Pizzza.

JUST NU, pizza-kit från ica YEAAAAAAAAAAAAAAAAH!!

290910

Godmorgon!
Har sprungit upp och ner i tvättstugan sen klockan 7. Idag är jag ledig, men eftersom vi hade så sjukt mycke tvätt så tog jag en tidig tid så jag kunde fortsätta in på nästa pass så nu har jag tvättat 7-11 haha!
Ska snart ta och käka lite lunch och sen städa lite.

ikväll är det lilllördag och den kan spenderas hur som helst! ;)

/M

280910

Hej hej hemskt mycket hej.
Idag har vi jobbat hela dagen låååååång. Efter jobbet så åkte vi till Rocklunda och maxa ett puls/medel pass FYFAN va jobbigt det vaaaaaaaaaar.
Och jag vet att denhär bloggen är så jävla tråkig just nu men de ska ändras, måste bara köpa batterier till kameran HAHA...

Imorgon är stora städdagen och då menar jag STORA. Tvätt-tid 7-10 och sen hoppas jag kunna ta 10-13 för berget med tvätt nu är större än mount everest eller vafan det heter haha....

imorgon blire bilder jiahHHAA
/MMMMMMMMMMMMMMMMMM

...

Hello!
Igår firade vi frida som hade kickat 20, blev brudar, mat, alkohol, sanning&konke,pluto och en stulen plånbok...

Ringde till Pluto tidigare idag för att kolla om dom fått in en plånbok och hör&häpna det hade dom. Så nu ska jag snart möta upp Emme&Emma för då ska vi ta oss ner på stan och hämta den sen ska vi köpa massa gott för det är man värd efter en sånhär tragedi hahah.
Jag är iaf så jävla glad att mina foton var kvar! :) Har jobbat 16-21 idag, eller klockan är inte ens 21 men jag är klar sen en timma tillbaka. Nu väntar jag bara på att klockan ska ticka för det finns verkligen NADA att göra..
Halvan är på gryta hos sin mamma och syster, dom har säkert jättemysigt och jag lovar att hon taggar inför matchen imorgon :D

Nu vet ni det, kanske slänger upp nån bild från gårdagen om det finns hahaha men inte just nu.
TJARRRRRRÅÅÅÅÅÅÅ
/M


250910

Idag har vi ingen lust att blogga. Kanske slänger upp en inlägg ikväll, igår blev plånboken stulen men vi fick tillbaka legget. Dock försvann fotografier som var på mina närmaste :(

Nu ska jag snart sticka till jobbet. Slutar 21 så dåfår vi se vad som händer, blir iaf lungt.

/M&E

230910

Helllo.
Imorse vaknade jag av klockan som jag ställt på 06.30 eftersom jag trodde jag skulle jobba. Men dock är det imorgon. Jag får paniiik snart, klättrar på väggarna. Städar fan 2ggr om dan känns det som. Har ändå inte lust att göra ett skit. Men snart ska jag ta mig en riktigt lång och skön promenad.

Elin jobbar ända till klockan 17 idag. Imorse fråga hon om jag kunde jobba ist för henne (på skoj) men jag ångra mig fan att jag sa nej haha.
Ikväll blir det fotbollsträning! ÅH vad vi ska maxa brudar för på söndag smäller det! SISTA seriematchen mot Barkarö, vinner vi då blir vi 2:a.

Sitter och lyssnar på Helen sjöholm - Du måste finnas. Alltså man vill bara skruva upp musiken på max och ba OOOOOOOOOOOH! hahaha. tönt.

Och juste, vi har ju lovat att bloggen ska bli lite roligare nu. Men det går fan inte så jävla bra känner jag haha. Varken jag eller elin är speciellt engagerade hahaha. Men lung, en vacker dag kommer det haha!!!!!!!!!!
Nu ska jag ta mig i kragen och pallra mig ut i kylan, hihi.

Hörs senare idag!
/Mallan.

Update

Håller på att värma köttfärsen nu, ikväll ska jag laga ihop Lasagne. Åh jag längtar tills det är klart för det är så jäkla gott! (orkar inte vända bild)

Idag har jag varit hos mamma ute i Hökåsen. Och varje gång jag kommer dit så har dom där så skitungarna Anton&Alva växt och blivit så stora. Ibland får jag dåligt samvete för jag missar så mycket men och andra sidan så kan jag åka dit när som helst! :)
Jag har även varit ute och kört lite bil, vill bara ha dedär jävla körkortet nu! ska bara ta ut tummen ur röven..................................................

