300609

Tjenare alla Glada läsare, nu är jag tillbaka! Vet att ni blir glada som satan, skulle jag oxo blivit.. Som mallan skrivit har helgen varit fullspeckad, vilket lett till att vi inte hunnit skriva. Fyfan vad roligt jag haft, helt galet typ! Tur att min trognaste har haft orken till det ivf, =)..

...Och jag tänkte börja med och berätta att jag igår, vid 22 tiden hämtade upp min älskade på stationen :D Snacka om saknaden, du var så sjukt jväla vacker.. Såg inte ens att det var du, snacka om neger oxo. Kul, en anna ser ju ut som en jävla mupp men jag är ju din bästa ändå så det gör inget!

Idag har vi på jobbet varit på utflykt, vi gick föfan till ekbacken/enhagen haha och solade och badade, lekte i lekparken och så gick vi hem. Snacka om mycke ansvar man haft idag, sista 2 timmarena kändes som om att jag hade hand om min lilla avdelning själv, men superhuman som man är så gick det galant. Vi sprang lite i vattenspridaren oxo, skönt! När jag väl fått slutat så drog jag till löga och plocka upp lullan, vi stack hem direkt.. Höll ju typ på att smälta sönder i denna värme eller nåt och nu sitter jag här. Ska snart best'lla lite alkohoooool som jag tänkte förtära denna helg. Det blir ju ett & annat vill jag lova! Snacka om att man längtat efter power meet, värsta helgen någonsin typ.. We, Me and My other halF really like it!

Fan, nu vill jag ha nån bild från i helgen.. men nej, såklart inte. Vilket jävla schteek-väder det varit alltså, mamma sa att deet skulle bli sämre nästa vecka och jag hoppas verkligen det! Pallar inte stå i värmen hela dagarna, ute som inne lökar man ihjäl. Stackars barnen får ju solsting på 1 sek!

PS snart äre över, money, money, money..Just det, jag är ju bara eldig V.29, trodde jag ja! Ska tydligen gå intro då, 4 pass på 3 dagar.. Totalt värdelöst och sen jobbar jag 4 veckor till! Hoppas på förlägning men ändå inte! Vill inte direkt gå arbetslös som en jävla nolla, skulle bli skitzo på riktigt då haha lovar!

HÖRSDA! / E


UPPDATERING

Jaaaaahapp..
vill inte klaga eller något MEN de ända som är drygt nu när det är varmt ute är att man VERKLIGEN inte kan sova för det är för varmt typ 45 grader i mitt rum, rena bastun, sen har man kommit in i nån jävla skitperiod då man är hungrig stup i kvarten. svindrygt.

Imorgon jobbar jag dag dvs halv 8-14. Inte nå jävla städ skit haha. hehe men halvan kör på, jobbar halv 8-16. så duktig sååå! + att dom ska tydligen iväg och bada imorn, JIPPI! =)
hon kan nog berätta om den lilla resan imorgon. Jag ska iaf ner på stan och utföra lite ärenden denhär veckan oxå! får verkligen INTE glömma.

FÖRRESTEN, power meet i helgen men jobbar dock, men de kan inte hindra mig från party.
Fredag - halv 8-14.
Lördag -14-20.30
Söndag- halv 8-14.
ska jag nog klara av. Halvan är totally LEDIG! men de är hon värd! =)



Nu ska jag lägga mig ute i en sovsäck eftersom de är bastu i mitt rum, =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)
see you!
/mallan....igen.

290609

Heej hallå!
Nu var det verkligen länge sen vi skrev, men jag tar åt mig äran att skriva om våran helg, ;D
O jag kan ju tillägga varför vi inte skrivit och det är för att vi verkligen inte haft tid. Busy women ;)

Fredagen då, vi jobbade stenhååårt och sen åkte vi var och hem till sig och fixade oss, sen fick jag skjuts hem till ellan dit även pallon kom. Ellans mamma skulle nämligen köra oss till sura.  Väl framme i sura drog vi oss till the rock family alltså nicole&sebbe. Men de var bara nicki där så vi hade tjej förkakkkka! Och det var ju självklart fotboll på tv, och sånna fans och fotbollsproffs som vi själva är var vi tvugna att kolla! Efter förkröket bergav vi oss mot härrgården haha. A iaf det var sura-dagarna. Helt OK kväll. Ellan hittade massa av gamla vänner :D och det vet vi allla själva är så kuuul. hehe. Efter att vi varit där skulle vi tillbaka till nicki&sebbe, jag och ellan hamnade på efterkälken, nicki var tvugnen att skynda sig hem eftersom hon blödde i pannan!!! hahahaha! Men men somna gott på en madrass på golvet med halvan ;)

Lördagen,
vaknade runt halv 8. Tur att man har halvan som alltid vaknar samtidigt..vi drog ut madrassen på balkan och llåg där och snackade, så jävla SKÖNT väder så man ville ju ba sola hela dan, vilket vi gjorde oxå. När alla vaknat gick vi till sura camping. Eller ellans mamma hämtade oss på vägen för hon skulle oxå dit. Där låg vi och stekte i typ 7 timmar. Lånade nicki's kokosolja så alla vi brände oss nånstans hahha! ah iaf efter 7timmars stek och nästan blivit uppätna av en galen lös hund vare dags att dra oss hemmåt. Men måste bara säga att ellans släkt asså moster har en stuga vid  campig och den kommer bli så jävla SNYGGG! lite avis man blir, men ellan kommer få låna den, ;D HAHA.

Solbrända och hungriga+uttorkade åkte alla hem till sig igen, för att fiska upp lite nya kläder och smink. Sen vare dags att ha lite kräft-party hos pallon haha. ah bara ni som fattar! hahha. Jag&halvan möttes upp och sedan bar de åt mot pallon. Där fick vi stress-dricka för att hinna ner till promoe. Men men eftersom vi är så grymma som vi är så hann vi ner, jag, ellan, pallon och nicki. Vi drog in på öl-tälet och hängde i ca 1½ timme. Sedan fick vi en plötslig lust att åka tillbaks till sura och hänga en dag till. Så sebbe kom och hämtade oss och vi sa hejdå till ellans mamma som va vid oss, :D
väl framme i sura var det helt OK igen. Fast idag var det mer folk. Ja, man kan väl säga att man var kung i baren hahaha!
Sen vid 3 drog vi hem tilll nicki och sebbe igen, plus att vi körde keno på vägen, ellan skrattade så hon fick hålla i både mig&pallon, vi skratta alltså så magen drog en 360 olIii.        iaf stenhård däck på de!

Söndagen, vaknade alla vid halv 12. Men jag&halvan vaknade innan såklart haha! det var stekade sol så vi bestämde oss för att åka in till löga och sola&bada. Sebbe körde in oss och vi låg där i typ 5timmar. Alla helt kräftor men sånt är livet! Så jävla skönt väder och skönt i vattnet! :D Efter de var det dags att åka hem och ta de lungt, man kan säga att denna helg varit så jävla kul, :D

nicole, ellan, pallon och jag, - jiipppigänget+lite kräftskiva på de ;D



Då hade vi väl bara denna vackra dag kvaaaaaaaaar..
som bestog av jobbjobb. Började halv 8 och slutade halv 4 och då skulle vi åka och städa på rönnby, så jävla svettigt och drygt. Idag kände jag ba att jag verkligen inte orkar bry mig om dethär jobbet mer, åh vill bara ha sommarlov..men får väl tänka på pengarna som ellans mamma säger..

Halvan slet ända till kvart i 4 idag, fick sluta tidigare o allting, :D jag drog hem till henne efter jobbet och vi drog till gymmet, där pumpade vi fett mycket. Känns som om att de bli där vi kommer hänga 24/7 denhär veckan.........................
aja, nu ska jag kila ner och se en film på svt 1 (utan reklamer) hahaha. Ellan kommer kanske in nån dag och uppdaterar eller nå hahaha!! meen såhär äre i hårda arbetslivet, har inte ens tid för att GLO.

ALLA SOM ORKAR LÄSA FÅR EN GULDSTJÄRNA HAHA!
hörs och ses libbanes!!!!!!!!!!!
ps nummer 6, nu fick vi med lite sånt oxxxå... ;D
/malllan

ps IGEN. hitta en liten keno lista av pallon HAHAHH

nummer 532, så gamla är jag & farsan tillsammans.
nummer 13, sammanlagda summan av mallan's vurpor.
nummer 56, så mkt liter blod blödde nicole från pannan.
nummer 79, så många hjärtkrossningar va man med om.
nummer 5, du kan gå hem.
etc osv m.m. SJUKT KUL.

260609

Fy på oss för att vi inte skrev något igår men vi hade tyvärr fullt upp. Jobbade gjorde vi båda 2, jag lekte hundutställning på jobbet och fick vara en hund som hette hundhjärta =) Ja, jag var mycket nöjd med mitt namn haha dom små liven är ju bara för söta alltså. Som jag sa hade vi fullt upp, drog hem en snabbis där min andra halva så troget satt och väntade på mig, redo och klar men jag var ju tvungen att ta en dusch efter dagens hårda arbete. Vi stack ner på City-festivalen som jag föredrar att kalla"Aros-festivalen". Inhandlade lite kläder, subway och så lite häng med polarna. Vi kikade på Rix fm-festivalen som var totalt värdelöst, så jävla mycke folk och aa jag tror jag är för gammal för såntdär haha. Drog hem vid 21 någon gång, däcka typ direkt haha. Helt slut ännu en dag, synd att jag inte pallade att stanna för då hade jag fått träffat 2 personer som knugen vet vilka det är. Hon fick verkligen görare, hur avunsjuk får man bli egentligen??

