310310

Jahapp sista dagen på denna månad. Snacka om att de hänt mycke i den som haha och fort har det gått.
Idag är jag ledig, och det är så skönt att bara vakna av sig själv. Dock kan man inte sova länge så man vaknade ju ca halv 10 men inte gjorde de nå, jag knata ner till tvättstugan och börja tvätta haha. Nu är den äntligen klar, sen har jag dammsugit och torka golven. DET LUKTAR SÅ GOTT NUUU! =)
har även diskat och fixat ute i köket!

Halvan jobbar på hon, 07.30-16.30! Snart ska jag slänga mig i soffan och kolla på film. Uppdaterar nog mer sen om jag orkar, är helt slut!

och till dig halvan, nu kör vi, vi vet ju att vi kan och det är ju bara du och jag som gör dt som bäst!;)


hejdå månad mars och våra lässssssssare!

ps våran fina påskblomma har slagit ut apmkt, och den är såfin! hahhahhahaha. vår enda fina blomma, den vårdar vi med omsorg!

/mallan

300310

Idag har jag jobbat 7.30-16.30 och mallan 7.30-12.30, snacka om att jag vart trött idag, nicka till minst tio ggr under dagen. Kunde inte hålla mig vaken typ haha men det fick lov att gå. Plus att jag har en riktig jävla stressmage, det suger pung och gör så jävla ont just nu! Handla gjorde vi efter jobbet, halvan mötte nämligen upp mig på Ica'Ettan :)

För cirkus 30 minuter sedan så åt vi kyckling med bulgur och grönsaker och eh ja, vi kan ju konstatera att jag är grym! Galet gott blev det så nu ska vi ta en powernap innan vi beger oss mot Hultan's medelpass..
 
Okej, kolla in vår första blomma och vår första rediga maträtt.
Inte illa va? hehe, jävligt gott var det iallafall ska ni veta! Ciao e

290310

HOLA AMIGOS!

Igår hann vi ju faktiskt klart med allt. Vi har iofs bara detaljerna kvar! =) Känns fan bra, är nöjd och hoppas att detta kommer gå vägen!! men de göre ;)

Kunde inte sova igår för man var pirrig i hela kroppen på nå sätt haha.
Idag har jag jobbat, fast bara fram till 12. sen åkte jag ner till banken och betala in hyran och fixa internet bank! sen kom min älskade lillasyster hem till mig. Lullan och madde kom oxå, =) inte nog med de, emme och theo hooka med ;D efter nån timma knalla jag, alva, emme och theo till ica och handla lite. Halvan jobbar 12-21. Så snart ska jag bege mig och möta henne. kan inte riskera att låta henne gå själv!!!! haha..

mamma och mormor va nyss här, fick en microvågsugn så nu kan emme värma mat till theo, jag slipper laga upp all mat på samma dag och man slipper äta kallt :):):):):):):):):) JIPPI!!!!

MEN MEN MEN MEN nu har jag setat själv i ca en timma...och vi har inte en lampa i vardagsrumet så här sitter jag i mörkret o känner mig totalt lonley varg hahah! tur att sambon kmr snart hahahha. Börja garva för mig själv nyss för jag tänkte på pallon och lite låtar jag brukar skicka till henne när jag har tråkigt, men hon 'r inte ens inne på MSN som vi brukar vara 24/7...så nu kan jag inte senda över lite koko bom bom bom o lite ping pång låtar juhh :( hoppas hon kan signa in snart eller nå!!!!!!!!!!!!!!! ANNARS FÅR HON INTE SPELA KULA MER HOS MEJ! + att linn kommer inte vilje att du kmr i sommer o rider på hennes hestar. de mår vi icke acceptere!!! haj på dajj.


nej slut på daltandet ba acceptera att man kan vara lite ensam ibland jihaaaa.. nu ska jag släcka våran enda lampa sen dra! ciaaaoooO!!!!!!

ps har burit ner lådor, kolla matkällare så jag vet vart jag ska ha min mat. (skämt på sido) kolla tvättstuga, lagt ner gamla saker i förrådet, köpt hänglås, dammsugit och sist men INTE mins, ätit =)


/MALLLAN!!!

