310810

Såhär skoj hade vi igår kväll, blev jävla sent oxo för den delen. Tror inte vi var isäng fören vid 2 inatt, icke bra men som sagt så går tiden fort när man har roligt :)











Idag har jag vart uppe sedan typ 10-halv 11? Har hunnit med o städat, rensat som tusan men får ju inte kasta vissa saker för mallan vägrar ju. Men all den skiten hon vill spara får hon gömma i nån låda som inte syns, jag vägrar se onödiga saker som jag bara stör mig på så nu slipper jag det :) Emma sov skitlänge fast jag förde massa liv (för att hon skulle vakna men det gjorde hon inte) och Mallan kom hem för typ 1 timme sen, hon jobbade förmiddag idag.

Nu ligger vi i vårt fräsha hem host, väntar på bilen sen blir storhandling och ikväll fotbolssträning. Tagga tagga tagga! Ps. Väldigt trevligt med lite solsken, det får gärna stanna några dagar :) e

300810

FYFAN SNART SEPT!!!!! helt sjukt hur fort det går nu. Idag har jag jobbat hela dagen lång. Efter jobbet kom mamma och hämtade mig och vi åkte och köpte en ny cykel åt mig :D nu är jag typ världens lyckligaste! ska vårda den som om de vore mitt barn!!! <3<3<3<3
MEN kommer aldrig slänga mina röda, nej nej de får bli vintercykeln hahah!
Åkte hem till Hökåsen och tiggde mat oxå! =)

Har precis duschat efter ett rejält pass på friskis, eller inte! Jag och Tilde trodde de var årets skämt. Hans hette han som hade passet och han titta mer på oss vad han skulle göra...ingen taktkänsla alls! fifan. Blev dock svettig för man fick ju hitta på egna rörelser eftersom han endast kunde skidhopp, armhävning och se ut som en rockmonster.

Sitter och väntar på att Elin ska sluta jobba så man har nån att äta med :):):):):):):):):):):):):) skoja.
Kolla vad som skutta ner i brevlådan idag, nu jävlas ska de röstas!!

Har ingen som helst aning om på vad man ska rösta men de visar sig, inte dags än så :)

Hörs och ses!
/M

bINGOLOTTO!

Tjena mittbena!
Lugn gårdag och det betyder god hälsa idag!
Åkte hem till Carolin som hade 20års fest, följde dock inte med ut. När jag kom hem möttes jag av en halvdöd Elin som hade ont i rygg och fötter, stackare jag önska du slapp allt detdär!

Just nu sitter zlatan här och vi lirar lite bingo! har precis kryssa spel ett och jag var verkligen ett nummer från 1000papp!





Fattar inte varför ALLA gamlingar som ringer in alltid kommer med medan vi 20åringar ALDRIG får vara med :(

280810

Jädrar vad mycket bilder men jag är ju sådär, kan NÄSTAN ALDRIG välja ut dom bästa för jag tycker alla bilder är bra på sitt sätt haha elr nåt sånt! Imorse var vi uppe kl 8, samling 9, bajkade dit sen satte matchen igång kl 10 och vi vann över tillberga med 8-0. Kan säga att vi spelade riktigt bra och att det var grymt skönt att få kicka in 3 mål i kassen ;) Ligger tvåa i mål-ligan haha o det har jag aldrig någonsin gjort så det känns nice!




























Efter matchen blev det romfadagen, för er som inte vet så är det som fotbollsens dag då alla olika lag i vår förening möter varandra, stora som små. Skitkul verkligen, fattar inte hur vissa kan tycka det är kasst för jag bara älskar det! Efter 5 matcher är jag mer död än levande, skulle till Carro på 20års-partaj men mina fötter + rygg dödar mig så mallan fick åka dit själv men dom har med all säkerhet skitaroligt :D

Jag sitter just nu i min ensamhet som är jävligt skönt o funderar på om jag ska springa till pizzan en snabbis, vore grymt gott! Lugn lördag blire iaf, jobbar 8.30-12.30 imorrn så pallar inte trycket känner jag :p Ha en härlig kväll allihopa. e

270810

Hur nice vare inte att komma till fotbollsträningen och detta kort låg på bordet?!
VIP till några olika krogar+att man får dra med sig 5 polarääää. Vi kan nog ha den skönaste tränaren ändå hahaha. Tack&bock Börje!


