311009

0 DAGAR KVAR, JIPPPIIII!!

ikväll blire halloween fest hos Nicki&Sebbe, jag hatar min dräkt, så jävla ful! hahahhahahah! vill ba skratta åt mig själv att man ens vill klä ut sig till de jag gör. haha. Ska väl fixa mig sen åka till Nicki och hjälpa till lite, ;) men vill dock inte sättta på mig dräkten förns alla andra kommer, vill inte ha den förlänge HAHA!

Gårdagen bjöd på Tacokväll med, halvan, pallon, nicki och Emilie't :) Mycke snack och skratt haha. Kolla på idol och sen prata vi typ om spöken hela kvällen!! Tur att man inte sov ensam inatt för då hade man väl pissa på sig, haha nerå men mysig kväll iaf!

Imorse ringde klockan kvart i 10, då vare va stiga upp ur den varma sängen som jag sov så jävla skönt i. 10.30 stog i på friskis och körde stenhårt, mamma joina oxå! tur, fick jag sljuts hem på samma gång, ;)

Nu måste jag fixa mig sen dra!!

ses i dimman, förmodligen sista gången innan 20nov! ;)
BYE!/M!!!


Me too!

Jo, jag har precis som min andra halva hunnit med en hel del idag som expempelvis en lång morgonpromenad, frysit ihjäl pga av att en del element här hemma inte verkar vilja fungera, kikat på förlossningsprogram och som sagt tränat ett medelpass med Hasse. Fan vilken härlig "gubbe" o ja, han är faktiskt en gubbe! Idag har det också varit sådär kallt ute, samtidigt som det har varit soligt, det är aldelles rått, man vill typ bara ligga inne under sitt varma täcke och aldrig mer behöva röra på sig. Precis så har jag känt idag och är säker på att flera känt samma sak. Brrr, kan snön bara komma någon gång?!
Såg att Mallan i inlägget innan hade nämnt vad som står näst på tur, inget mindre än Mammas pojker/S.O.S-Guta & Inlåst.. Den stora frågan är ju varför man
lägger två bra program, som man vet har många tittare på samma tid? Jag blir så irriterad på det, nu blir man ju tvungen att sappa som en idiot mellan kanalerna och det gillas inte haha! Som om inte det vore nog lixom? En sånhär kväll vill man ju bara bädda ner sig tillsammans med en fet godispåse men icka sa nicke, jag sviker inte Stålmannen. Never ever! Jag får helt enkelt ligga i min ensamhet och käka apelsin, dricka min flaska med iskallt vatten och njuta av livet så gott det går. Men om jag ska vara ärlig så kan det vara rätt skönt det med ibland! 
/ e

291009

Idag är en sån dag då man bara vill ligga i sängen hela dagen för att det är bra på tv'n och kallt ute. MEN..klockan 06.15 ringde min klocka och då vare bara stiga upp. Tro det eller ej, men jag skulle minsann cykla iväg till jobbet, :) Jobbigt&kallt vare allt, men när jag väl börja jobba och de gått nån timme sådär så vare helt okej faktiskt. Gör ju iaf inget om dagarna förutom farmar typ. haha. Allt gick bra idag, känns så jävla bra när man kan allt som ska göras, så man inte kommer helt sämst haha. Sen fick jag höra mkt bra ord av min chef oxå! :)

Slutade 15.30, och då kan jag verkligen säga att jag var grymt trött + att jag hade glömt mina inneskor så jag knata omkring med tygskor typ 8h. (N). Men men hann va hemma i en halvtimme innan jag satte mig på bussen mot stan. Träffa halvan på friskis där vi drog ett medelpass med Hans! Riktigt bra pass faktiskt!! Så nu är man färdig pumpad igen ;)
Känns ju jävligt bra att man hunnit gjort massa bra saker idag, jobbat, tränat, träffa halvan :)

Btw, kirrar gymkort igen eftersom vårat gått ut haha.

Nu väntar en varm dusch, sedan mammas pojkar&Inlåst...ÅH älska torsdagar!

See you bye!
/M

E18






Sådärja, nu är min E18 totally gone, o det tackar jag sanna för som jag typ gjort på 45 andra ställen men vafan haha! Man måste väl få visa sin uppskattning elr? Kanske inte ser ut som det på bilderna, ljuset är helt konstigt men jag kan ivf garantera att det ser supernsyggt ut. Mallans skalle blev oxo nice, vet inte vad det blev för färg riktigt så det får ni se i verkligheten ;). Hon passa i den iaf, den lille rackaren! Jojjo joinade oxo, alltid lika kul att träffa henne jävla kråka haha hon är rätt störd alltså så ett gott skratt får man sig allt när man träffar henne och det gillar vi! Som jag nämnde på fejjan skippar jag träningen idag och myser framför tv'n ist, Välbehövligt kan jag lova! Tjingeling .

PS, CHECKA IN MINA NYA "FÅGEL-STRUMPOR" SOM MAMI KÖPTE IGÅR :) SE SÅ SÖTA DOM ÄR, VISST?!

281009

Jag har precis ätit frukost, jag skippade gröten idag och åt den efterlängtade müslin men det skulle jag inte gjort för den får mig att vilja ha mer samtidigt som jag känner mig svullen och äcklig rent ut sagt. Prövade bara för att det är lill-lördag men sånt blir det inte mer, bara på ätardagarna. Ville bara påpeka att Stålmannen är här, o det går riktigt bra nu. Fyfan vad strängt jag lever, men dehär klarar jag, som så många gånger förr!:) Och juste, för alla er som är intresserade så har jag fortfarande inte börjat röka men tar en cigg lite då och då när jag känner för det. Inte varje dag, men ibland plus att jag feströker.. Tror egentligen att man vill röka när MER man inte får, så jag får om jag vill, därför gör jag det nästan aldrig :) Men jag har nästan alltid ett ciggpaket till hands utifall jag skulle bli sugen ! Så nu vet ni det, Idag blir jag faktiskt av med min E18. Sanna ska slinga barrét på mig, äntligen säger jag. Nu skämms jag påriktigt haha, kan inte gå såhär en sekund till. Mallan ska färga barret, vi måste få bort hennes olika slingor som hon ofrivilligt får varje gång hon färgar det haha. Hon valde kastanj denna gång, tror att det kan bli riktigt snyggt faktiskt. Det är en varm färg, passar ju bra såhär på hösten :) Kan nog hända att vi drar en liten sväng på stan oxo, sen blire träning vill vi lova!Eventuellt skrdiskoåkning på kvällskvisten, vor himla skoj. Får väl se vad vi orkar med och hur mycke klockan hinnerbli! Innan jag avslutar måste jag berätta att jag sovit hur skönt som helst inatt, min nya möblering är fantastisk. Åh, jag ville inte ens gå upp när klockan ringde 10.00 men sova bort hela dagen får man bara göra på Lördagar(ätardagen) eller dagen efter! :P
Ha en bra dag & passa på att njuta av det härliga vädret för snart kommer snön! e

DÖD.SE!

