290411

Hello!

Igår kväll hängde jag med Lina, Becca och Johanna. Vi kikade på BB och jag skämtar inte nu men fan vad glad jag är att jag har så jävla roliga vänner i livet! hahahah. Skulle aldrig klara mig utan dom...lätt att jag fått dom bästa!

Efter BB skulle vi cykla hem och det blev fan historia..att cykeltrixa det är nacho!!



vandaliserade några parker&busshållsplatser sen fick det vara bra hahahahah!
Blev hård däck på de, NICE SOM FÄN!

Idag blir det hårdträning och sen ner på stan för att hitta nå till imorgon ;) untz untz untz.
ps. är ledig hela jävla helgen, NACHOOOOOOOOOOO!

/M

280411

Tjo fadderullan, bb börjar om 5 min. Jag är helt slut, måste hinna slänga upp bilder från gårdagens chillidillgrill kväll. Igår blev det jobb till 16.30 och gym för min del, drog sedan vidare till Tilde för att grilla som sagt!

Idag har jag oxo jobbat till 1.30, gym o solning, fotbollsträningen var sist nu, jävlar vad tungsprunget det var första gången på gräs! Men vi var inte bittra! Som avslut på denna kväll tröck jag precis i mig nudlar, kmr spy när som, så jävla mätt, tills sällskap har jag min allra finaste lillasyster!












Gosh, bb har börjat för 8 min sen. Got to go! kisses e

Kreativa Tisdag, I like!

Godkväller, jag kom precis hem efter en dag med massor av händelserika saker som bla, morgonpromenad vilket ni redan vet, sedan cyklade jag till friskis MEN hade ju tydligen kollat fel så det var inget pass, var bara för mig att sadla om mot gymmet där det blev kondition 1 timme, tänkte basta i min ensamhet efter det oxo men då var den avstängd, bra flyt?! haha

Bajkade hem till mami, tog en powernap medan jag inväntade henne o så drog vi och fixa nytt körkort till oss båda pga av byte av efternamn eller rättare sagt så har hon bytt och jag har tagit bort ett efternamn. Nordquist rök tack och lov, nu heter jag Elin Marlene Pettersson! :) Känns helt ok även om jag alltid varit en Elin N-P! Lika bra att få detdär överstökat!!!!

Innan jag bajkade hem hit igen så blev jag bjuden på spagge o körresås sen drog jag o mami en promme på cirkus 1 timme, riktigt skönt i dethär vädret. Jävlar vad hon pinade på med sina små ben, jag hann typ inte med o hon som typ brukar jogga när jag går? haha, det tar sig!

Plocka även med mig ett batteri ifrån grytet så nu har jag mina vanliga mobil igen :D Känns för jävla gött som peter i bb skulle sagt! Nacho med andra ord.. Dax att röja upp lite innan mallan kmr hem, annars får hon väl ett psykbryt! e


260411

Vädret? Det suger, vi hann precis gå en morgonpromme på 40 min innan dom mörka målnen o vinden dynga fram! Har precis käkat frukost, nu vänt5ar jag in medelpass 11.30 och mallan drar till jobbet snart!

Undra vilka som mår bra idag o inte? Blev nämligen lite party yesterday, inte för min del, jag höll mig nykter men vissa andra lär ju må skapligt dåligt :P




Ha en fortsatt trevlig Tisdag gott folk! e

250411

Ey fuckers! Måndagen är kommen, vi är fortfarande lediga som vi varit sedan i lördags, körde nyss ett fläskigt medelpass. Efter påskhelgen som för övrigt skulle bli nykter förvandlades nätt o jämt till 2 dagars alkoholhaltiga dagar vilket suger balle idag! Har inte ätit spec mkt godis elr mat som jag brukar men ÖL & jag är ingen bra kombination. Drömt mardrömmar hela natten, men back on track är jag om några dagar! Brukar vara så! Just nu sitter jag o väntar på Lax som min söta smabo kirrar ihop, hon är grym på det!

Äfter käket drar vi mot grytet där jag hängde dagtid ända sedan i fredags, solat som en dåre? Ok, kanske inte riktigt men så gott som. Att ligga bakis o sola funkar inte för mig, har väl tvingat mig själv så mycket jag kunnat! Ps. Har tävlat med mami o lullan om vem som kan bli brunast, det är inte någon idé för min köra lillesyster är ju neger så jag gav upp igår. Som hon säger så har hon å andra sidan all tid i världen att sola, MEN ÄNDÅ? Jag blir ändå irriterad och det vet hon :) Brun som en pepparkaka is the shit, det är såre ska vara!

