280211

Då var även denna månad snart slut, jag har aldrig längtat så mycket till vår/sommar som jag gör just nu. Igår hade vi som sagt våran ätardag här i hemmet och varje gång vi har det resulterar det med överdosering av både det ena och andra. Även om man har så ont i magen att man nästan ser dubbel fortsätter man äta, det är liksom så vi gör =)

Imorse när vi vaknade var det mindre roligt, denna stank i våran lya är helt sjuk. Just nu sitter jag med balkongdörren + ett fönster öppet. Ska snart greppa dammsugarn och storstäda hela skiten. Eftersom vi storhandlade igår ska jag laga någon riktigt bra och god lunch.

Elin jobbar idag så när hon har slutat ska vi packa träningsväskan och dra iväg på ett puls/medel pass!
Jag känner verkligen att dethär med ätardagar får fan vänta ett tag nu, om jag hade sparat alla pengar jag äter för jämt skulle jag kunna köpa en bil och det är fan sant!

Hoppas ni får en bra dag!
/M

SPYR SNART !

Nu är jag så jävla tjock, tackar vi ätardagen för! Blir nykter 1 månad framåt, work and traningdays is the shit! Hörs aldrig typ! Najdå, jag gillar det livet, det sunda,
jag mår fläsk med bra av det fan :)))))!

Lär gå o lagga mig innan jag spyr upp allt jag ätit (45 miljarder kalorier av alla dess slag)rostade mackor,tortelini, godis,1 hel pizza, ostbågar, glass, tom & jerry-kex..
Ja ni ser, det finns massa mer småplock men jag stannar där. Låter ju helt sjukt, jag är äcklig dagar som denna haha! Jag tog in golvläget nyss men inte ens det hjälpte så godnatt om jag ska orka upp o jobba imorrn! e

FOOD


Nu jävlar finns det mat så det räcker o blir över i vårt lilla hem, ska överdosera sjukt mycket idag fan! Strax käk o fotbollsträning 15.00! wihoooo e

270211

Söndag, härliga lediga söndag, jag är glad för första gången när det är söndag, på jag vet inte hur länge, vilken underbar känsla att vakna upp o inte vara bakis! Just nu känns det helt klart som att jag kan vänja mig vid den känslan :) Låter helt absurt "tror jag kan vänja mig vid känslan" men en hel del festande har det ju blivit, varje helg sedan nyår för att vara exakt, inte ok för en så pass målmedveten kvinna som mig!

Som jag sagt face the fact, nu jävlar! Och idag ska jag springa arslet av mig på fotbollsträningen så ni vet, ikväll blire massa mums. Det var exat 1 vecka sedan jag åt något skit över huvud taget, Ätardagen är alltså mer än välkommen en dag som denna!
Synd bara att jag blev sjuk i måndags vilket har lett till att träningen fått lida men nu jävlar är jag back on track! Frukost nu medan jag väntar in min fortfarande fulla? lillsis hihi, kiss e

 

 


DÖD

Jag är totalt död, pallar inte skriva nått mer än att det var en helt ok lugn kväll på jobbet o att vi nyss betalat räkningar i vårt uppstrukturerade hem. Räkningarna går alltid först!!!!!
 ..Och så vill jag passa på att tacka gudarna för att jag har världens bästa mami som skjutsade hem mig efter jobbet. Hade typ gått av på mitten om jag behövt gå hem! I'm out, o det ska bli så skönt att inte vakna bakis imorrn! tjing e


260211

Godmorgon gott folk! Hoppas ni haft en bättre sömn än jag, efter gårdagens bravader(Aw på bmb) så vaknade jag inatt av någon konstig smärta? Typ växtvärk i benen, ärligt, det kan vara en av dom sjukaste känslorna jag varit med om haha, problemet är att jag inte haft jobbiga skor elr nåt sådant, o jag trodde att jag växt klart vid det här laget? Tydligen inte!!

Som om inte AW'n igår vore nog, vilket jävla ös det var alltså. Under dagen drog jag mitt första träningspass på hela veckan o jag var så sjukt glad efteråt :D Jag ♥ träning, face the fact! Sedan blev det solning, o en del shopping oxo. Klart man måste bränna lite när man fått lön!













