310311

Godmorgon, idag vaknade jag med en klump i magen och av att hela kroppen värker sedan gårdagens träning. Gött på ett vis men riktigt tung dag på ett annat vis, hoppas mallan vaknar snart så vi kan dra till grymmet. Jag behöver pumpa ur mig lite energi o rensa skallen!!

Idag har det gått 6 år sedan jag tog farväl av dig pappa, kan inte förså att tiden går så fort. Jag som fortfarande tänker på dig ofta, när ska känslan och tankarna försvinna? Av mig är och förblir lilla du så himla saknad!

Här är 2 av låtarna som spelades på begravningen, två väldigt speciella låtar för mig!

Starship - Nothing's gonna stop us now    Eric Clapton - Tears in heaven

Mina minnen av dig kommer aldrig suddas ut, jag glömmer dig aldrig. Vart du än är så tvivlar jag heller aldrig på att vi en vacker dag ses, tills dess vet jag att du vakar över mig som en av dom vackrasta änglarna! e

GODNATT

Godnatt? Eh ja, klockan är snart över 12 och vi ligger inte i sängen trots att vi är helt utslagna. Har smällt i oss lite nudlar, var tvungen, vattnade ju sönder i munjäveln när mallan käkade. Vi börjar båda till lunch imorrn o jobber sent in på kvällen men ska ändå upp vid 8, tänkte pumpa stenhårt på gymmet plus en solning om tiden räcker till :))))))

Här har ni en bild på mig och min lillasyster som små, egentligen vill jag inte lägga ut den, den är inte charmig på något sätt men det var en tuff period kan jag garantera er om även om jag var så sjukt go o glad, titta bara på hur jag ser ut (till vänster). Förstår ni nu varför jag tränar som en idiot? Aldrig mer säger jag bara, jag som har vädligt tydliga anlag för att lägga på mig vikt lätt, jag är helt enkelt född med en kraftig benstomme. Allvarligt talat! Så tro inte att jag lever som en dans på rosor, jag är äckligt avundsjuk på er som kan frossa i er vilken slags föda som helst o festa nonstop utan att förändras ett piss. Det är för mig en fucking jävla gåta! Orättvist också för den delen!

Nu har jag blottat mig, nu vet ni det, men som sagt så är människan aldrig nöjd!
Spelar ingen roll vad någon säger, jag är och förblir beroende av att träna.Slut! e


300311

Shit vad tiden springer iväg, snart är det april, ge oss lite mindre blåst o ännu mer sol tack! Dagen till ära har varit så sjuk soft, vi har båda jobbat 7.30-16.30. Jag o kicko lunchade på jobbet, sen var vi med om en incident som jag fortfarande är lite skärrad över hahaha! Vilka nötter vi är, säger bara busted sen får ni lista ut resten själva...

Nu sitter jag o mallan här efter ett Station/medel 75 minuters pass, jag har precis tryckt i mig ett kokt ägg och ett STORT glas med proviva-mango! Undra vad för slags nyttig o energifylld mat vår fina vän Nathalie Lag trycker i sig efter detta extremt tuffa pass? Vi kan bara föreställa oss, en B? Göttans isf! Vi väntar in Börjemannen, han ska plocka upp oss innan fotbollsträningen. Skönt att vara bortskämd ibland, :)

Med andra ord, en riktigt lugn dag på jobbet som jag tar igen nu med all träning! Ba o dynga ur mig all energi så jag däckar på 3 röda när jag kommer hem, nemas problemas. Ps, Sjukt taggad till Lördag! Wihooooo, e

Borta bra men hemma bäst!

Godkväller gott folk, nu sitter vi framför TV 4+ och kollar på tjejbråk från västerås haha, en viss person verkar ju vara med där så det kan vi bara INTE missa! Inge pinsamt!!!!

Efter morgonpromenaden bar det av ner mot stan, vi tog bussjäveln fan, shoppade som grisar sen drog vi ett medelpass på björnövägen, efter det blev det ytterligare lite shopping :p Vet inte riktigt hur mycket jag brände faktiskt, men en del..