Håller på städar och tvättar för fullt. Snart måste jag ner igen och just nu äre nån jävla snubbe därnere och lagar centrifugen, skulle man skoja och säga, dendär behöver inte lagas..ingen använder den ändå. Då reste han sig från golvet och sa;"använder du inte denhär?" Nej svarade jag.."DET MÅSTE DU, SÄG INTE ATT DU KASTAR IN KLÄDERNA I TORSKÅPET DIREKT?" eeh jo? "NAEJ NAEJ, förfan börja använda, jag lovar, kläderna blir torkade direkt". DÄR HAR VI SVARET ELIN TILL VARFÖR VÅRA KLÄDER ALDRIG BLIR TORRA! hahaha.

dags att knata!
blir jobb ikväll 16-21!
/M

Myzzz


Sveriges fulaste hem på tv'n och korv med bröd, de är livet de! haha.

260810








Igår blev det en spontan utgång, syrran min är jävligt duktig på att manipulera folk. nice trodde jag. eller inte, när vi kommer till konrad är det typ 13 pers där :) känner hälften så det var ju iofs ok plus att the people i baren känner man ju så priserna var helt ok. Men nu är de en fråga som jag skulle vilja ställa, hade jag kul fram mot småtimmarna? spydde jag? jag tror det, fyllekäkade jag? tydligen knappt det o då är jag absolut INTE nykter kan jag säga haha! Däckade btw med kläderna på, vaknade upp imorse o tog en dusch, full som fan! Nu mår jag som jag förtjänar, har hulkat mig i flera timmar men ingen spya har kommit Än så länge. Jag ska aldrig mer dricka, nu blire att inta fosterställning hela jävla dagen tills kl 18, då blire en fet fotbolssträning. tagga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e

19 år i staden.

Japp, det är precis vad jag lyckats konstatera, att jag bott i denna stad i hela 19 år, snart 20 tillochmed. Varje gång jag åker härifrån njuter jag så sjukt mycket samtidigt som jag saknar min familj o kära vänner äckligt mycket mer!

På något vis är hemma bäst men borta så mycket bättre, allt har sina för och nackdeler men vem fan vill vara en jävla mes och stanna här för att det är tryggt eller måste man vara en jävla mes bara för att man stannar i staden där man är uppväxt?
En liten håla där det du inte vet om dig själv, vet alla andra, alla känner i princip alla eller har på något sätt ett band att knyta an till varandra på nå vänster, samma krogar att gå till där det givetvis är samma människor som hänger helg efter helg, samma affärer/köpcenter att åka till om och om igen utan att hitta nåt. Man gör om allt bara för att ha något att göra, för att fördiva tiden. Bara går och väntar på att något ska hända utan att ha den blekaste om vad !

Antar att jag är en av dom, fast jag inte vill vara det.
Jag som vill ut o resa, jobba o tjäna pengar på annat sätt än att behöva vara yber-social på jobbet dagar då man bara har lust att skjuta sig själv - ist något sjukt jobb som typ delfinskötare haha, uppleva sjuka saker som jag aldrig i min vildaste fantasi kunnat drömma om!


Nu lät jag djup elr kanske bara knäpp, typ förvirrad fast det är jag inte. Nöjd med tillvaron samtidigt som jag hela tiden är så fruktansvärt rastlös och frustrerad utan att veta varför. Därför drar jag iväg o kör ett medelpass så jag rensar skallen o bränner lite fläsk, annars blir jag väl galen snart o det vore bra onödigt tycker jag! e

250810

Inatt sov min käre bror över hos oss. Vi kollade på playa och solsidan tills alla somna haha.
Jag har precis dammsugit och ätit, nu ska jag bara lyfta asset och dra en promme. Även om det regna ska jag fan ut haha. Idag jobbar jag 16-21. ganska skönt eftersom man får sovmorgon, men SÅKLART ska man vakna runt 7.

Längtar så hemskt mkt till helgen, dels för att man får lön och sen LEDIIIIIIIG!
På lördag är de match igen och vi ska MOSA!!

Satt och kollade igenom lite bilder och hittade denna video från Litauen. Jag, Elin och Hanna var och hälsade på ett riktigt barnhem som projektarbete i 3an. Det var så mycket olika känslor inblandade men mest glädje. Även om det var hemsk att så många barn bodde där så var man ändå så glad att alla dom hade de så bra. Och kolla bara in kaoset när dom hade fått lite ballonger och vimplar haha.




Jag skulle fan kunna skriva en bok om hur det var att besöka detta barnhem. Helt otroligt, jag ville bara jobba med dom, hitta på roliga saker och ta med dom på olika utflykter. Nästan 100 barn bodde där, och 96 av dom hade föräldrar. Man fick bo på barnhemmet tills man fyllt 18..det fanns även en av tjejerna som var 16 som hade en nyfödd liten bebis på barnhemmet. ÅH, jag vill bara tillbaka!
Många av barnen hade fått tagit skada för att föräldrarna druckit alkohol under graviditeten tex missbildningar eller nån annan skada. Dom hade även blandat barnen med Autism och lätt utvecklingsstörning ihop. Alla barnen var som en stor syskonskara. Dom tar verkligen hand om varandra..så jäkla söta!