Här har ni lite pics från i Lördags!!!














Nu utrymmer vi lägenheten, stinker Lax! Jag spyr snart! e

240411

WihO!
Igår fick jag påskmiddag hos familjen, faaan i helvete vad gott det var. Trots min rejäla må-illa-känsla åt jag lätt för 3 pers. Efter allt firande och sånt drog jag mig hem till våran lilla lya. Jag, Elin och Malin bajkade hem till en polare och eftersom vädret är så jävla underbart kunde vi inte låta bli att förtära alkoläsken. Blev inte så sent men slutade på milles iaf haha. Jag var väl lyckligast i världens som fick trycka en pizza på fyllan. hahaahhha.

Idag har jag hängt med en kompis vid namn Nathalie aka peddo-Kärring hahahahhhahahahhahaa dör. Vi har solat och ätit :))))) säger bara att vissa saker i livet kan man inte ens kommentera. Har väl förlängt livet med 44år så mycket som vi skrattat idag..

Pornstar
, grin-olle-annika och sist men inte minst monsters ink, helt egna karaktärer på fyllan de är fintdääh!

Jag vill bara säga att jag älskar vädret, kan de inte bara vara såhär till sommaren snällllla!!
Nu ska jag väcka min vän och diskutera kvällen!
Cya/M
p.s bilder kommer, orkar verkligen inte lägga in nu haha.


230411





























Lack shååå som grukan med all säkerhet skulle sagt, vi mår som två bankade bävrar idag. Gårdagen bestod av jobb till 12 för min del, 16 för mallans del, jag dundra hem till mami dirr och stekte ikapp med henne o lullan i bikini några timmar! Min fina lillesyster kan ju sticka o brinna eller nåt, jävla neger, så gött har man det när man inte jobbar utan går i skolan, dåligt avis :) Vi kirra ihop till påskmiddag sen bajkade vi till djäkneberget, osv osv osv. Kvällen var ok? Vi tror det! Vädret gör oss iallafall så jävla glada :D

Nu ska jag typ gå och spy ur mig lite, bort med öl'en från igår, skämt å sido. Men allvaraligt, jag spyr snart, vet inte hur jag ska palla steka idag men det är bara att bita ihop. Ciao e!

200411

OUFFFFFFF!
Kom precis hem från jobbet, elin fick jobba över så jag var en sådan snel vän att jag vänta på henne :)
Ska snart börja med maten för ikväll ska vi maxa på spinningen igen! hoppas jag inte blir lika förlamad imorgon som förra gången.

Det är så jäkla mycket saker som händer just nu så man hinner inte med. Idag när jag stod i en hiss och kolla mig i spegeln såg jag verkligen hur mörka påsar jag har under ögonen, jävla sopsäckar!
Det är egentligen inte så konstigt när man är uppe sent och upp tidigt. Blir så jävla irriterad oxå för mitt hår och ansikte är så jävla fult och flottigt. Skulle behöva sola så man blir brun och fräsch!

Nej nu ska jag börja med maten innan klockan rinner iväg!
HEJPA /M.


Underbara väder!

Åh jag kan inte beskriva hur lycklig jag känner mig när solen lyser!!
Har haft tvättstuga fram till klockan 13 och varje gång jag tvättar passar jag på att städa hela lägenheten från golv till tak. Så nu luktar det sååååååååååå gott här :)

Efter allt städ såg jag att solen kommit till våran balkong så jag bar upp alla utemöbler och städa av hela jävla balkan sen satt jag iaf i två timmar! Nu ska jag packa träningsväskan och bege mig mot gymmet där jag möter upp Elin som jobbat!

Ikväll kan det bli lite lurigt utehäng med några profiler! :)
Ska vara ute så länge jag kaaaan hahaha.

Jag har lyssnat på samma låt i stort sätt hela dan så tänkte daska ut den. När jag hör den här låten blir jag så jävla glad och vill bara ha sommar! den kommer spelas JÄMT!


/M

Invigning.

Japp, idag har jag invigt bikinin, mallan den chicken hon bangade! Har nog fått lite färg fan, solen stekte på riktigt bra trots den kraftiga vinden :p

Efter promenaden o medelpasset traskade vi hem igen och slog till på en såndär härlig frukost i solen! Det var ju typ 8 månader sedan man kunde göra det sist?





