270909

Söndag är vad det är för dag idag och kl.11 stod jag redo för att köra ett friskis-pass på björnövägen. Jag älskar att träna tidigt, då har man det avklarat liksom. Iof så drar jag och min andra halva 2 träningspass om dagen nu, men det är skönt och veta att man bara har 1 kvar. Kan man välja när man vill utföra det sista liksom, könns så skönt tycker jag hihi! Helgen då? Jo, den har varit bra. Fredagen var trevlig, OCH rolig så länge den varade. Total urspårning på mig när vi stack från krogen, synd att man blir störd i huvudet ibland. Men som tur är händer inte det allt för ofta nu för tiden, nästan aldrig faktiskt. Och igår mådde jag väl som jag förtjänade, skit haha!

Inte nog med det, igår plockade lullan o mami upp mig. Vi hade en såndär dag som jag bara älskar mest av allt, en dag för oss själva. Vi åkte till Hälla, kikade runt. Mami var galen haha, hon var inne på varje affär i tyå 30 min. Höll på att bryta ihop, så jävla hungrig men fick lov att hålla mig. Sedan åkte vi en sväng förbi rusta och sist men inte minst Willys! Herremingud, jag älskar att storhandla, vi köper så mycket bra saker och känner verkligen att jag varit med och påverkat hur våra skafferin och kylskåp ska se ut. Jag är nog den enda i familjen som bryr sig om de, haha! tur att någon gör det ivf, det är min roll liksom och jag gillare =) Kvällen tillbringade jag hos min kära bigsis, vi käkade massor med gott! Och vi kom fram till att fyfan vad underbart det vore om man kunde leva och tjäna pengar på att äta? Jag älskar verkligen att äta, mat är kärlek! Sjukt men sant! Vore så klockrent om man fick ha det som jobb, att äta, Vilken grej lixom!
Förresten så har jag funderat på att utbilda mig till gym-instruktör, skulle vara grymt kul. Jag vet faktiskt att jag ofta gör en ganska stor inverkan på folk, har ett bra pusch och driv i mig! Jag har viljan och vill gärna sprida av mig lite av den till andra ! Ännu en dröm? Får väl se, I guess!

Avslutningsvis, har ju nyss tränat, tänkte slänga mig i duschen när jag skrivit klart detta sen ska vi på Norge-möte! Jag vet en sak som jag och min andra halva skulle vilja ännu mer, träffa några busar! Som vi faktiskt saknar mycket. Blir helt fel att inte ses, vi gillar det inte! :(


Saknar Turkiet oxo, åhhhhh! Pissgrejer! Duschen nu, sen drar vi åt helvete!
 
// E

260909

Godmorgon!
Tänkte lite snabbt bara berätta våran gårdag, :)
Började med att vi stod på friskis halv 11. Hahaha kan inte sluta skratta för vissa rörelser är ju sjukt fula, och när man står där och ser sig själv i spegeln och ser att man gör helt fel hahahah!! men men.

Sedan cyklade vi ner på stan, där inkaserades det en jacka till oss båda :) +en klänning och lite småsaker.
Sen åkte vi hem och fixade inför kvällen! Vi var bjudna hem till frida för hon fyllt, där åt vi tacos och drack lite. Egentligen skulle jag inte ens dricka, för nu när jag väl kommit igång med träningen känns det vara dumt haha. men det blev ju till att dricka ändåååå. Tog bussen vid 22 för att hinna till 23 hahah. Men på bussen råkade ju halvan nocka till en så man börja blöda näsblod! så jag&halvan drog till donken för att fixa upp detta haha. Slutade på konrad där man bräna typ 500spänn. fyfan. ångesten är verkligen här nu kan jag säga påengång.

