270510

Internetproblemet är fortf inte löst så jävlar vad vi har å berätta sen, även massor av bilder..

Ps. Utgången med jobbet igår var totalt galen. Grymt jävla rolig så det tackar o bockar vi för! Nu ska vi iväg o köpa möbler till balkan, äntligen! C, ya!!

240510

Sitter hos mami, väntar på att hon o lullan ska komma hem från akuten. Nervvrak som jag är klättrar på väggarna snart typ åhhh.. Sånt gillar vi inte menmen, Inte mycket jag kan göra!
Idag har jag iaf jobbat 8-12, så galet skönt såre finns inte. Nu ska jag vänta in Emelie T sedan drar vi oss hem mot mig! Dax å börja tagga inför kvällens fotbollsmatch, jajävlar vad taggad jag är! köttaa bröder. e was here

230510

Jag tänker börja detta inlägg med och säga sov så gott lilla pappa, idag skulle du ha blivit 54 år. Jag tänker på dig, vet att du är med mig och att du väntar på mig. Saknaden är fortfarande enorm ska du veta!

Sådärja, då var det sagt/skrivet.. Fick jag ur mig det, vad bra. Jaha, uppdateringen är ju totalt kass nu, fortf inge internet och så verkar det bli ett bra tag till. Vi får se hur fort det går, men något måste göras det är en sak som är säker för jag blir galen snart haha! Idag mår man som man förtjänar, jag jobbar 12-21 vilket ännu en gång är självförvållat. Mår som en påse skit efter gårdagen men jag klagar inte, jag har det bra här på jobbet så why not lixom.

Igår drog jag ett träningspass på förmiddagen medan mallan kicka fotbolssmatch, mina skavsår dödar mig snart så jag sparar mig till mrogondagens match! Efter passet bajkade jag hem till grytet, solade och hade det skönt med min kära lulu, fan vad jag är glad att jag har dig syrran. Svettig och illaluktande drog jag hem och lagade mat, halvan honkade med mig till jobbet efter en match som rent ut sagt slitit henne i typ tusen delar haha. Jag jobbade på i vanlig ordning, 16-21 på en ny grupp och det gick svinfint ska ni veta! Sedan rullade jag snabbt hem till hänz på förkrök, var där till cirkus 12 skulle jag tippa på sen bar de av ner till bill o bob. Ja, jävlar vad farligt det är att cykla påverkad. Kedjor hoppar, vurpor dras haha.. Galen kväll iallafall, o jag hade galet kul. Avslutade med lite donk, mätta o belåtna, totalt redo för att bajka hem men INTE DET NEJ! När vi skulle ta cyklarna så är min cykeljävel punkterad, så jävla irriterande.. Där stod jag med skyhöga klackar, full som ett jävla spjut och cykeln är paj. Kan det blir bättre? Det var bara slänga dojorna i cykelkorjen och börja traska, dom 2 vännerna och jag! Avslutade med lite nudlar, sen en fet jävla däck!

Jag sov till 10 idag tror jag, REKORD.SE, GLAD.SE HAHAH!!!! Plus att man tabbade sig som fan idag, bakis och jävlig går vi skitlångt med punkterad cykel för att pumpa riden lixom, pumpa gjorde vi men luften var borta lika snabbt som den sprutades in haha. Skit oxo, punktering är inge skoj alls, jag som verkligen MÅSTE ha cykel. Hoppas på att någon snäll själ kmr o reparerar skadan när jag är på jobbet, då skulle jag bli mycket glad när jag kom hem :)

Nu ska jag slänga i mig lite biffar, potäter, gräddsås och l-sylt haha! Smaskenzzz.. / Σ

210510

Idag är man ju mer död än levande kan jag säga, kan knappt gå haha! När jag kom till jobbet imorse, var bokad och allting så hade jag inga jobb och snacka om att jag var nära att vända på klacken och bajka hem igen. dödstrött.se! Som vanligt finns det alltid någonting haha så nu sitter jag här, fan vilken lugn dag det har varit och det behövs kan jag säga. har städat och sprungit i tvättstugan hos en och samma kund hela förmiddagen...

Ikväll blir det galet lugnt, lite krubb o soffhäng är det enda som gäller. Nu ska jag ut och leverera igen, ska till en kund som nyss skällde ut mig i telefonen för något som jag inte har med att göra, fick man minsann försvara hela hemtjänsten :) Mindre kul, men jag garvade mig typ igenom hela samtalat för man orkar ju bara inte haha. Good luck to me!! e was here.

