011110

Igår/Söndag mådde nog ingen av oss nå vidare men fan så roligt det var i Lördags, jag hade kanonkul så STORT tack till becca o johan för att dom fixade det! Igår hängde vi gäng hos oss all day long, blev massa snask o film! Nedan har ni bilder från i Lördags :)


Kvällens värdar, Hjärter dam & Hattmakaren i Alice i Underlandet!

Emma=kossa, Jag= Hippie!

Ida var dendär jäkla Clownen!!!!!!!!!!
Sanna & Emma!


Letherlapppp, haha mallan var den galne läderlappen o lina, TWISTER!!!



GRANNEN i Beck!!!




OBAMA!!!!



Klockren Lisbeth Salander haha!



Finns en hel del fler bilder men jag har ingen ork, kom hem från jobbet runt 14 fast jag slutade 12.30 egentligen. Det var nämligen jag som fick planera i vår grupp idag, har ju aldrig gjort det förut, inte en vikares uppgift heller för den delen men krisar det så äre klart man måste ställa upp för laget plus att jag blev förlängd så lite extra klirr i kassen är ju helt ok ;P! Man får vad man ger liksom, o FAN för den som klagar imorrn! Som Robban sa, var glad att du får det förtroendet iallafall och det har han sjukt rätt i nu när jag tänker efter. Borde få löneförhöjning för att jag TYP är som en ordinare men lägger man upp det förslaget i BOSSENS nylle får man väl sparken hahaa!

Ne, lite slagg nu så jag pallar med Intensivpasset om några timmar. Kiss e!

MASKERAD



NU ÄR VI REDO FÖR HALLOWEENPARTY! VI GLIDEEEEEEEEEEEEER


301010

Nu har vi levererat ett medelpass, svettigare än farsan såhär efteråt. Ju mer man svettas desto mer har man kämpat ;) o ALLA vet att det är så, jag svettas som en gris i alla lägen så kämparglöden är det defitnitvt inge fel på! Lite halvtrött nu faktiskt, orkar inte ens ta mig in i duschen fast jag borde eftersom frillan ska fixas i GOD tid...

För er som inte vet det så äre dagen med STOR D idag, Becca & Johan bjuder på Maskeradfest. En del är taggade, vissa är mindre taggade men det kommer snart. När första är knäppt o volymen på högsta, då vet jag att det kommer hända grejer i kroppen!  




Här har ni mig till vänster(precis fyllt 15år) + Emelie T, Emeli G, Emmelie G, Amanda & Mikka.
Pallon tar kortet, Nyårsafton 2004. Vi var ett gäng som alltid höll ihop i alla lägen, i vått o torrt.
Bilden är så hemsk men herregud så harmlösa vi var då, hade ingen som helst aning vad som
väntade oss då. Allt/Alla har förändrats så otroligt mycket och ingen lever sitt liv idag som jag
hade trott. Minnena finns alltid kvar! Ni vet att jag bryr mig om er alla, tänker på er!
GG!


Btw, Så tillbringade jag min kväll hos Pallon med Emelie T, Mikka & Mallan igår. Alltid lika kul, undrar hur fan jag kan ha fått så groteskt bra vänner? Hur kan man skratta så mycket som vi gör åt i princip ingenting? Så många minnen och upplevelser vi har tillsammans är tamejfan sinnessjukt. Inte riktigt men något åt det hållet iallafall :P Ah, det är gött o jag trivs! haha nu blire till o blossa lite innan jag sätter igång o gör lite nytta. e

291010

Fredag igen och jag är ledig, sjukt skönt och ett STORT plus till solen som lyser! Sov rätt länge idag, btw så vaknade jag inatt av att jag drömde en mardröm så jag gick in o la mig inne hos Mallan :P Mindre kul men det är så gott som glömt nu..

Lullan är här o håller mig sällskap, vi ska strax ta en promenad till Grytet. Jag ska ut på äventyr med mamsen, sen blire gym eller friskis och ikväll tänker jag göra absolut INGENTING. Möjligtvis tagga inför morgondagen ;) 




Här har ni min lillasyster, världens finaste. Förstår om ni är avis! :)

Nu drar vi, hade gött. Peace out e!

Varför är det så svårt?

