291110

Tack för att du finns! jag älskar dig!




281110 / 1 Advent

Shit, det snöar så mycket att jag tror vi kommer snöa in snart. Vaknade för cirkus 1 timme sedan efter allt intag igår låg jag i matkoma, kunde inte röra mig. Hade inte någon direkt uppfattning om tiden men tror jag somna innan 24 iaf men ska inte sitta här o ljuga haha! Bortsett från allt käk igår så var vi på 1 års kalas hos Theo, där var det fullt hus när vi kom. Massa småknoddar, fika o presenter. Jag hade riktigt skoj :) Justja, vi var ner på stan en sväng oxo, vaknade sent som fan så det blev bara en snabbis för att köpa presenter till prinsen. Som sagt bestod resten av dagen att äta. Gött!

Åter till Fredagen, tänkte slänga upp lite bilder oxo. Vi hade så sjukt kul, fattar inte hur sjuka våra jobbakompisar är. Alla är stört sköna på olika sett, ingen är lik den andra. Vi rockade fett, hoppas alla hade like skoj som vi!









Nu ska jag fixa till mig lite innan jag väcker dom andra, idag är det mycket som står på schemat. Kommer bla få släpa trasiga cykeln i detta väder hem till gryta för att få den lagad medan jag snor bilen. Vi ska STORhandla, ska köpa mat för hela lönen haha, går det? får det plats? Plus att vi ska köpa massa julpynt, 1 advent och allting. Här ska det bli fint :) Som om inte det vore nog? Vi ska hinna allt detta innan 16, fotbollsträningen börjar 16.30. Undra om det blir nå? Hoppas det iaf! Ha en trevlig dag allihopa, Kiss e!

HAHAHA

Asså både jag&Lullan dör nu hahahahah!!!!

/MMMMM

261110

Godmorgon.
Sitter helt färdig och har en väska på 10kg som jag ska släpa runt på stan. Blir att luncha med Lina sen in på bolaget ;) Efter allt stanande ska vi hem till Frida och fixa oss dit Elin kommer direkt efter jobbet. Vi ska träffa alla goingar på stan till halv 6 - 6. hoppas vi hinner haha!

Nu ska jag kila iväg till bussen för mina axlar kommer ALDRIG klarar av att gå hela vägen till stan med denhär väskan haha :P

ALL IN IKVÄLLL JIHIAHIAHIAHAI hahah!
Imorgon ska vi på 1-års kalas hos lille Theo! fyfan tänk att det redan gått ett helt år. :D

HAJDÅÅÅÅE!/M

Hej.

Nu har vi gymmat, ätit och kollat på PH. Halvan är så utslagen att hon redan somnat, haha hon ser så glad ut fast hon sover hahahaha. På tv är det Sos västkust och det är så jävla bra!
Sitter och funderar på om man ska orka gå och hämta hörlurarna och tagga lite inför imorgon eller om jag ska krypa ner i soffan och fortsätta kolla.

Vi har iaf kommit fram till att i helgen ska vi storhandla. Jag skämtar inte om jag säger att vi inte har nå ätbart hemma. Har aldrig sett det så tomt som nu hahahha.

Nej hurreni nu har jag inget ett skit att skriva om så jag drar mig mot soffan!
/M

251110

ÅÅÅH inatt klirrar det på kortet och imorgon blir det fet utgång med jobbet!!!! :D
Idag är jag ledig och jag ska tala om för er att jag inte ska göra ett skit, tänker inte ens ta disken.
NU ska jag slänga mig i soffan och hoppas att jag somnar lite, har ont i halsen oxåååååå men de är väl bara just nu för igår åt jag mkt mkt mkt mkt starkt mat.

SÅ JÄÄVLA GLAD FÖR NU ÄR JAG LEDIG I HELA 4DAGARRRRRRRRRRR!!!!!!
hhalvan är däremot dutti som joppar på, idag slutar hon halv 5.