Jag är helt död efter Ki-boxen,fyfan vilket pass det är alltså. Och jag fick ta rester från typ 3 dagar tillbax men det gick att äta det oxo, köttförsgratäng är ju gott! Dusch, o sen då? Nu är jag ju rastlös och vill göra nåt, trots att jag är helt slut..... e

SUCKKKKKKKKK!

Jag har ont i ryggen,o här hemma äter dom pizza såklart. Jag ska iväg på Ki-boxen strax trots mitt ryggont och hungriga mage, får äta en frukt elr två innan jag suck. Plus att jag måste laga mat när jag kmr hem bara för det, varför äter man pizza på vardagar? Bara för att dom slipper köpa till mig elr vadå? åhhhhhh! Nu är jag inte glad, hatar livet som en viss simpan brukar säga haha rarrrrrrr! / e

271009

Innan jag börjar med dagens inlägg tänkte jag bara passa på och berätta att jag saknar sommaren så himla mycket redan, jag vill till Öland, dit har vi alltid åkt. Bo i husvagn 1 vecka elr 2, på bödasand, med massor utav nära & kära! Det kallar jag paradiset, jag är så otroligt lycklig när jag är där att jag mer än gärna skulle kunna bosätta mig där när jag är lite äldre ! Who knows, så nu har jag får det sagt..Tror att deet med all säkerhet är flera än jag som älskar placet, det måste det ju vara! Rätta mig om jag har fel?


Vilken Tisdag, har hinnit med massor idag och nu är jag helt slut, har ont i ryggen och funderar på att hoppa över Ki-boxen ikväll fast jag egentligen vill köra på stenhårt. Vill inte riskera att jag gör illa mig elr så, men fan.. Jag har iallafall hunnit med morgonpromenad med lullan, städat nerevåningen, städat/möblerat om mitt rum med hjälp av bigsis :) och så har vi varit på stan en snabbis. Kanske är därför jag är helt slut? Har ju hunnit med rätt mycket och klockan är bara 4 än så länge, hmm! Lär bestämma mig snart så Mallan kan hitta en annan träningspartner, åh vad svårt, jag vill men vet inte om jag vågar? Kanske vore bra om jag vilade, stack hem till syrran och mös lite med dom ist.. Eller så går vi en lång lång lång promenad istället gav Mallan som försölag nu, det lät ju smart men jag e så sugen på att slå skiten ur mig ! Vill känna blodsmaken i munnen, haha. Passen är ju typ så jobbiga, älskar att vara mig efter dom passen, jag är så jävla nöjd! Ska slänga mig i sängen en sväng nu, vila lite och känna efter vad jag orkar o inte! Hörs lite senare! e


e updaterar.

Mallan har väl i princip redan beskrivit dagen men min förmiddag såg lite annorlunda ut jämfört med hennes. Jag ställde klockan på 10, gick upp direkt (död zombie) typ, fast jag somnade tidigt igår och så drog jag & lullan 1 timmes promenad :) Vi plockade faktiskt upp kusin Felicia & Evelina på vägen, vilket litet busfrö Eve är och vad stor Fille har blivit. Säger ju det, tiden går så himla fort, för fort ibland kan det kännas som :S..
Väl hemma hos oss åt vi frukost(gröt,blä..). Jag lekte med Eve, målade i målarbok o kollade på aristicats medan Lullan klippte Felicia! Älskar att umgås med mina släktingar, dom är så underbara profiler allihopa. Det ska dom veta, plus att moster Carola skulle städa idag, så vi hoppas på att hon hann med det hon skulle :P! Felicia blev nöjd tror jag, märkte inte ens att dom drog då jag hade fullt upp med massa annat här på övervåningen, haha. Dålig koll? Nejdå, Lullan hade ju ett öga på dom och som sagt så är ju Felicia stor nu, går i 6an o allting hihi bara lilla Evelina som man måste hålla ett riktigt HÖK-ÖGA på, rikig liten vilding!

 
 
Och såhär snygg kan man vara en morgon när man knatar ut som total zombie för att gå en morgonpromenad, o inte alls har planerat att vara med på bild! Synd men sant haha.. 
 
Nu sitter jag här efter ett medelpass, cykling i regnet suck och är rätt trött. Ska väl även denna dag lägga mig i tid utifall dom ringer imorrn och vill att jag ska jobba! Håller tummarna, har för mig att det är en skogs-dag imorrn på jobbet, så det skulle ju kunna vara nåt det med, var väl inte driekt igår man var ute och knata i skogen :P Vi får la se helt enkelt!

Avslutningsvis, Knatar du iväg och hämtar min mobil äru snäll? HAHA /e

261009

Jag måste verkligen börja med att berätta en sak jag nyss såg på aftonbladet!

Det var en tjej som tog vaccin mot influensa, 10dagar senare börja hon få feber, må illa och tillochmed svimma när hon åt. Hon slutade prata och nu kan hon inte gå iaf inte framåt!! Det sjuka är att hon kan gå helt vanligt bakåt?! Hon kan prata vanligt när hon springer, men så fort hon stannar kan hon varken gå eller prata vanligt, :S
Jag läste att de är en på miljonen som drabbas av hennes sjukdom.

Kolla in videon om henne!!
http://www.youtube.com/watch?v=mh5F5wP8RdU&feature=player_embedded

Nog om det! Idag vaknade jag klockan 7 och kunde inte somna om fören typ kvart över nio!
Gick upp vid 10 och plocka lite här hemma, försökte leta upp min dräkt som jag ska ha på halloweenfesten på Lördag. Jag hittade massa roliga saker som jag inte ens visste att vi hade haha, peruker och kläder! Stog helt ensam och testade hahahah!

På eftermiddagen satte jag mig på cykeln och drog hem till halvan. Vi knata in på friskis och kämpa oss igenom ett medelpass med Malin, inte för att de var mega jobbigt men skönt som fään! Så nu är man nypumpad och klar som halvan brukar säga, väntar bara på en varm dusch&däck.

Nu ska man väl ba skörda lite på farmen sen studsa in i duschen!
Får se va morgondagen har att bjuda på, kanske jobb för vissa, ;) Blir iaf Ki-box på kvällen kan jag tala om, :D


Adiós! M


we gonna walk all over you!