290310

Första natten i nya lyan är avklarad, omg jag sov tills nu fast halvan var uppe 6 imorse! Helt sickt vad man sover skönt här och det gillas starkt, mycket sömn har man inte precis blivit bortskämd med det senast halvåret! Nu väntar jag in bigsis, vi ska koka ihop nå käk. Jobb 12-21 för min del, Suck!! Men nu måste ju pengarna in så det är bara att hålla hakan högt och köra på som vi brukar :)! e

280310

Hejsan alla!
Idag har vi flyttat, och tro de eller ej men vi är helt klara och så jävla nöjda :d har bara lite detaljer kvar! =) dörren och luren har gått i ett fan och nu är vi helt slut. har handlat och fixat, snart ska jag inviga badkaret och bada lite. Pallon sitter här ikväll och käkar lite gottis =)

nu har jag icke mer at skriva förutom att vi inte kmr uppdatera så mkt efter som vi inte har internet för just nu sitter jag o hänger på nån grannes internet hahahahaa går ju typ i snigelfart så man hinner ju få damp haha.

nu ska jag o min lille nya sambo ha mys ;D + palle heheh HEJ HEJ HEJ/M

270310

Idag är det Lördag men inte vilken som helst utan dagen före vårt flyttlass går, läskigt men så jäkla nice! Som vi har längtat haha, detta är vi så jävla mycke värda också. Hell yeah!!

Ingen update sedan i Tisdags ser jag och nu kommer det blir dåligt ett bra tag framöver pga av flytten, men snabbt och kortfattat så har vi varje dag även denna vecka jobbat,tränat och igår börja slitande med lägenheten så fort vi klivit av våra jobbpass 16.00! Målandet körde igång direkt, stort tack till Janne, Micke & Steffe som hjälpte till. Vad fan hade vi gjort annars haha? Inte för att vi inte kan, men det hade tagit hur lång tid som helst och då hade man ju lackat ur för länge sen! Gårdagen avslutade vi faktiskt på donken, riktigt gott!



Idag har vi för en gångs skull vaknat senare än 6 haha, vi vaknade halv 9 och det är typ första gången på ett halvår. Riktigt skönt men jag är ett varndrande jävla lik känns det som ändå men vad gör man liksom? Bara att köra på. Vi har målat en del idag, lite möbler osv samt shoppat så nu börjar köket se någorlunda fresht ut :) PS. VITT SKA DET VARA, LIKA BRA. Vi HANMNAR ÄNDÅ PÅ SJUKAN FÖRR ELLER SENARE, DÅ ÄR VI VANA! Nyss tröck vi en pizza också, nu sitter jag här och ska snart börja packa medans halvan jobbar kväll (16-21). Puss på henne för att hon är så duktig, min bästaste. Love you!

Så det får bli en dag full av massa packning, lullan håller mig sällskap. Blir nog någon sväng till lägenheten senare också skulle jag tro. Skura och skrubba inför imorrn, nu sätter jag igång annars blir jag aldrig klar! /

230310

Idag är det Tisdag och jag är ledig Tack o lov, jobbat hela helgen lång och igår så 1 dags vila var väl behövligt kan jag säga! Halvan har jobbat 7.30-12.30 sen joinade hon stadslinjen raka vägen hem till mig och så stack vi till gymmet för att pumpa upp våra rumpor lite! Det gick nice och jädrans vilka planer vi har, det är mycket som händer och sker nu faktiskt men som ingen vet om. Nice blire ivf!

Nu sitter jag framför min dator på en liten jävla pall som gör att min rygg typ går av men ändå sitter jag här fast jag har en riktig bra och otroligt bekväm datastol, Why? Jo, Det är nämligen fullt med grejer på den, hela mitt rum är en enda stor röra pga av flytten! Nu jävlar är det nära, för nära haha men gud så bra det känns att flyga ur boet, det ska ni veta. Jag tillochmed fnittrar för mig själv när jag tänker på det, weiiii!

Jag jobbar ons, tors sen är jag ledig fre, lör, sön men funderar på att ta nått jobbpass även om jag inte behöver för jag har jobbat sjukt mkt denna månad och har fortfarande pass kvar nästa vecka men å andra sidan är pengar alltid bra att ha så vi får se! Eftersom det är lite stuffs som ska fixas i helgen så skulle jag behöva vara ledig, packa oxo osv. Jag jobbar ju hela nästa helgen, svar ja: påskhelgen men jag är inte bitter för det! Bara att Tacka & Ta emot elr hur vare?!! Jomenvisst!!