Klockan är 23 och jag har vart helt slut sen flera flera timmar tillbax, endå sover jag fortfarande inte. Jag är helt utslagen, mallan o lina med efter X antal timmar på stan + käk, PH, 2 filmer(Killer & Moulin rouge)´. Dom ligger som 2 strandade sälar i soffan, sjunger till o från på melodin"Varför e det så svårt att ...... bakifrån?". Vi garvar lika mycke varje gång haha, den som kan lista ut vad PUNKTERNA står för är grym. Dig gillar vi, grymt bra musiksmak. Lite pervers dock men det gillar vi oxo!

Nåväl, från stan fick jag med mig en sjal, vantar, mössa, stickad tjoktröja, leggins + att jag bytte en tröja som jag köpte förra veckan, den gick visste sönder idag när jag skulle sätta på mig den så en ny fixa jag minsann! Rätt ska vara rätt som sagt :) Om jag har tid imorrn så daskar jag upp lite bilder på stufsen!


Jag & Lina latjar lite i köket får några timmar sedan, till kvällsmat blev det stekt kyckling, potatisbollar o b-sås!

Blev ju lagom mätta iaf, FÖR OVANLIGHETENS SKULL! NOOOOOT! e

281010

God morgon gott folk, jag är vaken, mallan är vaken o har redan hunnit betala räkningarna fast vi är lediga. Jag vaknade för någon timme sedan av att Lullan & Mallan för ett jävla liv, Mallan håller typ på att förblöda, ba sprutade ur näsan på henne o då kunde inte jag somna om heller så det var lika bra att gå upp. 
Har nyss käkat en ostsmörgås med gurka på :) Sitter o väntar på att klockan ska bli 11.30, då bär det av mot friskis för ett medelpass. Undra vad vi ska hitta på sen? Tror det blir en sväng på stan. Jag vill iaf de o då brukar det bli så hehe!


Favoritlåten just nu är denna, lyssna o njut!

Innan jag slänger mig i soffan tänkte jag visa resultatet från målningen igår, vi hann måla 2 gånger och jag tror inte vi behöver måla nå mera. Kan inte kolla än för Emma ligger där inne o sover med persiennerna nere så ljuset suger, får väl vänta tills efter träningen om hon ens har vaknat då :P


Alla som någon gång har vistats hemma hos oss vet hur groteskt ful färgen innan var!

Nu ser det ut såhär, jag är sjukt nöjd även om det kvittar eftersom det är Mallan rum haha. Men jag vet att hon också är nöjd så vi lyckades riktigt bra :) Tackar även Emma, Lina o Storesyrran för hjälpen!

Peace out, e!

271010

Japp då var det dags för oss inom Kommunen att få lite dallas på kontot!
Men det som suger är att 4000 försvinner direkt till jävla räkningar och skit.

Iaf vaknade runt 10 hos Emme idag, alltså klockan 10?!?! hon har liksom en liten son på 11 månader men han drog fan på sovmorgon idag =) Carmenzita (emmes lilla kattunge) skulle dock hålla på gapa&skrika! fick man ju nästan damp men kastade ut lite godis på golvet så var oxå hon nöjd! :) asså jag kan inte förklara hur mycket jag skratta igår när jag&Emme skulle leka med kattfan HAHAHAHAHA!!!!! ah synd att jag inte kan lägga ut mina videos från nallen!!!!

Nog med det, runt 11 kom Ida och hämtade mig. Vi körde till Rusta för att köpa färg och lite tillbehör för idag ska vi måla om på mitt rum, :d säger bara ÄNTLIGEN!!!!!



Ida lurade mig att köpa tofflor eftersom vi alltid har folk här hahahah! fan va söt hon ärrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Har lovat henne första ching på ett par ;)
Nu ska jag försöka få tag på någon som vill tjäna en slant på att diska upp berget i köket, jag tänker då INTE göra det! =)

Hörs senare!
/M

261010

Klockan är bara 13 en Tisdag som denna och vi har redan hunnit gymmat + hämtat ut maskeradkläderna till på Lördag :D För er som inte vet så bjuder Becca & Johan på maskeradfest då, jag är taggat till tusen vill jag lova! Dräkterna är fula som stryk men helt OK endå haha! Jag lär ju sola typ 3 times innan lördag, palla se ut som ett jävla lik? Ja, då vet ni att jag inte ska vara det iaf :p Nu blire lite slapp sen tänkte jag sola, laga middag till mig själv och köra ett puls/medelpass i eftermiddag!

