Dan före stöten-resan-dan..

Ojoj vilken stressig dag, inte undra på att man blödigt näsblod 3ggr..
Började dagen med jobb till 16, sen blev vi uppplockade av elin's mamma så vi kunde köra till hälla.
Där inhandlades all alko och strumbyxor mm.

Efter allt farande drog vi till solen och stekte i exakt 24 min och det var dom svettigaste minutrarna i hela mitt liv. Seriöst alla vi höll på flyta bort!!!!!!
Snabbt som fän körde vi hem eftersom vi hade h*rtvättstugan hahahhahaha..men nu äntligen är allt klappat och klart..(kommer väl glömma fem miljoner saker men då får de fan va) Huvudsaken jag har alko+nyårsklänningen!

Nu ska jag hjälpa min sambo att packa annars kommer hon ha 67 väskor och de har vi icke plats med ;)

STÖTEN HERE WE COOOOME!!!!!!!!
- hoppas jag inte bryter nå ben och att alla funktioner i kroppen är som dom ska!


Hörs sen för internet är med!
/MMMMMMM

291210

Godkväll.
Idag har varit en jäkligt flåsig dag. Började med jobb fram till 12 sen ner på stan för att hitta en jävla h*rklänning inför nyår.....jag&pallon gick seriöst i alla butiker och då menar jag ALLA! hittade tillsist en klänning som satt 78%bra men den fick duga. Tur att det finns alkoblask. <33<3<3<3

Efter staden kom pappa och hämtade mig så jag åkte dit och fikade lite sen körde han ner mig på stan igen för att jag skulle köpa skidjacka...fick bli samma jacka som jag köpte tidigare men lämnade tillbaka :):):):):):):)
Skit samma efter mycke spring kom frida och hämtade mig vi åkte och tömde bolaget sen köpte vi mat.
Nu sitter jag nysolad på jobbet och väntar på min andra halva, hon jobbade nämligen 13-22 haha. Snart ska vi cykla hem och det ska bli kul hihihihihihihihihi. inge kallt :)


hejdå /M

281210

Tjingeling! Klockan är strax 11, jag har redan hunnit gymma, diska o käka, jobbar 13-22 idag! Inge vidare pass men får väl gotta mig med att vi drar på Torsdag :D Igår blev det promenad till o från jobbet, matlagning, gym o solning..

Bilden har inget med inlägget att göra, kände bara för att lägga upp en bild på mig o lina från i somras. vilken jävla kväll, vet knappt vad vi heter där haha! Bara för att hon är i Branäs o jobbar arslet av sig, så cool!

Tror inte jag fattar själv hur aktiv jag är, full rulle hela tiden verkligen men det går å andra sidan av bara farten :P Ha en bra dag! e

271210

Hej.
Sitter här helt slut. Jobbade 12.30-21 idag och det är den tråkigaste tiden en människa kan jobba känner jag just nu. Efter jobbet kom iaf Frida och hämta mig, vi drog till EmausG och hämta Elin sen vidare till Solen..
Nu sitter vi här och har ögonen halvöppna så ska snart krypa ner i sängen och sussssa..imorgon blire jobb 7.30-12 sen maxa staden för tänker inte ha svarta klänningen från ginaaaaaaaaa! hahhahahah

Hörs och ses libanes!
SNART STÖTEN FAAAAAN VA STÖÖÖÖÖRT :D:D::D:DD::D::D

/M

DURREN

Ok, nu har jag durrat. Nå jävlans fel på slangen, en misshandel o nu funkar den prima igen. Kom ut massa svarta äckliga saker från själva dusch/munnstycket, URK!!!!! O så har jag ännu inte lyckats väcka Lullan, hon bara svamlar haha :p Suck!!!!

SIST MEN INTE MINST, Så fick jag nyss ett mess av mallan, hon har lagt sin första kacka på jobbet ;) Kommer nog några till ska ni se, hon e duktig påre där haha! Måste sova typ en stund om jag ska orka fajtas med alla västeråsbor nere på stan! SHOOOOOOO

261210

Vad gör jag vaken? Har varit uppe över 1 timme, Mallan är på jobbet den jäveln haha! Jag är då fan inte nykter ÄN, efter promenaden hem för några timmar sedan lär jag ju aldrig repa mig haha!









Ligga??????????????







Sådärja, hade riktigt skoj igår faktiskt. Hamnade på silk, det var ända stället som vi slapp stå i 40 mil lång kö för att komma in hahaha!

