250210

Woow, snacka om att tiden bara flyger förbi en nu för tiden. Det ända jag ägnar mitt liv åt är att jobba, träna, jobba och åter träna men inte klagar jag för det även om jag är helt död som människa. Jag gillar att hålla igång och blir lätt rastlös så vafan, upp med hakan nu lixom! Tackar iallafall gudrana för att det är fredag imorrn, som mallan skrev igår blire en fet utg och jävlar vad jag ska slå klackarna i taket gott folk! Jag är taggad till tusen så passa er, allt kan hända!

Hmm, jag har ett STORT frågetecken som snurrar runt i skallen på mig just nu. Säger inget så har jag ingenting sagt MEN fan alltså, jag har beslutsångest på något vis. Lite mer långsiktig beslut men ändå, när jag och en arbetskolega surra idag så fick jag mig verkligen en tankeställare.
Man måste ju ändå ta vara på tiden och tänka smart, inte sant? Man lever bara en gång och jag vill inte ångra att jag inte gjorde det ena eller det andra.. Vi får väl se hur det blir men lite kluven är jag och förblir ett tag till tror jag!
Nu ska jag städa rummet, sen blire kanske gym, friskis elr promenad?! / e

240210

Inte mycket till liv i denna blogg heller, men de har sina skäl precis som halvan skrivit. Vi har inte tid helt enkelt för vi jobbar och tränar! :)

Idag har både jag och halvan jobbat jag jobbade 08.00-16.30 och halvan 11-15. Men innan jobbet så pumpa hon rumpa on the gym. Vi har för det mesta varit ute och lekt idag i våran lilla förskoleklass, men det gjorde inte så mkt för solen sken och det var skönt faktiskt. Men efter nån timma så började fötterna frysa. Tänk hur bra vi har det, jag och halvan får betalt för att stå o surra lite haha ;) nejdå men imorgon jobbar vi på nästan samma avdelning, myran 1 och myran 2 det gillar vi!

Efter jobbet knata jag hem till majki o hämtade min cykel som har stått där sen i måndags haha. Så jävla drygt o cykla när man inte är van. Imorse har jag åkt buss och sen har jag fått skjuts lite hit och dit. Men nu är jag hemma och ska slå mig till ro. Börjar nämligen 07.00 imorgon så gäller att vara i säng tidigt även om man inte ens är trött. Halvan är hos emme&theo och dom har säkert jättemysigt. Halvans internet har strejkat totalt och det gillar vi inte så det blir nog inte mer uppdatering än dethär... =) jag tror ni 90.000 läsare klarar er ändå! hihi

Nu ska jag bara säga STORT grattis till både Johanna och Martina idag! Johanna kickar ju 20 så henne ska vi allt fira på fredag ;) först drar vi hem til selet o krökish lite sen maxar vi konrad!!! =) ALL IN!

Hejdå alla elltothemall lovers! :)
p.s hoppas så mkt mkt mkt mkt på en viss sak just nu!
/m


210110

Klockan är cirkus halv 2 denna söndag, jag och min halva har redan jobbat 7.30-12.30 och det känns för jävla fint ska ni veta. När det gäller bloggen så är vi jävligt kassa att uppdatera den nu för tiden men det är bara för att vi jobbar hela tiden och när vi inte jobbar så tränar vi haha! Vilket leder till noll bilder och inte mycket tid över åt datorn, men det kommer väl ljusare tider snart får vi hoppas på. Tänkte iallafall lite kort skriva vad som hänt denna helg :)

Fredag. Vi gick på Avatar, den var grymt lång men absolut inte långtråkig utan tvärom. Vi vill båda två vara en av dom, fyfan vilken grym film alltså och vi som inte ens gillar siensefiction! Skulle utan tvekan kunna se den igen, och fatta att se den i 3D? OMG, Vilken känsla. Det vore nåt det, men det får man väl aldrig uppleva haha!
När bion var klar drog vi oss hemåt i inte allt för snabb takt, bilen gillar inte detta väder och strejkar lätt när det gäller värme och snöovädret som varit har betydit kaos för min lilla pärla. Hem kom vi iallafall och däckade vid 12 gjorde vi, helt jävla utslagna efter en tuff jobb/tränings-vecka!

