310110

Igår/Lördag jobbade vi båda två 7.30-12.30, sen käkade vi lite smörgåstårta på jobbet innan vi drog till gymmet. Tjockt med folk vare där oxo, drygt som fan haha men vi krigade på såklart! KÖpte oss en saftig macka och en varsin godbit efter passet, Älska ätardagar alltså och sen drog vi hem och slappade lite. Mot eftermiddagskvisten bestämde vi oss för att köpa en kebbepizza och candy från pepsi. Jävlar så fint det satt, vi kollade på tv, somnade, kollade på tv, somnade och ÅT gjorde vi också, det är ju som sagt själva grejen med ätardagarna mohaha! Jag är bra på mycket men att äta är jag tamefan king på, mitt drömjobb är att äta sig igenom dagarna haha, stört men sant! Mysigt och gott hade vi det ivarjefall, kan inte bli bättre en så på en Lördag!

Idag shoppade vi loss ordentligt, sov endast till 9 oxo för den delen pga av förfrågningar och telefonsamtal så imorrn blire till att jobba igen. Iallafall, så fick jag med mig en hel del hem bla en skjorta i jenas-tyg, glansiga leggins(som jag märkte nu när jag kom hem att jag inte kan ha, S är vistt för LITET fast jag haft lullans som är S. Kände precis på hennes leggins och det är inte alls samma material även om båda är glansiga så jag måste verkligen byta, kul.), ett par ybersnygga boots som slutar strax nedanför knäskålen, långa/svarta träningsbyxor. Svet till i plånkan men fan, känner mig som en ny människa typ :)
Ska väl ner i veckan och kolla vafan det är för fel på domdär jävla legginsen, så fet har jag väl ändå inte blivit haha? och köpa 20års-present till Alle som kickar partajj på lördag måste vi också köpa. All in blire då bara så ni vet, ute i Skultuna dessutom haha så vi får la se hur det slutar gubbar! 

Efter stan så drog jag, lullan o mallan till emme o hade det allmänt mysigt! :)

Efter vi varit där några timmar stack vi o lämna av Lullan för att sedan dra ett Ki-boxpass 18.00, o satan vad man mår nu. Som en gud skulle jag vilja säga, skakig och jävlig ska jag strax hoppa i sängen för imorrn börjar jag jobba 7.30. Cyklar ju på mornarna så det blir till att gå upp 6, suck! Cash is king? Får väl tänka så antar jag men ack så motidigt det är att gå upp på mornarna men fan så nöjd jag är när jag går därifrån! e

290110

Hallå!

Idag har både jag och halvan jobbat hårt, eller ja, jag slutade 12.30! Medan halvan drog på ett riktigt hästpass..hon gasa på ända till 16.00!!
Det har gått bra idag, dock en händelse som fick mig att böla på jobbet. Det var en så elak tant så jag ville aldrig mer hjälpa henne, kände sig så jävla värdelös fast man bara ville väl. Hade aldrig varit hos henne klart man frågar hur hon vill ha det, där sitter hon en tant på 160pannor o ba klagar fan slet som ett djur för att de skulle blir "rätt". Jag stod för mig själv o grina vid min fula jävla cykel kunde inte ens andas typ hhaha. Nu vet jag verkligen hur min andra halva kände när de va en elaking mot henne. Även om man bara ska ta det med en klackspark för att det är bara nå de säger så suger man åt sig av allt om man har en dålig dag vilket jag då hade idag. Men efter lite tårar åkte jag hem till min favoritdam o hon sa hur duktig jag var och hur mycket hon tyckte om mig..Såna damer gör min dag!! :)

Nu sitter vi hos halvan. Vi har ätit spicy hot och just precis nu rensar vi hennes garderob och tattarbarn som man är kanske man hittar nå ;) mHAHA nej skoja baaaaraaa! vi delar ändå på allt. <3<3<3<3<3

Ikväll blire myspys för imorgon ska vi jobba 07.30-12.30 båda två!!! :)

SEE YAAAA!!!
/Mallan.

270110

Idag har det hänt jävligt mycket konstiga saker ska ni veta, både för mig och halvan. Mindre kul men såntdär som man kan garva åt i efterhand..

Jag började dagen med att åka till jobbet, hade bilen idag med annars vettfan hur jag skulle tagit mig fram så det tackar vi mor min för :P Iofs så skjutsa jag henne till jobbet innan men ändå, hehe! 07.00 och jag e framme på jobbet, jag ska själv sätta på skyddet/skynket för framrutan på bilen så man slipper skrapa sen och det är ju lättare sagt än gjort när man är själv. Färdig med det, kommer in på jobbet och ska kolla upp mitt schema för dagen och inser att jag slutar halv 5 istället för 4 och mamma slutar halv 4, jag skulle alltså bli 1 timme sen. Ringer i ren panik till mami men hon säger att hon kan jobba över så hon får in lite flextid, skönt nu var det fixat. Det kan väl inte hända mer? elr? Jodå, att pölsa fram som en jävla dåre i denna snöstorm har varit det jobbigaste på länge ska ni veta plus att man har en och samma kund 4 gånger på en dag som dessutom hatar allt och alla. Största hatobjekten är sånna som mig, Vikarier. Fick förklarat för mig ungeför 40 000 gånger under denna dag hur värdelös jag är haha, men sånt är livet. Bröt ju typ ihop när jag vid sista besöket kommer hem med 2 dyngtunga påsar i ena handen och 1 i den andra handen, samt ett 4-pakets toalettpapper under varje arm, snön vräker ner och jag plogar mig allvarligt fram och det ända hon säger är: Varför i helvete har du köpt en påse för? (Kostar 1 kr), då var det min tur att skälla för någon måtta får det tamefan vara. Så det så, mig leker man inte med! Slutet gott allting gott? Tror det iallafall, hoppas hon glömt detdär tills imorrn men chansen är nog rätt så minimal haha, jaja!!
 
