Yeah.




Vi e vänner, vi e friends,
nånting händer, ja de känns,
att idag, kan vi alla va me.
Vi e vänner å vi fann,
de vi känner för varann,
så följ me, se va livet kan ge.

Inga hinder stoppar oss,
inga lögner krossar oss.
För vi vet, vi vet var vi står.
Människor kommer, människor går,
men du stannar, å jag förstår.
Vi e friends å vi finns för varaaaann...

<3



                                                                                                                                                         /malll.

Jag vill..

...tillägna Emelie Toivonen ett stort härligt grattis till körkortet :D Fysatan, vad roligt. Du var så jävla mycket värd det också, som du pluggat och kört, Du skulle ha de rakt av! JAG SA JU ATT DU SKULLE KLARA DET. plus att jag kände på mig att du fått de igår, nån dag här nu, jag kände de bara. Så jävla grymt, och du har all anledning att vara stoltast i världen! För du gjorde det!



GRATTIS FÖR FAN! NU ÄRE BA ATT TUTA & KÖRA!!!!!!!!!!!! :D // eLL!

Dagen efter..

Är alltid så jävla värdelös, fyfan. Man känner känner sig ju så jävla klumpig, precis som en viss virrig person haha och det är ju total katastrof. Plus att detta inlägg går så otroligt jävla segt att skriva, får typ sudda hela hela hela tiden för att jag skriver fel, ser inte tangenterna och får inte fram ett skit ur huvudet = Full fortfarande. Vårat mål är uppnått!
Ja, men gårdagen då, hur var den? Jo, jag ska tala om för er att förkröket hos mig blev helt jävla lyckat, Elba blev oxo jävligt lyckat, (bortsett från mina värkande fötter + en annan liten insident), fattar inte att det finns så många studenter som det gör i denhär lilla staden haha! Värt pengarna vare iaf, och vädret kunde inte ha varit bättre! Ps, mallan & jag hojtar till från stolp-hänget!

OCH Idag blire stek hela långa dagen, vet inte vart än? Vore nice att ta sitt första dopp för i år, men vet inte om magen pallar att ta sig nån stans och stanna där, utan toalett. Hahah, Livsfarligt! Nåt blir det ivf, 25 grader skare bli och jag hoppas de blir så också.. Jag bara älskar solen och därför har jag för ett tag sen skrivit en ny litn regel i mitt huvud, den lyder såhär "Jag ska aldrig mer klaga när solen är framme, gör jag inte det så är jag garanterad sol nu och demhär kommande veckorna". Jag menar, vi hade ju tur med vädret igår så, det verkar ju funka...........................................Typ! haha
Senare blir de även eventuellt en sväng på marknaden och se om man hittar nå gullig till modern, blir väl fylletaxi ikväll eller så, ba att ringa!
073-6666666666666666! Lite bilder från igår kommer senare!
// PUSS ELLAN!

Elba!

Ikväll gäller bara en sak, alla i Bf3a vet vad, ;) säger ba ching-chong..
Kom nyss ut ur duschen, nu ska vi fixa och trixa lite sen kommer alla! =)

Och snart ska vi gå till konsum och möta majki och miliam som ska komma och hälsa på innan "dunket" börjar haha.

Vi drar väl härifrån vid 21. och tar båten 22.30, ;)
mer uppdatering kmr senare imorgon!


welcome to ellan's house, just a moment! HAHA..


SES I DIMMAN JIHAAAAAAAAAAAAA!!!

/mall + ellan som springer runt här omkring, ;)


UPPDATERING NR.2:

Åhhh fyfan vilket jävla pissväder de är ute alltså. Här försöker man ha en trevlig dag med bigsis på stan och så regnar de, ack ack vilken skam. Var ju tvungen att fira mitt G på sista provet i NKB, med lite shopping haha typ hur lycklig som helst. Jag köpte endast 1 klänning från Vero moda, för 300:- skitsnygg verkligen. Älskar den och jag ska nog ha på mig den imorrn, tror det ivf. Syrran handla väl en hel del hon oxo, så jävla störd ibland asså haha.
Sist men inte minst drog vi en käk på kalle på spången, så jävla gott, ville bara ha mer men var tvungen att hejda mig själv.. Som vanligt då? haha.. Klockan tickade på, vi kom på att parkeringsbiljetten gått ut för cirkus en halvtimme sedan, kul.. var ba att börja löpa mot Arosian, ne då går man in fel väg så det är låst.. Vilket resulterade 400000 trappor i onödan typ, haha så det var ba att löpa lite till. Som tur var så slapp vi undan parkeringsböter! puhhh!