Lördag. Vi vaknade upp med ett STORT leende på läpparna och ni kanske undrar varför? Jo, det var nämligen så att vår älskade ätardag var på plats för att stanna tills midnatt. Vi började dagen med några maraboubitar och givetis rostade mackor med massa kladdigt pålägg till sedan drog vi ett medelpass!
Mallans mamma fick med oss ner på stan och vi inhandlade allihopa nya skor, 100 :- fick jag ge för ett par urballa boots. Jag kommer se ut som en riktigt howdy cowgirl, med gul/brun läderdojor, med "fransar" längs hela bakbenet. Klart man måste sticka ut när man är så pass speciell och unik som jag är? Tyvärr så håller varken mallan eller lullan med om detta, dom hatar mina nya boots, färgen ser ut som diaré och stuket på skorna som cowbyskor vilket jag rent ut sagt skiter fullständigt i :). Så kan snön försvinna någon gång kanske? Vill inviga dom så snart som möjligt hehe!
Efter stan köpte vi med oss en massa godis, över 50 sträcket var iallafall. Sen delade vi på en halv pizza(ps,älskar att värma kebabpizza. det finns inget bättre, rester ska det va haha!) innan det var dax för att oss att slänga oss i sängen och smälla i oss massa godis, så mycket att vi var tvunga och dra en powernap. Mycket skönt måste jag säga!
När vi vaknade käkade vi ännu mer, och mer och mer och mer sedan var det slut. Vi åt då lite smått och gått från skafferiet och bestämde oss för att gå till Ica och inhandla lite mer skit trots det äckliga snöovädret. Vi kom därifrån med både glass, chips, dricka, ostkrokar och gud vet vad haha! Vi försökte även kika lite smått på melodifestivalen men var så upptagana i vårt käkande att vi inte kunde koncentrera oss på att lyssna så vi dumpade det hehe!

Sist men inte minst avslutade vi kvällen med nightsandwitch, det sitter lika fint varje gång det är "tillåtet" haha!

Söndag. Idag ringde klockan på 6.30 för att jobba 7.30-12.30 på Malmaberg, fyfan så motigt det var idag men det gick bra och nu liggar vi här utslagna som två muppar och orkar inte göra ett skit. Ska iallfall dra en promenad snart(när min kagge lugnat ner sig, den har nämligen inte mått så bra idag efter allt skitätande igår. sånnahär dager eller då jag är bakis borde jag inte gå ut, en toalett inom räckhåll är ett måste annars klarar jag mig inte haha) och senare blire gym eller friskis! Vi får se :) Det blir nice vilket som. pörre e!

e drar en update!

Vilken underbar fredag, började dagen med att försova mig elr nej men jag gick upp på tok för sent plus att det var sju kilo snö så jag fick skjuts till jobbet :) Började 7, vid den tiden har man ingen lust att pölsa sig fram, orken är ju verkligen nere på noll då som ni kanske förstår! Så, jobbat 7-13.30 har jag gjort eller skippade lunchrasten så jag gick hem 13 istället. Det är inte illa pinkat såhär en fredag, elr vad säger ni?

Om nån timme ska jag och halvan dra ett fett jävla gympass har jag bestämt, ett gympass ska vi redan dra men att det kommer rocka fett har jag bestämt oavsett hon vill elr inte :).
Ikväll blire bio, det var ju inte igår haha så vi får se om det blir avatar eller farsan! Egentligen vill jag se avatar i 3D vilket man bara kan göra i sthlm så det blir ju lite svårt och suger pung men vafan, vill verkligen se den! Farsan hinner man ju se, eftersom man är farsan själv så fattar man ju att den är grym och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :D Nu blire powernap, jag e helt död. e!

190210

Fattar inte ens varför jag hade ångest för jobbet igår, de gick ju hur bra som helst!!!
Iaf slutade klockan 21 men fick åka hem till en dam efteråt och kolla så hon lever eftersom hon inte svarat i telefonen. Alltså typ 20min övertid!!!

Inatt har jag iaf sovit skit. Kunde inte somna igår och jag har fått ont i höften, sedan vaknade jag vid 05.50 och låg och kolla på tv till 7..jättekul.

Vid tio ringde chefen och fråga om jag kan jobba på söndag på och dt kan jag, men nu äre dock i en ny grupp får väl se hur det går..............................................
Och vi får väl se vart denna dag tar mig inget planerat iaf..längtar till imorgon!

halvan jobbar på, hon slutar väl ca 13.30!
nu ska jag göra mat. hejdå
/mallan.

180210

Snacka om att tiden går snabbt! Känns som om det nyss var januari haha.
Idag jobbar halvan, 07-15.30! hon är sååå duktig. En annan ska jobba kväll på malmaberg vilket har gjort att jag sovit dåligt hela natten. Har inte varit där på flera veckor och nu ska jag jobba kväll :S jag ber till gud att det ska gå bra.......så jävla löjligt att ha ont i magen över en sådan lite sak.

Nu ska jag ner och göra mig lite mat. Sen får jag väl se vad som händer, börjar inte förns 16. Men vill ba ha det överstökat!