HAJEDÅ
/M

ps saknar friskis så imorgon ska jag åka och köpa nytt och frächt träningskort :d (ännu mer lycklig)

241110

Lill-Lördag idag, Onsdag och jag är ledig. Jag vaknade typ 10.30, shit det är fan rekordet på länge. Jag är fortfarande trött men tränkte dra en sväng på gymmet så jag vaknar till ;) Mycket mer en dag som denna händer nog inte, säkert lite träning ikväll oxo men det visar sig. Annars ska jag inte göra ett skit!

Lite pics från i Söndags, vi låg döda hela dagen + fotbollsträning! Käka en hel del som ni kanske förstår :)






231110

Ni kan vara lugna, vi lever. Dock kändes det som om vi var mer utslagna igår än i söndags haha. Den som var mest i liv var halvan som jobbade hela dagen lång. Tänkte daska upp lite bilder sen festen, men dehär är nästan hälften av alla bilder typ så ni kan ju förstå hur mycket det knäpptes. hahah. Men kvällen blev iaf jäkligt lyckad så tack tack tack alla som var med och gjorde våran 20års fest till nå riktigt roligt <3























































Sitter och väntar på att få ork att börja dammsuga, har jobbat 7.30-12.30 och de känns bra med lite mjukstart efter 4dagars ledighet. kan tänka mig att Elin känner sig lagom vilse som var ledig en hel vecka men det tar nog inte många timmar innan hon är igång igen ;) idag jobbar hon 12.30-22 riktigt hästpass!
Nae nu äre fan dags att göra nå vettigt!!! hörs senare.
/M

Nu är vi totalt redo för kvällen !

Totalt ovärda bilder men redo det är vi allt, 2 gäster har kommit så nu är vi igång ;)




Mallan 20 bast den 20 November!








Mallan's dag idag, hennes tur att basta 20. Fan vad hon är bra, jag älskar henne men det vet hon :) Grattis tuuuuuuuuusen gånger om min bästa vän!

Btw, Så har vi vart vakna sen 8. Pga av min present till Mallan så för vi tvungna att duscha o fixa oss innan vi kunde bege oss ner mot stan till prick 10, Mallan köpte outfiten till ikväll och kl, 11 var vi på Hair&Fashion. Malin fick klippa sig o plocka ögonbrynen medan jag blev stylad :P Var meningen att hon skulle bli stylad oxo men det blev visst inte så haha!
Mina lockar absolut inte lika snygga nu som när dom var nygjorda vilket är ganska logiskt plus dethär jäkla vädret. Å andra sidan har vi vart runt till både Ica Maxi & Systemet så det blir att putsa till skallen typ varje kvart, ska man vara fin får man lida pin :)

Ikväll smäller det oxo för er som inte visste det, till er som inte är bjudna, synd för er. Det kan bli en av dom skönaste festerna någonsin bara så ni vet. Tur att jag vet exakt vilka jag vill ha hos oss och inte :) Ha en trevlig lördag, ikväll kör vi på "Fullt medvetslös" och det var grymt länge sen jag sa det! Peace out. e

Då var det roliga slut.




















Jaha, då var denna dag över. Jag är helt slut men vilken rolig dag :) Tack för alla presenter samt gratulationer och STORT tack till er som varit här idag! Kunde inte ha fått en bättre dag. Nu är det cirkus 1 timme kvar tills Mallan bastar 20, så imorrn har vi fullt upp. Det är en helt del som ska hinnas med, även stort 20-års party! :D e

Hipp hipp hurra!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Elins födelsedag, hurra hurra hurra!
Du är världens bästa vän och jag älskar dig oändligt.
Idag är det bara din dag och den kommmer bli toppen! :)
Än så länge har Elin fått present av mig och Emme, nämligen en rosa dildo! hahaha!
Jag gav även en lite personlig present att hon ska få gå på massage på harmoniq och efter massagen ska hon få bli masserad i ansiktet och portömmning m.m! ;)

Just nu sitter Emme och Theo hos oss, vi ska snart börja städa inför dagen. Egentligen har vi sjukt mycket vi ska göra idag. Elin ska även inviga bolaget!! måste typ stå och filma på sidan hahhahahah.