Med mig hem fick jag:
- 1 par träningsskor
- 1 träningströja
- 1 vitt & 1 svart litet linne med spets eftersom jag inte kunde välja färg
- 3 par örhängen bara för att..
- 1 mönstrad o lila-aktig tunika med urringad rygg    
- 1 lila-aktig/genomskinlig tunikan med blom-mönster 
- 1 Khakigrönt och 1 lila linne med markerad midja
 


Nu tänkte jag fortsätta glo på tv, mina fötter värker efter att ha knatat runt en hel dag på stan plus träning. En sak till som vi kan konstatera är att jag är grym på att laga mat, min korvstroganoff blev skrämande god. Det kan mallan intyga! Borta bra men hemma bäst som sagt, ouer lovely home :) Sov sött, e!


290311

Ska jag skratta eller gråta? Jag vet inte vart jag ska ta vägen, dethär vädret får mig så jävla off så det finns inte! Hur fan kan det snöa NU? Jag som verkligen tycker om vintern är grymt trött på den nu, allvarligt talat. Känner mig irriterad o har ont i hela kroppen också, att vakna upp såhär var helt klart sämsta på länge haha!

Får la bita ihop antar jag, ska strax trycka i mig lite frulle sen ut på en morgonpormenad med http://n4thaliee.blogg.se/, min trogne vän. Hoppas på att hon lättar upp stämingen lite, det brukar hon vara duktig på :)

Bilden tror jag nog bara att mina fina vänner m&n fattar, kanske lullan & bigsis oxo hahah!

Igår uppdaterade ingen av oss, vi hann inte? Tror jag haha, allt ara går av farten nu för tiden, så jävla aktivt så det är snuskigt. Vi jobbade först 7.30-16.30, min morgonpromenadan på 40 min till jobbetfår vi icke glömma att skryta om, sedan bar det direkt av från jobbet till friskis, körde dock ett bas/styrka pass o ja, mallan får skylla på mig men jag ville ha det avklarat o vårt medel skulle inte börja fören om 60 min :P Passet sög iaf pung!
En solning på det o sen bajkade vi hem o snaskade i oss lite kvällsmat, fil o flingeeeer! Min favorit, helt klart! Kvällen tillbringade vi här hemma, Lullan joinade oss, garvade som dårar när vi glodde på BB. Finns ju idioter till allt som sagt :) C ya later! e

@ Grytet!

Japp, jag sitter på Grytet hos mami med min snuskigt söta lillsis som jag gjort sedan några timmar tillbaka!
Checka in bildbomben, lovar att vi tagit typ 500 bilder till så ni ska ndå vara glada att jag lägger ut så få..
Hoppas dom ger er ett gott skratt. Min största fråga är hur man kan vara so damn fuggly?!!
Time to go to bed, hard work tomorrow as usuall! Sweet dreams bitches, e

270311

Godmorgon!
Gårdagen bestod ju som sagt av ätardagen och den utnyttjade vi till fullo. Blev donken till lunch och 1kg godis + chips på kvällen typ. Som vanligt drog en viss person mat-koma-däcken på soffan. hahha. 2 andra töntar satt och kolla på frivisning av barnprogram och jag lovar hade nån sett oss hade dom ringt psyk hahahaha! " över bron, genom grinden, sen framme på stora röda kullen,jipppii"

Snart ska jag fixa lite lunch sen ska jag hem till en kompis och vi ska på ett sjujävla äventyr :) senare ikväll blir det iaf lugna puckar med hårdträning, station medel 75min blir våran utmaning haha. Tur att man har så kult med kompisarna så det inte blir lika jobbigt som de faktiskt är.........


En sak till som jag måste kommentera de är ju allt dalt som händer i livet, fattar inte hur man står ut ibland? vissa människor är verkligen trögfattade som inte förstår piken. A hejdå med det.

Blir lite solet idag oxåå hihi även om man aldrig verkar få färg ska man ge sig på skiten igen ihiihhihihiihihihih.
/M


Våffeldagen!

Gókväll!
Idag har både jag och elin varit lediga så vi har verkligen farit runt hela dagen. Redan imorse drog i iväg för ett medelpass, även pallon hänka hihihi. Blev snabbt hem och duscha för att sedan ta sig till Gryta och låna bil.
ÄNTLIGEN har vi storhandlat och då menar jag storhandlat! Blev mat för nästan 2000 spänn men de kommer bli som varje månad att vi äter upp allt påengång sen sitter vi där resten av månaden :)))

Efter allt handlande körde vi Lullan och hennes kompis till deras förkrök..inge sugen man blev att festa. Men nu har vi verkligen haft en vit månad och det känns helt ok. :) Nästa helg ska de fan bli galej så det ska bli kulT HIHI.
Vi får ju inte glömma att just idag är det våffeldagen och de kan man inte svika. Vi köpte även lite efterätt och felix herngren filmen men vette fåglarna om den var så toppenkul som vi trodde. Nu ska jag slänga mig o soffan och dra en fet däck. Imorgon jobbar både jag&elin 7.30-16 och efter de mina vänner, ÄTARDAG ♥








HajdoO /M.