Nu tänkte jag hoppa in i duschen så jag vaknar till. Måste ju ner o fynda lite på mellandagsrean, frågan är bara om jag kan väcka Lullan :P Kan bli svårt men det löser jag på ett eller annat sätt, btw så ska Mallan bjuda på lunch idag. Kan bli RIKTIGT gott, jag tänker ta det dyraste som finns i hela stan haha! e



Juldagen!

Juldagen kan vara sjukt överskattad, allt och alla kommer ikväll vara äckligt taggade o vistas ute på krogarna i stan. Det enda man kommer få göra är att trängas, blir med all säkerhet å skicka ut några smällar oxo.. Den stora frågan är om det är värt att gå ut en kväll sen denna? Alla tänker som vi, o så går dom ut, vi med ;D

Idag har vi kört ett Medelpass, Solat o Mallan har köpt en ny nalle :) Den är jätte söt, rosa å grann hihihi. Ikväll styr vi lite förklirr hos oss sen får vi la se vart det bär av ;P

Innan jag i min ensamhet fortsätter fixa mig tänkte jag daska upp lite bilder från gårdagen :D Först var vi hos Anders päron o sedan bar det av hem till Mormor lilla :)




Här är jag o Lullan, tkr faktiskt vi är lite lika på denna bild :P









































ATt lägga in dessa bilder tog mig över 1 timme, pallar inte. Måste lägga på ett kol nu såre blire nå partiiiiiiiiii ikväll! Peace out, e

241210

Julafton är kommen o vi har redan hunnit med att öppna Julklappar o tränat Medel/Intensivpass på friskis, jäklar vilken härlig stämning det var :D

Imorse fick Malin en ring av mig, jag har köpt en likadan till mig själv, för det första var den så fin o för det andra är hon min absolut bästa vän. Av henne fick jag en sjukt mysig pyjamas, som jag har tjatat om för ett bra tag sen. Hon har ett ruggit minne dendär bruden ska ni veta :P


Erkänn att den ser mysig ut? Nu drar jag mot Grytet för att plocka upp Lullan, smink + kläder gick fort att fixa idag. Tack & Bock för det, vi alla vet ju hur det kan sluta när jag får panik :P God Jul allesammans! Kiss e

241210

- Har fått världens finaste julklapp av min andra halva! Jag älskar dig ♥
/M

231210

Nu är det inte långt kvar, endast 8 minuter kvar till Julafton eller KULafton som vi kallar det i vårt lilla hushåll här på emausgatan :) Härligt med julmat, klappar o alla glada miner men mindre kul för mig som inte alls känt någon speciell julkänsla. Väldigt tråkigt men de är nog för att jag jobbat så mkt, tiden har lixom bara flugit fram..

Igår blev det jobb o träning i vanlig ordning, samma sak idag minus träning. Vi var typ 8 personal på 4 barn, inge slappt. Kan vara riktigt skönt det med ibland men fattar bara inte hur man kan räkna så fel :p Sluta typ 16.15, en halvtimme tidigare så när klockan var 17 hade jag hunnit plocka upp lullan o köpt 2 julklappar nere på stan! Sedan bar det iväg mot systemet o inhandlade lite godsaker inför Lördagen, utifall jag tänker partaja, är ju endå ledig häh! Familjen på gryta bjöd på Julkäk, plus godis av alla dess slag, känner mig inge tjock alls nu. Håller ba på att spricka :)

Avslutade kvällen med en sväng på Solstudion, måste ju bättra på brännan lite till stöten så man slipper vara blekare än Cookie! 7 days left btw! Ska bli grymt skönt att komma iväg :) Nu tänkte vi forstätta vår uppesittarkväll, hade gött. e

211210

Godmorgon!
Har äntligen tagit upp det sista från tvättstugan. Fan, det är verkligen helt sjukt hur tråkigt det är att tvätta, städa och hålla på. Varje gång jag bokat tvättstugan kör jag tvätt-städ dag. Men idag känner jag verkligen inte för att plocka fram dammsugarn, och det kanske är lika bra för det hinner bli skitigt lika fort igen. Så om jag väntar tills imorgon så är det förhoppningvis fint till jul! :)

Så nu ska jag ta och göra ordning lite lunch sen ska jag ta en promenad. Dock ser det sjukt kallt ute, och då kan jag inte låta bli att skänka en tanke till min duktiga sambo som gick till jobbet imorse!! :)



FAN va jag längtar tills vi får börja träna och ute!!! :D ba MOSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

/M

Cold as ice!