Och dagen idag har varit steeeekvarm som en sötis på jobbet sa haha, har glassat runt i vattenspridaren med bikinin på. Solat har vi också gjort, så skönt har vi haft de. Jag, mina arbetskamrater och barnen! =)  

Egentligen har jag inte tid att skriva blogg, är så jväla upptagen nu för tiden och spec nu.. Ville bara påpeka att min breezer som jag drack på studenten fortfarande står kvar på förnsterkarmen här i mitt rum, jag kan bara inte kasta den. Så jävla fjantig rent ut sagt, men nä.. de går ba'nte! Och vad händer med världen? Får väl säga R.I.P Michaela Jackson då? Knaaaaaas!!!

NÄ, NU måste jag fortsätta fixa mig för att sedan invända mina bröder och så drar vi oss mot vår andra broder. Suradagarna kommer givetvis att besökas idag! TAGGTRÅDDDDDDDDDDDDDD SÄGER JAG! Svina,svina,svinaaaaa!

PS, för guds skull.. Jag får inte glöma och berätta att jag och min andra halva beställde en hemlis igår, om typ 2 veckor smällre.. Så de så :D Ingen får veta.. Men alla ni där ute kommer bli snuskit avis när får reda på vad de är! ;D ;D Ps igen, We will walk all over you!!!!!!!!!!!

+ Att Jag har en sån djävulsk tandveärk. Min visdomstand på vänster sida, uppetänderna.. visdomstanden vill fram och påverkar smärta i resten av raden! =(

// E

Uppdatering:

Klockan är 19.39 för att vara exakt och jag är totalt slutkörd. Dagen idag har varit het, snuskigt het och jag har lyckats få en saftig bonde-bränna efter linnet. Fyfan, min första fasa typ.. Så typiskt! Efter jobbet stack jag hem, fulltankade bilen, drog en solning på solstudion, trot eller ej men kan inte gå md bonde-bränna föfan haha pinsamt.se, sen drog jag 1 timmes promenad och nu sitter jag här. Mina krafter är typ helt slut, tänkte faktiskt duscha och sen säga godnatt för idag. Känner att jag behöver ladda batterierna ordentligt om jag ska orka med morgondagen, dagen efter det och helgen. Fan vad skönt det känns att ha gjort så mycket på en och samma dag, jag är så jävla bra. Själv hemma som vanligt, ingen verkar vilja vara här när jag är det haha. Men jag klarar mig alltid, som ni vet !

Okej jag har kommit fram till att jobbet i sig absolut inte är jobbigt, utan det som är jobbigt är när solen skiner och när man vet hur skönt alla andra har det som ligger och solar & badar. Det är liksom en av dom sakerna som jag älskar mest att göra här i livet. + Att man är helt slutkörd varje dag och det är tufft, speciellt såhär i början !


PS. Inse att vänskap är något som ingen klarar av att sakna !
Jag & min andra halva, finns inget bättre team.Slut!

// E

240609

Hej hallå!

Nu sitter jag här igen, ska snart göra mig redo för att jobba kväll..svindrygt.
pratade med halvan för ett tag sen, hon kämpar på. Personalen på hennes jobb hade sagt massor av bra saker&berömt henne jättemycket, vilket jag kan förstå, hon är ju bäst!
Idag är de sol sol sol, men dock några moln som täcker haha. Jag bestämde mig redan igår att jag skulle hålla mig lite inne idag för att tex städa mitt rum osv, och pga att det är så tråkigt att sola haha. men jag ska INTE klaga haha. Jag var ute en stund idag, men kan liksom inte koncentrera mig eller nått när jag vet att jag snart ska åka o jobba.. åh vad jag längtar tills det är över o alla pengar rullar in.

I helgen blire fest fest fest! :D längtar som fan till de oxå! typ sista helgen man är ledig. KUL.
o mitt från ingenting tänker jag på klassen, saknar faktiskt många av er! ja, alla dvs.
nej nu känner jag att jag inte skriver så mkt, ellan kommer väl hem runt halv 5 och uppdaterar. Själv slutar man 22.00 och däckar nog på en gång, jobbar nämligen dag imron! o då ska vi stana ;D

see you
/mall.


PS. ni som läser bloggishen får gärna skriva en kommentar så man vet vilka de är :D vore kul att se..

PS, PS, PS, PS!

Jag saknar min mamma och min lillesyster så otroligt mycket. Mamma jobbar kväll och kommer inte hem förens 11, hon sover när jag åker till jobbgt :( Och Lullan är i GBG & 3 veckor framåt, Hamburgesund tror jag det hette. Hon skickar sms om hur underbart det är och hur skönt dom har det, solar och badar hela dagarna. Kul för henne, jävligt kul medan en annan måste stå fullt påpällllllsad hela dagarna i denna hetta! Nåväl, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig på riktigt. Ville bara ägna några rader åt dom bästa i mitt liv. Älskar er av hela mitt hjärta, ni är mina änglar! <3



Ps. Bild från Midsommar - Ja, lullan fular sig lite & mamma har en tendens att alltid bli lite kackig när bilderna igentligen ska vara helt seriösa! :P Hahaha!
/ E

Uppdatering:

Dagen idag har varit i sin vanliga ordning, nästan........... eller inte. Jobbet som vanligt ja, men man blev ju typ totalt torterad, kul att stå inne och glo på ungar som glider sönder vattenkanan medan vi på min avdeling stod inne i ångbastun. Höll ju typ på att avlida, men imorrn äre vår tur, vuxna mot barn = vattenkrig och jag ska ha bikini. Tackar gudarna för det, kanske man får lite färg också. Och idag var det även en snäll själ, såkallad Ludde-bebis som hockade upp med mig på min lunch, skönt att slippa sitta själv och glo för en gångs skull haha! Ps. Han är störd, leker stekig golfare eller nåt / Pam!
Jaja, slut-tjatat om det.. Efter jobbet drog jag i vanlig ordning hem, satte mig faktiskt i brassen (lekte brasse-kalle) och tro det eller ej men jag somnade. Så jävla pinsamt så att jag vet inte vad, men det gjorde jag ivf. Sov så jävla djupt att jag inte ens hörde när min skyhöga sms-signal som kan få ett helt hus och vakna haha stört. Ja, trött som jag var kunde jag inte stödja mallans lillebrosha(Anton), men han var precis som i vanlig ordning den bästa på plan. Kung är vad han är, lovar att han kommer bli något en vacker dag. Riktig krigare! Mallen satte sig på hojjen hem till mig direkt efter matchen och vi pumpade rumpa på gymet, fan vad jag börjar bli trött på det för övrigt. Samma sak varje dag, det går ju men i längden blire så jävla uttjatat. Ytterligare en gång säger jag detta: Arbetslivet är hårt, för hårt många gånger men man ska vara glad att man har jobb överhuvudtaget!  

Efter gymet åt jag saftig körresås med champinjoner i + taglateller, typ min favorit. En svalkande dusch och nu sitter jag här. Tänkte bara skriva ett kort inlägg som visst inte blev så kort sen lägga mig i sängen och dra en fet däck...

PS. Mina ögonvitor är inte längre vita utan rosa och totalt spräckliga. Puhh, Längtar efter helgen! Ja, fyihelvete vad jag längtar efter helgen, Taggad till 1000 och när jag är det så blire drag vill jag lova! Krök let's go säger jag!!!

/// E

230609

Godmorgon alla vänner och dom vi inte känner, + bekanta! haha.

Idag är det ca 45grader på min baksida så jag ska snart springa ut och lägga mig. Halvan jobbar på förfullt. Tycker synd om henne som missar lite sol, men andra sidan hon tjänar fett med cash och kan resa sen, ;) + att det ska bli fint i helgen!! Själv är jag ledig idag, skönt. men jobbar dock kväll imorgon, BAJS.

Nu ska jag väl först plocka upp lite på mitt rum så jag hittar min bikini..eller kanske inte behöver nån? HAHA. -skämta.
sitter här och tänker på halvan, hoppas hon ringer mig på sin lunch! men när vi jobbat klart vi ska vi göra nå riktigt roligt sådetså! =)


nahe, om man ska börja kanske haha. Stekning på hög nivå, bränner man väl skinnet av sig. haha.
+ att idag blire gym osv, :D


ps, uppdatering sker senare! 
puzzz/mallllan.

220609

http://www.youtube.com/watch?v=DlPLkoZFPmM
> Allting som vi gör nu är skrattirriterande, vi levde på en dröm fast allting raserades!
 
Of,of,offfffff.. Efter en hård jobbdag går ingenting upp mot denna låt på högsta volym, med bästa ljudet i en fet bil. Appropå vädret, fan vad man blir lycklig av solen. Så sjukt jävla underbart är vad det är, ännu mer sjukare att man måste sitta och svettas på jobbet, menmen,. Har glidit fett hela dagen idag med några homies, vi bestämde oss för att kicka fet fest hela helgen. Fett,fett,fett! Tagga!! ps, gym idag och hela veckan framåt och på fredag vankas som sagt lite belöning för dom hårt arbetande kvinnorna! ;)

Jag måste även tillägga att fan vad Västerås kan vara fint ibland och då syftar jag typ på östermälarstrand och båthamnen som ligger där. Tänk vad fett att starta upp några uteserveringar/krogar längs hela den längan, lovar och svär på att den som gör det skulle tjäna fett med stash på det! Riktigt drömplace att strata upp nåt på, vore för nice! Men alla nötter till västeråsare tänker ju inte lika långt som en annan gör. Om någon funderar på att starta upp nå, så kom till mig. Jag har sjukt mycket tips, jag är ung och vet vad som säljer. Ring ba, ja gör de!!! 