Och nu sitter jag här i min ensamhet, kom precis hem.. Ingen är hemma, som vanligt haha.. Ring om ni vill komma över? Gärna för mig! Ska väl plugga en sväng oxo, städa lite kanske, men bara kanske haha!



Men innan jag gör nått annat ska jag sätta mig ner o blossa som fan!
CIAO Ell!!


Uppdatering.

Japp, som ni läst nu har både jag(mallan) och ellan fått iaf jobb under sommaren, Så jävla skönt!
Just nu sitter jag och skriver på mitt absolut sista arbete!!!!!
Det är helt sjukt, 12år har redan gått, det känns på nåvis som om vi nyss börja gymnasiet men att man redan känner alla.  Och jag vet att jag kommer sakna klassen fast man kan känna att det är skönt att vara ifrån alla. haha.  Shit nu har vi verkligen bara det roligt kvar! :D det är nu vi ba ska njuta av tiden vi har kvar tillsammans!

Imorgon är det dags för Elba! som man ba gått och längtat efter sen 1:an haha.  Kommer sparka ut varenda 91 jag ser haha som INTE ska vara där. ;)
så Bf3A ses hos ellan imorgon klockan 18.

Nu ska jag bara städa upp i mitt rum, ta en varm dusch sen slänga mig i sängen!!
Imorgon kanske man kan köpa nå klädesplagg eller två. Va typ ba 1625 månader sen man köpte något haha. ok kanske lite överdrift men visst fan vare ett tag sen.
Och nu känner jag att jag inte skriver nå vettigt så jag ska väl sätta igång med städningen..

See you!
over and out
/mallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllAN ♥

Cool down..

Är precis vad man kan göra nu, bemanningstjänst ringde nyss och jag (Elin) kommer att från vecka 30 vara på Hagaäng / Äldreomsorg. Intro v.29, Slutar jobba på sommrjobbet / barkarö v 28, kul.... elr inte, Men snuskigt skönt sen när pengarna kommer. Skönt att slippa oroa sig över att behöva gå fattig.
Mallan har ju jobb hela sommaren som timvikarie på gryta korttidsboende, riktigt nice de med..

Cash is king, säger vi. Hoppas på att få vara kvar till hösten oxo, så att allt bara flyter på. Fixa intro på lite andra ställen, så blir flytt inga problem. När man väl är fast, så blir dem aldrig av med en haha. Bara vara tacksam och hålla käften, finns ju inga direkt andra alternativ för 2 tjejer som vägrar att plugga vidare, flyttar, need the money och som vill leva livet.

Vi är ju bara för gryma, + att vi pumpa rumpa på gymet som fan i morse innan skolan, skönt. Inte långt kvar nu, helt sjukt. 15 dagar för att vara exakt...
ELBA IMORRN! Till BF3A, Vi samlas hos mig (Elin) imorgon kl 18.00, ta med läskeblask + lite krubb om ni vill att kistan ska må bra. Inga snefyllor här inte, nu ska vi ha kuuuuul. Ps, vi kmr inte grilla så det får bli mat som inte behövs grillas helt enkelt haha.

Kort och gott, slutar vi halv 5 idag fyfan så värdelöst men man måste ju ställa upp för laget. Sen blir det nog lite häng med bigsis, kizz v ell!

Uppdatering:

Ja, jag är ju bara tvungen. Som ni såg i mall's inlägg nyss var vår lilla hajk allt ifrån vad vi tänk oss haha. Men som sagt, tuffa som vi är klarade vi det galant. PS, Vill tillägga en sak som mall glömde, vi hittade nämligen ett djurlik utan skin alltså, bara skelett = ryggrad, skalle och tassar, undra vad det var för djur.. Hmm, snusikt vare ivf!

