedan bar deet fort av hem till familjen Ahlgren ute i hökåsen, efter lite käk och massor med roliga lekar så drog vi ut till Tillberga och dansade runt stången!





Efter dansandet så drog vi ut till munga och hälsade på alla fucktards som höll till där ute. Ps, dom valde själva att kalla sig för fucktards. Det är mina släktingar o bekanta det haha, stört skönt gäng alltså..

Efter några timmar där fick vi skäll för att vi ebstämt oss för o vara nyktra, en MIDSOMMAR? Vi fick frågan om vi var helt dumma i huvudet haha, dom pracka på oss massa öl och vin så stack vi in tills stan för att partaja i marias hus! Bilder därifrån kommer någon dag när maria är i lite bättre skick den stackarn haha, hade iallafall en grymt bra dag :) Tack för det allihopa!

 

Idag har vi promenart hem till farmor o farfar ♥ hängt där några timmar o önskat dom glad midsommar, hämtat våra cyklar, käkat pizza, sovit middag, storhandlat småstädat. Nu ska vi iväg o plocka upp flanders den jäveln. Ikväll blire mys bara så ni vet. e


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0