Update.

La nästan precis på luren med höger halvan. Hon slutade jobba för cirkus 45 min sedan. Hon berättade för mig att det hade gått jättebra att jobba, värsta supersnabbablixten. Kunde tillochmed prata flera ggr i telefon idag, :D fett duktig tjej!
Ikväll blir det lungt för oss båda, behöver våran skönhetssömn faktiskt haha. H-halvan börjar 7 och jag börjar 14. Kul att vi går helt om varann, =( men kanske hinner ses imorgon något, hihi.


                                                                                    
  jag&min lilla solstråle



Idag fick jag tillochmed beröm av självaste BOSSEN, deni! Kände mig faktiskt en aning duktig då haha. Men jag är så jävla sjukt trött på att jobba och tänk att de är verkligen de jag ska göra i typ 45år till?? :S

Nae, lite ledighet och resor och massa spontana tripper osv skulle muttra upp oss nu, :D Aug ska verkligen bli våran månad haha. Och september. Bara att bita ihop!!


Idag har jag gjort en ny kategori med bilder på mig&ellan. Men jag la inte in nå bilder ännu, upptäckte att ellan har så jävla mkt bättre och mer bilder än mig så vi kan fixa det hos henne nån dag, ;)

Jag har verkligen insett en sak, man blir så jävla flottig i ansiktet när man jobbar med äldre och det är sant!! + att det är så äckligt.

NU ska jag se på ice age 3 och försöka fundera ut hur jag ska göra så mitt rum blir trivsamt ist för att det ska kännas som om man sitter instängd i en cell.

seeee you!
/mallan.


ps till den lilla kommentaren som vi fick nyss, det kommer mer bilder haha! =)


PS

Jag har namnsdag idag och namnet Elin betyder lysande.

310709

Sitter på jobbet, surra nyss med halvan som slutar om exakt 32 min. Klockan 4 alltså, själv jobbar jag till 21 ikv och det blir inte mycke annat denna fredagkväll eftersom jag jobbar 07-13 imorrn. Ledid söndag tack och lov, så morgondagens kväll kan nog bli helt okej rolig. Får se vad som händer mohhoho! Ni undrar säkerligen varför jag sitter här men det är för att vi inte har spec mkt att göra, tvätten, disken, städning, dukning och alla som ska ligga ligger redan. Alla är helt slut verkar det som och vi sitter typ och väntar på att middagen ska komma. Så jag får passa på att sitta o roa mig här en liten stund, dom andra kikar på tv och har kul, jättekul t.o.m!
Ps, Färgen i Lullans rum blev riktigt nice. Bara nytt golv och inredning kvar, sen äre MIN tur!

Innan jag drar mig skulle jag vilja tillägna en liten tanke till mina kära polare knugen och emelie T som är i London för tillfället och dom ska veta att jag tänker på dom. Jag skulle vilja ringa elr så men det är med all säkerhet aldelles för dyrt och jag tänker inte ta några riskar haha. Dom åkte i Torsdags & kommer hem på Söndag, fyfan vilken upplevelse det måste vara! Hoppas dom har det bra och att plånböckerna inte svider allt för hårt redan haha! Herrå! / E

update

Klockan är strax efter nio och jag sitter med bärbara i knät. Har sovit några timmar, behövdes verkligen och aldelles nyss har jag färgat lullans hår så nu blir hon brunett igen. Jag personligen tycker att lullan ska ha blondt hår men hon ska ha det som hon trivs i, blir ju bäst då! Har väl inte spec mycke attt skriva eftersom vänstra halvan redan updatat lixom, men gårdagen var riktigt nice ivf. Jag hade riktigt roligt och träffade på en hel del som det var ett bra tag sedan jag såg, kul kul.. Det ända jag ska göra nu är att kolla klart på simon och thomas, duscha och dyka ner i dubbelsängen! Börjar inte förens 15.00 imorrn, så jag kan sova ut + gyma! Perfekt start på dagen enligt mig, då är min i lagom bra form tills jobbet hoppar igång!  Ps, ska eventuellt hjälpa till att måla klart lullans rum imorrn också, om jag hinner. Kommer bli riktigt fint tror jag (= Fan, jag tycker det är grymt kul att måla. Kanske skulle bli målare ist?

Förresten så läste mamma nyss på internet att det ska bli varmt i Augusti. I slutet av månaden kommer det bli upp till 25 grader och gassande sol och gissa vem som är totalt ledig då? Jo, jag & det är jag så jävla mycke värd! Håller tummarna så hårt jag kan! / E

300709

Godkväll allihoppa! =)

Sitter på jobbet just nu, har min efterlängtade rast..halvan och lulu skulle komma förbi, men jag tror dock att halvan somnat så sött. Men jag låter henne sova eftersom hon faktiskt började jobba klockan 7 idag och vi var ut igår!
Som sagt, igår drog vi hem till Sannis då sofia kom oxå! Där fixade vi till oss lite sen drog vi oss mot bill&bob dit även johanna kom, =)

Beställde in ett hel-rör med cider, :D fyfan inte ofta man har råd att köpa sig något ute..men nu när vi jobbat och slitit är vi verkligen värda de, ;)
Iaf röret tog slut ganska snabbt så vi bestämmde oss för att dra till sjökrogen. Johanna drog hem och sannna&sofia till pluto, men jag och ellan + maxa&cricke drog till sjö.
Där var det faktiskt ganska mkt folk. Och något att dricka hade man ju hela tiden, hann med de mesta;
- dansa
- skratta ihjäl sig
- se fula människor
- smygdricka på toan
- dansa tryckare med ell.
- osvosvosv :D

Efter krogen blev det lite BC säger bara xxl så har man fått ur sig det! Vid halv tre tiden tog vi taxi hem och ja, vi däcka direkt!!

Imorse vaknade jag av att de var så ljust ute, kollade på klockan, 07.15 och ser att ellan ligger brevid mig. Stackarn försov sig några minuter...men de löste sig, men de var ju såklart eftersom hon är så jälva braa! Jag har nog mest sovit hela dagen tills ellan kom hem igen!

Nej nu ska jag snoka vidare...vill ba åka hem haha men slutar 22.00! SUCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.

Fan va jag längtar till att sticka utomlands!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)

See you
/mallan.

UTGÅNG

GÅNGER TUSEN SÄGER VI, Börjar ju bara 07.00 imorrn bitti men vem fan bryr sig liksom? Har jobbat och gymat idag, nice! Så nu är man jävligt fresh, ska fira fialottan på billan&bobban ikv sen får vi se vart kvällen bär oss! Ses i dimman gör vi iaf!
/ E&M! We are the best, fuck the rest!

290709

Tjena tjena.

Här sitter jag, på min enda lediga dag denna vecka. Imorgon börjar mördapassen, tors-tors.
Kom nyss hem från ellan. Hon drog och jobbade imorse klockan 8, så duktig!!. Jag fortsatte sova till iaf 10, skönt =)

Igår blev det promme för hela slanten, helt skönt att bara gå o snacka lite om vadsom helst,sen ringde ellans moster och fråga om vi kunde hämta en tjej o kolbäck som tjabblat lite med sin pojkvän. Och det gjorde vi. hahaha. Efter de blev de en aning sent, så jag sov kvar på minkvägen.  Och ja, vad ska man säga, vi har ju alltid så jävla roligt! =)
Planerade lite spontana resor sådär osv, :D fan, Aug ska bli helt skön månad hoppas vi på..sen blire utomlandsresa oxå! :D

NU ska jag se på Ice age 3 och vänta på att halvan ska sluta jobba! =) Då blire gymgymgymgym!

seeeee you.
/mallan.


"Man måste ända ner på botten för att ta sig upp"

"Man måste ända ner på botten för att ta sig upp", Var Per "Pappa" Petterssons eviga svar på varför han inte sökte hjälp att komma från livet på gatan.