Känns som en evighet, som om att man bara står och trampar.. Vi vill ju också ha semester, jag och min andra halva. Pallar inte stå på jobbet, men superhuman är vad man är och förblir antar jag! Ska lägga mig totalt ensam nu, i sängen. Totalt tomt kommer det kännas också, inte en kotte här hemma. Undra när folket kommer hem? Haha..Suck :P

Åh naaaaj, jag glömde och berätta att jag (Elin), idag för första gången på så sjukt länge att jag glömt bort hur det känns, brände mig på brännässlor och fyfan vad jag kved. Var som en jävla barnrumpa, kul att dom runt omkring bara stod och ASGARVADE rent ut sagt, ska få tillbaka hårt som fan säger jag!!

Hörsda! Dimman, vi vet att du väntar på oss! Ända trogna!!!

PS IGEN.

Gymet var stängt, vårat privata gym som sagt. Synd att man inte har blivit informerad om det, ska se till att alla får sparken. To bad for you guys! Besvikna var vi, men inte bittra, ne, inte vi heller så vi drog en 45 timmars lång promenad. Lätt som en plätt gick de, skönt också för den delen. Vi hade ju en hel del att prata om, efter att ha hunnit smält denna galna helg :P Väl hemma, mall stack home to her och jag drog en liten snackis med T'is.. Vi tanka min lilla pärla så jag kommer till jobbet imorrn, köpte cigg och givetvis ågren-snack! Haha, du det är inte lätt stumpan men vafan skit i dedär.. Lika bra att köra sitt eget race! Så gör ivf jag och mallan såklart =) Blir alltid bäst då, så kan man göra vad man vill, när man vill, hur man vill och slipper bry sig om nån annan! Mycket bekvämt må vi säga!

Ne, nu måste jag hoppa i säng så dom på jobbet slipper en "sombie-variation" av mig imorrn, inte roligt kan jag säga!
// Ellan!

PS.

Nu drar vi en pumpa rumpa på gymet, ångesten måste bort. haha nu jävlar kör vi, training days!
ps igen, we will walk all over you!
3 stenhårda veckor som enbart kmr bestå av jobb, träning o supa! Allt annat kan suga hästballe elr något annat som vi ogillar! 

Midsommar- En fest som varar hela helgen!

Ja, det är så sant som det är sagt.. Fest har det varit och fulltankade har vi varit, allihopa 24/7. Nonstop alltså, precis som det ska vara. Så att midsommar är en fest som varar hela helgen stämde definitivt för oss. Vi uppnåde vårat mål, ÄNNU en gång! Fan vad vi är bra..Typ bäst, på ännu en sak.. Som vanligt! =) Och nu när jag sitter här och glor runt lite, ser jag att det senaste inlägget som Malin Terese Cassandra Ahlgren skrev, har totalt fel datum. haha 9onde liksom? Skulle stått 19 haha, jävla stolpskott. Hon hade nog resefeber och visste därav inte riktigt vad hon gjorde! mohaha

Tyvärr orkar jag inte skriva så mycket eftersom jag är helt slut, så ni får se bilder istället. Kom ihåg att en bild säger mer än tusen ord. Ps, jag lägger ut bilder men det är långt ifrån alla =) Orkar verkligen inte!!

Fredag - Midsommarafton:
   
  
  
  
  
  
  
  
   
  
   
  
  
  
  
  
  
 

Lördag - Midsommardagen:
   
  
  
 
  

Söndag:
  





V
ill avsluta detta inlägg med borta bra men hemma bäst, så är det ju bara och kommer säkerligen alltid att vara det! Jag vill även ännu en gång passa på och säga hur lyckligt lottad jag är som har en familj, släkt och nära & kära som är så samspelta som vi är. Det finns inget som går upp mot en trip med er. Ni är störtsköna och jag skulle aldrig någonsin vilja vara med några andra än er, ni är ju bara för bra!  

  
 

Nu ska jag ta mig en varm / lång dusch, sen vet jag inte vad som händer, inte mycket antar jag.. Är helt död, eventuellt en saftig godispåse och nån skön rulle ikv, imorrn äre tillbax till jobbet och träningen som gäller igen! Suck, :P..

// Ellan


190609

Godmorgon kära läsare!
Idag äre Midsommar och ledigt. Vi har haft lite beslutångest om vad vi ska göra..men valde iaf en favorit i repris som man brukar säga..Vi drar till munga med ellans familj och vänner. Och det kanske inte låter så kul, men för er som inte känner ellans familj/släkt så missar ni nå haha. Riktiga partyprissar!

Förra året drog vi oxå dit, och det var riktigt roligt med god mat, party osv osv..=)
men idag är jag hemma tills efter 15, så jag är hemma och äter. Halvan har redan dragit så hon är där när jag kommer, ;)
Har packat min lilla resväska med;
madrass
täcke
kudde
och lite mjukiskläder.
batterier.
osv.



Hoppas på fint väder, men de ser dock ut att komma lite regn..."otippat värre"
nahe, nu ska jag ta och fräscha till mig, =)

ps det sägs att det ska komma lite people till mungish, så dt kommer bli riktigt skoj!


2år sedan, midsommar på sundängen!

munga förra året..



seeeeee you!
/Mallan.

180609

Äntligen långledigt och fyfan vad skönt det känns. Har väntat på detta hela jävla veckan, inte för att jobbet är spec krävande men det är fan så mycket skönare att ligga och gnola som en hel del andra personer gör om dagarna :P Var en riktig solstråle idag på jobbet, trotts att det regnat hela dagen haha tummen upp för de. Förresten så somnade jag nästan idag när jag höll i sagostunden för mina små sötingar, alla andra somnade ju så jag kände att jag började drömma och tvingade mig själv i drömmen att vakna till och då fick jag lov att gå upp.. Knappt nå seg sen, nä höhö!

Efter jobbet stack jag direkt hem, bytte om och drog snabbt som blixten till gymet och pumpade lite rumpa med min andra halva. Asså, fyfan vad sjukt det är. Vi behöver inte ens humma, inga gester eller ens en min för att vi ska fatta något som den (andre) stör/reagerar på. Haha, vi garvar fan jämt och det gillar vi! Just därför vi passar så jävla bra ihop! Efter gymet drog jag några prinskorvar, köttbullar och spagge.. Satt svinfint i kistan, proppmätt som vanligt. Det gillar VI också, =) Mat är kärlek som sagt! Snart ska jag städa upp lite på rummet, ser förjävligt ut verkligen. Tänkte ta tag i alla studentgrejer, hänga upp alla "minnen" som ska upp, plocka undan alla saker som jag undan. Har inte varit i ett sådan skick så att jag klarat av det förens nu, som jag skrivit i tidigare inlägg. Men nu äre faktiskt dax!

PS, Midsommar imorrn. Niceeeee! WE LIKE, Får se vad det blir. Förmodligen mungishhhh, fett mycke folk som ska dit tydligen! Måste ju bara hocka, kan inte missa en sån grej :D



Bilden är från en Idrott B lektion, glömmer aldrig! Klumpesnusk för de! haha

You and Me, untill the end! Kiss Ellan!

Yohanna - Is it true? (Eurovision song contest)

You say you really know me
You're not afraid to show me
What is in your eyes
So tell me about the rumours
Are the only rumours?
Are the only lies?
Falling out of a perfect dream, coming out of the blue.
Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you  would never leave me this way?
If you really knew me
You couldn't do this to me
You would be my friend
If one of us is lying
There's no use in trying
No need to predend
Fallingout of a perfect dream, coming out of the blue
Is it true?
Is it over?
Did i throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?
Is it true?
Is it over?
Did i throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?
Is it real?
Did I deram it?
Will I wake from this pain
Is it true?
Is this over?
Baby did I throw it away?
________________________________________



Bättre bästisar går inte att hitta, förstår om folk blir irriterade och avundsjuka
just för att dem aldrig någonsin kommer kunna nå upp till vår nivå. Det finns
ingen som kommer kunna klå oss! Vi är oslagbara & Jag älskar dig mest! 
<3

YOU'RE MY NUMBER ONE!

/ E

170609

Hej hallå allihopa!

Har precis smällt i mig kyckling, sås, sallad, och potatis. Vi firar nämligen morsans o jannes bröllopsdag. yeah.
nåväl..dagen idag har gått bra för min del och jag vet att de gjorde de för andra halvan oxå, bara att hon var lite besviken på midsommarmaten de hade på deras förskola haha, dom hade firat midsommar idag.

Idag har jag faktiskt gått med en med rullstol på toa helt jävla SJÄLV. och då kanske ni nu tänker; aha, grattis liksom. Men för mig var det stort,  tredje dagen och allting...skitsamma, enda dagen som jag verkligen kände var lite rolig iaf haha. Kanske för att det var sista och nu äre lite ledigt för mig fram till Måndag. Då börjar de väl på riktigt antar jag..haha.
 Plus att jag tyckte det var assköna tider ba 07.30-14.00 men oj, idag sa chefen att de nog blir 07,30-16, omg helt utsliten student direkt liksom hahaha.

Efter jopppet tog jag min lilla röda cykeljävel som har punka hela tiden och cykla hem till ellan, vi drog och pumpa på gymeeeeet. Fett seriöst som alltid oxå! känner redan hur träningsvärken smyger sig fram.. haha Sen fick jag skjuts hem som jag fått de andra två dagarna haha. men hallå. ska ju cykla i nio veckor framåt såååå!

Imorgon är jag alltså ledig, ska fixa lite ärenden som tex, ringa lönekontoret, gå till banken och sen fixa en hemlis som andra halva ICKE får veta, och jag vet att hon blir nyfiken och irri nu för hon inte vet vad de är, haha! meeen meeen!

midsommar på fredag och vad händer? lite beslutsångest haha.
aja, empoo uppdaterar nog när hon loggar in, om hon nu gör de nångång? :S  ;)

seeeeee you!
/malllllllllllllllan.

p.z fan vad jag saknar er i min klass!! och skolan i huvudtaget!

