310111



2 bilder från i Lördags, kan passa på o berätta att vi hade sjukt kul :D Tackar mikkiz o alla er andra för en kul kväll, BMB rockade fett oxo! Tack & Bock verkligen! Resterande dagar har vi inte alls gjort mkt, chillat sönder. Kan ju vara mysigt det med så att säga :)

Har iallafall vart en sväng till mami idag, min fina syster kom förbi o drog med mig hem. Nu sitter vi proppmätta efter spagetti o köttfärssås, kl: 18 tänkte vi bränna lite fläsk på Hultan's pass! Dåligt taggad ;) e


Kära blogg..

Sitter på jobbet och har en såkallad lucka..finns verkligen INGET att göra och jag slutar 12. :)
Har lovat att stanna kvar och luncha med min bezta så blir att glo framför burken tills hon kommer in.

Jag är helt ärlig nu, jag skulle seriöst kunna somna ståendes. Är sjukt trött och har endast sovit 4,5 timmar inatt!! Inte spec bra om man ska ut och slira ikväll som vi ska hihihihihi.
Har gått på promme med en kund på jobbet i ca 50min men de gjorde mig inget för det är så sjuuuukt skönt ute hahah ok kanske lite ivan men iaf INTE kallt. Funderar på sitta på jobbe tills halv 2 för då kan janne hämta mig, och en och annan matbit i Hökåsen skulle inte sitta fel :)
NEj alltså tattarbarnet själv ska väl gå och trycka sina 2 feta pan pizzoor nu får man slutar höra den där jävla kaggen som mullrar som om det vore åska ute.
Ikväll blire att fira Mikkiz på BMB, ALL IN ALL IN ALL IN!!!!!!!!!!

ps ska bryllá på jobbet nu oxåå får se hur det går...hoppas alla är ute på jobb :)

HEJPÅERR
/M

280111

Tja. Egentligen har jag ingenting att skriva i blogg förutom att min fina dator är uthämtad o alla bilder är i säkert behåll :D Ingen kunde vara gladare än jag igår när lönen rullade in, vi hämtade ut datorn, STORhandlade, tränade o mös sönder hela kvällen!

Idag var jag som en zombie när jag vaknade, har jobbat 7.30-16.30 hela veckan, likaså imorgon. Men jag är minsann ledig sön, mån, tis o ons.. Dåligt skönt kan jag säga!
Btw så har vi hunnit med att jobba all day long, sprungit till bussen o bussat vilket man aldrig gör längre :P Så soft att bussa, avundar er som får åka fram o tillbaka med den varje dag. Jag tänker som en dåre när jag sitter där, allt snurrar, alla tankar gör mig galet skön på nå vis haha! Köpte en hel del på stan oxo, fint att bränna lite pengar! Avslutar denna fredagkväll med tacomys, ja jävlar vad jag har tryckt tacos alltså! Som värsta rovdjuret! 

Imorrn tänkte jag leverera på jobbet till 16.30 som sagt, sen blir så jävla mycket partiiiiiii! Ska fira Mikkiz den jäveln som bastat 20 feta! Tror inte ni fattar hur taggad jag är, vilket race det kommer bli ;) e


:(

Livet utan datorn är rena katastrofen, fattar inte hur vissa klarar det hahaha!
IAF om två dagar hämtar vi ut den <3
Händer rätt mycket nu som gör att vissa saker är ganska så jobbiga. Hoppas det snart är över.

Min andra halva jobbar på och slutar snart då ska jag möta upp henne och ge en kram för jag drömde en så jävla hemsk dröm inatt :(
För min del blire jobb 16-21 sen heeem till lyan och mysa hihi.

hajdååååPOOOOO
/M

230111

HaaaallOO!
Nu är det såhär att våran dator är inne på lagning för vi har fått virus och inte bara ett utan 38st haha. Kul lagning, kopiering av bilder, extern hårddisk samt virusskydd för 2000 laxar. KOMMER KAAAAAANT passar plånboken fint nu :) NAT!

Sitter på jobbet och ska snart gå hem för dagen, är sjukt trött idag. Blir hem och städa och fixa lite för ikväll blir det som vi alla väntat på och som räddar alla mina söndagar...Solsidan!

