300410

Först och främst ska jag säga grattis till världens bästa mamma! <3
Är hos familjen i hökåsen nu och firar, men sitter på mammas dator så har inga bilder haha..

Idag har vi gjort massor, kolla när ebba uppträde, gått på stan, shoppat, fixat och nu jobbar halvan..jag håller på fixar inför ikväll :) antar att vi skriver mer imron!

 

ses i dimman!

/M


290410

Alltså herremingud vad tiden springer iväg och jävlar vad dåliga vi blivit på att blogga men allvarligt talat så har vi verkligen inte tid, elr ja vi glömmer bort helt enkelt och det suger ju rent ut sagt. Tillochmed läsare som har klagat o allting så nu ska vi bättra oss, i promise.

I Tisdags jobbade vi båda två sen drog vi och tränade, Maria honkade oxo. Vi gled runt i hennes pärla som för övrigt är min blivande man, fan vi klickade direkt när jag satte mig framför ratten :). Glodde på skräckis gjorde vi oxo, ps gjorde så jävla fula saker så jag säger inge mer men skoj hade vi ivf. Däcka fett sent!


Onsdag var vår lediga dag och Maria övernattade från tis-ons och vi gick upp strax efter 10 på morgonkvisten för att Mallan skulle övningsköra vid lunch och jag köra ett medelpass, det var tjockt skönt som vanligt kan jag säga och fick höra att halvan var duktig som fan, Maria sa det iaf! :) Lediga var vi ja hmm, som vanligt på våra lediga dagar så har vi en massa att göra. Jag, Halvan, Maria & Matilda drog till IKEA och shoppade i ett X antal timmar, några tusenlappar fattigare men äh vafan gör det liksom? Och så drog vi till CHILI och där rök oxo en hel del stålar, men men tänkte vi och drog till Willys och storhandlade. Hör o häpna, har tametusan massor med pengar kvar, typ 10 LAXAR efter att ha shoppat och betalat räkningar. Så jävla tät, det är det mohaha!




Vårat vardagsrummet bara ÄLSKAR jag och inte ens hälften av allt som ska upp/in är på plats, tur att man är så jävla bra på allt inklusive inredning. Efter lite montering drog vi till B-hovda och hämtade h-alternativen i regnet, men det var rätt mys ändå ska jag säga så vi tackar för en totalt nice dag!

Idag har vi jobbat hela dagen, medelpass, shoppat å fixat lite inför morgondagen = valle. OBS att jag jobbar 16-21 men ärligt talat så stör inte det mig, jag går all in ändå soft man är elr vad??????
Åt nyss elr ja får någon timme sen iaf så åt vi kyckling i ugn, klyftpoatis, sallad av olika slag och B-sås och det var äckligt gott kan jag säga. Jag är grym i köket som jag sagt tusen ggr förr, fattar inte hur jag lyckas varje jävla gång! King är vad man är!

Just nu håller halvan på o montera ihop en byrå, jag föröskte hjälpa till nyss men vi började tjafsa direkt så jag håller mig på avstånd hahahaha!

Duschen snart sen en fet däck, är helt slut. Imorrn blire nog lite glutt på show som världens bästa kusse ebba ska uppträda på, sen stan å shoppa nå nice att ha på sig till helgens bravader oså jobb 16-21. Efter allt detta går vi så jävla mycket all in som det bara går! pöss e

260410

Jag måste bara börja med att berömma mig själv för min "hjälte-insats" igår, fyfan vad flitig jag var. Kolla in schemat för gårdagen, fattar inte ens själv hur jag orkar:

- Damma
- Dammsuga
- Skura
- Tvätta alla skitiga kläder + sofföverdragen & sängkläderna = springa till tvättstuugan 40tusen ggr och det var jävligt drygt kan jag säga !
- Laga mat
- Station/Medelpass + dusch där
- Cykla ner mot stan för att köpa en fet godispöze + en burgare att snaska i sig på vägen hem. Vi tog nämligen ut ätardagen en dag för sent, vi ville spara den eftersom halvan jobbade 12-21 i Lördags. Blev inte mycket till ätardag igår kanske haha men en godispöza o lite annat snask fick vi minnsan med oss hem och vi var så nöjda så! :)