Nae nu måste jag säta igång med käket men ska dra ut på de så ja kan äta framför idol! :)
Hoppas ni haft en fin dag!

Puss mallan.


220910

Hej bloggän!
Idag har vi haft alldeles för mycket att göra, så bloggen fick lida. Imorse gick jag&Elin upp kl. 8.00 för att gymma. Efter gymmet åt vi en bra och stadig frukost. Elin har åkt och jobba, hon slutar 21. =)
Jag ska strax gå och handla lite småsaker och lämna in en film som vi hyrde igår.  Den hette flickan från ovan och den total sög!! tänker inte ens säga vad den handlar om för den var så dålig. Jahapp där förlora man två timmar av livet för att se denhär kassa filmen! haha.

Iaf ikväll är det en given tv-kväll! först idol, skånefruarna och sist men inte minst kungarna av tylösand haha!
Nu tänkte jag daska upp en låt från hanson hahah så jävla KING!

Shit morsan kommer om 15 min, måste kuta!!!

 

/M


210910

Godmorgon!
Idag vaknar vi upp till ett regningt Sverige. Varje gång det regnar vill jag bara ligga inne i soffan hela dan. Iofs kan jag det eftersom jag är ledig i dag igen. Men nej då har man tvättstugan :):):):):)

Ska snart ner igen och då vet jag att jag kommer vara därnere i iaf 24min typ. För då ska alla kläder ner i centrifugen fett drygt. Halvan är iväg och gymmar, hon är så duktig! Idag jobbar hon kväll, och det skulle jag med kunna göra, har ingen lust att ta mig till Hökåsen för att spela fotboll i detta väder.

Nahe om man ska ta och slänga i sig lite frukost innan man knatar ner igen.
Hörs&ses.
/M


200910

Godmorgon!
Har precis kommit in från min morgonpromme. Ibland är det så skönt att gå och bara tänka på olika saker jag funderar på..men det jobbiga är att man tänker på alla saker man inte ens orkar lägga ner energi på.
Iallafalll Elin jobbar till 12.30 och när hon kommer hem ska vi göra lunch och sen dra och maxa ett träningspass!

Och sen tänkte jag med glädje tala om för er att det blir stöten/sälen på nyår :D 11 bäddars stuga med bastu, bubbelpool, skönt sällskap och massa roligheter! Kan fan inte bli bättre, är så trött på denhär hålan så det ska bli så jävla lyx att dra iväg med mina brudar! :D jag verkligen längtar! :)
Här har ni en bild på stugjävlen!! :D blir en resa från tors-sön!


När jag var ute och gick tänkte jag på lite saker som tex mina vänner. Vafan hade man gjort utan dom? ni är verkligen det bästa!
Jag bor med min bästa vän som betyder allt för mig. Hon är en tjej med stort och varmt hjärta. Hon är så omtänksam, snäll och envis haha! Men jag kan inte ens tänka mig att förlora henne. Hon är min andra halva som jag bara måste ha. Hon ställer alltid upp för mig. Du är precis som en syster för mig. Tack för att du finns hjärtat! Big love.

/Mallan.

Baksmällan

Ja, idag mår man ju som man förtjänar.
Idag fyller min älskade lillebror 18år så nu kommer den lilla skiten springa ut på krogen varje helg. Får man inte vara ifred där heller haha neråå skojaaa. Grattis påre! :)

Idag har vi (jag,Elin och Pallon) gått och röstat! Fyfan första gången jag gjorde de hahha. Det firade vi med lite pizza och snart ska vi ta våra arslen och gå till en affär för att köpa nå gott.
Gårdagen då? jo den var helt OK. Dock har man fått nån slags nackskada pga av att jag&pallon drog en headbanger hahhaha.
Men kollar man på vimmelbilderna som man är med på dvs nästan varenda en och omedvetna kort dessutom så ser det ut som man hade kul :):):):)
Men tack för igår brudar!



Dags att dra, hörs och ses!
/M


170910

Hej älskade data vänner.
Idag har både jag & min käre vän jobbat. Dock slutade Elin halv 5 och jag 21.
Emma mötte upp mig efter jobbet och vi knata till pizzan för att köpa lite mat. Nu sitter vi och kollar på playa del sol, eller nej vi kollar inte ens. Båda sitter med mobilerna och paus/spola tillbaka knapparna på dvd dosan HAHA. Vi sitter alltså som två mobbade nördar och spelar in olika klipp som vi kan ha som ringsignal...vadå besatta HAHA!!!!

