Firade Lullans 18 bast!


















Kvällen igår sluta med, wine and beers, sjökrogen = skumparty = fjortisplace, men jag ska inte klaga. Hade rätt kul, orkar inte förklara nå mer för vi ska tydligen till becca ändå o fira hennes 20 feta! Sov 2 timmar inatt, jobba 7.30-16, nu mår man ju skit men på't igen ba! Jobbar delad tur imorrn, skjut mig någon. e

Viva Espania!

Nu är jag hemma igen elr ja jag kom i torsdags kväll, det är skönt på ett sätt men jag skulle mer än gärna ha stannat eller åka tillbax nu. Vädret här suger ju så hårt att man typ deppar ihop totalt! Resan var som sagt väldigt bra, massor av sol, bad, partaj o skratt all days long. Var länge sen jag skrattade så mycket som på denna resa :) Ps, åk aldrig till Spanien - Girona, Blanes för där kryllar det endast av Holländare haha fula är dom också haha! Här kommer lite pics från tripen, har egentligen ingen ork att lägga upp men gör det för er skull..





















LÖRDAG:










SÖNDAG:





































































Ciao, e

Update.

Det är helt sjukt vad det regnar, blir tokig snart. Skulle gå ner med en cykel i källaren nyss och då upptäckte jag att de var översvämning! hahaha ah får väl se hur de går med det.

Lina&Emma är här och vi ska väl se film, sen ska jag verkligen lägga mig tidigt är så stört trött..
Om ca två timmar är elin hemma och då kommer de säker en svärm med bilder :D:D:D:D

HEJ

290710

Hejsan.
Idag ska jag till körskolan igen. Men kul att man vaknade kl. 04.00 av att åskade som fan, och blixtarna ska vi inte ens tala om. Jag lovar att jag hann bara räkna etttusenett sen kom de en ny blixt!Jag fick panik och gick upp för att dra ut alla sladdar haha.. Efter några minuter var det över och man kunde somna om.

Har varit vaken sen 7 imorse för då ville Theo gå upp haha så de var bara acceptera läget jag mena, han hade ju sovit sen 20.30 så haha. ;) Nu sitter vi här som tre zombiesar, jag,Emma&Emme, Theo han sover haha.
Jag ska snart dra så dom vaktar min lya så länge. Efter körskolan ska vi ner på stan och fixa presenter. =)

IDAG KOMMER HON, säkert brunare än farsan så måste väl förbi ett solarium annars kan inte vi umgås hahahah!

HEJ!
/M

Bästa på länge.


1528kr

fattigare, men och andra sidan så köpte jag,
Skinnjacka
mobil
nagellack
tröja
skor
present
örhängen
plånbok
tjocktröja

Och ibland måste man få unna sig!
bilder kommer när emme vet hur man lägger in på datan så det betyder, aldrig. :)

ikväll blire det mys hemma hos mig, hemligt sovsällskap oxå, hihi.
imorgon kommer hon hem, min ängel!

Såhär..

Ska jag se ut när jag kommer hem från e-tuna idag HAHA!



Skriver senare..puss!

Hej

Nu har jag kommit in från min promenad, eller som skulle vara min promenad. Jag&Emme gick till ica och handla eftersom det verkligen EKAR i hela kylen..visst blev de inte mkt men nu syns de iaf att nån bor här haha. Fast jag glömde de viktigaste..toapapper......

Emma kom aldrig hit, så jag sitter här själv. Men när jag tänker efter så är det rätt skönt att vara ensam ibland..göra lite ansiktsmask och kanske se nån film...jippi hahah!! ne men idag känner jag att det är skönt! Och nu har jag inget vettigt att skriva så ni kan ju skriva upp allt jag skrivit för de va så viktigt ghahahahah

Nu ska jag äta upp min advokado sen sova! :)

pusss


Aldrig mer..

ska jag spela minigolf med Lina&Rebecca! ah jo tjena att båda dom fick 42p och jag 49.........sure.

Idag har jag jobbat och jag bara älskar att vissa sköna profiler kommit tillbaka från semmen. Som jag saknat dom!! =) Gick snabbt att jobba oxå, hela dagen rann iväg. Skönt att solen hittade tillbaka, en frågel viskade att det skulle komma ryssvärme oxå...please säg att de är sant!

Har precis beltalat in alla räkningar, HOPPAS jag gjorde rätt. Har fan ingen aning hur man gör men jag tror att de kan blir bra haha. Är hungrig som ett jävla cp oxå, men emma har inte kommit hem ännu så vet inte vad jag ska göra för mat om jag ens orkar...............................................becca köpte max idag och jag blev avvis som fan. Dom skulle även ut idag och jag är ledig imorgon MEN har dock körlektion så kan inte dricka en droppe utom vatten..kjul.