Ur minnesalbumet av min pappa:

Sida1:
Tillägnat minnen
av
Per Pettersson

f. 23 maj 1956
d. 31 mars 2005

vid
begravningen
i
S:t Ilians kapell
måndagen den 2 maj 2005

Sida2:
CERMONIEL

Inledningsmusik: Tears in heaven
CD
av: Eric clapton

Psalm 248: Tryggare kan ingen vara

Begravningsakt

Psalm 249: Blott en dag

Avslutningsmusik: Metallica

Officiant: Torval Bergwall

Organist: Per-Anders Berg

Sista hälsningar av nära och kära:

Sov gott lilla Pappa.
Matilda, Elin, Malin

En sista hälsning
Mamma och Pappa
Hans
Mormor

Sov i frid.
Kerstin
Paolina och Leif
Rosanna och Heikki

Låt blommorna viska ett sista farväl
Pernilla och svenne
Barnen

Sov i frid.
Carina
Britt
Michael och Virve
Annica och Leif
Carola, Caroline
_________________________________________________________________________

Ur VLT Tidningen Torsdag 24 November 2005:

En bild på min Pappa fanns på första sidan och under det en text:


För åtta år sen var Per Pettersson en stadgad småbarnsförälder: I våras hittades han död i ett förråd i city. Per Pettersson var en av de hemlösa missbrukare som lever sitt liv på Västerås gator: Han blev bara 48 år.
_________________________________________________________________________

Rubrik i tidningen: På åtta år förlorade Per allt.

"Man måste ända ner på botten för att ta sig upp", Var Per Petterssons eviga svar på varför han inte sökte hjälp att komma från livet på gatan. till slut nådde han en botten. Men den va omöjlig att ta sig upp ifrån. han dog i ett förråd på timmermansgatan. Ensam och inlåst i ett litet mörkt rum tog livet slut för honom.

I västerås lever 40-50 personer mer eller mindre på gatan. De sover där de kan finna ett krypin med värme. Ett soprum, en offentlig toalett, ett parkeringshus, en källarskrubb. de är nästan alltid missbrukare, som har förlorat allt. de orkar inte leva upp till de krav som samhället ställer för att erbjuda en säng om natten. Det senaste året har 10-15 åren av Västerås tunga missbrukare avlidit. en av dem var Per Pettersson.

För åtta år sedan levde
han ett vanligt Svensson-Liv på Gryta, han var plåtslagare och Pappa till tre små flickor.
Bilderna från småbarnstiden finns samlade i en stor kartong hos den familj han lämnat efter sig. Han finns inte så ofta med på bilderna, det var han som brukade hålla i kameran. Men här och där i lådan fattas det kort och den del av bilderna har hål. Barnen har tagit hand om, klippt ut och gömt undan bilderna på en saknad Pappa.
De minns en pappa som spelade Bingolotto på lördagskvällarna. En glad pappa som hoppade i sängarna med barnen när mamma inte såg. En pappa som ibland spelade munspel. Som åkte på semester med familjen.
Småbarnspappan Per brukade säga att han aldrig mer skulle hålla på med droger. I tonårens gäng, som drog till Folkets Park på helgerna, hade man testat hasch och amfetamin, en del blev fast redan då. Några ur det gamla gänget lever idag sina liv på gatan, andra har gått under.

Aldrig, sa Per.
Det är svårt att hitta ett svar på varför han ändå hamnade där.
Till en början verkade han klara sig bra efter separationen från de två yngsta flickornas mamma. Flickorna bodde hos onom varannan helg. Men han började umgås med de gamla kompisarna, och när företaget som han jobbade på lades ner gick allt över styr.
Att något allvarligt höll på att hända gick upp för familjen när Per en natt ringde till sin mamma. Han hade en av döttrarna hos sig men låg med täcket över huvudet och var rädd. Har var drogad och hade hallucinationer, attackerad av osynliga faror. Efter det kunde han inte längre han hand om barnen.
Han slutade betala hyran och det var intensiv trafik till lägenheten av andra missbrukare. Till slut blev han vräkt.

Det var på våren 1999. Det blev Per Petterssons sista egna lägenhet.
"Jag bor under buske 32 nere i hamnen", kunde han svara om någon frågade. Det var i princip sant. Han sov ute, i tält, i bilar, i portgångar och tomma industrilokaler. Ibland sov han på Ria eller komunens övernattningshem.
"Jag klarar mig alltid, det finns de som har det värre", brukade han säga.
Ett tag hade han ett rum på Malmahemmet. När Per var där var han nykter och han kunde träffa barnen. Men suget efter drogerna blev för starkt, och det gick allt längre mellan träffarna med familjen och flickorna.

Han skämmdes över sig själv,
tror de anhöriga. Han vände sig bort när han mötte människor ur sitt förflutna på stan. Och han kände skuld över att han övergivit barnen. Till slut klarade han inte av att träffa dom alls.
"Som jag ser ut går det inte".
"Så många gånger satt han här och grät. Han ville bli drogfri. Vi pratade om det många gånger. Men så fort han kom utanför dörren var det drogerna som gällde", berättar hans mamma.
Han ansåg att han skulle reda ut situationen själv. "Jag har själv ställt det och då ska jag klara det"

Per Pettersson använde
olika droger, han rökte hasch, tog amfetamin och olika lugnande tabletter han kom över. För att få pengar skalade han kabel - man stjäl kabel, skalar bort höljet och säljer metallen till skrothandlare. Det var kvällar han anlände till Ria var han ofta stelfrusen efter att ha skalat kablar utomhus i vinterkyla. Han hade värkande händer, fulla av sprickor.
Han berättade förundrad om den gång han blev ertappad av en maskinförare vars kabel han just lagt beslag på. Han blev inte utskälld, utan fick en 100-lapp och en uppmaning att gå och äta något.
Livet som uteliggare och narkoman blev allt mer slitsamt. Han var tärd, fick en gulaktig färg i ansiktet och drabbades av blödande magsår. Han förändrades, säger vännerna från gatan, någon att han kanske hade gett upp.
Sista bilden av Per togs påförmodligen av VLT:S fotograf för knappt ett år sedan. Det var på Pandoras konsert till stöd för hemlösa. I intervjun säger Per att han inte själv lp,,er att behöva de pengar som samlas in. " Jag klarar mig alltid, men de som tappat luften hoppas jag får nytta av dem"

Pers barn fick syn på honom i tidningen, de hade inte träffat honom på över två år och de tyckte att han såg mager och gammal ut, långt ifrån den glada pappa de minndes. Efter det blev det tyst igen. De hörde inget från honom fram till beskedet om hans död kom.
Den 31 mars, torsdagen efter påsk, hittar man Per. Han ligger död i ett förråd i ett hyreshus på Timmermansgatan. Förmodligen hade han gått in där för att sova. Det är en liten skrubb som hör till den resturang i huset, den är fylld med diverse bråte och det är sällan någon kommer dit. Men brytskador på förrådsdörrarna talar på förrådsdörrarna talar för att uteliggare känner till platsen.

När Per upptäcks har han legat död i veckor i skrubben. Han har troligen försökt ta sig därifrån, men dörrvredet på insidan har lossnat och han lyckas inte öppna dörren.
Det går inte heller att tända lyset. På golvet under honom och runt omkring ligger hans få ägodelar utspridda, som om han letat efter något att använda för att öppna dörren. Bland grejerna finns hans munspel.
"Ingen borde dö som Per, det är en gåta att det ska finnasbostadslösa år 2005", säger en vän ur det förflutna som förgäves försökt få Per att söka hjälp och som sett hur snabbt det gick utför för honom.
"Det är drogerna som styr, det är ingen som vill förlora barn och anhöriga frivilligt. Kanske lever vi på gränsen allihopp, man vet inte"

Per Pettersson begravdes den 2 maj på Hovedstalunds kyrkogård, bara några veckor innan han skulle ha fyllt 49 år. Hans tre flickor är 13,15 och 18 år gamla.
__________________________________________________________________________

Som jag alltid sagt, jag klarar míg alltid. Det gör jag men i vissa lägen måste man inse och acceptera att hjälp från nära&kära kan vara den enda utvägen. Man må skämmas, man må lida men som sagt: ibland kan det vara enda utvägen!