200510

Idag är jag ledig och för en gångs skull när solen lyser, finns inge bättre! Vet att jag inte uppdaterar allt för ofta men livet har sina godsa stunder, likaså sina tuffa stunder, ellehur? Tufft är vad det är just nu men jag kör på i vanlig ordning, för att få tiden att gå. Jobbar gör jag i princip varje dag, tränar gör jag jämt jämt, så dagarna bara går och går.. Känner inte direkt efter heller utan allt bara är, som jag skrev sist.. O jag är fortfarande tom, kan inte förstå! Älskade lilla kallemormor, begravning på tisdag redan. ♥ Givetvis är det blandande känslor men jag vet att du har det bättre nu, när allt lidande fåt ett slut. big love

Lite bilder kommer eventuellt upp senare, det finns en hel del faktiskt men det beror på om internet hemma vill fungera. Just nu är jag hos mami, har vart här hela förmiddagen, vaknade av att hon plingade på o lullan som sov hos oss inatt öppnade. Hon skulle lämna massa grejer som lullan behövde till praktiken idag. Hur undebart är det inte att först vakan upp bredvid sin syster och sen av att mami kramar en? Kan inte ens beskriva känslan, morsgris som jag är och förmodligen alltid kommer vara! hon är bäst

Nej fyfan, nu babblar jag på tok för mycket.. Mami ska till jobbet så hon skjutsar hem mig nu, det blir å laga lite botatisbullar och blodpudding med halvan som slutade för en stund sen. Bajkar ner på stan gör vi strax efter att vi mättat våra magar och ikväll äre fotbollsträning som gäller, weiiiiiiiiiiii! :D /e

190510

Internet har strulat och inte ens fungerat så de är svaret till varför vi inte skrivit =)

igår jobbade halvan på ormkärrskolan 07.30-16. jag var ledig och det var skönt som fan, fixade lite här hemma och fick besök. När halvan maxat hem drog vi till ett medelpuls pass med Anna.Ö heeelt sjukt bra!! snacka om träningsvärk idag! Efter passet cyklade vi till hökåsen för att kolla på en fotbollsträning, och nu kmr den stora frågan, spela fotboll eller inte?

Idag jobbar halvan samma tid och på samma plats haha. En annan jobbar kväll så börjar 16-21. Så idag jobbar vi helt om varandra haha. JUSTE, vi har fått nya grannar, jag försöker verkligen kolla om de är nån snyggning men ser fan ingen haha. Tror att de är nån fulning men hoppas verkligeninte de ;)

nu ska jag fixa mig lite sen slänga mig o soffan innan jobb!!
halvan kanske uppdaterar sig dag lite senare =)

/mallan.

170510

Dålig uppdatering men vafan, vi jobbar plus att idag var det underbart väder. Nu skulle jag slänga upp lite bilder från helgen men såklart strular hela skiten så jag försöker imorgon! hoppas ni håller ut ;)
Vi har  fått beviljad ledighet första veckan i aug, alltså URF! sen om vi åker dit eller tar jobb ändå är ändå oklart men det lutar åt urf iaf!! :)

Idag jobbade vi som vanligt, elin slutade 16, och jag jobbade deladtur. Under min rast solade jag lite med pallon och de var jäävligt skönt! dock satt solen sina spår........kräfta.se

fan vad jag älskar solen, de är sjukt men man blir ju 100 ggr gladare och det är 4000ggr roligare att jobba faktiskt haha fast det är ju 800000ggr roligare att vara ute och har kuul! ;)

nu har jag inget mer att skriva förutom att jag är ledig imorgon och ska njuta stenhårt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hejdå!
/mallan



 

150510

jobb jobb jobb jobb.
-MEN VAD GÖR DET NÄR BÅDE JAG OCH HALVAN INTE ÄR OMÖJLIGA ;)
ikv går vi all in och det bara är så, vädret och lyckan nu kan inte bli bättre. Tänk va lite sol&värme kan göra.
Nu måste jag duscha och fixa mig innan taxin kmr.

halvan jobbar till 21 men hon är bäst så efter de maxar hon till oss :)

Får inte glömma att sele't kickar 19 idag, gratttis på dig din lille jeeevel ;)


HEJDÅ!
/m

140510

Dagen idag har bestått av jobb. Både jag och halvan jobbade 07.30-16.00. Finns väl inge mer att säga om det, fick veta att en dam jag gilla gick bort imorse, sist jag träffa henne var igår då jag lovade henne att vi skulle ses en annan dag :( allt som har med döden att göra är så tråkigt. Och det är extra tråkigt nu när vi kommit de gamla så nära..vila i frid!