Ps. Jag har PM's och är en enda stor känslobomb just nu som kan explodera när som helst och av vad som helst så om någon snäll själ skulle vilja komma hit med lite marabou-non stop så skulle jag bli himlans glad!/ e

210310

vafan är detta? SNÖ??

Jag är så otroligt irriterad kände att det var nå direkt när jag vaknade!!
Jag satt nyss och skrev som en jädra galning men insåg sen att det är fan inte värt att publicera för denhär personen vet innerst inne att den snart kommer snubbla på tröskeln och inse att de inte längre fungerar att betee sig på det sätt den gör. Är ett tack så jävla svårt att säga??

Idag jobbar halvan, =) vi har precis fått reda på en sak som är så jävla bra :D och sen ska vi flytta oxå, fyfan va skönt!! de bästa med hela flytten är att vi får bestämma helt själv vilka och vem som ska få komma dit haha! nejdå men ikv ska vi ha mys för att fira en viss sak! :)

Imorgon är det jobb jobb jobb! slutar klockan 13 och det ska bli skönt :)

nu måste jag fixa mig sen dra!
/m.


200310

JAG ÄLSKAR VERKLIGEN SOOOLEN hihi =)

Har för ca 4 timmar sedan vaknat upp i detta underbara väder, nu kommer vårish! =)=)=)=)=)
Ska snart ner för att få i mig lite krubb. Denna ljuvliga helg är jag ledig, men det finns dock ett minus..min andra halva jobbar exakt hela helgen!!! Idag kör hon på delad tur men det går ju så bra för henne så det är inga problem!

Igår var halvan ledig och uträttade lite stuffs. En annan jobbade och jag va helt jävla slut........ändå gick jag ut haha. Jag emmi och elin dock inte min utan en annan + en tjej som hetter maria. Ja, jag vet inte om jag har blivit gammal och grå för visst det var kul men jag var så jävla trött haha. PLUS att jag fick de verkligen bekräftat ingen fest utan MIN e!

Idag får vi se vad dagen har att bjuda på, har lite olika alternativ såååå =)
EN SAK TILL vi får nycklarna redan 29:onde :D

nu ringde matklockan därnere!!! SEE YOU! =)

/mallan.

180310

Puh, nu är alla papprena postade. Det var både om lägenheten, polispapper och ett annat mkt viktigt papper. Idag har både jag och min älskade andra halva jobbat. Det har faktiskt gått bra, nu när vi verkligen kommit in i det känns det som om man jobbat här i 60år typ. Och hur många tackar nej eller klagar när man har sin bäste vän på samma jobb? inte jag iaf!! och jobbarkompisarna trivs vi med :)

Känns som om dagarna springer förbi..mornarna kan vara lite sega men efter lunch så är klockan så jädra snabb. Sen hinner man bara komma hem, äta och duscha sen äre dags att sova. Igår somnade jag redan vid 21. Dock vaknar jag vid 2, 3 och är pigg..

Idag har jag som sagt fixat lite ärenden som är viktiga som fan och nu håller vi tummar&tår! Hade väl tänkt att städa lite men känner inte för det och jag ska ändå packa ner skiten snart haha.  Tror faktiskt halvan har tagit en powernap?! men det är hon värd haha. Imorgon är hon ledig om hon inte hoppar in extra. Fast hon har oxå lite saker att uträtta så vi får se! hon jobbar ju hela helgen sååååååååå ;) En annan jobbar 07.30-16.00.

Nu är det dags att ta tag i livet så att säga..tänkte sänka en tanke till Nathalie&Emelie som faktiskt är i teneriffa och steker. Hoppas ni har det bra och är rädda om er :)
och jag längtar så jävlans för att komma in i lägenheten och börja måla och fixa :):):)


Det finns ingen bättre än dig! ♥

 

/mallan


160310

Käre blogg!
Idag har vi jobbat..och vi har jobbat hårt oxå! min kropp är helt slut. Allt har gått bra, men oron börjar liksom rinna över bägaren nu. Vafan händer nu? men det återstår att se, fyfan. Vi har ansökt om nytt jobb oxå så nu håller vi både tummar och tår. :)

Efter en hård dag på jobbet cyklade vi hem till halvan för att dra oss mot media markt för att hitta en micro eller dammsugare och tro mig vi hitta inte ett skit. För nån jävla gubbe på elins jobb har lura i henne att hitta värsta super micron som olyckligtvist INTE finns, hahha! skoja, vi hittar nog en riktigt super 750 defrost snart HAHA.