Nu ska jag ta och packa ihop hihihi

BAAAAAAAAAAAAAAJ

/M


Din söta kompis då?

Gahhhhhhhhhh, vi är båda 2 helt döda efter fotbollsträningen. Mellan 20.30-22 körde vi styrka, kondition, axeleration o givetvis lira vi lite boll också ;) Duschade nyss, nu är vi hungriga som svin men har ingen mat. Dethär är verkligen så INTE likt oss, vi har alltid fullt i kylen eller ja förr ivf. Känns som att andra saker är prio 1 just nu, tyvärr :P

Tänkte dynga idag fan men efter 7.30-16.30 passet på jobbet som slutade med övertid för min del plus massa spring ÖVERALLT pallar jag verkligen inte, mallan är ju lika speedad som vanligt. Kul att vara svarta fåret som vanligt :)
Ska ta ett bloss elr 40 nu så jag släcker hungern, som sagt finns det ingen mat här o plånkan är ju typ tom!

Btw så längtar jag tills imorrn, efter jobbet ska jag till min fina farmor o farfar som vi hängde hos igår, med mina fina systrar och städa. Ja, jävlar vad vi ska gno. Peace e!

190111

Hej.

Idag vaknade jag utan att höra ett störande alarm som tvingar en att gå upp. Tänka sig att varje gång jag är ledig får jag för mig att städa och hålla på. Och nu, 5 timmar senare har jag dammsugit, torka golv, dammat och diskat! Känns så jävla bra när det är rent.

Halvan jobbar på, hon slutar runt 5 idag tror jag. Funderar på om jag ska ta en promenad eller om jag ska vänta och springa ut mig på fotbollsträningen ikväll. =)

Jag vill bara ha heeeeeeeeeelg NU vet fan inte vad det är för fel men har kommit in i nån slags period där jag tycker det är så jävla sämst att bara sitta hemma. Förut kunde jag ändå tycka att det var skönt............ Inte ens godissuget verkar hjälpa och vafan gör man då?


/M

170111

Om jag ska vara 100 % ärlig så var jag fan helt borta på jobbet idag, kunder på jobbet undrade vad jag gjorde igår egentligen hahahahahah! Har ju sagt så många gånger förr att jag är för gammal för 2-dagars, men endå lyckas jag "glömma" det varenda gång. Blev som sagt utgång i Lördags oxo, startade med lite sprille här sen ner mot krogen. Sen har jag inge mer att säga om den kvällen! Sprit o jag går inte ihop, det vet alla..




Nu sitter jag iallafall här i min ensamhet och lyssnar på supernatural, har tagit mig ett fläskigt bad o lagat mat som inte smakade ett skit förutom vitpeppar. Har aldrig misslyckas med spagetti o körresås förut så gjorde jag det nu, totalt! Vilken besvikelse..

Resterande timmar som är kvar av denna dag tänker jag bara ligga framför Tv'n, mer bakis idag än igår eller i förregår. Blir tvyärr ingen träning hur mkt jag än vill, matchen igår dödade mitt lår! Fick ett fläskigt knä rätt på gamla sträckning o så var vi där igen! Det är inte riktigt lika illa som förut, kunde trots allt leverera på jobbet idag med lite vilja :P Ciao e!

150111

Tiden bara flög förbi igår, började dagen med att sova till 10 o när jag vaknade undrade jag ännu en morgon vad fan det var frågan om, sååååååå trött! Gick till friskis, drog ett medelpass sen traska jag o lullan till farmor&farfar :) Stan en snabbis sen starta KAOSET, slingade min fina lillesysters hår som resulterade i något jag inte ens kan förklara. Har aldrig sett nåt så gräsligt men jag varnade dig allt! Så vi gasade iväg till affärrn med vår lilla turbo i sista sekund för att fixa brun hårfärg. Slutet gott allting gott, faktum är att hon blev riktigt fresch i skallen om jag ska vara ärlig!