251009

Söndag? Vem tycker om söndagar egentligen? Den människan måste ju vara dum i huvudet, jag hatar dom. Så jävla dyster och tråkig dag, Usch! Okej nu överdrivar jag kanske lite bara för att jag just i detta tilfälle är irriterad, frustrerad, arg och ledsen utan att ha en aning om varför men fyfan vad tråkiga dom är. Plus att hösten är här, kallt och jävligt vart man än vrider o vänder sig, ute som inne. Kan det inte bara komma snö driekt? Julen längtar jag efter så sjukt mycket, har vaknat flera gånger denna veckan och trott att det är snö och typ någon vecka eller dagar innan jul...Innan jag går in på vad enna dag har bjudit på så tänkte jag beskriva gårdagen. Jag, Mallan & Makkan hade myspyskväll efter många om och men, käkade godis osådär :) Mums! Lullan & hennes vänner var här o partajjade, fulla o glada sa dom godnatt cirkus 2, Äntligen fick vi sova tänkte vi då! haha

Sådärja, idag har vi sovit länge, varit ute och gått en sväng då vi fastnade vid Swedbank park, syrianska - mot? Lirade fotbollsmatch ivf, vilken jävla match säger jag! Galingar, undra vilka som vann! Nån som vet?
Knatade sedan hem till Makkan, tog det lite chill sådär när vi bestämmer oss för att sticka iväg och klampar ut genom dörren för ta bilarna! Alltså, Makkans bil blev fan snodd mellan 2 inatt och 15 idag, fyfan! Vi blev så jävla snopna, trodde att han drev med oss eller att han var så trött inatt att han ställt sig på något konstigt ställe? Men nej, den är totalt snodd. Vem fan snor en bil? Makkans bil tom, okej den e väl söt den lille kaddin, men den är absolut inget att ha, verkligen inget att sno! Så, den jäveln som snott den kan gärna lämna tillbax den genast, Idioter! Nog om de, det var ju bara för oss att bärja knata, tur att Johan lillen hade firmabilen så dom kunde ta sig till Sthlm nu ikväll eftersom dom jobbar imorrn! OCH till alla er som har höstlov, var glada för det. Jag skulle verkligen också vilja ha det så jävla mycket, få ta en paus från alla plikter och alla måsten. Man har ju dubbelt så många mer sånna när man inte går i skolan, bara så ni vet och det suger hårt som fan! Hoppas att ingen är sjuk imorrn, låter dumt men jag orkar verkligen inte jobba. Känns som att jag vill stänga in mig och bara fokusera på mig själv, jag skulle behöva det. Orkar inte tänka på något eller någon annan, har varken energi elr lust med det. Jag låter säkert rå som fan, men jag känner verkligen så och kan inte rå för det! Därför kommer jag köra mitt eget race från och med nu och ett bra tag framöver, nån månad sådär! Fokusering vännen, fokus!

Malin, du är min bästa!  E

241009

Denna dag har vi bara ägnat åt att tare lugnt, har lagat lite käk och haft fullt hus typ. Btw så är mamma och anders i sthlm på nån konstert elr nåt, vet inte riktigt vad det är men iaf haha!

Idag får vi la se vad som händer, lutar åt krök men inget är bestämt än. Är rätt trött efter igår känner jag, fan vilken jävla kväll asså, garvar bara jag tänker på den.. Min lulla ska iaf joina mig om jag drar till med krök, ska bli skoj. Har typ aldrig hänt ? Så, vi får väl se hur det går :) Dum i huvudet som man kan bli ibland, nejdå skoja bara.. Skönt att känna att jag har allt under kontroll, så slipper jag vara orolig över henne!

CIAO E.

241009

Hej!

mkn ligger och sobver. halvan liggen med flimmer öga, jag farmar.....hur ska detta sluta??????? han snarkar redan och jag börjar få flimmer... måste nog gosa ner mig hos halvan.berättar mer imorgon :) puss /mallan.ellan och makkan.

ps.kvällen har varit mkt mkt MYCKET rolig. unndra va halvan tänker på när jag säger MYCKET. hih HEJ

Update!

Jag har hunnit vara hemma en stund efter jobbat, slutde 16.00 och tog sällis med Annica (moster) som jobbar på samma skola som mig :) Trevligt! Dagen har gått fort, det gör dom varje dag nu för tiden eftersom jag har så himla kul. Har varit i Särskolan idag oxo och jag bara älskar det lika mkt som förr, om inte mer! Dom är så fantastiskt söta att jag vill äta upp allihopa, haha och inte nog med det. Skolamaten, alltså hur mycket har man inte saknat den? Jag dör för den maten, totalt serverat o uppdukat, kan inte bli bättre säger jag som anser att "mat är kärlek" liskom haha! Fint Däh, 0 idag tar vi en liten vilodag, träningvärken är nå hemsk och vi måste ju faktiskt låta musklerna få vila lite så dom man bygga på sig rejält :) Ingen fara skedd, vi är tillbax redan imorrn på samma bana. Ska alltså slappa idag, elr njea kanske inte, ska hem till Tovisen som fyller år idag..Skrutan börjar bli så stor :D, Alla mina små kottar börjar bli stora, usch vad tiden går fort! :P

Vill avsluta detta meddelande med att säga hur mycket jag hatar vissa saker här i livet och då menar jag verkligen HATAR, jag som tycker att det är ett starkt ord menar verkligen det jag nu säger. Hur fan man människor sjunka så jävla lågt? Jag är så jävla arg att jag skulle kunna slå sönder någon elr något just nu, jag vet precis hur detdär kändes. Fyfan, jävla nollor!!!!!!!!


Marcus Björkstedt, ska veta att han är vår bästa och att vi saknar han sjukt mycket, får se om han kommer hem från Sthlm idag eller imorgon. Han som jobbar och står i så duktigt, gud vad han är bra på alla sätt och vis! Du kommer alltid vara "dendär" och jag kan inte förklara vad jag menar när jag säger så haha men så äre bara, du ska veta att du står jävligt högt upp på vår lista! När du kommer hem ska vi ha det lite rajtantajtan din lilla kotte! :D :D :D, det har vi oxo saknat. Hata Sthlm lite grann men vill ändå flytta dit! haha Skitzo, vi vet! Ne, nu får jag lova att sluta haha! Puss.


221009

Hej!
Imorse vaknade jag halv 10 och fick för mig att halvan försovit sig, vilket hon inte alls hade gjort haha. Somnade om och vaknade halv 11. Gick upp och fixa lite, nu har jag städat där nere&mitt tum, tagit disk, tvättat och hämtat Anton och Alva. Även om jag tror att jag har stans mest onda träningsvärk har jag kunna tagit mig ur sängen haha. Men känner att jag har jävligt ont, Men så skare va, ;)
Halvan jobbar på och sliter, mkt dutti! Hör allt hur bra du är ska du veta!! =) men det var ju inge nytt hihi. Pratade med henne för ca en timme sen när hon hade rast. Idag blire nog en vilo-dag från träningen, men imorgon äre dags igen!! Funderar på att möblera lite i mitt rum, nu när jag äntligen har lite sug att städa och göra fint. Men ändå...i mitt rum kan man EJ göra så mkt...

Nu ska jag fortsätta hjälpa Anton med läxan, PS. han kan räkna bättre än mig och då överdriver jag INTE!! helt sjukt. Jag måste ha miniräknare typ. haha kul.

Tror det var allt jag hade att säga idag haha..ELLER nej juste, idag gick jag och köpte en asfin tandborste eftersom vi inte hade nå nya hemma, då mina 2 är borta.. eller jag vet ju vart dom är dock. En hos halvan och en i stockholm haha!!

Halvan uppdaterar senare tror jag nog :)

/M





PS 2. imorgon sker en stor förändring på mig&halvan mer info kmr, ;)
hopppas inte halvan jobbar så hon kan följa med mig!!!!!