Efter media markt besöket åkte vi till hälla, och där vill man ju bara plocka möbler till hela lägenheten samtigt men hem fick vi;
Tv-bänk
Soffbord
Bestiklåda
Lampa 365
Gardin

sist men INTE minst, en silver toaring. För tänker inte riskera att få nå jävla flens av den som hade lägenheten innan!!!!!!!!

HAHA nu garvar jag för mig själv!
nu sitter jag och tänker på våran fina lägenhet som kommer bli så BRA. Fan längtar som en idiot men den 31/3 smäller det! :D:D:D:D

nu blire däck och en jävligt skön sådan!
jobb för oss båda imorgon. Puss på er fina läsare hihiihiohohioho

/M.

150310

Detta datum har jag skrivit ca 6ggr idag när jag skrivit under alla papprena till Lägenheten och hemförsäkran. Idag har jag jobbat 07.30-16.00. Försov mig oxå så vaknade i ren panik/ångest och det är INTE en bra start på dagen kan jag säga. Hela förmiddan har varit stressig fast jag vetat om vart jag ska gå och vad jag ska göra. hmmmmm. Men efter lite mat i magen var hjärnan back on track igen. Fick ju träffa på halvan en sväng oxå....mkt bra.

Hon jobbar nämligen hästpass, 13-21 haha. Men de går bra, för det vet jag hihihi. En annan har rensat hela rummet på damm och det blev ca 1kg. Konstigt de där, jag kan dammsuga och nästa dag är dt lika mkt damm igen?! måste vara nå med denna atmosfär. Idag fick vi bekräftat, Malin och Elin Emausgatan 43B! that's it!
Och möbler har vi så nu är vi nästan 98%redo tkr jag! hahah. man är ju helt upp i varv efter allt med lägenheten, håller på krypa ur skinnet..men 31/3 då jävlar kör vi igång! =)

Nu ska jag ta mig en varm dusch sen ringa min halva!
Imorgon jobbar vi, 07.30-16.00 och halvan 07.30-16.30 HEHE.

PUSS!!
p.s undrar hur våran lilla blogg kommer överleva en flytt???!!!!!! kanske, kanske inte.

HEJPA!
/MALLLLAN.......med bubbelmammamage just nu. BLÖ


140310

Jävlar vad tiden verkar rulla på och jag som tycker det går så segt, hrmfff.. Redan 4 dagars edan vi uppdaterade sist men ska jag vara ärlig så hinner vi verkligen inte för vi bara jobbar och när vi inte jobbar så går vi fram och tillbaka till jobbet för att få extra motion, tränar eller i ren panik letar efter grejer till lägenheten. Kontrollfreak som jag är exploderar jag helt ärligt snart, jag blir mer och mer galen för varje dag som går!
MEN,MEN..Sånt är livet, vi krigar på som fan iallafall och får nyckeln till lägenheten den 31/3. Första flyttlasset går nog då skulle jag tro och så börjar projekt nummer ett: Måla om, får väl se hur det går haha ingen av oss är ju speciellt duktiga på såntdär även om vi tycker det är kul så tror att vi tar hjälp av några händiga karlar ist för att chansa!

Det är mycket som ska på plats, o smaken e som baken! Nu ska jag byta om och börja ladda inför ett bakispass på friskis, japp vi kröka på igår och det var helt okej kul! Vi hörs, hej! e


100310

Idag har vi jobbat 7.30-16, det är min storasysters 23års-dag och vi har vart på visning. Den 1 April flyttar VI till en 3:a på Emausgatan 43B. Hur galet äre inte? Shit, kommer typ inte ens ihåg hur färgskalorna såg ut i lägenheten för man var ju så exalterad. Blev typ kära direkt :D Så jävla grymt!!! Detta ska vi fira med en liten candypöse!!!!!!! / E&M, Blivande sambos!!!

Uppdatering av M.

Ojojojojojojoj, utsliten människa X1000. Imorse trodde jag fan inte att jag skulle komma upp ur sängen..tänk er en varm gosig hästensäng typ. Men många kuddar och fluffigt och skönt täcke. Klart som fän man vill ligga kvar!!!!!!!!