Det blev ju inge träning igår, så fort syrran kom så somnade jag och vaknade en halvtimme efter att apsset startat så det var bara att traska hem till mor o lämna present samt ta med mig lullan. Det är riktigt skön att gå ute bara man klär på sig ordentligt :) Det blev en massa Tv-mys på det oxo, somnade på tok för sent inatt så idag är jag lika med död.

Ps. Uppdaterade aldrig inlägget hehe, becca o lina har joinat oss i några timmar också! Nu har jag precis lagat mat, måste få i mig lite energi innan träningen :)


Här har ni ett litet smakprov på en del av min outfit tills på lördag ;)

Mina kära jäntor är så duktiga på att äta nyttig. Jag avstod, det var en del saker som jag icke gillar. Fetaost + icke stekta champinjoner, för mig blev det smörgås o müsli till brunch!

Nä, nu måste jag käka så jag inte får under passet. pöss e


251010



Måndag, klockan är ca 3 på eftermiddagen och jag är redan helt slutkörd! Jag har jobbat men nu orkar jag verkligen inte röra mig, väntar på syrran som ska hålla mig sällskap medan jag väntar in puls/medelpasset 17.15 som jag MOTVILLIGT ska gå på! Måste man så måste man! Orkar inte skriva något, min huvudvärk tar över. Ledig imorrn btw o då ni, då ska jag sooooooova så länga jag bara kan :)

Favoritlåten just nu är helt klart Safri Duo – Helele - Safri Duo Single Mix! Lyssna & Njut gott folk. Jag kan iallafall inte bli mer taggad än när jag lyssnar på den låten! Hade gött, o hoppas ni mår bättre än mig idag. / e

update

Hallow.
Har precis packat ner mina foton jag fått av mamma. Det är på Anton och Alva, deras nyaste skolfoto! Säger bara maaaah gaaaaaaaad va dom har blivit stora och så jävla fina! :) Snacka om att dom växer fort nu, typ åldern mellan 5-7 hinner man ju inte ens med. Och anton som nu är snart 9år!!!! men dom kommer alltid vara mina små bebisar hahah :)


Här är dom så jäääklans småååå!!! och nu är dom fan lika långa som jag snart (läs snart) hahahah!!!!!


241010

Hej!
Sitter ute i Hökåsen hos mina päron. Ska fixa lite bilder och äta mat :):):):):) tur slipper man diska hemma sen haha.
Elin jobbar 12-21 idag, stackarn helt jävla galet väder. Igår jobbade jag 16-21, efter jobbet åkte jag hem för man mådde helt illa efter att man fått en munk av en tant på jobbet haha. Men de blev lite mys hemma i soffan iaf.
Köpte med en pizza hem och gissa vad? jag fick baka den själv :D så jävla king han är på Arpa alltså!

Nu ska jag ner och kääääkaaaaa, hörs senare!
/M

221010

Godmorgon gott folk! Då var det fredag igen och jag jobbar 16-21, jobbar även hela helgen så kommer inte hände ett skit känner jag. Tråkitg skönt faktiskt! Frågan är vad jag gör uppe såhär tidigt? Utvilad I guess, blev ju inte så sent igår endå :)

Bigsis o jag var ju på stan igår, sjukt att man kan SHOPPA som vi gör, det tar lixom aldrig stopp? Vet inte vad vi sak ta oss till men detta håller inte i längden känner jag! Tok en liten fika i Igor oxo eller ja, satt mest o kolla på ala underliga människor som bor i denna stad medans Matilda drack kaffe :P Efter staden drog vi för att inhandla lite kvällskäk på Ica, men innan vi kom hem var vi även förbi Matildas Mor + att vi plockade upp Lullan hos Min Mami! Väl hemma blev det TVmys och Tortellini, MUMS :D


(Jag o bigsis påväg ut o kroga en kväll i augusti.)

Ps, mina bihålor + huvud värkte galet mycket igår och jag vaknade för en stund sen med töppt näsa :( Mindre kul, så därför tänker jag dra till gymmet strax för dethär accepterar jag inte höhö! Ha en trevlig fredag, kmr inte alls tänka på er när jag står på jobbet levererar. e

211010

Goddag!
Imorse gick jag och Elin en morgonpromenad till stan för att köpa en sladd. Nå jävla chommar har installerat in en ny tvbox hos oss. Men hur jävla smart får man vara? dom ställer boxjävlen på andra sidan rummet så sladden når ju såklart inte till tv'n.