Nåväl nu sitter jag här, ska snart duscha och sådär, blir väl till o göra nå idag haha. Har ju crossroads hemma, så jävla bra film :D

nu orkar jag inte skriva mer, hörs&ses libanes!
/mallan


230909

Idag har vi hunnit med en hel del, morgonpromenad, gym och sen en liten till promenad pga av att vi var tvungna att fixa en liten hemlis jag och min andra halva! ;) Får inte glömma att mami gjorde vår favvorätt idag, inget mindre än spaghetti och köttfärssås med champinjoner i... Satan vad det sitter fint i kistan, min mami hon kan hon hiihi! Och vi har valt att avsluta denna kväll med American pie - The wedding rätt framför nyllet på oss, i världens skönaste säng dessutom! Kan det bli bättre? Hell no! 
Ps, Imorrn ställer vi klockan för att hoppa på cyklarna och bege oss mot friskis och dra ett pass kl, 11.30. Jag menar, det var ju inte igår man gick upp för 12-13! Natti natti!

ickerökare till rökare kom..

Haha nej jag menar't. Kommer väl sluta med att man ligger och glor rätt upp i taket i mörkret..så kmr de sluta för dig iaf, såg att du inte har någon tv-antenn i kopplat i tv'n.. :/ haha!
Klart jag är schysst, har man väl alltid varit. hihi.
Va bra, då har jag koll på dig..jag är oxå hemma, ska sova i min stora säng inatt, kmr kännas lite weird att inte ha sin stora trygga trygghet brevid som man haft nu i ca 14dar. Men överlever nog.....hoppas jag.
Hur gåre med T-värken??

PPD! (pusspådig)

/M♣

Utan sladd till tv'n - till har sladd till tv'n.

Ja, så kmr det sluta för mig ivf. Just det, jag har ju inte ens en antenn-sladd så det blir ju mörkt och trevligt! =) HAHah, Den rullar på fint. Kan inte röra mig från datorn till sängen men måste väl försöka snart, undra om jag ska ut på en liten kvällspromenad+cigg! Vore gott och ännu mer ensamt,(= !! Nåväl, vad har du lust att göra en kväll som denna? Inte sova va? Tråkigt ju! 

/ EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAANNNNNNNN 4-Lajf! 


modellen till modellen 2 kom...

Ja men det låter ju alla tiders!! Kanske ska börja ställa klockan redan nudå? he he. Kan ju inte missa frullen, den är viktig. hm, omöjlig på något sätt har man väl aldrig varit och kmr väl antagligen inte bli heller så att säga.. kan hända vad som helst eller vad säger du? ska vi förbli hemlighetsfulla? ha-ha.
Ja men självklart, kickar över den om 2sek! men frågan är...where are pablo?

/M←    

Ensam varg till ensam varg, KOM!

Du,det kan jag tala om för dig.. Det blir 1 timmes mrogonpromenad + gym, =) Det gillar vi! Kvällen får vi se hur den slutar, man är väl aldrig omöjlig som sagt..................................... Okej, nä kan du langa över den låten kanske? En annan sitter ju o lyssnar på Torleifs, börjar bli lite tråk nu!!!!!!!

Rosenvägen 5 anropar Minkvägen 23 kom...

Hallå där min träningsnarkomans hjärtevän, gud va lustigt..tänkte precis på dig när jag funderade på vilken träning det blir imorgon!! hi hi.
Jag sitter här i min ensamhet och lyssnar på Bryan Adams. Kan ju inte bli bättre?
Vad gör du för något? =)

/M

Träningsnarkomanen till Träningsnarkomanen 2, KOM!

Hej min bästa Träningsnarkomankompis, vad har du för dig?  / E

210909

Klockan är cirkus hal 5 och vi kom hem för typ 1 timme sedan, gick från Johan! fan vad vi är duktiga, fast vi blev erbjudna skjuts och allt, dumma i huvudet som vi tydligen var gick vi som sagt ist. Skönt som fan, har nyss käkat dagens första mål oxo. Mindre bra att inte ha käkat tidigare men vi vaknade typ 1-2 så vafan! Ska strax iväg till Frikis och fylla på kortet, ska bli jävligt skönt. Bränna lite fläsk är aldrig fel, nu är vi back in the games lixom! Känns för jävla bra!!!