SENASTE NYTT Lina har lagt upp några bilder från kräfskivan så jag langar upp några och hoppas fortfarande att vi en vacker dag kan få alla bilder :)














Har redan börjat ladda om batterierna för nästa år :D

HAJDÅE!

Update.

Tjabba!
Kom hem från fotbollsträningen för ett tag sen och fan nu börjar det bli kallt om kvällarna. Har nyss tagit en varm och lång dusch. Man märker verkligen på kroppen att hösten och mörka kvällar börja närma sig. Det är precis som Elin säger man blir på nått sätt helt nere. Jag vill inte ens tänka hur kall denhär vintern kommer bli och hur mycket snö som kommer...det värsta är tanken på att jag och Elin ska behöva pölsa fram med våra stålhästar för att komma till jobbet. BLÄ!

Nu ska jag ta mig nått gott från vårat nyfyllda kylskåp!
Elin slutar väl om ca 30min så ska röja upp innan dess ;) haha..

ha't bra!
/M

ps fredag imorgon och det betyder att jag får helg efter kl.21! :):):)

120910

Hallå alla glada eller ja ni lär ju vara glada för det är jag idag, riktigt glad. Var nämligen till min fantastiska frisör idag, klippte o slingade skallen så nu är jag sådär äckligt fresh igen! Min frisör Sivan är grym, Hair&Fasion Västerås. Till er tjejer, gå dit direkt om ni aldrig har varit där eller inte har någon frisär som ni kallar för "er egna". Lovar att ni inte blir besvikna, dessutom är han bra på att prata om allt mellan himmel o jord också så det blir alltid en riktigt trevlig stund där :)

Jippiiiiiiiiiiii, så gladär jag typ hihi kan inte slyta fnissa. Jobbar 16-21 idag, jäklar vad kunderna ska få sig en omgång idag. Jag som vart lite låg på sistonde (2 veckor tillbax), antar att det är pga av vädret, allt är så grått o trist men idag ska dom få sig ett gott skratt eller två eller tre eller fyra! En typisk "elin replik på jobbet är": Hallå i stugan, Hallå fröken fräken, nu ska vi se sa blinda sara, + att jag har massa smeknamn för alla kunder jag kommer till. Dom flesta uppskattar deras nicname men inte alla, jag vet hos vilka jag ska knipa igen :P Sånt lär man sig ju med tiden!!

Innan jag slänger ihop lite käk tänkte jag bara påpeka att jag är mycket väl medveten om att vi varken skriver roliga/intressanta inlägg eller lägger in bilder nu för tiden, tiden räcker liksom inte till. Vet inte riktigt varför men just nu är det fullt rulle på alla andra håll så ivf jag tänker inte på det men lovar att bättra mig. Kiss e!


150910

Först och främst ska jag gratulera Frida som kickar 20 idag! :D

Igår hade vi besök av några roliga filurer och dom gav sig inte av fören vid halv 2 och 400kr fattigare pga av parkeringsvakten HAHHA!!!!
Själv kunde man inte somna så man låg ju som en jävla uggla och glodde. Så idag ser man ut som stans största zombie. Halvan är iväg och jobbar och är borta ända till klockan 17. Om som ni ser här kära vänner så MÅSTE vi verkligen handla!!!!!

jappp här är vårat fräscha kylskåp!!!!!!!  fint :) NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!

nu ska jag äta frukost med Lullan! ciao!
/M

140910

Här var det inte igår vi skrev. Sista inlägget var i lördags då vi skulle iväg på kräfskiva. Dock tog vi inte med våran kamera vilket resulterar att vi kommer får bilderna om 100år. Vi hade grymt kul iallafall och fan va gottis det blev dagen efter.

Idag är vi båda lediga så imorse blev det promme i 1h innan vi skulle börja med att storstäda hela lägenheten och med det menar jag inte bara damma typ no no vi har städat skåp och hyllor mm. Hela jävla lägenheten doftar rent! Dock lyfte jag bort sidan på badkaret och såklart ska inte de gå att sätta tillbaka så fastighetsskötaren ska dyka upp här säkert imorgon och pilla på det igen haha.