Fortfarande vaken?

Om 1 minut är klockan 00:00, jag har fortfarande inte lagt mig i sängen, borde faktiskt sova för minst 1 timme sen men inte de! Vi har uträttat en hel del under dagens lopp, efter duschen o lurren här hemma bajkade vi ner té stan. Var typ över 1 månad sen jag köpte något till min kära garderob förutom träningsbyxorna o newbody underkläderna men dom hade jag beställt sedan tidigare, rekord? Men som sagt, inge shopping till garden under tiden vi varit nyktra. Har gått förvåntansvärt bra :) Hittade TUSEN saker jag ville ha, blev typ kär i allt jag såg. Kul!!!!

Upp och skälla på vissa personer, som håller till på en viss våning i en viss byggnad i vår lilla gurkstad. BAM! En stekig solning på det o snabbis förbi ica steens sen fläskade jag i mig 1 LITER jordgubbsfil + kellogs special o smörgås, efter det mådde jag ju dåligt illa kan jag säga. Hamnade i matkoma en stund sen bajkade vi home to knugen. Hängde där hela kvällen, tills nu.

Innan jag ger mig av har jag 10 saker att säga:

1. Dö head&shoulders henke, DÖ!
2. Imorgon ska jag eventuellt shoppa som ett svin, lite osäkert fortf.
3. Har ett mycket jobbigt samtal som väntar på mig imorgon men det måste göras!
4. Beställer här o nu, sol tills imorrn. INGE BLÅST ELLER VIND, Tack på förhand!
5. Ledig imorgon, ser inte fram emot att jobba 7.30-16.30 Lör&Sön!
6. Ambiance á l'africaine - DJ Team är fortfarande favoriten! Lyssna!
7. Jag längtar så äckligt mycket till Lördag, ätardag i mitt ♥
8. Känner att det luktar sjukt mycket slampa inne i BB-husets Oas!
9. Älskar mina fina vänner, ni är ju helt sjukt bra, tror inte ni ser det själva!
Ni som har mig, ni vet vilka ni är, i vått och torrt!
10. Efter denna kväll lär jag ha 40 tusen magrutor + träningsvärk
i kaggen imorrn, garvattackerna säger allt!

Det var allt för idag/ikväll, sov sött. Kiss e!


Inte coolt!

Puls/medelpasset gick sådär va, nog för att jag klarade mig igenom hela men det gjorde djävulskt ont under vissa övingar så fick lov att byta ut dom. Tur att jag är så pass kreativ o har en sån härlig fantasi!!! Alltså, so not cool att träna med ett sträckt ledband i foten. Inget jag rekommenderar!

Nu blire duschen sen traskar vi ner mot stan för att uträtta några ärenden, kiss e!

240311

Tjabba, Tjena, Hallå.. Solen lyser ännu en dag och det peppar mig lika mycket idag som alla andra dagar då det lyser, har dock inte varit ut än så kan inte avgöra om det är någorlunda varmt men det tror jag hehe! Vi sitter och inväntar ett medelpass som börjar 11.30, skulle behöva diska men orken finns verkligen inte. Bilden ni ser nedan är hälften av hur mycket det är right now now, suck!!!!!!!

Dagens stora fråga är om jag kan träna? Igår efter jobbet drog vi ett Station/medel 75 min, dom sista 30 sekunderna=slutspurten så trampar jag snett, ville spy, trodde inte att det var sant, o så försökte jag lira fotboll 1 timme senare men det gick inte så jag fick titta på hela den träningen. Totalt värdelöst! Ledbandet i höger fot fick sig antagligen en rejäl sträckning, alldelles svullet/blått nu, buhuhu. Men som sagt, jag viker mig inte i första taget, tänker pröva träna ivf, går det inte så drar vi nog till gymmet en sväng skulle jag tro :) Kan bli en liten solning på det mä..