Totala zombizar var vi imorse när vi gick upp, plus att vi gick upp 45 minuter senare än vad vi borde så det var bara att slänge på sig kläderna och sen glida till jobbet lite snyggt sådär. Idag skulle jag ha jobbat 7.30-12.30 men snäll som man är så jobbade man över till 16, klart man måste ställa upp för någon som allt gör det för en själv! Halvan slutade oxo 16 så vi drog direkt till björnövägen för ett medelpass, nu sitter vi hemma och degar. Mallan har precis duschat så jag tänkte hoppa in i duschen medan hon slänger ihop käk för jag orkar verkligen inte laga något idag :) puss e!


240410

Igår jobbade jag till 16 och halvan var ledig, hon uträttade några ärenden och så vips var jag hemma. Vi började fixa oss, maria och bigsis kom över oxo. Vi förkakade här sen vidare till BMB.. Det känns som att jag går på spikmatta så fort jag rör fötterna, snacka om att vi slog klackarna i taket igår. Vi avslutade på donken sen taxi hem, Tack för en grymt rolig kväll brudar!!





















Idag vaknade man därimot upp och mådde en aning sämre än igår, JA! Har iaf hunnit med o städat, t.o.m på balkan hehe, halvan jobbar och nu sitter jag, matilda & lullan framför tv'n o glor på crossroads :) Fint väder bjuder sverigeT på idag oxo och det gillar vi, setat ute i solen har vi faktiskt gjort och det var himla skönt. Nu blire ännu mer soffänh sen får vi se, det blir lugna lungan ikväll iallafall. Ledig imorgon oxo! e

220410

VAFAN ÄR DETTA?!!!!!!!!!!! jag kan verkligen säga helhjärtat att jag hatar snö!

Idag är jag ledig, fyfan va skönt! dock vaknade jag när halvan knata iväg till jobbet. Stackare, jag hatar att jobba i dehär vädret! idag har jag varit på ett viktigt möte i ca 20min. De ska bli kul att se om de blir som jag vill haha.........................

snart ska jag laga mig lite mat sen slänga mig i soffan med mitt gosiga täcke. IDAG äre äntligen angelica's pass!! MAXA säger jag.

Vi gick på ett medelpass igår och de var det sämsta genom friskis historia..HELA hennes pass var som angelica's uppvärmning. SÅ idag ska vi ta i uta ba faaannnnn.

hejdå./mallan.

ps idag hann jag se våra bästa år ååååååh vad jag saknat <3<3<3<3<3

e uppdaterar!

Det blev några timmar på stan idag för vår del, promenixade runt i det fina vädret har vi oxo gjort en hel del under dagen ska ni veta. Lunchade på spicy gjorde vi oxo, tussen gillade inte vissa saker och blev skitarg fast vi var på restu o allting haha! Jag fick även med mig ett par ur-balla solbrillor hem, jag diggar dom stenhårt. Bild på brillorna kommer lite längre ner, tänkte nämligen visa dagen i bildform oxo. Precis som jag lovade i det tidigare inlägget :)!







Sådärja, o vid 16 mötte jag upp halvan och 16.15 drog vi ett medelpass på friskis för att se fläsket brinna yttareligare en gång mohahhhaa! det var fight som gällde, bara så att ni vet. Det blev däremot ingen rikigt middag, vi hade ingen större lust att laga något och var inte sugna på nå spec heller för den del så det fick bli ägg, fil/mûsli, macka osv! Det sitter rätt fint det med ibland...

Nu sitter vi framför tv'n efter en kvällspromenad. Tror vi däckar straxenbraxen, både är helt döda typ. Imorrn jobbar vi 12-21 båda två och det känns så jävla fett, vi ba kör som aldrig förr liksom! Snart är sommaren här så man måste ligga i som fan när man glidit på räkmacka på tok för länge, goodnight e!

190410

Efter en hel veckas jobb förutom i torsdags så är jag ledig idag och är givetvis uppe med tuppen. Jag känner mig ABSOLUT INTE bitter för att jag inte får sova ut, nej inte alls så istället väljer jag att göra något vettigt. Det blir strax en promenad med emme & theo i det underbara vädret! Känner mig riktigt glad idag faktiskt och det gillar vi!! Resterande dag får vi se vad som händer, mer träning blire ivarjefall när halvan slutat jobbet. Kanske en sväng på stan? Hälla? Äh, vi får se. Idag ska jag iallafall njuta som fan för det är jag värd!