Den riktiga anledningen till att jag ville uppdatera var för att skriva lite om vad som hänt under dagen. Jo, vi stack ju hem till mig, slängde av oss packningen, ställde sedan bilen vid blåsbo i samma veva som vi släppte av lullan. Gick till skolan, obs att det är en bit men helt okej skön morgonpromenad faktiskt. Sedan vankades det skola, med håliga byxor (ja, jag hade hål överallt, ja jag skämdes haha, aldrig mer) men som sagt så hittade jag inga andra, + att vi luktade grill + fukt + äckelstuga uhh gud vet jag hur det luktade ihop. Uuurk skulle jag tippa på, man fick ju höra ett X antal gånger att man såg förjävlig ut haha..
Vi fixade även våra dräkter till utklädnadsshowen idag och så dansade vi, skivan är ju klar nu, det får la duga. Vi ska knäcka er alla på mitt i vilket fall som helst. Sen stack vi till Ikea och inhandlade lite grejer, stack till maxas har work work, där dem stod o styrketräna för fullt. Tut, tut,tut sa vi haha.. Blev en sväng förbi maxa oxo. Samt sommarjobbsmöte, flitiga tjejer är vad vi är =)

Nu har jag pluggat lite, duschat av mig tack och lov. Så jävla skönt, nu är man nyduschad och insmord, kan inte bli bättre! Min säng väntar på mig, den har nog saknat mig lika mycket som jag saknat den efter en hård och obehaglig natt.

Glömde skriva en sak, saknar min mamma rätt mycket nu. Hon jobbar ju kväll, vilket innebär att jag inte hinner se henne =( Det är rent ut sagt pissjobbigt, kul och flytta.. Kommer typ dö eller nåt, tur att man kommer ha mer en helt okej room-mates lixåm! De var allt för mig, nu hoppar jag i säng. Måste orka upp och pumpa rumpa på gymet imorrnbitti, mkt viktigt!
/ Peace and love ell!!


Hajken.

Jahaja, igår åkte vi alltså iväg på våran hajk.
Då vi föreställt oss en liten gullig röd stuga med platt gräs med skön sjöutsikt med fin solnedgång, och en renklippt fotbollsplan med mål. Och färscha dass och en mysig liten skog och i den skulle de finnas en lite grillplats där man kan grilla och ha roligt.. men...

Vi satt oss i bilen helt stressade för att hinna till skolan för att möta upp de andra så man ens skulle hitta dit. (Svanå). Men alla drog visst så vi mötte upp tintin som visa oss vägen.  I min bil åkte ellan som var chafför och terre som höll i packningen! haha.
Väl framme mot svanå kom de en liten fjantig stig med massa sten, och vi hade en jävligt låg bil med löst avgasrör jahapp tänkte vi, nu lossnar de oxå så man måste betala den haha.  När vi väl "försökt" sluta tänka på avgasagöret kom nästa hinder, halva vägen var lerig och vattenpöl vilket betyder att kör man ner där fastnar man.  Men eftersom vi hade så jävla bäst förare som faktiskt vill bli racer-förare, kom vi förbi utan probbe, =)

framme i stugan................
gräset var bara ca 2m högt, ÖVERALLT runt hela stugan, och fotbollsplanen var helt vildväxt målen syntes inte ens..och stugan såg ut som om den skulle ramla ihop vilken sekund som helst..så vi som skulle tälta bestämde oss ganska snabbt att sova inne.  Innomhus luktade de gammal fukt typ, ni vet när de luktar helt gammalt. Det fanns ingen värme och de var helt spöklikt..KUL tänkte vi men rullade ut våra små underlägg. Men efter en stund vänjde man sig med lukten, kylan och det höga gräset. men då kom dock problem nummer 344, myggen! asså de där jävla myggen är fan helt jävla störda. om de är nå djur som jag hatar är de fan dom!

Eftersom Erik och Sara våra lärare sa att de skulle regna inatt ville jag och ellan flytta bilen för att geggapölen inte skulle bli större än den redan va så fick vi åka tillbaka 2km till en parkering utanför själva skogen. Och sen skulle vi gå tillbaka, va tror ni inte händer då? jo det börja regna. yes.....
Alla andra satt vid elden och grilla när vi kom, och vid elden befann vi oss i ca 3 timmar. I början var det helt okej faktiskt. Men i slutet fick man ju tjata som en 3åring att man villle tillbaka.
erik våran egna erfarenhets-hajkare valde att sova under bara ett ynka vindskydd hela natten, helt dum i huvudet om jag ska vara ärlig för precis när vi ligger och pratar iallihoppa kläcker dom ur sig att det finns ca 100 vildsvin i skogen. KUl om man sovit i tält..+att jag och ellan gick 29888 mil in för att kissa. Kunde blivit helt uppätna och allting.