Innan vi sticker tänkte vi påminna er om att ingen når upp till vår nivå, vi slår allt&alla! Ps, Det finns inga roligare än oss, right? Vi är verkligen en sort för sig och det gillar vi, ni med! 

Vi vet att alla vill vara med oss, fett sköna brudar! Kan inte bli bättre!
/ E&M!

200909

Japp, då vare dags att börja ta tag i träningen och hälsan. Från och med idag, 20sep ska jag&min andra halva börja tänka mer på träningen som vi skjutit åt sidan för olika anledningar. Imorse gick vi en timmes promenad, helt sjukt, man känner sig så äcklig, helt fet hy, smutsig fast man duschat, håret är helt katastrof, naglar och allt är ba skit. Men nu är det dags att förändra lite i livet.

Ska bli så jävla skönt att köpa träningskort på Friskis, få svettas och ba känna hur man ba blir av med energin på ett bra sätt haha. Saknar speciellt ki-boxen!

NU vet ni det! =)

Gårdagen spenderades med lite struts&spicy hot hos simpa med halvan. Sen kom johan&mackan och vi åkte till Johan och kolla på House of wax.  :) Nu sitter jag hemma och ska försöka lägga upp lite bilder på fejjan.
Jag är så jävla glad att jag fått lite motivation att träna oxå!!!!!!!! yeees.

hörs&ses libanes.
/m


Kuk i arslet!

Just nu sitter vi hemma hos mallan, mickepicke fyller 17 bast idag så vi moffar massor med godsaker! Paradiset typ ;D Mat är ju kärlek, har alltid varit och kommer alltid att vara! Fan, vi är ruskit dåliga på att blogga men vi har inte tid, far o flänger, gör en massa stuffs! Tänkte daska upp några bilder på några av våra sköna profiler till polare!
























Det var allt för denna gång! Ps, Vi har typ bytit adress, men tänkte inte säga vart vi bor nu för då kommer alla jävla stalkers och drygar ! Tycker vi inte om! Max hälsar, hej!


170909

Jovars, kom hem för någon timme sedan. Har varit ute och gått med mami o blebban, elr ja vi körde typ intervaller då lite springaojaga lekar är inräknade hih. Snacka om perfekt väder att vara ute och gå i, älskare! Vill även säga att det var typ 3 veckor sedan jag tränade sist nu, den förbannade hostan går inte över och jag har haft ont i halsen till och från under hela denna tid. Men på måndag bär det av oavsett, kände idag när vi var ute och gick hur skönt det är att röra på mig. Jag som är van att utöva någon form av träning typ 2 ggr om dag, som exempelvis morgon-powerwalk och gym på eftermiddagen. Det är nog därför jag är så arg hela tiden, så fort det inte passar mig så blir jag nå så fruktansvärt arg och kan inte behärska mig. Tror det är för att jag inte tränar osv, jag gör inte av med någon energi och blir frustrerad som en åsna! Det låter väl ganska rimligt? Tycker jag ivf! Så på Måndag kör jag igång oavsett vad, för dethär håller ju inte!

Bakis har man ju också varit idag, helt jäkla okej nice kväll igår kan jag säga. Kortet åkte fram, IGEN! Suck, men fan man får väl roa sig "ibland" haha! Orkar bara inte bry mig så det åker med all säkerhet fram fler gånger ! Och nu sitter jag här nyduschad och fresh, redo för att simpan o mallan ska komma och plocka upp mig. Ska hem till lille Johan sen, vi drar lite Taco-kväll ikv och det giller vi förbannat hårt! :D :D
//E

170909

HEEEEEEEEEEEEEEJ!

vi vet att bloggen verkar helt ur banan, men de är precis vad den är. Vi kan redan här konstatera att vi  oxå är det......seriöst.
inge jobb, helt rastlösa, gloapor, hör hur alla andra får jobb och hit&dit. Men när jag tänker efter så gillar jag ändå de. Jag&min bästa bara glider runt och lever livet. Men de är ju bara just nu, när lönen är slut sitter vi där...usch.

och jag som har fått halsfluss&äter pencilin har druckit alkohol idag. Helt sjukt att man egentligen inte lyssnar till sin kropp, för varje gång jag ska svälja vill jag bara dö.

menmen, nu är vi hos johan där jag och ellan har bott i ca4dar med mackan&johan haha. Helt okej glidar liv faktiskt :)

nu lagar dom fyllekäk, (L)
synd  att man har svårt att svälja men de gör inge, dör av hunger...

see you
/(MMMM

ps. elin, jag älskar dig min lilla prutt.