Nu drar jag iväg på äventyr med Bigsis o mallan jobbar kväll! Kiss e

180411

Tjolahopp, min kropp värker av helgens fucking bravader o all skit jag åt igår men vad gör det när solen lyser såhär? Vi har legat o rävat i cirkus 3 timmar med uppdragna persienner, öppna fönster och musik på hög volym. Känner att det var länge sen, vill bara ut och springa av mig 40 kg energi. Det blir en promenad till medelpasset 11.30 sen kan vad som helst hända! Sola är ivf ett måste, tänker tvinga ut mig själv i bikini haha!

Som sagt har helgen varit klockren, vi ahr gått runt i tunna kläder o med ett riktigt nacho-leende på läpparna, btw så är nacho vårt nya ord. Kan bli så att det kommer att användas en hel del hör framöver haha! Jag känner att sommarn kan bli totally sick? Fatta alla jävla kvällar med dom skönaste o galnaste brudarna ever! haha jag sitter och garvar för mig själv när jag tänker på vad vi kommer hitta på, vilken känsla alltså! Plus att en gotland resa typ är 90% säker, jag döööör av längtan! Här har ni lite bilder från helgen!
















Dax för lite röj in the apartment innan vi glider, e!

160411

VÄDRET ÄR SÅ JÄVLA UNDERBART!!!!!!!
Sjukt hur mycket solen kan göra, jag blir så glad! Igår blev det VIP kväll på Ruth mfl, tilltugg,vin och 30% kunde ju inte bli bättre! Elin gick verkligen loss. Fick med sig en parfym och en fin klänning.
Blev lite häng hos BeccadJ med några folk och det avslutades på silk konstigt nog.......

Idag jobbade Elin halvdag haha stackarn mer zombie fick man ju leta efter. En annan drog ju upp klockan halv 9 och diska hahaha sen hälsade jag på min mormor. När Elin sluta åkte vi ner på city och röjde, hem fick vi oss helt nya clothes till ikväll ;)

Ikväll ska vi hem till BeccadJ igen men denna gång hänkar, zlat, JoJO och eMmzan! :D kommer bli så jävla kul att träffa dom, plus att taggen är ju högre än mount everest nu..

Ha en bra kväll för de ska vi ha fast jag börjar dock 7.30 imorgon suck.

/M

Våren är här!



Ja, det måste den ju vara. Så chill att sitta på balkan igen utan att behöva frysa, mot jobbet. Fred ut e!

140411

Fan va underbart väder det är!! Självklart ska både jag och Elin jobba 12-21 eller Elin kör 12.30-22.
Vaknade imorse med sveriges värsta träningsvärk genom tiderna. Igår körde vi spinning med fotbollslaget och jag skämtar inte men det var så sjukt jobbigt och svetten spruta ju ut! Vissa såg ju ut som om dom hade duschat hahaha. På något sätt tyckte jag det var kul men samtidigt ville jag ba gå av och gå ut från rummet.
Nästa onsdag kör vi igen!!!!

 





Efter att jag klivit upp ur sängen halvförlamad snörade jag på promenix sulorna och drog en liten vända. Elin som sov på gryta knata hela vägen hem. =)
Och igår storhandla vi så hela kylen är full av smaskigheter så frukosten blev gudomlig!

Nu ska jag väcka Elin sen blir det hard work!
/M



130411

Mohombi – Coconut Tree Riktigt skön låt, tänk er den på hög volym en varm sommarkväll, fullt ös och grymt förkrök med massor av folk! Skulle kunna bli riktigt awesome alltså, lite snuskigt oxo tror jag!

Igår blev det jobb hela dagen lång för vår del sen drog vi ett medlepass, träningsvärken är ju sjuk, kunde typ inte röra oss men det gick med en hel del vilja. Drive in bion var en flopp, allvarligt talat så för er som inte var där, känn ingen ågren. Snarare tvärtom! Blev lite häng hos oss med brudarna istället, lyckades dela på en kebab-rulle o den smakade sjukt gott. Jag drömde typ om den inatt, så god var den haha!

Becca, Lina, Jag & Mallan. Tilde honkade oxo, vilken härlig bild btw? Ge mig sommar nu!

Nu sitter jag här, vaknade runt kvar över 9 i skapligt skick faktiskt även om träningsvärken är kvar :p Ska tagga lite till medelpasset som hoppar igång 11.30, ikväll blire spinning med laget. Kan bli kul men av egen erfarenhet så tror jag på raka motsatsen, hatar spinning men som sagt var det kanske 3 år sedan sist så jag lär pröva åtminstonde!