Halvan uppdaterar nog när hon kmr hem!
you are the best!



/m

170210

Idag har jag jobbat 11-15 på ormkärr med ettaplättarna och halvan har jobbat 8-16.30 i förskoleklassen, nu sitter jag här med min söta kusin felicia och väntar in halvan. När hon är framme ska vi dra ett fett gympass sen en solning på det, tjockt med brun snart ska ni veta :).

Såhär söt är min kussebusse,försök slå det ni höhö, o nu drar vi till gymmet! hörs. e

e drar en update!

Klockan är snart 17 och jag sitter i mitt inte allt för varma rum med halvan i sängen, vi softar fett ska ni veta. Tror jag ska joina henne snart och slänga på mig min undebara filt från chilli. Jag sover med den varje natt, kan helt enkelt inte vara utan den, lär ju typ köpa ett lager till så dom inte utgår ur sortimentet elr nåt. Det vore ju total skandal!!! Undra om jag skulle överleva? Onödigt att utmana ödet i detta fall tycker jag, hoppar nog över det utan att låta allt för bekväm hahahaha!

Idag har jag jobbat 8-13 på Hagaäng och gymmat med Alle&Halvan. Sist men inte minst väntar vi på mami's pannkakor samt Hultan's medelpass som börjar 20.00! Ärligt talat så måste jag läga mig under filten innan jag fryser ihjäl. Mallen kanske drar en update sen så vi hööööööörs da. e


160210

Nu har alle ankommit till mig, vi sitter och väntar på att min andra halva ska sluta så vi kan dra och pumpa rumporna på gymmet! ;)

Vi får väl se vad som händer efter det, kanske drar till hawaii och badar lite! :)

/M

150210

Då var den årliga alla hjärtans dag över. Det blev mys hos halvan med Lullan, vi gick till ica och köpte snaskar för att fira dagens slut haha. =)

Imorse vaknade vi av ett sms halv 7. Kanske inte det roligaste eftersom vi INTE kunde somna om, + att halvan börja blöda näsblod :S  snacka om att lida av sömnbrist och stress. Om ni inte visste det har hon haft dåliga nätter med noll sömn och mördrömmar, din stackare! Hoppas att denna natt ska ge dig en riktigt skönhetssömn! Så imorgon när du ska till jobbet klockan 8 är du pigg som en lärka :-)

Vi gick iaf och gymmade halv 9 idag. Sedan gick vi hem till halvan igen och käka en riktigt ståtlig frulle. Vid 11-tiden kom farsan och hämtade upp oss, vi har bla spelat wii fit och ätit spagetti och köttfärsås =) Sen skjutsade han in oss till friskis och vi maxade oss igenom ett medelpass med malin sTURK. Efter träningen bjöd jag min älskade halva på en ordentlig solning så nu är vi fett bruna och fräscha! ;)

Kussen körde hem oss så nu är man skyldig en riktig gentjänst till han oxå! hahaha.
Nu sitter jag här och är skapligt irriterad, kan inte ens komma på varför men ibland vill jag bara börja veva! orkar inte ens jobba men måste om man ens ska kunna överlevaaaaaaaaaaa. Haha

Jaha nehe jag ska väl ta o bädda ner mig i min dubbelsäng, i den kan jag göra kick flip 89 utan att ens ramla ur hur coolt är inte det?!

Nu ska jag stolt visa upp en bild jag gjort HIHIHIHOHOH!


HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ/mallllllan


e uppdaterar!

Efter allt tjockande igår (ätardag) så drog jag och halvan medelpass 10.00 imorse och så gick jag en promenad med lullan i över 1 timme, kan ju knappast bli mycket bättre i detta undebara väder. Älska livet gott folk, passa på o njut. Det ska iallafall jag göra en dag som denna :)

  
Jag har precis duschat och sitter nu och glor runt på nelly.se med lullan bredvid mig. Fy i helvte vad snygga kläder det finns, klänningen nedan kostar 549 kr och jag bara måste ha den! Totalt kär typ, jag får helt enkelt bli kär i kläder och köpa dom istället för att pussas med någon partner en alla hjärtans dag som denna haha..