Imorgon blire tuna park oxå, wiho! hoppas de finns nå som vill följa med till min stackars tomma garderob :)
Och sen hurreni, då är de bara 1 enstaka dag till min älskade älskade älskade elin kommer hem! som jag längtat!!!!

time to go, becca tog bilder idag så antar att de inte blir nå idag heller haha. När elin kommer hem kommer även kameran då får ni se våra underbara trynen igen! :):):):):):):):):)

BYEBYEBYE/M

Inget jag klagar på..

Men idag fick jag gå hem från jobbet innan jag ens börat, med betalt. Bemanningstjänsten hade råkat boka in en annan på min tid? aja inget jag klagar på iaf haha, hoppas på fler såna dagar haha.

Så jag cyklade hem igen, tog en promenad och rensa huvet lite. Träffa upp Lina för att ge huden lite mer färg. Nu sitter jag här och har läst 97sidor teori. Ska ta en lite paus nu när emma kommer för då ska vi laga lite mat. Imorgon jobbar jag iaf på riktigt 7.30-16!

Kanske händer att jag&emsan går över till bomansG och hälsar på några sköna pofiler. =)

see you!
/M

260710

Idag är det den dagen jag väntat på ska komma fast jag inte vill. Jag kan inte ens vara med och ta farväl av dig. Men jag vet att det kommer vara jättevackert, du var en sån underbar människa, så varm och glad. Dig kunde man alltid prata med, du fanns alltid där. Nu är det alldeles tomt..jag tänker på dig varje dag. Jag hoppas du har det bra, sådär bra som vi alltid pratade om och önskade att de skulle bli. En vacker dag kommer vi ses igen, vänta där tills jag kommer. Sovgott min lilla vän.
vila i frid ♥


Igår blev det tacos och film med Emsan, hon är iväg och jobbar nu och jag ska bara äta frukost eller gå ut o för en promenad sen iväg o jobba. Jag vet inte, har inte lust med nå, alla dessa krav man ställer på sig själv..jag vill bara slippa dom för en dag men de går inte. Dom snurrar liksom runt både i mage och huve. Jag vill bara ligga i sängen och slippa allt.

Idag blir det jobb 16-21, kanske bra..hinner inte tänka så mycket på olika saker. Jag saknar elin oxå, min fina bästa vän. Att bara ha henne vid min sida just nu skulle göra hela dagen så mycket bättre.

/M

Min bästa vän.

Jag är din bäste vän
Jag är din bäste vän
När din väg känns tung att gå
När du är mycket långt från din trygga vrå
När du är ensam ska du tänka på
att jag är din bäste vän
Ja jag är din bäste vän

Jag är din bäste vän
Jag är din bäste vän
Om du är ledsen så finns jag här
I mina ögon är du alltid populär
Glöm bort bekymmer, sorger och besvär
för jag är din bäste vän
Ja jag är din bäste vän

Det finns säkert många
som är smartare än vad jag är
som kan mer än jag
Kanske
Men ingen annan kan nånsin älska dig
mer än jag, varenda dag.

Så låt bara åren gå
Och låt dina hår bli grå
Jag hänger med
Det kan du lita på
Jag är din bäste vän


Love you!


Söndag.

Ibland hatar jag söndagar, man känner sig på nå sätt tvingad att städa, diska, tvätta. Men jag har redan gjort allt dedär så nu kan jag bara ta de lungt :)

Igår hade jag och Emelie't + M.Sjölund ladda upp med typ 10 filmer och massa gott..vi hann kolla på Allt för min syster så hamnade jag i världens största depression. Säger bara att ni som är känsliga för filmer som är sorliga ska inte kolla på den, för 97% av filmen gråter man. Den var så fin men ändå så hemsk!!
Iallafall efter mycke om och men ringer hanna till mig och vill gå ut, så jag o E.T hookar på, M.sjölund skulle ändå på annat håll.........;)
Blev förkaka hos emelie och sen vidare mot Wine&beer, helt ok ställe. Mötte upp Emsan som hade gått på en catwalk inför 600st 27+are haha vi knata hem till mig o kolla in Walk the line.
Nu kollar vi på beethoven tvåa haha! snart ska jag hem till mamma och äta plus låna 4 rullar papper haha!
Uppdaterar senare. JUSTE bilderna från i fredags kommer väl aldrig komma för E.T är så slooow på den fronten haha.

hejdå alla loosers!
/M

Fyra timmar och åtta minuter senare..