Nu ska jag studsa ner i soffan innan vi börjar med allt! :D
Vi kommer garanterat att uppdatera senare med en massa bilder!!

HEJPA/M


Massa godsaker av alla dess slag !

I eftermiddag har jag o syrran vart till Willys o handlat massa gottis tills kalaset imorrn som sagt, vi gjorde 2 tårtor, köpte glas + marränger, kakor av alla dess slag, såser o massor av andra godsaker!






Bigsis drog nyss och Lillesyrran kom precis hit för att hålla mig sällskap. Halvan jobbar till 21! Ha en fortsatt trevlig Torsdag allihopa, imorrn när jag uppdaterar så är jag 20 bast! Känns lite creepy även om det inte är någon stor grej egentligen :P e

Brillsnok !



Tror dom flesta av er vet att jag är en brillsnok, för er som inte visste, nu vet ni. Brickorna ni ser på bilden är fejk, typ 50 spänn från Ullared. Mina original-brickor är så sjukt fula, typ trasiga så dom kan jag inte visa tyvärr. Ska köpa nya någon gång snart, det kan vara grymt snyggt med brickor om man passar i dom! :)

Förutom att ta egobilder sitter jag o dricker vitaminer, känner mig seg som satan idag o huvudet bulltar. Snart kommer syrran, det ska inhandlas en massa mums till kalas imorrn :D tjing e

181110

Tjingeling! Det är inte vilken Torsdag som helst om ni ville veta det, 1 ynka dag kvar tills jag ska hänga på låset in till systemet haha. Det är väl enda positiva med att fylla 20, har typ haft åldersnoja hur länge som helst nu. Vad är det för fel på mig? Äh, det är nå jävla fjant jag fått för mig. Går nog över snart!

Jag har nyss maxat ett medelpass, skulle ju ha tvättat mellan 7-10 men vilken jävla nöt glömmer att ställa klockan om inte jag? Det händer ju bara inte, men tydligen! Man är ju för go ibland alltså, kan inte mer än o garva åt mig själv. HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!

En 2 år gammal bild från vår 18års-fest, fan va snygg jag va! Blir å andra sidan bara snyggare med åren ;)

Idag tänkte jag inte göra så mycket mer än att ta hjälp av syrran för att baka lite tills imorrn, ska bjuda på lite kalas då. Lördag blire 20års partaj för hela slanten, vi kommer garanterat få fullt hus. Awesome! Skulle vilja sola förresten men så bränd som jag är efter grådagens sol går det bara inte, ser ut som en jävla tomat! Peace. e


What a day!

Det kan man minst sagt säga, jag har gjort allt mellan himmel o jord så här kommer det blire kortfattat. Upptäckt att cykeln är helt paj efter vurpan igår så den går inte att cykla på, snyltat cykel av mallan, tränat förmiddagspass, träffat katrin i garvat ihjäl mig för hon är lika knäpp som mig :P, gått på stan hela långa dagen, lunchat med Lillsyrran, shoppat otufit tills Lördag, Klippt mig, solat med Bigsis, o sist men inte minst har jag fixat en hemlig grej som alla utom Mallan får veta om :) Hennes presse tills på Lördag, jag vet att hon kommer bli glad hahahahahahahaha det hade jag blivit!

Sådärja, nu vet ni vad jag gjort en Onsdag som denna. Effektiv som satan!
Duschade nyss vilket var det skönaste på länge, lukta ju fan turre! INTE OK! Nu ska jag försöka slänga ihop nå käk, typ nudlar? elr jordgubbsfil + kellogs  :) C ya, e!

Helt slut!