Igår jobbade jag 7.30-15 och var helt slut när jag kom till jobbet kan jag tala om, sov nämligen inte mycket alls natten från lördag till söndag då våra kära grannar bjöd på efterkaka med gitarr/sång haha! Dom verkade ha skoj så att gå över och klaga var verkligen inget vi övervägde men vänta bara tills vi bjuder på efterkakor. Dom kommer inte bli nådiga mohaha, så det så!

Nej nu måste jag klä på mig och göra mig redo för promenaden med mannen i mitt liv, tussen du e allt för go du och nu var det länge sen jag såg dig! Blir knäsvag bara jag tänker på det hihi. Ps, kameran åker med så idag ska det tas en massa vår-bilder har jag bestämt, vare sig emme vill eller inte mohaha. e


170410

Hej.

Igår hämtade matilda (halvans syster) oss för att åka och handla. Vi drog till willys haha.........450kr fattigare åkte vi hem och gjorde iordning mat. smakade riktigt bra fäään ;)
Resten av kvällen blev lugn!

Idag vaknade man upp på underbara ätardagen :D fast halvan drog iväg och jobba och jag passa på att åka hem till mamma! tänk va man kan sakna dom, hihi. har ätit frukost här och ska väl tigga i mig lite lunch oå för då slipper jag diska. HAHA. ja man får ju ta till chanserna när dom kommer hahaha! ska gå ett varv i huset o se vad jag kan plocka på mig till vårat egna hushåll hahahaah!!!

nu ska jag leka med lilla alva! :)

hörs senare, men först ska vi pumpa rumpa på gymmet ;)

/MALLAN.

160410

GODMORGON!
fast egentligen har jag som är ledig varit vaken sen 07.15...halvan jobbar på ormkärr idag, hon börjde nio så vi hann kolla på tv o allting imorsää haha. Igår fick vi hem nya tv-boxen så äntligen kan man börja leva som en normal människa igen! Igår jobbade jag hela jävla dan, efter de cyklade jag ner till björnö och där stod mina t-vänner redo för att maxa ett medelpass med angelica. FYFAN!! de är de bästa passet genom tiderna, sista konditionslåten i hennes pass får jag typ gåshud över hela kroppen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag blir de lugna gatan, håller på tvättar så springer ner i tvättstugan med jämna mellanrum, men en sak jag verkligen inte kan förstå mig på och de är tiden på våran jävla stenålderstvättmaskin..de står att de ska ta ca 45 min. men OJ va konstigt för när jag då knatar ner efter 45 min är fortf inte klart!?????!! så då måste jag stå där och vänta i ca 11-15 min. och de är jävligt drygt för de är helt läbbbit därnereeeee..även om jag går ner 10min efter uträknad tid äre inte ens klart..ÅH! plus att man ba väntar på att de ska komma en granne som är as snygg och ba "tja, behöver du hjälp att tvätta"? men de händer ju fan aldrig. börjar undra om vi ens har grannar??

EN händelse som hände i tvättstugan idag, jag står o tvättar händerna och bakom mig har jag ett stort torkskåp. Jag står och funderar på hur man gör rent de för de måste man tydligen göra...helt plötsligt ramlar hela jävla skyddet i torkskåpets tak!!!!!!! först höll jag på skita ner mig, sen slog mig 30000 tankar och en av dom var, hur fan ska jag få dit det igen?! så fick man stå där 23min extra för att fippla med nå jävla skydd och inte fan kom nån snygg granne då helller!

Ikväll blire nog oxå lugna gatan, halvan jobbar hela helgen och jag är ledig men kanske kan ta nå extra, dom behöver ju alltid hehhee.....

aja hejråe nu ska jag ner IGEN!

vill ba dra iväg till ett varmt land o leva livet!

/mallan.

e update!


