270611

Älskade sol. Nu kan man iaf allt säga att det är sommar!
Min lediga dag idag oxå, kunde inte vara bättre. :)
Vaknade runt halv 10 kuta till ica och köpte lite färg till barret, vet inte.. men jag förstår om vissa kunder tycker att man ser ut som en kurd när man har typ svart hår......

Har legat på Nathalies gräsplätt i ett par timmar men inte fan hände de nå med hudfärgen..Elin kom och joina oss efter att hon slutat jobbet halv ett. Efter lite suul och träning drog vi hem och har precis lagat mat. Elin ligger utslagen i sängen..stackarn håller på bli sjuk och det får hon inte bli, vi drar om 12 dagar??? :)))))))

Nu ska jag tagga till en förnedrande match.
HeJ!/M

260611

















Här har ni lite pics från midsommar, vi jobbade 7.30-16/16.30 sen begav sig mallan på sitt håll o jag på mitt för ovanlighetens skull :P Orkar inte gå in på detaljer men kvällen var väl helt ok, inte mer än!! Tack för dä iaf!!

Igår sprängdes mitt huvud, låg i koma typ hela dagen, på kvällskvisten blev de pizza o massa gottis med mallan o pallon! Idag har jag o lullan hängt på stan, shoppat o lunchat. Inge träning för min del heller o de suger så jävla hårt, har nämligen ont i bihålorna och halsen :( Tror modern har smittat mig eller vi barandra? Hon har halsfluss och feber som gav utslag igår. Kommer så olägligt som de bara kan, match både imorgon och tisdag så håller verkligen alla tummar o tår att jag mår bättre imorrn på jobbet!!

Innan vi däckar blire lite spökprogram "de okända", creepy! e

210611

Jag är så sjukt irriterad och frustrerad just nu. Jag är speciellt trött på att man jämt ställer upp och gör en massa saker men sen blir man ändå pissad i ansiktet. ÅH! kan inte förklara heller så låter bli.
Kan iaf säga att semesten är så efterlängtad så det finns inte!!!

I helgen blev det lite partaj, våran vän Mikkiz var hemma från Degerfors så det var klart vi var tvugna att fira de..hamnade på Kickos balka med stekande sol!! ;)





















Matchen igår slutade 1-1..men de va tur för jag hade fan börja gråta om vi förlorat haha. vi klättrar sakta men säkert upp mot toppen ;)
Nu ska jag ta våra smutsiga och äckligt grisiga matchkläder för lite tvätt. Ikväll är det fotbollsträning på schemat, hoppas vi slipper regn.

Hörs och ses!
/M

 


picsssssssss

Vilken jävla kväll de blev i lördags efter jobbet, drog på en spontanare hemma hos kicko och vädret stekte på så in i helvete! Goa gubbar, alkhol, vattenpipa, stekande sol på kicko's balka var bästa på länge!! Helt klart! Vidare till sjökrogen, jag o lina kände oss typ som peddo-kärringar för alla var så jävla unga hahaha!




















Stripteas!!!





























Idag har jag jobbat 7.30-16.30 i skitzovädret, tror de är anledningen till att jag är som en fucking zombie på mornarna. Har aldrig haft problem att gå upp så länge jag minns men dom senaste veckorna kommer jag inte upp, ligger o drar mig i minst 40. Så jävla jobbbigt, detta måste få ett slut. Nu blire lite slapp innan vi bajkar till fotbollsträningen! Hejpa


170611

Quick update.. Regnet har öst ner hela dagen o vi har jobbat 7.30-16 precis som igår, på något vis är deet mysigt tycker jag men jäkligt blött :P Tur att vi inte jobbar som typ plåtslagare?! Kan inte vara någon höjdare..

Igår drog vi på ett medelpass efter jobbet, totalt lurade, visade sig vara helt fel ledare o passet sög men de dög! rimslakaren? AIGHTTTTT haha! Kvällen bjöd på mys hos oss med Tilde, Lina o Jojjsan :))))) Jag fick min efterlängtade jordgubbsfil o kellogs special, gudomligt gott kan jag säga! Jag blev så mätt efter 1 L fil att jag däcka på soffan, blev kvar där över natten oxo btw, gött med nackspärr typ.. 