Tyvärr måste vi säga äntligen, alla gäster har gått och vi är verkligen helt slut. Mallan har precis tagit disken, tänkte daska upp lite bilder från Malin's kalas innan vi beger oss ut på en lång lång kvällspromenad. Efter alla kakor o glass kan det behövas en rejäl sådan känner vi :P














Btw. Så blev det inge stan för mig idag, jag däckade o syrran sov hur länge som helst. Jag tänkte gå till frisksi o köra ett pass, sola först men var då tvungen att ta ut pengar. Tror ni att det gick? NEJ! Ärligt talat så spelar dom större makterna mig ett stort spratt denna dag haha, jag kunde varken ta ut pengar eller handla på kortet. Det var tydligen nå knas med Swedbank, flera som haft samma problem sa han i kassan. Jag blev ju inte mindre arg för det, fick stå i skallbergscentrum o koka av ilska innan min räddare i nöden(Mallan) kom med lösa pengar. Dock blev det ingen träning men sola hann vi med innan gästerna kom så nu är man rödare än gud vet vad haha :P Ciao!


RÖV ELLER INTE RÖV?



Alla vet att jag har ett arsel som heter duga, men vadå?????? Hellre mycke röv än ingenting alls...
Man måste ju ha lite att shaka med!!! Rätta mig om jag har fel?


161110

Klockan är inte ens 12 denna svinhala Tirsdag och jag har redan hunnit dragit en vurpa på cykeln när jag var påväg till gymet, när jag skulle hem var jag så nära att vurpa igen. Jag blev så jävla förbannad att jag höll på o sparka sönder cykelfan! Nu har jag skitont i låret bara för att min cykel är så sjukt värdelös när det är såhär kallt, handbromsen + växlarna pajar. Nu är hjulet helt vindt oxo, så jag får väl krypa fram hädanefter :)

Äh, nog om det. Igår var vi riktigt effektiva jag o syrran, vi var hem till hennes mor, till hennes bror på yamaha och fixade en massa stufs. Hon har köpt ny bil, en söt liten röd polo. Vi hann även med en sväng till hallä, sen hängde vi lite gäng hos farmor o farfar :) På kvällen gymmade jag o mallan. Det blev sleep over på Grytet. Jag mös som tusan med lillsyrran min hihi. 

Idag kan det bli några timmar på stan, behöver fixa lite grejer. Det är mycket som händer denna vecka, 2 kalas & 1 födelsedagspartaj! Men om bara min tjockis till storasyster kunde vakna, haha hon är inte tjock men ändå. Hon har jobbat natt så vaknar nog inte i första taget jävla zombie. Tänker iallafall tvinga med henne ner på stan :)


Innan jag hoppar in i duschen tänkte jag visa vad jag lyckats köpa till mig, igår, av Storesyrrans lillesyrra. Jag vet, det är invecklat men någon gång ska jag förklara allt detdär med syskonen osv :P Hur som helst är Lillebrors Bästa Kolablandning något av det godaste som mina smak.lökar någonsin prövat på. För er som inte gjort det, gör det så fort som möjligt och för er som inte vill beroende av något sådant, låt bli att smaka.
e




Önsketänkade typ..



haha. Här sitter jag, som en blöt jävla hund!
Känner att när det är sånthär väder borde det vara förbjudet att jobba på hemtjänsten!
Jag är dock jävligt glad att jag slutade 12.30..även om jag lika gärna hade kunnat jobba hela dan..hoppas
inte vädret blir lika skit imorgon!
Nu ska jag gosa ner mig i soffan med en varm filt och en bra film.
PSSSSSS; Det har gått rykten om att nå jävligt gott ska in i våran lägenhet..............något som vi sålde innan vi drog till Litauen, om detta rykte är sant så svimmar jag! så det återstår att se ;)

Ha´t bra, häpålä!/M

Dagens!







Innan jag sticker iväg o gör stan med Bigsis så slänger jag upp en "dagens", jag tog bort blixten på kameran, därav den dåliga kvaliten på bilderna men jag gillar som sagt bilderna så :

 Grå & stickat tröja / kardigan från förra året, H&M.

Sjal, mössa + vantar som ej syns på bilden är köpta på Åhléns för några veckor sen.

