HANDS OFF

Shappa... Bilen var ledig, känns som att vi varit runt ÖVERALLT denna dag! Vi har shoppat massor av nya saker till lägenheten, bla vitt köksbord+stolar, förkläde, ljus till lyktan som står i köksfönstret, grytlappar/vantar, spis-skydd, FET tavla till vardagsrummet, målarfärg(all som behövs därtill) m.m, o givetvis lite till kylskåpet :)

Vi fick för oss att måla om dörrana vita nu, vi har alltid velat det men nu tog vi oss äntligen i kragen MEN den stora frågan är vem som målar en dörr utan att slipa den först, INTE ens tvätta rent den med vatten har vi gjort haha! Så jävla kassa, tänkte måla första dörren en 3:dje gång innan vi slaggar. Känner på mig att detta kommer gå åt helvete, dörrarna kmr ju flagna mer än mallan när hon har en riktig solbränna! Räcker med en touch sen krashar allt typ haha, så till er som kommer hit i fortsättningen, Hands off! Mycket viktigt! 

Kanske slänger upp någon bild imorrn på nya inköpen, nu ska vi rolla vidare! Hoppas ni som krökar ikväll gör det jävligt hårt så det är värt att må dåligt imorrn. e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0