Har vi hunnit med att ätit, tvättat, somnat.
Jag skulle köpa mig en kebbabpizza men de misstaget kommer aldrig mer att hända. Pizzan smakar rent ut sagt gummi och gjorde själva grejen med att äta pizza och mysa framför en film ganska meningslös. Nu sitter jag här, ledsen, deprimerad och besviken haha! Glädjer mig själv med att för första gången sen vi flytta hit har tvätten torkat i torktumlaren helt och hållet!! ALLTID har det varit fuktigt så man tagit upp tvätten och hängt upp den här ist för att gå ner och sen upp sen ner igen. Emma har lyckats somna framför Emil i Lönneberga.  Och jag skulle så gärna oxå vilja slänga mig i soffan men eftersom bruttorna kommer över om en stund ska jag hinna med lite sysslor ;)

Ikväll blire det Stockholm boogie och gott gott.

Har lite update from Spain, dom har stek och skinande sol antar att halvan trivs som fisken i vattnet just nu. Längtar till hon kommer hem, min fina bästa vän. ♥

Väntar på att E.T ska skicka lite bilder från kvällen men de kommer väl ta 40år haha.


240710

Godmorgon hjärtan!

Igår bjöds de på party, har taggat hela veckan för denhär dagen, fast inte för nån speciell anledning haha.
Vi startade iaf hos mig och avslutade på donken. Kan berätta kort vad som hände..
- flörta med grannen
- sjökrogen
- frikort
- bill o bob
- minneslucka
- 500 sms från 700 olika killar
- grannen vill ha e-kaka
- käka donken
- cykla hem i minusgrader utan nå byxor bara klänning
- minneslucka
- hem o lämna hamburgare i kylen
- däcka till lejonkungen

nu har jag städat och diska, ska snart möta upp nåra jäntor på arpan och surra om kvällen. Undra om de ska bli lika galet idag?

nej time to goo, bilder kommer HAHA!!!!


och till min ängel i spaninen, jag saknar dig så mycket ♥

Viva Espania!!!

Igår blev det tvättstuga, städ och gym samt massa mys med härlige jänter!




Snart plockar päronen mina upp mig, vi ska fira resan med lite champagne vid 16 sa mamma haha! Planet lyfter ca: 19.30 idag, Viva Espania säger jag bara! Känner på mig att denna resa kommer bli helt störd, men fan så kul jag ska ha. Sola och bada som aldrig förr ska jag göra!

En lite hälsning till alla mina nära och kära, ta hand och var rädd om er när jag är borta. OCH DU MALIN, Du är min bästa vän, min andra halva, min högra hand. Glöm aldrig att jag älskar dig högt, du är som en syster för mig. Gör inget som jag inte skulle göra, Lova det? Följ bara ditt hjärta och din magkänsla så blir allt bra, det vet du. Vi ses snart igen så längta inte ihjäl dig, men det är väl ingen risk? Haha, skoja! Du är bäst, finns ingen som är som du och jag är sjukt glad att jag har dig. Massor av kärlek till världens bästa vän ♥ / e


Full rulle!



















Idag blev det ju en morgonpromenad, frukost, dusch och några timmar på stan med bigsis som sagt. Hittade även present åt lullan som hon ska få på fredag när vi ligger på den spanska solkusten med en varsin drink i handen. 18 bast blir den jävlen, min lilla, usch vad tiden går fort hahah! Sen blev det hem till gryta för att fira henne i förskott, 1½ timmes pump på gymmet o nu ska vi äta Matildas specialare ;D Så jävla nice! e

update

Idag har jag jobbat 7.30-12.30 och jag älskar att jobba den tiden. Känner att jag börjar bli lite trött nu och skulle behöva en veckas ledighet..men icke sa nicke. Jag nöjer mig med helgen fre,lör,sön LEDIG!
Efter jobbet och när jag kommit hem kom två brudar svettiga och glad från deras morgon promme haha. Havan&hennes syster som nu går runt på stan och svettas :)

Jag själv har städat och med de menar jag verkligen grundstädat haha. dammat, torka golv, dammsugit PLUS tagit h-disken. hahahah! Sen har jag faktiskt läst ett kapitel i teoriboken och nu jävlar måste jag dra ut tummen ur arslet och börja! Tänker inte vara sist på denna jord med att ta körkort haha.
Efter att ha läst detta kapitel somnade jag nästan sittandes så vilade en stund och de är ju så jävla skönt att ba slå en däck till the hills. ;)

Sitter och snokar nu och senare idag blir de gym och lite matlagning!
Imorgon blire work work 7.30-16! Halvan har väl snart laddat hela resväskan med nya härliga sommarkläder, lite avis!!