Stövlarna är från skopunkten, förra årets modell, finns EXAKT likadana i år!

Jackan är grå, från Stadium. Även den är förra årets modell och jag bokstavligt talat älskar den,

så sjukt fräsch färg att jag tror den får vara med i år igen. Om jag inte hittar något ännu saftigare :p

Det vågiga håret har jag fått genom att sova med an UTÅTbakad fläta inatt.


Dax att dra, hörs senare i guess. Efter äventyret och hård träning.
e


151110

Klockan är snart 8 på min första lediga dag på väldigt länge, jag som är ledig 1 hel vecka från och med igår kl: 22 är visst redan rastlös? Jag vaknade av Mallan's klocka så har väl vart vaken någon timme nu, spelat mariokart o skrivit en uppsats typ haha! Jag skulle vilja somna om men det verkar inte gå så funderar på att dra
till gymmet o pumpa lite med gubbarna :P e


Bilden är från Julafton 09 och har inget med dagens inlägg att göra!


Fars dag!

Är den dag jag egentligen inte har något emot, trots att du, pappa inte finns här hos mig. Även om jag tänker på dig ofta så får jag en speciell anledning att göra det idag, jag kan visa min tanke öppet och folk faktiskt bryr sig. Jag vet att många har det precis som mig och till er vill jag säga, för guds skull, detta ska vara en dag då ni tänker på er far och alla fina minnen ni hade tillsammans med honom. Jag vet av egen erfarenhet att många minnen är hemska men snälla, inte idag. Han är trots allt 1 av 2 personer som skapat dig, du är hans eget kött och blod avsett om du vill eller inte. Jag tänker på allt bra som vi hade, i tron om att vi en dag kommer att ses igen.

Jag ville bara skriva ur mig några rader innan jag drar mig mot jobbet, jag som inte har någon att fira kan lika gärna jobba, vi har många gubbar på jobbet som sitter ensamma för det mesta. När jag kliver innanför deras dörrar blir dom så glada, det vet jag för att dom alltid visar sin uppskattning :) En sådan simpel grej som att jag gör vad jag ska på jobbet, betyder så otroligt mycket för många. Underskatta förfan inte hemtjänsten som jag en gång gjorde, vi gör mer nytta än vad ni tror!

Sist men inte minst, fortsätt sova så sött lilla pappa. Jag tänker på dig ofta ♥ e


131110

Japp, nu är alla hyllor/hatthyllan så jävla mycket uppe och vi är så sjukt glada. Snacka om effektiv Lördag! Mindre glada är våra magar, har inte ett skit att äta här hemma eller jo, en burk tonfisk. Någon som vill ha? Nej, tänkte väl det! Vi får vackert sitta här i svälta ihjäl tills vi kommer på en lösning :)

Idag har jag jobbat 7.30-17, dåligt tungt det var att gå upp imorse efter 12.30-22 passet igår. Trodde inte det var sant när klockan ringde men det var det ju, så jag fick vackert kliva upp. Hårt arbetande kvinna som man är sviker man absolut INTE teamet på jobbet! Finns inget vettigt att skriva, elr jo, idag dumpar jag träningen, är totalt mörbulltad, kan hända att jag hoppar imorrn med eftersom jag börjar 12.30 och slutar 22. Känner att jag behöver vila :P Ryggen mår mindre bra, hela kroppen är nog så mör som den kan bli ! ¨

Innan jag drar så slänger jag upp lite amatörbilder bara så ni känner av mysfaktorn som vi har just nu med massa tända ljus o annan härlig belysning:)







I hopp om att hitta på nå käk så tänkte vi kolla på "Så mycket bättre", klockrent program. Helt klart! e

Slask..

Alltså det värsta med massa snö och plusgrader är att det blir så jävla skaskigt överallt. Kan inte ens cykla för man slirar runt som om man körde cross. Det är blött, halt, slask och regn ute just nu och det vädret kan inte göra mig annat än DEPP!