Men tog bussen 06.15....................kom till jobbet blunda 5min på soffan sen vare dags att skriva adressen och ski så man vet var man skaooo. Det har gå bra på jobbet idag fast jag är i helt ny grupp och fast jag träffar helt nya pensionärer. Dom säger ju hur dom vill ha de så det är ju bra. Dock mindre bra att jag fick syn på min dag imorgon..en TVÄTT+STÄD hos samma dam i ca 3timmar. gossssssssssssssh. kan inte ens tvätta så dt kmr gå åt h-vete.

Idag skulle jag städa mitt rum osv men jag orkar tamefan inte, gör ju det varje dag typ på jobbet och ska få göra det imorgon med så NO. Längtar så tills freedag=friidag! mahahah!

Halvan har varit hos frissan nu på eftermiddagen och vad som hände där återstår att se, ;) håll utkik!

nu orkar jag inte skriva mer!
ciao!/m

090310

Jag ska om typ 5 min sticka ut till parkering för att bli upphämtat av big sig men tänkte skriva lite om min morgon först, som började med att jag efter gårdagens däck efter kvällsmaten vaknade ca: 06.30 imorse! Jag får skylla mig själv faktiskt.. Shit, jag måste sticka, här har ni en bild på hur jag klär mig idag! Hoppas på lite fler pics senare så ni får se vad dagen har bjudit på :)


Nit & dragkedje-armband, en tajt/längre svart tröja, grå munktröja med luva och
utan ärmar, svarta leggins med nitar längs hela sidan av benen, svarta boots blir
perfekt i detta underbara väder som Sveriget bjuder på idag. ellehur? Plus den
svarta skinjackan och en snygg sjal, är helt säker på att det blir riktigt nicebajs!!! / e

080310

Måndag och ny vecka igen, tiden typ flyger fram, hinner knappt med att tänka känns det som. Tiden går och allt förändras, likaså vädret och hur undebart är det inte? Jag njuter så sjukt mycket ska ni veta, flera kunder på jobbet idag som ville sitta och sola, gå promenader osv. Hur kul är inte det då?! Jag gör det mer än gärna, jag gillare faktiskt! Både halvan och jag har jobbat 7.30-16, cyklat fram och tillbaka till jobbet har vi oxo gjort. Möttes vid donken imorse och skiljdes åt exakt där efter jobbet så nu sitter jag hemma och gör absolut ingenting!
Känner mig helt slut som människa efter allt jobb, träning och för lite sömn så efter kvällsmaten kan det hända att jag slocknar, hoppas på det!

Ps. Ringde framor & farfar när jag kom så imorgon(ledig) på förmiddagen, mellan 10-11 ska jag och big sis dit och hade trevligt. Vi får farfars hemagjorde köttfärsås och spagge och den är verkligen inte fy skamm ska ni veta. Älskar den så hårt att jag skulle kunna äta ihjäl mig på den :) Får se hur länge vi blir där, om det blir som jag vill svänger vi förbi hos kallemormor(gammelfarmor) också. Jo men det måste vi hinna, vill verkligen det!
Vid 15 ska jag till frissan för att klippa och eventuellt slinga skallen, får väl se om jag vågar haha. Senare ska vi iväg för fotbolssmöte eftersom vi är efterfrågade (jag o halvan), det blir typ inget lag utan oss bara så ni vet, lär ju nästan ställa upp nu när man är så poppis?! Vi kör på det fan!!

Ps igen. På onsdag blire jobb 7.30-16.30 för mig och 7.30-16 för halvan sen lägenhetsvisning, mer än så säger jag inte! Halvan får åka dit före mig så får jag skynda mig som fan dit, går nog lite tidigare från jobbet skulle jag tro. Det fixar sig alltid :) Fullt upp som ni ser men vad gör man inte när man är en totalt upptagen kvinna liksom? Nu ska jag ner och hjälpa mami med maten, Ciao e!!

070310

Halllå!
Tänk att det redan är söndag. Helgen går så jädrans snabbt när man jobbar. Idag jobbar halvan delad-tur men det går bra! Har pratat med henne för en stund sen! :) hon är såååååå duktig

igår blev de lite träning och sen storhandling till halvans familj haha. Vi drog till willys, och det var totalt lungt. Tyckte fan de va riktigt kul. Sen drog vi till en godisaffär och inhandlade lite gottigheter...fan det är riktigt farligt att handla sådär hahha. Har även köpt en kokosnöt som man inte ens får upp hahahah. Sen for vi hem till halvan så kom emelie't och alle en stund! :) de blev mys för hela slanten.

