310511

Godkväller, hur awesome är de inte att de fortfarande är varmt ute när klockan är cirkus 22? Man kan ju inte annat än älskat!! Klev precis ut från durren efter en lång lång dag med massor av ärenden. Mallan & Lina bajkade nyss till coop, jag betsällde hem jordgubbar medan dom ska mumsa massa gotti dom jäklarna!

Dagen har bestått av, tatuering för min del o mallan joina, sedan city för att shoppa lite smått o gott, förnyat mitt pass har jag också så de blir no problems att ta sig till Kreta V. 30 :D, besökt apoteket samt lunch/middag på Waynes med några sköna jäntor och så givetvis fotbollsträning på de! Helt ok soft dag känner jag, varmt o svettigt, inge hets någonstans elr så, önskar verkligen att jag kunde ha de så jämt. Att glida på en räkmacka i en månad elr 12 skulle inte skada!!!!! Måste skaffa mig en äckligt rik karl känner jag! Gah, Vilket önsketänkande! MEN OM, Vart isf? Haha!

Här har ni den nya skönheten som jag för övrigt är sjukt nöjd med, ännu en anledning för mig att inte sola men stygnen ska minsan bort på Torsdag! ÄNTLIGEN!!!!!

Nu måste jag ta plats i Mallan's säng så jag får en riktigt skön sådan till BB eftersom kanal 11 slutade fungera i vardagsrummet bara sådär! Hade, hejpa. e

300511

Tjenixen, klockan är strax efter 7 och jag borde vara på jobbet men inte de. Som sagt tog jag på mig ett extra kvällspass i Lördags vilket jag INTE skulle ha gjort, mådde fruktansvärt illa innan jobbet men för er som känner mig vet ni att jag har svårt att svälja stoltheten så till jobbet skulle jag minsan..



Mitt illamående blev bara värre o värre, hulkade mig konstant mer o mer samt rännskita! Låter så jävla vidrigt men de är sant, droppen var när jag hos en kund höll på att svimma, då gav jag upp. Kutade ut, ringde alla samtal jag kunde samtidigt som jag spydde som en jävla fontän! En av dom värsta känslorna jag varit med om, min älskade vän Malin brände till jobbet med taxi för att ta över mina jobb medan mamma kom och hämtade mig. Allvarligt talat så önskar jag inte ens min värsta fiende magsmärtorna som jag hade under ca: 10 timmars tid? Jag trodde att jag skulle dö o jag har väldigt hög smärttröskellllll som sagt! Jag har varit magsjuk många gånger (tyvärr) och magsmärtorna jag hade var verkligen inte normala så jag vet inte vad de var, något skumt ivf, kändes som att någon högg 40 knivar i min mage med 2 minuters mellanrum, i 10 timmar! Kan inte ens beskriva hur ont de gjorde, fy & faaaan alltså! Samtidigt frös och svettades jag, svimmade så fort jag reste mig, mådde illa men de kom ingen spya, till slut hade jag inget att skita ut heller så jag hulkade utan noll resultat, totalt tom helt enkelt..

Dum som jag är, lirade jag match igår, jag mådde ju så himla bra trodde jag, sure bacon! Noll krafter och spyan satt i halsen konstant men fan så skön vinst. Mallan kickade in den avgörande kassen ;) Vänstertofflan o allting, gött!!! Efter matchen låg jag totalt utslagen hos mami, bajkade nätt o jämt hem efter några timmar sen blev de soffläge hela eftermiddagen/kvällen. Mallan servade mig med nyponsoppa, sockerdricka o panpizza haha :)! Mådde illa tills jag somnade och idag som sagt, är jag inte i form för att jobba, kallsvettas så fort jag rör mig typ!!!

Nu vet ni hur läget är iallafall, Mallan jobbar. Ikväll ska vi inte göra ett smack, vila fick jag order om att göra och för en gångs skull tänker jag vara klok o lyssna :) Nu blire sängen, e!! 