Håll hårt om dina nära och kära, håll dom som om det vore era sista dagar tillsammans! 
/ Elin "Pappas flicka" Marlene N - Pettersson!


Soffpotatis!

Sitter i soffan med bärbara datorn på magen, kan inte bli mer nice så jag har bestämt mig för att köpa en egen! Kikar ut genom förnstret lite då och då, halvan är påväg hit men sniglar som fan. Smisk ska hon få såre ba sjunger om de! Hörs E!

270709

You self distructive
Little girl
Pick yourself up
Don't blame the world
So you screwed up
But your gonna be ok
Now call your boyfriend
And apologize
You pushed him pretty
Far away last night
He really loves you
You just don't always love yourself.

Now we know what not to do again.
___________________


___________________

Jag sitter här och väntar på  att
vänstern ska sluta jobbet..............
Har precis pumpat rumpa på gymet,
käkat frulle o ska strax hoppa in i
duschen! Lopporna rullar nämligen
in på kontot idag och nu ska det
köpas vill vi lova. Ska köpa hela stan!
C,ya E!

260709

VIBB,VIBB HALLÅ! Min plånbok är tom, min garderob är mycke fylligare och jag är proppmätt efter dagens första mål kl:18.23. Kanske inte så bra, men det blev bara så sent. Hmm, Hur kan det bara bli så? Äh, skitsamma! Mor&Dotter-dag idag alltså, vi hamnade i Tuna-park och har shoppat som idioter! We love! Första lönen på en massa loppor kommer ju imorrn så kände att jag kunde slösa mina sista riksdaler, då menar jag verkligen slösa. Jag köpte det som föll mig i smaken oavsett pris, givetvis fyndade jag en hel del oxo! Jag bara älskar DOMHÄR dagarna, jag är lyckligare än farsan där uppe. Jag lovar, jag älskare och det finns inge bättre än min älskade mami. Jag ska nog köpte en present till henne imorrn, fast hon inte fyller år, det är hon värd. Ska nog t.o.m överraska henne, hon skulle bli som himla glad och det är hon värd :D! Ooops, hoppas inte hon läser detta men det tror jag icke för det tar ju typ 45tusen år för henne att skriva sitt namn på tangentbordet så hon lär ju inte hitta hit! hihi 

PS. VI ÅKTE FEL NÄR VI SKULLE HEM FRÅN TUNA-PARK. ALLA SOM KÄNNER MIG OCH MIN MOR KOMMER GARVA STENHÅRT NÄR DOM LÄSER DETTA, SÅ JÄVLA TYPSIKT FÖR ATT VARA HENNE HAHA! MAMMA: "JA MEN VADÅ, DU PRATADE JU I TELEFONEN NÄR DU KÖRDE OCH JAG HÖLL KOLL PÅ SKYLTARNA...VILKET GICK ÅT HELVETE!" HAHAHAHAHA. Låter säkert inte så kul men det vare för det är ju så t.y.p.i.s.k.t Carina Nordquist! Haha!

Och ikväll då? Mår bättre efter gårdagens insident men fortfarande ostabil, därför jag inte kunde jobba idag. Ledig imorrn oxo, så får se vad det blir! Jag vet iaf en sak och de är att tott&zlat inte är helt omöjliga! Yey, modevisning nu av min nya "allt i allo"-kolektion som jag införskaffat mig idag! Kiss E!

250709

Hejhejhallå! Här sitter jag, med massor av magsmärta och svaret på varför är att jag är totalt sönderstressad. Jag är helt jävla död, jobbade delad tur igår och 7-14 idag + att jag hokkade förkrök med brudarna igår. Endast förkök, för jag pallade inte mer, fick lov att bli en nykter kväll trots allt. Sprungit runt som en yr höna är vad jag har gjort idag iaf, ska jobba delad tur imorrn oxo. Suck! Vill bara ligga hemma o gnola hela dagen, men så fungerar ju inte the reality om man säger så! OBSERVERA Att jag inte för ovanlighetens skull, men faktiskt var ute och gick med morlillamor och systeryser. Och jag menar, båda dom 2 är ofta rätt så svårflörtade att få med sig ut på promme men man har ju sina knep! (; Vi är duktiga vi! Juttja, jag pumpade rompa hårt som fan med andra halvan igår på gymä.. Nicepreice sa vi! Nåväl, På vår promme hann vi med både det ena och det andra, bla svettattack, kväveattack pga dålig luft och spöregnX100. Fan vad vädret suger pung, tycker tillochmed synd om dem som har semester nu elr ja, lite ivf haha!


På bilden ovan har ni: Sliten 44kilos blekfis & glad/rullti kvinne i sine bäste år! HAHA

Ne, nu ska jag dyka ner i sängen medan jag glor på nån fresh rulle och invänta maten!
Kyckling och tagglateller, Me like!! Yumiie! Shoooooooooo!

240709

Hejsan lilla bloggen!
Idag är det fredag, och det är så jävla skönt för jag är ledig hela helgen! Dock jobbar halvan ända till söndag =/
Idag kom oxå lönespecifikationen mer än jag trodde faktiskt :) och på måndag rullar dom in på konton. DÅ ska jag ner på stan. Hoppas halvan är på HEHEH!

Nej nu ska jag klä på mig mina gymkläder sätta mig på cykeln och träffa halvan :D ska fan bli helt nice, vi har inte ens träffats på typ 3dagar!haha.
Fortfarande stort frågetecken på kvällen, kanske lite fest?? haha.
Ahja mer info kommer haha!


BAAAAAAAAAAAJ!
/mallan.


HippHippHurra!

Idag är det ingen vanlig dag nej, för det är lullans 17års-dag. Grattis min lilla ängel <3 Förutom att fira lullan och myst lite med släkten har jag flaxat runt hela stan för att hitta på nå till min lilla. Jag ebstämde mig för att INTE åka ner på stan men var tvungen och kom hem med en massa saker. Lullan fick en klänning, 3 rosa rosor(som matchade klänningen) och världens gullligaste kort =) Jag införskaffade mig ett linne, en jeans-vest, en jeans-kjol som börjar vid midjan och slutar vid knäna, en jeans-jacka och lite sånt! Älska REA, älska att fynda för i helvete!!!

& Nu tänkte jag daska upp lite bilder som tagits under denna dag. Lullan
fick ju en NY mobil, som vanligt! Nu är hon lycklig igen, typ 3 veckor iaf! ha



















Kärlek tills döden skiljer oss åt! Jag,Kallemormor,Farmor, Lulu&Farfar! <3

Sådärja, nu har jag även visat er i bilder hur dagen idag har sett ut (Mallan har då jobbat, duktig flicka. Viktigt att skriva ut det, vi får absolut inte glömma de! mohoho).Dagen är inte slut en, bara så att ni vet. Vi ska över till Moster Carola och barnen, grilla & hade trevligt. Får inte blir för sent för min del eftersom jag jobbar delad tur imorrn, börjar 8 och kliver av 20 på kvällen. Det suger som vanligt hästballeX3, + att jag har X-turen på kvällen vilket innebär att jag kommer springa runt som en jävla Åsna. Snacka om stressmage, typ magkatarr snart elr nåt! Lika bra kanske Hahaha! Herrå!


220709

Klockan är cirkus 10, jag sitter här och har precis gråtit min mami och min lulu hejdå för att dom ska iväg och bada hela jävla dagen. Jag kan inte göra ett skit eftersom jag jag jobbar 12-21 och snart bryter jag ihop totalt, dethär är bara så orättvist. Det skulle räcka om jag fick 1 dags ledighet med massa sol och bad, seriöst så skulle jag kunna leva på det hur länge som helst. Få se lite människor, göra vad jag vill en hel dag, slippa stressa osv. Ledig imorgon ivf, lullan fyller år så det var väl tur att min ända lediga dag denna vecka blev just imorrn. Dock kommer det massa släktingar så är det fint väder imorgon kan jag inte ens bada, pissgrejer. Obs att jag jobbar 60 timmar denna vecka!!!