Idag jobbar jag 12-21 och Elin kör 12.30-22... egentligen vill jag bara ligga hemma och det enda jag behöver röra är min arm från godispåsen och munnen. MEN ICKE!
Missar idol som jag gjort 5 helger i rad typ :):):) Men imorgon kära vänner då är jag så jävla ledig och då ska denhär sketna hatthyllan upp!

Nu ska jag ta mig in i lunchrummet och käka med några coola arbetskollisar ;)
Tänk så bra vänner jag har på jobbet, dom är fan helt jädra OK! SÅ ser fram emot våran After work den 26 ;)

Skepp&hoJ
/MMMMMMMMMMMalin.


111110

Jävla is-kana är vad vi har på västerås gator just nu och den stora frågan är, vem cyklar till friskis för att köra ett pass i detta underlag och så är det inge pass? Snacka om kassa haha, jag blev så jälva irriterad att jag ville slå sönder något men det vara bara att cykla hem igen!
Idag är jag ledig, mami ska plocka upp mig efter jobbet så det blir en dag hos henne idag. Vi tänkte promenera o grädda pankakor, mums :) Det får bli ett pass ikväll, friskis eller gym!

Igår jobbade jag btw till 16.30, som vi fick pölsa igår på jobbet, fram o tillbaka, även till och från jobbet. Jag var helt slut när jag kom hem men inge vila för min del, det var bara att dra sig mot gymmet. Lullan mötte upp oss efter o så bar det av hem mot oss, blev en tidig kväll för mig o Lullan ivf, för dom andra vet jag fan inte!


Innan jag väljer kläder o försöker göra något åt mitt extrem flottiga hår så slänger jag upp en bild på mig och min älskade lillasyster från Spanien i somras! Jag älskar iallafall Lullan högst, jag vore ingenting utan henne. e

101110

Hej kära blogg.
Imorse när jag vaknade trodde jag allt med denhär snön bara var en dröm. Men så var det inte, visst har dom plogat nu och det ser ut som en gatan här utanför igen haha. Tycker synd om min andra halva som fick gå till jobbet idag. Jag ska snart knata ner i tvättstugan och slänga in lite tvätt. Kom nyss på att jag INTE har ett enda par skor som kan vistas i snö. Mamma värgrar ju svara oxå så just nu kan jag inte ens gå ut..tänker inte göra som igår, hade converse på mig så resten kan ni ju lista ut själva...........men är rädd för att jag måste sätta på mig nå skitskor för idag ska vi träna.
Jag vill inte ens veta hur många som åkte av vägen igår. En bil gjorde det iaf framför ögonen på mig och fyfannnn.

Idag är det btw bara 10 dagar kvar ;) 
 


HEJPA/M

091110

Det är TISDAGEN DEN 9 NOVEMBER O VÅR FÖRSTA SNÖ ÄR HÄR, GAAAAH! Både på gott o på ont för min del, sjukt mysigt med snö men suger att cykla / pölsa sig fram på jobbet. Det är verkligen ingen höjdare, jag säger som jag sagt förr o det är att hemtjänstare bör få en STOR GULDSTJÄRNA I KANTEN för dom insatserna vi gör i ur o skur!

Nu är vi hemma efter en lång arbetsdag, dyngsura o jävliga. Trots att vi fick rent ut sagt dra ctklarna hem från jobbet, ta in allt från balkongen sedan torka av o ner med skiten i källaren, hänga upp allt blött på toa, handla påvägen hem o städa här hemma så är vi himlans glada :) Snacka om mysfaktor i vårt vardagsrum, dom andra rummen behöver vi inte prata om höhö.. Vi är nöjda, det duger, vilket är huvudsaken. 

Igår blev det en massa gym så ni vet, gymmet är typ min bästa vän nu för tiden. Skulle ha bajkat dit direkt efter jobbet men jag ångrade mig, en dag som denna får man faktiskt ligga hemma o mysa framför Tv'n :) Inte nog med det, ikväll ska vi även laga favoritmaträtten. Kan nog vara en av anledningarna till ett vi är så gloda trots dagens motgångar ;P Ha en härlig kväll, hoppas ni inte snöar inne!