Nu sitter jag här i min ensamhet, Mallan jobbar sen 7.30 imorse den jäveln och lullan vill jag inte ens snacka om. Nejdå, så farligt var det inte, hon var klapp kanon igår bara så det blev en tidig kväll för henne. Sånna kvällar har vi alla ibland :P Dax att försöka äta, illamåendet jag har nu är inte att leka med. Jag jobbar 12.30-22 idag! e


Sleep Tight

Godkväller, tänkte slänga in ett litet inlägg snabbt innan jag lägger mig o sussar. Efter att ha glott en hel jävla dag så tog jag min feta röv o bajkade till knugen, hängde lite gäng på gidde sen plocka halvan upp mig o vi drog ett solarium-besök! Sjukt varm & skönt, verkligen något jag rekommenderar i denna kyla :)

Sist men inte minst har vi glott på BB, jag ginner inga ord för det programmet, så pinsamt jävla dåligt, nästan så dåligtatt det inte går o kolla på. Jag har redan tröttnat o det är inte likt mig, jag som älskar dokusåpar av alla dess slag, när folk skämmer ut sig. Det är rolig TV! Kan dom ha missat det på Tv11? I guess so!  

..Imorrn är det mkt som ska hinnas med, tänkte bland annat köra ett medelpass på förmiddagen och är givetvis yber-tagg som ni kanske förstår! Sola o shoppa, lönen rullar trots allt in, det måste vi fira. Kan tillochmed bli så att kvällen bjuder på en utgång, vi får la se! :D
Time to sleep, e!


BOOM BOOM BOOM

Jag svettas som en gris o då menar jag verkligen som en riktig jävla gris, har städat lägenheten vilket var ett måste + tvättstugan. BOOOM! Igår sa jag att jag vill jobba, att jag skulle orka, nu är jag rätt tveksam faktiskt. Har hört att det är total kaos på jobbet, såklart när jag är sjuk. Har dåligt samvete fast jag vet att jag inte borde! Är man sjuk så är man!


The lights will inspire you! e


240211

Halloj! Pessimisten har talat men om jag ska vara allvarlig så är jag trött på att sitta inne, blir galen vilke sekund som helst, speciellt när jag inte är sängliggandes, då blir jag ännu mer rastlös. Jag är knappt trött heller för den delen, det ända är väl slemhostan dårå! 

Den senaste timmen har jag o mallan tillbringat framför Tv'n, vi har glott på Cheaters & käkat frulle! tror jag ska gå ut en sväng idag, måste ju få lite dagsljus på mig innan jag slår sönder nåt här hemma.

Ha en fläskig dag till er som vill det, e


lyrics







Här har ni några sköna låtar såhär på kvällskvisten, perfekt för att bli sådär smått sugen på att
gå ut en lill-lördag som denna men med en gnutta själdisplin väljer man att vänta tills helgen!

Tänk er en skön förfest med skönt folk av alla dess slag, shit vad jag njuter av tanken! Peace e


Cold as ice.


kililililiillililililiililiilililililililililii fina vänner jag har! Dåligt kallt ute förresten. e

Fett med omelett!


Är hemma sedan en stund tillbax, vi har precis käkat omelett med champinjoner + skinkbitar i, samt en ostsmörgås o aplesinjuice! Jävlar vad gott det är, så tänker jag varje gång.. Hör nog till en av mina favoriter faktiskt, snabbt går det oxo! Helt ok lunch ivf, jag är mätt o belåten men inte sådär spyfärdig som jag ofta blir annars haha...

Nu ska vi kolla klart på FARSAN innan vi lämnar tillbax rullarna vi lånade igår, e.


Sämsta filmen som gjorts.

Igår såg jag världens sämsta film. Skämtar inte heller, stängde av efter lite mer än halva. Kan inte ens skriva vad den handlade om för man fattade ju fan ingenting. De enda man koncentrerade sig på var hur dålig filmen var.

ska aldrig mer se denhär, vill inte ens lämna tillbaka den till ica. hahaha.
se den aldrig!
/M

230211

Jag har precis käkat frukost hos min fina mami, det blev i vanlig ordning fil o müsli m färska bananskivor + en saftig ostmacka o givetvis ett STORT glas milk! Mumz

 Jag tog nämligen bussen hit igår eftermiddag o mös hela kvällen med min fina lillsis. Jag kan egentligen inte förklara hur mycket ni betyder för mig + min bigsis, älskar er högst, mina finaste.

Börjar bli dåligt rastlös av att sitta hemma, känner mig som ett jävla kolli om jag nu ska fläska på riktigt ordentligt. Kanske att jag skulle kunna jobba imorrn men min slemhosta o snoriga näsa är inte så fräsch att ha o göra med för kunderna på jobbet, jag får lov att bli hemma fast det gör mig galen snart!
Spec när jag inte kan gå ut på så vis, inge träning, inget socialt liv. Fuck this! Tur att jag aldrig är sjuk annars, stackars er som brukar vara sjuka ofta, jag beundrar er verkligen för att ni klarar av det, å andra sidan har ni kanske inget val????