Och igår blev det gym för oss efter jobbet, vi drog en pizza oxo(som vi mer än något annat var sååååå värda). Jojjo och mammamichaela kom förbi och gjorde oss sällskap en stund, kul =) Var ju inte igår precis,+ att jag saknar skolan ännu mera nu! Kan fortfarande inte fatta att det är över! Kommer nog ta ett tag innan jag gör det! Aja, jag ska väl ställa mig och laga matlåda nu så man inte svälter ihjäl på jobbet!





Tänk vad allt var mycket lättare då, när man var liten!  // E

200709

Halllå!
Kom hem från jobbet för en timme sen. Är så sjukt trött och mitt rum ser förjävligt ut så antar att jag måste göra något åt det. Så jävla drygt att jobba kväll som jag gjorde igår, 14-22. För när jag kommer hem kan jag inte somna och ligger vaken till typ 01.00. Sen ska jag upp kvart över 6 dagen efter..dead zombie.

Men igår fick man i sig lite extra energi, halvan kom till mig på min rast. ÅH det tackar jag henne för! För örvigt har jag stärckt mig i ryggen eller nå :S. har så jädra ont..hoppas det går över!

Idag jobbar halvan delad tur, och om jag ska vara helt ärlig förstår jag inte hur fan hon orkar. Givetivist är hon så jävlans bra, men seriöst här sitter jag och klagar på 14-22 typ. Tänk henne som först jobbar morgon, sen hem en stund sen ska man tillbaka. Ne, stackarn. Och det är idag som det börjar på riktigt för henne. Men eftersom jag vet hur duktig hon är kommer det gå alldeles utmärkt.

Jag kan säga er alla därute att jag älskar den här veckan, för då jobbar jag bara, mån, ons,tor sen ledig resten, :D
Ne nu ska jag städa! Ellan kanske uppdaterar när hon kmr hem om hon orkar..=)

Puss
/mallllan.

Lite pics!

Ja, här kommer några bilder från förra veckans händelser. datumen är fortfarande totalt fel!

Jo, jag hade ju några riktigt mysiga dagar tillsammans med mami&lullan!




Körken kickade 19 & det firade vi på bill&bob!

















Min älskade lilla ebbis har gjort hela min dag bara genom att vara i min närhet!



Sist men inte minst har vi varit inlåsta i BB-huset från Ons-Sön! Vissa har
givetvis jobbat, andra inte! Fri-pass har man då använt sig av!


Nu är klockan 20.51, Dags att röka sista kvälls-ciggen sen bunkra upp sig framför Walk the line! Kan inte bli bättre!

Uppdatering:

Sådärja..Nu är jag nypumpad och duschad och känner mig snuskigt freshh. Okej..Lite för torr bara, min favorithudkräm är nämligen slut och då väljer jag hellre att vara totalt fjällig, funkar inte med nån annan och så äre bara! Tänkte skicka iväg mamma på uppdrag åt mig imorrn också, jag behöver ett lås till skåpet på jobbet och en ny hudkräm och hon ställer med all säkerhet upp så snäll som hon är =) Inte nog med det, jag hann även efter gymet med en sväng förbi min vänstra halva på jobbet. Hon såg helt förstörd ut, stackarn haha 2h & 20min kvar. You go girl! Ne, nu tänkte jag lägga in min tvättade tvätt, bädda ner mig framför tv'n och vänta in Walk the line = Min favoritfilm, jag dör verkligen för den. Kan inte beskriva känslan jag känner när jag ser den, filmen måste upplevas för att man ska kunna förstå. Helt sickt men sant! 

alesha dixon - breathe slow pumpas ut ur min högtalare just nu. ni lär ju lyssna!  

ps, mami har städat och dammat mitt rum så jag kommer sova som en prinsessa! hon är guld värd, i alla lägen! Kyrre E!


190709

Som sagt, borta bra men hemma bäst. Vi är hemma från BB-huset nu och jag är helt död haha vilket jävla kaooooooooooooooooooooooos. Andra halvan började jobba 14, lite sugit men hon är duttig hon. Imorrn börjar ju skiten, jobbar 24 pass, ända fram till 20 augusti är jag bokad och jag har typ värsta mördarpassen. Börjar allvaret med en delad tur, 08.00-13.30, rast i 1 ½ timme, 15.00-21.00, hur sugit låter det inte? Fan vad värdelöst "vuxenlivet" känns just nu. Jag är då fan inte vuxen än på låna vägar, att hela tiden behöva tänka efter och behöva ta sitt ansvar är så jävla drygt rent ut sagt. Hoppas på att inte få nå mer jobb på det stället, så jag kan få vara ledig så jväla länge, åka iväg och förhoppningsvis hitta jobb och stanna där. I ett annat land, ett helt annat liv , ingenting kommer att bli som det en gång varit. Fan, vore så jävla nice.. Fatta att leva i ett annat land, med sol och värma? Fyfan vad sjukt att åka iväg och inte komma hem på några månader, år eller kanske aldrig? Vem vet?!


ps, bild från bb-huset. becca har alla videosar och bilder så dom kommer
så snart som möjligt!!!!!!! ps igen, fel datum på bilden!

Det löser sig, jag vet att jag låter så jävla negativ rent ut sagt men är bara så sjukt trött på denhär hålan och på allt jävla slit. Känner mig som en utbränd pensionär eller nåt, obs då att jag än så länge bara är 18. Ska det verkligen vara så? Suger hästballe är vad det gör!

Så, jag tänker dra till gymet och pumpa så jävla hårt nu bara för det. Får se vad som händer ikv, börjar ju 8 imorrn såååååå det blir antagligen en däeck! Den som lever får se! Ciao E!

uppdateriung

hjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjj!!!!!!


jag och ellan sitter här, vi väntar på bexxo&zlaT- dom kommer nog snart. ALLTZÅ däxken på elllAno den är inte nådig NU. måster nästan väcka henne??????????????????????????

frågan är ju bara hur mkr kaos in the big brother haouse har vi????????????????hmMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

aja nu ska jag dricka min j'ävla alkohol jävel och jobba lite mmer skift. (pallon fatttttar) hhaa. har jobbat skift sedan typ 22. HAHAH. ah nej nu orkar jag inte skriva mer, update om ca 123459 timmar. PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
////////////// MALLAN the king + my little ellebebis. <3

17709

om NI vill läda  eller se något omm våran BB-tid in thr houdr då kolla reeebeccaa.blogg.se! Där sköts all bloggning fast vvi varit lite dåliga pöss e&m!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Love!

Ps, kolla in reeebeccaa.blogg.se! Allt händer döär! Lite dyng! Kyss

150709

HEEEEEEEEEEJ!
Idag har jag jobbat och slitit som fan på jobbbet! Halvan började sitt nya jobb idag, :D verkar fan ganska nice, har lite nalle-kontakt med henne! ;) hon får berättta mer imorgon eller senare.. nu är nämligen dags för att packa inför...BB! ;) dom medverkande är;

       



HAHAH! Onsdag-söndag haha! vissa har fripass till jobbet och sedan kommer några jokrar komma in, men när vet ingen! ;)

Uppdatering.

Hej hallåå!
Först och främst vill jag säga stort grattis till Rebecca som kickar 19år idag, :D
Ikväll ska hon firas på Bill&bob, men jag har fortfarande beslutsångest om hur jag ska göra..
Imorgon börjar jag 07,30, jag behöver inte dricka men de är tröttheten som tar över. Vet bara hur det var idag, eftersom jag jobbade kväll igår blev det; levande zombie idag.
Jag vill ju dra ner och fira henne såklart men andra sidan kommer jag träffa henne imorgon. Åh helt drygt när man inte ens vet nå själv!!!!!!!!

Idag jobbade jag iaf, hela tiden tänkte jag på höger halvan hur hon ba ligger hemma och drar sig i sängen. uh.
Men de gick bra idag, känner att jag börjar komma in i rutinerna nu. Btw igår började två nya, usch, förstår verkligen hur ni känner sådär första dagen haha.
Sen fick jag&min favorit jobbarkompis åka och städa, ett stort jävla hus, höll fan på flyta bort i svett. Och hon då, tipsarn själv, du kan ha mer vatten, dammsug si&så. Fan stick.