Två puckon i mitt hem..

Japp, dessa två puckon sitter och garvar i min soffa till Solsidan just nu.

*

Gym, dusch o käk är avklarat, bigsis gjorde värsta maten på fri hand och det smakade grymt jävla gott ska ni veta så nu är man mätt o belåten!

240810

Godmorgon gott folk, hoppas ni sovit lika gott som jag gjort inatt. Ställde klockan på 10 och när den ringde trodde jag att jag skulle till jobbet, var nära på att bryta ihop hahahaha men så var det inte. JObbar ju 16-21 idag med!Jag ska nämligen till gymmet, efter en morgoncigg o actimel känner jag mig redo för att pumpa HÅRT som fan!


Igår när jag kom hem från jobbet var domhär idioterna här!

Makkan med sin fula hatt som han är fullt seriös med att använda + Raidan!

Korsord är inget för fucktards men det är bra att dom försöker iaf! :)

Raidan chillar lite i söffan!



Hasta la vista, mot gymmet nu så sluta lata er. bränn lite fläsk medans ni kan! e


Update.

Har varit ute i Hökåsen och lekt med barnen+micke, mina små änglar. :)
Kom hem för en stund sen och då vare bara att slå på 4:an. Idag började nämligen fångarna på fortet haha. Synd bara att de inte är gamla vanliga gåtläsaren, han va ju skönast!


Men nu är de dvärgarna som är coolast haha! Fan va fort de ser ut när dom springer, jävla galningar haha!
Nu har jag tagit mig en skål med crunch, blåbär och vanilj yoghurt! mumzzzz. Snart kommer Elin hem från jobbet, kan hända att vi tar en sväng ut. :)

see you!
/M

230810

Knackelibang! Nu har jag varit vaken i ca: 1 timme, har hunnit med o diska ett helt jävla berg. Det tog sin lilla tid, klockan är snart 11 och då ska jag väcka kussen lilla till liv :) Jag har bestämt att vi ska rensa min garderob, så jag får lite ordning på den, hatar att ha den stökig o ändå har jag haft det jag vet inte hur länge + en lång promenad. Träningsvärken från igår är inte nådig + att suget efter ett pass inte är så hög så jag hoppar det idag..
 
Dax för lite morgongympa innan jag väcker na, ha en bra måndag allihopa. Jag vill även passa på o säga att jag är sjukt avsundsjuk på alla som börjar i skolan idag, jag vill VERKLIGEN också. Ni skulle bara veta vilket glidarliv ni har. e


No life.












bööööööh vad flummigt vi har det här hemma, vissa är hungrigare än andra men vi kommer ingenstans på den fronten så nu ska jag ut o blossa lite istället medan mupparna glor på solsidan. tjingeling!

At beccas place!















Sitter uppe o snokar lite på fejjan o hitta några bilder från förra helgen när vi va hos becca sedan bar det av vidare mot bmb! Mina fötter dödade mig då, köttsår som varar är ingen höjdare!

220810

Imorse ringde klockan 08.30! Då vare bara att plocka ner fotbollsdojjerna från hyllan. Idag var det bortamatch  mot sala FF, så Lina och Becca plocka upp oss. Det blev 1-1 och fan va irriterande det var eftersom vi ledde jävligt länge! Men hellre de än att loosa för då hade man ju bara vela elda upp hela jävla sala haha.

Efter matchen åkte vi hem och duscha sen cyklade vi och mötte upp Lilla Felicia(elins kusin), nu har vi ätit lite gott och hyrt en film.  Denna film måste ju varit årets skämt, de handlar om bögar!? jag vettefan om man vill veta hur denna film kommer sluta men jag tror hon i kassan plocka ner fel film i fodralet hahah!

NU ska jag slänga mig i soffan igen, är så sjuuukt trött. Kommer nog sussa tidigt idag för imorn är de jobb igen 7.30-12! Elin jobbar kväll!

/M&E.

22.17

Mikaela och Miliam kikade förbi en stund på kvällen, det är helt sjukt hur stor han blivit! Springer, pratar och är så jädrans söt!! :D


Sen blev Mille lite pappig så Micke fick komma och hämta hem dom haha. Men de var verkligen kul att träffa dom :D
Just nu ligger Emsan i en soffa, jag har en och Elin har intagit sin plats på golvet! :)


Snart kommer IdaJ oxå så dags att dra till soffan ;)
Match imorgon, TAGGGGGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/M

TVÄTTEN



Vem fan lyckas få såhär mycket tvätt på så kort tid? 3 fulla ikea kassar hahah helt otroligt!

