TVÄTTA



Nu har vi precis slängt in dom sista maskinerna med tvätt, hoppas för all del att det som torktumlas o hänger i torkskåpet blir torrt. Har ju inte blivit det någon gång förr men pallar verkligen INTE att hänga upp allt i hela jävla lägenheten!

Vi är så sjukt hungriga också men ingen vet på vad, eller rättare sagt ingen orkar laga något. Helt jävla slut båda två! Undra vad det leder till? Hmm.. Hörs senare! e

städning pågår

Slutade 12.30 idag så nu håller jag på att städa hela lägenheten! hatar när det är smutsigt och dammigt..måste vara jävligt bra att ha mig som sambo ;) o andra sidan är elin likadan själv så vi passa nog perfekt som bästavännersambos hahahaha! och så vet jag att andra halvan fått städa på jobbet så nu ska hon få sig en riktig överraskning :)

Matchen igår var jävligt tuff men slutade med vinst till oss. 2-1 mot sala, och fyfaaaaaaaan vad jag har träningsvärk idag, o tanken att jag snart ska springa runt med dammsugaren och upp&ned i trappen till tvättstugan suger!
men sånt är livet ;)

har inte tid att sitta här mer nu för jag fastnar bara, så nu blire lite waka waka sen åker dammsugar'n fram ;)

PUSSSSISAAARRRRRR
/M

OCH BTW VI ÄR SÅ JÄVLA MKT LEDIGA IMORRRN SÅ DEN KOMPIS SOM VILL FÖLJA MED TILL ÖSTRA HOLMEN IMORGON ÄR VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA SIG HÄR!=)

Magknip

Jag är helt jävla död kan jag säga, min mage värker efter en fjuttig macka och en skål med fil o mûsli, vadå stressmage? Jag som dessutom har världens sämsta kagge, den fuckar ur jämt! Så blire när man går som en jävla robbot, ja det är vad jag gör precis just nu. Bara jobbar, jobbar, jobbar utan att känna efter för 5 öre hur mycket man egentligen orkar. Hela min jävla kropp värker!!!!!!!!!!!

Vadå skitzo? satt o kände tvärtom för 2 dagar sen, men fan så irriterad jag blir!! Känns inte som att man får tillbaka ett skit för det man gör. Jävla pisskväll har det varit oxo, till en viss del, fan det finns ju människor till allt, som inte fattar ett skit. IDIOTER!!!
Nu ska jag sova så jag orkar jobba 7.30-16 imorrn. Vet ärligt talat inte hur det ska gå efter gårdagens 7.30-21 pass och dagens 12-22 pass, ledig torsdag sen jobbar jag fredag, lördag, söndag och måndag! OBS, Det är riktiga hästpass som 12.30-21, 7.30-18,16-21,16,21. Kill me........e

290610

Idag har jag jobbat 07.30-16 och halvan jobbar 12-22.
Fyfan de har varit så underbart väder och det är såklart de ska vara de när vi jobbar :)

nu sitter jag i hökåsen och är lite smått stressad, har matchsamling om 15 min och jag har inte ens kläderna på mig hahaha..........

hörs när vi kommer hem!

TAGGGGGAGGAGAIGAA
/M

här har vi gamla godning laget ;))

280610

Fy & fan för måndagar här på jobbet, dom är alltid lika jobbiga och kaosiga här haha. Jag ska egentligen inte klaga för jag har en riktigt soft dag idag faktiskt :) Ryggen är typ paj oxo men jag kämpar på, vad gör det om 40 år när jag arbetat klart? Ändå ingen som kommer tacka mig för att jag slitit sönder hela kroppen, men jag kör ändå jag! haha

Nu ska jag ta ett rejält snack med bossen som jag för övrigt fick lov att kalla för surgubbe idag, han var så jävla bitter men nu har det årdnat upp sig :P Jag älskar att ha världens skönaste jobb, någon som är avis? Humor bör man ha, annars mår man inte bra hahahahaha! Ha en bra dag, hoppas det regnar på er. e


STEKIG SÖNDAG, JO MAN TACKAR!