Efter jobbet tar jag bilen mot mamma, som för övrigt var helt igenimmad så jag fick var 5 sek turka av framrutan, lagom drygt. Väl hemma fick jag inte av skojävlarna, dom var sjöblöta och satta som en smeck vill jag lova. Mina krafter var vid denna tid slut för länge länge sen så då bröt jag ju typ ihop en gång till. Första lilla glimten för idag fick jag inte förens 17.45, Lägenhetsvisningen alltså. Nu är den avklarad och vi är båda 2 helt totalt kära! Vi måste ha den, det bara är så! Stort kök, STORT vardagsrum, stort sovrum, lagom stort badrum som är nyrenoverat sedan 2 år tillbax plus att det fanns badkar. Ända minuset var att balkan var rätt liten haha, men det skiter jag fullständigt i för resten av lägenheten var klockren. Givetvis vill man måla om osv, just för att skapa sin egen stil men själva planlösningen var grym. Lite annorlunda om man jämför med andra lägenheter som man sett eller som bekanta bor i men nu ska man inte vara för opptimistisk för vi var ju inte dom enda som var på visningen. Men hoppas kan man ju alltid göra :))

När vi var klara där så skulle vi vidare på mitt kalas, trodde vi ja haha, kom för i helvete inte upp för backen, vi satt fast, kom varken bak eller fram. Janne hade bussen och det var inte så smart tänkt men som sagt kan man inte tänka i alla lägen :P Efter 15 mintuters backning fram å tillbax och puttning kom vi iväg. Avslutade med lite kalas hos kusinen Evelina som fyller 5 år idag, lilla kikkan har blivit så stor! :D

Nu sitter jag här, är trött och sliten som jag vet inte vad, ska nog slänga mig i soffan strax! Plus att halsen fuckar ur mer för vraje timme som går, imorse var mina halsmandlar stora som tennisbollar och jag såg ut som en padda haha inte kul. Imorgon säger jag nej till jobb, måste få vila om jag ska kunna jobba på fredag. Ciao! e

260110

Som sagt så jobbade jag till 12.30 idag, sen stack jag ut till Hökåsen. Först plockade jag upp halvan sedan plockade vi upp småkottarna som var i skolan :) Käkade lite lurre oxo, okej det blev inte något av det där att laga mat men vi åt mûsli och macka. Det duger så fint så hih!

Hämtade upp mami från jobbet idag, eftersom jag skjutsa henne i morse och tog bilen. Ganska logiskt att hämta henne efter jobbet då va? hehe! Vi har varit hemma ett tag och en sväng förbi hälla oxo, jag köpte inte ett skit för jag har noll koll att engagera mig överhuvudtaget just nu! Trött, sliten, hungrig som en galning sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Vet inte ens vad det blir för mat? Hoppas på något riktigt gott för jag svälter typ snart !

Så idag hatar jag vuxenlivet totalt, även om jag o halvan imorrn ska på vår första lägenhetsvisning. Det gäller att ha kontakter vettni ;) En 2a på skogsvägen 17B! Värt att kolla känner vi iallafall. Får väl se vad som sker efter det besöket men först ska jag jobba 7.30-16 på Hemtjänsten och så kalas efter visningen! Något att se fram emot ivf och det gillar jag.
OBS! ATT JAG SOMNADE 20.00 IGÅR. Jag hann bara sätta mig i soffan för att kika på Outsiders med övriga familjen men inte då, somnade tillochmed sittandes haha! Då är man väl helt slut?
Sen sov resten av natten(fast jag förflyttade mig givetvis till sängen)och gud så skönt det var, lika trött imorse dock men det var gudomligt skönt så länge det varade mohaha!

Idag blir det nog inte mycket senare, skulle tro att jag käkar sen däckar rätt fint. Har ju trots allt en ganskalång dag framför mig imorrn, + att jag har ont i halsen vilket gör att jag inte kan träna åhh. Bara en massa tjata och gnäll från mig nu så jag avslutar med och säga pessimist? Javisst! / e

260110

Godmorgon!

Halvan jobbar 07.30-12.30! Och jag jobbar inte alls, men av nån konstig anledning vaknade jag 07.10..:S
Skälet till att jag inte jobbar är för att jag ska vara barnvakt och gå på begravning. Nu ska jag inget av dom. Jag skulle passa Theo medan Emme skulle knata runt på stan. Men nu skulle Christian vara hemma, får helt enkelt bli en annan dag! :) Sen har vi begravningen, den som gått bort är egentligen helt oväsentligt att jag nämner för ingen utav er vet vem det är ändå. Men jag har bestämt mig för att inte gå..jag hatar att se mina nära ledsna och fyllda med sorg. Det blir en dag hemma istället med lite städning osv.

Idag har jag pratar med massor av fastighetsägare, känns så konstigt att JAG pratar med dom. Är jag verkligen så stor nu att jag ska flytta hemmifrån? Men jag kan säga till er att jag är 100% redo att flytta nu. Jag har min andra halva med mig och vi kommer rocka i våran lilla lya! :) Mer info om detta kmr......

Imorgon ska jag jobba igen haha. Blir på Ormkärrskolan. Det var ett bra tag sen jag var där, men det spelar ingen roll man känner sig hemma ändå!
halvan kör på hemtjänsten imorgon igen..du är så duktig!

Hörs mer senare!
/M.


250110

Ojoj, dagarna bara springer förbi. Vet inte om vi lider av någon slags sömnbrist/sov/orkar EJ sjukdom. Ena stunden kan man inte ens sova, andra så är de det ända man gör + att man är helt seg. Tror att orsaken är nya joppet, men inte fan klagar vi på de nejnej här kör vi på uta ba helväte. Känner att det börjar bli dags att dra upp rötterna från Hökåsen crib och vandra åt de vuxna hållet.

Tänkte slänga ut lite kort info om våran helg!