Nahe, nu ska man väl försöka med lott-metoden om hur det blir ikväll..
Ska messa halvan och se vad hon gör. Eller det vet jag ju egentligen. Men jag får ta mina problem med henne, för jag vet som alltid att hon kan hjälpa haha. Och nu ska jag säga en annan sak, till halvan kan man oxå säga. allt i ett halvan, det är nämligen så för att hon kan allt, hon kan fixa med de minsta till de största, tex plocka ögonbryn, klippa, sminka, fixa frillor, hitta kläder, sy, sticka, måla naglar, ta hand om naglar, om hår utseende osv, ja ALLT.

btw imorgon och på måndag går alla jag lärt känna på semester på jobbet. JÄTTEkul..kommer bli kaos, i swear!

dags för lottning!
see you!
/m.

140709

Herremin jävla gud, idag har jag under cirkus 1½ timme skådat den sötaste varelse på denna jord. Ingen mindre än den 9 veckor gamla valpen Athena, jag kan inte beskriva med ord hur go hon är. Jag förstår vad du(Emelie T) menar med kärlek vid första ögonkastet. Hon är så rund, lurvig, len och söt att man bara inte kan mostå henne, lovar och svär att det inte finns en enda på denna planet som skulle kunna det. Så fort man ser henne vill man ta upp henne, lägga henne på sin huvudkudde och låta henne gosa mot kinden i flera timmar. Damn, vad en hund kan väcka känslor haha. Ska nog skaffa mig en liten jag också, nån gång ivf. Eller så blir det en kattunge som jag alltid velat ha, så länge jag levt. Fan vad mycket kärlek man kan känna mellan ett djur och sig själv, åh min dag blev verkligen räddad när jag såg den lilla efter en mycket omtumlande natt/morgon. Samma visa, om och om igen. Du måste lära dig av dina misstag, där har vi skilnaden mellan dig och mig. Jag lär mig, men när ska du göra det? Du är inte 13 år längre. Jag säger det inte för att vara dum, utan för att jag bryr mig om dig, jag är rädd om dig. Jag älskar dig, du måste förstå det. De finns bara 1 av dig och det finns ingen som någonsin kommer kunna ersätta dig, kan du få in det i ditt huvud? Du är för fin för såndär, nu är du bara med mig från och med nu och ett bra tag framåt. Jag ska hjälpa dig, det är nu allt ska vända. Jag släpper dig aldrig, min lilla! <3

Inte nog med det, jag har även hunnit med att dragit stenhård pumpning på gymet. Riktigt skönt, gjorde av med ytterligare lite energi och fick rensa skallen ordentligt ! Jag bara älskar att träna själv ibland, jag behöver verkligen de. Känner mig typ som en ny eller ja, snäppet bättre människa ivf efter dom passen ! Nu är klockan 14.00 och jag har precis ätit frukost och duschat, blev väldigt sent första intag av mat idag kännde jag men som sagt så fastnade jag ju hos den söta lilla krabaten :P Får skylla på henne hihi! Btw, så surrade jag lite med min vänstra halva när jag va uppe på gymet, hon sliter på för fult och är så jävla duktig. Jag erkände tillochmed för henne att jag vill jobba haha, jag blir rastlös på 5 röda verkligen. Måste få göra av med lite energi, superhuman som man är. Där har ni beviset! Och i övermorgon kommer jag ligga och klaga på att jag aldrig mer vill jobba och undra när helvetet ska ta slut ! haha, fan vilket dumhuve man är ibland!

Sånt är livet, bara lära sig leva med det eller så göra en drastisk förändring. De är bara vi själv som kan ändra på saker och ting, så länge viljan finns där, går det! Hmm, Undra varför jag skrev detdär? Lät ju helt "Djuping", fast jag inte menade så alls. Ville typ bara låta klok eller nåt ! HÖHÖ

Nä, nu får de räcka med skrivandet för ett tag, kanske uppdaterar senare om jag orkar eller så gör brallan det.(= Jag ska faktiskt klä på mig some clothe's och dra iväg ut till munga med mami & lullan!

PS, Jag lånade en bok av mormor som jag började läsa idag och kan bara inte sluta. "Hemliga Pappan heter boken och är skriven av Andreas Ekström". En vädligt intressant bok än så länge och jag har väl kommit ca: 50 sidor! Read it, vettja!






// E

Djuping?

Ibland djupar jag nå så in i helvete för djupt men jag kan bara inte låta bli, jag bara är sån. Jag tänker på allt mellan himmel och jord, men ändå ingenting kan man säga. 1000 tankar snurrar runt i skallen på mig, upp och ner, ut och in. Jag påstår inte att dom är negativa men jag påstår inte heller att dom är positivia, jag kan liksom inte placera in dom på någon nivå. Så jävla knepigt detdär, jag är nog en rätt knepig person ändå.. Jag är med all säkerhet väldigt påfrestande och bestämd men även förstående och omtänksam. När jag vet vad jag vill och får det jag vill, kan den eller det inte vara lyckligare. Jag lovar & Svär! Man ska vara rädd om det man har, ta vara på varandra som om det vore ens sista dagar tillsammans! Okej, nu kanske vi inte ska överdriva men att skämma bort en person lite då och då, visa personen din uppskattning kan aldrig bli fel, hellre 1 gång för mycket än 1 gång för lite. Du ska värna om personen du håller kär på ett ömt och varmt sätt, så som du själv bara kan. Så länge du gör det, kan du aldrig klandra dig själv om saker och ting går fel! 

Och förresten, vad innebär att djupa? När vi säger att en person är helt djup eller typ "han sitter inne och ba djupar, låt han vara" så förknippar vi ju det väldigt tydligt som något negativt. Rätta mig om jag har fel? Varför måste det vara något negativt? Att ibland ta sig en extra tankeställare, sätta sig ner och bara tänka efter, känna vad man verkligen känner och vill kan i många fall vara väldigt givande !

Kolla på mig nu bara, jag lyssnar på dom mest sorgliga låtarna som går att lyssna på just nu. Inte är väl jag helt Ur banan för det, eller?! Saken är ju den att om man är ledsen kan man slå på en känslomässigt laddad låt, gråta lite och så känns allt en smula bättre för en stund. Men att slå på en sådan låt för att få varva ner ett slag är minst lika vanligt. Tro det eller ej, men så är det!

Toni Braxton - Unbreak My Heart
Usher - Moving Mountains
Lifehouse - Storm (acoustic)
The Fray- Never Say Never
Ross Copperman - Theyll Never Know

Lyssna och njut. Att ibland få drömma sig bort en stund kan göra så mycket. Att för en stund bara få vara, att slippa behöva spela en roll. Till er som är lite "ur banan" just nu säger jag: Sätt er ner, tänk efter och känn vad ni själva vill och ta itu med "problemet" eller styr upp situationen. Det hjälper inte att hålla allt inom sig, att pretend that everything is fine,kommer inte att fungera. Jag lovar och svär att allt kommer kännas dubbelt så mycket värre när verkligeheten väl kommer ifatt er påriktigt!






Jag drar nu! Take care! Ps, Jag klarar mig alltid! Peace! // E

130709

Ännu en härlig dag och jag har tillbringat denna dag åt nästan samma sak som igår.. Nämligen, tillsammans med lulu & mami, vi har stanat massor idag, införskaffat oss lite nytt och bara haft det så himla mysit. Jag var nyss ute och gick med lullan och blebbisen, åh som vi saknat dig ska du veta lilla skruttan =) Jag måste bara få påpeka hur mycket jag gillar sånna dagar då det bara är vi 3 tillsammans, vi har så sjukt kul ihop och jag älskar att ha er i min närhet. Ni har alltid varit mina bästa, ni är och kommer alltid att vara det!

Jag måste även påpeka hur mycket roligare allt blir när solen skiner som den gör just nu, fyfan det är så underbart alltså. Jag vill bara göra en massa saker och aldrig sitta still typ haha.. Tycker synd om mina vänstra halva som sitter inne på jobbet och lökar, men cashen sen blir inte och leka med. Så får hon lov att tänka, =) Klok som hon är gör hon säkerkligen det!!!!! hmm haha!