Idag har vi stekt i gropen hela långa dagen, jag, mami o halvan. Hur skönt som helst, o vi han även med att shoppa en hel del. Orkar inte lägga upp bilder på det ikväll men typ imorrn eller i övermorrn rättare sagt för imorrn jobbar jag 7.30-22 och kommer inte hinna med att blogga, ja jag har tagit på mig häst-passet själv! Suck!

Vi lagade även favoriträtten i eftermiddags, inget mindre än den omtalade kyckling i currysås med kokta brytbönor, kokt broccoli, stekta champinjoner, paprika o gurka. MMMMMMMUMS! Fråga Carro själv, hon verkligen såg hur vi njöt :) Denna underbara dag avslutades med en 2 timmars lång promenad, fyfan vad jag älskar sverige när vädret är såhär. Sjukt underbart måste jag få säga, å att flumma runt som vi gör ibland kan få mig på så jävla konstigt humör haha. Jag blir nästan rädd för mig själv, helt cräjzy :P!!












Nej, nu måste jag slagga om jag ska överleva den kommande veckan. Have a nice evening everyone, peace! e


THE RING?


Vi har ätit favomaten, kollat på the ring 1 och just nu rullar the ring 2. Såhär road kan man bli av en film som den haha, så sjukt kass så det finns inte! e

Midsommar!

Gårdagen började med att vi tog en morgonpromenad till jobbet och levererade hos kunderna mellan 7.30-12.30 haha! Terese hämtade upp oss efter jobbet och skjutsa oss hem till mami där vi vattnade blommor och matatde nemo eftersom dom höll till ute i munga, sedan snodde vi carjäveln och drog hem till oss för att fresha till oss lite. Sedan bar deet fort av hem till familjen Ahlgren ute i hökåsen, efter lite käk och massor med roliga lekar så drog vi ut till Tillberga och dansade runt stången!





Efter dansandet så drog vi ut till munga och hälsade på alla fucktards som höll till där ute. Ps, dom valde själva att kalla sig för fucktards. Det är mina släktingar o bekanta det haha, stört skönt gäng alltså..

Efter några timmar där fick vi skäll för att vi ebstämt oss för o vara nyktra, en MIDSOMMAR? Vi fick frågan om vi var helt dumma i huvudet haha, dom pracka på oss massa öl och vin så stack vi in tills stan för att partaja i marias hus! Bilder därifrån kommer någon dag när maria är i lite bättre skick den stackarn haha, hade iallafall en grymt bra dag :) Tack för det allihopa!

 

Idag har vi promenart hem till farmor o farfar ♥ hängt där några timmar o önskat dom glad midsommar, hämtat våra cyklar, käkat pizza, sovit middag, storhandlat småstädat. Nu ska vi iväg o plocka upp flanders den jäveln. Ikväll blire mys bara så ni vet. e


Härliga sommar!

Jag kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar solen och detta fina väder!
Idag jobbade jag 07.30-12.30 men de gjorde mig inte ett skit, jag har varit glad hela dagen för att jag känner bara hur livet leker när de går bra hahahhahahahah!

Efter jobbet cyklade jag till Framnäs där elin, malin och stolpen låg och stekte sen kom sören&natta en stund :). Vid 3 tiden drog elin&stolp för då vare dags för jobb. Men jag och malin låg kvar i ca 30min sen blev det för mkt gap&skrik från massa barn. HAha, nu sitter jag här i min ensamhet, skulle vilja tralla ner på stan men jag är så jävla trött så nu finns inte orken. Skulle tillochmed kunna gå till papperskorgen o hämta up min godispåse jag kasta igår haha!

Nu ska jag iaf röja lite lätt sen göra en fet jävla hamburgare! =)
Imorgon är de midsommar. Jag och Elin jobbar båda till 12.30, sen blire hem till hökåsen och äta gott =)
Efter det ska vi till munga o härja ;)

ingen kamera togs med idag för då skulle den bara smälta hahah!

BYE!
/M


Jag älskar Kvällspromenader.