Iaf efter jobbet åkte jag och elin hem till minkvägen, vi fick låna bilen fram till söndag så vi passa på att åka till erikslund och hälla. Vi fick hem både de ena och andra, korgar till badrummet och fina saker till mitt rum. Fick oxå med lite smått och gott som vi behöver. Måste säga att jag trivs så bra här hemma nu, + att man har världens bästa sambo så det kan inte bli bättre!!
Har även färga barret så nu ser man någorlunda levande ut haha.
Halvan står på balkan nu och skriker för fullt att det är varmt ute, och det är väl jävligt tur det för jag är så enormt trött på denna kyla och skit. Har btw gått runt i regn hela dagen BARA för jag inte hade cykeln till jobbet fick man skitlångt att gå. YES.

Nu ligger korven i kastrullen och magen kurrar så det är väl dags att signa ut.
Jobb imorgon 07.30-16.00, halvan kör på 12-21 och på söndag är våran lediga dag! =)=)=)=)

Hörs och hej leverpastej!
/mallan

e*

Jag har verkligen jobbat med gråten i halsen hela dagen, vet inte varför jag gick till jobbet egentligen. Tomheten jag känner innut i mig tog över från första sekund igår, jag vet varken upp eller ner, in eller ut. Att skratta känns fel,
borde jag le efter vad som hänt? Tårarna känns fel, även om jag vet att du har det bättre nu.
Trots att du fick somna in, slippa allt lidande och med all säkerhet har det mycket bättre nu så kan jag fortfarande inte förstå! Pussa pappa från mig, jag vet att han tar hand om dig, där ni nu är. Världens vackraste änglar !

Sov så gott lilla kallemormor ♥


???????????

Jag är ett enda stort frågetecken just nu, totalt tom. Tårarna är slut för länge sen! Jag måste härifrån och det är fort, så långt bort som möjligt! Det känns så overkligt, fattar inte hur allt kan vända på mindre än en bråkdel av en sekund!

Vadå Top notch?

Det blev inge mormor och inge storhandling men allt som skulle upp är nu uppe förutom hatthyllan. Det som åkte upp idag var 2 speglar, 4 hyllor, nyckelskåp, lampor + massa detaljer. Vardagsrummet är inte helt klart men snart så :P Tråkigt att bilderna ser så kassa ut i färg, jävla pisskamera. Svartvit blir ju inte alls samma känsla, långt ifrån! Äh, kort och gott är vårt vardagsrum näst intill topnotch! :D



Äntligen en helkropps-spegel, det har gjort mig galen att gå utan haha! Åt nyss pasta carbonara, det dög väl. Nu glor vi på unga mödrar innan vi ska ut på en promenad i regnet! e

dagens outfit


Varför jag ens la upp den vet jag inte, men håll med om att den är riktigt soft idag? Har ett par svart boots till oxo, klockrent! Nu ska jag städa lite innan la familia kommer på besök. Kiss e!

130510

Idag är jag frisk som en nötkärna men igår mådde jag mindre bra, låg på toaletten större delen av dagen..

Nu ska jag hoppa in i duschen för om en stund kommer mami o anders, äntligen ska allt upp på väggarna. Kanske man känner sig lite mer hemma? Hoppas på det, blir typ galen av att ha allt halvklart!
Sen ska mami o jag hem till mormor, hon ska klippas och så blire självklart lite storhandling på det. Får se om det blir träning i eftermiddag men det ska vi nog kunna klämma in ;) Ellan was here!