Nu ska vi bara durra lite snabbt sen bjuder Tilde på tacokväll, kan bli hur gott o mysigt som helst känner jag! Blir sjukt lugnt ivf, upp o jopppppa sig lite imörra! e

150611

Hej!! Okeeeeeeej!! Pissregnjävel när vi båda jobbat, så typiskt, vår vanliga otur men tror jag att vädret är påväg att styra upp sig? 7.30-16 idag, imorrn med. Får la passa på att jobba så mkt som mäjligt nu, har ju slappat som en fucking hösäck när de inte funnits speciellt mkt jobb. Kötten såfort de blir läge säger jag bara!!

Bloggtorka by the way?! Verkar så, de är sant oxo. Tiden + orken är som bortblåst just nu.. 

Måndagen
var vi lediga så den bestod av löpning, storhandling, medelpass, mys hos Tilde + matchen mellan BK30 - VIK! Avslutade kvällen hos oss, blev rätt sent men kan vara skönt som attan att snacka ur sig ibland :)

Tisdag:
Ledig dag!! Löpte hem till moder jord där de bjöds på frulle, snylta bil så vi inhandlade både de ena och de andra, var överallt o ingenstans som yra höns, de blev iaf massor av grejer till balkan + lite annat nödvändigt för ni som hänger här vet ju att den varit ur form sedan förra sommarn (då den var underbart vacker pga av alla blommor) men nu är den på g igen känner jag. Har blommorna kvar dock eftersom vi hade för lite tid på oss igår men målade om pallen nyss iaf så de tar sig! Mot kvällen smällde vi på med en vinst, 3-2 mot Ekeby! Så jävla fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint bruds!!!!

Såhär såg stuket på blommorna ut i somras, lär bli något liknande nu oxo tror jag!

Än så länge ser balkan ut på detta vis, heltäckningsmattan var de bästa kkapet vi gjort på länge. Så jävla snyggt och skönt för den delen, 150x400 m gick på 300 spänn!!

Onsdag:
Vi har båda jobbat 7.30-16, bajkade hem för ett tag sen, ska snart iväg o fixa massa stufs om de blir som vi tänkt oss. Målade som sagt om vår pall till balkan lite snabbt i samma gråa färg som mallan har i sitt rum, kmr nog bryta av rätt fint där ute tror jag!!

Nu ska vi försöka slå ihop våra kloka så de blir nå mat, kan bli svårt för de enda man vill är arpaaaaa! Men att hålla emot är de enda jag har att säga :))) e


10 + 11 Juni!








































































































































LÖRDAG:






































Äntligen färdig, snacka om många bilder.. De finns fler men orken finns defenitivt inte! Efter denna helg bör ivf vi på emausgatan läggas in på rehab efter all alkoholintag + skitkäkande, inte bra men ack så roligt vi haft! Grymt!!

Idag har vi brunchat med nya grannen, så jävla schysst brud alltså. Hur nice?!! Bokat färdmedel till Gotland har vi oxo gjort så de blev lite fika + mys på Tildes balka i de härliga vädret! Ps. Jag har sovit till typ 12 hela helgen vilket ALDRIG händer, vaknar jag 9 så är jag glad, hoppas de har vänt efter snart 21 år haha! Jag har alltid velat vara en sån som kan sova bort en hel dag.. Konstigt nog!

Nu ska jag trycka i mig frödinge kladdkaka(sist ut haha) och kolla klart på program som handlar om kidnappning. Tänkt så jävla hemska människor de finns, skulle utrota varenda jävel om jag kunde. Godnatt e!



110611

Halloj folket, idag blire ingen bra update precis som igår. Gårdagen var ju hur awesome som helst, inte bakis för fem öre idag konstigt nog, var ju endå ute till typ 4 imorse..Så vi tänkte dra en skåååååååååål elr fjorton idag oxo! Kan bli hur fett som helst helst ju!!!!


Vill bara passa på att säga grattis till min älskade syster som nu tagit studenten, jag älskar dig av hela mitt hjärta. Du gjorde de trots extremt många motgångar, jag står nu och föralltid vid din sida oavsett vad ♥ Kärlek till dig! Du är starkare än vad du tror, jag är så sjukt stolt!!