130909

Gårdagen bestod av att sova till cirkus 15, längsta någon av oss någonsin har sovit haha! Typ överlyckliga för det, inte så konstigt när man var uppe till 5 utan anledning! Vi bara glodde på rulle, efter rulle ju. Helt okej de mä! Men iaf, brände pengar gjorde man ju igår oxo...


Jag köpte denna supersöta klänning på H&M, 249 kr. Fast jag köpte
en med blåa färger. Fanns inte på bild på internet,så fick bli denhär!
+ ett par äckligt snygga klackar på din sko för 499kr men dom vägrar ju finns på hemsidan så dom får ni ingen bild på. De är ett par höga klackar, som går nästan precis ovanför fotknölarna, lite högre kanske och så är dom "öppna" över hela foten, nästan som en sandal med bara skaftet runt benet. Nej, nu blev det fel. Kan inte förklara, ni fattar ju ingenting av det där haha, kanske kommer bild sen. Dom är iaf grymt snygga, o så har dom som små nitar på sig. Weii, typ kärlek i första ögonkastet? Ja!

Sen blev det förkrök hos Johan, konrad och där brände man genast ännu mer pengar! Att man aldrig lär sig, nu börjar kontot säga ifrån rejält kan jag säga! Men man lever väl bara en gång, I guess. Jag klarar mig som sagt alltid!

Hemsk bild, tkr inte någon ser spec bra ut men helt okej kväll faktiskt! ps, det är några stycken på bilden som jag icke vet vilkare är, menmen! hahah

Förresten så kör allvaret igång imorrn. Gamla vanliga köret, nu jävlar! Skiter i om jag inte är frisk, klarar inte av att bara sitta på mitt rent ut sagt feta arsle längre! Oh, got to go! Johan bjuder på filmkväll ikv! Mallan hälsar haha! / E


110909

Idag har jag och min vänstra halva malin (som för tillfället jobbar en sväng) tagit en morgonpromenad till vår kära old school rudbeck, vi käkade haha och hälsade på våra bästa lärare precis som vi bestämt! Blir lika glad varje gång jag ser er, ni är vekligen otroliga. Saknar er så himla mycke, vill bara gå om skolan åh det vore så kul! Fattar inte att man tog vara på det sista året ännu mer, skulle ha gjort det om jag fick göra om det! fyfan! Inte nog med det, vi har solat och gått en sväng på stan med min för ovanlighetens skull onöjda mamma efter att ha varit hos frisören. Samma sak varje gång fan, haha! Hon ringer och viskar "Vart är du? Snälla, kan du komma till Apoteket. Jag kan verkligen inte gå såhär och så brister hon ut i världens garv! Jag ser ut som en boll, skynda! Klick!". Okej, frillan var inte lik den hon brukar ha men vadå, man måste väl förnya sig någon gång? Elle? haha! Hon var söt tycker jag ivf, min älskade mami! Nu sitter jag här, har tagit lite plojjbilder med lullan som jag tänkte daska upp. Ps, Halvan är duktig som fan. Hon jobbar! weiii







Denna eftermiddag/kväll kommer jag tillbringa med Hanna, Majki & Miliam. Lite käk och Idol, blir nog riktigt myspys! Senare plockar jag upp mallen och så kickar vi lite sällskap med idioterna! Haha blir nog bra det, får lov att bli så!

Ps, jag är jättehungrig! Kan någon laga mat åt mig? 
/ E

Dendär utången igår tog hårt på oss alltså!