/m

200710





Igår kväll blev det en promenad som sagt, sen till Ica. Köpte lite nödvändiga saker till kylen haha, vi är dåliga på att hålla den uppdaterade nu för tiden :P Walk the line skulle det bli men istället satt vi och kolla på bilder från 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 osv och skrattade ihjäl oss haha! Fan vad mycket kul man varit med om när man tänker tillbax :P

Got to go, ska ut på en morgonpromenad med bigsis. Kiss e


190710
















Idag har jag hunnit med en hel del som ni ser, pallade inte gymmet med världens träningsvärk plus att sommaröppetiderna suger pung så det blir en långpromenad med jäntorna strax istället. Funderar på vad det ska bli för kvällsmat, hungrig som fan men det visar sig väl senare :P / ξ


180710

Vilken helg det har varit, jag har jobbat 17-22 fre, 7.30-18 lör, 7.30-12 30 + 16-21 så ja jävlar vad jag har jobbat! Det blir eventuellt mitt sista jobbpass idag innan Spanien. Hoppas på fint väder tills dess, vore så nice ! Synd att jag blir helt fattig nästa månad men det är smällar man får ta när man vill ha semester. Right?!
 
Nåväl, i fredags blev det en tidig kväll, somna typ 22. Igår for jag hem till grytet efter jobbet där det bjöds på tacopaj och massa snaks! Jag somnade pga av att jag mådde så dåligt efter all skit jag tryckt i mig, så aldrig mer. (Det säger jag varje gång) haha, men ärligt talat så var det inte spec gott så det blir inte såndär skit på ett bra tag framöver! Idag jobbar jag delad tur, det blir gym därimellan o mys hos bigsis ikväll. ♥ / e


170710

Hejsan alla solstrålaR! :):):):):):)

Idag har de varit lite lurig och klurit väder...vaknade vid halv 7 då halvan skulle dra till jobbet. Efter de kunde jag inte riktigt somna om så de blev lite eva&adam. Vid 10 snåret ringde jag till zlatan och väckte henne...vi tog vårt pick och pack för lite bad på framnäs men vad händer? jo de blir helt cp väder så vi gick hem och åt ist.

Efter nån timma ville vi lira lite mini-golf så vi plockar upp emma&sanna som sällskap och väl framme så måste man ha 40kr att stoppa in i en automat och vi hade 30.........orken.

Skitsamma sen drog jag till jobbet och jobba 16-21! just nu sitter lina&emma hos mig, de blir skräckfilm och mys. Halvan befinner sin på gryta och hon har jobbat så jävla mkt så hon är fan så mkt värd en spanien resa nu!! :)

Ungefär såhär ser två av mina kåmpizar ut :):):) fett stolt över dom! <3




SKRÄCK NU!
/M

update

Alltså nu när jag skulle logga in på bloggen såg jag att en tjej skrivit om en flicka som är 5år och gravid! Föräldrarna hade trott att dottern hade en tumör i magen, men när dom kom till sjukhustet visade de sig att hon var gravid. Hon hade fått sin mens vid åtta månaders ålder och redan vid fyra års ålder var hennes kropp färdigutvecklad! Hon födde en son och han fick växa upp i tron om att hans mamma skulle varit hans syster. Men när sonen fyllde 10år fick han reda på att de egentligen var hans mamma. Pappan misstänktes för incest men släpptes pga brist på bevis. Sonen dog dock 40år gammal av en sjukdom.
kan inte lägga upp bilden på henne men den är helt sjuk!
Idag har jag jobbat, kom hem för ett tag sen..har hunnit äta(såklart) och plockat lite här. Snart kommer halvan hem från stan och ska visa upp sina inköp ;)
Jag känner att jag vill bara städa upp hela lägenheten så den blir kliniskt ren hahah!
UPDATE kommer för nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på Eva&Adam serierna, KING!