Lace Insert Rouched Dress SEK 549, Dark Pink - NELLY.COM 

Iofs så tkr jag att denna dag är rätt överskattad men hade jag haft någon manlig gestalt att dela den med(HAHAH)så hade även jag velat haft en massa myspys som exempelvis pussar, kramar, fina ord i mängder, god mat, bio - oväntade överraskningar osv. Jag är nog inte så omöjlig på den fronten ändå trots allt även om jag är jävligt självupptagen right now! 
Men jag ska absolut inte klaga för jag trivs rätt bra fan :D Får se vad dagen har att erbjuda, något mysigt ska vi väl kunna hitta på ändå. e

140210

= Alla ♥-ansdag! Men för mig är det inte vilken dag som helst för ca 3år sedan köpte jag och min andra halva gymkort på Nautilus för första gången. Då vi kommit på att man faktiskt kan röra på sig ist för att sitta inne och äta livet ut haha. Ända sedan dess har vi hållt igång med våran träning och denna dag kunde inte börja bättre än med ett medelpass ;)

Idag är det inget planerat så vi tar dagen som den kommer! :)

Jag vill iaf säga att jag är glad att jag har min andra halva för utan henne ingen mallan. Hon är ju helt perfekt på alla sätt och vis. Du är världens bästa och jag älskar dig så mkt


 Bilden är hemsk. Men vi kan iaf bjuda på oss själva!! =)


130210

Visste ni:

att jag vill - ha en pizza fast jag redan tryckt donken och en hel candypåse!
att jag har - 2 st stekiga filurer i min säng just nu.
att min senaste kyss - minns jag inte ens
att jag lyssnar mycket på - musik som mallan fixar ner till sin spoti-lista haha, hon är grymt på att hitta låtar!
att jag funderar på - när jag ska klippa mig? skulle gjort det för länge sen egentligen.
att jag pratar – jävligt fort
att jag inte gillar – människor som tror sig vara på en högre nivå än alla andra.
att min första riktiga kyss – gjorde mig stolt även om den inte var någon höjdare haha
att jag avskyr när folk snackar - med en annorlunda dialekt än vad dom gör på riktigt, o typ" oj, det bara blev så hehe" ja, spelar dumma helt enkelt. Det gör mig galen!  
att kärlek är –  något som fått mig att sväva på rosa moln en gång i livet.
att jag gillar – att äta, träna och bara ha mig själv att tänka på.
att jag alltid kommer att – tro att pappa en dag ska komma tillbaka ner på jorden.
att jag är förälskad i – nobodey, är för självupptagen!
att sist jag grät var – för några dagar sen utan att ha en aning om varför, skönt vare.
att min mobiltelefon är – från återbruket och så minimalt liten att den ser ut som en mp3-spelare, rosa, gammal men samtidigt galet urball att jag inte kan göra mig av med den!
att när jag vaknar på morgonen – kurr, kurr fan vad gott det ska bli med frukost. Måste skynda att klä på mig så jag hinner njuta ordentligt haha!
att innan jag går och lägger mig bäddar jag ordning i sängen så det inte finns en enda smula kvar.
att idag har jag – storhandlat och jag gillade det. 
att jag just nu tänker på - hur äckligt skönt det ska bli att träna imorgon igen.
att i kväll ska jag – tjocka mig ännu mer.
att i morgon kommer jag – känna mig tjock av allt fett jag lyckats trycka i mig idag och vara sjukt råtaggad inför ett träningspass kl, 10.00!
att jag hoppas – på att bestämma mig för att sluta röka..............
att jag verkligen vill - få ett heltidsjobb så jag kan flytta hemifrån.

Direkt från minken 23, vi har det soft som tusen right now. kekar gudis och hare det allmänt roligt skulle jag vilja säga, ikväll blire en forsatt tv-kväll och massa tjockande. Underbara ätardag!!!
Ps. Drömt hemska drömmar så att jag för typ 4:de dagen i rad har legat vaken till och från hela natten, Ätit både kexchoklad och rostbröd innan träningen, tränat en medelpass 10.45, shoppat med ebbisen och mallan ute på hälla, storhandlat åt la familia, tryckt donken, tryckt godis och hängt framför tv'n i flera timmar! Undra om vi ska bege oss mot pizzan snart? Hållar tummarna :P Ciao e!


Uppdatering av M.

Jahapp, idag sitter man och gäspar som om man inte sovit på en hel vecka. Inte fan kunde man sova bättre efter att ha setat vid datan heller. Vaknade svintidigt oxå, och halvan oxå märkte jag då hon skicka mess vid halv 6 tiden typ haha.
Stackarn hon skulle ju upp och jobba 09.45 haha! Men det går nog bra ska ni se ;)
En annan har haft stor besök av Alleballe och tindra (hund) hahahaha..

Jag har verkligen inget intressant att skriva så jag skiter i detta. eller kan säga att jag drömde nog sveriges äckligaste dröm så nu väntar jag på ett samtal från en viss person för att se att den lever och att allt är som de ska haha!!

HEJRÅE!!/M.