210810



Igår kväll när jag kom hem så höll domhär idioterna på o muppa sig hos mig plus emelit t o athena :) dryyyyyyyyyyyyga som fan men jag gillar er endå vet ni ju. Grymt glad att jag har dom vännerna som jag har, ni vet vilka ni är och ni vet vart ni har mig oavsett vad som händer imorgon o idag!





Lördag idag, vilken jävla ätardag det ska bli med en massa godiz o myzzzzzzz! Medelpasset är avklarat, endast dusch o tvättstugan som återstår. Majki kmr över ikväll oxo, sen kan det nog bli ett par stycken fler skälar. Det visar sig :P Hoppas alla får en bra Lördag trots vädret o vad ni nu ska göra. Gör inget jag inte skulle göra ;)! e


Tjenare mannen!

DETTA HÄNDER HOS OSS JUST NU!

Man kan inte mer än att älska filmen!!

updateee

Sitter på jobbet nu, snart har jag min lunch rast och jag kan inte förstå hur man kan få den så tidigt? dagen blir ju 700timmar längre känns de som. Förut kunde jag säga att jag tyckte det var jobbigt att äta så tidigt för att man inte var hungrig. Men de var förut, nu är man ju hungrig jämt spelar ju fan inte nån roll om man nyss ätit hahaha.

Iaf, kanske gjort en tabbe att ta på mig en kväll oxå..inte säkert ännu så jag hoppas de inte blir så hahaha.
NU ska jag smaska i mig min favvvo mat, kyckling med curry sås! =)

puzz mallan.

kan ju hoppas att det sitter nån snäll kollega som man kan äta med annars är man väl lika mobbad som vanligt och få lösa korsordddd. hahahhahahhahahahahahaha

hejråere

200810

Här har ni bilder från gårdagen då det blev både storhandling o häng med tuss&emme efter jobbet o innan träningen. Vi bajkade till fotbollsträningen o ja jävlar vad bra det gick igår. Jag tejpade fossingarna själv o kände INTE ett skit, låren var också i sjukt bra form så jag var/är typ världens lyckligaste :D Däcken blev rätt tidig igår, somnade typ med korsordstidningen i ansiktet haha!











Nu är klockan halv 8, jag vaknade för ca 30 min sedan av att dolt nummer ringer. Såntdär blir jag galen på, nu kan jag såklart inte somna om eftersom jag har ont i magen också suck! Så det blir en promenad med tussen&emme strax, e


190810

Idag har jag jobbat i regnet, Urk så kasst!!!! Malin skulle också ha jobbat men hon behövde inte så hon har legat o latat sig hela dagen den rackarn :) Idag blire soffhäng hela långa dagen tills ca: 19, då bajkar vi mot fotbollsträningen o jag är tjockt med taggad ska ni veta! Springa roooompan av mig är vad jag ska göra. Några centimeter på den gjorde ju inget om jag blev av med mohhahahahaha...

Jag slänger upp upp denna bild utan någon spec anledning, kvällen var grymt kul o det skulle jag behöva right now känner jag. Men i helgen blire lugna puckar, ska smälla i mig massor av candy ist :) e

lika barn leka bäst






Var nyss ute i lekparken med Emme, Theo & Guzz(haha old nicname) och hade det väldigt trevligt en stund innan regnet tog över. Tussen spydde på mig 2 gånger, där fick kärringen för att hon gumpa o skumpa med mig nå så inihelvete typ haha!

Nu har jag kyckling på tining, ska strax sätta igång o damsuga. När Malin kommer hem blire STORstädning om vi hinner vill säga, ska ju även hinna laga mat innan träningen men det ska nog gå ;) e

Tussen is the shit!

Ja, här har ni bilder från igår på prinsen. Sjukt söt som ni ser själva o totalt glad all the time. Det blev ju BVC igår, typ panik för vi satt i någon slags dröm och höll på att komma försent plus att bilen inte startade haha kaos! När vi var färdiga där gick vi till bibblan o hämta ut en supersöt bok, plocka upp Elle på vägen sen blev det kebberulle från 55an..

Jobbet var åt helvete tråkigt igår, regnit, stormigt o stressigt men det gick det med. När jag väl kom hem så var zlaten här men drog ganska snabbt för att joppppa night och vi satte på SOLSIDAN :D Malin köpte den igår haha, så sjukt nice den med. Fattar inte hur jag kan ha blivit så "film-galen", jag har aldrig varit en sådan person men nu bombar jag solsidan + playa del sol. Längtar efter att få se den när jag är på jobbet eller någon annan stans haha, mupp!