Hejpa!
/M


Outfit





Dagens outfit blir en gammal o randig favorittröja från gina(när man har randig ser men fetare ut), vita converse och ett par crockerjeans från 2004 där varken dragkedjan eller färgen funkar! Så jävla old, jag älskare. Vi får inte glömma att jag är utan smink som vanligt och håret är lite vågit och okammat efter att ha sovit med fläta inatt. Ciao e

160710

Igår ställde jag klockan på 9, det ringer imorse och jag tänker: "ALDRIG I LIVET, JAG GÅR INTE UPP OCH GYMMAR NU. SKJUT MIG NÅGON?" MEN, Tvingar mig själv att vakna så efter 10 min är jag typ klarvaken men med noll krafter. Efter ytterligare 5 minuter kommer jag på att gymmet inte öppnar förens 14, jävla sommartidar haha!
Jag blev så jävla arg att jag nu sitter här och svettas som en gris efter en morgonpromenad på 40 minuter! Det som återstår är dusch o käk sen ner på stan med la familia, det ska växlas pengar och shoppa lite inför spanien :) / Σ

Trubadur på Sjökrogen

Kvällen har varit helt ok, förutom regnet men å andra sidan så har det varit rätt så skönt och bra om jag tänker efter. Nykter har jag varit oxo :) Det var fan ett sjujävla drag på sjökrogen ikväll, ni som inte var där missade något riktigt skoj bara så ni vet. Synd för er!

BTW. Jag hade inte ens tänkt att sätta på datorn men var tvungen för jag hade kollat fel på schemat jag har hemma och det som är på internet, jag jobbar iallafall 17.22 imorgon. Kollade genast väderprognosen när jag upptäckte att jag inte börjar 12, jag ville sola men vad ser jag då? JO, 18+ grader o sol haha kommer ju fan frysa ihjäl nu när det varit så himla varmt. Man blir bortskämd direkt ju! Shit, sängen kallar. Här har ni några bilder från kvällen iallafall..







Sådär ja, orkar inte lägga in nå fler kort. Hoppas ni haft en lika trevlig kväll som oss, godnatt Σ!

Merlys pics!











Här har vi några bilder från Merlys kamera, hon var snabb på att skicka fan så tack för det. Nu drar vi ner till sjökrogen och slår klackarna i taket till lite trubadur! ;)

Stek ute i VAD hela dagen!

Ja, fyfan vad vi har stekt och jag måste bara säga att jag älskar sommaren mer än någonting annat. Kan inte ens beskriva känslan jag känner just nu, så jävla glad över allt jag har! Jag har världens bästa liv :) Så nu vet ni det, o det går absolut inte att klå så det är ingen ide att ni försöker! Ps. Det kommer mer bilder från Merlys jävla ultra-kamera men det blir nog inte förens imorrn, vill bara se dom nu för vi var så jävla fula men ha tålamod allihopa :P








Nu tar vi en paus på 10 min sen bär det av till gymet, ikväll blire trubadur på sjökrogen. Ses där hoppas jag! Σ

150710

Dags att väcka fotbollsfantasten för nu ska vi åka till VAD och bada hela dagen! :)
Och idag LOVAR vi att ta med kameran ;)

Hörs i eftermiddag nångång!
/M

STEKEN





Efter jobbet blev det fett med stek i gropen, mallan, patricia o pallon honka samt mami men hon banga efter en stund haha. Trött på värmen nu säger hon haha o vi som ska till spanien om 1 vecka och 1 dag :D ! Kom precis hem till oss, är totalt ustlagna allihopa. Efter som jag är världens bästa vän så tänkte jag ställa mig och laga spagetti o körresås som jag sedan ska bjuda mina kära jäntor på. Det kommer rent ut sagt knulla i munnen på dom, o det kan ju vissa behova. Inga namn nämnda! ;) / Σ


140710

Igår blev en väldigt händelserik dag. Känner inte för att gå in på detaljer men jag vet iaf att du har det bra nu och att du inte har ont mer. Du är nu en fin ängel däruppe isället för härnere. ♥

Idag springer jag i tvättstugan, halvan kommer hem om en halvtimme typ, då ska vi åka och bada nånstans.
Tar med kameran så de blir lite schyssta bilder ;)

Hörs mer när vi kommer hem, btw är både jag&halvan lediga imorgon :)
HEJDÅ!
/m.

130710

Tjenixen alla kära bloggläsare, fy o fan vad varmt det är även om det nu mot kvällskisten är mycket svalara än tidigare kvällar. Vi gick nyss en kvällspromenad iklädd mjukisdressen, vilken tabbe säger jag haha lagom ovärt att duscha nyss menmen! Idag jobbade jag 7.30-12.30 sen stack jag ut till VAD och badade med hela ligan, så jävla varmt i solen att man hellre ligger i vattnet och sälar. Efter några timmar där så stack jag hem till mami o fick grillat käk samt en tupplur, linaO & mallan plocka sen upp mig och vi stack till Björnön. Vi hann komma och efter 5 min palla vi inte solen så det blev ännu mer bad för min del, MEN efter 20 min så kom regnmolnen och solen försvann :) Hela jävla klippan blev ju tom förfan haha, sist men inte minst en dusch o så promenad som jag skrev först!