280511

Hola!
Jag tänkte bara tala om för er kära vänner att nu är ännu en resa inbokad i sommar. Denna resa bär dock inte av i Sveariket. Jag och mina tre vänner packar väskorna och far till Kreta vecka 30! =) Jag tycker det är så jävla skönt att ha de planerat och kläääärt. Nu är det bara att maxa in jobb så man slipper leva som en fattilapp resten av livet :)))))

Just nu sitter jag här och tänkte plocka undan lite. Har hunnit tränat, handla och kolla fotboll! Elin har tagit på sig ett extrapass 17-22..hon mådde riktigt kasst nu innan så hoppas det går fort och bra.
Ikväll blir det bärs och fotboll!!!!!!!not. dock fotboll haha. Man önska ju att man kunde dra en fet jävla utgång men icke sa nicke, imorgon har vi match och vi ska KROSSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hajdoOooOo
/M

261105

LÖNING IMORGON fy-fän va götttt!!!!
Blir att slänga några hunkar och laxar i semesterkassan. Annars då? jo jobb för oss båda idag, kändes sjukt konstigt att vara tillbaka efter 4 dagars ledighet...? och då undrar jag hur fan det kommer kännas efter 3veckor sem, dödsågren??

Dagen idag har varit seg som fan..och om inte annat ett helvete på eftermiddagen, hade inte mina räddare i nöden (elin&kicko) kommit då hade jag fan inte varit levande nu kan jag tala om. Jag ska inte alls gå in på detaljer eller nå info men ibland är ett jobb inom hemtjänst med ansvar väldigt tufft. Tack iaf för den bästa hjälpen jag kunde få. ♥

Vi ramlade faktiskt nästan precis innanför dörren efter en lite halvfjantig fotbollsträning. Vi skulle typ behöva springa 75varv runt spåret om man ska bli av med all energi man har nu hahaaaaaaaaa. not.
Dags att fatta fingrarna runt en kvargbunke och inte allt för god äggmacka.

Hoppas på bättre dag imöööörra, men de tror jag allt eftersom de blir lite city&semesterbokningar efter worket!

Hejhopp /M



240511

Hejsan alla glad och icke glada!
Idag är den stora dagen, Elin blev en leverfläck fattigare och jag var med och såg allt..knivar, tussar, sprutor och massa blooooooooood. haha. Nejdå, de gick snabbt och smärtfritt. =))) Sjukt att dom är så duktiga som de är.

Iaf sitter och taggar som fan för idag ska vi KROSSA syrianska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är så jävla peppad nu, så jävlar vad jag ska springa. Och denhär låten vill jag bara meddela till alla att den ska spelas 10000000000ggr på gotland. :)



/M


230511


Jag vet inte vad ni känner när ni ser/hör denna video, vi kan iaf inte sluta glo, det är helt sinnes vad söt hon är och farsan sjunger sjukt bra!!! Snacka om häftigt!

Ledig dag idag, har tränat plus hängt hos hänz o alfa! Kom nyss därifrån, mallan bjöd på käk, stekt kyckling o broccoli, tänkte äta lite keso till men det är jag så jävla trött på att jag spyr så det sket sig! Frågan är vad som händer ikväll? Lediga imorrn med, jag är eventuellt det enda fram till på fredag, så kan de gå i vissa perioder. Gött i va timmis, smällar man får ta som fucking timmis! e

Sjukt!

Den som inte gråter till denhär låten har ju nå fel!




Så jävla söt unge oxå!


 




har glott på tusen videosar från dessa två, kan jag bara få bli hennes plastmorsa elle????????????????? hhahahha

210511

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjj.
Sitter på jobbet som en annan jävla hösäck. Ska sluta om exakt 30min men har inte ett skit att göra, e har redan åkt hem eftersom hon jobbar delad tur idag.
Det är bara maxa med jobb nu så sommaren kan vara lugn. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar till semestern med inga måsten och passa tider. Säger bara gÖTLAND HERE WE COMEEEEEEEE! kommer blir så jävla grymt!

ska hem till moder o käka grillat nu
HEJPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Hemmakvällar är de nya stället!

Häng ville vi ha, häng fick vi, vädret i Vasa denna dag var riktigt skitzo men vi kriga! Besökte även becca in på Ruth mfl så nu är sommargarderoben påfylld, känns för jävla fint!