Här har ni en bild från vår balkong, i bakgrunden har ni E18 & tillochmed där kör dom sakta nu. e

update....

Medan vissa här gottar sig med godis, får andra trycka grönsaker =)
Inte klagar vi för det, speciellt inte när man får en morot som denna!
Snart dags för bingo oxå! ikväll ska det bli vinst!.

Om några timmar kommer halvan hem från jobbet! hihih
Hoppas ni får en trevlig söndag!

/M


Hej bloggen.

Idag är det en alldeles underbar dag. Solen skiner och jag mår så jäkla bra då haha.
Har redan varit iväg och gymmat och storstädat hela lägenheten. Snart ska jag ta mig till Hökåsen för att hälsa på min familj samt äta lite mat. :):)

Idag är jag ledig, och då bestämmer jag alltid att jag ska sova så länge men ÄNDÅ vaknar man runt 8 första gången............suck.
Halvan ska iväg och jobba 17-22 idag. Fan stackarn det är sjukt kallt om kvällarna så hoppas hon är brededd på det. En annan hoppar in på nya schemat imorgon och jag ska säga er att det är JÄVLIGT soft :D så jävla bra. Är typ ledig varje helg <3<3<3<3

Nu håller mina kära vänner på hoppar ur skinnet här, dom är så ivriga..(handlar såklart om mat).
Jag vet att vi inte skrev igår men varken orken eller viljan fanns haha. Jag slutade 21 och va helt slut efter det helt enkelt. Kan iaf tala om för er attt fotbollen hoppat igång igen :D nu jävlar kör vi. DM nästa! ;)

Nu måste jag sticka!
/M

051110

Godkväll! Här sitter jag nyduschad o trött efter en dag fylld av både ena o det andra. Jag har jobbat, hängt hos mami + träffat mormor, grymmat, solat, käkat o duschat. Rätt så bra för att vara fredag va? Denna dag är ju den efterlängade ledighetens dag då många slänger sig i siffan o vägrar röra sig ur fläcken, en härlig hemmakväll.
Men för mig är det typ vilken dag som helst, dagarna bara går och går, dagarnas namn har ingen betydelse längre, inte när man inte har ett mån-frejobb. Tyvärr så blir det så, nice ibland men mindre nice rätt så ofta..


(Bild på mig från i April när vi var ett gäng som shoppade loss i Ullared. Åh, Jag älskar att Shoppa!)

Btw. Jag fick med mig ett helt gäng ner på stan igår, Lullan, Pallon & Mallan. Vi shoppade typ massor, elr iaf vissa v oss haha, käkade spicy oxo o garvade ihjäl sig åt helt jävla konstiga människor. Ända utvägen är att skratta i vissa situationer...

Eftersom vi promenerade ner på stan så blev det en promenad hem oxo. Vi drog butikerna stängde, blev tillochmed utfösta ur en butik :) Kul!!! Med mig hem fick jag 2 BH'ar, 3 par trosor, 1 klänning som var så jäääääääääävla snygg, 1 par träningsbyxor, 1 tränings t-shirt. Vilket jag verkligen behövde så jag var riktigt nöjd över mina köp faktiskt :) Kvällen avslutade vi hos Pallon med lite Bigbrother maraton! Så jävla mobbade musar men ja jävlar vad vi garvar när vi gör sånt som vi är bäst på hahhahahaha!

Nu ska jag slänga på något så jag kan visstas ute i verkligheten, dax att rasta pärlan känner jag ;) e

041110


Vi vaknade för en stund sen, min älskade Lulla o jag. Jag är ledig, o hon har Lov den jäkeln, Lagom avis lixom!! Jag har iallafall nyss ätit frukost i väntan på att Knugen ska plocka upp mig så vi kan dra ett medelpass såhär på förmiddagskvisten, Lullan löser massa korsord :P Hon har blivit lika insnöad på det som jag, går ju typ
inte att sluta heller så det är som det är haha!