Var bara tvungen att lägga in denna bild som jag idag hittade på Kuk-Sandras bdb.
Jag blir fortfarande lika ledsen/ Glad när jag ser bilderna från Studentdagen,
kommer aldrig någonsin kunna beskriva känslan. Den måste upplevas. Jag har
sagt det så många gånger förr och bara måste säga det igen, det var utan tvekan
den bästa dagen i hela mitt liv!
Usch och fy vad jag vill tillbaka, men som
timon & pumba säger, säger även jag: Lämna det bakomflutna framför dig! 

Det var allt för idag! ps de blir nog en härlig utomhus-kväll skulle jag tro! // E

120709

Usch.. dagen idag har varit riktigt seg hittills, vilket jävla pissväder vi har åhh jag blir så irriterad. Vaknade vid halv 12, rekord typ haha + att jag vaknat flera gånger inatt pga ihopdragningar i buken, kändes som att hela tarmarna vreds om :S Jag har ingen aning om vad som kan ha hänt, men jag hade så jävla ont att jag började grina och då har jag verkligen ont kan jag lova! Så jag har bara legat framför tv'n hela mogonen, kikat på film och sappat mellan olika program. Förhoppningsvis lugnar magen ner sig så att jag kan få gå och pumpa lite på gymet, känner att jag behöver få ur mig lite energi. Klarar inte av att ligga hemma fast jag egentligen borde, jag blir rastlös på 5 röda! Fuck it!

Som ni ser har vi vixat om vår blogg-design lite, den är långt ifrån färdig än haha men det kommer. Orkar bara inte göra nå mer just nu, är helt slut som sagt. Jag ser verkligen framför mig hur designen ska se ut, kan inte förklara med ord så ni får se sen !

Jag vill bara förberda er på att, på Onsdag kliver jag & några andra trogna deltagare in i the house. Jag avslöjar inge mer, men det kommer bli 5 totalt sicka dagar med noll gånger noll kontakt med omvärlden! Moho! Så håll utkik efter mer infromation, ni kommer kunna följa oss, Givetvis. Ne nu får jag vara tyst, annars försäger jag mig!





Take Care! Kiss E!

Ni lär ju Checka!

Ni lär ju Checka in denna Kissie-dissar'n: http://amandavardet.blogg.se/ ! Haha, du är en riktig galenpanna Amanda :P! Skönaste säger vi! You GO GIRL!!!!!!!!

Dagens outfit.



- Tunika från VILA!
- Leggins från Ginatricot!


-Tunkia från Indiska!
- Leggins från Ginatrocit!
- Väska från typ 60 år tillbaka. Gammelframors gamla!
- Strumpor från Willys!



Och här har vi dagens fynd, ett par converseliknande dojjor för endast 99 kr på Belle's.
Vilket jävla kap alltså, We like!

Nu drar vi lite pump på gymet! C ,ya later aligator!


110709

Här kommer lite kort fakta om oss, läs och njut. Snart kommer Quizen som vi snackade om också, måste bara finslipa lite påren!



OM OSS...
Namn - Elin N-Pettersson och Malin Ahlgren.
Bor - Västerås, Gryta och Hökåsen men inte så länge till.
Syskon - E = har 2 systrar, en stor och en liten. M = har 3 syskon, 2 bröder och en syster.
Ålder - 18
Född - E = 19 nov, M = 20 nov!
Ögonfärg - E= Mörkgrön, M = Blå.
Längd - E = 1,72, M = 1,67 kanske.
Sko storlek - E = 36-37, M = 37.
Höger eller vänsterhänt - Höger båda 2, vänster går ju bara inte.
Stjärntecken - Skorpioner, så passa er!
Hårfärg - E = Blondie, M = Brownie!
Födelseort - Vässan såklart, vafan trodde ni?

DAGENS...
Låt - Katerine - Ayo Technology
Saknad - Studentdagen + Romfa hela dan, vore så grymt att börja lira fotboll igen!
Kläder - Nakenfisar!
Underkläder - Fattar ni trögt?
Mat - Inget såklart!
Köp - E = 1 par vita converseliknande dojjor, M = En munk!
Göra sen - Köpa godis, äta donken och chilla fett med vora homies.
Godis - Strutsen!
Pinsammaste - E = Fick nästan stämpeln som äktenskapsförstörare, M = Hånade en oskyldig tjej!

SVARA ÄRLIGT...
Tycker ni om att plocka svamp - Har aldrig gjort, men vore kul att pröva!
Tycker ni om godis - Nej, VI älskar..
Hur många gånger i veckan äter ni godis - Det beror på vilken period vi är inne i, tränings eller chill-period och resten kan ni ju räkna ut själva.
Äter ni oftast nyttig mat - Vanlig husmanskost?
Tycker ni att ni själv är söt/snygg - Topp 10 i ALLA lägen! 
Ni ger mycket komplimanger till andra - Nej, bara till varandra.
Är ni nöjda med era förnamn - Ja, det är vi båda två.
Ni tycker att ni själv är smart - För smarta om vi ska vara riktigt ärliga, så försök inte lura oss gosse.
Vad är det sämsta hos er - Bästa på allt, vilket gör att många bli avundsjuka!!!!!!!!!!!!!!!!
Vad är det bästa hos er - Allt!
Har ni bra självförtroende - Oftast!
Hur många timmar om dagen sitter ni vid datorn - I dagens läge finns det för lite tid till det, tyvärr.
Ni tycker om att vara med tjejer - Klart vi gör, men föredrar helst att vara med killar.
Känner ni era grannar - Japp, vi har gryma grannar
Vad har ni för färg på era underkläder idag - Inga, svårt att förstå?
Äger ni några Björn Borg kalsonger - Har väl ett och annat par som lämnats kvar..
Hur många? - Tappat räkningen har vi gjort för länge sen.
Är ni en Björn Borg-fjortis ? - Wtf??????
Gillar ni skolan - Vi har tagit studenten, fyfan vad vi är bra! Men när vi gick i skolan (några månader sen haha) så älskade vi det faktiskt!
Är ni dumma i huvudet? - Nej, är du?
Har ni någon gång skolkat - Typ 7 gånger på 3 år och det har varit av viktiga skäl..
Spelar ni något instrument - E = Har lirat Saxofon i 18 år, världsmästare år 1991. M = Os-Medaljör i banjo år 1999. Just nu är vårt främsta instrument skiva Gurka.
Sporter/aktiviteter har ni gått i - E = Fotboll, M = Handboll, fotboll.
Har ni några tatueringar - E = Nej, M = Ja, 1.
Hur många gånger tittar ni er i spegeln per dag - Vi behöver inte ens kolla oss i spegeln, vet att vi är så jävla snygg all the time.
Tycker ni om djur - Greenpeace 4-ever!

BRUKAR NI...
Sova - Nattugglor.se
Ta mediciner ni inte borde ta - Varje dag
Röka - E = Heltidsrökare, M = Passiv rökare sedan 3 år tillbaka!
Snusa - Nä, det är bara för nybörjare.
Skada er - Man är väl inget klantarsle heller, okej ibland men då äre på fyllan som det inträffar..
Klä er i svart - E = Ibland, M = Varje dag!
Lita på folk - Best friends är vad vi är!
Skada er med flit - Nej
Drömma mardrömmar - Sällan
Gå i skolan - Behöver aldrig mer det om vi inte vill........
Gå i kyrkan - Nej
Ljuga - Det händer väl att man drar en och annan vit lögn
Vilja dö - Nej

HAR NI...
För många vänner - Vafan tror ni själva? Kolla på oss, alla vill vara med oss.
Förföljelsemani - Nej
Någon annan psykisk sjukdom? - Nej
Skadat någon? Jovars, ett och annat ansikte har man väl möblerat om men det räknas kanske inte?
Färgat håret - Ja
Några piercings - Öronen, Naveln, Tungan, (E = Har haft i läppen)!
Några tatueringar - E = Nej, M = Ja, 1. Ps, vi har redan svarat på den frågan 1 gång!
Egena datorer - Ja
Gjort bort er rejält? - Vi gör aldrig bort oss, vi tar bara snesteg!