Brrrrrr vad kallt det är, vi sitter o fullt påklädda o huttrar framför tv'n :P Vi har å andra sidan vart förbi mami, tränat o traskat hem i detta väder så det är väl inte så konstigt om man är lite frusen efter en duschjävel.
Dax att slänga sig i sängen så man orkar jobba 7.30-16, glöm inte att vi ska gå till jobbet. Vilket vi tycker är jätteroligt eftersom vi är så morgonpigga, jag och min kära sambo :) e

191210 / 4 Advent!











Här har ni årets Julgran o ja, det är plast men den är fan så mycket finare än många andras granar! Vi är helt OK nöjda efter att ha slirat runt i staden på jakt efter 210cm Gran & en jävligt tajt budget, Ica MAXI HÄLLA blev vår räddare i nöden :)

1 vecka kvar till Julafton & det tänkte vi fira med korvstroganoff, senare blir det ett medelpass. Inte nog med det, om exakt 11 dagar drar vi till Stöten med ett jävla gäng och firar Nyår där :D Längtar inge alls, knappt nå! Ska bli så sjukt kul.. Peace e!

Från sidan med ena benet upp..

HelOOooOOoOO!
Idag har varit en fullspäckad dag med olika händelser, vistelse på stan, stenhård träning som man bara vill köra varje dag! Angelica&Anna hade ett medel plus plus plus pass i 75 min..trodde jag skulle packa väskan och dra men dom taggar ju en så jävla mycket att man bara vill ge gärnet!

Ikväll har nathalie varit på besök hos oss! Vi har varit och köpt pizza och annat snazzzk. Egentligen borde jag sova så jag är rejält utvilad imorgon, men eftersom både jag&Elle är lediga så har vi hela dagen att sova haha.

Mina kära vänner om exakt 12 dagar drar vi till stöten och OLT'ar lite :d haha. FIFAN vad det ska bli skönt att lämna den här hålan ett tag! ska jobba stenhårt innan så man har lite dallas när man kommer hem ;) hahah!

Ne nu orkar jag inte skriva mer så uppdaterar bättre imorgon hihihihihihohihiohihioh.
Elin sover redan och pallon håller på att flyga in i sin mobil så måste rädda henne

HEAJDÅPÅPÅÅPÅPÅ/M

171210

Shit, ikväll blire det sjukt lungt. Jag är helt död efter denna jobbvecka o massa träning! Idag dumpade jag träningen efter jobbet o brände hem mot mami ist, tar just nu hand om min kära lillesyster som är sjuk sedan några dagar tillbax :) Vi har nyss kollat på BRÖDERNA KARLSSON o den är sjukt bra, jävligt rolig, lite panikångest men snuskigt värd att se..

Btw, så är jag grymt glad att Emanuel vann PH igår. Han var så jävla mycket värd det, king att en annan var utklädd som honom(hippie) på becca & johan's halloweenparty! Peace till honom och hans rå-sköna stil, kärlek till honom!

Här har ni 1 kass bild från den kvällen men jävlar så fridfull jag var. I'M OUT, e

151210

Hejsan!
Idag är min lediga dag och ändå vaknar jag kvart över sju..
Låg och drog mig till 10 sen steg jag upp och fick ett såntdär städryck som jag bara får när jag är ledig.
Så nu är lägenheten helt ren och fin, fast egentligen ljuger jag nu..har ett jävla moment kvar och det är svabba golven. Men jag måste ha lite paus oxå! :)

Idag känner jag att jag bara vill träna så jävla hårt. Måste fylla på friskis kortet..men har ju gymkort så får väl utnyttja det eller ta min gratis biljett till ett pass. (tattig) hahaha.
Helt sjukt, för jag har verkligen fortfarande träningsvärk sen i lördags, hallå 4dagar haha..

Nu har jag inte tid mer, mitt nya bankomat kort har kommit hem så jag tänkte hinna handla lite oxå, :)
Halvan jobbar på hon!

ha´t bra!
/M

131210

Jag sitter hemma hos mami med mina kära lillesyster just nu, mami jobbar kväll. Jäkla skift, jag gillar det inte men blir bra klirr i kassan många gånger ;)
Efter Lördagens galej o gårdagens skräpmats-intag så vaknade jag inatt av att jag mådde pissigt illa, trodde jag var magsjuk men det var jag inte. En hemsk känsla ivf o halv 7 imorse var jag mer död en levande, gick 1 timmes promenad till jobbet, gick så sjukt sakta så tror inte ni fattar. Kröp typ fram! Dagen var lång och så blev det ett medelpass på det. 