120510

Idag är det Onsdagen den 13 maj och jag har gått och blivit magsjuk, jävla skit. Jag har inte munndiaré utan tvärt om utifall det var någon som ville veta. Började med att jag mådde illa på jobbet, hulkade konstant, kallsvettades, yrade runt som en vilsen höna och magen spelade mig ett fucking spratt (BARA FÖR ATT JAG SA IDAG PÅ JOBBET: JAG HAR ALDRIG VARIT SJUK ELLER SJUKANMÄLT MIG FRÅN JOBBET! HUR DUM FÅR MAN VARA? KLART MAN SKA BLI SJUK DÅ ÅHHH.) Trodde jag skulle avlida elr nåt men stod ut till 12.30, skulle ha jobbat delad tur men hoppar fan över kvällspasset. Vill inte riskera att stå där som ett jävla fån ikväll och inte veta vem som ska ta över alla kunder osv,osv,osv,osv..

Ledig imorrn så hoppas på att bli bättre tills i övermorgon, jobbar ju fredag & lördag så det måste bli bra helt enkelt. Annars går jag endå, dum i huvudet som jag är :) Kommer ju klättra på väggarna annars haha! Nu ska jag fortsätta att ligga i soffan som ett jävla kolli, ylandes och totalt maktlös. Snart kmr halvan hem från jobbet, tur det. Ellan was here!

Tuesday evening

Shobre, Händer yao? Peace bre hahaha herregud vilket gammalt uttryck jag kom på i duschen, var bara tvungen att skriva ut det! Det var tider det haha,jag garvar för mig själv om ni möjligtvis skulle bry er hahahahaha..

Station/medel-passet tog renet ut sagt död på oss, vi har käkat och duschat. Det ända som återstår är soffan sen säger vi godnatt, jobb imorrn. Ovanligt va? Hörs typ aldrig elr nåt, :p! Ps. Ellan was here, och så var hon inte det ;P;p:p;P;P;p;P HAHAHHAHAHA!

110510

Idag när jag skulle gå upp var jag mycket piggare än förväntat men lite motidigt vare faktiskt när jag såg hur Maria & Malin låg där och sov som 2 stockjävlar. Somna på tok för sent inatt men så blire ibland när man djupar av sig lite haha..

Jobbade 7.30-15 i detta undebara väder, både för och nackdelar. Man är ju en hel del ute, promenader osv men att sitta ute och steka med polarna vore ju helt klart mycket softare! menmen..

Kom hem för ett tag sen, fick ett ur-gulligt kort + vitsippor av halvan, du är bäst <3


Vi har käkat mellis, Alva här så det måste man göra. Jag har även målat spegeljäveln för 3:dje gången men den vägrar verkligen bli helt vit, suger äckligt mycket färg och det gör mig fucking insane snart! Dax för en powernap så jag orkar station/medel-passet 18.45! €llan was here.

100510

Hejsan älskade och saknade blogg!!!

Idag har vi jobbat hela jävla dan, eller iaf jag&Maria. Halvan slutade 12.30(fusk) och vi sleta på utav bara fan med halvan låg hemma och sov några timmar. Efter jobbet bajkade jag direkt hem och kocken i huset vaknade till, började direkt med maten.. Idag stod korvstroganoff på listan, det är alltid lika gott :D Hon är riktigt duktig i köket, hon kan hon!!

Klockan 18.15 körde INTENSIV-PASSET igång och vi bajkade dit i god tid, ja jävlar vilket bra pass alltså. Inte så jobbigt som vi trott då vi ställt in oss på det absolut värsta hahaha men mör i benan är väl det mildaste ordet för vad vi är nu. Halvan håller på att måla om spegeln som ska upp i hallen, det ser inte så bra ut nu men hon har sagt att hon ska måla 3 lager om det så behövs. Trät suger sjukt myckert färg har vi kommit fram till men det kommer bli så bra så :)


Nu väntar äggen på oss, det blir lite macka & mûsli. Någon måltid känns lite väl såhär sent så det får bli någe lättare men det går så bra så :) Ha en bra kväll allihopa för det ska vi plus Maria ha, myspys blire. Jag och Maria är lediga imorrn, stackars halvan som ska upp med tuppen men det fixar hon.. Mallan was here!

update


såhär mysigt har vi just nu :)