När vi kommer hem och ska installera skiten får vi 1, 2, 4 och kunskapskanalen?! Så jag ska åka tidigare till jobbet och ringa och fråga vafan dom håller på med.

Annars så har vi lagat lunch, blev spagge&köttfärsås :) nu har Elin och hennes syster Matilda dragit ner på stan. En annan sitter här och väntar på arbete, idag blir det 16-21 hejjja!




Idag missar jag ännu ett avsnitt av PH. bLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!
Men tur at dom visar reprisen ikväll hi hi hi hi

/M

Så äre!

Japp gott folk, jag är ledig Onsdag & Torsdag men jobbar heeeela långa helgen så får passa på att njuta ordentligt känner jag! Bloggen går fortfarande sjukt trögt, lusten är som borta med vinden. MEN Håll ut, snart så, jag känner det på mig!

Måndag: Jobb 7.30-12.30, sedan var jag barnvakt åt lille Tussen, Intensivpass på kvällskvisten & så TVmys på det!

Tisdag: 7.30-12.30, Emme&Tusen bjöd på lunch o så joinade mallan, jag däckade rakt av! Vaknade av ett jävla skrik, tussen var inte alls på humör, eller rättare sagt sjuk o då får man ju vara gnällig som SATAN! På kvällkvisten drog vi favorit medelpasset + Tv-kväll. Min rygg värkte nå så fruktansvärt igår så det blev tidigt för mig, la mig o läste Ego girl av Carolina Gynning medan galningarna var uppe o härja!

Onsdag: Ledig, ledig, ledig! Vaknade inte allt för sent ändå men har fått rätt mycket sämn dom sista dagarna så jag var väl utvilda då antar jag. Det blev lite frulle o durre sen honka jag Lullan till tandregleringen, dåligt fräscha tänder hon kommer ha sen. Inge avis! En annan som haft räls själv men ser endå ut som en påse skit i käften. Iof hade jag bara tandställningen för att "dra ner en framtand" men iallafall, tycker ju att jag kunde fått snygga gaddar på köpet? Men inte det!!! Som lite plåster på såret drog vi ner mot stan o shoppade, fick med mig några sjukt snygga saker, kan hände att jag daskar upp bilder lite senare. Om tiden räcker till vill säga! Halv 5 drog jag iallafall ett medelpass med Hannapanna, inte igår man träffa henne så det var riktigt kul :) Nu är jag hemma, har nyss lagat mat o Lullan diskat halva disken så det är en del kvar. Ska hoppa in i duschen om typ 5 röda sen ta över disken!


(Bilden har inget med inlägget att göra, jag o emma lagom glada i hattarna.)


Ha en forsatt trevlig Onsdagkväll, det ska vi ha. Det blir sjukt mycket häng framför Tv'n ikväll,
massor av smaskiga saker att så på :D :D. e


201010

Jahapp då vare bara 1 månad kvar som 19åring haha. Just nu sitter i som tre slitna zombisar, jag, Elin och Lina. Jag ska strax studsa in i duschen för att dra till worket 12-21, yaaaaa!



Hoppas E upddaterar senare hon är nämligen leeeedddiiiiggggggggg, annars blir det vid 21!
Dags för frullish/M

Dessa

Små filurerna har hjälpt mig idag med tvätt&lagat pannkaka haha! =)

/M

181010

Natten har jag spenderat på soffan, skälet till det var att jag och emma satt och prata igår och ida, elin och malin sov. Plötsligt hör vi en riktigt krach ljud. Både jag och emma blir helt stela och resten av alla vaknar. jag hade ett glas på mitt rum som stod på en hylla. Det hade ramlat ner, men kruxet var att det fanns ett glas till men det stod kvar. Och under hyllan har jag en byrå och om glaset ramla ner så skulle den slå i hyllan men det gjorde den inte, nej den låg i tusen bitar under sängen precis som om någon slagit ner det..jag vet vad man ska tro men vi vet att det dött en kvinna i våran lägenhet..men vafan hur ska man tolka detdär då? var det nå tecken eller?


Iaf, idag mår jag mycket bättre och äter precis som vanligt. Ska snart göra frukost och fixa här hemma för det ser förjävligt ut!!

/M

171010

Hej.
Hoppas allt ä bra med er, här är det lite slitet och sjukdomar. Fick gå hem från jobbet idag, men känner mig lite bättre nu. Hoppas det inte är magsjuka för då dör jag!!

snart blir det skräckfilm och vila vila vila..imorgon är jag ledig och då måste jag tvätta :(
Idag är bloggen tråkig men det får den vara..back in the game imorgon i hopeeee.