120210

Hej jag heter Malin Ahlgren och kan inte sova. Min andra halva sover nog som en stock just nu.
Försök nummer fyrtioelva nu!
hejpa.


e uppdaterar!

Huuua, vad jag har gjort mycket en Torsdag som denna. Konstigt elr? Man får ju som sagt ångest när man inte jobbar så måste ju fylla dagen med en massa annat så man inte tänker på det!
Jag har:
- Gymmat ett förmiddagspass med Alle!
- Städat hela nerevåningen.
- Städat rummet.
- Fixat krubb!
- Slappat.
- Tränat favoritmedelpasset med halvan min.
- Träffade go pojke, o nu sitter jag här nyduschad o redo för att slänga mig i sängen!

Imorgon jobbar jag 9.45-16.14 på ormkärr i särskolan och det gillas extremt mycket ska ni veta! Fredagen är räddad typ haha, :D Ärligt talat så är det så roligt faktiskt så jag ska absolut inte klaga! Efter jobbet imorrn/fredag drar jag mig hemmåt för att pumpa rumpan på gymmet med halvan + en solning sen får vi se vad som händer! :)Nu ska jag kila under mitt DUNTÄCKE(alla som känner mig vet att jag hatar duntäcke, men efter att ha fått ett i julklapp så har jag fått lov att vänja mig och det funkar faktiskt. Dock så föredrar jag icke duntäcke i första hand men nu ska man väl inte vara sån heller hehe :)) och hoppas på att jg somnar sött! / e

110210

Idag äre Torsdag och jag verkar typ har gått idé och det känns just precis så ska ni veta, fyfan vad jag mår kasst när jag inte jobbar. Har jobbat 1 dag denhär veckan och det suger verkligen, får typ panik när jag inte jobbar mycket men samtidigt vet jag ju att det är så att gå på timme, man får inte alltid jobba även om man har "3 olika jobb". Det är inte alltid någon som är sjuk tyvärr och jag blir så sjukt rastlös, känner mig totalt kass. Tråkigt men sant så snart tänkte jag dra mig mot gymmet, elr inte snart men om cirkus 1 timme och pumpa ut lite ångest. Halvan ska hälsa på farsan så henne träffar jag på angelica's medelpass i eftermiddag :D!


Vill bara passa på och skriva hur mycket jag älskar min allra bästa vän Malin Cassandra Terese Ahlgren, utan dig ingen Elin. Du är en väldigt speciell person, som min egen syster om jag får säga det själv. Jag blir arg på dig som om du vore min egen syster, jag blir irriterad på dig som om du vore min egen syster, jag stör mig på saker du gör som om du vore min egen syster, jag blir glad med dig som om du vore min egen syster och bästa vän men något jag alltid kan vara med dig är mig själv och ärlig. Tycker jag något, känner jag något, vill jag få något sagt så tvekar jag aldrig att säga något när det gäller dig för jag vet att du förstår! And that's what friends are for, right?! Du är en av få som väger upp mitt sätt att vara på, att leva på och att bete mig på. Ville bara du skulle veta att du betyder mer än vad många andra gör för mig, du finns alltid där och ställer upp oavsett vad. Positiv och glad försöker du alltid ditt yttersta för att lyckas även om du i många fall behöver mitt pepp och min bestämdhet så saker och ting blir av hehe! Jag älskar dig av hela mitt hjärta, <3 / e


100210

Nu går det riktigt fort alltså..Sist vi skrev var i Måndags!
Nu tänkte jag berätta lite om vårat händelserika liv!

I Tisdags vaknade vi alla när ellan's klocka ringde..vi gick upp och käka sen körde vi henne. Och jag fixade mig också utifall dom skulle ringa mig oxå. MEN han gör ju inte de och det gör mig galen för han "bokade" mig tis-fre. Tur att jag har mitt gamla grytaboende som alltid vill ha mig ;) HAHA!

Efter att Halvan fått beskedet att hon skulle bli kvar till 16.00 så blev man ju helt ledsen fan vad drygt tänkte vi för det är skitlång tid. Men icke sa nicke för bossen hann visst ändra sig........oj oj. Vi hämtade halvan vid 12.45 ist och åkte hem till mig för att krubba lite <3
Efter det åkte vi hem till Alle för att rasta vovven och sen ta bussen till gymmet. Fyfan känns riktigt nice att vara tillbaks nu, och peppad som fään! Alle har oxå köpt kort nu så de är extra roligt när det är fler med, man kan liksom peppa varandra plus att men vill ju dela med sig oxå av min personliga coacht.(ellan) Hon kan fan allt vare gäller träning och peppa så det är jävligt bra!! jag o alle kommer bli tränade som fan nu, ;) hahha.