Nog om det, snart ska jag hem, tänkte snyllta skjuts av mami innan hon börjar jobba. Hon är så duktig som jobbar skift, domdär ABB'arna är ju galna enligt mig men att ha ett jobb i dagens läge ska man nog vara rätt så tacksam över skulle jag tro. Man är bara "en bricka i ett spel" som vi brukar säga!





Pics från dom senaste partykvällarna. Kiss


Sjukstuga.

Godmorgon.
Början av veckan var inte riktigt som planerat..Skulle ta hand om elin som blivit sjuk med ont i halsen och förkyld som fan. Men helt plötsligt blir jag själv helt magsjuk och får springa fram och tillbaka på toa hela jävla kvällen.
Idag är iaf sista dagen på min sjukperiod imorgon ska jag till jobbet, blir helt rastlös att gå runt här!!

Jag mår faktiskt så mycket bättre idag :) hoppas min andra halva oxå mår bättre, hon kommer väl hem snart från sin mamma..tänk va bra dom där mammorna är egentligen! :)

Nu ska jag dricka nyponsoppa och bädda rent i sängen!
/M


Äckliga Måndag!

Datorn är på plats som sagt, men den nya externa har med all säkerhet virus o det kan vara anledningen till att datorn fuckar ur fast den borde funka. Har lämnat iväg den till en hemlig källa, alla min stackras bilder kommer säkert vara fulla av virus, dom har trots allt hängt med ett X antal år, håller ivf tummarna på det bästa! Det är även skälet till NOLL bilder. Suck!

Tänkte slänga mig i sängen strax, första dagen i mitt nya liv blev inte som jag hade tänkt mig men det blir det ju o andra sidan aldrig så?!!! Jag är sjuk, hostar snart ut mina lungor + att det känns som om jag har 40 rakblad som äcklar runt i halsen, som om inte det vore nog?
Mallan har spytt halva eftermiddagen & HELA kvällen. Hon är magsjuk, dålig tajming känner jag? Antar att, that's life bitches...

NÄR JAG BLIVIT FRISK BLIRE FUCKING DEFF! Tror inte ni fattar hur pepp jag är på det, 100% seriös alltså. Ska bli så grymt skoj att pumpa på som förr, I'm living the dream! Ciao e

210211

HalO!
ÄNTLIGEN har våran lilla datur kommit hem igen, men bara för det ska ni inte tro att all problems are gone. Viruskyddet skulle såklart strula till det så man har fått pratat i telefonen hela dagen med 700 olika personer. Hela skiten ledde till att man var tvungen att dampa ur totally! Iaf nu 15timmar senare är skiten uppdaterad och burken härmed skyddad.

Har varit en riktigt lång dag på jobbet. Elin fick gå hem vid 1-tiden idag för hon mådde inte alls bra. Nu ligger lilla stackarn helt däckad i sängen och har säkerligen feber och slemmhals. :(
Jag ska strax ta i tu med disken så den sysslan är ur världen. Imorgon är jag ledig och ska ta hand om min halva så gott jag kan.

EN sak vi ej fått reda på än är, vad är mallan för persSon? :O

haha, hörs&ses libbanes!
/M

170211

Hej lilla utsatta blogg.
Datorn är inlämnad igen. Det är märkligt att man lämnar in datorn för 2000spänn och sen efter en månad så är det lika många virus som när vi lämnade in den?! alltså flipper-spelet då.

Idag lyser solen och jag är sjukt jävla glad över en sak. kan ej säga vad men några vet hiihihihi. Jag är speciellt glad över min andra halva som jämt lyckas vara så jävla bra! Sitter hemma hos mamma och ska snart kika in i kylen om de finns nå lockande tilll en söt tjej som mig :)))))))

hoppas vi få datorn snart för den behövs!!!!

 

hajdåeeååee/M


090211

Ännu en dag då solen lyser så starkt att man blir bländad typ o kallt är det oxo, pessimist javisst! Jag jobbar 12.30-21 idag, vår fina vän patricia höll oss sällskap inatt så det blev inte att lägga sig tidigt heller direkt :P
Kl: 8.00 imorse plingade klockjäveln o vi skulle iväg på lite ärenden, blev inge sovmorgon för mig inte men jag överlever det mä! Glodde på Snabba Cash innan worket, jävlar vad bra den är alltså, jag o verklighetsbaserade saker går så sjukt bra ihop! TUR ATT VISSA fattar detdär med verklighet o fantasi, synd att vissa andra inte gör det bara...