Fredags, Jag jobbade till 16 och halvan till 20.30. Jag&Max plocka upp henne och hennes cykel på Haga äng sen drog vi ett rejält filmrullle-häng. Tyvärr däckade både jag och halvan på två röda så vi hann icke se mkt av filmen.............men hann se början iaf! Sen åkte vi hem och somnade snällt. Hörde av en fågel att denna kväll hade halvan ont i ryggen sin...hon hade nämligen inga inneskor som hon alltid brukar vara så noga med. Vilket resulterade till att hon fick ont som sagt. Därför hade hon lite kackig sömn i fredagsssss.. </3.




Lördags,
Vaknade en annan glad att det inte var någon från jobbet som ringt, så man i lugn och ro kunde fixa sig inför kvällen. Halvan knacka på runt 13-tiden, då hon hade med sig två klänningar och två kassar med saker haha. Vi åkte hem till henne igen vid 17, så vi kunde göra nå åt barret haha. Sen kom limon vi beställlt med riktning mot Stan och Limone. Mormor hade ju nämligen 60'år partajj! Här kommer några saftiga bilder!

Ebba och hennes vän kom en snabbis! =)

*fnizz*

Blev lite halvtrött där innan maten....men halvan lika fina som vanligt hhih

En ovanlig förrätt.......italienskt..

Kalvstek kan vi därremot rekomendera på restaurangen Limone, så gudomligt utsökt!


Söndag, vi softade loss hemma hos mig sen drog vi hem till ellan och chillade loss som fan. Vid 17.15 drog vi ett pass på friskis för första gången på 1 vecka pga av att ellan känt sig krasslig och det gick riktigt bra ;) Inte så jobbigt dock men vafan, motion som motion!

Måndag, Idag har vi båda jobbat. Ellan jobbade som planerat 7.30-15 och jag bliv inringdi sista sek för att jobba 7.30 haha, Chefen kom o plocka upp mig! Inte alla som har sånna chefer va? Höhö, det var nice och nu ligger vi ustlagna hos ellan efter en lång och kylig promenad hem från jobbet. Blir lugnt ikväll, Halvan jobbar imorrn och jag ska på begravning. Eventuellt barnvakt till lille Theo, vi får se :) Nu ska vi softa loss lite innan jag drar hem hehe! P&K M.


220110

Äntligen har man slagit sig till ro. Men ni har ju varit hemma hela dagen tänker ni då?
NEHENI! vid 10 tiden ringde de arbete både för mig o halvan. Halvan fick på Haga äng som hon inte jobbat på ca 6mån. Men det fixar hon, pratade med henne när hon hade lite rast. Hon sa att det var cool-lungt =)
En annan fick jobba på hemtjänsten och eftersom dt ar vår sista introdag igår så skulle jag gå själv...fick skitattack o svårt att andas innan jag kände mig lugn haha.

Halvan började klockan 13 och jag 11, så hon följde med mig runt o dela lite mat osv, inte in hos kunden men utanför :) du är så jävla bäst min älskling.

Det gick överraskande bra, tror fan det går lättare att jobba själv när man kan göra på sitt egna vis och sätt.
Slutade iaf klockan 16 och cyklade hem. halvan kör ett riktigt hästpass på 13-20.30!!!

Igår somnade vi ganska tidigt fan hahah...skönt! Men vaknade dock halv 4 av att det ran i näsan, helvete tänkte jag nu snorar jag sönder hela sängen, nono! kände att det kom mer o mer så jag börja lysa med nallen och såg att det var nose-blood!!!!!! OMFG! men orkade inte ens gå upp, men efter ett tag när jag märkte att de kom mer så gick jag upp. Och när jag kom in på rummet igen var halvan oxå helt vaken, helt sickt att man vaknade helt samtidigt :D så vi börja spela nitendo o flumma lite HAHA. Skratta som ett cp så man kunde ju inte ens somna om, sen helt plötsligt hade man somna!
Vi vaknade halv 8 och bestämde oss för att lämna Anton och Alva på skolan sen käka frulle! Sen kunde vi helt enkelt inte somna om så vi var vakna haha :) tur jag har min halva.

Imorgon ska vi fira mormor som kicka 60barre igår <3
blir restaurang o halvan är såklart medbjuden!

NU äre kvällsmat på listan! :)
BYE!/mallan.

Här kommer..

...en liten hälsning direkt från Rosenvägen 5, vi har alltid lika kul i Hökåsen som ni ser nedan! =)


Nu ska vi lägga oss o jäsa framför tv'n, är helt slut båda två. Hörs aldrig ! e

210110

Jojävlar ni vilken dag, vi började med att slita oss upp efter inte allt för mycket sömn, pölsade i snön med cyklarna gjorde vi ända från Hökåsen till Malmaberg. Fan vilka hurtbullar vi är, gått runt som två tokar på jobbet har vi också. Inte nog med det, gick vilse för första gången idag haha och jag fick panik men hittade snabbt min lilla gubbes lägenhet som jag skulle lämna lite Thé till. Som han sa Slutet gott, allting gott japp han var så nöjd så :)
Vi slapp cykla hem idag, fick ta Familjen Ahlgren's bil för Terese fick skjuts hem från jobbet som ligger 2 min ifrån vårat. Tjockt med nice bara så att ni vet, tusan vad mör man är i kroppen nu. Längtar tills träningen kan köra igång igen, tänkte återhämta mig ordentligt för en gångs skull så jag slipper bli krasslig nå mer. Äntligen har man lärt sig kanske? haha, 1 vuxenpoäng till mig!
Käkade nyss chilli con carne, ja det var ju gott men man fick ju typ hälla hela kryddkaret i marten så blev det bra sen. Nu städar halvan opp på sitt rum för i detta hus är det städdag på Torsdagar men när jag kikar ut ur rummet så verkar det bara vara Malin som fattat det! Nåväl, inte vårt problem. Idag blire chilley, åter kommer senare!