Idag har jag varit ute och gått lite, rensat tankarna, det kan vara riktigt skönt ibland hehe. Men fan har blivit förkyld så man går ju och nyser stup i kvarten och jag har verkligen inte tid för att blir sjuk...............

nu ska jag ta mig en varm dusch sen får jag se vad som händer!!! =)

hejråe!
/M

060310

Idag skulle jag jobbat men de blev inte så. Kanske jobbar imorgon annars så har jag hela veckan att se fram emot hahahhaa! Halvan jobbar på, hon är så duktig. Imorgon ska hon jobba ett hästpass dvs delad tur. Men jag vet att hon inte klagar! Även om man skulle vilja ha helgen fri.

Idag skiner solen, jag har städat o legat i sängen. Jag är helt slut, nu vet jag verkligen hur det känns att jobba hela veckan och ska försöka göra nå på helgen man är ju helt slut som människa hahaha.
Hade svårt att somna igår oxå så det var ju utmärkt.  Nu funderar jag på om man ska dra en liten promme så man kan få lite frisk luft i lungorna haha. Annars kommer jag ligga på en och samma plats ett tag, sängen!

Hoppas ni får en bra dag!

puss till min lilla ängel därute som pölsar på till alla sina kunder haha! ;)


Hörs och ses!
/M

050310

Min lediga dag har börjat hur bra som helst, vem kan bli annat än lycklig av att vakna upp till detta soliga väder? Bra fråga, jag bara tycker det är så awesome att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Vid 10 ska jag och Lullan iallafall vara hos Sanna, hon ska slinga lullans hår från mörkbrunt till relativt blondt. Ber till gud att det blir fint, vet hur petig hon är, precis som jag hahaha men det ska nog inte vara några problem!

Här har ni dagens outfit medans halvan springer runt på jobbet så flitigt, ps totalt naturell in the face and hair as always..

040310

Igår/Onsdag blev det jobb för både mig o halvan, vi hann bara hem sen käkade vi lite och drog typ en däck vid 19.30 haha! Välbehövligt kände jag, sov som en jävla gud rent ut sagt!¨

Idag har vi oxo jobbat, precis om alla andra dagar eller ja, imorrn är jag ledig men ska ändå iväg på massa ärenden :/ Suck!! Jobbar även Lördag 7.30-16, Söndag delad tur. Ska man ta och flytta in på jobbet typ elr? Känns nåstan så, snacka om att stressmagen mår åt helvete nu därför ingen träning varken igår elr idag men det har absolut ingen betydelese för så jävla mycket som man krigar och pölsar sig fram till jobbet samt fram och tillbaka till jobbet så endast gud vet hur mycket man förbränner!

Ps. Såg en riktigt hemsk sak på jobbet idag, på en så himla rar människa som i detta fall råkade vara en gubbe. Han hade brock i ljumsken och jag är totalt seriös när jag säger att punken var näst intill lika stor som en fotboll. Fy & fan för såntdär, kunde jag utrota skiten så skulle jag gjort det rakt av. Uschhha!!!

Nu har jag fått ur mig det, dax att dra en dusch och sedan sova för jag har så himla ont i min kagge att jag typ avlider snart. Lingonveckan är nog ingen kvinnas favorit för då vet jag inte vad den personen har innanför pannbenet haha! Ont som fan, blodigt som fan, chokladsugen som fan, känslig som fan men samtidigt konfliktsökare som fan. Jag hittar inget positivt med den veckan förutom att jag kan bli en gnutta gosig men dom stunderna varar som max i 10 minuter hahaha! / e


020310

Sitter hemma på min lediga dag och surrar med ponta samt lullan efter att ha storstädat här hemma och gymmat 1 timme, kondition blev det! Ska strax duscha sen tänkte jag göra stan tillsammans med bigsis, får se vart dagen för oss...

Skulle faktiskt vilja klippa mig men hmm, jag är tveksam. Går eventuellt in idag och kollar med frissan min om det finns någon tid direkt annars har väl det en mening också :P, tror fan att jag joinar hultan's medelpass idag oxo. Ska bara få med mig syrran ;D Ciao!!!!