Mallan dynga hem från jobbet, sen drog vi ut o fläska av oss fett med mycket på krogen! Hade riktigt kul faktiskt, dansade som galingar. Vi liksom ba: Hello africa, tell us how you doinnnnn :)


Nu sitter jag o väntar på pizza, har inte ätit på typ 1 dygn känns det som! Ja, jävlar vad vi ska överdosera i föda denna dag, jag är så happyyyyyyyyyyy! HÅLL INTE PÅ, Peace out!!!!!!! e

130111

Jag ställde klockan på 9, klockan ringer, jag ställer om den till 11, klockan ringer igen o jag tror inte det är sant, tvingar mig själv upp, äter 4 tuggor av havregrynsgröt som smakar skit, tar en lingongrova med ost på istället, nu vill jag bara gå och lägga mig igen men måste börja göra mig i ordning för att jobba 13-21! Jag har ingen lust idag, Usch..

Får gotta mig med att det är sista dagen, är nämligen ledig fre, lör o sön! Jag tänker även då hare som en dröm :D e

Hello africa tell me how you doin!

Tjenare räääääääkor! Träningspasset var grymt jobbigt o bastun så sjukt välbehövlig så det är äckligt. Delade på en 13c på spicy innan varda, höll ju typ på att svälta. Hade så himlans mysigt med våra fina flickor, som sagt fattades dock Lina som är i branäs o levererar! Men vi tänker på dig ska du veta!

Jag tänkte gå och lägga mig men min skumma sambo springer runt o stissar i hela lägenhten, säger bara 1 sak och det är: Hello africa, tell me how you doin????? Sov sött till er som vill, själv ska jag sova som en dröm. e

120111

Sitter på jobbet, vilket jävla väder det är alltså o jag som jobbar till halv 5 :p Blir att löpa till medelpasset för att hinna med myskvällen på vardag ♥ Undra hur många glas vin jag kan få i mig? Ne, nu skoja jag, inge alkohol. Men man ska aldrig säga aldrig! Mysigt vet jag iaf att det blir! Sweet dreams som sagt, e

my eyes are red.


Fläskade på som fan på gymmet, drog en solning oxo så nu känner jag mig som en ny människa. NAAAAAAT!
Innan jobbet tänker jag slänga ihop en omelett, fyfan vad jag känner mig slö alltså men har ingen större lust att ställa mig o laga mat, det tar på tok för lång tid :P e

110111

Jag ställde klockan på 10 och den är nu 10.19, jag har redan hunnit käka. Ska som sagt dra till gymmet, måste pumpa ur mig massa skit känner jag. Strange feeling dethär, suck! Jobbar 16-21 ikväll vilket är mindre kul då is'en spelar oss ett fett jävla spratt men det är bara att dra sig ut o leverera så man blir klar någon gång! Ciao e

100111

Olé olé, come on everybodey!!!!!! (mallan fattar, möjligtvis knugen men e icke säker haha). Just nu är jag så jäkla glad, fick äntligen träna efter ett uppehåll på ca: 1 ½ vecka. Tänk vad det kan göra mig glad, jag hoppar runt här i min ensamhet och tänker snart laga ihop en omelett :P Väntar in Lullan gör jag oxo, ska pussa henne när hon kmr. Min fina syster som jag älskar högst på denna jord..

Btw, så har jag jobbat 7.30-16.30 idag, det är tillochmed skönt att vara tillbaka på jobbet efter förra veckans sjukdom. Jag blir rastlös på 5 röda! Men fy o fan för is'en som vi har nu, hade lust att skjuta någon imorse. Blev så jävla förbannad på att jag höll på o ramla hela tiden så till slut la jag mig typ med flit, inge mobbad men men haha!

Dax att vara lite kreativ så jag pallar upp imorrn, ska pumpa rumpa så jävla hårt på gymmet! ;) e

090111





















Gårdagen blev inte som palnerat, det blev så jävla mkt dyng vilket ni kanske såg på inlägget inatt haha! vet inte vad jag snacka om för 5 öre, :P Nu har jag, mallan & knugen tryckt så jävla mkt pizza som det bara går, jag spricker snart. Skönt o veta att jag inte är ensam om att sänka mig några snepp eller 2 eller 3 haha! peace out e

.............