160609

Ännu en jobbdag har gått för både mig och min kära halva, träffade henne nyss förresten. Vi drog lite pumpa rumpa on the gym oxo, riktigt tighta nu! Dagen idag har varit så jävla stekig, synd bara att man jobbat. Men det är väl bara att vänja sig, ska ju typ bara jobba 2 månader framåt, om inte mer. Förhoppningsvis mer jobb än så men ändå inte :P haha. Lite ledig vill man ju vara, typ bara dra iväg långt åt helvete och stanna där vore rätt nice! Hur som helst så har vi midsommarfirande imorrn på jobbet, ska bli kul :D Undra vad jag ska ha för kläder? Något gulligt lär jag ju ha ivf, blir lite svårt, äger fan inge sånt tror jag men får väl lov att kraffsa ihop nå :P..

PS. Midsdommar då? Lite ångest...... Frågan är ju vad i helvete man borde satsa på!! STORT FRÅGETECKEN SÄGER JAG
     
Midsommar 07 - Sundängen, haha fyfan vilken galen midsommar precis som åren innan de, samt år 08!


Om någon är intresserad så grät jag igår, ja, det gjorde jag och det kom bara sådär. Jag klarar verkligen inte av tanken på att allt är slut, inge mer härliga dagar i skolan, med alla sköningar. Allt roligt, allt som vi hade att se framemot, som blev så jävla lyckat är totalt över nu...Jag kan inte förstå, vad ska hända nu? Vart ska livet ta vägen? Jag som blir rastlös på typ 1 sekund, fyfan så jävla orättvist. Jag vill bara göra om allt, om och om igen. Ångesten är så jävla stor att jag typ bara vill sticka härifrån och aldrig mer komma tillbaka, inte riktigt så men nästan känns de som ibland. Jag kommer aldrig mer få känna dendär känslan som bara ni fick mig att känna i skolan, aldrig mer. Jag vill inte att det ska bli så, som att allt bara går upp i rök. Ne, jag kan inte ta det. Måste göra något åt dehär! Inte gå om skolan eller så, men något annat. En stor förändring håller på att ske, som bara är att acceptera. Får lov att ta den för vad den är, de får lov att bli bra!!!

// ellan

Uppdatering.

Hej hallå!
Nu kom jag precis hem från mitt into dag 1 eller rättare sagt KVÄLL1. Började 13 och gick 21,30. Hann inte ens äta min matlåda :S så åt den nyss.
Allt var bra snäll personal och sådär. Men fan vilket slit, trodde fan jag skulle ramla ihop och dö, ok kanske överdriver men vafan haha. Ah nu har jag typ ba 20 kvällar kvar att jobba, YES!

Har verkligen sett 5 döda på rak idag, helt öppna munnar och likbleka, :S usssch.
+ att jag har sett äckliga 96åriga snoppppppar osv omg.. men ah det var bara ta i tu med de. Det värsta var nyss, innan jag skulle dra, tänkte jag sköönt inte nå mer o göra, men så piper ett larm, då har en tjurig kärring skitit ner sig totalt inte nog med de, diareeee! asså bara lukter fick mig att typ spy och jag brukar inte vara så känslig. fy fan.. Men min "ledare" sa att du kan bara slänga de här lakana och hämta nya så fixar vi resten. Och seriöst jag trodde jag skulle spy av att bara hålla i dom..tur att jag slapp resten!

Sen kanske ni läste att det gått bra för andra halvan oxå :D shit hon är fett duktig oxxåå det är ju de :D skulle jag varit arbetsgivare skulle jag anställa henne på dirrren fan!! Imorgon går jag samma tid som henne, fett niCE hoppas på att kunna åka hem till henne efter jobbet och snacKKKa lite, måste rensa ur mig haha. Det är sjukt att när jag inte ser henne eller pratar med henne ordentligen blire katastof i hjärnan fan hahha! aja, de var nog allt från mig, måste sova så jag orkar upp imorgon..

hoppas halvbiten ligger och sover och dra djupa stockar, kan nog höra dom ända hit, haha.

GODNATTT!!!
/mallan.

150609

Första jobbdagen idag, vilket gick riktigt bra. Var inte ens nervös eller nåt, som jag brukar vara och det hade ju som sagt varit onödigt eftersom allt flöt på bra som fään. Jobbar med små sötisar mellan 1 - 3 år, skitsöta verkligen! haha! Inte riktigt mitt drömjobb, jag gillar ju typ att kunna ha lite mer "kontakt" med barnen, men de får funka! =) Efter jobbet hämtade jag mami, vi drog iväg en sväng och jag lämnade in lite skattepapper och shit. Dutti flikka! Vi pallra oss hemåt igen, jag stack och pumpa rumpa på gymet som för övrigt var mer än 1 vecka sen och det var så sjukt jävla skönt. Ska aldrig mera ta ett sånt långt break, haha iof så tar jag ju aldrig mer studenten och kommer aldrig mer få uppleva studentveckorna så de var väl ingen risk att jag skulle ha så kul! Btw, när jag kom hem fanns hemmagjorda hamburgare serverade, typ min favorit! Smällde i mig 1 lätt som en plätt, mätt som ett as blev jag också! Tänkte strax dra en dusch, sen har jag ingen aning om vad som händer.. Ps, jag jobbar 07.30-16.00 varje dag för er som vill hocka upp nåt med mig! ;)

Förresten så har jag lite nalle-häng med mallan till och från. Hon är nämligen på sin första jobbdag också, eller rättare sagt introduktion - Kväll! Haha! Det verkar gå skitbra, personalen är nice och sådär så hon kommer nog vara nöjd sen ska ni se! Miss her!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Jag vill verkligen inte att du ska åka. Gör inte så mot dig själv!

=(

// ELIN!

Uppdatering:

Här kommer lite fler bilder från Studenten, men fortfarande långt ifrån alla!!!


BF3A!


Jag & Pallone, lite ledsen! haha


Jag & Mallan! <3


En liten Elin!!!!


Syns inte så bra, men jag o mallan står i högra fönstret och vinkar! =P


Från Vänster: Moster Caroline, Moster carola med kusin Evelina i famnen, Moster Annica,
Jag, Kusin emme, Mamma, Mormor, Kusinerna Ebba&Tova där nere! =)


Champagne-frukosten hos Jossan.S!


Kackig bild, men schkåååååål fifan!!!

Här kommer lite bilder från mallans kamera!

Liten mallan.

Micke, mamma, janne, jag, anton och alva! <3

Skönaste vagnen!!

bilen, haha skönaste säger jag!!

blev fett glad över mina armband!!!! =)

Nu finns typ 100bilder typ från alla olika kameror..mer kommer!!

140609

Såja, nu tänkte jag sätta mig och skriva om studentdagen. Jag vet inte vart jag ska börja men får väl starta med hur jag vaknade för jag vaknade nämligen av mig själv 04.45, tror det var pga att jag var orolig över vädret. Det var aldelles vitt på himlen, ringde mallan direkt, var tvungen att beklaga mig lite. Drog en dusch, fixade mig och åt 2 rostmackor, va så jäla nervig så jag kunde inte äta mer. Janne & mall plockade upp mig och så åkte vi till Jossan.S för att mysa lite med champagne-frukost! Allt var så fint och perfekt, så gott. Synd bara att en annan inte kunde käka, men vi hade trevligt ändå. Vissa grät en sekunden och andra var vi lyckligast i världen, men som sagt så börjades det redan här. Jag hann väl dricka 3 glas champagne, 2 bacardie, smutt på en 4,5a och + en stor jävla champagne till. Jag va inte full, knappt påverkad, måste varit adrenalinet som pumpade ur alkohoooolen ur skallen på mig. Förresten så var det riktigt kul att ALLA var med, tror jag ivf.. Riktigt avslut blev det iallafall. Vi gick till skolan, gapade och skrek, hade så sjukt kul och var riktigt stolta. Folk skrek tillbaka, tutade med bilarna och bara va så jävla glada för vår skull. Härligt!


Väl framme i skolan, i ljushallen var de grymt drag..

Jag, Mallan, Alle & ? Frida kanske? haha, som står upp och är så jävla lyckliga:D

Kan inte fattare, alla va så sjukt taggade men samtdigt nervösa. Tiden i ljushallen både given och långdragen, 2orna satt på andra & tredje våningen för att bli hånade ;) Det var också en riktigt skön känsla! "OCH SÅ FINS DET SOM SOM HAR FLERA HUNDRA DAGR KVAR", Jag vet ärligt talat inte hur många gånger jag skrek de under hela kvällen hahaha.. Hann typ bli bakis elr nåt, skallen pulserade och hjärtat slog typ i 180, men när det var klart drog vi oss in i gamla anexet, in till vårt klassrum. Helt galet där inne säger jag, vi fick diplom, käk, betyg och massa mer. OBS att mallan fick diplom för klassen"toker" höhöhö..När vi var klara med allt som "stod på planeringen" hade en del hunnit gråta, jag kikar ut genom fönstret, letar efter mamma och dom men hittar dom inte. Kollar ut en gång till, hittar hela högen och bryter ihop totalt, jag är helt seriös när jag säger att jag bölade så kraftigt att jag gjrode ljud ifrån mig, som ett litet barn. Nervositeten va nu helt sjuk, vi stack ner och ställde oss innanför dörrarna. Hann stå där typ 5 min, sen var de vår tur. Utspringet var helt otroligt, vi skulle sjunga "sjung om studentens lyckliga dar" tillsammans med orkestern men det gick ju inte för min del. Jag bölade ännu en gång som en stucken gris, usch det var faktiskt riktigt jobbigt. Alla splittrades nu, gick till sina nära och kära, såg alla, såg mamma, kramade mamma, fick ingen luft för jag grät så mycket. Alla var så fina, alla var så stolta, jag var så stolt, kommer aldrig kunna beskriva känslan. Den är helt ofattbar, så underbar men så hemsk! Jag fick massor med saker, alkohol, och jag vet inte allt. Mallans family kom också fram tillsammans med mallan, vi typ grät också haha. Hann inte stanna länge alls faktiskt.. Var så extas att jag knappt minns haha!