010310

Nu har det gått sådär lång tid igen sedan någon av oss uppdaterade denhär jävla bloggen, det är frtf pga av att mit äckliga internet strejkar utan att ha en bra enledning till att göra det och eftersom vi hängt hos mig blire svårt att göra något åt saken. Vi har helt enkelt chillat fett istället och jag tänkte beskriva dagarnas innehåll lite snabbt för er så att ni har lite koll på vad vi har för oss om dagarna..

Torsdag: På kvällskvisten plockade Janne&Mallan upp mig och vi drog ett konditionspass på gymmet, 1 timme blev det. Bättre än att sitta framför datorn o häcka iallafal!

Fredag:
Mallan jobbade i förskoleklassen och jag på humlan, med ettplättarna alltså :) Jag slutade 3 och hon med, hon fick gå 1 timme tidigare. Mycket snälla arbetskollegor är vad vi har och det tackar vi för, tack tack! Sedan skiljdes vi åt, fixade till oss lite lätt och vipps så var vi sådär snygga som bara vi kan bli och därmed redo för en vild utekväll.
Vi började förkaka hos selet, sen after work på bmb, träffa mami och hela köret sedan mådde vissa inte så bra så vi besökte toaletten lite snyggt sådär innan vi begav oss mot donken för ett litet mellanmål innan vi drog vidare. Hamnade på slisk gjorde vi och fråga mig inte varför, massa knepiga typer som drog med oss men vi blev inte allt för långvariga. Björn rosenström skulle ju tydligen uppträda men vi hann minsan inte se honom så innan 12 var vi ute ur lokalen och satt på busse påväg hem! Fyllekäk och sen en STENHÅRD däck!!!!

Lördag: Vaknade vi upp som två helt nya människor, lyckliga som få pga av att ätardagen var så behvlig att vi nästan ville spy av glädje. Cyklade till donken, tröck allt som gick i 3 timmar tid sedan förbi pepsi för att inhandla godis i världens jävla snöoväder.. Mindre kul men vad gör man inte för lite candy lixåm? Allt typ, iaf vi!!
Sen blev det hard work för hela slanten och sen var det inte mycket kvar av dagen, lite godisätande och så åter en FET däck på det!

Söndag: Vi vaknar upp rätt sent för ovanlighetens skull, drar till hälla och halvan shoppade ty p upp hela träningsavdelningen haha så nu är hon fresh på den fronten igen! Lullan joinade oxo, jag bjöd na på härlig husmanskost på IKEA. Finns det något bättre? Typ inte, o rätt så lagom nyttigt precis som vi vill ha det. Väl hemma stack vi direkt till gymmet och pumpade fett med kondition"brinn fett brinn" och så en solning samt en sväng förbi familjen Ahlgren. Alva hade 7årskalas eftersom hon fyller år idag (måndag). Sist men inte minst drog vi förbi ica och vad vi fick med oss hem därifrån får förbli hemligt, fyfan vilken gluf man kan vara alltså hahaha!

Idag: Det har varit en såndär dag då jag velat stänga in mig i et mörkt rum ungefär 40 tusen gånger. Det började med ett vi fick totalt pölsa fram i detta hemska snöoväder som varit idag på CYKLARNA till jobbet sedan har vi pölsat hela jävla dagen lång, så svettig som jag varit idag har jag aldrig varit ska ni veta. (Inträffade en jobbig sak på jobbet idag för min halva som ringde o grät, shit jag dog typ. Ville bara krama om henne men det gick ju bra till slut. Du e så duktigt du!) Efter en tung dag på jobbet vill man snabbt och smidigt hem ellerhur? Jo tjena, så jävla slut som jag var efter hemresan på cykeln(släpandes på cykeljävlen) har jag heller aldrig varit, fy och fan säger vi bara, ALDRIG MER! Det var hemskt, avskyvärt uäckkkkkkkkkk! Nu sitter jag även och fryser, efter en dusch endast isatt en handduk som är för kort! Mindre kul det mä.. Imorrn blire iaf en ledig dag efter att ha fått mars måndas schema på hemtjänsten, nice men fan så tuff månad! Kriga blire, kött fifan kött!!!! / e

Uppdatering av M

Idag fyller min älskade och sötaste lillasyster hela 7år! Grattis min ängel..hon blev firad i helgen så presenter har hon fått gott om :) <3 haha så liten här!

Och nu så stor! :)


RSS 2.0