Idag levererade jag på jobbet till 12.30 & Malin till 16, sitter här o bara tare jävligt lugnt vilket jag tänkte göra ett tag till. Kanske att jag orkar städa lite sen, undra vad det blir för käk? Något som är att det blir friskis senare, skönt att få kötta ur sig lite! e

Update..

Känns inte som om halvan hade en sån toppen dag imorse haha!
Nu är hon iaf på jobbet och det går nog så bra så. :)

Idag fick jag jobba på en helt annan grupp, viksäng-klockartorpet. Hittar inte ens dit, men allt löste sig eftersom jag var hos tre kunder och inte ensam ett enda besök haha!
Slutade 12.30 så efter jobbet knata jag till körskolan..efter att ha kört runt lite cykla jag hem till emme&theo där elias och elin oxå var. Nu är jag hemma igen och väntar på att plastfarsan ska plockan upp mig, vi ska nämligen köra lite, hoppas vi kan åka förbi ica maxi måste verkligen köpa solsidan boxen och det är NU!!

Hörs senare ikväll!
BYE!

/Mallan.

170810

Idag har jag verkligen en såndär dag då jag bara inte fattar hur man kan se så uggly ut som jag gör. Ful,fet,finnig, flottig och bara så jävla äcklig känner jag mig. Ska ha mens oxo så extra fet är känslan jag får! Hahah. Vi kvinnor har det inte lätt, får helt enkelt bara acceptera läget och hoppas det blir bättre tills imorgon.

Jag jobbar kväll idag men vaknade typ 8-9, vafan är problemet liksom? Käkat frukost har jag gjort för länge sen eftersom jag är så jävla fet idag och vaknar av att jag är hungrig typ :) Det ända ajg har på dagens schema är att följa med Emme & Theo till BVS vid 11, ska bli skoj! Sjukt att man vågar gå ut ens en gång när man ser ut som ett monster så därför måste jag klampa in i sovrummet för att hitta nå ur min garderob som för tillfället ligger på golvet. Svårt att hitta något som passar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e

160810

Äntligen är jag hemma från jobbet, påvägen hem mötte Malin upp mig och vi svängde förbi Ica steens en snabbis. Nu står hon och lagar Lax? till mig medan jag tänkte lägga upp bilder från kvällen igår. Hoppas jag tycker om Lax annars får jag ADHÅKAN :P Svinhungrig nu ju!







Japp, som ni ser blev det tjejkväll med massa snackZ, bingolotto UTAN VINST, pizza o givetvis playa del sol. Jag hamnade som vanligt i matkoma och på sista bilden ser ni vad kul mina kära jäntor hade då :) Snällt! Innan käket så tänkte jag baar säga att igår när jag efter jobbet drog hem till mamma o snylta både soffa att slagga i + mat så svängde vi förbi moster Caroooool med family för att ditta på deras nya tillskott. Herre min jävla gud vad söt han var lille Nelson, endast 8 veckor. Ville bara ta med honom hem :)



Efter käket blire lite slapp / laddning för medelpess ikväll. Fötterna dödar mig så jag kör utan skor, kan ju inte sitta o lata mig bara för att jag har ont. Inte min stil :) Hoppas ni inte haft en allt för tung måndag, min har vart helt ok! e

-----

Jobbet idag har varit bra men jobbigt, men har endast mig själv att skylla. Kom hem tilll två sälar som låg och kollade på playa del sol. (favvo-film nu jööööö). Jag palla icke kolla så jag drog igång att städa eftersom de ska bli ungdomsgård/ålderdomshem snart! =) Kommer nåra pullz och vi ska lira bingolotto, premiär fÖrfan!!!!!!!!

Nu ska jag plocka klart det sista sen ramlar väl första rullatorn in HAHAHA skojjjjjjjjjjjjja!!


Bilder kommer, ska knäppa hela jäffla kvällen!
HEJDÅåÅÅ!!

/M

150810

Efter kvällspasset igår drog vi hem till Becca på förkrök sen bmb. Det blev en tidig hemgång o stenhråd däck för min del ahhaha, vakna upp så vare fullt med folk överallt så jahapp tänkte jag o gick vidare typ hahahaha. Nu jobbar vi o det suger, vill bara soooooova så hårt ska ni veta men jag slutar iaf 12.30 tills klinad från malin som slutar 16 :P Mina köttsår på fötterna blir inte heller bättre av det, dom varar och helvete vad ont det gör, ja det gör verkligen sjukt ont! Ciao e


Magnus 40!