Så blir du impopulär enligt tidningen Solo

1. Skriv med filtpenna på Whiteboarden
2. Smygläs metro över någon annans axel, sucka irriterat när personen vänder sida och säg: jag är faktiskt inte klar än
3. Ta ut en hundralapp i taget när du ska ta ut pengar
4. Testa mobiltelefonens samtilga ringsignaler på bussen och sjung gärna med
5. Kör på folks hälsenor med kundvagnen när du är i affären
6. Aggera expertkommentator när du och killen kollar fotboll. Gör det till en sport att överrösta dem riktiga kommentatorerna. Fokuserar mycket på outfits och frisyrer
7. Gå in på en svår indieklubb och lägg ut texter om hur britneys texter fördändrat ditt liv
8. Upprepa allt folk säger till dig med bebisröst
9. Ät upp någon annans lunchlåda, betygssätt och mejla resultatet till hela kontoret
Svara med en sång hela dagen
11. Sätt dig bredvid någon på bussen eller tåget trots att det finns massa lediga platser
12. Bli konspirationssteoretiker för en dag, skicka minst 5 massmejl
13. När någon slänger något på gatan plockar du upp det och säger med käck stämma: du tappade visst något
14. Parat högt när du skriver mejl eller sms
15. Häfta ihop papper mitt på sidan
16. Posta torktumlarluddet till personen som hade tvättiden innan dig
17. Tagga dina kompisar i fula bilder på facebook, extrapoäng: posta och tagga fyllebilder tidigtn morgonen efter medan dina vänner fortf bakissover
18. Ta med dina soppåsar på bussen
19. Provsmaka fruketarn i fruktdisken, var noga med att bara ta en tugga av varje och sedan lägga tillbaka dem
20. Moonwalka så fort du ska gå någonstans
21. Säg: Jag kan inte ta ditt samtal just nu men var god och lämna ditt meddelande efter pipet, när din chef, mamma eller pojkvänn frågar dig något
22. Bjud in alla din vänner på facebook till piratspel, maffiaspel och bondgårdspel. Ge inte upp fören alla tackat ja
23. Fila din naglar, titta upp i taket och gäspa så fort någon börja prata med dig
24. Föreslå för din pojhkvänn att ni ska bjuda in hans snygga kompis till en minageatrois, med orden han ser lite grövre ut än du
25. Lägg händerna över din chefs ögon och säg: din blick är sjuk och behöver vila
26. Håll en tom plats bredvid din i rusningstrafiken på tåget, tunnelbanan eller bussen hem. Hävda att den hemliga kompis sitter där
27. Sjung och spela fredagsmyslåten hela fredagen
28. Börja din måltid genom att slicka på allt på tallriken medan du tittar misstänksamt omkring dig
29. Klia dig ordentligt i hårbotten en stund, luta huvudet framåt och skaka håret och ropa högt: det snöar
30. Fråga folk vilket kön det är och skratta hysteriskt åt svaret

Lite senare när vi har ork så kommer det upp 30 nya påståenden som vi själva tycker gör en människa impopulär!

E UPDATE*

Det blev inge direkta möbler om följde med oss hem men en vattenkokare som jag egentligen inte vet varför vi ska ha haha, jag hatar varma drycker och mallan dricker sånt allt för sellan men äh det kan väl vara bra att ha någon gång det också. Mami, lullan, jag o halvan drog en lite roadtrip och det gillar jag starkt. Ni är min bästa, det vet ni!

Nu ligger vi i soffan och jäser efter att jag har tryckt i mig en hel godizpöze framför "TEEN MOM" som pågott ett X antal timmar, sjukt bra program. Tillochmed så bra att jag slumrade till en stund haha nejrå men var faktiskt lite trött efter den långa natten som blev aldelles för lång med tanke på att vi skulle vara uppe innan 10 imorse. Skickade i oss lite mannagrynsgröt sen tog vi pärlan mot hökåsen och sen hem till mig och därifrån bar det som sagt av!
 
Ikväll blire en massa gott, ätardagen är lika grym varje gång tamefan. Pizza om nån timme sen en given ostbågspöze för min del, Maria joinar oss oxo ikväll såklart. Ingen svikare här inte! e

090510

Idag är det en underbar dag, både jag och halvan är totalt lediga och utvilade!
Igår innan jobbet åkte vi hem till elin's familj och käka lite mat haha. Sen kom min mamma och hämtade oss för vi skulle med till Hökåsen och hämta en bil. Vi hann även hyra en film vi skulle se efter jobbet, vi hyrde när mörkret faller. FYFAN säger jag bara för er som inte sett den...så arga/frustrerade/irriterade/ledsna/dampiga vi var efter den filmen har jag aldrig varit typ.  När vi skulle ner o lämna pengar till bilparkeringen så blev man stoppad av polis för man spraka på en stolpe...fast inte riktigt, de hade nämligen varit ett TJEJslagsmål här omkring och han undra om vi sett nå.