Jag o9 raidan sitter här, djupar lite. Fan vad tiden går fort :/ som jag sa i inlägget tidigare. Känns som om vi är dom enda som tänker så, raidan han gillar jag. vi är på samma ni då:) Ps. partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nu :)

070111

Sitter för mig själv här i mörkret och lyssnar på No one - Cas Haley, kan nu konstatera att han är en grym artist. Jag diggar honom så jävla mycket som det bara går att digga en mänsklig varelse ska ni veta! Hans känsla är för mig en gåta.. Han gör mig lite djup, iallafall vissa låtar och texter, funderar på ett bad? Helt i min ensamhet, tänk så skönt!!
Rensa skallen på massa konstiga tankar vore inte heller helt fel, det skulle jag fan behöva..

Är fortfarande inte pigg men hostan har övergott till endast natthosta och bihålorna känns mkt bättre, kanske att jag orkar ta mig över till min kära vän http://n4thaliee.blogg.se/, hon burkar alltid få mig på bättre humör. Vi får se!
Jag är rätt trött efter vistelsen hos farmor o farfar idag med min kära mami o lullan. Märks att åren går, alldeles för fort om jag får säga vad jag tycker. Tills döden skiljer oss åt är det enda jag har att säga ♥

Här har ni min fina farfar Kjell som har en tendens att kunna se lite bitter ut på bild, han som e så go! :)

Lullan & farmor Ulla :) Världens finaste !

Innan jag lägger mig i soffan o smälter maten tänkte jag påpeka att min hårbotten har blivit jättetorr vilket låter fläskigt äckligt men det är liksom bara längst fram i "luggen" som jag flagnar(INTE MJÄLL), jag har ju ingen lugg men ni fattar. Börja gråta tidigare, ja ni som känner mig vet hur viktigt mitt hår är för mig och jag börja inbilla mig både det ena och det andra hahaha så mamma styrde genast upp schampo från apoteket. Det syns inte ens fick jag höra men att låta bli o sola på ett tag kan vara rätt bra, blir ju så jävla torr av det. Snällt att jag fick känslig hud, tackar jag min fina mor för :) Mindre kul att gå som ett jävla lik men vad gör man inte? Hellre det än totalt narig!

Hade gött o simma lugnt för all del. e

070111

Goddag.
Började dagen med en rejäl sovmorgon. Har träffat min körskolelärare och bestämt lite olika datum på saker och ting. Äntligen kan de börja hända nå, även om de är jag som aldrig får ut tummen ur arslet!

Nåväl, min andra halva är fortfarande sjuk, stackarn jag får pyssla om extra mycket. Det värsta är att jag börja känna mig dålig. Vaknade flera gånger inatt och då jag svettades och sen frös. Ikväll ska jag iaf jobba sen får vi se hur jag mår..vill helst gå i ide och om de gick. snoret och huvudvärken är dock kvar.

Nu ska jag laga mig lite lunch sen börja gå till jobbet...
Vill ba åka bort från denhär staden i några dagar, fan va skönt!


/M

060111

Bryll! Jag vaknade 11 idag, hockeyn med brudarna tog knäcken på mig igår haha elr inte! Underbart att sova så länge när jag mår som jag mår, nu är bihålorna igenbommade oxo! Ska hem till mor min o snylta lite medicament senare :) Halvan jobbar 12.30-21, saftiga cash en röd dag som denna. Mindre kul för mig att vara sjuk but that's life bitch. hörs senare, e

050111

Tjolahopp! Lill-lördag idag o jag har legat i sängen typ hela dagen. Efter att ha promenerat till jobbet imorse så sprutade svetten o jag höll på att svimma, vi kan alltså konstatera att jag är sjuk så bossen skjutsa hem mig direkt. Hostar lungorna av mig samt huvudvärk plus ont i bihålorna. Är man sjuk så är man, han har rätt i det han säger. Jag tänker inte ha dåligt samvete denna gång :)

Malin har vart ledig idag, hon har tvättat o städat hela lägenhetn fast jag var oxo med på ett hörn så hon ska inte ta åt sig all ära :P I tidigare inlägg har hon skrivit att vi fortfarande inte är tillbax i banan och jag kan garantera att det stämmer, jag är typ full eller något fortfarande? Längtar efter att bli frisk så jag kan träna så JÄVLA hårt o jobba på som vanligt! Det nya livet, elr ja.. Ser typ ut som 2010 men iallafall :P

Här kmr lite pix från Stöten 10/11!

Torsdag 30/12:










Första tabben.......






