Meningen var att vi skulle hem till mig efter träningen och mysa åter en natt MEN regeringen strejka ju så man fick ju damp. Efter mkt gap&skrik åkte vi till Bjurhovda och mös till 200%. Lagade tacos och sov tre i en soffa :):):) kul har ryggskott idag typ. Imorse vaknade man upp och var en helt ny människa och visste att det skulle bli en underbar dag! :):):):):):):):) vi åt tacos igen och sedan tog vi bussen till stan. Där delades vi, alle drog hem o jag&halvan drog till emme och mös lite mer. Sedan traskade jag till jobbet från gidde till gryta yao! Jobbade 15.30-20.30 och det var faktiskt skönt förutom att min sko gick sönder.........och ryggen gör ont.  Halvan stanna hos emme till ca 18 kanske eller nå dom hade de säkert myspysi..:)

Nu är jag helt slut och jag vet att min andra halva oxå är det så det blir lungt nu och imorgon ska jag besöka farsan. Sen äre angelica's pass ;D

Hörss och ses för nu har jag icke tid merrrrrr. BAJ
MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR MALIN AHLGREN.........


e uppdaterar!

Igår mös jag och mallan på som fan under förmiddagen, inte allt för mycket bakis som jag skrev sist och sedan plocka bigsis upp mig. Vi köpte pizza, tröck en massa godis och hade sådär mysigt som bara vi kan! Däckade väl yp 12, sov hur länge som helst idag, till typ 12 haha och det är verkligen inte vanligt för att vara mig men jag behövde väl det antar jag!

Som sagt så körde allvaret igång idag, det blev fibergröt med linfrön och så et kokt ägg på det. Sedan drog vi en morgonpromenad, ner på stan en sväng och så solade vi, strax därefter bar det hem mot syrran igen då vi lagade ihop en fisksoppa. Det var frösta gången i hela mitt liv som jag tprövade det och jag älskade det, fyfan så gott! Efter det smälte vi maten lite, städa osv sen lämna hon av mig hemma. Malan & Alle hämtade upp mig strax därefter så drog vi ett fett gympass samt en dusch på Belle, så nice!
Nu sitter vi alla 3 ute i hök, nyss käkat lite och tänkte dra på en rulle fan! Imorrn blire jobb 7.30-12.30 för min del, hemtjänsten lockar inte men får väl lov hålla huvudet högt! hahaha tufft liv men så äre ibland. kriga!!!!!!!!!!!!!! e

M uppdaterar..

Halloj!

Just nu sitter jag på jobbet, vi har precis rondat så nu ska vi sitta såhär i ca 3timmar till...har läst en och samma tidning ca 4ggr och sen glott in i burken, jippi! Visst känns de att man festa igår..tvångs dricker kaffe usch.
Igår vid denna tid var jag o mina vänner nerkylda och leta desperat efter värme hahahah.

Skulle åkt till Skultuna innan joppet idag, ätit pizza&mysa med Alleballe men så blev det icke. Var kvar hos ellan medan hon åkte till sin syster. 16.30 skulle bussen gå så jag gjorde mig klar för att åka med den, frös dock typ ihjäl i väntan. När bussen väl kom hade man fel bussbiljett och fick inte åka med, då börja tårkanalen darra! Idioter de finns fan........Janne var då räddningen som kom o hämta mig, fick slagga 2timmar innan jobbet, wiho!

Halvan är med sin systeryster och är kvar hela nattten, :)
jag skulle köpa mig lite fet mat o godis men gjorde inte de heller..sparar mig helt enkelt haha. Dock smygit sig ner en och annan chokladboll på joppet, gött!!

Imorgon eller idag så ska jag träffa min andra halva o alle hoppas jag! mee like.
NU ska jag fortsätta glo. :):):):):)

Godnatt och hoppas alla sover gott medan en annan sliter......haha. NOT!
kanske skriver igen, fast bara kanske.

puss till min ängel därute! :-)


love you.


070210

Dagen idag är helt okej, jag som trodde att jag skulle va sådär hemskt bakis men det är jag inte och det tackar vi gudarna för. Fan kvällen igår var riktigt soft, jävligt kul om vi får säga vårt. Lagom packade och riktigt härligt med röj, stämningen var verkligen på topp :D!!!!!!!












Idag blire bara massa slapp och ingenting annat, har sovit typ hela dagen tills nu. Kanske att det blir mys emd bigsis, men är inte helt säker på den fronten, vi får se :). Mallan jobbar natt inatt haha, vilken stjärna. Fyfan vad jobbigt, kanske att jag orkar dra en promenad i detta fina väder men det får bli senare!
Ps, Tack för en rolig kväll Alleballe! e 

e uppdaterar!