211009

Klockan är typ 22 och jag tänkte bara uppdatera dagen lite snabbt, drar endast en Check-lista idag. Känner att jag inte har tid med något annat, måste komma i säng så fort som möjligt!

CHEK!
- Jobbat 9-15.30 [v]
- Medelpass [v]
- Varit en sväng till Michalea,karln å barnen! Ni har varit så saknade! [v]
- Ätit sen kvällsmat(pannkakaor med drottningsylt) pga av att vi stack iväg direkt från träningen [v]
- Parkerat bilen på en lyxparkering & fönsterskyddet är på. Slippa skarpa rutor har väl ingen dött av? [v]
Mallan mötte upp mig efter jobbet, min lilla pärla! Hon har alltså joinat mig enda sedan dess! Hon är bäst!


Även denna dag har varit fullspeckad och jag älskar verkligen att ha saker som jag måste göra. Tiden går så mycket fortare och jag känner verkligen att jag utnyttjat den till fullo! :) Imorgon jobbar jag 9.15-16 och är lika glad för det! Har grymt roligt på jobbet både med personal och elever, vilket jag är väldigt tacksam för! Drömjobbet som sagt, kan väl ändå inte bli bättre?
Nu ska jag slänga undan lite kläder, på med nattlinne och sängen efter det! Hoppas att jag somnar fort, men det ska nog inte vara några problem efter denna fartfyllda dag + att jag är proppmätt! Ciao ∑..

Hard work

ooooooh, Det är precis vad jag gjort idag, hard workat alltså. 10-16 på Särskolan, Pendalade mellan 2 olika klasser och det var hur kul som helst :) Känns som att man känner hela skolan typ haha, blir ju så när jag är lite överallt på skolan. Alla vet ju vem man är verkar det som :P Fick faktiskt höra värsta bra grejerna idag, en av dom var att jag är så himla glad och öppen att man blir alldeles till sig när man ser mig, jag bara sprider energi runt omkring mig och att det är just de som är själva charmen med mig! Dom gillar mig, jag gillar dom. Hoppas att något lite mer "säkrare" alternativ dyker upp snart, för det ville dom, ja dom ville det åhhhhh hopppas! Tänker inte avslöja vad jag menar än men som sagt, man vet aldrig vad som händer senare idag eller imorrn! Så tummarna får jag väl lov att hålla! Jag hoppas även att typ all personal blir sjuk 1 dag i veckan nu på Ormkärr så att jag får jobba arslet av mig, jag älskar det! Haha, shit vad jag tjatar märkte jag nu men det e för att jag verkligen ska vara så jävla lycklig som har i princip mitt "dröm-jobb" och det tänker jag fortsätta vara mallig över, oavsett vad ! Så det så.. Och vad mer har denna dag haft att erbjuda? Jo, Mallan mötte upp mig efter jobbet och vi hann bara innanför dörren innan Ebba(min lilla ängel) kom inrusandes, jag fick nå fnatt och tvingade med Mallan, Ebba & Lullan till hälla för att jag så akut ville ha en vinterjacka fast jag inte ens är i bohav utan en. Jag köpte faktiskt en gråmilerad jacka, svårt att förklara men den var riktigt fräsh faktiskt och så ska jag ha lite ljusrosa detaljer till som exempelvis halsduk, mössa, vantar mm. Det kommer nog bli ganska bra om jag ska vara ärlig :) Inte nog med det, efter en snabbis på hälla lämna vi av kottarna och drog ett fucking jävla Ki-boxpassjävel och fyfan vad man är skakis nu! Det är undebart att känna så, även om jag bara ville döda nån när jag väl stod där så vare så sjukt skönt att bara få slå ur sig all energi, frustration och illska rent ut sagt! Ja, fyfan vad jag gillar domdär passen, snacka om krigare. Ps, Lina & Tilde joinade, så jäkla skoj ju fler man är tkr jag oxo! haha! Ja jävlar vad jag tycker och tänker hit och dit, nu måste jag ge mig! Ska slänga mig i sängen efter att jag skrivit klart detta inlägg eller åt minstonde blir tv'n med mina små änglar! Jag ska nämligen jobba 9-15.30 imorrn :D Weiiii! Uppdateringen sker imorrn efter jobbet & ytterligare ett träningspass! Ciao!


You can always ount on me, now and forever! True friendship never ends.  


201009

Jahapp, nu sitter jag här, helt slut och trött. Igår kunde jag verkligen inte somna och när jag väl somna så vaknade jag igen..typiskt.
Idag jobbar halvan vilket betyder att jag ba glor hahahahaahah! nerå, ska ju städa osv. Har pratat med henne i luren hon är så duttti!! hörde minsann hur dom berömde henne när hon va i personalrummet, =)

Mer info kmr, nu ska jag kila!
p.s idag blire ki box 75! KRIGA!

/M

Miss E's Sekreterare!

Jag vill härmed meddela att Miss E ligger i sängen aldelles nytränad, nyduschad & insmord, så att ni vet. Hon är på tok för upptagen med mandariner och vattenflaskan för att kunna uppdatera bloggen, o det är anledningen till varför hon har mig!
// Shhhhhhh...

191009

Vi orkar typ inte skirva nåt, mer än att vi är hemma efter 2 dagar i Sthlm och vi saknar redan våra små bögar! Helt seriöst, vill bara flytta nu nu nu nu o det är med basta ! Funderar ju på att bara flytta, dra härifrån och typ bara göra vad man vill.. Allt löser sig alltid, som sagt ! Så jävla fusk att dom bara drar, jobbar och flyttar dit medans vi sitter här men ändå så är vi stolta över dom för fasen vad duttiga dom är. Vi läggar ut några bilder bara, är aldelles för trötta för att skriva mer "utförligt" än såhär haha, jag som blev frågad om jag skulle jobba från 8 - 16.15 idag på Ormkärr - Särskolan. Hur fan skulle jag kunna hållt mig vaken? Hade nog däckat sittandes elr nåt, haha! Tur att dom hittade någon annan, men jag var iaf villig, de sa jag. Men som sagt, det är ju en bit från Sthlm, på morgonen äre en sjujävla trafik så man har ju ingen aning hur lång tid det tar att komma igenom skiten och hem :P Så nu får jag hoppas på att fler blir sjukis eller att någon ska bort så jag får jobba o tjäna kosing!









Nu blir det däcken, o ikväll blir det ett fett jävla träningspass vill vi lova! Ciao!