Som jag sa hann vi inte stanna länge alls med familjerna, för nu var det dags för "äro-varvet".. Alla klasser går på ett led, efter en orkester och vi var andra klassen efter orkestern, så jävla grymt. Det hade inte hunnit komma några bilar, utan alla bara stod där och kunde se oss. Man kände sig inte lite STOR då, nä.. fyfan asså :D! Det varvet var verkligen ett ÄRO-VARV!

 
Micke, Jag & Hanna in action så att säga! :D

Nu vare dags för att hoppa upp på vagnen. Gick ju som en dans och fyihelvete rent ut sagt, vårt ljud var inte att leka med och vår dj "Frasse" var så jväla grym på det han gjorde. Vår vagn stod längst fram så vi körde iväg först, fyfan vad adrenalinet pumpade upp när man stod där.. Fullt med folk, typ först ut. Den känslan var ännu större än någon av dom andra under dagen. Vi var så jävla glada och vädret som vi så länge oroat oss för var totalt perfekt. Slapp löken, slapp regnet. Vi hann åka 2 ½ varv innan regnet föll ner, inte lite regn heller, men det gjrode inte ett skit. Var rent ut sagt så jävla härligt med regn, alltså vädret kunde inte ha varit bättre :D Åhhhhh, jag vill bara göra om det, om och om igen..

Varven var klara, Anders plockade upp oss och skjutsade hem mallan sen bar det av hem till mig. En av dem första jag ser är farmor, hon storgråter och jag med såklart, hon bara grät och grät, så himla fin. När vi va hemma, gick tiden så fort, folk kom och gick, de var typ fullsmockat så tusen tack till alla som kom, De betydde mycket för mig ska ni veta. Under dagens lopp drack jag mer, mer och mer, hade roligare och roligare och öppnade så sjukt mycket presenter. Tack för det allihopa, fick så sjukt fina saker men den finaste var den jag fick av mamma,malin och anders. Det var ett halsband med en skyddsängel på, bara för att jag är mammas ängel sa hon. Grät typ ännu mer nu, usch! Tiden rullade på och nu var det dags att fixa om sig, som gick lite trögt men det fick duga haha..

Janne & Mall hämade upp oss och vi stack till Jossan.L, inte alls många som var där, fast alla klassen skulle de :/ Tråkigt.. Men vi festade på ännu mer, hann stanna 1 timme kanske sen kände vi att vi behövde lite mat i magen så vi stack till donken, käkade en hel del för att palla med kvällen och den kommande dagen ;) Tror fan aldrig jag haft så kul på donken, och fyfan vad jag haft kul där många gånger haha. Vi var ju totalt störda i hela huvudet haha, de gillar jag!

Stack till BMB i regnet & den kraftiga vinden,
frös typ ihjäl men vi slapp stå i lång kö ivf. Tur det, väl inne fick jag sån jävla huvudverk. Såndär som inte går att ta bort, som man får för att man är totalt slutkörd. Lite illa, fick typ mima när alla skrek, för om jag skrek sprängdes huvudet i 1000 bitar kändes det som. Tråkigt, men jag hade kul som fan ändå. Vi drack och vi drack, vi dansade och vi dansade, så grymt roligt verkligen. Och Hanna kickade inte efterfest utan FEST hos matte, her boyfriend.

Innan vi drog dit så käkade vi på donken ytterligare en gång, mums :D Jag trivdes fett med hårt där haha. Jag, Mallan, Hanna, Sofia och Hultan tog taxin till Matte & gänget! Väl där, fick vi svinstarka drinkar serverade med tända ljus och grejer. Kul att det behövdes ca: 7 killhjärnor för att komma på det, men vi klagade inte hhahah.. Festen fortsatte, folk drog och vår vän luddebebis HA HA HA kom och joinade oss. Alla hade riktigt kul tror jag, blev fullare och fullare och vid 7-8 på morgonen drog vi en däck, alla sov typ överallt haha.. Så skare va! Vaknade vid 12, fortfarande fulla.. Janne hämtade oss, och väl hemma åt jag smörgåstårta till frulle, lite man njöt haha. Jag kollade igenom alla mina presenter och alla bilder, helt sjukt vad jag vill tillbaka till studentdagen, Ångesten har redan börjat trädit fram kan jag säga. Fan ocksåååå!

Min kära vän på andra sidan drog en däck direkt men jag stack iväg med bigsis och mark ner på stan, handlade lite. Tror helt ärligt att jag var packade fortfarande haha.. Vi gick förbi BMB också, gick på stan och jag ville bara grina elr nåt när jag tänkte på fredagen =( åhhhhh! Men som tur var stannade vi inte allt för länge, dem skulle iväg till min storasysters storebror för att hälsa på dem på BB, dem har nämligen fått sin andra pojke =) Kul hihi! Nu var jag hemma, datornördade lite osv. Sen drog jag en FET däck, så jävla fet att jag ignoerade allt och alla hahaha.

Vaknade av att nån kom in på mitt rum och typ störde, men det gjorde inget ;P Vi hade så jävla kul att båda grät haha, då garvar man mycket. Sedan drog vi ett häng hos LinaO, aka. Zlat, tröck pizza på Ibbes, jag åt mest. Som vanligt :D Ingen orkade gå hem, så Petter fick hämta oss.. haha..Vi gick som om vi vore garvida allihopa, kaggen stod rätt ut ochs svanken blev enorm. Vi bestämde oss för att ha film-maraton, så vi hyrde offcide & stockholm boogie. Tur att jag däcka, hann inte se ett skit typ haha.. Men trött som jag var så behövde jag antagligen de!  

Maxa hämade upp oss, vi stack till donken. Pröva nån jävla glass, den va ju skitäcklig och jag blev på dåligt humör haha. Hemma vid 2, och jag slocknade direkt, var totalt slutkörd kan jag lova. Vaknade vid 12 idag(söndag) och nu sitter jag här, detta inlägg har tagit mig typ 1 timme att skriva haha. Jag tänkte äta något snart, dra till barkarö för att kolla in mitt sommarjobb, börjar imorrn :( suck. Sen tänkte jag pumpa lite rumpa på gymet, om jag orkar dvs! Kanske kommer en lite uppdatering av mig eller mallan senare, får även se om det kommer lite fler bilder! Förr eller senare blire ivf!

PS. Jag jobbar hela sommaren förutom V.29, Cash is king sen men hoppas ni är lite mer fria iaf! Vore ju kul, men egentligen ska man väl inte klaga, tur att man har jobb överhuvudtaget liksom. Ne, nu ljög jag lite.. Önska att jag kunde leva utan jobb och bara ha så jävla mycket pengar, men som sagt önska kostar ju ingenting! hahaha


VI ÄR SÅ JÄVLA MYCKET BÄST!!!!!! <3


PÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS // Ellan!

130609

Jag är aldelles för sliten och slut för att beskriva grådagen, jag får göra det senare eller imorgon. BilDer kommer också, lägger upp några få nu, har typ inte fått några eftersom man festa till 8 imorse mår man ju inte så jävla bra! Men jag kan säga att dagen igår var den bästa dagen i hela mitt jävla liv, vill bara göra om det om och om igen. Känslan går inte att beskriva!


Utspringet, varken jag eller mallan syns men vill visa min underbara klass BF3A iallafall!


Fyfan vad jag grät!


& Jävlar vad mycke grejer jag fick! haha typ nackspärr!


Aldrig utan dig!


Bästa mallan & bästa mami!


Älskar er mer än någonting annat! Mamma,Jag,lullan, Kusinerna Ebba,Tova & Evelina!


Haha, kolla minen. Min bästa vän & jag <3


Klassen som svävar fram!




PÅ VAGNEN!


På vagnen, så jävla grym känsla!


Obs, att vi hade skönaste ljudet och skönaste dj'n! Tack för de!!!!!


Presentöppning o herrejävlar vad jag fick grejer. Första
gången någonsin som de känns kul att få "flytta hemifrån"
saker. Kan ju komma väl till användning snart! :D



Kommer mer bilder sen, massor faktiskt.. Ska dra mig vidare till sängkammaren nu, helt död. Måste få mig lite sömn innan landslags-träffen är, kommer bli en lång natt!!!

PS. FYFAN VAD VI ÄR BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
// ellan.

Uppdatering:

Dagen idag har beståt av en massa slit och oro. Vi har fixat vagnen från 15 - 18.30 och den blev helt okej, rätt söt faktiskt. Men dum som jag är så är jag aldrig nöjd... Synd att vi inte har nå tak, men som sagt så har vi ju beställt sol tills imorrn och inte regn. Hoppas beställningen gått fram bara, de tycker man ju att den borde ha gjort en så pass stor dag som morgondagen är för dom flesta. Mami och Anders har gjort det så fint här hemma, trodde aldrig det kunde se ut såhär. Massa blommor, björkar, partytält, allt är städat och fint,gräsmattan är klippt och allt är precis som i en dröm. Vädret vore alltså pricken över i't. Håller ivf tummarna så hårt jag bara kan, dom går typ av snart. Lika bra kanske?
Efter en lång dag tog jag mig en tankeränsande promenad, kände att jag måste få ur mig lite tankar, eller överhuvudaget hinna tänka, allt har gått så fort och det har hänt så mycket nu på sista tiden. Har inte kunnat seta ner 1 sekund, full rulle hela tiden.. Precis som det ska vara antar jag! Jag har även hunnit med att måla tå&hand/naglarna elr vad man nu ska kalla dem haha, så nu är dem också jättesöta. Hade tänkt hinna med och sola idag, men jag orkade verkligen inte. Får väl trösta mig med att man i dagens läge, inte normalt sätt kan vara brun pga av vädret!!