Ja, det är en av dom absolut skönaste promenaderna man kan få när vädret är som det är en kväll som denna. Det är sådär mörkt men inte kolsvart, vinden blåser lätt och jag lyckas alltid sätta på mig på tok för mycket kläder o svettas som en galning, VARJE GÅNG.. Alla tankar flyger omkring i skallen på mig och jag kan bli sådär fruktansvärt djup, läskigt djup. Så nu vet ni de.. Alla är vi olika o tur är väl de, elr?!

Ps. Innan trion slänger sig i sängen så tänkte jag skirva ut några "kloka ord" som jag kom på efter att ha tryckt en godispöse och 200g chokladkaka, aldelles nyss allstså!

banta banta bort allting på kroppen, banta banta vi kommer må toppen! Hur skön får man vara? HAHA, Jag är helt jävla störd ibland måste jag nog erkänna :P
Dax att sova nu så jag orkar upp till morgonpromenaden efter denna kvällspromenad och all cykling = totalt död. Vid 10.00 ska jag nämligen stå redo och klar för att möta upp Stolpen, det blir stek hela dagen lång innan vi jobbar ett fett kvällspass så det blir att gå upp vid 8.45!
Nattinatti, e.

Sommar !










Idag sov jag till 10 snåret och när jag vaknade så hade jag typ 9 nya meddelanden, poppis som fan! Tog min punkterade cykel och släpade den hem till gryta för att låna mamis cykel. Vi käkade frukost och packade, jag o lullan bajkade sedan ner mot hamnen för att ta elba-färjan över till östra holmen. Vi stekte som fan hela dagen lång, med coocos-olja o allting så nu ser vi ut som kräftor. Eller ja, lullan är neger men hon har å andra sidan kunnat solat VARJE dag då vårt kära land bjudit på sol detta år medan en annan stått på jobbet och svettats hahahah. Vi har faktiskt haft det hur mysigt som helst, snacka om att vattnet var grymt skönt att bada i. Äntligen är det sommar :)!

Var hos mami en sväng innan vi drog hem, duscha osv. Nu sitter jag, halvan o pallon här efter lite Uncle ben + Ris. Ska iväg en sväng nu, måste utnyttja det undebara vädret vafan. e

230610

OJ!
2 dagar med strålande sol. Denna dag var halvan ledig så hon drog till östa och stekte. En annan begav sig til jobbet 07.00 imorse. Har varit lite trött eftersom jag&halvan gick en långpromme igår kl.23.00-00.20. Vi gick ner till stan och runt där, snacka om att de inte var en kotte ute, haha! helt lungt o skönt.

På jobbet har de gått bra, men idag var de min första riktigt stressiga dag! skulle fan vara på en ny plats innan jag ens lämnat den första platsen.................

NU har jag iaf dammsugit, torka golv, städa toa, diska och plockat lite. Hoppas halvan blir glad när hon kommer hem och får sig en sånhär överraskning. Saknas bara att laga lite mat + diska igen men eftersom jag suger på laga mat låter jag kingen sköta de. ;)

ikv blire mys med nåra sköna filurer, hoppas frisbeen kmr och joinar HAHA!
jag åkte nämligen förbi pallon där hon låg och sola och brevid henne gick de runt en vilsen tjock jugoslav med massa hår. Han ställde sig på andra sidan ängen och kasta en frisbee mot oss hela tiden sen gick han och hämta den och så börja han om. Till sist fick pallon nog och tog upp skiten och kasta tillbaka, antagligen trodde han vi lekte med han så han ställde sig i en as konstig position och kasta iväg frisbeen och jag ser att den kommer mot oss, alltså rakt MOT och jag skriker AKTA men inte fan hjälpte de för han träffa iaf han mitt ben!!!!. HELT JÄVLA KAPAD!!! hahha asså ah gavattacken då var ju inte nådig..sen hamna den i skogen så han försvann i 10år typ ahhahha. djungel mannen.

ska kila nu!
BYEBYE
/M

update..