ÄR Ni...
Snälla - Vi behandlar andra som dom förtjänar!
Snygga - Ja
Söta - Ja
Korta - Palla dworfieeee, Nej!
Klantiga - Nej det är vi inte, smidiga som fan!



Ps, vi var med på tv.. Därför bilden är så sjukt kackig men skit i det nu!
Lika mycke ögongodis är vi ju för det, ellehur?

Nåväl..Gårdagen bestod av jobb, gym och mys at ellan's place med lite sköna homies, candy och en skön rulle! Obs denna sjuka händelse. Elin väger sitt godis först och sedan väger Mallan sitt och vad står på vågen? Jo, det står exakt 17,58 för båda två, På hedersord! Fråga Pallone, hon är vårat vittne! Sjukaste säger vi!

Dagen idag har än så länge bestått av, utsovning, stan och införskaffat lite nytt och inget mer haha.. Vi ska snart dra till gymet och pumpa lite eller så blire en lång promenad, något blire ivf. Kan hända att vi drar en struts senare, lite donk och en massa chill är inte heller helt omöjligt! Som sagt: DEN SOM LEVER FÅR SE! VAD SOM HELST KAN HÄNDA!

// E & M!


100709

Hallå.

Idag är det min lediga helg och Ellans sista dag i barkarö, btw så pratade jag nyss med henne nu trivs hon verkligen bra..men det är förståss för att hon ska sluta.
Halvan har fått sitt schema nu, och det är ju som förväntat, vi jobbar helt om varandra och insåg att detta kan vara den ENDA&SISTA helgen på 4veckor vi är lediga tillsammans, :S
Det betyder ju att vi måste göra något riktigt roligt, fast vi jämt gör de. Men denna gång måste bli speciell haha.

Idag har jag lagat mat åt anton&alva, stuvade makaroner med falukorv haha, ah det gick fan helt OK bra! förutom att jag brännde hela kastrullen, men det gör inget. Nu håller vi på att städa och gör fint. Men jag vet att det kommer bli helt stökigt snart igen. Jag funderar på att stor-städa hela rummet, alltså från grund och botten...MEN orken är ju inte riktigt på min sida haha.

IDAG KÄRA VÄNNER...fixar jag&halvan nytt gym-kort så nu äre dags igen, :D och självklart har man kontakter som kirrar det till smaskiga priser! nu säger vi bara;
- we will walk all over you.

Det var dagen just nu de. Mer uppdatering till er kära läsare får ni ikväll när halvan har kommit hem :D
längtar fan efter henne, deni.

see you!
/m.




090709

Pizza?????????? Det är den stora frågan som cirkulerar i våra hjärnor just nu! Fyfan, 1 timmes promenad innan blire iaf + att Gym-kortet, specialpris är fixat igen så imorrn blir det att pumpa rumpa på gymet vill vi lova! Dagen idag har varit väldigt omtumlande för oss båda kan vi säga haha, både på gott och ont. Nu är vi helt slut, sista dagen för mig imorrn som sagt och det ska bli så skönt med ledighet. Jag ska äta godissssssssssss hela helgen! Har även fått mitt schema för den kommande periodens. Jag jobbar från 20 Juli - 15 Aug och är helt seriös när jag säger att det är ett riktigt mördarschema, värre kommer det bli för jag ska ta så många pass jag bara kan. Kommer kötta på så inihelvete, lika bra de!

Nu ska vi kolla klart på unga mödrar, gå en promenad, få oss något i magen(inte riktigt säkra på vad än, men något blir det med all säkerhet) och sedan ska vi bege oss hem till Mammamichaela som fyller år idag. Grattis till henne =) Ska bli så kul att få träffa småttingarna också, var för länge sen nu! puss

// E

080709

Hejhallå! Jag har precis varit ute och gått, är helt slut men har lovat att uppdaterat bloggen idag och jag håller alltid det jag lovar. Nästan alltid ivf, :P Mallen & jag gick i en timmes lätt regn, buller och blixtar, var en välbehövlig promenad. Vi hann surra rätt mycket, vi ses ju inte så ofta som vi brukar nu när vi jobbar om varandra. När jag slutar så börjar hon, eller tvärt om.. surt but that's life, I guess! Förresten så drog jag en lång-promme igår också, besökte även min andra halva på jobbet =) Hon var så jävla söt i sina jobbkläder att jag bara ville ta kort så ni fick se det med egna ögon MEN Oj, vad bra mobil man har, eller Inte... Bilderna är kassa och jag kan ändå inte lägga in dom på datan haha!

Ja, vad ska jag skriva? Livet? haha! Ja, jag har ju jobbat i 4 veckor på fredag som även är min sista dag på Lövängens förskolor ute i Barkarö. Tiden har gått fort och det har slitit nå så in i helvete på mig att jobba 07.30-16.00 varje dag sen festat hela helgerna. Jag är slut som artist, over and out typ. Har inte fått sova ut 1 enda jävla dag, fattar inte hur jag har orkat? Vet inte vad jag skulle göra om jag inte fick några dagars ledigt nästa vecka. Jag är nämligen ledig nu på Lör, sön, mån, tis, jobbar ons, tors, fre och ledig lör, sön. Kanske inte låter som så mycket ledighet men jag kan lova att det känns så sjukt bra. Jag har typ glömt bort hur det känns att vakna upp när man vill, ligga kvar i sängen och dra sig i sängen hur länge man vill, att få göra vad man vill, hur man vill och när man vill, att slippa behöva tänka på att man måste hem och lägga sig för att man ska upp dagen efter. Den ständiga stressen tar kåål på mig, så jag tackar verkligen för den lilla ledigheten jag fått. Som jag tidigare nämnt i ett X-antal inlägg så kommer jag från V.30 att jobba på Hagaäng-Äldreboende, 2 perioden, alltså 4 veckor till som kommer att bestå av hard work. Ska försöka jobba så mycke jag bara kan, om det nu är så att man går utan jobb sen, så har man förhoppningsvis pengar så att man klarar sig ett tag. Kan väl inte leva lyx precis, men kommer kunna roa mig lite då och då, åka på en resa ska vi och köpa några nödvändiga saker som bla, Minneskort till kameran, uppladdningsbara batterier, mobil m.m. + Att lullans cykel också blev snodd som ni vet, jag tänker inte skriva ut min vrede för då skulle jag kunna skriva en hel harrypotter men jag tänker ivfinte låta mamma betala båda självriskerna så jag tar 1500 från min egna undansparade pengar och betalar det. Skulle kännas så dumt annars!

Jag tänkte också lägga upp lite bilder från lördagen = Mitt & Mallan's första besök på sjökrogen. Vi drog ju till med krök ons, fre & lör som Mallan redan skrivit! Vi hade sjukt kul ivf, snacka om impulsiva irisar under dom dagarna haha!












Vi är så jävla söta så jag förstår varför folk smälter så fort dom ser oss! =)

Innan jag avslutar detta inlägg ska jag berätta att det för skojs skull, inom kort, kommer komma en liten Quiz om mig och min andra halva. Så, för er som inte pluggat på ordentligt om oss äre bäst att börja nu. Finns ju en jävla massa om oss, i tidiningar, fansen's bloggar, google och ja ni vet! Håll utkik vettja!

Ps, jag skulle verkligen vilja gå utanför dörren, hitta en 500. Åka och plocka upp min andra halva, sjukanmäla mig imorgon, köpa allt gotti/fetti jag någonsin velat ha och äta tills jag typ spricker! Pricken över i't vore ju att sitta i en mysig stuga, på altanen, under ett varm och mysit täcke med bra sällskap och höra hur det ös-regnar, åskar och blixtrar! Eller har jag fel? Isåfall när ni ju känslomässigt bedövade måste jag kalla de!