Imorgon eller dagen därpå kommer bildbomben i vanlig ordning, har hur mkt pics som helst. En sak är säker o de är att min Lulla var snyggast av alla studenter!!!! e 


090611

God eftermiddag gott folk, jävlar vad lökigt det är ute och inget solväder. De suger stonehardddddd!! Ställde klockan på 9 imorse då solen sken som satan o bajkade ner på stan för att möta mallan, skulle till polisen men dit vi skulle öppnade inte förän 11 så där satt vi som två fån. Hakade inte upp oss så värst mycket på det utan satte oss vid svartån? Solen sken i 10 min sen bombaderades hilmen av mass moln o så kom regnet lite lätt sådär! Lyckat, not! hahah.. Vår vanliga tur?!

Efter en sväng på stan drog vi hem o lunchade på balkan ist!

Sedan 13 har vi sprungit i tvättstugan, dåligt lökigt om man säger så plus att ena tvättmaskinen där nere gick sönder haha.. What's up med turen lixom? Åt helvete med den känner jag!! Nu är frugan nere på stan o fixar lite ärenden efter att skatteåterbäringen rullat in på kontot, så jävla gött!!!!! Känner oss typ hur rika som helst nu, allvarligt. Awesome dude!

Undra om jag ska steka på blodpuddingen eller sätta mig på balkan o blossa lite samtidigt som jag löser ett korsord eller två.. Känner att jag egentligen behöver slappa lite innan fotbollsträningen!

Igår hängde jag med lillsyrran hela dagen, vi gjorde stan i de svettiga vädret som sagt, shoppade en del och lunchade samt solade o så promenad i spåret!! Helt slut när kvällen kom, däcka typ dirr! Av mig fick hon ett armband i studentpresent, lika bra att den otacksamma skitungen fick välja själv. Skämt å sido, underlättade för mig, inge skoj om jag köper nå dyrt som hon inte använder!!

IMORGON ÄR DET BTW DAGEN MED STORT D, Lillsyrran tar alltså studenten! Jag sprudlar av glädje kan jag säga, är säkerligen mer nervös än hon själv. Jag är så sjukt stolt över henne, kan inte beskriva med ord! Vädret ska ju vara gött så håller tummarna för de, verkligen. Så dom slipper regn som vi hade på VÅR student!!!!!!!!! Vore ju tråkigt!!

Hörs säkert inte imorrn, blir en lång helg med massor av partajj o sena sommarnätter tippar jag på eftersom vi är så jävla mkt lediga! Hare så länge. e

070611

Tjolahopp i värmen, vi kom precis hem från jobbet. Tänkte käka något men när värmen är så olidlig är ingen av oss sugen elr har ork att koka ihop nå. Ska iväg o kika när småtjejerna lirar match sen har vi själva fotbollsträning! Dåligt öm i kroppen efter gårdagens match som vi vann med 6-1! Mallan kicka 2 kassar, så jävla gött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BTW, Snuskigt dålig uppdatering men det har varit fullt upp hela helgen lång. Tänkte daska upp några bilder iaf!!

Fredag: Jobb 7.30-16.30, Sverige-matchen + käka på pitcher's vilket resulterade i ett gäng där var o en av oss var klapp kanon. Toppade helt klart vid hemgång! Skön kväll faktiskt!


Här har ni Alfa-paret Matte & Hanna!!!!!!!

Lördag
: Jobb 7.30-16.30 för min del medan mallan stekte sönder ute på björnön, moder jord bjöd på stek sen bjöd matte o hanna på partajj vilket vi avslutade på bmb sedan fyllkrubb på gamla milles!!!!!!!!!




Moster Annica & Moder jord :)




Mina fina kusiner Ebba & Tova :)







Chingleken, så jävla fuuuuuuuuuuuul alfa!!!



Puddingen var i vanlig ordning på plats!!



Söndag
: Jobb 7.30-16.30 mer död än levande, sedan bar de av ut till råby för att kika fotboll i de härliga vädret. Avslutade kvällen hos Matte & Hanna med pizza, massa gottis och BB-finalen!
Måndag: Sov till halv 11, var så äckligt sliten efter helgen. Stek på löga all day long sen var de som sagt dax för match som vi vann stonehardddddddd!!