Som grädden på moset slank vi in på en för oss okänd butik vid namn Hemmakvällar och jag kan inte ens beskriva med ord vilken känsla jag upplevde då, snacka om orgasm för ögonen. Vilket jävla ställe, fullt emd filmer/boxar av alla dess slag och givetvis candy! Vi dog en smula! Dit ska jag så fort de är tillåtet, åhh kan inte sluta tänka på de!!!!!! De är det nya stället, helt klart!!!

Dax för käk innan jag kriverar, e!


190511

Ching, chong, långkalllllllsong! Solen lyser, himlen är så gott som bli, mindre skoj att det blåser nordanvindar men de hindrar absolut inte oss från att gitta till Vasaparken o hänga lite gäng med chicksen! En snabb durr sen är vi redo!  

Btw så har vi vart på jobbet en sväng o fixat lite grejer, maxat ett medelpass o käkat lurre redan! Tvi för denna deff, är så trött på allt som vi yani får äta haha! Plikttrogen som man är, sviker definitivt inte laget. Skulle aldrig hända och det vet ni så väl :)

Gårdagen? Inge updates för vår del men vi var båda lediga så vi maxade ett medelpass på förmiddagen, jag drog en fet solning på de oxo. Stanhäng o såklart givet häng hos oss med lite playa, solsidan o massa planering inför sommaren :D :D :D :D Kan bli en sjuk semester känner vi, riktigt sjuk! Gött med andra ord! Lite tacos på det och en härlig kvällspromenad i regnet samt BB-mys! Helt ok dag med andra ord :)


Tävlingen är igång igen, känns som att vi leder för tillfället ;)

Nu ska jag städa lite medan mallan durrar! e.


170511

Phju, jag är helt slut efter 5 km PW med mami. Fattar inte vad som hänt med henne, hon springer typ fram nu för tiden haha jag hann knappt med plus att jag inte var sugen för fem öre. Vi gick i Rocklundaspåret som för all del var rätt mysigt nu när jag tänker efter, mitt knä är bättre idag och det är ju bara så jävla underbart :)

Vi sitter och lyssnar på eric amarillo - om sanningen ska fram, kan ju fortfarande inte sluta lyssna. Mami tyckte jag skulle koppla i högtalarna så snart undrar väl grannarna vad fan vi håller på med haha! Jag är på Gryta för er som inte fattat det. Har varit här sedan igår efter simturen o bastuhänget igår, mös hela kvällen lång med min bästaste Lullan. Fattar inte hur man kan ha en så underbar lillasyster o mami som jag har!!!!

Vi får inte glömma att jag haltade mig till gymmet runt 11 tiden på förmiddagen igår, cyklade 1 timme o sedan haltade jag hem o tröck i mig gröt innan det bar av till banken. Säger ju att jag inte kan sitta still, blir galen vilken sek som helst..Skönt att vara ledig men inte när man är halft handikappad så är sjukt glad att det känns bättre redan idag :)


Avslutar med denna härliga bild från 2009? Klockan är cirkus 21 på kvällen, vi har hunnit vara på After Worken @ BMB i ungefär 1 timme sedan spydde jag ner hela toan o blev utkastad. Ramlade ihop så vakterna bar mig till bilen, fick bärhjälp in i mitt kära hem också sen låg jag o pendla mellan spyattackar och garvattacker! Tänk så tokigt det kan bli men fan så mycket roligt vi varit med om. Hörs! e


-

Varför blir jag alltid så sjuuukt seg när jag varit ledig lördag och söndag?
Imorse ställde jag om klockan 4ggr + blödde näsblod..fräsch bruuud liksom.
Blev hårt arbete och då menar jag hårt..ibland kan de vara en riktigt soft dag då man bara cyklar runt och gör några lätta besök men idag var de fan stress in i det sista.

Kom iaf hem till en halvt handikappad människa haha. Elin hade gjort både mat och städat lite :)
Tycker synd om na, hon som blir så extremt rastlös när hon är hemma haha.
Vi drog till Kristansborg på lite rehabilitering till E nämligen simning i fan 40 min. Men jag simma kanske 30 för sen höll mitt huvud på ramla bakåt.