Ingenting för mig men jag vill ha! Så sant som det är sagt mohaha, e




200110

Shit, Nu sitter jag och halvan ute i Hökåsen och är äckligt jävla nöjda med dagens innehåll.
Vi har ställt klockan vid 10, tvingat oss upp fast sängen var sådär underbart bekväm enbart för att skynda till Rudbeck(vår gamla gymnasieskola). Det är nämligen så att världens bästa lärare Anna Fernkvist fyller år idag, Grattis till henne! Och eftersom vi var lediga och hon hade hål några timmar så passade vi självklart på att åka dit. Träffade massa gamla godingar och dom blir alltid lika glada, vi med ska ni veta :)). Vi avslutade med en Lunch på donken, Anna har nämligen inte käkat där på flera år tror jag hon sa, så det passade alldeles utmärkt att fira hennes födelsedag där tyckte vi :) Haha, vi är störda vi vet men folk verkar ju digga oss iallafall så det kvittar. Om du läser detta så vill vi bara säga att du är bäst Anna, men det vet du ju redan att vi tycker så puss till dig och även om vi vet att vi var bäst på hela dagen (INTE ALLS IRONISKA) Hahaha så hoppas vi att du haft en fortsatt trevlig dag!

Efter allt detta gick vi på stan en sväng, frtf samma skit i alla affärer så ångest över att man inte har nå pengar behöver man inte ha direkt. Skönt! Vid 15 vare bara att sätta sig på bajken igen för att pölsa fram i snön till jobbet, jävlar vad vissa gator är dåligt plogade, man blir ju galen. Dryper av svett gör man oxo, fräsht!!

Nu ligger vi ute i Häkåsen och har precis käkat lite lingongrova, proviva o äpplen samt fixat ihop matlådan tills imorgon. Vi går sista intro-dagen imorgon nämligen, 7.30-16 och det ska bli riktigt skönt.
Någon som kan fixa GPS till min mobil kanske? Haha! Så vi får väl se när allvaret drar igång(icke intro, vilket innebär totalt lonley). Hoppas på så snart som möjligt, redan imorgon helst så man bara får köra på!
Eh okej, nu ska jag klå upp mallan i Nintendo DS - Mario cart. Hon är sämst så jag ska nog låta henne vinna för en gångs skull, men psst säg inte att jag sa det jag precis sa för då blir hon säkert helt hjärtekrossad. Men först en liten härlig bild för att avsluta inlägget så snyggt som möjligt, pöss e


180110

Hardwork idag 7.30-16 och det har gått bra för oss båda två om ni ville veta det. Jag börjar tröttna på att gå intro, känner mig som en jävla svans men det är väl lika bra att gå tis,ons,tors för sen när jag ska gå själv är jag nog inte lika stor i käften haha! Det enda som oroar mig, som jag nämnt tidigare är hur vi ska hitta alla små gator och hörn överallt? Som sagt är alla nybörjare någon gång men fan, bara att köra på ju!

Vi tänkte faktiskt gå till Ica strax, inhandla något gott för stålmannen verkar ju vara på semester haha. Nej men ärligt, cyklar fan till jobbet och hem(Gryta till Malmaberg) + att vi cyklar elr går runt som idioter på jobbet, i trappor hit och dit. Iof är det mycket hissar men man vill ju ta trapporna så mycket det går, och just jävlar ja, uppförspackar finns det sjukt gott om.. Hungrig på jobbet blir man inte heller, inte jag ivf. Har ingen aning om varför men man har väl fullt upp med annat antar jag hehe!
Nu ska vi möta upp lullan sen blire mumsmums plus myspys, & glöm för fan inte ph ikväll. e

170110

Igår åt vi en massa godizzz(jag sa ju att hon inte var omöjlig) och bara slappade exakt hela dagen, kvällen och natten. Vi bestämde oss för att ligga i sängen hela dagen idag och det har vi verkligen gjort, åt frukost vid 14 sen la vi oss direkt igen. Satt iofs vid datorn en snabbis men det räknas inte, va nyss ute och tog min första nypa luft för dagen och klockan är 19.40, det var enbart för att röka en ciggarett! Den satt fint, för fint, tyvärr men vad ska man göra liksom? Den dagen, den sorgen som brorshan brukar säga!

Imorgon jobbar jag och halvan 7.30-16, frtf Intro.. Vilket börjar bli lite långtråkigt men vi har våra planer, ska ta kartan och bege oss ut innan Torsdag så vi är så förberedda som möjligt när vi ska ut och jobba på egen hand! Jag gillar det när jag tänker efter, skönt jobb och alla, okej kanske inte alla men dom flesta är så tacksamma frö det man gör! OCH JÄVLAR, Vilket lokalsinne vi kommer ha efter 1 månad, ojojoj vad vi ska slita. Nu gäller det, vi kan, vi vill, vi SKA! Ps, Avslutar denna kväll med en annan del av köping :))

& Fuck off till ALLA som någonsin tvivlat på oss! We are the best, fuck the rest.  e

260110

Idag har både jag och halvan typ setta och slappat hela dagen framför denhär jävla burkjävlen, fast hon har setat hos sig och jag hos mig. Vi har haft ganska skoj åt en massa könstiga grejer och människor, som vanligt då med andra ord! Snart kommer hon förresten hit men vi har inte den blekaste om vad som händer senare, får väl se. Något mysigt blir det, nyktert och härligt :) En godizpöse skulle jag vilja ha och är 100 procent säker på att hon inte tackar nej, så det blir det garanterat.