Ps. Vädret är ju helt underbart, jag vaknade med ett leende på läpparna o när jag slog upp ögonen blev jag ännu gladare :D Om jag inte minns helt fel så kan det bli shopping idag, mina kära vänner lär ju honka. Annars bryter jag ihop, jag behöver verkligen ut o gräva runt i affärerna känner jag. e

Effektiv eftermiddag.

Blä för dagens väder, absolut inge vidare att jobba i plus att jag var sjukt trött imorse. Cyklade allvarligt dom en zombie till jobbet där allt var typ kaos så en annan fick ju styra o ställa, SOM VANLIGT! Tack o lov så blev dagen kort, slutade 12.30 sen bajkade jag hem o hjälpte halvan med Tvätten. Jag rensade ena garderoben + garderoben i hallen, plockade i ordning i ALLA garderober förutom Mallans. Det får hon vackert göra själv :P haha!

Såhär kan jag typ se ut när jag rensar ur garderober o får ADHÅKAN över att en viss person ska spara
så jävla mkt skit! hahaha, jag fick såklart som jag ville. As Always ;)!

Efter stuvade mackaroner o korv sitter jag nu här i min ensamhet o lyssnar på musik, ska snart dra mig till gymmet o pumpa ur mig lite energi. Måste bara tagga till lite först!!! e

-



Denna låt spelar jag om och om igen!

031110

Här sitter jag. Tjurig, blöder näsblod, hungrig, trött, irriterad, ledsen och skit deppig. Jag vet inte om det är vädret som gör det men så är det iaf.

Har precis slängt i kläder i tvättmaskinen och ska ta mitt jävla arsel för att gå till Ica och handla sköljmedel. Idag är just en sån dag då jag bara vill ligga i sängen och inte röra mig. Men så blir det INTE. När min andra halva slutar ska vi cykla till gymmet i hopp om att blir lite gladare. Jag har sån sjukt träningsvärk i mina armar oxå, för igår på gymet körde jag lite maskiner som jag vanligtvis inte brukar. Tack Elin pettersson för at du peppar mig i sånna lägen. (tommy andersson dialekt)

Nä ni, nu känner ju jag att alla som läser detta måste bli lika deppiga som jag. Så därför ska jag komma med en bra nyhet, :) jag ska äta en riktigt god frukost idag, nästan som hotell frukost. Måste bara vänta på att kunna ta ut min tuss ur näsan. Annars kommer folk kolla konstigt och då kommer jag bli tjurig.
Idag jobbar jag 16-21...jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtar till söndag, då är jag verligen såååå ledig!

ha't bra!
/M


021110

Har gymmat, lagat mat o städat lite här hemma. Mallan drog för ett tag sen, hon jobbar 16-21 & jag jobbar 17-22 så ska strax bege mig jag med även om jag ABSOLUT INTE har någon lust att jobba ikväll. Får lov att ställa upp, levererar ju med arbetskollegan Anki, hennes födelsedag o allting ju så då kan jag fan inte svika :P Jag jobbar ju jämt så inte för den delen men iaf! Grattis till Anders som fyller år idag oxo. November/December kommer bli en DYR månad och det vet alla som känner mig haha suck! Typ alla i släkten fyller då plus Jul/Nyår & Sälenresen på det...........Inge bitter, Nä! Trevlig Tisdag btw, NOT!!!!!!!!! e

Intensivpass 75 min.

Har bara en sak att säga och det är träningsvärk imorrn, känns hur gött som helst! Trots vår brist på krafter så gick vi hem, blev erbjudna skjuts men icke sa nicke.. Vi svängde även förbi Ica o handla lite småsaker som resulterade i 130 spänn, äckliga jävla affär o vara dyr haha! Det blev en snabb dusch nyss o nu soffläge, känner att det kan bli en riktigt tidig kväll :P Är nog välbehövligt oxo för den delen! e


RSS 2.0