IAF, filmen va störd på alla sätt men ändå bra på nå vis..jag blir iaf fortfarande frustrerad när jag tänker på den!



Idag har vi våran älskade ätardag! den ska vi utnyttja till max, snart ska ellans mamma plocka upp oss o vi ska kika på lite möbler, vad för möbler och vilken affär är hemlig men den hade premiäröppning igår ;)
hörs när vi kommer hem!
/m

070510



Såhär ser man ut när man har jobbat en deladtur på malmabergs hemtjänst!!
Själv sitter jag med örondroppar och fetvadd i örat pga av mitt lock som jag haft i en vecka + 1 dag typ.
Om de inte dehär går över skiter jag i de haha.

klockan är över elva och vid denhär tiden är det läggdags men imorgon börjar vi inte förens 16.30 så de blir sovmorgon+träning =)

/M


Update av M.

Som halvan redan nämn har vi jobbat idag, men efter jobbet skynda jag mig som fan ner till björnövägen för att maxa angelicas passs MEEN vad ser man på tavlan? MATS. och mats pass skulle jag inte ens gå på om jag fick betalt så sämst är det. Så de blev panik in my head. Men fick syn på att de fanns ett bra pass halv 5 så jag lunka lungt in o böt om, när jag kommer ut ca 16.11 ser jag att passet är inte påbjörnövägen utan rocklunda så då rick man ännu mer panik, men tro de eller ej men jag och halvan har maxat oss igenom de passet så vi hann :)

Nu har vi ätit kyckling m thai curry sås, inte direkt topp 10 om vi säger så men de slank ju ner. Till det åt vi ris och grönsaker :) nu ska vi fixa lite här hemma och sedan ska vi ta en skön promme =)

BTW!!
halvan hade ringt akelius idag ang varningen. Grejen är den att de inte är en skriftlig varning som syns nånstans utan hon hade skickat ut den för att vara snäll och tala om att de är lyhört..haha

slutet gott allting gott och jag vill bara säga till er därute att jag trivs så jävla bra på mitt jobb :D:D i helgen ska både jag och halvan jobba delad tur fredag och kväll lördag!

hejdå!/M

060510

Igår jobbade både vi båda två mellan 7.30-16 sen drog vi hem och låg i sängen flera timmar innan halvan orkade ta sig upp ur sängen för att laga mat åt mig som låg med världens illamående. Trodde allvarligt talat att jag var påväg o bli magsjuk, många av kunderna/personalen på jobbet har varit det nu men idag mår jag mycket bättre! :)

Idag jobbar halvan 7.30-16 och jag slutar nu, halv 1. Ska hem och glassa lite i solen med volymen på max tänkte jag! Tagga lite inför passet som vi kickar kl 17.00!!! Ps. Vårt internet är bög igen så därför är uppdateringen helt kass, tur att man har jobbet som man kan utnyttja annars vettefan alltså. / e

040510


Igår kväll mös vi som tusan här hemma, jag sov typ inte en blund på hela natten. Har haft mardrömmar och känt obehag 2 dagar i rad nu, det är mindre kul suck. Kul att jag var uppe 6 imorse och skulle jobba, men slutade halv 1 så det bar direkt av hem för att laga chili con carne sen drog jag en powernap på några timmar. För en stund sen drog jag ett medelpass samt en äggmacka, nu väntar duschen och soffhäng hela kvällen! Halvan jobbar kväll så det blir att rå om sig själv, det behöver jag ibland :)!