Nu ska jag gå ut och blossa lite, lägga mig i sängen och försöka sova vilket med all säkerhet inte kommer gå. Får väl försök ivf!

PS. Hej jag heter Elin och jag kan inte studentsången som vi ska sjunga när vi springer ut! Får typ mima elr nåt, haha kommer låta förjävligt när bara orkestern spelar. Vet nämligen att det inte är spec många i vår klass som kan den men som mamma sa: Elin, man kan inte kunna allt! Haha och hon har alltid rätt typ, även denna gång säger vi!
MEN till er som vill & orkar "panik-träna", här har ni:

X2 -
Sjung om studentens lyckliga dag
låtom oss fröjdas i ungdomens vår
än klappar hjärtat med friska slag
och den ljusnande framtid är vår
inga stormar än i våra sinnen bo
hoppet är vår vän och vi dess löften tro
när vi knyta förbund i den lund
där de härliga lagrarna gro
där de härliga lagrarna gro
Hurra!


1 FUCKING JÄVLA DAG KVAR :D :D :D
// Ellan!

110609

Ja våra kära läsare, då återstår bara en jävla dag till STUDENTEN!!!!!!!!
Jag antar att denna dag idag kommer bestå av; städa, städa,städa! haha. Och nu kolla jag tyvärr vädret igen, har nog aldrig kollat på de i tidningar och internet lika mkt som jag gör nu. Och jag säger bara såhär, fyfan vad orättvist!! :( men regn ska inte förstöra våra dag, även om den faktiskt gör de, vi ska fira den som den ska firas, :D

Gårdagen då, givetvist slog man till på en utgång, det var dock sista TYP..nerå, men sen kommer man ju jobba röven av sig så ah haha. Vi förfesta iaf hos jossan, det var jag, zlaT, korkennn, frida, jossan och Tilde och sist men inte minst ellan. Trevligt trevligt.  Helt okej på pluttan oxå, lite klent med folk men de funka! :)
Blev en lite tidig hemgång men de gjorde inte så mkt, vissa fick väl lite för mycket av det goda haha. När jag kom hem iaf drog man på fetaste käkeeeeet, macka och mjölk. JÄTTEGOTT för en full människa, helt seriöst så somnade jag på stolen i köket och fråga mig inte varför, det va ba tur att man vaknade till en halvtimme efter eller nå så jag iaf kunde gå och lägga mig i sängen haha. Min andra halva hoppas jag sover gott som en stock. Men det sjuka är om hon fortfarande sover, hon brukar alltid vakna typ 7. hahaha!

Nudå, dags för städning i mitt rum, börjar där eftersom man rivit ut hela garderoben igår för att man leta kläder..Senare idag ska vi åka och pimpa vagnen runt 15-långt in på kvällen, måste ju göra extra oxå eftersom de ska regna! men vi ska ordna det och jag vet att det kommer bli bra.

Funderar på ringa och kolla om min halva fortfarande sover, måste ju påminna henne att studenten är om 1 dag 1 timme, 28 min och 10sek!  Tänkte ifall hon glömt de, ;)

uppdatering kommer!
Puss
/mallan.
Bjuder på lite bilder från pluto i Tisdags, maskerad-festen! :D


 





Ah, man var ju typ med på alla bilder så man trodde väl att man var en stjärna, fast det vet vi ju redan att vi är! ;)




100609

Fyfan, har tappat suget för allting just nu. Allt går åt helvete, jag är inte ens nervös inför studenten för jag förväntar mig verkligen det värsta. Ska inte ens bli kul rent ut sagt, inget går som vi vill och vädret? Är det vad vi förtjänar efter 12 års slit? Asså, de är verkligen så jävla orättvist! :( :( Har inte lust med någonting just nu, allt känns totalt pisssssssssss! jävla horland

Och igår da.. Jo det var väl kul med lite förkrök hos jossan. Vi gick till Pluto, och en annan kom ju inte in, ja jag var för full och uppnådde mitt mål. Vi sprang till donken och hinka i oss vatten, sen stod vi i den 7 mil långa kön ytterligare1 gång. Väl inte vare riktigt nice, mer än helt okej. Lökigt, men ruskit kul att alla var utklädda. Cykla hem gjorde vi oxo, åt kall spaghetti och körresås oxo, satt fint de med vill jag lova. Och vaknade upp idag kl 10, jag är överlycklig. Det har aldrig någonsin inträffat, så jävla skööööööööönt att få sova ut nån jävla gång. Sannis hämtade oss, vi drog till skolan och käka mat, Eh vadå mat? Så jävla vidrigt med mos, spydde typ.......Sen fikade vi ivf hos Erik(handledare) med i princip hela klassen, va ju mys men massa stufs dök upp så nu måste man be till gud ytterligare en gång varje jävla minut att allt ska fixa sig!

Nu sitter jag här, kollar ut och typ grinar, vill slå sönder fönstret men får lov att tygla mig själv.. Jävla HOR-regn, hatare mer än nåt annat på denna för tillfället inte allt för underbara jord. Ska lägga mig och kolla på tv, sen styra upp kvällen! Utgång på pluto, det ända rätta när man är så deppig som jag och dom flesta andra är!!!!

Dimman, here we come..,Puss Ellan..


090609

Totalt ledig dag och båda två fick vakna utan att väckarklockan ringde, riktigt skönt vill vi lova. Drog ner på stan en sväng och sedan traska vi ner till Junitrofén. Trevligt värre, synd bara att vädret inte varit som alla andra år men det funka. Rudbeck vann, för 9:onde året irad tror jag de är nu va? Nått sånt ivf! Nu sitter vi båda här med huvudvärk, är nog pga av vädret skulle vi tippa på, så vi tänkte vila en stund för att sedan börja fixa oss och tagga till ordentliget inför kvällen.

Vi startar hos jossan runt 19, TAGGAR SOM FAN BF3ASTRONAUTER och efter det drar vi till Maskeradfesten på Pluto! Kan inte blir bättre, känner hur dimman kallar på oss. Har ju fan gått 2 dagars sedan vi krökade sist, det måste vi ta igen!



3 JÄVLA DAGAR KVAR, HELT JÄVLA OTROLIGT! FYFAN AVD VI ÄR BRA! SNACKA OM ATT VI HAR OCH KOMMER LEVA UPP TILL "BARA FESTEEEEEN KVAR"! KRÖK LET'S GOOOOOOOOO!!

//
 


BF3ASTRONAUTER

http://www.youtube.com/watch?v=dmTwuWQJrwQ

Här har ni länken så ni kan se vår dans/utklädnadsshow, inte så värst bra vinkel men den bästa variationen som ligger ute hittills ivf så det får ni nöja er med!

080609

Måndag igen, sista måndagen i skolan någonsin, de var sista måndagensom vi satt i matsalen i över en timme och bara snackade skit. Kan fortfarande inte förstå.. Vad ska hända sen? Hur kommer kontakten med alla klasskamrater att se ut? Jag vet att den inte kommer vara densamma, inte på långa vägar, vissa kontakter kommer suddas ut helt och hållet och det känns för tillgället hemskt. Jag vill inte, jag kommer sakna allt så mycket, att bara komma och gå i skolan är en sån extrem trygghet, Kommer man någonsin finna den igen??? Stort frogetecken är vad man är just nu, alla känslor är så otroligt blandade, men de blir nog bra det också till slut.

Dagen idag började med att jag ringde till mitt sommrjobb, presenterade mig o lite så, dom var verkligen så himla trevliga och det känns ju skönt. Mindre skönt att jag på Måndag börjar jobba och jobbar hela sommaren, men man ska väl inte klaga antar jag.Tur att man har jobb överhuvdtaget. Stack till skolan efter de, min andra halva kom hem till mig innan, hämtade sin cykel och så begav vi oss som sagt till skolan för att ha 1 enda lektion. Vi kommer ju aldrig mer att behöva ha lektion om nu inte vill, konstigt.. Sen en sväng på stan, träffade Majki, lilla Miliam och Paula.. Traskade runt lite och bara snackade skit sen drog vi en SOLNING. Vill ju inte se ut som ett spöke på fredag, även om det ser ut att bli regn =( Suck, de får bara inte bli så. Håller tummarna & ber till gud är vad jag gör!

Nu sitter jag här, tänkte ta en tupplur.. Är helt slut efter helgen och sov frukansvärt dåligt inatt, mådde piss rent ut sagt. Antar att alkoholen började sippra ut ordentligt, men vad gör man inte? Sista veckan nu! Full tank nästan pank säger jag!

MEN Innan jag bäddar ner mig i min nybäddade säng vill både jag och min bästa vän mallan tillbringa Hanna Nässling ett stort grattis på hennes 19-årsdag. Hoppas din dag blir kanon lillan, det är du värd! =)



Bilden är givetvis på födelsedagsbarnet själv, och är tagen när jag, mallan och hon (Hanna) är i Litauen på projektresa. Här är en av dem ca: 90 barnen på barnhemmet vi bodde på! Och jag skulle helt ärligt göra vad som helst för att få åka dit igen, vad som helst. Synd att det inte alltid är så lätt bara!

Godeftermiddag! // Elin


Ensamhet?

Nu har jag varit ute och gått i min ensamhet, jag ville det. Satte mig och kikade på smågrabbarna när dom lirade fotbollsmatch, på planen där jag brukade lira. Den planen jag lirade på, då allt jag brann för var fotbollen. Jag minns det så väl, allt bara vände och äntligen började livets ljusare tider. Helt otroligt vad jag saknar det!  Jag avvisade faktiskt mallen bara för att jag känner att jag behöver vara för mig själv just nu. Men jag vet att hon accepterar det, för hon är min bästa vän, MIN! Utan henne skulle igenting gå och det hon skrev om mig nyss var så sött att jag nästan bölade. Hon vet att jag Älskar henne av hela mitt hjärta och att det alltid kommer att vara så! Best friends forever!