..Igår somnade jag förresten vid cirkus 21, blev väckt av lullan 23 och hon ville ha skjuts hem från fest på Hässlö. När jag vaknade kände jag hur trött och slut jag var, täpt i ena borren slet jag mig upp ur sängen, ut i kylan och in i bilen för att hämta en fulltankad lillesyster! Jag säger inget så har jag ingenting sagt men vi slogs igår och hon mins ingenting. Tänk vilken tur att hon har mig va? Fast nu får hon sluta ta mig för givet, detdär fungerar ju inte, även om hon blivit mycket bättre så vill jag aldrig mer se henne i skicket som hon var igår. Ni kan ju förstå själva om jag var tvungen att sänka henne, jävla ungjäveln men älskar henne av hela mitt hjärta gör jag allt ändå!
NU är hela jag total förkyld, näsan rinner konstant och jag har ont i hela ansiktet. Suck! Usch vad tråkig information ni fick i detta inlägg märkte jag nu, bara för det så lägger jag upp lite bilder som vi tog idag. Jag blev lite halvstylad o plåtad av lullan, bara på skoj sådär men damn vad hon har talang alltså! :))











Nu kom halvan fan, det blir lite chilleyyyy sen får vi se! pörre / e

150110

Idag har varit en händelserik dag för oss båda. Vi började 07.30 imorse och var grymt trötta! Vi färdades på cykel oxå. Tacka gud för att det inte var så kallt. Allt har gått bra idag, tror vi både lärt oss ett och annat. Jag orkar inte skriva allt nu men kan kanske ta de imorn, är så trött nu att jag tänkte slänga mig i sängen. Halvan sover nog redan :)

jag vet iaf att jag inte klarat jobbet utan min andra halva, vi kan disskutera och hjälpa varandra jämt. Så jävla skönt att ha henne där!

Efter jobbet gick vi på ett grymt pass som tog alla krafter haha!

Imorgon äre träning igen! Skönt med en ledig helg, nästa helg tänkte vi bara jobba förmiddag på lördag om de går så vi inte missar de viktiga på kvällen :)

pusss/mallan.

140110

Intro dag 1 avklarat och det gick förvånansvärt bra för oss båda, det ända vi inte förstår är hur fan vi ska hitta överallt? haha, så dåligt lokalsinne som vi har får man ju fan skämmas över men det fixar vi ska ni se! Just nu verkar det som om att det skulle kunna funka, iofs så har vi alltid någon med oss och behöver typ inte använda våra hjärnor själv ännu så det är ganska slappt men ändå. Ska be imorrn om att få ta lite mer ansvar osv, tänka till själv annars kommer det garanterat aldrig gå när vi om 5 dagar är klara med introt! Ny och fresh deligering har vi fått också, så vart vi än är, om vi byter enhet så får vi ge medicin m.m i ett år från och med idag, så skönt. Det är nämligen ALLTID lika tråkigt på dom mötena haha!

Nyslingad i skallen är jag också och det blev fräshare än farsan typ, Tack för det Sannis!
Nu däckar vi, jobba 730-16 imorrn och vi ska cykla dit. Fy & fan, men skare va så skare! btw så drar vi ett Medel75 på björnö 17.15 imorrn så vi sticker dit direkt efter jobbet, det jag vill komma fram till är att vi hörs aldrig typ!

Från och med nu kommer vi aldrig ha tid, elr jo men endast fre,lör denna helg för sen är vi alldeles för upptagna. Jobben kommer rulla in och nu jävlar gäller det, vi ska bort, så äre bara! Nu ska vi lira vändtio så att vi blir lite trötta, det blir en lång dag imorrn som sagt! / E&M


e uppdaterar!



Efter många om och men så har vi lyckats boka denna stuga mellan 8-9 april, Ge-kås camping, Ullared here we come. Finally, and only Girls are welcome on this trip! Jag säger bara en sak och det är att det inte finns någon som är så otroligt virrig när det gäller min mamma och datorer haha jag får lika mysket spader varje gång! Hon är söt ändå, men usch så osams vi kan bli när hon inte ger sig och jag vet att jag har rätt :P.. En annan sitter ju trots allt vid datorn varje dag! I vår stuga blir de jag, lullan, mamma och virve tror jag, familjen boströms kvinnliga gestalter är oxo på, samt moster annica och emmelie, hoppas lillen följer med! Jag tror det blir vi, men som mamma sa: Det är alltid fler som hakar på i sista sekund så det ska bli en riktigt trevlig liten resa på 2 dagar tycker jag :))! Har man något att se fram emot och det behövs verkligen!

Imorgon går jag och halvan vår första intro-dag 9-17 på samma jobba, malmabergs hemtjänst. Har inge förväntingar eller förhoppningar förutom att det går vägen, att det är något för oss. Skulle vara så underbart, det behövs också just nu känner jag! Något nytt och fresht, som är långt ifrån allt annat om man säger så...

Fick ju fan tacka nej till 19 pass på ormkärr, som jag blev erbjuden idag, 1 timme innan dom ringde om det andra jobbet. Så jävla typiskt, :( 9-16 varje dag är inte dåliga pengar plus att det är på gryta och mitt älsklingsställe! Snacka om ågren, eh ja! Men men, Jag kan tyvärr inte överleva på vikare-lönen resten av livet, kommer man ju ingenstans på och det börjar bli dax att röra på påkarna snart känner jag. Så detta blir en stor chansning från vår sida men det är sånt man får ta om man vill komma någon vart här i liet. Ormkärr kommer ivarjefall ringa oss så så fort dom behöver jobb sa Kerstin, vi är ju prio 1 jag och min halva. They love us and we love them, så det blir med all säkerhet lite kombination mellan olika jobben. Ska egentligen inte sitta och skriva såhär, som om jag vore värsta hjälten och orkar/kan allting men nu jävlar. Ger inte upp i första taget, men är väl härdad. elr?! 