Ja, det gjorde den verkligen. Fyfan haha, började ju som sagt med att vi kickade lite Sverige-Malta hos Simpan! Köpte snask för jag vet inte hur mycket pengar, Kitty slog rekord. Otippat? Och jag kom för en gångs skull på sista plats, köpte alltså minst. Kors in the roof säger jag! Hejade på Sverige hårt som fan, 1-0. Grymt skön vinst måste jag få säga. Vi gapade som idioter allihopa när det första och enda målet gjordes! Det jag vill komma fram till när det gäller gårdan är att Johan som sagt, glider in med några öl i kassen och typ fattar ingenting, men efter matchen, Idol och början av fråga Olle så har han taggat upp oss ordentligt! Vi drar hem fort som satan och slänger på oss nå gamla trasor och sticker direkt till Johan på förkrök! Vi började 10 halv 11 och var på krogen typ 12. Lagom packade, svar ja. Vi hamnade på Silk men hade sjukt kul. Träffade på massa sköna profiler faktiskt :D Det är konstigt hur alla hatar dedär placet, dom få gångerna jag varit där så har jag haft tjockt kul. Jag menar, det blir ju vad man göre till! Kvällen varade dock inte så länge ute eftersom vi kom ut så sent, så vi drog ett efterkrök hos Johan oxo! Stört, vissa kan ju kröka på till 6 medan andra leker deckare!
Kärringar är vad jag kallar er för haha, skare va så skare. Vänta bara!

Nåväl, klockan är cirkus 4 och vi har precis gått en lång-promenad från Vallby. Riktig skönt faktiskt, solen skiner ju. Så jävla nice! Nu ska vi vänta in dagens första mat-intag eftersom vissa inte ens kan laga snabb-makaroner så har man ju fått svälta! haha, riktigt kassa männsikor det finns men dom e inte bittre för det inte! Jag menar, vem kokar snabbmakaroner i 15 min? Typ mos, testa aldrig, riktigt äckligt. Fråga Mallan så får ni se!








Tjockt handslag från 2 tjejer som fiser, skiter och dricker 1 platta på mindre än 6 timmar!


Gårdagen.

Morgonpromenad? Check!
Arbetsförmedlingen? Check!
Så nu är vi inskrivna där! Säg ju så stenhårt men fan vi ska dra så äre bara, vi kör!

Resterande dagen tillbringade jag tillsammans med Matilda & Pontus, vi hämta nån jävla bil i E-tuna sen hem igen. Skulle byta bil för Pontus skulle till tandläkaren den jäveln, "ja, rattlåset kan vara lite konstigt men det ska nog inte vara några problem". 45 tusen år senare och 80 konstiga blickar senare från främmande person som gått förbi kommer Pontus ut från tandläkaren och vi har fortfarande inte fått upp rattlåset haha. Vilka stjärnor vi är alltså! Puffe bara satt där och sukta efter en promenad, stackarn haha! Sedan plocka vi upp Marken, stack och åt en Grekisk sallad (inte min favorit, usch) så det blir aldrig mer en sån rättare sagt! Efter maten drog vi en promenad hem till Pontus och drog igång första filmen: Edan lake. Okej, vem fan tycker att den är bra? Så jävla värdelös film, handlar om massa snorungar som är helt störda i huvudet. Plus att båda huvudpersonerna dör, kasst som fan verkligen. Harold and kumar glodde vi oxo på, den var så jävla ful haha. Den gick däremot att kolla på om man är på garv-humör, riktig komedi haha! Stört! Och efter det mådde jag som en bankad bäver, kände mig sjuk som fan. Ont i huvudet, ont i bi-hålorna, ont halsen och gud vet vad så vi åkte hem. Drog en deck ganska snabbt tror jag!

Och nu sitter jag här, har nyss vaknat. Väntar på att Emelie T ska komma förbi så ska vi kan gå vår morgonpromenad, tkr hon kan skynda sig för jag börjar bli hungrig och skall icke äta förens efter promenaden haha. Ska svänga förbi monstret och hämta lite grejer oxo =)



Ikväll blir det Fotboll hos Simpan! Jag är fan sjukt jävla taggad för er som ville veta!
Ses och hörs säkert senare! Ps, jag vill tillbaka till Turklandet så jävla hårt! åhh! / E


070909

Godkväll!
Idag har varit en fartfylld dag för oss arbetslösa..Åkte ner på stan för att gå in på arbetsförmedlingen, men kära vänner, de var så jävla piss skämmigt att ens gå in, så vi besluta oss för att ta de imorgon(!)