161009

Denna dag har varit chillad som satan, bortsett från att jag inte sovit spec mycket pga av att jag vaknar 45tusen gånger varje natt av att jag hostar som ett cp. Kul, jävligt kul, nej knappast.. Hostar ju ut lungorna föfan, jävligt mkt mindre kul..Men iaf, så har jag jobbat idag 12.30-16.30 idag och det var riktigt skoj :) Dom små ettaplättarna är ju bara för söta verkligen. Vill även observera att det börjar bli äckligt kallt nu, fyfan jag fick sätta på mig vinterjacka och vinterskorna idag o allting när jag skulle iväg o jobba haha! Lika bra, galonisarna åkte oxo på för er som ville veta det, hoppas ni fick er ett gott skratt :P :P Vi gjorde allt möjligt idag faktiskt, vi var ute, pysslade, gjrode armband, stickade o kikade på film. Kände att barnen behövde springa av sig lite, men det regnade o blåste ju så jävligt att vi inte tvingade dom och vara ute mer än 30 min, sen satte vi som sagt på en film för att få barnen och varva ner lite! Kul att se hur trötta men samtidigt så upptriggade barnen kan vara efter en hel vecka i skolan alltså! Nog pratat om det, resten av dagen har jag tillbringat med mallan och vi har inte gjort spec mycket egentligen, vilket vi gillar stenhårt en fredag som denna. Jag har nog lite feber känner jag, nåt måste det vara för jag känner mig rätt hängig också, (n).. Får inte glömma o berätta att vi köpt godis o sådär, Idol har vi oxo kikat på. Tog en ätardag idag ist, vet inte varaför men kände bara för att göra det. Kan vara så att det finns en baktanke men vi avslöjar inte varför än, det får ni veta imorrn isf!

Nu har vi inte tid med detta längre, ska häma lillan. Hon är på ferre, o vill som vanligt hem innan 12! Skönt men ändå drygt...........

:


Nu:

Frågan är ju bara om det är någon som ser skillnad från första året på gymnasiet och nu när vi tagit studeneten o allt??????????? Inte världens bästa bild men orkar inte leta upp någon bättre just nu, det får bli en annan dag! MEN, Det vore ju lustigt om ingen såg skillanden tkr vi, då har man ju misslyckats totalt !

CIAO! E&M.


151009

Ojoj, läsarsiffrorna ba stiger! ;)

Jag tänkte berätta lite om min första natt på jobbet..Kom dit 21.30 och redan då ringde de i larmen som de har. Nästan alla hade lagt sig förutom några som var rätt lätta. Men varje jävla timma ringde det någon och tryckte därefter på larm knappen 445ggr på en minut. Ett tag satt jag själv i personalrummet för de andra satt i ett annat rum där vi alla som jobbar natt kan sitta tillsammans och snacka osv. Helt tyst vare, tänkte för mig själv; har alla äntligen somnat? då var klockan bara 00:30typ. Sen börja jag har massa ljud, lät som om någon slog en stol i väggen, och sen börja nån skrika..paniken jag fick då!! jag visste inte vad jag skulle göra, men sprang fram till dörren där de lät, men jag vågade inte öppna så fick hämta de andra. Som tur va så var det inte någon som slog en stol mot väggen utan en som ville kissa men kom inte upp ur sängen. Och hur man lyckas göra sånadär ljud vet jag inte!

Tiden gick och jag ville bara sova, tänkte bara på min säng och hur skönt halvan låg och sov haha!
Jag har nog aldrig kollat på klockan så många ggr som jag gjorde denhär natten haha. När den äntligen slagit 6 dela vi ut mediciner, jag som inte ens har deligering fick gå runt...men men sen fick jag gå hem kl 07.30!!!!!
DOCK hände de en incident när jag skulle cykla hem, det var ju helt jävla halt så man ramla med cykeln och tappa mobilen och foppa tofflan flög åt H och pajjja. hahahha, skämdes som en apa för när jag vände mig om såg jag att en tant med sin hund stod och kolla, jag tog upp telefonen och ringde pallon, de enda som jag visste var vaken HAHA! cykla en bit -stanna kolla om jag blödde. hahaha..

Sen kom jag hem åt och somna. Sen vakna jag 11 typ och har inte sovit mer. KUL men då kmr jag somna gott ikväll!! =)=)

Annars idag har vi sökt lite jobb, dock hemligt, ;)
Ikväll blire nog mys och mys!!
Halvan ska ju jobba imorn på Ormkärr, men ska låta henne berätta själv :)

ska väl ta mig i kragen och bege mig ut på en promenad, men huvet sprängs!! OCH JUSTJAA, halvan har fått feber igen :( förstår inte hur den först kommer sen försvinner sen kommer tillbaka! lillan, hoppas det försvinner! Mer info kmr!

Dags för en utloggning. Kanske halvan vill dra en update sen, who knows.

Pusss M.




P FUCKING S  ska stolt säga att halvan inte rökt en jävla cigg ännu :D kan ju nästan börja kalla dig ICKE-rökare!

Happyface!

Är det ända rätta ordet för vad jag är just nu, trots att jag inte somnade förens 5 imorse så är jag så sjukt glad. Ni kanske förstår varför? Mallan har ju nämligen redan hunnit skvallra i det tidigare inlägget märkte jag :P Haha! Som ni såg, så har jag idag jobbat på Ormkärrskolan - både på träningsskolan och med ettaplättare som är så sjukt söta :) Jag lärde dom att sticka idag, hihi. Detta är för övrigt mitt drömjobb ända sedan jag hade praktik där(i vintras) och jag hade aldrig vågat tro att jag skulle hamna där! Även om jag bara är en "inhoppare" så är jag äckligt nöjd, finns inget bättre ställe. Hellre att jag är fast där än inom vården, helt klart! Tur att jag vaknade idag btw, hade massa sms och missade samtal innan jag vaknade haha, inte likt mig. Ni som känner mig vet att jag är jävligt lättväkt, men det var nog bara för att jag somnat så sent och var helt slutkörd. Så från o med nu blir det inge mer ljudlös på mobben inte, nepp! Här ska det jobbas, får väl se om jag tackar ja till nå jobb på Hagaäng oxo nu framöver, är väl kanske lika bra. Hoppas även på att jag får en chans att visa vad jag går för på detdär jobbet som assistent, skulle oxo vara grymt kul ! Jag som är en väldigt social, öppen o lätt person skulle med all säkerhet trivas!
Såjaaa, över till resten av dagen.. När jag jobbat klart, 16.30 hann jag bara komma innaför dörren innan lillan ville ha skjust till skallberegt så jag passade även på att sticka hem till Hanna, där hon och Mallan satt redo för friskispass! Vi + Knugen drog ett medelpass med en gästledare från sthlm och ja? Vad ska vi säga? Tiden gick snabbt pga av nya och annorlunda rörelser vilket ger lite variation o det gillar vi, skrattade gjorde vi oxo en hel del haha, passet var faktiskt lite speciellt! Hon var oxo lite speciell, skumt utseende nästan så att jag tänka på farsan baloo när jag såg henne göra domdär konstiga minerna haha men nu är man iaf nypumpad och fresh efter lite spagge&shörre samt en varm dusch! Tänkte slänga mig i sängen i tid idag faktiskt, slå på en rulle eller sappa runt framflr tv'n och hoppas på att kunna somna. Tur att Mallan ska JOBBA NATT, så jag har någon att ringa om jag inte kan sova :) Ps, Jag är avundsjuk på henne för att jag vill oxo jobb natt, tkr det verkar så jävla soft. Fast jag vet om att det oftast är mycket tuffare natt-tid än dag-tid så vill jag oxo få chansen att jobba natt. För skojs skull, jag måste ju ändå erkänna att jag är lite av en nattmänniska! :P
OBS! Jag glömde en viktig sak, för jag var ju nämligen sjuk igår. Hade feber & allting, men inte idag inte :S Jävligt konstigt tycker jag men samtiditg skönt! haha, lite smått crepy sådär! Undra vilken palnet man kmr från egentligen? Snacka om Superhuman rakt igenom, upp och ner, in och ut!!!