/M

161010

Lördag idag och jag är ledig. Det blev en tidig däck för mig igår som sagt, jag var så slut efter veckan så pallade lixom inte trycket! Idag har vi tränat medlepass, sen stack jag på hälsomässa med mami o lullan. Den sög så hårt men 71,6 kilo kärlek är det ända jag har att säga. Det är inte illa, tur att man är så sjukt fräsh som man är ;)
Vi tog sedan en liten promenad hem i det soliga vädret o så bjöds det på lasagnette, nu sitter jag här med min kära vän knugen o vi har bestämt oss för att ha en hemmakväll.

Jag kunde inte svika min ätardag för en utgång, det gick helt enkelt inte. På bilden nedan ser ni vad vi köpt för gott, lär ju fresta någon själ åtminstonde. Nu ska vi glo på plastikkirurgerna, resterande kväll får vi se vad det blir men en massa moffa iaf! Ting


upDateeeeeeeee

Hej!
Just nu sitter jag, lullan, emma, lina, elin och ida och käkar lite pizza och kikar på idol..ibland när mina kompisar träffas kan vissa bli lite väl överenergiska och typ helt packade för man endast druckit cola. Detta ser vi inte som nå problem utan är helt enkelt kul! :):):):) mina vänner är så fina ♥♥

Tänkte bjussa på lite bilder så får ni tolka diagnosernapå vissa själva hahahha!














Sen vill jag bara säga att Elin äntligen kommit ut ur garderoben, 3månader idag..Grattis gumman är så glad för din skull! <3



Det var väl allt just nu. Snart blir det skräckfilm oxå hi hi hi.

/M

151010

Heeeeello.
Sitter på jobbet, om exakt 8min ska jag gå på rast. Idag slutar jag klockan 16 och Elin 12.30...jävla fusk alltså haha. Det blir jobb hela helgen för mig, i know it sucks meeen det gör inget.

jahapp det var de jag hade att säga haha. FAN vad det är kallt ute, vill inte ens gå ut :(
hörs senare byeeeee
/M

141010

Hello bitches! Vilket väder vi har, underbart med sol och fina färger när det gäller löv osv men jävligt nära storm. Mindre kul när man typ blåser bort så fort man ska gå utanförr dörren, smällar man får ta när man lever i ett land som detta?! Jag har iallafall hunnit jobba mig igenom stormen, 7.30-12.30 precis som igår. Nu inväntar jag Bigsis, vi ska laga lunch sen kan vad som helst hända känner jag ;)

Igår blev det jobb för både min o malins del, jag slutade som sagt 12.30 så efter jobbet+gymmet slet jag med mig lillsyrran för att STORhandla. Ärligt talat så har vi inte gjort det på över 1 månad så det var på tiden haha, nu har jag ångren över hur vi ska lyckas äta upp allt. Aptiten är inte på topp jämt, konstigt nog! Men vi har ju rätt mycke folk som springer in o ut här 24/7 så det ska egentligen inte vara några problem :P
Mot kvällskvisten blev det blodpudding + potatisbullar sen satt vi som bänkade framför Tv'n. Lullan & Madde joinade oxo. Det blev PH, Arga snickaren, Välkommen åter, Kungar av tylösand, helt klart en perfekt Tv-kväll!


Tog denna bild igår från balkongen, otroligt fina fäger ute. OM det bara kunde sluta blåsa så skulle jag vara nöjd! Får väl hålla tummaran så hårt det går o bara hoppas, I guess :) *elin was here!

121010

Godmorgon!
Eller ja, det är ju inte morgon längre men haha. Inatt klockan 01.00 knata jag, Lina och Ida till donken för att hålla oss vakna till miffo haha. Vi fick sedan skjuts hem av en donkenjobbare hahhaha..
Blev däck till filmen tyvärrrrrrrrrrrrrrr.