JAG VILL HA FREDAG IDAG!!! Partiiiiiiiiiiiii

Har rast nu, pallar inte sitta här o ruttna, tänkte slänga i mig lite krubb. SOM VANLIGT! Obs, att min mensvärk dödar mig, kmr bli ännu värre ikväll o imorrn så ska egentligen inte klaga ännu. Ciao e!

080211


(på bilden ser ni mig & lullan som konstruerar den nya sexställningen"flygande daimet").

Älskade sol, fan vad glad man blir när det skiner som det gör idag :) Vi har hunnit med att gymma o sola, Lullan pressade jag till max så det vore fan om hon inte har träningsvärk inom 5 timmar men det är nog ingen risk att hon inte har det höhö! Nu ska jag käka o ladda inför jobb 16-21!

Lite trött idag pga av dom jävla cp-drömmar jag har om nätterna, vägrar försvinna :/ C ya, e!


070211

Klockan är strax halv 5 o jag har slutat, ska chilla lite sen traska till friskis. Blir medelpass med Hultan, obs har ätit 2 kiwisar, 1 apelsin o 1 risifrutti idag. Tror inte ni fattar hur gott det ska bli med mat sen, I'm starwing!
Btw, så är jag mer död än levande idag, trodde jag skulle smälla av när klockan ringde imorse. Jag var så jävla trött att jag inte ens åt frulle o då är jag tamefanimejjjjjjjj trött!

Till middag blire 1 broccoliskalle o ½ halvt salleblad till efterätt. fankyuuu! bye. ps malin bajja icke på sig idag, tur..
e

Banta mera!

Imorgon börjar det nyttiga livet därför har jag gjort en matlåda åt Elin. För engångs skull kanske hon blir nöjd över den för det är endast 2 kalorier i ett sallatshuvud vilket resulterar detta lilla blad faktiskt bara innehåller 0.03 klc.
 
Btw ser ni hur smal min hand har blivit har gjort en underhudsfettsugning, smal va? ;)

Innan jag går och lägger mig ska jag ta ett piller som jag beställt från Jugoslavien som gör att allt fett binder sig och kommer förvandla sig till en jättebajskorv. Justja fick med en bajsvåg på köpet så jag kan väga och kolla så allt verkligen kommit ur. Häftigt va? ;)

Förresten är så himla orolig, idag när Elin ätit halva ekologiska Granny smith äpplet fick hon någon konstig magsmärta.. hon blev så mätt att hon måste hamnat i en dvala då hon inte längre kunde gå :( hon låg helt handlöst över pallen och kippade efter luft.. vi fick turas om att andas åt henne :(

Nu måste jag skynda mig att ta pillret så inte klockan blir för mycket då kommer jag bajsa på mig på jobbet och det går ju verkligen inte!!!!

xoxo
undernärda malin ahlgren!


040211

Shit vad jag har tragit vurpor idag alltså, eller ok, 2 st för att vara exakt men har "småhalkat" all day long. Väglaget gör mig seriöst galen snart, så jävla irri! Jobbade till halv 5 sen kom min kära bigsis o livade upp stämningen tack o lov.

Grattis till Ebbisen som fyller 12 år idag, all kärlek till dig. Blev inge kalas för mig, var tvungen att ställa upp at work så att säga men det får bli en annan dag. Jag dör väl inte av en kaka elr tårtbit mindre? HA! Plus att jag hoppar över träningen idag, hinner inte..Ännu värre!! Sist men inte minst har jag haft mitt körkort i EXAKT 2 år idag :D Tänk vad tiden går fort, känns som om jag tog det igår men icke sa nicke! Ha en skön Fredag, min blir lugn, aldelles för lugn om jag hade fått bestämma. Hard work imorrnbitti vettni, kvällen kan bli gaaaalen. e

030211



Goddag!

Idag är det min lediga dag ändå vaknar jag 7:). Men det är samma visa varje gång jag är ledig så börjar börjar liksom bli lite van. Skulle man kliva upp runt 8 och fixa frukost men då strejka visst hela kroppen. Måste vara t-värken från fotbollsträningen igår haha. Elin är på jobbet och levererar, stackarn hon måste vara som en zombie idag eftersom hon varit ledig i typ 4dar. Bara för att jag är ledig betyder det inte att jag ska såsa hela dagen som jag egentligen vill. NONO, ska ta mig till en speciell lokal om en timma ungefär och där ska jag sitta framför en dator i 3½ timma! :))

Efter att Elin slutat på jobbet drar vi och tränar lite. Hoppas inte t-värken håller på dummar sig bara, även om det är skönt att ha lite värk i kroppen så kan man inte ta i på samma sätt.