Igår blev det först jobb för min del o körskolan för mallan, jag slutade 12.30. Det blev vila innan partajet hos Malins pappa magnus som kicka 40 i torsdags. Grattis grattis! Skulle ha tränat igår också men mina köttsår på fötterna dör som sagt mig :( Fattar inte hur jag ska kunna vara med på matchen idag, lär ju ske ett mirakel elr nåt..
..Innan vi stack hem så var vi förbi mami en sväng, Anders hade visst hållt på o mecka med våra cyklar hela kvällen haha nice! Mitt hjul satt löst, stödet satt löst, växlarna skulle närsomhelst ha pajat o likaså bromsen, sadeln satt löst och gud vet vad.. Antar att det blir så när man cyklar överallt varje dag?!
















Nu är ju frågan vad jag gör upp så tidigt elr ja, jag gick upp ca: 08.15 haha fyfan drömde värsta drömmarna som INTE är ok att drömma! Usch o fyfan, vadå desperart. BLÄÄÄ! Ska strax käka frulle o tagga till matchen sen blire till att jobba kväll. Ha en bra Lördag allihop, e


Vinst med 3-0!

Plus att jag kickade en kula i kassen, deni.. ÄR fan inte illa pinkat. Svinfint emd vinst, nu äre bara att tagga om till matchen på Lördag! Stora köttsår på fötterna men jag ska inte klaga, med hjälp av värmebyxor och lårskydd så gick matchen rätt bra för min del även om det ser ut som att jag har skitit på mig när jag ska löpa så snabbt jag kan. Men vadå? Det kan väl vara ganska snyggt det med, ellehur? ;) Ps. Tack för stödet Emma & Lullan, dom var med och hejjade på som fan. Undra om dom för tur med sig?!!!!!!!!!! hahaha


















Nu har vi lämnat bilen o vissa käka donken, dusch o nu ska jag ta en macka samt vänta in järngänget. Det bllir playa del sol hela kvällen, hoppas att jag orkar med att jobba dag imorrn, ändrade planer nämligen. Äh, det är bara att köra på och se glad på, det är ju jag rätt bra på vid dethär laget :) Ha en trevlig kväll alla! e


Update.

Efter morgonpromenadenhem till mami en sväng så blev det stan några timmar och jag gjrode're igen, shoppade fast jag inte borde. Kan helt enkelt inte låta bli :S Tabbade mig som fan på stan men vad gör det liksom? hahahaha fyfan!






Som ni ser har vi nyss käkat så nu är vi mätta o belåtna :) dax att byta om med volym på max, tagga sönder till matchen! Fan vad jag ska moooooooooooooooosa! e

120810

Klockan är exakt 08.32 när jag börjar skriva detta in lnlägg och då har jag setat här i cirkus 1 halvtimme, vem vaknar nu? Det är det stora frågan känner jag, är förfan ledig idag men nej då ska man vara uppe med tuppen typ. Får fan skylla mig själv om jag går som en zombie hädanefter. Jobbar fre-fre, mindre skoj, så skulle vara bra om jag fick så mycket sömn som möjligt men inte det!

Jag skulle behöva tvätta lite stufs till matchen idag MEN orken ligger på noll plus att det säkert inte finns någon tvätt-tid, orkar inte gå ner och kolla haha. Förresten så är jag typ helt snuvig och som mallan skrev, skadade jag mig i Tisdags. Jag är nära ett utbrott men denhär gången ger jag mig inte, ikväll äre bortamatch och jag tänker kriga ihjäl mig. Start11an here i fucking come, jag vägrar bänkvärma. Tränarna har vart iväg o köpt massa grejer till mig, värmebyxor, skydd och gud vet vad så det vore väl fan om det inte skulle funka.
Nu ska jag sätta mig på toa och fantisera en stund samt vänta in sjusovarna så vi kan gå på en fet morgonpromenad. e

23.33

Idag begav jag mig till stan för att hektiskt hitta Solsidan boxen, jag gick runt överallt som en yr höna och resultatet blev NOLL!! Alltså fattar ni??? jag cykla ner på min svettiga h-alternativ och får noll resse..grinattacken som ville komma då...

Plötsligt ringer elin och säger att hon var påväg mot sin mammas jobb för att låna bilen så vi kan åka till media markt för att glo efter filmen, finns den?!!!!!!!!!
NEJ!
Problemet är att deras jävla bolag dragit tillbaka filmen för att det gått i nån jävla kk. Där stod jag, elin och lullan med gråten i halsen..men då hittar vi ist playa del sol del 2. Eftersom vi dag in och dag ut kolla på ettan så blev vi överlyckliga att vi hittat tvåan. Vi for mot willys för att handla lite tacosvaror och sen hem fort som fän!

När vi väl drar igång filmen ändras våra förväntningsfulla ansikten till nå besvikelsemin..DEN VA TOTALT KASS! jahapp de va 250spänn i onödan!!!! ps vi såg 3 avsnitt sen böt vi till den traditionella playa del 1!