Nu vet ni vad en liten del av vad som hänt, räcker så känner jag haha! Vore skoj om skattepengarna kunde rulla in typ NU, pallar inte vänta veckan ut. Blir ju helt nojjig att dom inte kommer haha fast jag vet att de inte är några problem, bara någon fix idé jag får för mig ni vet!!! Nu blire o slappa lite innan fotbollen. e






What's up?!

Godkväll! Klockan är cirkus 21 och jag har efter fotbollsträningen sakta men säkert börjat ta mig tillbaka till verkligheten, segare än snigelperra hela dagen låååååång. Efter inlägget tidigare drog jag en tvärdäck innan zlatan plocka upp mig, vi brumma vidare till becca sen ut till talltorp o irsta för att dumpa mallan! Lämna av henne sen gick vi på djurpark i brist på annat haha, rätt mysigt kaffe/restaurang faktiskt men nu har jag tyvärr glömt bort vad placet heter? De ligger påväg ut tillängsä iaf, inte alls långt ifrån panko ni vet! Förr hade dom strutsar där, de minns jag.. Hur coooolt?!

BTW, What's up med "vädret"?Är mitt nya ord, jag säger de hela tiden.. Soft kommentar ju så försök fan inte bita mig!!!!! Nu vet ni att jag var först!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dedär var bara ett expemel med vädret men herregud så underbart de är, vill bara var ute hela tiden. Kul att jag ska jobba hela helgen lång när de ska vara 25+, Inte dirket otippat om man säger så!!!

Nä, nu är durren ledig. De ska bli skönt att få bort gårdagens ågren, alltså alkoholintaget. Ikväll kan de bli en lite pizzaaaaaaaaaa om jag har tur :) e

020611

Kvällen i bilder, som sagt efter många om och men så bar de av hem till becca o därefter till johan. Sedan hamnade vi på Å.. What's up med Å? Vi går inte riktigt hand i hand men de dög väl! Mycket mer än så lyckades vi inte med, traska hem i de faktiskt otroligt behagliga vädret/värmen. Elr jo, vi svängde förbi macken påväg hem oxo! Fulla, glada o hungriga själar. En helt ok kväll med andra ord :)!!

Kvällen kom!!!!


De började med att jag fick sätta en dyngrak syster på bussen hem igen, blev inge kroga för hennes del. Min syster gjorde sitt under dagen, de fick räcka så hahaha!





Jag drack!

Jag däckade???










Nu sitter jag här med ett huvud som dödar mig, hur kunde jag glömma att känslan av att vara rå-bakis? Hemskt!!! Mallan jobbar haha, den jävlen. Hon är så håååååård!! Lite actimel påre här sen sängen innan de bär av ut på äventyr med zlataaan! e

010611

God eftermiddag era raggarballar elr vad ni nu vill kalla er själva, vilken awesome day de har varit so far! Underbar start på månaden Juni! Vi började med en saftig morgonpromenad innan vi bajkade mot Rudbeck för att glo på dom blivande studenternas Utklädnasshow, givetvis klämde jag ut en tår, inte så oväntat dock haha!
Vi blev kvar på stan rätt länge ja, strosa runt o såg hur skoj alla hade, allvarligt är jag grymt glad för deras skull att vädret blev så gött som de faktiskt blev. Tummen upp!!

Dagen till ära var ju i de stora hela pga av min kära lillasyster som jag var där nere o pinade mig. I år är de din tur <3 De är du så jävla mycket värd, tror inte du fattar själv vad du åstadkommit o hur mycket du kämat för dehär! Du är de bästa jag har o glöm inte att stoltare människa än mig finns fan inte! Grät som en stucken gris när jag träffade henne, fuller o glader som hon va fällde hon nog en liten tår hon också trots allt hehe! Kärlek till dig syrran!
Zlatans broder kriga!











Lullan kommer slakta mig rent ut sagt men dehär är bara så jävla mycket du haha, sweetie!





Efter ett X antal timmar på stan med Zlatan, så tänkte vi som så att vi avslutar kvällen med massor av alkoholhaltiga drycker! Dränker vår avundsjuka på glada studenter, enda utvägen! Ha en bra kväll allesammans. e


RSS 2.0