Igår skulle jag ha jobbat delad tur men jobbade bara förmiddagpasset plus 1 timme på kvällen mellan 20-21, så kan det gå när det inte finns så mycket jobb en kväll men jag måste till en spec kund som bara jag går till :) Sånt är livet lixom! Nåväl, däremellan stack jag även till VAD och badade med typ samma liga som idag, obs att värmen var ännu värre igår men det vet ni ju redan. Blev även grillat hos mor min igår, men innan jag tröck i mig en välförtjänt burgare så pumpade jag på gymmet! Det är pest o pina när det är såhär varmt, men vill man svettas så ska man definitivt gå dit. Jobb mellan 20-21 som sagt sedan handlade vi massa mat på hemköp. På kvällen blev det "EVA&ADAM-MARATON" med linaO, emma o johanna sen sa vi godnatt!

Nu tänkte vi nocka kudden om vi ska orka med morgonpromenaden imorron! Ps. Jag har upptäckt hur tråkig bloggen blir man inte tar kort så imorrn SKA den med till stranden efter jobbet så håll utkik ;) / Σ

120710

GOSH.
Inatt var nog den varmaste natten på väldigt länge. Trodde man skulle behöva gå upp och ta en iskall dusch haha. Vaknade iaf runt 10 helt dyngsur.....men tyckte mest synd om elin som fick stå på jobbet och slita. Idag blire hard work 16-21! halvan studsar in och jobbar 20-21. Hon har ju jobbat hela förmiddag så hon är värd lite ledighet haha. Idag har jag hängt hos emme&theo, =) men nu sitter jag hemma och har duschat, var väl ingen större idé eftersom jag redan svettas...

Vet att jag inte ska klaga på vädret, de är ju faktiskt helt underbart med sol! IAF om man kan åka och bada hela dagen :) jag saknar när man hade sommarlov och INTE behövde bry sig om att hitta ett sommarjobb utan bara åka och bada varenda dag, göra saker hela nätterna och sen sova länge på dagarna. Men nu är de annorlunda, nu ska man upp jobba, få ihop pengar till hyran, räkningar och annat. Men de är ju ett kul liv de oxå :):):)

Nu ska jag ta mig i kragen och hitta ett par bekväma kläder sen sätta mig på stålhästen mot jobbet!

hörs och ses!


Tack för att DU alltid finns. Du är universums bästa vän och jag kommer alltid stå på din sida. Älskar dig!


Lördag / Söndag.

Här har ni lite bilder från igår / LÖRDAG, ännu en sjuk kväll men som inte blev alltför sen! Power meet är ju bara så jävla roligt, tänk om det kunde vara sånthär drag varenda helg?! Dröm vidare lixom!

















SÖNDAG:

Idag har jag, mallan, emma, linaO, lullan o fille legat på framnäs och stekt hela dagen. Svinit skönt i vattnet nu, hur underbart som helst. Ikväll blire Holland-Spanien hos oss, vi är ett gäng som slår ihop våra kloka huvuden. Det blir bira o bärs för dom som e sugna på det, pizza o en massa snaks. Jag längtar redan! e

Ett dopp i det blå!

Vi har legat i koma hela jävla dagen, det var inte förens för cirkus 2 timmar som emma o linaO kom hit och vi drog till framnäs för att svalka våra arma små kroppar. Skönt som fan vare kan jag säga!








Nu sitter vi här och taggar till, snart bär det av mot stan för att ragga satan ännu en kväll!
bira bira bira bärs bärs bärs, OLD! e

Power meet












































Gårdagen var helt okej nice. Vi började hos emelie T sedan stan där vi satt på filt och hade trevlig i det underbara vädret tillsammans med massor av folk/bilar. Rätt var det är så sitter vi i en ful o dessutom rosa skåpbil hahahaha, vi blev även kvar där hela kvällen. Slagsmål är väl givet oxo? Skicka ut både smällar och hoppsparkar.. Vad säger man? HAHAHAH Youtube-Emma! Nu ligger vi här och mår som vi förtjänar, taggar inför en ny kväll. e

090710

Ikväll är de bara en sak som gäller, all in!
OLD OLD OLD!

Hörs av mer imorgon! ;)
hoppas på sol så man kan få åka och bada lite..både jag&halvan är lediga :D



HEJRÅ!