Kvinnor behöver 4 djur för att vara lycklig.
En jaguar i garaget, en mink i garderoben, en hingst i sängen & en åsna som betalar allt.
Mannen däremot är helt nöjd med en liten mus !

Have a nice day people, e!

-

Dålig uppdatering vi vet. Men har verkligen inte tid, jobbar, tränar äter och sover haha.
Ikväll ska iaf åka på bio fast i bilen med ett par riktigt goa profiler ;)
Kanske hörs senare annars så hejdå.

110411

Godmorgon fuckers! Vilket skönt väder det är, vi löpte till gymmet i tunna löparbyxor o tjocktröja, det blev varmt o svettigt. Så underbart att det inte blåser, kan det förbli såhär nu, vore grymt ju! Vi pumpade fett på gymmet o nu är vi hemma. Ska käka lite frulle strax sen blire en dusch o jobb 12.30-21 för min del, mallan är ledig den rackarn :P e


Utkast: April 10, 2011

Söndag? Det känns som om det vore typ Onsdag, vi har jobbat 7.30-16.30 och löpt en bra jävla vända med laget plus styrketräning. Riktigt roligt, jag dynga på med en solning oxo :) Mallan står i durren medan jag lagar potatis och fiskbullar haha, ni hör rätt, jag älskar det så sjukt hårt. Vi får väl se hur detta slutar, har tvingat mallan att pröva hummersås som jag själv aldrig prövat! Kan bli kaos, kan å andra sidan sluta med två mycket nöjda damer. Tveksamt, menmen..

Igår var jag inte så värst bakis trodde jag, pumpade ju på medelpass med knugen och det gör jag typ aldrig mer om? Trodde mitt hjärta skulle hoppa ur halsgropen elr nåt, mådde inte alls bra men fläska mig iaf igenom hela passet :P Glodde på fotbollsmatch en sväng oxo innan mami o lullan plocka upp mig där jag tillbringade hela min lördag eftermiddag/kväll. Vi käkade massa snask, ni är bäst! Sist men inte minst, min nyrenoverade cykel rullar på så sjukt smidigt! :D e

Gårdagen i bilder.




























Sådärja, nu tänker jag slänga mig i sängen bredvid halvan. Hon börar jobba 12 och jag ska dra ett Medelpass med knugen 10.45! Mår som en påse skit men ändå inte, spydde väl ur mig allt igår i guess! Har typ skavsår i halsen men fick i mig lite risgrynsgröt och jordgubbsylt för en stund sen :) Ciao e!

Friday night..

Nu sätter vi på oss simbrillorna och simmar in i dimman! bYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

070411

Hej.
Idag är en sån dag då jag helst vill ligga hemma i min säng och inte behöva tänka på nått. Men icke sa nicke, blir jobb 12-21. Elin jobbar på till halv 5 som vanligt typ haha.
Igår blev det som sagt hård träning men inte hjälpte det, eftersom jag kommit i en särskild vecka kan jag inte låta bli att få i mig massvis med socker. Lina kom hem till oss och glodde bb och vi kunde inte hålla fingrarna i styp så drog till Karamellfarbrorn. OBS! det var bara jag och lina. Min andra halva är så jävla duktig. Hon står emot och fortsätter kämpa och jag blir så jävla stolt över henne. Fan va hon är bra på alla sätt och vis. ♥

Nu håller jag på att kokar ägg och ska göra gröt, blä!
Hörs och ses libanes! /M


ps såklart när jag ska jobba är det TOTAL utförsäljning på Ikea.

Nykterist?

Passet var riktigt jobbigt, ska aldrig mer dricka, vet inte om jag inbillar mig men det kändes verkligen som jag tappat massor med ork efter helgens bravader! Ska nog bli nykterist?

Efter passet tröck jag i mig lite falukorv o maccisar som mallan förberett tidigare idag :)))) Gottis! Min fina vänner får visst inte nog av att träna? Körde nyss värsta porr-passet, jag har film så kanske slänger upp den sen, ni får nöja er med bilder så länge!


Dax att hoppa in i durren, "först alltid en dusch, inte lukta ursch, stå högt i kurs"! e

Wonderful sun!