Resten av kvällen har jag som sagt tillbringat tillsammans med Lullan, har käkat spagetti o köttfärssås, dushat, tryckt mandariner o kollat på massor bra TV'program! På det sättet är Måndagar rätt bra :) Goodnight. e

121210























































Gårdagen var sjukt rolig bortsett från att plånboken ytterligare en gång försvann men efter lite bölning så fick vi tillbax den, någon ärlig själ hade lämnat in den i barrn o allt låg kvar där i. Tackar så innerligt för det, fan så undebart det känns o veta om att det finns sånna människor om man jämför med BMB's äckliga personal som var så jävla otrevliga. Veckans TISTEL, rakt av! Det blev sleep at our place, emma joinade :) Käkade massa fyllekäk o så däck på det!

Idag har vi sovit och ätit :) Som vanligt dagen efter haha, tror jag ska ta en kvällsmacka fast jag tryckt så mkt att jag knappt kan andas! Liten hälsning till Lina O aka, Zlatan som dragi iväg till fjälla för att jobba många många månader, vi tänker på dig. Kör hårt, ROCK'N ROLL & som vi hade sagt, tycker vi att var du en glider bör du säga: "Hej på er :)"..

GÄSP, Sov gött! e













111210

Tjena raggarballar, idag är det dagen med STOR D. Vi  har vart vakna sedan 7 imorse vilket kan bero på att vi gick o la oss tidigt igår kväll :P Skönt att vara utvilad en dag som denna, vi ska snart iväg o köra ett medelpass sen blire taggelitagg all day long till Emma&Sannas födelsedagsferre! Igår blev det jobb för vår del, efter att jag stängt ner så fick jag springa till bussen, inge pinsamt :) Ännu bättre att vara andfådd när alla på bussen ser och har skrattat åt mig för att jag varit tvungen att springa, det gillar jag..........

Vi hängde på stan innan vi begav oss till Emme som bastade 22 år igår, kände oss rent ut sagt som 2 packåsnor. Kunde typ inte ens bära allt så min fina mami kom o hämtade upp oss där sen så vi slapp stå o vänta på bussen :)

Äh, nu pallar jag inte sitta här mer, måste tagga sönder mig till passet oxo. Det är vår favoritledare Angelica som har passet, kan inte bli bättre :D Hade chill ikväll allihopa, kanske se på bmb! e

091210

Anledningen till att bloggen åkt åt sidan är för att både jag och Elin jobbar.
Man liksom jobbar, tränar, äter och sover. Just nu är jag så sjukt trött också så jag ska bara ta en varm dusch och studsa ner i sängen. Vi är lediga i helgen, men ändå blir det full rulle, imorgon fyller Emme år och på lördag blir det födelsedagsfest för Emma&Sanna.

Och nya schemorna har precis hoppat igång så nu vankas de nog hästpass haha :P
Gör mig inte speciellt mycket, för om exakt 21 dagar drar vi från denhär hålan. Inte för att vi ska vara borta länge men 4 lediga och roliga dagar ska vi vara i Sälen! :D

Nu ska jag snabbt föra över some dallas, sen ta en LÅNG&VARM dusch! :)
Hoppas på bättre uppdatering imorgon!

/M

071210

Idag är en såndär dag som egentligen borde förbjudas att gå ut i. De var så jäkla kallt att cykla hem från friskis idag, jag trodde seriöst att fingrar, haka och kinder skulle förfrysa!

Iaf, idag har jag jobbat hela dagen lång. Det är så jävla kul att jobba när man har så sjukt sköna profiler som jobbar i samma grupp! :) + att dagen går egentligen ganska snabbt.
DOCK gick min gräns när jag skulle stå under ett träd och dela ut gamla torkade brödskivor, ostbitar och torkade frukter till fåglarna!(meningen var att dom skulle äta ur mina händer, tror ni det själva elle??) hahha.

Imorgon är jag leeedig, ska ner på stan och elin ska få sin massage som hon fick i present :) mer om de får ni veta imorgon för allt är inte bestämt! :)

Bjussar på en sjukt bra låt!


Härliga söndag!

Imorse blev det en snabb frukost innan mami plockade upp oss, vi lånade bilen o brummade ner mot stan :) Blev en riktigt trevlig vistelse för oss 3 om jag får säga det själv och med mig hem fick jag ett par nya vinterskor o en gröna härlig skjorta. Nöjd som attan är jag ! Halvan jobbar kväll, jag har hängt på Grytet hela eftermiddagen, har hunnit med en powernap + taco-tårta som avslut på denna härliga söndag!