*

Igår var min enda inplanerade lediga dag på jag vet hur länge och vad vaknar jag av halv 9 på morgonen? Ni vet när det ligger en mobil och vibrerar i sängen? Så jävla störande, så fly förbannad försöker jag hitta mobilen som inte finns. Min ligger på golvet och mallan är på jobbet, det är alltså grannens äckliga jävla mobil elr nåt som vibrerar sönder hela väggen i typ 30 min. Damp. Inte nog med det, när jag tittar ut genom förnstret så är det världens fulaste jävla väder och jag bryter om totalt. Ringer till mamma och talar om att jag inte klarar dethär nå mer haha, jag var så jävla besviken! Efter att jag sovit nån timme på soffan drog jag mig hem till grytet o hängde med lullan, vi försökte steka men det gick ju åt helvete så vi drog och tog ett dopp i gropen. Det var skönare i vattnet än på land!
Sen blev det gym, käka och Holland-Uruguay. Efter det däcka vi rakt av! Ps. tog bilder igår oxo men kameran glömde jag hos mami.

Idag har jag jobbat 7.30-16.30 och säger som knugen: Tur att man slipper sola och bada, det är bara jobbigt ändå :) NOT!!!!!!!!! OCH INTE NOG MED DET, Efter jobbet drog jag till gymmet i min ensamhet och gymade i en typ, ångbastu. Stank svett oxo men jag krigade på! Var förbi mami o snodde lite käk, nu sitter jag har nyduschad o fresh. Undrar vad som händer en kväll som denna? Ner på stan en sväng? En promenad i det härliga vädret? Skulle va skönt ! Kanske ett dopp in the sea tillochmed, who knows? Äh. Det visar sig! Ciao. E

070710

Idag vaknade jag 10.20 när halvan ringde och fråga om jag fortfarande sov när det var så fint väder haha. De var bara hoppa i bikinin och vänta på taxin som gick till Hökåsen. Det är underbart väder och svinkallt i mammas pool haha. Men nu har vi köpt hem en massa uppblåsbara saker att flyta på så jag har haft de jävligt bra. :)

Nu sitter jag här nyduschad och önskar att jag var halvan som snart slutar jobba haha, idag kör jag på 16-21. Jag känner mig helt slut i kroppen. Skulle vara så jädra skönt med en resa i 2 veckor eller nå. Och snart drar halvan och det är hon värd! :)

Elin uppdaterar nog när hon kmr hem, =)
BYEEBYE/M

060710

Idag har jag jobbat 07.30-12.30, drömtiden haha. Efter jobbet åkte jag hem till pallon där bjöds de på mat, snack o lite garv eller ganska mkt hahahah! har pumpat rumpa på gymmet med halvan oxå, fifan idag rann de så mycket svett på mig så jag trodde jag skulle flyta bort haha.

Just nu kollar vi på fotboll, jag håller lätt på holland haha! har käkat lite watermelon och de är så jävla saftigt och gott. Snart blire till att krypa ner till kojs..även om jag börjar 16 imorgon ska jag försöka gå upp skapligt, en fågel viskade i mitt öra att de ska bli suul så måste vara totalt 100% redo i tid. Tycker synd om halvan som hade sin lediga dag idag så vare bajsväder. Men i helgen kommer de bli fint och då är vi båda lediga :D

Tack och hej leverpastej!
/malllan


050710

Gokväll.
Idag har jag jobbat 07.30-12.30 medan halvan åkte på en delad tur. Eftersom hon oxå sluta 12.30 drog vi och pumpa lite rumpa på gymmet. När halvan drog och jobba ringde mamma och fråga om vi skulle ut och äta. De blev jag, mormor, mamma och Alva. Vi gick ner till varda och käka en toast som va grym!

Nu ikväll har de blivit lite mys med Jojo, zlatte och elin. Vi gled och hyrde film på filmkedjan, eftersom vi INTE kunde bestämma oss så fråga vi han i kassan om han kunde rekomendera nån skräck. Filmen vi fick var den töntigaste/sjukaste/stördaste film vi sett hahah! tror fan den hette one missed call, så nu äre ba till att dumpa luren för gott..hahahahaha inatt kmr elin iaf inte drömma mardrömmar utan hon ska drömma om humor HAHA!
Snart blire nattinatti för imorgon äre dags för jobb! PS halvan är ledig imorgon så jag hoppas de blir lite sool så hon frå sola :)

tänkte daska upp nån liten bild från dagen!




/mallan.

Hur varmt kan det vara?

Fy o fan vilket väder det varit idag, så jävla varmt och skönt. Skulle ha jobbat kväll men mina krafter och motivation är så sjukt låga efter denna vecka så bossen lät mig snällt ta ledigt. Ryggen blir inte direkt bättre av allt kaos på jobbet, går av snart känns de som !