Visst är det awesome med en gnutta sol? Satt inne hos en kund när jag slänge ett getöga ut genom fönstret o fick se solen skina, blev grymt glad! Kom nyss hem till ett nystädat hem, min sambo är så jävla bra ska ni veta :)

Vi var ju bara tvungna att utnyttja solen så det blev lite häng på balkan, fatta när man kan börja ta fram möblerna o pynta med MASSOR av blommor. På sommaren är vår balkong mitt favoritplace, helt klart!

Mallans fika, 600 gram chokladkaka på 1 halv dag är inte illa pinkat!








Nu sadlar vi om o beger oss mot friskis! Jävlar vad det ska brännas fläsk idag, gött med andra ord! e


060411

Hej. Mats här. Malin kunde tyvärr inte komma idag men hon hälsar attt hon mår bra trots sockersuget.HAHA dör!

IAF, Har redan städat, tvättat och diskat!!!! helt sjukt va gott det luktar här nu :)
Idag är jag ledig och det enda som stör mig är att de inte är sol. Fan.

Snart ska jag sätta igång med lunch sen kanske de blir en runda på stan för har lite ärenden att göra.
Elin jobbar på och slutar halv 5. Ikväll ska vi gå på Station medel 75min sen ska vi hänga så jävla hårt och kommentera visa saker i livet hahahha! Erik, Niklas och Mats <3

Vill bara resa till ett varmt land och vara borta ett tag, fan va skönt.

HEJDÅ.

050411

Godkväller? Klockan är åtminstonde 19.13 för att vara exakt, vi har hunnit jobba all day long typ, mallan slutade 15 & jag slutade 16.30, medelpass som sög balle femtio gånger om, bättrat på brännan o nu har jag precis fipplat klart med mitt konto. "Löneförhöjningen" kom idag oxo, wiho, inte ett dugg glad för det gjorde varken från eller till, typ.. Dåligt bitter hörde jag, men av detta väder kan man inte bli mycket annat!

Noll update yesterday pga av att jag jobbade 7.30-16.30 & mallan 12.30-21, hon var för lat innan jobbet och jag var inte hemma förän vid 20 tiden! Drog nämligen direkt till min Knugen o firade henne, snyltade massor av kakor o glass! Det är så jag och mina vänner gör när det är kalas, endast därför vi kommer, för att få äta :) haha stört! Resterande kväll tillbringade vi hoss oss tillsammans med LinaO aka. Zlatan som äntligen flyttat hem från Branäs, var på tiden kände vi. Försökte även uppdatera henne när det gäller BB eftersom vi iinte missat ett enda och hon typ sett Noll?! Lite svårt detdär, men hon är ju typ serienörd så det ska nog inte ta allt för lång tid innan hon är med i matchen!

Matdax, mallan serverar mig just nu spagge o körresås! Fint dä! e

050411

Godkväller? Klockan är åtminstonde 19.13 för att vara exakt, vi har hunnit jobba all day long typ, mallan slutade 15 & jag 16.30, medelpass som sög balle femtio gånger om, bättrat på brännan o nu har jag precis fipplat klart med mitt konto. "Löneförhöjningen" kom idag oxo, wiho, inte ett dugg glad för det gjorde varken från eller till, typ.. Dåligt bitter hörde jag, men av detta väder kan man inte bli mycket annat!

Noll update yesterday pga av att jag jobbade 7.30-16.30 & mallan 12.30-21, hon var för lat innan jobbet och jag var inte hemma fören vid 20 tiden! Drog nämligen direkt till http://n4thaliee.blogg.se/ o firade henne, snyltade massor av kakor o glass! Det är så jag och mina vänner gör när det är kalas, endast därför vi kommer, för att få äta :) haha stört!
Resterande kväll tillbringade vi hoss oss tillsammans med LinaO aka. Zlatan som äntligen flyttat hem från Branäs, var på tiden kände vi. Försökte även uppdatera henne när det gäller BB eftersom vi iinte missat ett enda och hon typ sett Noll?! Lite svårt detdär, men hon är ju typ serienörd så det ska nog inte ta allt för lång tid innan hon är med i matchen!