Damn, jag är verkligen sugen på att göra något crazy today. Får la se vad jag kan få med mig mallan på, vi är som sagt lediga idag båda två. Svinigt gött! e



23:02

Så mycket är klockan när jag börjar skriva detta inlägg o mina vackra små gröna slår snart igen, bör göra detta forst så det får ett avslut också..

Dagen har varit helt ok, bortsett från att jag blev trött som en idiot efter gymmet. Det blev 40 min inervallträning på löpbandet sedan pumpade jag på som satan under cirkus 1 timme. Kände hur mina armar pumpade när jag var klar, for real, a pretty good feeling! Till lunch blev det blodpudding, damn vad gott det var, typ jag hjärta blodpudding, ärligt talat så måste jag börja käka det oftare!

En dusch sen bajkade jag mot jobbet i det rent ut sagt UNDERBARA VÄDRET & utbildningen som började 16, gick rätt fort tack o lov. Blev kvällsmat på jobbet(spagghetti o körresås) medan vi inväntade jojjo! Hann även brusa upp så jävla mkt att jag fick använda mig av uttrycket: kaffet kokar över och då är jag förbannad haha! Går inte in på details men kan säga att vi fan inte är dumma i huvudet, detta ska ni få sota för! Var så säkra!!!

Kvällen avslutade vi hos Michaela + familj på Vallby, jag somnade som vanligt :) Ska slänga mig i sängen nu som den heffaklump jag är..

..Innan jag dissar er tänkte jag skriva ut en liten teaser... Jag kan typ köpa ett hus i Thailand när jag får tillbaka pengar på skatten, TYP, känns för jävla gött om peter i BB skulle sagt! Jag har fan rätt så saftiga planer med några goa brudar! Nattinatti, e


Bra jobbat!

Hej, mitt namn är Malin Nordquist Pettersson och jag går i klass HP08B. Jag kan inte komma till skolan idag, jag har inte sovit någonting inatt pga av tandvärk, HAHHAH"oj, förlåt jag hostade lite".. Jag ska till tandläkaren kl, 14 idag...HAHAHA Tack och hej!

Så lät det när Lullan skulle sjukanmäla sig, jag dog seriöst av garv! HAHA kan fortfarande inte sluta garva! Så jävla torrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!

220311

Godmorning pople! Klockan är 8, vi har varit uppe sedan 40 min tillbax, jag blev väckt av en jävla idiot, vägra jobba i vilket fall för idag har jag andra saker inplanerat men somna om kunde vi minsann inte!

Magen vaknade med ett jävla vrål, hungrig som en gnu men det finns inget att äta förutom torr gröt, funderar på att gå till ica o inhandla det ytterst nödvändiga. I brist på annat slängde jag in 2 maskiner tvätt i tvättstugan, jag menar, vem är vaken nu om man är ledig? Ingen, ne just det!

Dagen till ära har jag min fina lillsis till sällskap som inte mår 100% bra, som den "morsa" jag tror jag är ser jag till att hon stannar hemma hos mig och pluggar istället! När hon drar till skolan för prov så dyngar jag iväg till gymmet o bränner lite fläsk!

Senare blire o  bättra på brännan lite, vill bränna pengar på stan oxo, idag har jag ett sånt sug men det får vackert vänta!!!!!! e


MÖRARE ÄN MÖRTEN MÅRTEN?

Hallodär köp blåbär, vi tar det en gång till, NOT! Mina ben är lika möra som ett spagghettistrå om inte värre, det är illa, läskigt illa. Har jobbat 7.30-16.30 sen maxat hem för att byta om, idag blev det ett puls/medelpass! Helt ok faktiskt, Linn Broberg heter hon som har passet, för er som ville veta det, liten o nätt jänta, fattar inte var hon får all energi ifrån, den jäkeln. Känner mig som en fucking heffaklump när hon står där i mitten, flyger hit o dit, inte alltid lite gött å vara lång plus "kraftig benstomme" som är ett finare ord för fläsk typ haha! Nej, nu skoja jag, iaf om vissa personer läser detta, då får jag smisk! Jag e ju så vacker, SOM SAGT! I nästa liv..