Funderar på att dra till Ica, är fett zzzzzzzugen på en viss sak! Host* / e

130110

Nu jävlar händer det grejer här ska ni veta, o när vi sitter som mest uppspelta ringer det dolt nummer till oss båda. Nervösa och jävliga ska vi jobba 12.30-16.30 båda två på ormkärr, lovely! Kommer ju gå som ett totalt nervvrak, det skulle verkligen vara vad jag behöver just nu, "det" som jag pratar om som jag tyvärr inte kan skriva ut än! Vore ju kul omdet kunde gå vår väg någon gång..Håller tummarna gör vi ivarjefall :)) 

Såhär söt kommer jag att vara idag på jobbet hihii, pöss! e

e uppdaterar!

Efter barvaktandet, skjutsa hit och dit, 2 medelpass(Hultan du var grym! Be proud:)) för en stund sen, en dusch och äntligen min efterlängtade mûsli så är jag totalt slutkörd. Jag sitter här och nästan somnar känns det som men måste hålla mig vaken tills PH är slut haha, får absolut inte missa det!
Ps, Vi har magsjuka här hemma, Anders är har tydligen spytt hela eftermiddagen fick jag veta när jag kom hem. Mindre kul, o jag ber på mina bara knän att jag inte smittas för det är verkligen det värsta jag vet. Usch vad jag hatar det, man är inte kapabel till något annat än att spy och må illa konstant! Fyfan!

Nog om de tramset, här kommer bilderna från idag. Theotuss jag får bara inte nog av dig,& jag har även gett honom smeknamnet "lilla kiisen" utan att veta varför haha! De bara slinker ur mig hela tiden, :P..






Imorgon ska jag gå en lång lång morgonpromenad för mig själv med musik i öronen. Bara rensa skallen, stanna upp och tänka till dvs om jag inte jobbar men det tror jag faktiskt inte. Och efter det ska jag mysa med bigsis hela dagen, nu saknar jag henne riktigt mycket. När vi sätter igång vet man ju aldrig vad som händer så vi får la se hihi! 

Back to PH, sen drar jag en fet däck kan ni ta o skriva upp! / e

e uppdaterar!

Nä, de blev inge morgonpromenad pga av att vi fick länga familjen Ahlgren's bil men två medelpass senare är en sak som är 100% säkert. Jag och min andra halva är riktiga krigare vet ni ju, klart vi måste leva upp till det vi påstår oss vara ;).. 
Men inte är vi bittra för de nej, istället har vi myspyst hos emme & Theo, barnvakt åt lille prinsen är vi medan emme är ute på viktiga ärenden. Ännu mer myspys tycker jag, vi har hunnit med att gå till affärn, käkat och nu sitter vi här. Fadern i huset kom nyss hem så nu ligger lillen o gnyler så sött hos honom! Modern i huset haha, kommer hem snart och då far vi iväg och tränar! Ps, idag blev de macka med sallad,paprika,ost,skinka och en liten grillad kyckling(för endast 14kr) på de som vi delade på, Mums verkligen!

Vill bara säga att jag är väldigt glad och stolt över lille Theo, finns ingen finare än honom. Mysigare kan ju bara ingen vara, Kärlek till honom och modern hans! / e

120110

Igår efter gymmet for vi hem till Michaela med familj(Michael,Stephanie&Theo) för att buselibusa lite. Det är verkligen alltid och då menar jag alltid fullt hus hos dom, trevligt men jag förstår inte hur dom orkar. Som hag sagt 2 dagar i rad, TUR ATT VI ALLA ÄR OLIKA! HAHA!

Nu har jag vart vaken någon timme och ska börja göra mig redo för en morgonpromenad, först möter jag upp mallan och så beger vi oss mot emme. Det är tänkt så att vi ska vara barnvakt åt lille prinsen, :) Det blir super, vi blir säkert kvar ett bra tag, tills vi ska tränna skulle jag tro. Vi drar ett medelpass kl 18, sen joinar vi givetvis Anna Hultgrens preimär på Björnövägen 20.00-Medelpass! Kötta!!!!!!

Har ni tur så kommer jag hem med lite bilder, dom daskar jag isåfall upp vid 22 när jag är fördigtränad och klar för denna dag! / e


!!!!!!

Life is a bitch, get used to it. nu drar vi till gymmet o pumpar rumpa, hörs aldrig!

Uppdatering av M.

Vi har överlevt projektet med Ellan's sängben utan blåmärken eller någon annans slags misshandel. Halleluja!

110110

Just nu har vi snickrat ihop Ellan's nya databord. Hela huset höll på att slås i tusen bitar. Jag är gudomligt glad de hela slutade med endast några hammarslag och en trådlös telefon.....kanske att nå blåmärken dyker upp men de är smällar man får ta.. jag är van så att säga. =)

Idag har vi gått en morgonpromenad där vi möttes halva vägen. Sedan gick vi en bit till så ska vi summera hela prommen så blev det ca 1½ timma. Sedan åt vi en stadig frukost på actimel och proviva och den hemliga ingrediensen. Så nu är vi nöjda och glada...vi funderar på att sätta ihop ellan's nya sänben oxå men den stora frågan är om vi vågar för detta projekt kan pågå i flera timmar och mer blåmärken.
Men den risken får vi fan ta!

hörs om nån timma om vi överlevt detta.........det är fortfarande oklart.

HEJ/MALLAN.

100110

Igår blev det bara en långpromenad och lite ätardag hos halvan. Vi har mkt på gång nu så vi kunde unna oss denna helg. Det blev mysigt och vid 1-tiden åkte vi för att hämta Lullan på hässlö, sedan däckade vi på de!
Vi ställde klockan på 9, i hopp om att kunna gå en promenad och äta frukost. Varken jag eller halvan har nå problem att gå upp på morgonen egentligen, men just denna helg har vi helt enkelt sovit ut. Tror vi båda behövde de, I vilket fall som helst blev det inte allt för sent, vi traskade ut runt 11. Sedan åt vi en bra och stadig frukost för att sedan bli uppplockade av Mammamichaela x2. haha. (för hon har 2barn) Det var så länge sen vi träffade henne och de små liven :) Alltid lika kul att se dom!