Kort o svart skinjacka, långt/grått linne med fickor nedtill, svarta leggins, nit-armband, nit-handväska, 2 favoritringar och svarta boots får bli dagens outfit! Utan smink, endast uppböjda ögonfransar och bara genomborstat hår sätter jag mig på cykeln ner mot stan för att träffa bigsis innan eftermiddagens pass! 
Ps, Allvaret har verkligen börjat och jag gillare jävligt hårt ska ni veta! Nu kör vi. pöss e

150410

Det är Tordagen den 15 April idag, kl:11.00 och jag fick sova till cirkus 9.30, hur undebart lät inte de? Ja, jag är ledig som ni kanske förstår. Så nu är jag utvilad och har precis betalat lite räkninger via internet och snart ska jag springa ner till banken en snabbis för att lämna in deklarationen! Viktigt, viktigt!

Dagarna bara rullar på ska ni veta, vi jobbar, tränar och gör allt som hör till ett hushåll. Vi gillare starkt, det är så nice som det kan bli :) Nu ska jag ta på mig något bekvämt och kicka en fet morgonpromenad sen blire hem och fixa till sig + frukost, innan jag drar ner på stan med bigsis! pöss e

PS. ÄLSKAR MIN MAMI O SIS MEST AV ALLT. BIG BIG BIG BIG LOVE!!

140410

Hej!

Idag har jag jobbat till klockan 12, sen snabbade jag mig hem och laga ihop lite mat. Halvan jobbar på ormkärrskolan idag. Men de tror jag inte gör henne ett smack eftersom det är drömjobbet haha! Och jag bara älskar dethär vädret jag blir så glad och pigg på nå sätt. Men imorse blev man dock LURAD tog man vårjackan och cyklade till jobbet och höll på frysa ihjäl hahha.

Senare idag blir det till att maxa på gymmet, och de ska blir riktigt skönt!
nu ska jag se på tv o sova en minut eller två.

HEJ!
/M

120410

Låter bilderna tala!










det var de och dessutom ligger dom inte ens i ordning haha.
Just nu jobbar vi som fan och tränar. Därför hinner vi icke med att sitta vid datorn så mktttttttttt.
/mallan

080410

GOOOOODMORGON DT ÄR MALLAN!
igår jobbade jag 07.30-21! fick en timmes rast så, men ska aldrig göra det igen tror ja. Idag ser det ut som jag supit i flera dar i sträck! helt zliten människääää. MEN inte stoppar de maaaj. Ska snart ner i tvättstugan och tvätta sen ska jag handla och städa. ja sånt måste man ju göra när man har ett eget hushåll. Halvan har ju begett sigmot ullared nu så alva fick komma och sova hos mig inatt hhahah. Nu sitter både anton o alva här hos mig, anton hade fårr krupp hosta så han ville väl komma till syrrän så hon kan ta hand om han hahahha :):):) hehehh.......

nu ska jag ner i tvätt-H-stugan haha. hoppas på samma sak för förra gången, kanske lite pev???? hihi.

seee yaah!!

070410

Hej & hå, jag jobbar 16-21 idag men ändå var jag uppe innan klockan hunnit slå 8.00. Mardrömssenariet uppstod idag, jag fick med mig en kunds nyckel hem haha fyfan paniken jag hade när dom ringde imorse var inte rolig. Ingen cykel hade jag heller, så bossen kom snällt o hämta nyckeln. Garvade mig rakt upp i ansiktet och sa åt mig att chilla ner några hekto typ. Man är ju som sagt inte mer en mänsklig! Ska strax käka frulle sen blire ett lunchpass med favvoledaren på friskis 11.30, sen lunch och avslutningsvis jobba kväll!

Måndag: Jobb 7.30-16, var hem till familyn och mös lite sen bajkade jag hem och då satt halvan + två bögar här! Det var trevligt faktiskit, o så laga halvan mat åt mig och så däcka jag typ vid 19.30. Trodde jag att jag skulle få sova så trodde jag ju totalt fel, vid 23 kom några fler bögjävlar och väcker mig så att jag typ ramlar ur sängen. Pay back time bitch, var så säker haha! Sällskapet blev inte långvarigt och jag somnade snabbt om!