Snart är det min tur, våran tur, mina bästastes tur att stå där och jag kan knappt föreställa mig hur den dagen kommer att se ut. Stolt över mig själv, stolt över er och stoltast kommer jag nog vara för att jag vet hur stolt min mamma är. Min frihetsgudinna har fått belöning för allt det goda som hon gjort för mig under min uppväxt, genom hela mitt liv.  Den dagen är för mig en av dom största i hela mitt liv, jag kan inte beskriva vad den betyder. Jag pratar om studenten systrar och bröder, här snackar vi stora grejer. Så ofantligt stora att de inte ens går att beskriva med ord!



Tack för allt, för allt som ingen annan hade kunnat göra för mig! Jag älskar dig av hela mitt hjärta, och det finns ingen människa här på jorden som kommer kunna nå upp till din nivå i mina ögon. Aldrig någonsin! Ingen Elin utan Mamma <3

// Ellan!

Bättre sent än aldrig..

Elba festen men först förkrök hos ellanpellan!
Vad kul att bilderna går att ladda upp, fick man göra om dom i ett annat format, nu är dom helt förstörda..

















sjukt rolig kväll! ;)

/







Min halva, min högerhand, min solstråle, min bäste vän..

nämligen Elin.

Vi lärde känna varandra när vi började gymnasiet och vi blev bra vänner påengång. Vi träffades alltid innan lektionerna så vi kom tillsammans. Vi har stött varandra hela gymnasietiden och alltid funnits där för varandra. Nu har det gått 3år och samma sak gäller ännu.

Elin är en person som är både vacker innuti som utanpå. Hon lyssnar alltid och försöker hjälpa och förstå. Hon vet alltid vart skåpet ska stå, hon är en sån stark person. När man ser henne står hon där med öppna armar och sitt hjärta av guld. Alla har sina dåliga dagar och då humöret är nere, men när man stöter på elin kan man bara bli glad.  Jag har aldrig i hela mitt liv känt mig så trygg som när jag är i hennes sällskap. Hon är så stöttade och jag kan verkligen lita på henne till 100%. Jag kan säga allt till henne jag behöver aldrig skämmas. Och jag ser verkligen upp till henne. Jag behöver inte ens säga nå till henne hon förstår ändå. Hon är så jävla fin människa och jag är så stolt över henne. Jag känner bara att jag hade kunna settat här och skriva hur mycket som helst om henne. 
sen finns det dagar man blir irriterad på varandra men de hinner inte ens gå en dag så kan man skratta åt de. Elin är en vän som jag tycker att alla människor borde få ha vid sin sida. Hon har gjort mig till en så mycket bättre människa, hon har höjt mitt självförtroende och min självkänsla så mkt. Varje gång jag träffar elin skattar vi alltid åt något haha. Hon har allt en bästa vän ska ha. jag önskar hela världen kunde få veta hur jävla bra hon är.

Jag är nog världens lyckligaste som har just dig som bästa vän Elin.
Och jag är så otroligt stolt över dig, glöm inte de.

Min halva, min högerhand, min solstråle, min bäste vän. ♥



sådär, nu har jag fått skrivit min lilla kärleksförklaring haha, fan rätt nöjd faktiskt ;)



UPPDATERING:

Jojo, precis som mallen nämnde i de tidigare inlägget så har vi både haft en stor-städar-förmiddag. Känns riktigt skönt nu, efteråt.. Jag var tyvärr tvungen att rensa "minneshyllan" totalt, står kanske 2 grejer kvar, knappt det. Men den såg så skabbig ut, o det höll inte längre.. Så nu är mitt rum skinande rent efter att jag har rensat, dammat och dammsugit + att jag bytit sängkläder, så inatt kommer jag sova precis somen prinsessa ska göra,(=

För det andra är jag typ inte ens bakis idag, konstigt nog.. Blev ju som sagt rätt fulltankad igår, hade riktigt trevligt men nästa gång skär jag nog ner lite på alkoholintaget! Vågar inte gör att kontouttrag heller för den delen, Cash is king? Jovisst, trodde jag ja haha NOT.. Nä usch & fy, Nu äre bara att tagga till nästa partaj som äger rum på Tisdag = Maskeradfest, som förhoppningsvis kommer rocka fett!

Ojj, klockan tickar..Om jag ska hinna med det jag sagt att jag ska göra idag så måste jag sätta fart nu. Börjar med att käka frulle(13.48)..

Puss&Kram,Vi syns på stan!

070609

SHooO!

Nu är jag inne på 543 paus i min städning så då passar jag på att blogga lite!
Gårdagen då, vi började hemma hos hultan kolla på fotbollen och så, vet inte om det var sista gången vi kollade hemma hos henne för varje gång vi gör de förlorar sverige.. :S
Iaf, sen drog vi oss mot stan, men vi kände att vi behövde  tanka oss med mer så vi kika in på Tabazco. Vet inte hur de stavas men ah haha. Där blev de ett glas vin, 2 för andra ;) haha. jag kände att jag var tvungen att köra på denna metod, först byta glas när elin inte ser, så jag tog de med mindre i, sen hälla över till hennes glas. haha! ah så kan de gå.

Sen när vi druckit upp skulle vi bege oss till silk, eftersom jag&ellan hade så roligt där i Fredags. Men oj oj oj, de var visst stängt..? så vi fick alltså kila vidare det slutade iaf på Å. Men Jag&ellan kände oss nöjda så vi gick till donken ist! =) "otippat värre"

Sen kom iaf maxa och hämtade oss, hanna&hultan kom oxå så de fick drive home.
Vaknade klockan 06.00 något och tro det eller ej men min lilla halva var oxå vaken då, så då blev de nalle-häng, sicken tur.

För övrigt väntar jag på att min nalle ska torka, och för er som inte vet tappade jag den i toan på slisk i fredags så nu går man runt med en nokia 3310. YEAh kan spela snake och allting!!

Nahe nu vare dags att köra igång igen, vet att min högerhand städar för fullt hemma hos sig själv nu, så nu hamnar man väl på efterkälken haha. Kanske ellan drar en uppdatering senare! ;)


p.s just nu är de 4 dagar 22 timmar och 46 minuter kvar till studenten.

Over and out.


Uppdatering:

Dagen idag har varit lång och seg, helt otroligt så man kan må haha. Magen säckar som vanligt ihop totalt, setat på toa typ hela dagen! Så nu vet ni det, Mysigt va?



PS. Skriver detta inlägg för att ikväll blire nämligen utgång igen och vi tycker att ni ska ut också. Kommer bli ett jävla drag.. Först lite fotboll och krök hos hultan, sen gör vi krogen osäker ännu en gång! Återstår att se vart vi hamnar, haha nån stans blire ivf. Ses i dimman, De gillar vi!

// ELLAN OCH MALLAN! WE WILL WALK ALL OVER YOU!

060609

Nu sitter vi här igen, dagen efter, ytterligare en gång. Fyfan vilken rolig kväll man hade ute igår då! Helt jävla ok väder efter ett tag och vid 5 började vi kröket at selemarks place, vid cirkus halv 8 var vi på bmb. Riktigt bra drag, träffa massor av härliga people. Satt ute hela kvällen typ, elr ja, så länge vi va där ivf haha. Träffade fan på moster Carola och mammas bästa vän Ella nu när jag tänker efter, haha störtsköna ikoner säger jag! Fast som jag sa, var vi ju inte där hela kvällen, Ne.. Vi stack till Silk! Japp, ni läser rätt haha. Och vi hade sjukt jävla kul där oxo, även där träffade vi på massa roligt folk. Lite svettigt säger jag, lite för svettigt där ett tag kanske, Va?! Haha! Men vafan, är man på bahamas så är man! Visst?
Fan, undra hur många som var ute överhuvudtaget igår? Sjukt mycket folk överallt verkligen! Och vi avslutade givetvis vår kväll på donken. Satt fint i kistan kan jag säga, som alltid!

PS. Har precis käkat nudlar och det smakade riktigt bra, älska lördagar. Min andra ligger o snusar i sängen och ser sådär söt ut, t.o.m så söt att jag tänker lägga mig bredvid nu! 
PS. Mallan får uppdatera senare om vad som händer eller har hänt under dagen! Fan hon är dålig på det.. Lovar att jag ska säga åt na på skarpen!


Frågan är ju vad som händer ikväll?!? 6 ynka dagar kvar, Lär ju nästan dra en utg!!!
// Pöss Ellan!

050609

Dagen idag har varit fullspeckad verkligen, som vanligt. Vi Pumpade rumpa på gymet imorse, studentfoto och så givetvis mösspåtagning! Så jävla kuuuuul med lite mingel & snackZ, alla var så himla fina också. Kan fortfarande inte fatta att det är vår tur! Helt ofattbart!

  

Skiljdes nyss ifrån min andra halva, så nu siitter jag hos mig och hon hemma hos sig.Men vi ses ju snart igen =) Jag är redan klar inför kvällen haha, vi drar nämligen en förkrök at selmarks place sen en afterwork på månen!


KRÖK LET'S GO! JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD, SJUKT MÅNGA SOM SKA MED OXO. FÖR KUUUUUUL!



C,ya there!
 
PS, Josefin.L är grym som satte dendär jävla fjortisen på plats.
BF3A Var grymast! Lätt att dom bara är avundsjuka!

Pöss Ellan, dimman nu!

PS.

Favoritlåtarna just nu är:

Mando Diao - Dance With Somebody
Rock City - You Are
Slightly Stoopid - Fire Shot
Slightly  Stoopid - Cool Down
K-Young - Summer Love
Crossfire - On Fire
Hatikva - We Don't Work For Them

NI LÄR JU LYSSNA, RIKTIGA KUNG-LÅTAR!!!