Vi var hemma hos dom nån timme sådär sen drog vi på vårat favoritpass med Angelica. Gud jag blir alltid lika pepp att köra hennes pass!! Och som halvan sa idag till Michaela som inte tränat på länge, de var modigt av henne att de första hon gör är att köra ett medelpass..hon va duktigt oxå! :)
Efter träningen åkte vi hem till Mammamichaela igen, där åt vi och lekte med barnen tills de skulle sova. Och vi vuxna skulle göra lite grejjer som vi hade planerat sedan innan träningen..nämligen tatuera oss!!!!! Michaela's sambo är tatuerare och verkligen duktig. Nervösa som vi var tog vi oss i kragen och gjorde följande;

Halvan gjorde alltså 3 stjärnor som står för hennes mamma, och två systrar. Jag gjorde ett hjärta och det står väl som de andra hjärtat jag har, ensamkärleken, modet,vänner och familj (vet att pallon skrattar) haha. Nejdå men de står för min familj kort och gott..kanske nån enstaka vän!
Innan vi gjorde detta var vi nervösa eftersom vi trodde de skulle göra sjukt ont. En annan gick ju o nöp sig på stället innan så man skulle bli bedövad men de behövdes ju inte ens, för det gjorde inte ens ont!! jag satt ju och tänkte på hur ont de gjorde på foten men detta var ju INGENTING vissligen var tatton inte så stor och tog 2min men ändå! Hade ju halvan i handen oxå då klarar man väl allt! ;)

Och nu ska jag säga en sak, både i fredags och idag har vi umgåtts med barn och halvan är så otroligt duktig med dom. Jag har sagt det till henne, så som hon ser och gör allt. Sättet hon är med dom, hur hon säger till dom att de gör fel. Hon är otrolig. Jag är så imponerad så det finns inte. Hon är verkligen perfelt barnvakt det vet jag. Och barnen lyssnar på henne för de fattar på nå sätt att de är hon som bestämmer. Ah nu skulle jag kunna skriva en hel bok om de oxå. Men ville bara att ni skulle veta!

Nu ska jag försöka sova, vilket har varit lite halvdrygt i helgen för det känns som om jag vänt på dygnet. Och om jag ska jobba så orkar jag INTE gå trött!

Ses och hörs imorron!!
/Mallan.

090110














Såhär mycke mys hade vi igår, jag och mina brudar samt lille prinsen :) Var väl hemma vid 2tiden, o jag drog en däck direkt tyvärr haha!

Idag har vi glott enda sedan vi vaknade(11tiden) och jag har sjukt ont i huvudet, kroppen och är öm överallt, hoppas för all del att jag inte blir sjuk. Fyfan isåfall, skulle verkligen vara så jobbigt så jag får lov att hålla tummarna! Skulle ha slinga barrét idag men så blev de visste inte, ibland blire ju så..Vi tare imorrn istället för såhär kan jag bara inte gå längre, samma visa varje gång haha!
Fast jag bärjade tveka lite idag när jag läste i en hälsokost-tidning här hemma där de stod att man ska ha utväxt nu till Våren! De är så inne, o då skulle ju jag passa perfekt men ärligt talat så hatar jag de haha! Så vi får se imorrn, tror nog de blir slingor ivf.. / e

e uppdaterar!

Sitter nu hos emme&Theo efter en lång dag som bestått utav hard work 7.30-16, puls/medel/intensiv 75min och kylling till kvällsmiddag(kyckling haha)..Vilket jävla pass, så undebart jobbigt att man vill spy, samma som i Tisdags mohaha vi pressar oss till max nu ska ni veta!
Det kan ju varken bli bättre eller mysigare än detta, lillponken kissade idag när jag bytt och gjort rent, samt smörjt in haha nu förstår jag hur emme känner sig flera ggr om dagen men jag var absolut INTE bitter för de :) Just nu ligger han och sover i Lullans famn, emme ute på en promenad med en vän. Ne, nu vaknade han till så ska väl gå ut i vardagsrummet och vara lite social :) / e

080110

Halloj!
Idag vaknade jag minst 4ggr innan jag bestämde mig för att gå upp. Vaknade av att våran jävla katt satt i sängen, fick frispel för ha va så jävla dryg. haha.
Iaf idag har jag städat och diskat osv...hämtat Alva på förskolan fast jag egentligen skulle hämta anton pga att han hade ramlat och slagit i tänderna och blödde. Men han ville verkligen inte hem så jag tog med mig Alva som gärna honka med hem. Det var ingen fara med Anton han hade varit hos skolsyter oxå! Har upptäckt att jag har ont i axlarna, är helt stel. Antigen äre sen träningen igår eller så har jag sovit kepigt..

Pratade med halvan på lunchen, hon jobbar på! Och visst går det bra, precis som alltid. Alla är så nöjda med henne och det försår jag mkt väl. :)

Nu ska jag leka med Alva för hon säger att jag ALLTID sitter vid datorn haha vilket stämmer delvis. Sen har jag packat träningsväskan för idag blire träning för hela slanten. Ska hämta halvan klockan 4 sen drar vi och maxar ett pass! Senare ikväll åker vi hem till Emme :) dt blir fint som snus! hahahaha.
Hörs senare!
Puss Mallan.

070110

Läste precis att man ska förberedda sig för ljusare tider, äntligen!
Ja, denhär bloggverksamheten har varit lite svajig nu på senaste dagar. Men det ska vi nog ta och ordna upp igen.
Imorse vaknade jag kvart i 7 med världens jävla huvudvärk, kul jag som somnade halv 4. :S
Halvan jobbade på som fän idag, 9.00-16.15! Gick alla tiders för henne! =)
Jag åkte hem till Emme och Theo, vi mös mest hela dagen och de är ju de bästa så!
Vi bestämde oss för att gå till gryta, Emme skulle hälsa på sina päron och jag skulle möta upp halvan för att vi skulle åka och träna. Idag var det verkligen vårat favoritpass med Angelica. Det är bara för att vi kan alla steg och allt är så jävla bäst som vi gillart! Efter det passet kom halvan's mami och plocka upp oss. Vi åkte hem till halvan för där skulle jag bli hämtad senare, så jag fick hem min jävla cykel. Mitt jävla lås hade ju frusit så man fick ju dra hela hojjen till bilen(jävligt drygt)..............