Nu kom lullan o mallan precis tillbax från affärn så jag ska slänga mig i soffan, väntar in en unge i minuten. Hoppas på att få se några polare som jöbbar på förlossningen vettni, Wiho! e 

210311

Hallo!
Sitter ute i Hökåsen, Alvisen är sjuk så jag ställer upp som babysitter :)
Vi hittade precis en sjujävla rolig grej på kameran.
Har tagit med våran tvätt så det tvättas för fullt nu oxå, :)
hajdÅ

Gårdagens bilder!



























enchilads är helt klart en av mina nya favoriter :)




En hel del bilder från igår som ni ser, vi hade ivf hur mysigt som helst, det blev som sagt häng på valby med michaela & micke + barnen! Dom har blivit så stora, Stephanie 5 år & Theo 3 år, känns som att det var igår sen dom var småkottar :P Vi käkade massa gott, hamnade i matkoma o däckade som vanligt när vi är där haha! Var väl hemma runt 23 igår, vaknade idag och 20 min senare (10.00) var vi på friskis för att svetta oss igenom ett medelpass!

Som ni ser på bilderna tatuerade vi oss, eller njea, jo, mallan fyllde i sin o jag gjorde en till stjärna bara, inge stort men 1 till för pappa, fyllde i den med svart färg, rest in peace! Du kmr alltid finns vara med mig, jag vet det men saknad kommer jag aldrig komma ifrån!

Nu väntar jag in mAAlan, vi ska STORstäda. Jag har ätit gröt, hatar verkligen havregrynsgröt när det varken finns banan att skiva i eller mjölk, vi har inget av det, usch! Ha en skön söndag, njut av solen! e




190311

Tack för maten pärongubbe, hästen hette päronstubbe.
Jycken hette affe, han kunde inte göra kaffe!


Haha, lyxreklam ju. Jag i lillsyrran nöter den hela tiden!!! Nu sitter jag här o gluttar ut över innegården, solen skiner o himlen är blå, so awesome dude! Hoppas över allt annat att snön försvinner o INTE kommer tillbax, även om jag är en sån som älskar vintern, nu får det vara fan vara nog! Filmen igår var helt OK tidsfördriv en nykter fredag men  inte mer än så, elr jo, elr jag vet inte. Den var ialf okej, en fin film är nog rätt ord..

Strax blir det frulle, sen bär det av mot friskis för ett saftigt medelpass! Dålig träningsvärk efter igår btw, ofta det inte är sjukt att jag får sån träningsvärk när jag bara haft ett uppehll sedan i måndags! Creepy! e!

180311

Jag undrar hur många i Sverigers befolkning som tänker såhär; fan vad jag är trött på denna snö! Jag är iaf EN av dom, när ska skiten ta slut??!!! okej att det kan vara mysigt när det snöar men de behöver ju inte överdriva. Idag har jag bil som jag ska glassa i till jobbet. JÄVLIGT SKÖNT tack älskade familj!

Igår blev det hårt jobb från 7.30-15 sen tog jag som sagt ett extra pass 17-22 med min älskade andra halva. Som hon tidigare sagt så jobbar vi typ aldrig ihop, när vi väl gör det, ja jävlar va bra vi är. Vi skulle lätt kunna driva ett eget jävla företag och maxa alla!

Nu ska jag börja röra mig, börjar 10 och slutar 16.30 ;) Efter det kör vi på medel 75min hoppas några roliga t-vänner vill med hihihi. Ikväll ska vi iaf gå på bio, det är premiär på hur många lingon finns det i världen :D sjuuuukt länge sen jag var på bio så det ska bli skÖÖJ.

Hoppas ni får en bra daaaaaaaaaaag/kvälll heheheh vi återkommer senare. BAJ
/M


Mot jobbet!

Det blev en powerwalk plus solning på solpalatset för min del, ruggit skönt. Tröck nyss i mig en risifrutti, skinksmörgås & 1 glas mjölk till lunch så nu är jag redo för att jobba. not! Känner mig så seg att jag skulle kunna sova hela dagen, men icke sa nicke! e

170311

Tjolahopp! Ännu en Torsdag här o jag är vaken sedan kl 7, klockan är snart 8 och jag börjar inte jobba fören 13-22 men antar att jag är utvilad! Har sovit som en stock i typ 2 dagar, nu räcker det :P Lullan ligger i sussar medan halvan redan är på jobbet, hon tog btw på sig ett extrapass så vi jobbar kväll tillsammans. Wiho :D :D Burkar vi aldrig göra eftersom vi är på olika grupper, bla bla bla haha...