Nu ligger Elin helt slut i soffan. Jag ska väl dyka ner ja med, men först ska vi nog laga lite mat för den har ju kurrat i 42år typ haha.
Ikväll är det dags för fotbollsträning, sen ska det bli skönt att krypa ner och läsa en tjock rackarn's bok! hahahaha. not. Blir idolmys och en redig däck! =)

Hörs mer sen, med kanske lite saftiga bilder från våran dag hihi.
/M


110910

Dagen med stort D är äntligen här!
Om en halvtimma kommer mamma och hämtar upp oss. Bilen går raka vägen till den årliga kräftskivan :D
Just nu ligger Elin och halvsover färdigfixad haha, inge seg. Men de är inte så konstigt eftersom vi hade match idag och vi vann med 1-0!! Fifan tjejer vi börjar bli riktigt bra nu! ;)

Nahe om man ska ta och fixa det sista nu! Becca&Tilde är påväg hit så måste vara klar då! :D
Alla är så sjukt taggade så OOHUW nu kör vI!!

OCH OM de kommer knäppas bilder, frågan är om det kommer få plats i datorn?!!!!!!

HAJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! SKÅÅÅÅÅLLLLLL

....

Oj vilken lång dag det har varit idag. Men hela jobbet blir så grymt mycket roligare med bra arbetskompisar och det är precis vad jag har på mitt jobb. Jag ba diggar allihoppa! Går fan inte en enda dag att man inte garvar! =)

Har kollat på Offside och garvat med mig själv. Fick nåra goa tips och råd av min rådgivare N.lag vad man ska göra för sysselsättning när man är solo hemma. HAHAHA! Kan dela med mig med ett bra tips.
- Om det tex är en rolig film på TV som man verkligen måste kommentera, då är det bara låtsas att det sitter nån rolig kompis bredvid dig och så säger man kommentaren högt och skrattar. Superbra! hahahahahahahaha.

Ska snart gå och lägga mig för imorgon är det samling 10.00 sen fotbollsmatch!!! Efter det ska man hitta en outfit till kvällen och man vet ju redan nu hur det kommer sluta..samma kläder som förra helgen!! så jävla t-a-t-t-i-g. Eller så måste jag typ ha samma kläder som när jag fick leka med ikran och det minns man inte ens HAHHAHA, skämt åtsido.

Nahe om man ska ta sitt pick och pack........hoppas ni får en trevlig freeeedag.
/mallan

100910

Hejsan!

Idag jobbar jag en deladtur och för er som ej vet vad det är så jobbar man 07.30-12.30 sen har man rast och hoppar på 16-21 passet. Passa mig bra idag för då kommer lördagen fortare. Imorgon är det nämligen dags för den årliga kräfskivan! Jag kan nog inte med ord förklara hur taggade brudarna verkar vara haha. Alla är helt ur banan hahah.. inklusive jag&elin! :D

IAF, Elin slutade 12.30 idag hon skjutsade hem mig till vårat underbara hem, och nu väntar jag på att micron ska plinga så man kan få äta. Efter maten ska jag ta min fina p'g till jobbet.

Det var nog allt från mig! =)


ciao!
/M

090910

Klockan ringde 10 imorse o jag var hur trött som helst fast jag sovit hur länge som helst men det var bara att pallra sig upp o slänga i sig frulle innan medelpasset 11.30. Kötta hårt som fan, svetten sprutade, svinfint hörrni!

Mallan börjar redan 14, jag börjar 16 så nu sitter jag o funderar på vad jag ska slänga ihop för käk. Har inge som helst lust att stå framför spisen så det blir väl macka elr fil som vanligt hahahahaha! Hade nice, snart äre Lördag oxo. då jävlar händer det grejer!!!!!!!!!! e


080910

Godmorgon, det är Onsdag om ni inte redan visste det gott folk och jag är ledig men har vart vaken sedan halv 8. Antingen är jag helt utvilad eller så har jag nå fel hmm, tippar på det andra alternativet faktiskt. Tyvärr! Lagom självkritisk men det måste man vara ibland så man skärper till sig :)



Jag har redan vart ute o cyklat några varv haha nejrå men hämtade upp ryggan med träningsstufs i så jag kan maxa på dagens pass, 11.30. Smartskallen själv tänkte svänga förbi ica steens innan jag vände hem igen så jag låste cykeln o slängde upp ryggsäcken och ska öppna dörrana, nej då är det stängt, öppnar 9. Inge pinsamt, jag var hemma på 30 sek jag lovar hahahah! Nu sitter jag o inväntar öppningen, ska hänga på låset så man kan få i sig en redig frukost för just nu ekar det när man öppnar kylskåpet/skafferiet. e