We will always walk all over you. £

171009

Sådärja, nu har jag ringt alla mina telefon-ärenden jag skulle! Halvan ringde mig nyss och berättade att hon skulle få sticka iväg till Ormkärrskolan och jobba, :D en var nämligen sjuk. Och jag kan säga till er att det är de bästa stället att jobba på, båda halvan&jag hade våra praktiker där i vintras, fyfan vilka underbaringar!! det kommer bli jättekul&gå suvärent för dig, hon är så dutti så <3

En annan sitter här hemma, fortfarande lika arbetslös som igår, haha. Svider lite i hjärtat att säga de. usch...men vet liksom inte vart man ska hitta jobb heller, tkr de är pinsamt att gå runt o dela ut massa CV som ett jävla freak. Men antar att det är väl enda sättet.. Hoppas det löser sig iaf, kanske borde jag ta förfrågningarna som kmr? Nu har jag ju iaf fixat inloggningen så jag kan tacka ja!

Imorse skulle jag dra iväg på ett medelpass oxåå, MEN dock sov man som en stock eftersom det blev så sent igår haha. Men något pass ska jag väl trycka in i mitt tomma schema :)
Btw, halvan jobbar imorgon oxå :)

Nu ska jag väl ta mig i kragen och gå ut&gå.. inget jag ser fram emot haha.
hörs senare!
 

Puss M


Sick!


Den vita månaden går bra, vilket innebär att bilden är gammal men jag ville bara lägga ut den utan att egentligen veta varför! Och nu är det så att jag har under dagens lopp hunnit gått och fått feber :( Ja, precis så ligger det till! Åhh så värdelöst och typiskt, jag som redan är rastlösare än farsan! Ska man behöva bli sjuk oxo, inte kunna träna eller nåt. Jag kommer bli galen, jag lovarrrrrrr ! Så jävla onödigt att bli sjuk, fattar inte varför? Hoppas det går över fort som fan, ANNARS JÄVLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
Plus att några viktiga små kottar ska flytta härifrån, till storstaden stockholm så nu kan vi konstatera att johan o makkan börjar bli stora bubbar, o lämnar oss kvar här i denna skithåla gör dom oxo, fuck. Lite halvtaskigt tycker jag men dom är duktiga som jobbar, synd bara att en annan som sagt blev kvar här! :( Suger ju stenhårt det mä, men fan ta er om ni inte kmr hem på helgerna. Då kommer vi till er och kidnappar er elr nåt liknande, kan ni ta o skriva upp! Jävla pissdag rent ut sagt, och vadå 69 % Lucky day for me. Jovisst, Sure bacon lixom! Släng dig i väggen, du som hittat på dendär skiten på fejjan. Oooja, du hörde rätt! Tänker iallafall avsluta denna pissiga dag med att gå på toaletten sen lägga mig bredvid min lilla o mysa lite! Nu är man ju vaken själv oxo, ännu en sak som är piss! Hahah, Hur ska detta gå? Får la hoppas på det bästa! Ses imorrn! Ciao,& puss på min andra halva var hon än håller hus just nu. E


131009

1h Morgonpromenad är avklarat, blev en ganska sen sådan för jag orkade verkligen inte ställa klockan tills imorse, var hur trött som helst igår o kände att jag behövde få sova ut! Som alla vet har jag ju slutat rökt, var väl ca 1 ½ vecka sen nu, o ja jag tog nått bloss i helgen och samma natt fick jag världens rökhosta. Jag hostar så mycket att det känns som om lugorna ska hoppa ut och hjärnan spärngas, huvdärken är nog värst :( Har gått med sprängande huvudvärk 3 dagar nu och det suger så jävla hårt! Inge Ipren finns hemma heller, måste ta mig till apoteket men orkar verkligen inte så får väl skicka iväg någon annan att göra det! haha!
DAGENS HHÄNDELSE: Jag och Mallan är ute och går, då vi går förbi 2 jobbgrabbar som håller på att lägga om asfalt elr nåt likande. Artig som jag är, frågar om det är okej att gå över? Och får svaret "Ja visst, det går så bra så! Ha en fortsatt trevlig kväll och så log han", vi ler glatt och går vidare. Efter endast 20 meter hör vi en busvissling bakom oss, ni vet dendär visslingen"fan va snygg du är"! Hahah, så papetiskt roligt tyckte vi och kan inte sluta tänka på det! Är det så man ska träffa drömprinsen kanske? hah, Verkar nästan så! Får väl se vad som händer imorrn! ;)

Nu blir det en sleep tror jag faktiskt, har ju så himla ont i huvudet! Vill verkligen orka med Station/medel-passet ikväll! Håller tummarna! Tjolahopp
 
// E&M!

Update..

Nu är klockan snart 22.40 och jag är så trött att ögonen snart går ihop.
Nu på kvällskvisten har det inte hänt mkt, nej..inget alls faktiskt.  Åkte hem vid halv 6 tiden, käkade lite, och satt mig framför burken och här har man  settat tills nu haha! Har precis farmat klart så nu kan jag stänga av haha..helt sjukt, man blir typ beroende av det där jävla spelet...
Jag&halvan har snackat lite om en kryssning med Alanya gänget. Det vore så jävla roligt, :D Måste bara vänta en månad till så kitty kan åka med. Vi skulle rocka sönder hela båten.

Imorgon blire mogronpromme, telefon-ärenden, glo, glo, glo och sist men inte minst ett pass på kvällen och inte vilket pass som helst utan station medel 75. Sist man gick på de vare ingen match...men då kmr den stora frågan hur ska de gå denna gång??????? antar att de kmr gå bra eftersom vi är så jävla bäst! ;)

Nu äre nog dags att krypa ner i min varma hästen's säng, för här kan man EJ sitta mer, då kmr jag bli en isbjörn, iglo eller istapp.

Inte går de lägga upp nån bild heller för hela datan laggar ihop. JÄTTEKUL!

GODNATT!!!!
/M.


Lördag, Söndag & Måndag!

Lördagen började med en saftig frulle, rostmackar o allting, jävligt gott. Sedan blev det slapp in the bed all day long, lite dusch och sen plocka vi upp emme för att bege oss mot hemdals o käka pizza. Mätt blev man, fysatan vad stora dom är, vi delade på 1 pizza som smakade lite väl mkt skinka, men den slank ju ner lätt som fan ändå såklart haha! Väl klara med pizzan, stack vi till trogna pepsi o käpte candy, för att bänka upp hos hemma hos emme. Kikade på Tv, åt, tog lite kort på bebbe-magen och kikade in bebbe-rummet som snart e klart :) När fotbollen var klar, stack vi på Spanish party och hade det trevligt som fan. Det drog som fan i ådrorna när man såg allt folk, alkohol och glada miner men vi höll oss. Tur att jag hade bilen annars hade vi nog brytit vårat löfte och dyngat ner oss totalt :P haha! Avslutningsvis hämatde jag Lulu, o efter sa vi godnatt!