Nej dags att kirra lunch så jag kommer iväg nångång =)

Have a nice day! /M


Fetmabulle nr 1

Hej alla nördar.
Kom hem från jobbet för ett tag sen, sitter och funderar på vad man ska laga för mat när det enda man tänker på är köpmat?
Vissa dagar på jobbet är jag hungrig varje timme, även om man äter så blir jag hungrig igen. Det är konstigt hur man kan vara så jävla beroende av mat. Nu tex riktig fettmabulle som bara vill lyfta röven och gå till arpa men orkar inte gå fem steg ut i köket och äta nå helt gratis.

Fotboll ikväälll iaf, :)




HAREBRA
/M

Risifrutti rocks!




Medlepasset fick mig verkligen att vakna till, jävlar vad jag svettades. Svettas typ fortfarande fast jag duschat(med det nya munnstycket som snubbarna var hit o fixade när jag var iväg o tränade) så det får bli skinjacka. Frågan är om det är för kallt? Skiter jag iofs i, var tusen år sedan det var såhär "varmt" så jag tänker fan pina mig själv!

Ska strax knata ner på stan för att möta upp min fina vän, mumsade precis i mig en risifrutti för min vän hade nämligen inegnting emot att luncha på stan. Hoppas på något riktigt gott o att vi hinner med det men enligt mina beräkningar ska det inte vara några problem. Mat är ju trots allt kärlek, mycket viktigt för mig att punktera höhö! e

020211





Här har ni min allra skönaste träningströja, jag älskar den. Måste typ köpa fler???

Vaknat flera gånger inatt, av att jag är orolig över min fina lillasyster som legat tätt intill mig hela natten och av att jag varit så sjukt pissnödig. Vet inte hur många gånger jag sprungit på toa inatt, lagom irri kan jag säga! Vid 9 gav jag upp, har hunnit med att diska o pinat i mig frukost, var inte sugen för 5 öre men ska iväg o träna strax så att äta var inte diskuterbart :)

Efter medlepasset blire en sväng på stan med knugen min, har saknat henne, hon som vart iväg o rest lite. Inge avis, NÄ! Har en hel del att snacka om, jag vet att du kommer garva ihjäl DIG. Bla, denna fråga ska jag ställa till dig: Hur många mil skulle du kunna gå? Jag är fan osäker nu!!!!! HAHA Ingen fattar förutom vi o några andra goa jäntor. Shit nu lär jag göra mig i ordning o slänga mig på traktorn(cykel med dubbdäck) så jag hinner till passet. Peace out e!

800 spänn fattigare!!!

Japp, det blev en ny matta och jag blev 800 spänn fattigare, obs att jag INTE är nöjd med mattan men ingenting annat dög och jag vägrar som sagt att vara utan en enda dag till. Det blev en ljusgrå/millerad matta, låter konstigt? Den är iallafall inte ful så den får duga :)

Ska strax slänga mig i duschen, måste skynda mig så att jag kan hålla little sistah sällskap till sofias änglar som börjar 20.00! Mycket viktigt program, till er som inte har sätt det programmet så måste ni kolla, o då menar jag MÅSTE! Jag kommer gråta ihjäl mig som vanligt!


Här har ni en bild på lullan o mig(till höger) från 2004 tror
jag, se så söta vi var. Lullan var så rund o go hihihi puzz!



Kvällens medelpass var btw sjukt svettigt, kan inte fatta hur jag kan bli så glad av att träna? Känns som att jag svävar på rosa moln efter varje pass, trots att krafterna är på nere på noll. Nåväl, antar att träning är mitt "detdär" som får mig att må bra här i livet, finns absolut mycket annat men ni fattar! Dax att pysa nu, ha en fortsatt mysig kväll. e

010211

Tjolahopp! Klockan är strax 1, vi har hunnit med att löpa en äckligt skön vända(börjar med 30 min om dagen,vi har typ "slagit vad" inom lagt så det är bara att bita ihop hehe), STORstädat hela lyan o lagat pyttipanna! Dåligt kreativa, elr inte!

Lullan kom precis hit, vi ska springa till banken sen vänta in mami. Jag tvingar med henne till Mattbolaget, vägrar att inte ha matta i hallen, inte en dag till. Hon ställde upp fast hon egentligen inte har någon lust, så sweet av henne. Min fina mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii♥


RSS 2.0