Såhär såg gårdagen ut/Fredag och den var hur undebar som helst, senare hände jag som halvan redan nämnt med hanna,alle o maxa sen drog jag hem och däckade på 3 röda!
Idag har jag tränat medel 75, städat och käkat finmiddag, anders päron är här nu faktiskt. Det satt riktigt fint i kistan ska ni veta, o nu ligger halvan här bredvid mig. Dax att fixa sig ineför kvällen kanske? Har inget bättre för oss så tror vi kör på det, ha en bra kväll allihopa för det ska vi ha :D TAGGEN, All in ikväll systar & bröder! / e

060210

ojoj, dagarna ba springer förbi..snacka om att det går fort!

Igår jobbade jag inte på hela dagen, det var delvist skönt samtidigt som det var helt tråkigt eftersom jag som vanligt nuförtiden vaknade runt 7 :):). Iaf vid 14-tiden kom hanna hem till mig och vi börja med dagens projekt, att färga mitt hår. Blev jättebra så MVG på det dååå ;). Sen skulle vi snabbt sola och hinna träna och det hann vi oxå! sen körde hon hem mig, och jag va helt jävla lonely varg här eftersom mamma är i sälos och janne var hos ngra vänner med barnen..Micke va hos nå gangstergrabbar.........................................
Hanna kom iaf efter att jag bara settat i 2timmar och glott haha. Och efter nån timme kom alleballle :D vi drog o sola och mötte upp halvan som faktiskt jobbat denna dag. Efter lite solning drog vi hem till mig och hängde, maxa kom oxå över för han skulle senare hämta janne och co. Vid 12 drog alla och jag blev ensam varg IGen. Efter nån halvtimme si sådär kom de övriga, janne var väl lire rund om fötterna eller förresten INTE så lite heller..hahah!

Idag är det den dagen jag väntat på hela veckan fan! :D vi går all in för alle som kickat 20! :D Jag och halvan har ju faktiskt inte druckit på en månad, kan inte fatta att de gått så snabbt haha men iaf idag höjer vi glasen för ballejäveln. Och man vaknade ju helt tidigt idag med och ville börja fixa sig direkt haha. Men har iaf duscha nu. Halvan är och tränar, så duktig så :) jag ska väl så småningom dra hem till henne =) nu ska jag kolla hur jag ska se ut utseendemässigt...(kmr väl bli ful som vanligt)haahahahhhhhhhhhhhhhhhhhh.

jobbar natt imorgon oxå. YEAH...
ByEEEEEEEEEE/mallan.

040210

Dagen började jävligt segt ska jag tala om för er, ingen av oss orkade gå upp ur sängen för vi sov så gott så vi snoozade typ 40 min sen tvingades vi oss själva upp. Tröck lite frullish, borsta av biljäveln och sen bar det av till jobbet. Idag jobbade jag på särskolan och mallan i förskoleklassen :) Det var hemlia skoj idag, ingen aning om varför men det har varit en lycklig dag hela dagen helt enkelt.
Efter jobbet stack vi direkt och kriga på Angelica's medelpass, kött fifan! Och efter det drog vi till tuna o hände lite gäng med vår trogne vän som kickar partaj på Lördag och vi är tjockt med taggade! Jag har inte förväntningar(det ska man inte ha) men är ändå förväntansfull för det var så länge sedan varken jag eller halvan roade oss om man säger så :P

Ps, GRATTIS TILL MIN LILLA ÄNGEL EBBA SOM FYLLER 11 ÅR IDAG. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, o imorrn blire kalas efter hard work 7.30-16, weii :D Träning och solning på det så blire en riktigt bra fredag ska ni se! Vi får heller inte glömma att jag idag har haft mitt körkort i exakt 1 helt år, fan sp snabbt tiden går! Jag minns den dagen som om det vore igår men det kanske man alltid kommer göra? Vad vet jag, en stor dag var det iallafall..

Lördagen består utav förmiddagspass på friskis, ner på stan och fixa lite stuffs inför kvällen, fix & trix samt förkrök hos mig sen bär det av mot kvällens mittpunkt Alleballe! Jag längtar VERKLIGEN för första gången på år och dar :)) Nu ska jag lägga mig undet täcket och mysa med min lulla, love her! e


030210

Igår blev det jobb som sagt, efter det så köttade jag hultan's pass 20.00 med Hänz! Efter det passet var jag riktigt slut så däckade strac efter ph-finalen, ps är överlycklig att jackie o patrik vann skiten! Hatar för övrigt Christoffer som jag tyckt så bra om tills han började äckla sig med Erika, tvii för män som honom! Förstår givetvis att man blir lite despo när man är sådär men vafan, att byta ner sig sådär gör man väl ändå inte offentligt? Haha, Jo tydligen !