Söndag, igår gjorde vi inte alls mycket till en början. Jag hann vakna och stack i princip direkt hem till lilla johan, ja? Vad gjorde vi? Vad gjorde vi inte rättare sagt? Haha! Vi e nog rätt dumma i huvidet när vi sätter igång, 4 st galningar.
Johan: Spillivink, Drygjävel när han blir trött eller uttråkad, Sötis men kan inte ha hand om mus och tangentbord när vi glor på film, då är hela filmen förstörd, Cola-beroende!
Malin: Störst, bäst och vackrast. "svens"!
Makkan: Morsgris, Pajjas, Lider av Gap & skrik-sjukan till o från, cola-beroende och sist men inte minst ger han ifrån sig ljud omedvetet :P haha!
Elin: Starkast, snyggast och snabb/smidig. "Gladiator"!
Ja, vi vet att vi är jätteroliga och att Makkan kommer läsa detta och typ bryta ihop, som han gjorde förra gången men vi vet ju att han gillar oss ändå :) Johan han säger inte så mkt, bäst så! Mohaha! Kvällen avslutades mad massa trakasserier, bla mobilmobbning, vatten-krig och boxa sönder person till högers ansikte först! Var väl hemma vid typ 12, man var ju tvungen att dra hem för dom små krypen stack ju upp o jobba kl 5 imorse! Jo, dom e så duttiga så, vi med, snart elr nåt! HEHE!
Måndag, dagen idag alltså har inte hunnit gått så långt än, kloon är ju bara halv 2 än så länge och vi har redan hunnit käka äcklig gröt och dragit ett medelpass på frille! ps, vi hatar Reza jävla svettbomb! MEN Träning som träning, o nu tänkte vi dra en fet däck, elr iaf jag som typ inte sovit ett skvatt inatt suck. Mallan ska väl farma lite först sen joinar hon nog mig skulle jag tro :) Vi får väl se om vi hörs nå ikv, hoppas på att emme ska senda som pictures från i lördags, to me så jag kan lägga ut dom men det tar väl hundra år det å! Ciao



/ E&M!


101009

Äntligen är den älskade jävla ätardagen här, som vi har längtat :D Vi klarade det så jävla hårt, det blir ju lätt så när man är bäst så att sägaaaaa! Innan vi går och trycker i oss en riktigt god och onyttig frukost tänkte jag beskriva gårdagen lite lätt. Började ju med ett pass på friskis, helt slut efteråt så vi drog en dusch o sådär. Vi drog även en liten säng på stan, jag inhandlade ett par jeans, Host! haha ! Medan jag åkte iväg till farmor&farfar med sis så hände mallan lite gäng med lillen o makkan i city, lät ju roligt haha nejdå dom hade faktiskt skoj sa mallan :). Vid halv 6 var jag på hemmaplan igen så jag stack direkt o plocka upp mallan o lillen, vi käkade pasta på Ibbes och den satt svinfint i kistan, sjukt hur mk mat man får alltså. Behöver inte vara rädd att gå hungrig därifrån direkt haha! Efter det stack vi hem till mig, förbi Ica första såklart eftersom många av våra vänner är coca cola-beroende,:P! Väl hemma, sappade vi runt i väntan på Idol! Makkan o Johan kom lagom till idol oxo, shit nu kom vi på att vi inte såg vem som åkte ut :O Måste kollas upp genast, fan alltså Calle är så jävla grym och det tycker vi alla som kikade igår. Han borde vinna, han är verkligen en sort för sig!

Avslutningsvis..Vi höämtade lullan vid halv 12 ut i Skultuna, tog ju en stund att hitta stället då henns mobil inte gick att ringa. Men till slut hitta vi, där har man ju visst hängt en gång i tiden oxo haha! Hon va glad hon haha, så vi åkte raka vägen hem, blev ingen sen kväll vilket var rätt skönt. Nu sitter vi här, har träningsvärk som idioter, kan typ inte ens röra oss (y)! Vi funderar på vad vi ska börja stoppa i oss, en sådan vacker dag. Kanske en promenad i det fina vädret? Får la se, see you later aligator!!!


/ e&m. we are the best, fuck the rest!


091009

Nyvaken och trött är vad jag är just nu, sitter i soffan med datorn framför mig och försöker få i mig gröten men det går rätt trögt. Dricker mitt glas vatten och äter min hråda macka till oxo, inte långt kvar. Imorrn är jag i himmelriket, ätardagar är helt fantastiska verkligen ! Tänkte inte bli så långvarig, uppdaterar med all säkerhet lite senare om det finns tid till det. Dagens planer än så länge är ett friskispass kl.11.30 och efter det ska jag iväg till farmor&farfar/kallemormor med bigsis o hälsa på :) Måste bli ändringar på detta nu, 1 gång i veckan, Minst ! Ikväll får vi väl se vad som händer, en sak är säker och det är att jag ska titta på Idol + att jag måste kolla på "Inlåsta" på internet, jag misstade det igår o det tillåter vi inte! hahah ciao. e

Här har ni några av våra favoriter just nu !

If it makes you happy - Sheryl Crown

Hotel room service - Pitbull, Jim Josin

I know you want me - Pitbull

Boom boom poow - David Guetta's electro hop remix - Pitbull

Fire burning - Sean Kingston

You're not sorry - Taylor Swift

Run this town - [Jay-Z + Rihanna + Kanye West] - Jay-Z

Fallin' - Alicia Keys

Nu måste vi dra - Ken Ring

Nothing's gonna stop us now - Starship

Lyssna och njut gott folk!

081009

Idag är de Torsdag, dagen efter lill-lördag och vi har fortfarande inte fuskat på "1 ätardag i veckan-fronten". Som vi har svurit och hackat på allt och alla haha, stackare är ni allihopa men om cirkus 29 timmar så slipper ni're! Tror det blir skönare för oss än för er, att vi får äta exatkt vad vi vill alltså. Ska äta allt, donken, godis, pizza, chips, os-bågar, INTE GRÖT TILL FRUKOST! Ja, vi ska äta allt onyttigt som går att äta och ni som känner oss väl vet att det går i en hel del i våra kistor och det gillar vi, iaf på Lördagar! haha

Nog pratat om det..Idag har vi gått en promenad ner på stan och glott, hade tänkt att shoppa men hittade ju som vanligt inte ett skit. Vi har vilat en stund på eftermiddagen och kommer nu precis ifrån friskis! Nypumpade och freäsha är vad vi är, älskar passet med Angelcia. Hon är grym rent ut sagt, vilken glädjespridare! Vi säger tummen upp för henne ! Händer väl inte spec mycket mer denna underbara kväll, en dusch och så däck på de! Ska bli jävligt skönt ! e&m.


Ps. Lite man saknar Turklandet..Fyfan alltså, allt var ju i princip för bra för att vara sant!


Update !