Just nu ligger vi mätta och skrattar högt, eller iaf jag&lullan för elin sover..på golvet haha!

nu äre dags att doppa handen i ostbågspösen igen!
HEJPA!!!!!!!

/mallan.

110810

Idag är det så jävla nice väder ute. Jag vill verkligen inte att vintern ska komma för då suger vårat jobb!! :(
Har precis klivit upp ur sängen, de är fan underbart att vara ledig haha! Ska väl ta och röja upp lite här hemma så de blire lite snyggt, just nu ser det ut som en bombnedslag..nästan.

Igår blev det jobb och fotbollsträning, halvan stäckte sig igen och jag hoppas verkligen att det går över så hon kan vara med på matchen imorgon annars dör jag!! Hon är just nu iväg och jobbar men slutar 12.30, jag skulle vilja åka till Ikea och köpa en hall-lampa eller nå annat skoj.......typ en korv eller två eller fyrtiofem.

Ska börja dammsuga nu, see you!
Puss Mallan.

090810

Sitter på jobbet, 7.30-17 blev det idag. Tråkigt med regn men rätt tufft att gå ut på promenad med söta tanter som inte bryr sig ett skvatt om det regnar eller åskar! Hemma blir det till att laga lite käka + matlådor tills imorrn sen ett mixmedelpass kl. 19.30 :P Tjingeling e!

Filmmys!








Föär tillfället har vi suttit Avatar på paus, mallan står o ska laga vår specialare. Inget mindre än tortellini, matlagningsgrädde, paprika-cream freishe med små tomathalvor o  små paprikabitar som man kokar. Låter säkert sjukt äckligt men det är så gott att det k*ullar i munnen ska jag tala om för er! Någon dag när jag har tid ska jag skriva exakt hur man gör och ta lite pics under tiden o så får nu se resultatet, jag lovar att om ni prövar så har nu nya favortimaträtten. Utan tvekan!

Blablabla, som vanligt babblar jag alldeles för mycket haha ska fan hjälpa till lite i köket nu så man gör nån nytta :P Sleep tight, e!


Update

Såhär "roliga" är mina vänner just nu;



Och ja, Elin ligger på golvet och varje gång hon intar den positionen slutar det som på bilden haha!!
Lullan var den ända som höll mig sällskap men efter ett tag slumrade vi oxå till, men de var väl 10min typ haah!
Ah inte lätt när man är lite små seg efter gårdagens bravader! Nu ska jag snart väcka mina små pärlor för jag är godissugen men de är väl ingen som bryr sig om de?!?!?!?!!?

PS, imorgon börjar Pallon skolan, därför vill jag bara önska henne ett lycka till. Don't worry för du kommer rocka :D DS.

Imorgon äre jobb som gäller, back till vardagslivet efter två underbara lediga dagar!!

/mallan.

Patte 20 bast!












































Sådärja, nu var bilderna "av värde" upplagda och jag kan säga att det var så grymt trevligt igår. Hela kvällen var perfekt, maten, sällskapet, musiken ja ni vet, allt detdär som hör till en krogenrunda haha. Dansade så att svetten spruta oxo, kanske syns på någon av bilderna?
Idag mår vi mindre bra, kanske inte så konstigt när allt i baren kosta hälften av orginalpriset, hälften av kvällen. Då kommer man ju en hel del, Right? Plus att det sved som fan nyss när jag glodde vad jag hade på kontot, men är man tät så är man. Right där med va?! Nu ska jag lägga mig o sova några timmar så jag blir människa igen. e

070810





Idag har vi tränat, stvättat och maxar för tillfället som fan inför kvällens bravader, patricia kickar 20års-partaj på wine&beer. Jag är riktigt sugen på en galen kväll ska ni veta :) Ps. Grattis till kusinen Felicia som fyller 13 idag hihi! Dax att dra sig, ha en bra kväll allihopa och gör inget som jag inte skulle göra! e


060810

Igår blev det jobb, stan o shoppa fett sen hem o chilla en sväng innan fotbollsträningen. Idag mår jag bättre än bäst om man bortser från träningsvärken efter ja, all träning! Anyway, inga skador skedda igår så nu jävla är man med i matchen igen. Skönt att fotbollen hoppat igång, jag har längtat som tusan efter förra säsongens skador vilket resulterade i 1 hel träning och 1 halv match. Jag kan garantera er om att bänken inte är något för en så grym brud som mig, blir jag skadad igen slår jag sönder bänken o säger upp mig punkt slut! Håll tummarna!