070910

Idag har jag varit på körskolan med Emma. Efter de maxa vi hem och direkt ner i tvättstugan och till våran stora förvåning är det nån jävla nisse som har sin tvätt där?! Alltså tvättmaskinen var klar och allt men tvätten låg kvar. Så Emma kasta ut skiten i en korg och så tänkte vi inte mer på de, eller bara att jag inte skulle låsa med våran plutt för då skulle hon eller han inte kunna komma åt sin tvätt. Men nu när vi kom ner igen står den kvar?! en timme senare liksom..
Och nu skulle ju jag torka så jag låste med min plutt fräck som jag är. Vafan man vet ju inte om den ska hålla på nalla på våra snygga kläder hahaha.

Måste fan ner snart igen och ta upp allt, kuuult!
Btw, har städat hela lägenheten och snart ska jag göra våran favvo mat nämligen Kycklig med curry sås! :) MUMS!
Elin jobbar ändå till klockan 17.00 idag. Så ska se till att maten är färdig när hon kommer. Ikväll blire kötta på fotbollsträningen! jag älskar att spela i dethär laget!!!!! =)

Hörs senare!
/M


HAHA


SÅ JÄVLA SÖT HAHA



ÄLSKADE GAMLA KLASS :D vi ägde ju!!!!!!!!!


Stan

HEJSAN ALLA GLAD OCH INTE.
Efter frukosten idag gick jag&Emma ner på stan vi strosa runt i säkert 5 timmar och hitta inte ett skit, tillsist fick man ju panik och köpte ett par boots som var jäkligt snygga. Sen utan varning gick vi in på bokaffären och köpte Ego girl av Carolina Gynning, har nämligen hört att den ska vara grym.
Åkte till Rönnby för att Emma skulle få rena till sig och sedan hem till mig.
NU har vi lagat ihop Lasagne och fan va gott det blev! :)

Hemligheten till den jäkligt goda Lasagnen!


Emma var så duktig som hjälpte mig med disken idag.



Bananskor
Bra bok!


Ikväll blire nog lite mys. Sista lediga dagen imorgon så måste ladda batterierna för fan va lat man blir när man är ledig haha. och dessutom 4 sköna dagar!

SNART KRÄFTSKIVA TJEJER!!!!!!! :D
/M

060910

Ledig idag oxå men ändå knata jag&Elin upp klockan 8. Vi gymmade i 2timmar sen stack vi hem och åt en riktigt god frukost. Emma sussade här inatt, men hon gick inte upp förns 10 haha!
Nu har elin rullat iväg för att jobba. Jag&Emma ska cykla ner på stan och hitta nått till kräfskivan. Fyfan det kommer bli grymt!

Senare idag kommer nog Alle över och det blir en och annan playa del sol film ;)

Hörs senare! <3
/M

Pics from yesterday!































Vi blev ju en del, lullan tog med sig sina klasskomisar o kom över, sen kom några muppar som ni ser men jag hade skoj fan! Idag mår man ju mindre bra så det blir en lugn Lördag, match imorrn! TAGGA e!

Baksmällan

Hade riktigt kul igår..blev 800 kronor fattigare oxå! :)
Vi tog säkert en 100tals bilder och jag har noll ork att slänga upp dom just nu, men jag lovar vi lägger in dom när orken kommer haha.

Har precis ätit pizza och kollat på snabba cash, somnade så måste se om den. Elin ligger och snarkar på soffan och jag vill inte väcka henne haha. Hon ser helt slut ut. Ida kom för ett tag sen och plocka upp mig&Emma. Vi åkte till Erikslund för att kolla lite men som vanligt när man vill ha nått kommer man hem tomhänt.

Ikväll blir det lungt, ska inte röra en fena. För imorgon ska vi spela fotbollsmatch och jag vill verkligen vinna den.................................fuck.