Matdax, mallan serverar mig spagge o körresås! Awesome! e

030411

Hello bitches(hahah), gårdagen var grym tror vi? Nejdå, skämt å sido, men det är nog en del som är lite luddigt under kvällen faktiskt :p Tråkigt men sant, sånna kvällar har vi alla. Men det vi minns var som sagt grymt, tack o bock till kvällens värdinna! Synd att några olika incidenter inträffade som tex att vissa inte ens kom ut på krogen eller att vissa blev för dyng o tappar balansen o välter flera bord på bmb, lite urspårat för vissa men vi överlevde i vanlig ordning! :)





















Denna dag har bestått av att äta o sova, garvat har vi oxo gjort, hela jävla dagen. Förlängt livet med typ 100 år, tur att jag har så bra vänner som alltid får mig på gott humör :) Vi är störda hela bunten, I like!
Nu är det min tur att slagga om jag ska orka upp imorgon, kommer vara HELT DÖD om jag känner mig själv rätt. Inge skoj att jobba 7.30-16.30 när man är i det skicket but that's life..

PS. Hur i helvete kunde Vanessa åka ut? Jag var stensäker på att Patrik den tönten skulle åka ut, jag hatar honom, så jävla skämmig att jag spyr! Åker han inte ut nästa söndag tänker jag aldrig mer kolla på BB! Ni lär ju ta er en tankeställare innan ni röstar nästa gång gott folk. Fred ut, 

0 Dgagar kvar, jippi! :))))

Hej hopp, slänger ut en liten bild på kvällens värdinna. Hon är bra hon :))) Ikväll blir det raka puckar o absolut inget drama, jag går all in som aldrig förr! Taggad till tusen verkligen!



Mallan duschar o det kommer med all säkerhet ta sin tid, måste vara riktigt fresh till ikväll alltså. Var ju inte igår som sagt mohha! Det är min tur sen, kommer ju ta dubbelt så lång tid, gött! Lullan & Madde håller mig sällskap, Ps. Somnade 21 igår kväll och vaknade crikus 06.27 imorse, varit vaken sedan dess. Hämtade min fina Lulla typ 8 imorse, på cykeln haha!

Såhär snygg är Lullan dagen efter, me like! Imorrn tänkte jag se ut som en påse skit när jag vaknar, helt förstörd ska jag vara. Durren nu, fred ut! e


0 Dagar kvar, jippi! :))))

Hej hopp, slänger ut en liten bild på kvällens värdinna som jag tog här om dagen när hon snylta VLT hos oss. Hon är bra hon :))) Ikväll blir det raka puckar o absolut inget drama, jag går all in som aldrig förr! Taggad till tusen verkligen!



Mallan duschar o det kommer med all säkerhet ta sin tid, måste vara riktigt fresh till ikväll alltså. Var ju inte igår som sagt mohha! Det är min tur sen, kommer ju ta dubbelt så lång tid, gött! Lullan & Madde håller mig sällskap, Ps. Somnade 21 igår kväll och vaknade crikus 06.27 imorse, varit vaken sedan dess. Hämtade min fina Lulla typ 8 imorse, på cykeln haha!

Såhär snygg är Lullan dagen efter, me like! Imorrn tänkte jag se ut som en påse skit när jag vaknar, helt förstörd ska jag vara. Durren nu, fred ut! e


bLADEEEEEE

Jag kan inte beskriva med ord hur taggad jag blir när jag hör denhär låten.



Nu har vi både tränat och bättra på brännan så nu laddar vi sjuuuuukt mycket!
Ska bara studsa in i duschen och sen fixa oss sen knatar vi över till Nathalie och kickar fET fest på gidddde. hahhahahaha. dör.

hajdOOO, wehå.

April april..

Det är egentligen rätt sjukt hur fort tiden går. Känns som om de nyss var Januari haha.
Dagen har varit lite halv stressig, först jobbade vi båda till 16 sen tog vi bussen ner på stan för att inkassera våra första bolagspåsar på en månad! När vi kom hem höll vi på svälta så det var bara ställa sig vid spisen som vanligt haha. idag gjorde Elin nå helt nytt, och de smakade gudomligt..tacka gud för att det blev mat över ;) Efter maten snörade vi på oss promenadskorna och drog en 45mines promenation! gött!

Just nu har vi sprungit upp och ner i tvättstugan sen klockan 19..de är skönt att tvätta på kvällen vet fan inte varför men det bara är det.  Elin ligger utslagen i sängen och säger att hon har ont i magen, hon är inte den som klagar i första taget så jag hoppas inte hon åker på något nu när det är 0 dagar kvar!! hahaha.

Imorgon ska vi fira våran fina vän Nathalie. det blir förkaka hos henne och sen krogen. Vi har inte druckit på en månad så idag fick vi köpa cider i lagom mängd ;) hahahahahah.

Nej dags att trippa ner igen innan BB. hare bra HEEEEEEEJ!
/M


RSS 2.0