Nåväl somna gjorde vi alla, fast man låg helt hårt på golvet. haha. och jag tror nog alla snarkade utom jag hahaha.
Sen vaknade vi med ett glatt leeende efter en UNDERBAR NATT..not..
man ville ba hem och duscha men icke sa nicke, då vare bar dra till skolan hahaaaaaaaa.
P.S sara våran lärare fastnade med bilen i gegga-pölen så vi fick putta! eftersom vi gymmar och är fett starka kom hon loss, =)


Dags att skriva klart sista arbetet för mig då!  helt sjukt, har gått 12år i skolan och nu är det slut? omggggg
Idag fixade vi klart nästan allt inför klädshowen och jag tror fan vi kommer äga, ;) heja BF3A!!!!

Over and out
/mall.

Lär ju blogga..

Hårt som fan också, nu när läsarsiffrorna stiger utav ba helvete, kör på ba.. Kul att folk gillar det vi skriver, inte så konstigt med tanke på hur sjukt gryma vi är together lixom! ;)

Och idag är detännu en såndär dag då vi hunnit med en hel del, jag(elin) har traskat fram och tillbaka från skolan, då min äckliga förrådsnyckeln var borta, vilket ledde till att jag inte kunde få utt cykeljäveln..suckkkkk. Vi har planerat massor inför studenten osv, skrivit klart alla arbeten förutom 1 och det är så jävla skönt :D Fri som en fågel nu, typ.. Vi har stekt lite i solen oxo, pumpat rumpa på gymet och så har vi hängt lite hos maxa(faxa). Jävligt schyrre att vi får låna din bil, schyrrebyrre t.o.m!
Sist men inte minst har vi packat och gjort oss redo inför morgondagen, för vi ska ju nämligen på hajk :D Gryyymt ju, fan va kul det kmr bli..

OBS! Imorrn blire 3 timmars möte, sen äre bara att börja jobba. Sköööönt!

Flytten för oss två sker ju fan rätt snart asså, We like! PS. Vi kommer då bli medlem i BGG = Bjurhovda-gettho-gangsters! Sug på den niii era kukansikten, hatar er alla. Vi är dom ända som räknas!



Ska pilla lite smulla nu..Over and out! / Ell as Always!!!

Uppdatering:

Nu sitter vi ute i skogen.....Hos mamma emmelie och snackar en hel del, btw så är det rätt så mysigt här ute, tro det eller ej.. Fyfan vad synd det är att en människa kan sjunka till noll i ens ögon inom loppet av en halv sekund. åhh Jag blir så ledsen, jag vill inte tro det =( Stum är vad jag är, men ingenting förvånar mig längre!

Men iallafall, idag har vi pluggat klart allt vi ska(hur mkt som helst), pumpat rumpa på gymet, solat och nu chillar vi lite som sagt. Fan vad vi älskar att hinna med så mycket olika saker på en och samma dag, vi är så jävla bra! OCH STRAX ska vi ut och rasta skodan, mallan ska få testa att köra lite. Bor ju bara en polis här ute i skogen, bredvid..Lite typiskt. Snutar är bra att ha i många lägen, men fuck them right now. Nu kör vi vårt eget race, så som bara vi kan!

WE ARE THE BEST, FUCK THE REST! Over and out! / Ell.

Söndag!

Jaha, åter igen en söndag fylld av ångest. nerå, denna söndag är helt OK ändå faktiskt!

Gårdagen blev väl inte som planerat haha, började hos majki, alla = rävar, ner på stan men man är ju inte direkt cash is king så vi dissa krogen och drog lite käk ist. Träffa zlatan oxo, så jävla nice, bjöd på massa grejer yeahhh. Ps, Vi undrar fortfarande om majki blev packad? elr? hmm..Sen avslutade vi med lite crusing, var hemma halv 1 typ..illa, jävligt illa tom, men det blir ju så ibland......... Sov gott gjorde man ju iaf!