Sitter här, är helt slut i kroppen. Vill bara sova i en veckas tid. Eller åka till thailand och vara borta i 5år.
MEN nej, snart ska man försöka hitta ork i kroppen att göra mat och diska...de kmr ju ta 40år..............
+ att man ska duschaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

imorgon jobbar jag iaf 07.30-12.00, guld!

nu ska jag sätta på musik och försöka få motivation att lyfta arslet från datastolen och pallra mig in i köket.

BYE!
/m

210710

Fy o fan för att jobba kväll igår, det ös-regnade som aldrig förr och vi hade på oss foppatofflorna båda två hahaha shack matt lixom. Det sprack ju upp efter nån timme så det gick men usch för regn, det gillar vi inte här på jobbet. Tacka vet jag att solen skiner bra som fan indag annars vet jag inte hur det hade gått, då hade man väl deppa ihop totalt. Vart fan är sommarn nånstans liksom?

Idag jobbar jag delad tur o halvan till 16, jag sitter på kontoret helt ensam som en mobbad mus, Anki övergav mig precis den jäveln. Har glott på allt som går att glo, är hungrig men vill inte äta lunch än för då kommer jag bli äckligt hungrig under kvällspasset, min cykel har fått punktering IGEN och vristen är fortf åt helvte, haltar som en jävla mupp! Roligt liv, men jag är absolut inte bitter nejnej :) Ångesten är lagom grov nu oxo efter helgens 2-dagars, mardrömmarna inatt var ju totalt out of control kan jag säga så aldrig mer. Nu ska jag slänga mig i soffan och läsa "VECKANS NU", Jag bara älskar skvallerblaskor! e


Gårdagen.










Kort och gott blev det en riktigt nice kväll igår, grillning, förkaka o sjökrogen sedan traska vi hem in the middle of the night haha. Tack för det gott folk :) Nu börjar ångesten träda fram, jävla 2dagars alltså. Ack,ack!!!
En dusch nu och lite käk sen är man redo för att jobba kväll. E

Gårdagen.







Kvällen igår var riktigt rolig faktiskt, började hos oss, sen hem till mor och så vidare på homeparty hos lillsyrrans polare. Dum som man är när man äntligen hittar en rolig hemmafest så drar man på krogen men hade grymt roligt där oxo, sjökrogen rockar fan fett! Nu ska jag, halvan o kussen klas steka vidare, typ sova lite kanske? / e

180610


Ja, jävlar vad sent det blev igår kväll hos emme o tussen. Somnade nig runt halv 3 inatt, inte bra för skönhetssömnen vilket resulterade i att vi låg som 3 zombisar kl 9 imorse när Tussen hoppa runt i sin gåstol haha. Han är så söt att jag vill käka upp han..

Mami kom å hämta mig o lullan runt lucnhtid och vi drog oss ner på stan, väl där så började det ös-regna. Fyfan, o vi som hade ställt bilen på andra sidan stan, det va ba o löpa när vi väl skulle hem haha! Nu sitter jag har och taggar till inför ikväll, kan nämligen bli en extremt galen kväll känner jag på mig. Man vet ju aldrig ! BTW så funderar jag på att laga ihop lite käka tills halvan kmr hem från jobbet, å andra sidan så åt hon 4 smörgåstårtebitar idag på jobbet så jag vet inte om hon är så värst hungrig men hon får lov att äta för jag har inte ens käkat frukost än efter gårdagens pizza,godis och skräckfilm. Jag är helt seriöst fortf totalt död,suck.. 

En sista sak som jag vill säga är att jag är så otroligt stolt över dig mami, du är så duktig, du klarar dethär, jag står på din sida och det vet du. Inte ett bloss ska jag ta, big love and you know it.

dolt nummer.

Fyfan vad jag hatar dolt nummer, det borde förbjudas. Snacka om frustrerande när någon ringer och man inte vill svara pga av dolt nummer samtidigt som man känner sig tvingad, det kanske är jobbet lixom. När man väl svarar så är det bara tyst i telefonen, åhh vilka idioter det finns! Jag hatar sånt bara så ni vet. e

Solen lös och himlen var blå!