Idag har vi båda jobbat heldag på ormkärr, jag i särskolan och halvan i förskoleklassen, what a wonderful day säger jag! Hur kul har man inte? Älska Ormkärr, något annat går ju bara inte! Btw, Det var tacobuffé i skolan idag så man åt ju typ 40 kilo mat, o det satt fint i kistan ska ni veta hehe!

Efter jobbet tog vi stadslinjen direkt ner på stan för att möta upp Hänz och fixa lite hemliga grejer, inget sagt om den saken så kan jag inte göra någon specifik person nyfiken :P Jag kom även hem med en present åt ängeln Ebba som fyller hela 11 imorgon, ett par nya svarta leggins med svarta nitar längs hela sidan av benet och en ursnygg kavaj med randigt innerfodral(barnavdelningen) som inte går länge än till midajan, allt från H&M. Ibland hatar jag den effären, men ibland älskar jag den verkligen, vilka fynd man kan göra! Awesome verkligen!
Efter stanandet stack vi till solstudion och bättra på brännan lite, redface ass always nu efteråt. Lika bra haha! Nu sitter jag ute i hökåsen efter att en viss person tjatat sönder min hjärna men jag är glad för det :) Är ju trots allt min andra halva så why not liksom? Lite sovsällskap har väl ingen dött av :P

Vi tar bilen imorgon till jobbet, jobbar cirkus 8 h om inte mer sen drar vi fort som attan till Björnövägen för att hinna med Angelica's medelpass. Ber till gud att vi ska hinna, hon är bäst! Sen vettefan vad som händer, ladda för ytterligare en jobbdag(fredag)? Ja, det visar sig men hoppas på det för på Lördag och söndag strejkar vi haha! Lördag äre massa stuffs som ska utföras och söndag ligger vi i koma pga av baksmälla kan jag lova till 100%

Nu ska vi kika igenom lite gamla kalendrar som Mallan skrivit, sedan typ 2 & 3 år tillbaka. Hon dokumenterade ju typ hela gymnasietiden i kalendern som man får haha, Lyx att läsa såhär i efterhand ju! Hon är smart dendär Malin, I like her alot! My best friend. e ps, imorrn har jag haft mitt körkort i exat 1 år :D!

Uppdatering av M

Alltså inge jobb för mig idag. Halvan har jobbat och varit duktig och efter de träffades vi på stan för att lämna tillbaka lite saker och sedan kika på lite nytt. Men de finns ju INET i denna stad hahah. Efter stanandet så drog vi till solstudion och körde en 24minnare. Lite lagom stekt sådär så hämtade vi Halvans mamma från joppet, fan riktigt nice att jobba lite flextider från 06.45-07.15 hehe. Efter att vi kört hem Carina drog vi till björnövägen och maxa ett medelpass med Malin sTURK, gick nice som vänligt MEN kände att man inte tränat på ett tag fick typ andningssvårigheter + att man var bränd i the face inte nog med det, idag har man ju sveriges största träningsvärk haha. Men vi körde och sånt gillar vi! ;)

Just nu ligger halvan o glor film med Malin(syrran), och jag vet att hon kollar på sommaren med Göran o den är jävligt rolig..:) Men jag kan väl se dän en annan dag dåå...fasst litte lessän blirr jak! :'(

ikväll äre PH som gäller så måste duscha borta gaddarna + byta om innan 22, men de är ingen match!
Hurreni mina vänner jag jobbar hästpass imorgon..14-21.30!!! sen kommer drömjobbet på Ormkärr med förskolebarnen! :) Halvan jobbar eftermiddag på Ormkärr imorgon GÖTT!! =)

see you/M

020110

Idag vaknade jag halv 6 pigg som en lärka..och jag skulle inte ens jobba så har legat i sängen o kollat på Arthur och co ;) Halvan jobbar på och sliter! Jag ska snart ner på stan och möta Alle och sen kommer Halvan när hon slutat! :)
Blir till att bättra på brännan som man inte ens har hahaha. Kan ju inte gå som ett spöklik på lördag då vi kör all in för alle som kickat 20!! Nu ska jag fixa mig lite och kolla om jag kanske ska byta mina skor jag köpte igår..fortfarande lite osäker för dom e lite stora men de kanske är bra, palla nageltrång typ haahhaa.
Nu orkar jag inte skriva mer.. hoppas på lite jopp imron hihi.

ciao!
/M

RSS 2.0