(Bilden är tagen för några månder sedan på nåt fik här i stan, minns dock inte var? Kalles kanske?)

Imorrn återgår jag till "verkligheten", jobbaar 7.30-16 och trot elr ej men vi ska på skolresa till halstahammar och det ska bli riktigt spännande :D Sen får vi la se vad det blir, är bra sugen på ett friskispass, det var inte igår :P Nu ska jag överväga om jag orkar skjutsa syrran till Aaffärn, det är ju så kallt men hon börjar typ grina snart hahaha! e

051210 / 2 Advent!

Härliga söndag, jag vaknade för cirkus 20 min sdan. Mallan o Lullan ligger i soffan bredvid mig o glor på Miami INK, det är ett av mina favoritprogram :) Dagen är inte planerad, 2 Advent är det så någon förm av mysig fruksot med tända ljus tänkte jag styra upp här iaf, resten av dagen är ett frågetecken. Funderar på stan o givetvis lite träning men vi får se!

Igår blev det DM i Bombardier Arena, jag fick nya inneskor av mina kära tränare ;) Undrar varför? Höhö! Flög som en fjäder i dom, vi lirade 4 matcher(kommenterar ingenting angående resultaten) men vi spelar ju som sagt bara för att ha kul hahahahahahahaha, o så åt vi lunchbuffe på Bistro. OMG, Vad gott det var. Kan verkligen rekomendera er att äta det, så mycket värt det. Nu vet jag inte vad det kostar eftersom vi blev bjudna men det är riktigt bra :) Vi var kvar till ca: 18 och idag är vi ganska möra i kroppen, hur kan min rygg/armar oxo värka när jag lirade fotboll igår?! Det är en rätt underlig fråga känner jag :P












Hade gött så hörs vi lite senare, kiss e!

021210

Tjena rockers, det var inte igår, inte i förregår heller utan ett tag sen jag uppdaterade bloggen. Det är inte svårare än så att jag inte haft tid, jobbar o tränar sen sover jag. Glöm inte att jag äter, men det var väl inge ovanligt ;)  Ni som känner mig vet att mat är min bäste vän.

Tror faktiskt jag glömt informera er om att jag från och med 29 Nov & 2 veckor framåt ska jobba på Ormkärr/ Särskolan, mitt drömjobb för er som inte visste det. Så just nu är allt på topp, träningen går bra, gymet är oxo en av mina bästa vänner just nu. Finns riktiga lammkött där för er som är sugan på det, jag är aldrig omöjlig! Haha nej, nu får jag ge mig, är inte ens rolig men ni får er nog ett gott skratt om ni vet hur jag skulle sagt just den meningen haha! Mina vänner vet, finaste av dom alla är vad jag har. Kärlek till er och min familj!

Uppdaterar möjligtvis lite senare, när jag fått upp ångan efter långa jobbdagen + gym. Först lite PH, sen så. Hörs snart e



Drömmer sig bort..

ett nintendo wii

 

rosa laptop

iphone 4



skit snygg klänning (enligt mig)


Mys med Maria..

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ ALLA VÅRA FANS!
Just nu sitter jag här med mina kära vän Maria som jag inte träffat på år och dar, så ikväll har det blivit mycket snack om livet. Elin har däckat ganska hårt, så är det när man är en hårt arbetande kvinna.

Iaf om ett tag ska vi krypa ner i sängen och sätta på en riktigt bra film. =)

Bjuder på en bild på mig och Maria från valborg 2010.


011210

Första dec idag! Jag har verkligen nada vintersulor utan knatar fortfarande runt i converse. (nu sjönk jag i vuxenpoäng)
Sitter och lyssnar på jullåtar med Lina, vi sitter och väntar på Nathalie som ska komma för då ska vi kolla på Sunes jul avsnitt 1! om vi kommer kunna hålla oss från alla andra avsnitt hahah.

Hoppas iallafall att jag kommer ner på stan imorgon för jag måste ha skor. Kommer frysa fötterna av mig annars :( hoppas mamma läser dethär och ser att hennes stackars dotter behöver skor och att hon skulle bli glad om hennes mamma ville köpa et par! :)

Nu snackas det om att vi ska baka p-kakor och p-hus idag, men vi får se hur det blir med dt.
FÖRST och FRÄMST, sune!

Elin jobbar på hon, idag slutar hon 15, :) Hon är alldeles jättebra ♥
Have a nice day /M

RSS 2.0