Vaknade halv 12 idag, så nu är man som en ny människa...naaaaat!
Vi har precis varit på coop och handlat lite god frukost och snart ska vi gå ut i det fina höstvädret för en liten promme! :)



Ikväll kära vänner då är det dags för FOOOOOTBOLLLLL :D sverige-holland, fyfan vad vi ska hejjjjja!
Halvan jobbar till klockan 17 sen blire nog lite träning på dääääh ;)
/M

update




Just nu har vi pyjamasparty, dessa jäntor är med plus elin&malin men dom ville icke delta på foto haha.
men vi har iaf mys :) <3

Snart blire waka waka till macken så vi kan hålla ögonen öppna för 02.30 börjar MIFFO :d
/Malll

111010

Igår var det för slitet för att skriva. Det var grymt kul i lördags, det togs säkert 100 bilder men ska få alla från Line så ist för att lägga in dom ynka vi har från elins kamera kör vi tre videosar ;) bilderna kommer senare! :D
Kan ju tala om att vi började på Strike, sedan gick vi och käka buffé på två rum och kök. Efter maten och prisutdelningen drog vi till Sassen på förkrök sen blev det all in på Bmb..

Halvan fick pris för snyggast mål och det kan jag inte annat än hålla med om ;)
själv kamma man hem årets foppatoffla, vet dock inte vad det är meeen fick ju en asball mössa ;)




 



 



HAHa /M

091010

HEJ!
Idag är det fotbollsavslutning på Stike. Därefter ska vi käka gott för att sedan gå mot sara och förfesta lite. Ikväll blir det månen för hela slanten! hoppas på en lyckad kväll! ;-)

Har egentligen inte tid att skriva ska fixa massa saker för 16.30 ska vi vara på stan hahah!


PPUSSSS
/M

-

Jobbat 13-21 och är slut både i kropp och skalle. Vill bara sova i 34år och sen vakna upp och se ut som en prinsessa. Sitter och väntar på Elin som slutar 22, ska snart gå till Hemköp och kolla läget, kanske köpa en liten sak.

Imorgon blir det hårdträning sen ska det bli maxning med laget hahaahahahahha S-partyyyy <3
Annars är det vissa saker man bara vill spy på men det är ju som vanligt, idioter finns överallt :)
Orkar inte nämna nå för då blire väl ett sjujävla liv. Man ska vara rädd om sina vänner. Men ibland känns det tyvärr som om vissa tror att man är en maskin helt utan känslor.

Hoppas på en resa snart så man slipper denhär hålan.

/M


081010

Tjena kungen. Sjukt länge sen jag såg den filmen, lär ju höra den inom dom närmaste dagarna. Yberskön film, den kan jag rekomendera! Hahah, varför sa jag ens detdär? Tror att jag är värsta filmfantasten haha, NOT!

Sådärja, då fick jag spela blåst ännu en gång i denna blogg som för tillfället är sjukt tråkig om jag får säga det själv. Måste ju skriva något som får er att läsa men för all del, ha tålamod. Snart blir det ändring, jag vet inte riktigt när men jag lovar att skärpa mig! Har inte ens tid att sitta o predika för er så jag hoppar över det, börjar jobba 17 och slutar 22 ikväll. Innan dess måste jag hinna duscha o laga mat, mami o lullan va nyss här o mös lite efter att jag powerwalkat till o från medelpasset så dagens schma ändrades liksom lite :P



Lika bra att jag sätter fart, pallar icke stressa men först daskar jag upp en bild på mig o mami från spanien i somras. Big love to you my dear :) e

THURSDAY EVENING

Godkväll gott folk, det blev inge barnvakt och inge köpe av batterier men vi hann med en hel del annat. Vi traskade ner på stan i spöregnet, shoppade för sakens skull och så traskade vi hem igen. Jag hade min nya lime-gröna regnjacka, snacka om att dra till sig blickar, I like! Vi slappade lite innan medelpasset 16.30.

OBS! Att jag sprang till och från träningen medan mallan cyklade bredvid som en jävla tjockis haha, lagom jobbigt. Hur långt är det? 5 min att löpa typ, synd att man tränar typ varje dag, gym, gympapass, fotboll och så bajkar jag vart jag än ska. Ändå är kondisen käääs, jag röker iofs och det sätter ju sina spår men känner endå att jag har min grundkondition kvar om det nu finns något som heter så? Ska jag vara ärlig så tror att att 90% handlar om psyket, ger jag mig fan på något så klarar jag det. Det ska gudarna veta, jag ger inte upp i första taget, inte utan en kamp!!!!