31/12- Nyårsafton:




























































1/1 Lördag:
































Tog typ 2 timmar att lägga upp alla, så jävla seg haha! Känner att febern börjar krypa fram nu mot kvällen oxo :/
Till lunch käkade vi omelett som jag kirrade ihop, blev riktigt gott faktiskt så nu äre mallans tur o när hon lagat klart käket ska vi glo på dagens 3:dje film, kommisare späck. Hoppas den är så grym som vi hört. Peace e!

...

1. Hur gammal är du om fem år? 25
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Elin
3. Hur lång är du? 167cm
4. Vilken var den senaste filmen du såg? Karate kid
5. Vem ringde du senast? Elin
6. Vem ringde dig senast? Brodern
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Gör du ikväll?
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på..är en jävel på att skiva sms iaf....
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Onsdags..saknar henne :(
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du i dag? 06.15
13. Vilken är din favoritjulsång? Gott nytt jul....hahahha
14. Vilken är din favoritplats? soffan
15. Vilken plats föredrar du minst? Jobbets soffa, så jävla rund
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Hawaii
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Silverpilen&Spöken
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? 2028 5mil kvar till fagersta haha. Bara stöten människor som fattar det skämtet och tÅnY, HAHAH!!!
19. Hur stor är din säng? 180 jAO
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär, fast det är inte ens min (U)
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med..
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Vilka städer har du bott i? Västerås
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor, hatar tånyy
26. Är du social? Ja som fan, därför jag platsar på hemtjänsten :)
27. Vilken är din favoritglass? Magnum mandel
28. Vilken är din favoritefterrätt? cream brylé HAHAHHAHAH, skämt.
29. Tycker du om kinamat? Joo
30. Tycker du om kaffe? Nej, men dricker om jag verkligen måste..fast med 5-6sockerbitar
31. Vad dricker du till frukost? Olika
32. Sover du på någon särskild sida? Njea
33. Kan du spela poker? Nej
34. Tycker du om att mysa/kela? Jaa åh gosiiiiiiittt
35. Är du en beroendemänniska? Ja det är jag verkligen
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej :(
37. Vill du ha barn? Ja, 4st
38. Kan du några andra språk än svenska? Nån engelska fras kan jag väl kläcka ur mig..lite spanish oxåå :):):):):)
39.Har du någonsin åkt ambulans? Nää.
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mat
42. Äger du dyrbara smycken? hmm..
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Solsidan&Playa
44. Kan du rulla med tungan? Nej
45. Vem är den roligaste människan du känner? Alla mina röliga kömpisar :)
46. Sover du med gosedjur? Ja, bara en viss katt från stöten :)
47. Vad har du för ringsignal? Walking on the moon
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja jag tror de ligger nån trasa och skrämpar hos morsi.
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Elins mobilsmycke
50. Flirtar du mycket? Ah på fyllan tror man ju att man är nån matchmaker.
51. Kan du byta olja på bilen? klart som fan jag INTE kan.
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Har inte körkort än.
53. Vilken var den senaste boken du läste? Carolina gynnings
54. Läser du någon dagstidning? VLT när jag jobbar
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nopps
56. Dansar du i bilen? Men ja vad annars?
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix fm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Hos vilka söta kunder jag skulle gå hem till.
59. När var du i kyrkan senast? Minns inte
60. Vem var din favoritlärare på gymnasiet? Alla BF lärare ÅÅÅH saknar.
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? hmm måste väl varit URF, inge regningt :):)

/M

040111

Hej lilla älskade blogg.
vet att vi inte varit sååååå engagerade men det har faktiskt sin anledning. Känner att vi inte riktigt kommit tillbaka i banorna riktigt ännu. Första jobbdagen för oss båda idag och de kändes.....Ikväll blir det iaf träning och efter det en fet däck. Hoppas att orken att slänga upp våra underbara bilder kommer snart haha.

Håll ut ;)

/M

borta bra men hemma bäst..

Vilken sjujävla resa säger jag bara..BÄSTA!! vi ligger nu hemma som två mer döda än levande sillar.
Imorgon ska ni få riktigt smaskiga bilder, minneskortet till kameran är fullt så fatta hur många bilder vi tog hahhaha. villl ba skriva allt vi gjort men orken finns inte just nu..

Nu ska jag krypa ner i soffan igen!

/M

RSS 2.0