Nu har vi ätit och jag har diskat och plocka lite, inväntar några brudz som ska förgylla min kväll! :)
Hörs och ses, imorgon blir hard work!
/m



160511

Godmorgon vänner o icke vänner, oavsett vad. Mallan drog nyss till jobbet men jag fick visst lov att sjukskriva mig pga av matchen igår. Har sjukt ont i låret samt knävecket, kan lixom inte räta ut benet ordenligt, det ser med andra ord ut som om jag skitit på mig när jag går :) Lite mindre charmigt kanske men det får lov att bli rehab för min del nu, tänkte bo på badhuset denhär veckan så det ska nog ordna upp sig till VLT-Matchen på Fredag, I hope!

Matchen igår då? Vi kammade hem 3 pinnar, det var en tuff match men som jag sa innan må bäste man vinna. För ovanlihetens skull kicka jag in en kasse vilket avgjorde matchen, satt fint i hjärtat kan jag säga, rätt i krysset! Fint som snus!
Resterande söndag hängde vi hos Hanna&Matte, glodde hockey hela eftermiddagen och tröck pizza! Hur awesome om jag får fråga?

Nog om de, hoppas iallafall att denna skada snabbt läker för jag pallar verkligen inte sitta inne o uggla. Ain't my stile you know, klättrar på väggarna om några timmar ska ni se..

Dagens tidsfördriv får bli en kombination av eric amarillo som jag för övrigt är helt såld på, cigg och att småstäda lite, måste rensa garderoben ytterligare en gång känner jag!

Ha en trevlig måndag allesammans, glöm inte att man på måndagar får vara sjukt trött. e

140511

ÄNTLIGEN är dagen med stort D här, Ätardagen!
Gårdagen bestod av hårt arbete, storstädning, tvättning och ett grymt jobbitgt gympass. Jag lovar er att det passet satt sina spår..Men inte hindrade de oss idag från att gå på Reza's pass så nu är man fit for fight..nat.

Ska maxa ätardagen från grund och botten så det inte blir en gnutta fusk i veckan..
Ikväll blir det lite klurigt och lurigt men heja på Saade ska vi allt hihihihhhii.
Nu ska jag studsa i min nya träningsoverall som vi fått från fotbollen, den är guld.

Hörs kanske inte mer efter denna frosseridag. Den brukar närmligen bara sluta på ett sätt, matkomadäck. Iaf för vissa.........................................!

byE/M

110511


Halloj! Jäklar vad jag sovit som en stock inatt, tror jag somnade innan 22 igår oxo för den delen :) Fortfarande trött men klockan ringde kl 10 idag så jag har precis tryckt i mig en kvarg medan jag inväntar medelpasset som börjar 11.30. Tror Hänz honkar, kan bli riktigt skoj, passet vi ska på är så grymt! Obs att lederan är gravid, hur sickt är inte det?!!!! Awesome känner jag!

Dax att byta om sen tänkte jag bajka, måste fylla på träningskortet tametusan! Btw, jag dumpar verkligen att sola ute i naturen så jag kan träna. Normalt?! e

 


BILDBOMB!

Hej!!!!!!!!!! Hemma från jobbet, sjukt varmt väder som alltid när jag jobbar. Är ledig imorgon och då skulle visst temperaturen sjunga? Fan vad lack jag blir. Så jävla orättvist jämt tamefan!

Nu tänkte jag äntligen daska upp lite bilder från valborg och från bröllopet i lördags! Ps, på valborg glömde jag kameran där jag var barnvakt så under kvällens gång finns tyvärr inga bilder och i lördags blev mitt minne fult vid ca: 17 tiden! Men det får la duga :)

FÖRST UT ÄR VALBORG:


Anledningen till att jag var barnvakt var just att de hade ordnats en överraskningsmöhippa för min moster, blondinen i mitten ;)








PICS FRÅN I FREDAGS:





BRÖLLOPET:


Världens finaste mami!































































































1 & ½ timme senare? Tröck i mig en kvarg-burk under tiden oxo, nu slänger jag mig i soffjäveln så jag orkar med fotbollsträningen! e

100511

Hej!

Dålig uppdatering we know. Men vädret har varit grymt och då får bloggen lida haha.
Daskar in lite bilder från helg och andra soliga dagar..
I söndags åkte vi till kajen och tog en sallad och efter det glodde vi fotboll. Riktigt glassit kan jag lova!!