Ist drog vi hem till zlaten och kolla på baksmällan, tydligen är de nå fel på halvan eftersom hon hela tiden somnar när vi umgås med Lina. Undra vad det kan bero på? :S hahaha!
Efter lite mys hämtade ellans mamma upp oss och dom körde hem mig. Nu sitter jag här och funderar på om de verkligen blir som vi faktiskt planerar..? tänker inte läcka ut något här.

Sitter fortfarande och grubblar att just vid denhär tiden var vi svinfulla&lyckliga, vi går runt i klänningar och lite kläder..solen har precis gått ner och vi ska dricka på all inclusive till 23, sen dra till facebook för att sedan dra till favoritstället the doors. Helt otroligt vilken resa vi varit med om! den slår allt! och den var verkligen behövlig. Visst längtade vi hem oxå, men fan vilken frihet det var. En repris är vad vi ska göra! Alanya 09 ett oförglömligt minne! vill verkligen visa er hur kul och kaos vi hade :D men de kmr, om ni vill, kolla in Elins facebook sålänge.

Nu ska jag ta och slänga mig i sängen, halvan verkar ha valt en DD(dumpat datan).
vet att det är tråkigt utan bilder, men håll ut!

seee ya!
/M


060909

Hallådär!
Nu var det ett tag sen man skrev, men är fortfarande helt deprimerad av att vara hemma. haha.
Första man fick se när man kom ut ur planet var regn&blåst. Där gick jag liksom med shorts och t-shirt. Halvan hade klänning hahaha.

Har fortfarande lock i ena örat, ska åka till läkaren för att de är väl såndär äcklig vaxpropp haha. Kul hör inget!
Jag vill bara maxa upp alla bilder här i bloggen, men vi tog typ 1000st. Kanske kan bjuda på en från varje dag, dock har elin alla bilder så det kmr sen, jag lovar.

Gårdagen spenderades först med lite kalas hos Emelie't som kicka 20, GRATTIS! ♥
Sen gick jag&halvan hem till henne, btw, halvan är sjuk. =( de är många som är lite halv krassliga nu, undra om de kan vara vädret eller om de är för att man är helt slut som artist?

Idag har jag bara varit hemma, plockat ur resväskan fast jag inte ens ville. Får typ panik av att vara hemma. Vid denhär tiden låg vi och glassa&hade de soligt. Kolla nu, regn regn regn.. ÅH.
Kan berätta för er läsare att vi träffa riktigt sköna svenska bönor på hotellet i Turkiet. Vissa tänker jag ej nämna men kan säga några kod namn HAHA..tex; håriga-armhålan, tönten, hök-öga, knubb-säl. mm HAHAHA!
Sen fanns de ju även riktiga pinglor, =)

När vi maxat upp bilder kan vi berätta mer om resan och det händer inom kort, förstår om ni är nyfikna! =)

dags att dra sig, BYE!
/M.


Turkiet/Alanya 09!

Slår tamefanimej allt med hästlängder kan vi lova, fyfan vilket drag det har varit! Sol & bad hela dagarna långa, samt konstant supande. Kan det bli bättre? Knappast! Så sjuk resa, kan inte ens förklara vad vi varit med om haha! Orkar inte skriva så utförligt just nu, har inte sovit på nästan 2 dygn och måste hinna få mig en blund innan vi ska över till Emelie T som kickar 20års partaj ikväll =) Men, "TASSA SÄLEN" är bara en av många sjuka saker man fått smaka på! HAHA






Ps. Vi har ju typ bara över 1000 bilder sammanalgt så dom daskar vi
också upp en dag när vi har lite mer ork! mohoho hörsda! / E

RSS 2.0