Vi satt utanför oss och stekte lite så länge det gick, fick väl någon timme i solen iaf
innan molnen tog över så det tackar vi för :)






Nu ska vi laga mat, håller typ på att hungra ihjäl. ps, lullan hälsar att lösviktsgodiset på willys endast kostar 3.90 hg just nu så åk dit förfan! Svinbra pris om jag får säga det själv, o jag är absolut inte omöjlig på den fronten idag känner jag hahahahaha! ξ

update

Sitter på jobbet och glor, jag orkar verkligen inte cykla hem haha.
just nu är jag så jävla glad, imorgon bjuds de på smörgåstårta på jobbet och jag jobbar DAG så jag kommer få äta!!!!!!!!! =) jobbar man kväll tare alltid slut innan så man hittar ett tomt fat. PLUS att jag är ledig på lördag så vad som helst kan ske imron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hi hi

BTW, idag har de gått bra trots att jag var så sjukt trött imorse. Ska snart in till bossen och prata lite så man har koll på läget. Som ni läste är halvans fot mkt bättre och de är så jävla bra :) tur att de inte var nå allvarligt haha.
Jag är oxå glad att de är helt underbart väder ute, synd bara att orken att ligga på denna kottiga gräsplätt vi har på jobbet är liten haha..satt och åt lunch där men de räckte HAHA....

nu ska jag kila, slutar 21 jipppeey!! :)

HEJRÅEÅRRE/MAlllan

170610


Kolla in vädret, soligt och varmt i luften men även lite molnigt. Jag vaknade nyss, alltså sent och jag bara älskar det, jag blir så himla glad av det. Känner mig 100% utvilad, okej lite trött haha men ändå.. Att sova är nog det bästa som finns ändå, å när man vaknar upp till detta väder kan man ju faktiskt inte bli annat än glad!
Idag ska jag förresten hänga med emme o theo hela dagen, vet inte vad vi ska göra men nåt tok hittar vi nog på :) Halvan jobbar delad tur, duktigt som fan av henne. Önskar att jag oxo kuna jobba men men.. Lika bra att vila så jag blir bra, foten är faktiskt redan mycket bättre så dethär ska nog gå fort! Frukostklockan ringer, hörs sen. e

Disken väntar

Äh, nu drog emme så innan jag börjar med DISKBÄRGET tänkte jag daska upp lite bilder från i Torsdags då vi joinade marias bror o hans vänner på deras avslutningsfest i huset haha. När man har brist på liv blir det så ibland men vad gör det? Sov gott iaf, mindre skoj att jobba 7.30-22 i fredags men det gick det med! ;)







Time to go. Måste fixa disken innan sambon kmr hem, då blir hon nog glad :)

160610




Nu jävlar har vi internet och fort gåre ska ni veta, finally :D I förregår köpte vi dessa skönheter, mallan kom hem med klänningen och jag med skorna så nu är man typ pank haha menmen.. Det vare värt!

Ps. Igår drog jag en morgonpromenad med knugen samt lite häng med henne o halvan, sedan drog jag ju till emme o theo och mös lite!

På kvällen blev det fotbollsträning och mitt främre lårben var helt återställt, helt underbar känsla kan jag säga. MEN......med den maximala oturen som jag haft på senaste tiden så paja fotleden, hela knölen och hälsenan är mörbultad. Kan knappt gå idag, kändes som att jag skulle spy igår när det small till och har känt så sedan dess så det blir ingen träning imorgon eller match på söndag. Fick även lov att sjukskriva mig från jobbet denhär veckan, klättrar redan på väggarna men inte mycket att göra åt :(
Lullan joinade oss oxo igår på kvällen, myspysigt värre!!

Idag har jag solat en sväng med lullan o mami, sen var jag till doktorn vid 15.15 och kom hem med en lindad fot. Totalt haltandes oxo haha, ser helt muppig ut men vad gör man? Nu sitter jag här med emme, halvan jobbar kväll o vi har faktiskt fixat trådlöst internet. Undebart :D :D :D Nu ska vi chilla vidare, hörs GARANTERAT senare! pöss e

150610

Heeeeeeeej!
Ja igår blev de då en runda på stan. Halvan drog på stort 2 par skor och inte fan va dom billiga heller hahaha.
bilder kommer, lovar!  jag drog en liten avkapning på håret, största tabben ever men var helt tvungen...........BTW vi har beställt internet nu så det är på G. Det ska verkligen bli skönt, visst vare nice att surfa på nån annan men ändå de va helt sämst haha.