Igår blev det först solning ute med Hanna, =)
När E kommit hem från jobbet drog vi och simmade i 40min.
Sen blev det mat och fotbollsgluttande i de sköna vädret. Slutade i vanlig ordning hos H&M ;)



Nu är morgonprommen avklarad så frukost står på tur..E jobbar idag igen. :/
Vädret är underbart så jag ska packa solväskan med Hanna. Ikväll är det fotbollsträning som gäller ;)



BYE/M


070511

Godmorgon sjusovare! Solen skiner o himlen är blå, vi har redan hunnit varit ute o gått plus käkat frukost! How awesome? Perfekt väder för bröllop idag :D Ska bli så skoj, nervös är jag oxo, kommer med all säkerhet gråta floder men det är smällar man får ta!

Igår blev det som sagt stan, shoppade alldeles för mycket men det är väl oxo smällar man får ta. Kanske slänger upp lite pics imorrn elr så på vad jag fick med mig hem, det blev ivf 2 par converse o massa sommarkläder för min del. Gött! Längtar ännu mera till semestern nu, Gotland v.28 framför allt wihooo! Plus att Lullan hittade en studentklänning som var så äckligt jävla fin, grät typ var jag blev så stolt när jag såg den på henne. 10 juni kan bli en tuff dag för mig haha! Chicken is the shit!

Kvällen tillbringade vi hos H&M, dom bjöd på deffkäk. Helt okej gott med kött o hemmagjord wok, synd bara att sockersuget var så skyhögt att vissa av oss grät. Men jag ska erkänna att det kändes för jävla gött imorse när man stått emot. Nu måste jag gitta om jag ska hinna med allt innan det är weddingtime :D Känner att det kan bli en sjukt nacho dag/eftermiddag/kväll/natt hehehehhee. Fred ut! e


060511

Tjenixen! Klockan är 1 om 5 min, vi har hunnit med att tvätta våra converse, höämtat ut mitt nya körkort, solat o maxat ett fett medelpass! Nu lite käk sen ner på staden o försöka inhandla något till morgondagens bröllop :)

Igår var mallan ledig o jag jobbade till halv 5, bajkade genast hem o slängde i mig lite föda. Var skakis hela dagen igår men slutet gott allting gott hehe. Hanna plocka upp oss o vi drog på fotbollsträning!


Ungerfär såhär ser våra luncher/middagar ut, deffen är galen! Vi rockar fett! C ya, e.

040511

Fuckoff and die, du är för ful för mig o dina morsa går för en hundring! Vi mår som två bankade bävrar, träningsvärken tar kål på oss snart, vi kom nyss hem från jobbet som vi knappt klarade av att pina oss igenom. Allvarligt talat! Det blir inge träning efter passet igår och deffen gör det inte bättre, vi går inte hungriga men fan vad det tar på kroppen alltså. Helt slut! Vi kör på cirkus 1 timme PW ist, minst lika effektivt :)

Bilden la jag upp för det är brist på sånna just nu, min kamera är på vifft nämligen. Den ska vara på hemmaplan inom kort ivf men mer än så kan jag inte säga!!!

Ikväll slår vi på stort, ska glo på fotboll i Hallsta! Inge kallt, men klart man måste hejja på!
Vi ♥ fotboll typ, mer sant än jag ♥ kvarg med lite fun light i! Mitt nya leverbröd, o Mallans nya favorit är sportknäcke med groddar o keso på! Mer än så berättare jag inte men att vi inte ska stå i vassen i sommar är en sak som är säker! Ok, lite ivan haha men vi kör på så får vi se how it ends lixom!

030511

Godmorning, sorry for the bad update. Blir inge nu heller, jag spyr av träningsvärk efter seriepremiären igår som vi loosa med 2-0! Tvingar mig själv ut på en morgonpromenad, tänk om jag typ får sryggskott elr nåt?!

Anyway, ser på fejjan nu att det har snöat? Är det ett skämt, jag vaknad nyss. Jobbar 12-16-30, vore ju helt sinnes isf när vi låg i bikini o steket för cirkus 1 vecka sen. Hoppas på lite pics osv senare ikväll. Om vi hinner, bara så ni vet är vi inne på DEFF dag 2 och då står träning plus kost i fokus. Det tar mer tid än väntat faktiskt! C ya, e!


RSS 2.0