Ps. Idag fick vi tydligen hem ett brev som halvan hittade i förmiddags där det stod att vi under ett flertal tillfällen haft fest, varit högljudda och haft hög musik samt sjungit. En fet varning fick vi alltså, känns inte alls bra! Okej, jag förstår att folk störs, å andra sidan är andra mer tjurskalliga än vissa och så kommer det ju alltid vara. Förfest fram till kl, 22 -23 får alla ha ellehur? Med glatt humör och sång tycker jag inte att det ska vara något probelm, plus att vi en enda gång varit högljudda och det var i lördags, det handlar om 2 timmar, fattar ni hur kasst det känns? Det är en sak om vi hade hållt på från förmiddag till sent in på natten, ska jag vara ärlig så trodde jag inte att man ringde för en sån sak. Trodde inte ens att man hade numret det haha men det finns ju folk till allt! Vi är liksom nynflyttade och har ingen aning om hur lyhört det är här, är det då så svårt att plinga på och be oss sänga ljudnivån? Tydligen och det gör mig så jävla förbannad, så jävla irriterande att jag ska knacka på alla grannar eller skriva ett brev och sätta upp i trapphuset. Fy&fan, vet man vad dom går för iallafall, jävla torrbollar. Man måste väl få leva?! Ska ringa Akelius imorrn, tänker inte tillåta detta. åhhhhhh!



Sist men inte minst,
Idag var det 5 år och 2 dagar sedan du begravdes, jag tänker fortfarande på dig och inom mig kommer du alltid att finnas. Du vet att jag aldrig kommer sluta hoppas eller tro. Vi ses en vacker dag, lova att du väntar på mig vart du än befinner dig och tills dess vet jag att du är med mig. Sov så gott lilla pappa! <3/ e


UPDATE ONCE AGAIN!

Nu har vi tränat vårt andra medelpass för dagen, 2 träingspass + en morgonpromenad är fan inte illa. Vi ba kör men det vet ni ju redan !

Förresten så funkar vårt internet helt plötsligt bättre(konstigt med tanke på att vi sitter uppkopplade) så här kommer bilderna från i Lördags, LinaO aka. Zlatan kicka som sagt 20års-partajj..
















Nu hoppar jag in i duschen sen blire en massa mys för mig, mallan o maria. Hard work imorrn oxo! ξ

E UPPDATERAR

Nu sitter jag vid datorn med Halvan i soffan bredvid, Emme & Theo gick nyss hem efter en lång och skön morgonpromenad i solen samt matlagning och badning för lille Tussen! :)




Nu ska jag också slänga mig i soffan innan vi beger oss mot friskis å bränner lite fläsk! / e


030510

Inatt har jag drömt mardrömmar och svettats sjöar hela jävla natten lång, ska aldrig mer köra 2dagars. Säger ju att jag är för gammal, usch!! Inte nog med det, jag blev väkt av telefonsamtal och sms tidigt imorse, vi som är lediga och allting idag. Ovanligt att man inte får sova ut..

Vårt internet är ju bög i huvudet så det vägrar typ funka, därför kommer det inte upp någa bilder. Lyckades få upp en bild från i Lördags ivf, efter att vi vart hos lina så drog vi till oss och in på bmb! Sjukt skoj även om några mikndre roliga insidenter inträffade haha, tack iaf brudar!

Nu ska jag och halvan ut på en morgonpromenad med Emme & Theo, Tummen upp för det härliag vädret också. Kiss e!


020510

Efter 2dagars och en jävla massa skoj så är vi inte allt för döda, eller inte jag men malin är rätt dålig idag faktiskt hahahaha.. Nu sitter vi hos Maria på bjurhovda sedan många timmar tillbax, ska snart iväg o köpa godis sen blire soffhäng hela kvällen! Bilder och detaljer om gårdagen kommer lite senare, om internet funkar hemma vill säga!!

Ps, snygg bloggdesign ellehur? Tack för det merlys.blogg.se / e

updateeeeeee

Nu drar vi mot Lina&in i dimman ;)


/ellan&mallan, the best!

010510

Idag äre första Maj, klockan är 9 och jag sitter här helt klarvaken med mackan bredvid mig, maria o malin i ena sängen o johan i den andra. Hmm, vad hände igår egentligen? Det enda jag vet är att vi hade riktigt kul trots omständigheterna, jag jobbade 16-22 och det var mindre kul men det fick gå det också! Tänkte skicka upp nån bild från igår, blev inte så många men det får duga. Ps, innan jobbet var vi och kollade på när min kusin ebba uppträdde på skolans vårshow sen shoppade vi loss som idioter! :)












Ut på krogen var vi oxo, helt okej kväll. Nu ska jag kurera mig under 40 täcken och vila ut mig tills ikväll för det blir nämligen ingen vanlig kväll ikväll. Vi ska fira LinaO aka.Zlatan som kickar 20 bast snart men då är hon i USA den jäveln. All in bara, tagga om för i helvete!!!!!!!!! / e



RSS 2.0