Det blev mys på kvällen med marre, elle, och emmsan. :)
Idag har jag jobbat 07.30-12.30. SÅ jävla nice tid haha. Fick mitt sommarschema och jag kan säga såhär de ser grymt ut. Kan tom nog ta lite mere tider hihihih.

idag blire FOTBOLL, hoppas halvan kan va med hon verkar inte känna av sitt lår lika mkt :) sitter hos pallon nu, de luktar kyckling i hela lyan så ska snart knalla hem och äta ;) hiahahioai.

imorgon drar vi på 2 kvällspass så vi hörs kanske nån annan dag HAH,.

hejdåååå
/mmmm

Alors on danse.

Så sjukt bra! :D




Nu blire att ta ut sista tvätten sen stana lite med marre&ellebelle, hoppas jag hittar nån som kan klippa mig oxå hihi


HEJRÅ!
/M

140610

Vaknade för en halvtimme sen, klockan 11 alltså. Det blev filmkväll igår o emma joinade, myspysigt värre! Nu sitter jag här med ett halft fungerande internet och längtar galet mycket tills vi får vårt egna, ska bli grymt skönt alltså. Skicka nyss in några lass med tvätt i tvättsugan, nu blire en promenad sen frulle. Återkommer senare om internet vill funka, pöss e!

130610

Vilket jävla ösregn denna kväll bjuder på, det gillar vi inte men nåt är det väl alltid bra för. Idag har vi hunnit sola 1 timme HE HE, Alltid nått. Sen traska vi förbi moster och så morbror en sväng oxo, sedan dess har vi setat här hemma och både max & emma har varit på besök! Nu ska vi för första gången på 3 veckor TRÄNA, efter min skada i låret så har jag inte vågat men nu år det fan vara nog :P



Drog ett medelpass 19:15, vi trodde det men när vi väl kom dit visade det sig att det var ett puls/medel men det gick jävligt bra trots att vi inte tränat på 3 veckor pga av min jävla skada :P Börjar bli så trött på att simma haha, så äntligen :)!

Ps. Internety är beställt så inom en vecka bör vi vara med i matchen igen, galet skönt!!!!!! / e

Update !!

Just nu sitter jag barnvakt åt 6 små pyren som jag gjort sedan några timmar tillbaka, vi har studsat på studsmattan, kikat på sunes sommar och nu kör vi kurragömma. Dom är bara för söta, halvan är förresten oxo påväg hit! Det blir en lång natt känner jag på mig, ingen utgång heller fast det verkar som att hela stan ska ut men har man lovat så har man...



Såhär ledsen var jag för exakt 365 dagar, fy o fan vad mina känslor var blandade. En av dom mäktigaste känslorna jag någonsin haft kan jag säga! Det är skälet till varför jag jobbade 7.30-22 igår, skulle inte klara av att se alla studenter. Snacka om att bli grön av avundsjuka, kände att det var lika bra att hoppa över det!

Nu ska jag räkna och sedan hitta alla, 25,26,27,28,29,20tio,20elva,20tolv hahahaha.. Vilka söta små köttar man har å göra med, ha en trevlig kväll alla. pöss e

120610

För ett år sedan stod vi där med våra mössor, lyckan just den dagen går fan inte gemföra med nått annat! fyfan 365 dagar, tänk att det går så snabbt!!