Efter vistelsen hos Majki så drog vi till gymmet en sväng och pumpade lite rumpa. Så sjukt kallt nu, att cykla dödar en haha men får väl passa på så länge man kan! Cyklar tamefan överallt, de e bråå. Iof så är ju bilen trasig så har inte mycke till val, höhö! Nu sitter jag här och är så röksugen att jag har migrän, 4 dagar utan cigg. Ja, man är väl för bra !
Fast nu kom jag och tänka på en sak, idag är det ju lill-lördag och dom flesta är ute och super skallen av sig eller så äter dom en liten godispåse eller pizza för att det just är lill-lördag. Då borde väl ändå jag få ta en ciggarett? 1 enda? Skulle vara så skönt !!! Åhhhhhhh, jävla skit! e


071009

Ännu en dag som vi redan kan kalla what a day. Vi sitter hemma hos Mikaela & Miliam, herregud vad han har blivit stor. Han kan så himla mycket och ett riktig charmtroll har han blivit, jadå ! :)

Idag har vi hunnit med att träna ett av v'rldens jobbigast medel-pass på friskis, fyfan tror ingen av oss har svettats så mycket någon gång i hela våra liv ! Härligt dä! Vi träck även lunch på sportbaren, mätt o belåten är det ju minsta man kan säga att vi blev. Påtal om ögongodis, en hel buss kom inramlandes när vi satt där. Mums! ;P Ne, nu ska jag fortsätta vara spocial. Ses på gymmet lite senare! e


23.02




Nu är klockan 23.02 och jag ligger icke i sängen, som jag borde gjort för länge länge sen. Ibland får man ju förhinder, vare sig man vill eller inte och i vissa fall är dom föhinderna så bra att man inte vill stoppa dom, ibland är dom bara emnade att "ramla dit" fast dom är åt helvete dåliga.
Jag har ivf kollat på ett program som började idag, dom plastikopererar människor och andra avenyn - säsongstart tror jag? Kanske är min tur att börja följa serier? Nu när jag INTE alls har så mycket fritid menar jag, haha! Har ett helt hav av fritid, det ända jag gör är ju i princip att träna sååååå wtf! Ba köra på ju, jag gillade ivf båda programmen så vi får väl se vad som händer! :) Lullan drog en söt liten sleep på soffan hehhe, hon får ligga kvar. Omöjlig att flytta så får väl lov att vara en snäll syster idag, elr nåt ! Fjantigt detdär lät förresten haha, jag e nog lite tramsig idag ändå tror jag. Undra vad det kan bero på? Antar att det är för att jag är röksugen som en jävla ko, har inte rökt på 3 dagar nu! Jag vet att jag är grym, men det suger balle att känna såhär. Bara att bita ihop!
Längtar tills imorrn, då trycker vi upp 2 träningspass plus gång o shit. Vill röra på mig, så jag slipper sitta här och känna mig rastlös vilket leder till det förbannade röksuget ! Jag har kramp i magen oxo, fan vad jag klagar o klagar, jävla kärring! Måste sluta med det, bita ihop och hålla huvudet högt! Det ända rätta! Godnatt. 

061009

What a day säger jag.. Vi har hunnit med en hel del idag, jag o min vänstra halva. Vi har gått 1 timmes morgonpromenad, städat våra respektive och resterande delar har vi oxo städat! Gryma är vad vi är. Inte nog med det, vi har även hunnit att frysa som idioter, så jävla kallt nu att man inte ens vill gå ut. Vill bara ligga under täcket hela dagarna, tänk om man hade tid med det? Host, kanske har det egentligen men blir för rastlös även om jag skulle vilja klara av det! Ny är vi nypumpade, jag precis käkat o halvan hoppade iväg en sväng på cykeln mohoho. Juttja, måste köpa ny jacka, vantar, halsdug och mössa. Eh, Okej? Vart ska jag hitta den jackan? Finns ju inte ett skit här i stan som ingen annan har! Äckligt trött påre, Suck!!!!!

Ne nu måste jag hoppa in i duschen, om jag orkar. Eller nej, så fan heller. Kom på att jag för 4 min sedan skulle sitta bänkad framför soffan med mina hjärtan och kolla på ett program"som jag inte minns namnet på". Skitsamma, slipper duscha än ivf, höhö! Natti natti. e
PS,
Jag har inte rökt på snart 3 dagar. Undra hur det går för Mallan?!!


"LIVSINSTRUKTIONER"

1. 
Ge människor mer än vad de förväntar sej 
och gör det för att du tycker om det... 



2. 
Tro inte på allt du hör, spendera inte allt du får 
och sov inte så mycket som du skulle vilja.. 



3. 
När du säger: ' Jag älskar dig', säg det på riktigt.... 



4. 
När du säger: 'Jag är ledsen', se personen i ögonen... 



5. 
Tro på kärlek vid första ögonkastet... 



6. 
Älska djupt och passionerat. 
Du kan bli sårad, men det är det 
enda sättet att leva livet komplett... 



7. 
Förolämpa inte! 



8. 
Tala långsamt men tänk snabbt... 



9. 
Om någon ställer en fråga som du inte 
vill svara på, le och fråga istället: 
' Varför vill du veta det?' 



10. 
Säg prosit när du hör någon nysa.... 



11.. 
Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap... 



12. 
När du upptäcker att du gjort fel, rätta till det genast.... 



13. 
Le när du svarar i telefon, den som ringer hör att du ler .. 



14.. 
Spendera lite tid ensam... 



15. 
Öppna din famn för ombyten/förändringar, 
men släpp inte på dina värderingar... 



16. 
Kom ihåg att tystnad ibland är bästa svaret.... 



17. 
Lev ett bra och värdigt liv.... 



18. 
När du blir gammal minns det som varit, 
då kan du njuta av det en andra gång.... 



19. 
Tro på människor, men lås alltid din bil.... 



20. 
Dela med dig av allt du vet... 
Det är ett sätt att uppnå odödlighet..... 



21. 
Avbryt aldrig någon som håller 
på att visa dej sin tillgivenhet... 



22. 
En gång om året, åk till ett 
ställe du aldrig varit på.... 



23. 
Om du tjänar mycket pengar, 
placera dem för att hjälpa andra 
medan de fortfarande lever.. 


24. 
Lär dej alla regler, och bryt en del... 



25. 
Närma dig köket och kärleken med djärvhet... 



Ps, Oslo-resan va störd! Bilder finns på facebook!
Ps, Fredagen gick åt helvete.. Kvällen började halv 7, slutade halv 9. 21,15 låg jag o mallan i sängen! Minns inte ett skit heller, suck!!!!!!!!!
Ps, Lördagen = Nikki & Pasto's inflyttningferre, krogen o efterkaka var en störtskön kväll !
Ps, Idag är det måndag och vi har gått tillbaka till våra gamla liv igen. Den vita månaden är igång och morgonpromenad + friskispass är avklarade redan !
Ps, jag och Mallan har ett vad. Jag ska sluta röka och hon ska sluta bita på naglarna. Jag har inte rökt på snart 2 dagar. undra vem som vinner?



/ E&M!

RSS 2.0