Nu ska vi sätta igång med plugget, har typ 3 arbeten att göra idag kuuuuuuuljul, sen blire solning och träning givetvis!
Puzzzzzzzziz / ell

Uppdatering:

Nyss gymat hårt som fan, surra lite med fialotta oxo. hon såg inte ut att ha spec kul i kassan haha, för lite folk.. Nu har vi bestämt vad som sker denna kväll, majki bjuer nämligen på lite förklirr sedan får vi se vart vi bär av!

Vi ska käka lite tacopaj nu, har inte hunnit med att äta nå överhuvdutaget än, dusch, fix och sen drar allvaret igång direkt.
RÖJJJJJJJJJJJJJJJJJA blire! fan man är väl ändå bara 18 en gång och det är så jävla skönt att kunna skylla på det!




UNG & DUM! Jadå, det är såre ska vara!


Lördag!

Dagen idag, jaa hur kommer den att se ut? Jag(Elin) kom hem för en stund sen, har pluggat  rätt mycket faktiskt. Mallan har varit hårmodell för sanna idag, yey. Nu sitter hon här bredvid mig och drar lite nalle-häng med våra bröder. Får se vad som händer ikv.

Innan man bestämmer vad som ska hända ikv blire plugg, träning och lite städning, inte så lite heller för den delen haha. Ja, vad ska jag säga. Har inte alls mycket att skriva känner jag, förutom en sak.. Fyfan vilket jävla värdelöst väder, helt sjukt att man ska behöva sitta inne. Snart sommar ju, solen borde skina som satan men ickesanicke!

Vargen väntar, måste fixa till han lite sedan en dusch, inte lukta ursch, stå högt i kurs..och så ska mallan ta över för att totaltrenovera om rådjuret!
Hörs säkert! puss ell

ffffredag!

Hej hallå!
tänkte dra en lite updatering på våran nya bloggish. Fy fan, läsar-siffrona ba stiger! ;)

Igår blev det myz med ell&jojjjO. Drog till konsum för att inkasera lite snacks eftersom det endast kostade 4.90hg!
men dock smög sig lite chirre ner oxå. Iaf vi kolla på dirty dancing 2 och drömde lite för oss själva att vi oxå hade killar som KAN dansa. haha.
Senare på kvällen drog vi en sväng med hummenr aKa skodan till M.michaela och alla rökare rökte en cigg utom jag som titta på, =)=)=)
Sen drog vi oss tillbaka till gryta och hängde lite mer! tills de blev läggdags, hihi.

OCH denna morgon har bestått av jädra massa...vaknade klockan 10.30 (rekord typ) fick mess från sanna som frågade när jag skulle komma till frisörsalongen som jag helt totalt glömt. Ellan åkte med för hon skulle bättra på sling-partiet. Blev mktmktmkt fint! =) 

Sen vare äntligen min tur, sanna skullle rulla upp sina rullar eftersom hon har sitt gesällprov imorgon och jag ska vara hårmodell, deni! ah får se hur det går..lite nerrrvig är man jU! permanent o alltinggg!
tog 27min idag, hon har 60min på sig, så det kommer gå så bra såå!

Nu sitter jag här och fixar mig, ska hem till selepung som kickat 18+körkort den jeeeveln. Ell drar en hemmafront, stackarn hade tandvärk.. =( Men det blir väl lite nalle-häng från våran sida, =)))

måste skynda nu!
see you in the dimma!

/mall.


bjuder på denna goding!


Hej era raggarballar!

Idag vankas det en fet jävla myskväll för våran del, som kommer att innehålla både det ena och det andra. Hummern har lämnats i mina händer(Elin) och totalt fulltankad är den, en ledig torsdag och allt... För övrigt har dagen varit extremt seg och vi har inte gjort ett skit, förutom att hänga lite gäng. Full rulle igår tamefan, borde vara förbjudet att hälla i sig så mycket läskeblask som man lyckades med!!!!!!!!!!
 
Måste sticka, bilen behöver rastas plus att mall börjar bli riktigt otålig nu! Hörssss / ell.

WELCOME!

Här har ni vår nya blogg, tänk vilken tur ni har som får läsa den. Hinner inte skriva nåt nu, ska iväg o kröka hårt som fan. ses i dimman gubbar!

BF3A TAGGAAAAAAAAAA

Hörs aldrig!
/ ell&mall.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0