Idag blire jobb 16-21. Efter det kan vad som helst hända ;)
Halvan är barnvakt åt en hel drös med ungar :)


internet problemet är inte löst och vet inte när de blir dt heller.
HEJDÅ!
/mallan

100610

heeej blogg!

ja vet inte vad jhaf ska såga men saken år den arr vi har jävligt kul just nu och internet suger så vi försöker göra det bästa ja juste, snylta på andra. vi är hos maria och vi ska festa så jövlks hårt för vi är kingen av dom alla. imorgon sk ajag o halvan till jobbet och de ska bli såååååå kul..........................7

hej o håå bh

ps ska skriva imron från jobbet däör de finns internet hhihi pusss oc kjam eli n on  mallin hihi

070610

Dålig uppdatering här men ni vet ju varför..juste, inge internet!

Helgen har varit galen, fredags var vi ut med halvans släkt på bmb sista after worken med RR o allting. Kul att en annan gick till jobbet kvart över sju och var helt slut. Då upptäcker man att man visst var ledig!!!!! ba till o knata hem igen.... ;P kvällen slutade med att vi gick och käka vid 23.00 hahahah.

Lördags åkte vi ner på stan för att hitta nå som vi kunde ha på oss när vi skulle fira hanna som hade 20-års fest. Dock hitta bara halvan hela outfiten så en annan fick gå som vanligt ahahahah. jag, Ammie och elin drog ner på stan och gjorde bill och bob + silk osäkert! blev en fet däck på däää.

i söndags skullle jag spelat match men man har ju lyckats gjort nå med svanskotan IGEN så de gör nå så fruktansvärt ont :( hoppas de försvinner för jag spyt snart.

På dagen cyklade jag, lina, tilde, elin, elins syster, o becca till framnäs och bada, skönt som fän! sen blev de mys på kvällen! =)

Idag äre jobbb som gäller, eller jag har slutat men halvan drar på delad tur hihih hon är förövrigt o simmar nu. Så duktig. hoppas hon kmr in snart.

BTWWWWWWWWWWW...idag på lunchen ringde elin i panik för att utanför en kund hade elin låst sin cykel i cirkus 1timme och när hon kmr ut äre nån som låst 12 cyklar med lång kedja hahahah. så kingen fick komma med fetaste saxen o knippsa HAHAHAHA.....stackarEEEEE

nu ska jag signa ut! byEEEEEE
/mallaln


HORAAAAAAAAA

Kul, jag skulle ha lasrat låret och alla muskler som hör till men så blev det inte och jag är så jävla besviken ska ni veta åhh. Jag ger upp snart, mitt höger framlår, knäfäste dödar mig och pga av att jag anstränger mig på störda sätt så fort jag går har jag äckligt ont i ländryggen! Vet inte hur mycket mer jag orkar om jag ska vara ärlig...

Ps. Bondbrännan är här igen, så gåre när man jobbar med förskolebarn o är ute hela dagarna. Suck!!! Jag vet inte vad jag ska säga förresten, är helt ur banan om jag ska vara ärlig. Take care e!

PICS!

Här kommer några av bilderna som tagits under en tid, finns en hel del mer men jag orkar inte lägga upp dom. Internet är som sagt fortf ur funkiton suck! Imorrn drar vi iaf en AFTER WORK PÅ BMB, Kommer bli galet jag lovar!!!!!!!!

Krök hos hanna sen bill&bob!




Utgång med jobbet!














Blandat!



Sov gott lilla kallemormor ♥


Utgång på Pluttan!








020610

Det är redan juni månad och jag är typ totalt chockad att tiden går så snabbt!
Vårat internetproblem är inte löst och de gör att de drabbar hela bloggen sorry!

Igår tränade vi fotboll, halvan har ju sträckt sig så pass hårt att muskeln i låret brast :O så de gick inte så bra för henne igår. men på torsdag ska hon få lasa låret haha. ber till gud att de går över för henne..

Idag är jag ledig och de är så skönt eftersom de är strålande väder, är hemma hos mamma och tvättar så ska snart slänga mig i en solstol på baksidan =)
Halvan jobbar på ormkärr hela veckan lång så alla vet deeeettt..hon e såå duktig.

Ska försöka lösa så vi kan få internet hemma, för man blir ju helt handikappad utan! helt no info från omvärlden.........haha. nu ska jag ut!

hejdååeåeåeåeåeåeåeåeåeå!
/mallan

RSS 2.0