/ E

070709

Hej där!
Jahapp, idag jobbar jag alltså kväll. 15.30-22.00. svindrygt. Pratade nyss med halvan, hon kämpar på. Om exakt 26 dagar slutar jag jobba. Fyfan vad jag längtar.
 Inte nog med allt klagande, kolla vädret? spöregn!! kul för mig som ska cykla, ååååååååååååååååh.
jaja, ska inte klaga mer, finns dom som har det värre.

Idag har jag mina pluttsyskon hemma. Vi har lagat pannkakor, men inte ens de kunde man, helt klumpig smörja och sen fastnade dom i stekpannan. ah säger då de. Men man gjorde väl dubbel-sats, men ändå blev de 8st, :S haha.
Nu ska jag väl ner och slänga mig i soffan sista timmarna, man vaknade bara halv 7 imorse av att jävla bemannningstjänst skicka sms om att jobba imorse oxå, och då tänkte jag verkligen NONO. Men ojsan, det gick visst inte att svara nej. idioter.

och och och,
nu ska man tydligen behöva bära, hockeyutrustning, skyddsväst, hjälm, kniv, pistol, pepparspray, kniv-ring och skor som ingen kan trampa av tårna på, Ah ett helt kropps-skydd. Så jävla mycket som händer nu så vågar man ju inte ens gå utanför dörren. Herregud, vart är världen påväg? + att man inte ens kan öppna ytterdörren när det ringer på för då kanske de är en 50årig gubbe och hans gangster gäng som tvingar en att lägga asfalt på garageuppfarten, annars blir dom skitarga och river upp rabatter och annat. =S jissses.

nu kände jag att det inte direkt var så positivt här, men de är ju faktiskt sant. haha. Halvan uppdaterar nog mer ikväll, medan en annan sliter som fan på mitt jävla hor-jobb HAHA.

See you!
/m.

050709

wiho!
jaaahapp. Nu sitter jag här helt död, så borde egentligen gå och lägga mig. haha.
Gårdagen då? jorååå, cyklade hem till halvan efter mitt slit på jobbet, vi mötta upp pallon och drog ner på stan. Vi skulle nämligen på förkaka hos rebecka's "kompis" hehehehhee. som tydligen samlar på 501:or orginalen hihi. Där var vi iaf, helt OK kul faktiskt, kom några hanar oxå såååååååå.

Klockan tickade på och vi började röra oss mot staden. Ellans mamma ringde och sa åt oss attt droppa in på sjökrogen så vi cykla raka vägen haha. Eftersom vi aldrig varit där tidigare, jag&halvan så upptäckte vi att det var fan nice där. kan ju nämna några kodningar, vissa kmr fatta haha..
- smygdrickning.
- torka svett ut bartenderns panna.
- leka upp&ner dansen vid ett bord.
jaa&sen hände massa mer saker haha.
Träffade hääni&Anna + söööööREn oxå :D så jävla länge sen..=/ känns fortfarande helt konstigt när man ska säga hejdå. haaha.

Jag&ellan var tvugna att dra vid halv 3 typ för vi skulle hinna till donken hahha. o det gjorde vi, ;) typ 6 hamburgare+2stora pommes mm för ca 40kr. kontakter kontakter.
sen vare bara pang och godnatt! ;)

Idag råå, vaknade klockan halv 10. Har gjort en dum sak egentligen men tar de inte här, men många vet haha..iaf korken skicka mess och fråga om vi kunde hooka henne&zlaten i beccas kompis lägenhet och vi cykla dit. MEN måste tillägga detta, imorse när ellan vaknade, LULUS cykel försvann alltså ellans systers. :S helt SJUKT ellan hade låst den och allting. nå mkt skumt som försigår nu.  Så om ni ser en likadan cykel som ellans fast vit, kontakta oss!
När vi väl var framme så drog vi igång med våran glo i 5h i streck leken. haha, filmade the pamas oxå! shit kommer tjäna fett mycket pengar!!! Sen drog vi och käka lite pizza&fick stressa hem för att städa innan kompisen kom hem hahahahahh! jag,zlat och henken(ellan) drog hem till zlat och kolla på tv. Ellan däckade dirket. plutt.

Jag vill bara säga att jag är så trött på att jobba nu. Vill bara ha Aug nu så man kan slappa lite. Men ändå, måste ju jobba nu, =( uh.
På fredag kommer iaf min&halvans grej vi fixat, :D
ps. saknar faktiskt mina bullfittor!

/m.

040709

Här kommer lite bilder från gårdagen. Vi började hos mig (Ellan) och cyklade ner på stan samtidigt som regnet, Suck! Satt i en tunnel som typ resten av Västerås befolkning gjorde haha, lite kallt. Drog lite käk och sånt, sen hängde vi gäng med massa profiler. Hemma vid 5 imorse, däck direkt!


Mallan & Knugen!


Öl-spel skare va!


Fritte!


LinaO aka,Zlat!


Knugen va fett med glad!


Mallen med, som vanligt!


Jag mä!


Bira,bira,bira,bärs,bärs,bärs!


Eyyyyyyyyyyyyy!


Peace haha!


Shooooooooooooooo!


Totti, Zlatan & Henke! Riktiga lirare!





Cykla cykla cykla cykla bort din sura min?


Typ uteliggare haha


Men Fritte va inte bitter för de!


Blöta & Fulla!



   
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH! Ska man skratta eller gråta? haha

Kvällen var väl helt okej, är helt död idag ivf så man kröka på rätt bra ändå igår tydligen. Tycker synd om min andra halva som började jobba vid 2, men bara 3 ½ timme kvar, Håll ut. hahah.. Får la se vad som händer idag, glo lite på bilarna vore ju nice. Det visar sig om det blir en alkohol-haltig kväll eller om det blir en lugn, jaja den som lever får se!

Ps, måste ge Lina Olofsson och Nathalie Lag dagens ros för deras hjälte-insat igår. Dom räddade nämligen en kvinnas liv igår vid halv 9 tiden. Dom cyklade för att hämta lite grejer, påvägen ser dom en kvinna liggandes på mage på en gräsmata, totalt blodig i hela annsiktet. Hon har ramlat, dyngrak var hon oxo och hon vet inte ens vart hon är eller vad hon heter typ. Ambulans kom och hon överlevde fyfan vad dom är bra! Fatta om dem inte hittat henne? Ödet säger jag!

Sängen nu, som jag löegat i hela dagen haha. Måste ladda upp batterierna om jag ska orka gå utanför dörren senare!
// E

030709

Vi säger bara Onsdagen sen säger vi inge mer! Här kommer några bilder från förkröket!


Knugen chillar lite!


The sunshine's!


Glad?


Smile & puss! he he


Öla? Supa? Grogga? Älska? Vila?


Seriösa tjejer!


Fyfan vad sexiga, slickepott sa vi!!


Tummen upp!


Filterforskare och gladerrrr!


O-seriös kvinna och totalt seriös man som inte kan vara o-seriös! Ingen mindre än Ludde-bebis!


Söt!


Seriöst hahaha!


XXL, Säger vi.. Gott! Drog till pluto sen fan, och min (Elin)'s cykel blev kidnappad så nu är jag utan. Jävla horor :@ Om ni hittar hennes så ring mig direkt! Fyfan, jag ska aldrig mer tänka tanken att sno en cykel bara för att jag inte orkar gå! Så jävla taskigt!


The green one is mine! Buhuhuh ='(!!!

KRÖK IKVÄLL = FREDAG! Ps, Jag har cyklat fram och tillbaka till Barkarö 2 dagar nu. Lite långt, lite jobbigt. Snacka om motion, typ 3 mil per dag. Det är grejer de ;)
Ps igen, 1 vecka kvar sen några dagars ledighet :D!!

// E


010709

Onsdag = Lillördag & vi drar till med en utg, förkrök hos mig sen sjökrogen sen vet man aldrig. Men jobbet kallar på mig 07.30 imorrn bitti, lagom bra man kommer må! Äh, spelar råland.. ba att köra på föfan!

btw så drog vi typ 1h & 30minuters promme igår, jag och mina trogna träningsnarkomaner. Fan vad vi är bra, jag älskar oss så jävla hårt!

Nej, nu måste jag ta emot gästerna! Hörs i dimman! Kyrre // E

RSS 2.0