Så nära, så nära..

Om 8 dagar smäller de, jag kan knappt tro att det är sant!
Imorgon ska vi ta studentfoto och ha mösspåtagning i Aulan, fyfan..
på ett sätt känns allt så jävla bra, men sen känns det så konstigt, vill ba grina eller nått haha.
är helt nervös oxå! ber till gud om sol.

tiden går verkligen fort när man har roligt!


Nu måste man testa allt så det passar och sen få sin skönhetssömn så man inte kommer med stora ica-påsar under ögonen haha!

See you!
/ mallllan.


Hahaha..

Sitter och kollar på inlägget jag skrev senast och vi kan ju konstatera att jag var lagom tankad haha.. Tänkte även gå in lite mer i detalj om hur gårdagen såg ut:
07.00 - Förkök & taggning hos michaela!
09.00 - Avfärd mot skolan, obs att vi glömde både "bilen" och afischen, haha vilka stjärnor
10.00 - Utklädnadsshowen kickade igång
13.00 - Där nån gång ivf, så begav vi oss alla ut i botaniska, började dricka och för att fotas. Sen någon gång  efter det drog vi ner på stan, sen Vasa!
17.00 - Hemma
19 - Hos michaela igen! Va ba att korka upp igen! Vin, de gillar vi!
00.00 - Pluto, hur niceeeeee som helst.

Kort och gott var dagen en av dom absolut bästa i hela mitt jävla liv. Jag kan inte beskriva i ord hur lycklig jag var, svävade typ på rosa moln eller nåt. Vilken känsla och vilket drag, alla var så jävla glada och trevliga, + att värdet var perfekt. Jag skulle inte vilja ändra på någonting, ingenting. Fyfan vad vi var bra! BF3ASTRONAUTER! Hela dagen/natten va helt galeeeeen, åh jag var så glad :D :D Vill bara gör om det 1000000 gånger till!!! PS, Krogen va helt jävla okej, nice nice.
PS IGEN, Jag grät under dagen oxo, så jävla stolt var jag. Asså känslan när vi dansade, går inte att förklara, adrenalinet pumpade upp till max och vi bara körde vår grej! grymt vare! Här har ni några bilder. Det är nå fel, går nämligen inte att lägga upp vissa bilder, så ska försöka fixa det. Bilderna från vår själva dans är ju dom som är roligast. Hoppas det fixar sig:













Dagen idag har ju varit bra jävla pissg, men ändå skön. Fick reda på lite slutbetyg osv, lämna böcker och äntligen är Naturkunskapen totalt avslutad, yesssssss!

PÅ MIN GATA HITTAR NI FÖR TILLFÄLLET VÄRLDENS LYCKLIGASTE TJEJ! // ELL.

sKÅÅÅÅÅÅL!

nyduschad och ska börja fixa, sen korka upp igen ;)
fyfan vad jag har haft roligt hittils :D jag älskar min klass just nu :D vi är så jävla bra!!!!!!!!!!!!

BF3A TJALALALLA!

ses i dimman ikväll :D

/mANLLAn

Kan inte bli bättre..

Vilken jävla dag, började dagen med att förköka hos michaela. Sov över där, osv, typ hela klassen va med, sjukt kul :D Utklädnadsshowen då? Kan inte ens berksiva med ord hur sjuk känslan var, jag fick en sån jävla kick. Höll på att explodera typ... Vi var så jävla bäst fast vi iten vann, fyfan vad vad jag älskar OSS! Efter shown tog vi klassfototen, en sväng i på punkt o vasa på det. Hade sjutk kul, Jag och mallan ligger här och myser nu efteren hemköpt pizza som familjen bjöd på ;D Snart ska vi duscha o tvättavarandra rena, sedan blire krök att michalea igen och krogen på de..
 
FULL IDAG, FULL IMORRN & DAGEN EFTER DE :D :D
// ELL.. ps,fyfan vad jag är glad idag!!!!!:D

Jag blir så trött..

Ja, fyfan så värdelöst väder, kan inte solen bara få skina dem sista 10 dagarna? Allt skulle vara så jävla mycket skönare dåååååååå! Hatar regn, man vill ju typ bara låsa in sig elr nåt, usch, fy o fan! Tur att man har lite positiv anda kvar i kroppen ivf, fick nämligen reda på morgonlektionen imorse(dagens enda lektion kl 08.00) att jag får G i Naturkunskap B, som jag har kämpat och som jag har gråtit över den kursen. Finally I'm Done! Lite jobbigt att min bästa inte var med, saknade dig som tusan faktiskt v Men hon var ju flitig på annat håll hihi. Cykla till gymet och pumpade lite rumpa på gymet med sofia! Gick så jävla bra idag asså, tog i som hulken typ.

Jaja, nog om de.. Kl 14 ska vi till Bellevue och dansa, Kl 18 är de Genrep som gäller, fan nu måste allt sitta. Kom igen nu, tagga! Utklädnadsshow imorrn, vi samlas hos michaela kl 07.00, hoppar igång med kröket sen äre showtime, hänga gäng i Vasa och efter de blire krök hela dagen / natten lång, så vi ses i dimman gott folk!

Tänkte packa nu sen vila lite innan dansen, helt slut idag fan.
10 dagar kvar och jag är så sjukt jävla glad. Givetvis blandade
känslor, men fyfan vad vi är värda dethär! Ber till gud att vädret
ska få vara skinande sol, jag ber av hela mitt hjärta verkligen!



Oops, nu kom bruttan min. . .Måste pysa fan!  // Ellan!

Oj,oj,oj..

Vad tiden rinner iväg, helt otroligt faktiskt. Så, vad har hänt? En hel del faktiskt, tänkte väl berätta lite kort så ni får en liten smakbit på vad som hänt ivf..

Lördag: Stek, stek stek & åter stek, sedan blev det en sväng ner på marknaden för min del (mall bor ju så jävla långt bort) och jag kan garantera henne & er om att de inte var ett skit att missa, såhär värdelöst har det tamefan aldrig varit! Suck! Iaf, på kvällen skulle väl jag velat ha dragit iväg till panko och parta satan, men ack.. Skulle ju köra hela långa dagen efter, så fick hålla mig i skinnet vilket var jävligt svårt faktiskt. Så jävla härlig människor domdär raggarna, raggarna haha.. Klockan tickade, mitt sällskap = T, skulle upp och jobba dagen efter så jag stack till hök, körde lite, köpte givetvis en Mc'flurry, o den satt som en smäck! Mall & Carro, mkt trevligt sällskap må jag säga! Tack för det, =) Vänta bara, kvällen är inte slut än, näää.. Jag drog mig till morbror micke o virve där mami o dom va, hängde där en stund sen över till emme & felicia, satt barnvakt åt småkussarna. Jag va fan inte hemma fören 2 på natta, blev ba så.. Slockna så fort jag kom hem!!

Söndag: Jag skickade sms till mall på natten att ring mig kl.10 om jag inte har vaknat, hanna väcker mig 20 i, åhh fyfan vad domdär 20 minutrarna gör mycket haha. Men de va ba att pallra sig upp, en ganska stor och tråkig insident inträffade men det tänker jag itne gå in på =( *snyft*. Stack till Skultuna med hänz o mall, stekte lite hos alleballe, sen tröck vi lite gott från pizzan på det. Mätta & belåtna skulle vi dra och kika på Skultuna-Surahammar, jorå trodde vi ja. 30 :- skulle dendär jävla vaktjäveln ha, HA HA HA.. In he's face sa vi, stack runt bakvägen, lekte bond, james bond typ. Haha, tror aldrig att vi + alla åskådare har garvat så jävla mycket nån gång, helt galna och totalt blåsa brudar men jävlar va kul vi hade, ja.. Väl inne efter typ 30 minuters smygande, ingen shalla,"ingen såg", ingen brydde sig ens en gång haha. Så rulla matchen på, vi hann med både vattenkrig, skrattattacker + leka oskyldig, blåst, bimbo (det är ju jag för övrigt jävligt duktig på mohaha). Kul som fan hade vi, stack till bjurhovda och tränade på dansen med klassen, gick väl som vanligt, piss typ. åhh, blir så trött. På onsdag smällre lixom, o jag har typ ångest yes! Väl klara med de, stack vi till gropen och hände lite, årets första dopp togs, jävligt avsvalkande var det =) Muschoo schöönt! Så var väl den dagen slut, trodde vi ja, ännu en gång haha.. Hann bara hem förens maxa o mall kom o plocka upp mig, hängde lite i hamnen, tog en glass o ba mös, den crusa vi fett långt bort. Hälsade på lilla alle oxo, mjauuuuuuuu hihi. Denna var alltså mer än en helt okej jävla dag :D Avslutade denna långa dag med att älskling sov över, myyyys!



Måndag: Fyfan vilka lirare, började dagen med pump på gymet sen skolan som vi så väl var medvetna om att vi bara hade 1 lektion och gick dit ändå, men sånna är ju vi, det bara är så. Hade typ inge lektion ändå, hade kunna skippat den haha betygssnack som sagt, inte långt kvar nu. Så dagen idag har bestått av stek i botaniska, så jävla nice så det finns inte. Man måste ju passa på nu när solen är framme.. Tränat på dansen har vi, UTOMHUS = Lök x 100 typ, fixat dräkterna, fixat the CAR, hängt i hök, crusat och hängt på vallby. Sjukt flitiga vi är, fattar inte hur vi pallar egentligen.. Men ung & fräsh som man är "borde vara", ska man orka! Right? OCH Nu kör jag däcken och vet garanterat att min andra halvan oxo gör det där hon nu befinner sig! ;)


PS; VI HAR BARA FESTEN KVAR, FESTEN KVAR, VI HAR BARA FESTEN KVARRRRRR! BF3A SHALALA!  // ell.

RSS 2.0