Här har ni lite bilder från gårdagen :)



Efter frisören kom farmor o farfar hem till bigsis o mös, vi käkade spicy sen dundrade jag hem. Var hemma hela kvällen, Lullanjoinade oss! Jag däckade stenhårt vid 23! Sweet!






Avslutar med denna bild, när farmor fick se den brast hon ut i garv o sa: "det ser ju ut som att jag ska döda dig", om blickar kunde döda, ni vet?! Haha! Dom är så söta, I Love them alot!

Nu ska jag nog slänga något i kaggen, den lilla hungern var här o härja redan när jag vaknade, SOM VANLIGT! Jag är fortfarande förkyld :( Åt helvete med allt känner jag bara typ, hatar att inte kunna träna, blir galen ju! Bojkottar skiten, ska ut på en powerwalk i det fina vädret åt minstonde! C ya. e

Nervvrak!


OKEJ! Nu är jag nervös, 1 timme kvar till frissan! Thank good att min kära bigsis är med som stöd! Jag hade ju förfan avlidit annars!

160311

HAHAHAH Godmorgon, jag är ledig idag men vaken nu, har sovit sedan 18 igår och nu är klockan 7! Dåligt trött! Plus att förkylningen slår ut mig totalt, har inga krafter känns det som, tur att jag fick mig ett gott skratt när jag satt mig här vid datorn o läste tidigare inlägg som mallan skrivit "Näe nu ska jag forstätta min städning som går under absolut tystnad haha". Hon är så omtänksam min fina vän!


"Min orginella favoritpostion" ser faktiskt ut såhär, vaknar alltid upp med nackspärr men endå kan jag inte låta bli! haha

Frukost har jag redan ätit, joinade mallan innan hon stack till jobbet, det blev havregrynsgröt med bananskivor o mjölk i. Blev dyngmätt, det är en stor skillnad att äta gröt med banan i ist för sylt, jag blir mycket mycket mättare när det är några bananskivor i! Testa ni med vettja!
Tänkte hoppa in i duschen om en stund, runt 9.40 plockar bigsis upp mig, idag ryker som sagt topparna plus E18 min, finally! Ser ju ut som fnuske i skallen, inte ok. e


Sliten?

Hello!
Har precis tagit hand om disken och det tog mig inte mer än 10 minuter. Men när jag kommer ut i vardagsrummet hittar jag Elin i sin orginella favorit position. Och ja, hon sover djupt som fan nu haha. Jag tänker inte väcka henne heller för jag vet hur trött och sliten hon är. Dessutom har hon gått och dragit på sig en förkyldning?! Liksom nu som vi ska köra som mest.
Idag har vi jobbat, jag jobbade bara till12.30 men elin jobbade hela dagen lång. Bra att hon är ledig imorgon annars kommer hon gå in i väggen. + att imorgon ska hon unna sig lite extra ;)

Efter jobbet drog jag hem till Selma, blev ju totalt a s g- a t t a c k som vanligt när man umgås med så ruuliga vännor! :)))) Hon håller på att gnäller om hennes hår..de är liksom hur fint och silkeslent som helst så kommer jag flottig, fläckig och slitet och allmänt fult hår :'(((((((((((((((((.

Näe nu ska jag forstätta min städning som går under absolut tystnad haha. Så blir damma och plocka lite. Imorgon jobbar jag 7.30-12.30. JIPPI.

pok Malin. ( hahaha, alltså pok!!!)


NEWBODY


Jag är säkert så jävla tjatig men kan inte sluta lyssna, så jävla grym låt! Känns som om
jag svävar på nå slags moln när jag pumpar upp volymen i min ensamhet, me like!



Sådärja, ännu en Måndag på jobbet avklarad, 07.30-16.30, tungt pass! Mindre pigg nu, känner mig snorig? Bihålorna svider o jag vägrar bli sjuk, hur ska jag få det att gå ihop? Får hålla tummarna helt enkelt!

Något som får mig på bätte humör är när kicko klampar in på jobbet med våra fina stufs från NEWBODY, så jäkla nice, det är helt klart dom skönaste underkläderna som finns! Med andra ord något ni bör pröva om ni ej har gjort det tidigare! Nu sitter jag o överväger om jag ska träna? Finns det ett fläskigt pass kan det bli så att jag dyngar dit, vi får se. Vet att jag borde vila men om 1 timme klättrar jag typ på väggarna, jag känner mig själv för väl!