Jaja, nog tjatat om det. Vi har iallafall bestämt att börja springa 1 gång i veckan, minst. Eftersom vi båda två hatar att springa spår så blir det bra att börja med, så vi steg för steg kan se förbättringen. Förhoppningsvis :P Sambon slängde ihop stekt lax, potäter, kokta brytbönor + broccili efter träningen. Riktigt gott! Lullan joinar oss ikväll, vi sitter bänkade inför ROBINSON eller ja, dom två chommarna är just nu på Ica sen säger jag inge mer haha. Ha en trevlig Torsdagkväll, det ska vi ha! e

071010

Idag är både min och elins ledig dag och det spöregnar ute.kjuul
men det gör mig inget för vi håller på att tvätta och det kommer ta extra lång tid eftersom ena maskinen är trasig och vi har bara två.
Vid 13-tiden kommer Theo hit, emme ska iväg och fixa lite saker så då får han hänga på Emausgatan!

Igår blev det som sagt mys med några sköna profiler. Blev den gamla vanliga tv-ordningen med massa gottis. Det känns idag för magen mår inge bra hahaha.
Idag har vi lovat att köpa batterier till kameran så det blir lite mer bilder osv.

Hoppas ni får en bra dag. Uppdaterar senare under dagen.
/M


Updateeeee

Sådärja, nu kan vi ha hur mycket förfest som helst utan att rullarna tar slut :)


061010

Idag är inte vilken dag som helst, no. Det är den officiella tv dagen. Alla mina tv-homiesar kommer och joinar haha.

Jobbat 7.30-16 idag och nu är jag heeeelt slut. Blir nog en vilopaus innnan de drar igång..
Btw, kanske har nå stort pågång, nåttt som inte alla får..;)

Nu ska jag ta en varm dusch och sen mys, bAAAAAAAAHHH!!

/MM

Noll ork!

I brist på inspiration har jag inget vettigt att skirva i bloggen nu för tiden, jag är både för slö och uttråkad för att sätta min kreativa sida till. Ligger helt enkelt å latsidan just nu, mindre kul för er men gud så skönt för mig. Jobbar & tränar, en del party hinner jag självklart klämma in. Fullt upp hela tiden, det är alltid någonting som måste göras så en lugn stund kan jag ju glömma. Jag har nyss gymmat, ska jobba 15-22 men först måste jag STÄDA! Ja, ni ser :P // E

Vänner

Vad vore livet utan vänner????
tror vi förlängt livet med 200år nu....

Söndag.

Jaha, då var helgen slut igen.
men vad vore en söndag utan pizza, playa och gottis för 78kr?!
Just nu ligger Lina och Elin som två utslagna kaniner i sofforna.

Ska väl snart ta och öppna mina två chipspåsar man lyckats köpa på ica..hahaha
Snart kommer Becca, Ida och Emma för att joina oss! hihih.

Igår blev det jobb till 21, sen cyklade jag hem till Ida där alla brudar befann sig. Det blev en sjujävla förkaka och sedan begav vi oss mot staden. Blev Bmb och lilla maria hänkade oxå! :)
Där dansade man ju tills benen höll på lossna. Idag har jag sån jävla träningsvärk/smärta i benen så jag ska inte gå mer än nödvändigt. Och iosf har jag gått mitt idag, pizzan&Ica.
Träffa lite andra pullor på Bmb oxå, det var kult att danza med er, hihihiihih.
pz. igår handlade jag så mycket mat att jag inte ens var hungrig när jag vakna!!!

När man mår som man förtjänar är det så jävla skönt att lyssna på denhär låten! Den är GRYM!

021010

Herregud nu är det verkligen höst! Alla löv faller av träden och det är svinkallt på mornarna. FAN! :(
Idag jobbar jag kväll, men det stoppar inte mig inte haha. Blir en utekväll med brudarna :)
Imorgon är jag verkligen ledig oxå och den ska spenderas med mina bästa bästa bästa!

Halvan jobbar på till klockan 17 idag och jag har 100000 saker att fixa innan kl 16 känns det som. Just nu har jag sköljt ur färger ur håret och väntar på att maria ska vakna. Då ska vi ner på stan och fixa sen drar jag till jobbet!
Vet inte alls vad jag ska ha på mig eller hur man ska se ut men de löser sig. Dock måste jag dra från jobbet direkt till föresten haha ;P

NU ska jag käka lunch och sen hoppa in i duschen!!!!!

hoppas ni får en fin helg.
/M


PS Ikväll ska de bli bilder, ska köpa batterier till kameran :)

RSS 2.0