Snart kommer Emma&Ida tillbaka och då tänkte vi knalla iväg och köpa nå gott och se film. Hoppas jag somnar för det är så jädrans skönt! speciellt utan att behöva ställa alarm. Juste, lova Ida att vi skulle åka och kolla in hennes lya oxå! =)

Bye bye!
/m

KALLT.SE

Härrejävlar vilken nice dag jag har haft, hoppas ni haft det också. Solen sken så man blev ju helt lurad o klädde på sig för lite kläder, totalt svinkallt ute ju jävla Sverige. Efter medlepasset bajkade jag ner på stan, shit vilka chommar det finns alltså. Tackar min vän Nathalie Lag för en härlig dag med massa skratt, shopping + lunch på vivaldi. Jag fick med mig ett par bruna boots, brun skinjacka och grå sjal. Riktigt nöjd faktiskt, hoppas bara att jag får tid att använda dessa plagg någon gång haha! Jobbar ju 24/7 så det brukar inte gå så bra men annars får jag klä upp mig till jobbet, det skulle nog gubbarna o gummorna gilla ;)

Kom nyss hem från fotbollsträningen btw, jag diggar vårt lag till max. Har så hemskt kul o alla är rätt så söta, jag krossar ju vissa så hårt men det är bra av dom att försöka ;) Ni vet vilka ni är mohahaha! Duschen nu, sen däck.
Jobb 7.30-12.30 för min del imorgon sen blire stan för att fixa lite stuffs med min ikran*. Ledig lördag & söndag, match söndag så vad som händer i helgen är en STOR fråga. Jag är absolut inte omöjlig, en shot eller två, jatack! Hade. e


020910


Se vilken söt bild min älskade lillesyrra slängde upp på facebook med denna text till : Ta mig tillbaka till spainen, orkar inte med kalla sverige helt ärligt!!! Vill ba informera alla om att jag älskar min syster Elin Drömmen Pettersson mest av allt på hela jorden ♥

Det låter säkert helt patetiskt men en sånhär simpel sak kan göra mig så otroligt glad, det behövs inte mycket inte. Herregud vad läskigt det är när jag tänker efter hur mycket jag älskar henne. Hon & Mamma kan mig utan och innan, känns som att jag är likamed en öppen bok för dom men jag antar att det blir så när man left hela livet tillsammans och delat allt som vi gjort, i mot o medgång, alla känslor, somsagt både på gott och ont. Saknar henne rätt mycket faktiskt o det vet hon, jag säger ju det varje dag så :P

OBS! Jag har vart vaken sedan 8tiden, jävla nissar som plinga på för dom skulle borra en massa grejer och det lät som in i helvte kan jag säga, bara för mig att klampa upp. Irriterande men nu är det ju gjort, hoppas jag aldrig mer behöver höra det förbannat jobbiga ljudet! Frukost har jag ätit oxo så har inte den att se fram emot heller hahah, men 11.30 blire ett medelpass sen funderar jag på stan en sväng. Behöver shoppa lite känner jag :) e


20:36

Efter träning, solning och snigelfart hem ställde jag mig vid spisen för att snabbt som fan göra nå lätt. Var nämligen så hungrig att jag nästan åt koven fryst. Men gjorde inte deeeeeeee.

Efter maten bestämde jag mig för att lägga mig i badet. FYFAN va skönt det kan vara ibland, bara ligga där med skum och litet ljus som luktar vanilj haha! (tönt)
Hade även musik på så man kunde drömma sig bort med ikran.....
Använde ansiktsmask och hårinpackning så nu är man ju 10000% renare än renast! Nu sitter jag insmord och kikar på fångarna på fortet. Är fortfarande besviken på att det inte är samma gåtläsare som från början, blir fan inte samma sak!

Elin slutar snart jobbet, hoppas hon vill äta lite kvällmacka med mig haha, mat är kärlek! "äta bör man annars dör man" dt får bli mitt motto!

BTW, idag var första flygturen med min och pallon's ikranar tillsammans! :):):) kommer bli fina vänner. hAHAHAAAAA!!!!

nej pallar inte skriva mer, hejdå ses aldrig.
Imorgon jobbar jag enda till 17.00, sen fotboll 19.00! kill me.
/mallllan.

010910

JIHAAA!
Är 100%ledig idag men ändå gick jag upp halv 7 och käka frukost med elin haha. Somna om och sov jävligt skönt tills klockan plinga till. Då stack jag till jobbä och mötte upp E. Hänka med henne till tandläkaren och sen luncha vi hIHIHIHIHIHIHIHIHI..Idag jobbar hon delad tur. :)

Sitter hos Pallon och ska snart möta upp Emelie t för lite träning+solning!
Uppdaterar nog mer när vi är hemma :)

ni är bäst! <3

/m

RSS 2.0