Imorgon jobbar min käraste halvan 07.30-16.00! Hon är så duktig :)
Sen blire ett specialpass då vi kör så hårt att vi typ blir köttade!! men de gillar vi! ;)

Nu ska jag sova för jag är så trött.
Lovar att uppdatera imorn, för jag ska städa hela daaaaaaaaan! :)

Pussar från mallan som är så jävla kass på skriva blogggggg.

...

I förregår tränade vi ett tjockt nice pass, var ute o gick osv. Jag ringde även några samtal och fixade lite grejer så nu är de gjort, skrev en platsansökan också hehe. Gjorde en massa bråå grejer helt enkelt, var förbi apoteket en sväng oxo så nu är de fixat :) Sedan drog vi en skön övernattning hos Halvan min, somnade snuskigt sent och vaknade upp vid 12 igår, mindre kul..

Igår gick vi morgonpromenad sedan degade vi i sängen hela dagen tills vi skulle iväg o köra ett som jag trodde var ett medel/mixpass 75 men fyihelvete så fel jag hade, de var nämligen ett puls/medel/intensiv75! Uppvärmingen var som kondition, styrkan va som gud vet vad typ marinkoren elr nåt i 15 min haha och som om inte de vore nog? Jo, de kan man ju tycka men inte det. 11 låtars kondition, tänk att en låt är ca: 3 minuter oxo, ärligt talat så trodde jag att jag skulle de men de var grymt kul. Inte en enda vattenpaus för vattenflaskan hade man ju glömt hemma, som vanligt dårå!

13dagsafton idag=röd dag så igår var vi ut och firade lite, förkaka hos danne sen blev de slisk. Ojaa, sliskit blev de, o de gillar vi så tummen upp! Fan, vi dansar som aldrig förr nu för tiden, älskar de, att dansa av sig allt om man nu kan säga så! Hamnade även på efterkaka, till 7 på morgon orkade jag sen drog jag oxo en däck, konstigt när en dryg jävla person ska hålla en vaken haha men de är smällar man får ta. Ansikte!!! Jag som behöver min skönhetssömn o allt..

Innan vi begav oss hem gick vi förbi Emme, Theo & Christian och lille korven som blivit grymt stor konstaterade vi, väger ju faktiskt över 5000 gram nu. Ingen tjockis utan en riktigt lång kille istället och de diggar vi, man vill väl inte ha kycklingklubbor? Nej, Uscha!! Vi höll på lite i tvättstugan osv, de va himlans trevligt må jag säga! Nu sitter jag här, ska snart lägga mig och glo rätt upp i taket medan halvan jobbar 15.30-20.30! Helt död, får se om jag orkar ta mig ut på en promenad senare men tror verkligen inte de för orken ligger på nollgångernoll plus att de är svinkallt ute! / e


4 flugor i en smäll!

Okej, om någon undrar så har jag och min kära halva typ legat i koma från nyårsafton ända tills nu så ska göra så gott de går för att ge er en så bra förklaring som möjligt om vad som hänt under dessa dagar! Vi börjar med Nyårsafton, försöker säga så mycket om kvällen som möjligt med bilder som ni vet men det brukar alltid sluta med lite text undertill så vi får se vad de leder till denna gång hehe..






















































O så kommer eftertexten såklart, som jag sa..Kort & Gott så hade jag en yberskön Nyårsafton med en massa härliga släktingar och vänner, de kan ju bara inte bli bättre en sån morsgris som jag är mohaha!

I Fredags låg vi verkligen i total koma, gick till pizzan och till pepsi för att köpa godiz sen rörde vi oss inte ur fläcken. Sov i princip hela dagen bortsett från de, jag somnade för natten kl.22 så trött var jag minsann!

Igår/Lördag var vi lite piggare men inte alls mycket, låg i sängen hela dagen och väntade på bättre tider typ och de kändes som att vi ville ligga där i minst en vecka till, utan problem. Men istället gick vi 1 timmes promenad sen begav vi oss mot donken, jag, halvan o lullan och vi slängde i oss lite snask, givetvis hade vi köpt en massa godis innan oxo för att sedan bege oss hem mot en "mamma-ledig" emme! Vi prata i timtals, shit var tiden går fort när man har MYCKET att prata om! Så vid 6 imorse somnade jag, halvan vettefan men tror inte hon var så längt efter mig faktiskt hehe!



Idag har vi legat som zombisar i sängen all day long, still in koma men inte riktigt som tigare tack och lov. Vårt nya liv har startat, ett nytt år, nya tag, nya löften, nu kör vi. För att inviga vår lilla pakt så körde vi ett Station/medel 75 på frille, de tog som in i helvete idag kände jag vilket inte är så konstigt när man levt som en jävla semesterfirare i 3 dagars tid! Såntdär märker man av fort vettni, och klockan är nu 02.20 på natta, här sitter jag klarvaken. Wtf is this lixom? Och ja, jag är trött, ryggen värker så mycket att jag känner mig som en ihjälbaknad ostbåge men ändå kan jag inte somna. Gud vet vad jag setat här och gjort, ni skulle allt bra gärna vilja veta va mohaha men inte det. Så detaljerade ska vi inte va, en cigg påre här såå...För nu märker jag själv att jag babblar på alldeles för mycket och inget vettigt kommer fram! Se you tomorow, Ciao e.

RSS 2.0