Tisdag:
7.30-16, sen bajkade vi snabbt hem för att börja med spaggen o körresåsen som för övrigt blev gudomligt god. Jag har sagt det förr men säger det igen, jag är king i köket! Allt blir så sjukt gott, vafan har hänt med mig? Hahaha! Nåväl, mätta och belåtna kom Zlatan förbi en sväng sen drog vi ett medelpass. Det blev inte mycket mer än såhär igår, en dusch och soffhäng hela kvällen lång för vi del! :)

Ville bara påpeka att när vi kom hem igår och såg detta blev vi totalt överlyckliga, nu vet postgubbarna att
vi är sambos tillochmed! Så tjockt nice såre finns inte!

Ps. Imorrn drar jag o några kärringar iväg till Ullrad och det ska bli så himla skönt att komma iväg även om det bara blir en övernattning. Jag behöver verkligen det och hoppas på att komma hem med en hel del, vore ju nice. Shit vad klockan tickar, måste dra mig om jag ska hinna till passet. pöss e

040410

Idag är det Söndagen den 4 april och det är inte vilken dag som helst, utan nämligen knugen(Nathalie Lag)'s 22-årsdag så grattis till dig kärring! :) Jag jobbar delad tur idag så var där under min 3 timmars rast och surra lite med na, mycket skoj må jag säga men nu är jag trött som fan. Somnar typ sittandes snart elr nåt, o på påskhelgen finns inte så mycket att göra här, det blir fan rätt så segt ändå !

Har jobbat hela helgen och i fredags gjorde man tabben att dra till på en utgång. För min del äre bäck svart efter att vi klev av Taxin ner på stan och då har vi tydligen varit på silk, konrad, donken + att jag pevade haha. Ingen aning om detta men som tur är har jag halvan som är lite mer reko än en mig i många fall o det tackar vi gudarna för haha! Och igår morse/Lördag klev jag upp vid 6, efter 3 timmars sömn och minns knappt cykelfärden till jobbet. Så nykter var jag, bra gjort liksom! Men sånt är livet, det är smällar man får ta. Right? Resterande gårdag bestod av sänghäng till maX, pizza o lite gödiz. Mumzzzzzz!

Nefan, nu måste jag ut och jobba. Alla jobbarpolare har ju dragit, helt ensam varg typ. Det ba ekar här inne på kontoret, mindre kul så tjingeling. / e

E18 stängdes av runt olycka!

I Västerås. Publicerad 31 mars 2010 Uppdaterad 31 mars 2010!


E18 stängdes av runt olycka

(Uppdaterad 20.05) Vid 20-tiden inträffade en trafikolycka mellan en personbil och en lastbil vid Rocklundamotet.

Relaterat: Räddningstjänst och ambulans kom snabbt på plats. Olyckan inträffade vid påfarten till E18 i riktning mot Oslo. Tre personer drabbades i olyckan, alla kunde själva ta sig ur fordonen. Ingen skadades allvarligt.

E 18 stängs av en liten stund runt olyckan för att bärgningsarbetet ska kunna ske, och för att städa bort från glassplitter. Det arbetet var färdigt cirka 20.40

OKEJ, HUR NYFIKEN BLEV MAN INTE NÄR DET VAR FULLT MED "DISCO-LJUS" SOM BLINKA SÖNDER I FÖNSTRET IGÅR? HAHAHAHA! Nu vet vi iallafall varför, jävla ambulanser och poliser överallt typ haha!!!


010410

Första April är det idag, jag är ledig och allting. Inatt hade vi sovsällskap av Lullan min, mycket mys! Däcka typ vid 21 igår, om inte tidigare ändå haha! Dessvärre vaknade jag idag när Halvan skulle iväg till jobbet och Lullan till skolan men det är smällar man får ta :) Jag gillar ju dom mest av allt ändå hihi!

Hmm, Undra om någon drar ett Aprilskämt med mig idag? Vore ju kul, men tvivlar på det haha! Jag är väldigt svårt att lura om jag ska vara ärlig men man ska aldrig säga aldrig!


Visst har jag fina tossor? Dom går jag runt i 24/7 här hemma, I really love them!
Planerna för idag är städning, STORhandling med mami, hämta cyekljäveln och gymma stenhårt! Hörs. e


RSS 2.0