Efter en jävligt god middag och stekning hela dagen så tänkte jag daska upp lite bilder från veckan som varit :)

TORSDAG




Idag var vi lediga och solen svek så vi drog och invigde gymmet, typ 40 år sen man var där sist men jag måste göra något nu när vristen pajat. Hem en snabbis för dusch o käk sen ner på stan för lite shopping. Sen hann vi inte mer än hem igen innan vi var nere på öl-tältet, rix'fm lirade så det var grymt drag! Dynga oss apraka sen avslutade vi kvällen på sjökrogen.

FREDAG





Mallan och Sofia jobbade delad tur, jag jobbad 12-21 så dom hocka upp massa skoj på rasten som ni ser :) Efter jobbet drog vi hem till LinaO aka.Zlatan och kröka ner oss totalt ännu en gång. Hann hänga i öl-tältet typ 2 timmar, träffa dessutom halva jobbet ute så man var ju inte ensam om att må piss på jobbet dagen efter! Härlig kväll med mycket tok, o värre blev det.


LÖRDAG















Jag jobbade 7.30-18 i 36 graders värme, snacka om att jag höll på att avlida. Mallan var iaf ledig så hon hängde lite ute i hök och smed planer med emme medan jag hade ett helvete på jobbet, det var kaos rent ut sagt. Höll typ på att bryta ihop ! Jag bajkade hem fort som fan efter jobbet sen fixa jag mig typ på nolltid, mallan o emme gjorde mig sällskap och sen bar det av ut till camping i sura. Förkakade i mosters stuga, riktigt nice tills solen gick ner vilket resulterade i att jag idag/söndag har typ 30 myggbett. Dom är fullständigt galna i dendär jävla bondhålan, dom små äckliga blodusgarna! Kvällen var helt okej, rätt så soft faktiskt men har haft roligare :P


SÖNDAG




Idag blev det som sagt stek i camping hela dagen, jag jobbade inte kväll pga av vissa sker osv som jag skrev i början av detta harrypotter-inlägg haha! Nu sitter jag här proppmätt medan halvan sover, ikväll blire mys med några söta vänner! e

030710

VÄDRET!!!!!! :D
de är så sjukt underbart att jag vill bara vara ute hela tin =) shit den här cityfestivalen är helt galen, tack vare den så kör vi en 3-dagars haha. Igår vaknade jag upp som världens zombie för att jobba delad tur. Och de kmr inte ske många fler ggr när man är bakis kan jag tala om hahhaha. Vi båda jobba kväll igår och efter de drog vi hem till lina aka zlat och där satt hela co ;) blev total dimma och vi cykla ner till öltältet!

just nu är jag hemma hos mamma och solar med henne och alva, fyfan vad jag älskar min familj. Kan inte få bättre ♥
IAF, tänker på min andra halva som sliter på jobbet ända till klockan 18.00! en liten fågel viskade i mitt öra att du är så jävla bra på jobbet, och det vet jag att du är :D

Ikv äre sura h som gäller, säger bara en sak...ALL IN! :D

tack för mig. vi återkommer säkert imorgon när vi kommit hem hiihhiihihihi
take care!
/M


Pics!





Tänkte bara slänga in lite bilder från midsommarkvällen hos Maria, innan jag drar mig mot jobbet. :)


020610

Idag mår jag rätt så bra faktiskt, lite illamående och inga krafter kvar samt 40 KILO träningsvärk efter gårdagens första gympass på evigheter och jag älskar det. Som jag längtat efter att känna mig såhär, så jävla nice. Som sagt, Brinn fläsk brinn!

Fan vilken kväll det var igår förresten, vi rockade fett brudar. Rix'fm festivalen, kanon-väder, massor med folk och underbar stämning..Tycker lite synd om halvan som gick upp 6 imorse haha, jag tror inte ens att jag vaknade men jag är inte riktigt säker. Drack mig full ute på krogen igår oxo btw, rik som man är. NOT!

Ps. Grattis till min moster Annica som fyller år idag :)
Idag jobbar jag 12-21 och mallan jobbar delad tur sen kan vad som helst hända ska ni veta, man ska aldrig säga aldrig ;) Nu ska jag slänga ihop lite käk innan jag drar till jobbet, ha en trevlig dag i solen allihopa medan jag springer runt på jobbet och svettas! Bilder från igår kommer sen. e

010710

Nu drar vi och pumpar rumporna på gymmet och efter de ska vi cykla ner på stan och shoppa sönder oss! ;)


RSS 2.0