Idag har vi jobbat, stanat/shoppat igen bla, lite presenter till morgondagens partyfixare. Fan vad vi är kreativa brudar, jag skulle lätt vilja ha något sånt när jag fyller år haha så jäkla kul verkligen ;P Jag skulle förresten vilja lägg upp bilder från följande dagar, på allt jag inhandlat oxo för den delen, kläder, smycken, skor osv osv osv men är helt jävla död. Vi ska sätta på filmen jag köpte på willys "thelovers" och satsa på att somna innan 22 bläcket. Men först måste jag springa till kiosken en snabbis, måste ju bara ha mina pinnar annars blir jag cräjzi motherfucker so watch out ffs mohahaha. Hoppas alla får en bra fredagkväll oavsett vad, e!

UPDATE










Efter käket blev det lite bollspel o så kom mallan hem o vi drog ut en sväng, hamnade på karramellbarbrorn fan. Sånt är livet ! Det tydligen vart nån jävla ungdomsgård här ikväll oxo, Lullans polare var över o glänste ett tag. Glott på playa del sol hela kvällen, garvat ihjäl oss har vi oxo. Riktigt bra kap som jag gjorde idag på ica Maxi"2 filmer för 99", ekonomisk som man är måste man självklart slå till, HOST SNÅL HOST! Nu kallar sängen, upp o leverera på jobbet imorrn o då vill man ju vara fräsh som fän!! e


040810

Idag har vi tränat på friskis o svettis, dog typ. Sjukt skönt kan jag säga, som jag har längtat verkligen :) Sedan blev det storhandling, lullan honkade o givetvis en sväng förbi mami..






Nu har jag finbesök av Ebbisen, min söta lilla kusin :) Vi lagade mat för en stund sen, hon valde maträtt själv. Se så gott det ser ut, det blev riktigt gott oxo kan jag säga! Vet inte vad vi ska hitta på nu men en massa tokarier blir det iaf plus mys på det ♥ See you latar aligator! e

Update.



När jag kom hem från körskolan lagade jag&lullan lite mat hahahhaha.
Snart lite solning och sen tillbaks till korsordslösningar HAHAH! vadå hej 80+..

030810

Hejhallå. Förutom jobb 16-21 igår så blev det en lång promenad, däckade vid 22 igår och ärligt talat så vet jag inte när jag gjorde det sist, måste vara flera månader sedan och fyfan så skönt det var. Utvilad och fräsh ställde vi klockan på 10 och bajkade mot gymmet. Gick svinfint idag, nu jävlar kör vi igen. Som jag har längtat!

Blev även lite ris, kyckling+unkle bens o broccoli, äckligt gott skulle jag vilja säga. För tillfället löser dårarna på bilderna korsord, jag gav upp. Blir galen på sånt där, när jag inte kan alltså haha!


Jag drar mot jobbet snart, så ha en bra kväll everyone! e

Update.

Idag slutade jag 12.30, men ändå kom jag inte iväg från jobbet fören 16.10 haha. Hade körlektion vid 14 så gick jag tillbaka till jobbet och surra lite med mina godingar..=)
Och ända sen jag kom hem så har jag bara legat i soffan och kolla på sex and the city boxen..slockna en timma på de oxå, och den sömnen är så jävla skön så man vill ju ba sova i 100år typppppp.

Håller på kokar ägg tills elin kommer hem, blir nog jävlans tidigt idag.Vaknade kanske 3,4ggr inatt och då somnade jag typ halv 2.
Imorgon är jag 100% ledig..blir körlektion och massa träning! jag längtar faktiskt efter att få stå på rullbandet och svettas och den pumpa rumpa på nån maskin!

HEJPA!
/M

020810

Innan jag beskriver gårdagen o idag med ord tänkte jag daska upp lite bilder från i lördags, becca 20 bast vare!












Som ni ser på bilderna hade vi väldigt trevligt, grymt trevligt tillochmed. Vid 12 snåret drog vi mot sjökrogen ytterligare en kväll och även denna gång pga av att Lullan skulle dit. Måste ju hålla koll på henne, helt okej där med fan även om vi inte hann vara där så länge :) Efterkaka hos Thias sen var klockan 4, jag sov ca: 2 timmar sen stack jag till jobbet. Hem o sov, käka o duscha sen jobbade vi båda kväll. Efter jobbet igår blev det  även pizza o godis. En annan hamnade ju som vanligt i matkoma o däcka!!

Idag vaknade jag o lullan vid 12, halvan slutade typ jobbet då haha, mami väckte oss när hon står utanför o plingar som en dåre :P Sedan dess har jag städat, vart ute o gått, mami fixade blommorna ute på balkan tacktack! Nu ska jag få något i magen, jobbar 16-21! e

RSS 2.0