Sist ut idag på jobbet var jag hos en kund eller rättare sagt ett par som kallar mig för deras lilla ängel, många av kunderna gör det pga av mitt hår "justja, det är hon som har änglahåret"! Såhär ser det ut när jag sovit med blött hår i fläta, oborstat, en jobbdag på över 8 timmar! Ni fattar! Men på onsdag ryker skiten, skämt å sido men min groteska E18 ryker med hjälp av slingor o toppning på det! Kan inte bli annat än dunder! Sist var i november och jag som lovat både mig själv i frisören att bättra mig! Äsch..Soffan nu, ciao e!


Monday morning.

Åh fan vad jag känner mig lat. har inte jobbat sen i onsdags haha. Men idag blir det ett kvällpass och sen får jag nya tider hela veckan...
Halvan jobbar på, hon är så duktig. Har liksom jobbat hela förra veckan o hela helgen. Nu måste hon få vila sig lite. :)

Här kommer min vad jag ska göra idag lista!
1. Äta (viktigt).
2. Gå till Bellevue och sola.
3. Slänga mig på soffan.
4. Äta igen? hhaha.
5. Jobbba.
6. Cykla hem
7. Sova.

Japp nu ska jag kila så jag hinner slänga mig på soffan -:))))):)):):):))):) får väl springa till Bellevue så man får in lite träning oxå....not.

hAJdå /m

AWESOME DUDE!



Nu är det på plats, gäller att vara kreativ o händiga som vi 2 är! Släng er iväg karlar, typ!!!! Dörrarna är vita o granna, sjukt snyggt. Bara 1 bokhylla som fattas soms ka stå till vänster om toalettdörren eftersom den tagit slut i lagret på IKEA men snart så! Måste sticka, ändrade planer, Station/medel 75 kl,18! e

130311

Godmorgon härliga söndag som kunde ha varit ännu bättre om det var sol men jag ska inte klaga, jag mår prima skinka efter den andra vita helgen! Fint som snus att vakna upp o må såhär bra! Tog en promenad(i vanlig ordning) till jobbet imorse, jobbar 7.30-16.30. Direkt efter jobbet bär det av ut till hökåsen för att löpa med laget, kan bli tungt men jag är rätt taggad endå! :)

Justja, I fredags.. Det blev inte som vi tänkt, pga av vissa komplikationer var vi uppe halva natten. Har bara 1 sak att säga o det är att vi var på akuten o att jag aldrig mer vill vara med om den kvällen. Älskade lillasyster, jag var så rädd. Vet inte vad jag ska skulle göra utan dig! Slutet gott allting gott iallafall..

Gårdagen var ju så awesome som den bara kan bli, jag jobbade 7.30-16.30, underbara sol säger jag bara! Allt blir så sjukt mycket lättare när solen lyser, right?! Efter jobbet mötte jag upp bisis o ganska snart kom halvan o lillsis hem, vi begav oss ut på lite ärenden. Ba slängde upp facet o kammade hem storkovan, grym man är! Vi bestämde oss även för att förbruka vår ätardag igår till melodifetivalfinalen, blev massa gottis o mys hela kvällen! Kaggen strular idag men det är smällar man får ta, gott var det ivf!

Jag jobbar men sitter här? Har nämligen lucka vilket innbär: inge jobb, enda fram till 11. Segt som snigelperra! Fick nyss beskedet att dörrarna är påväg hem o att dom är grymt fina, våra vackra VITA dörrar! Wihoo! Blev genast på bättre humör när Mallan ringde o meddelade det! Hörs sen. e

Några hundralappar fattigare!








(Dåliga bilder på vad för fotografier som sitter i ramarna, men 3 av 4 är på pappa + ett minnesalbum av honom! Tar bättre bilder när allt är så gott som klart, inom snar framtid, ihope!)

Jodå, det blev en del grejer till lägenheten som jag fick med mig hem idag. Eller rättare sagt till mitt rum som är sjukt mysigt nu på kvällen, längtar tills om några timmar då jag får krypa ner. Kul för er som dyngar, hoppas ännu en gång att ni mår riktigt dåligt imorrn! Själv jobbar jag 7.30-16.30 både Lördag&Söndag!

Medan jag är på jobbet imorgon ska dörrana slipas, nu är det spikat o jag är så glaaaaad! Efter ytterligare en sväng till IKEA med halvan(drog även till med kvällskäk där) + solning så blir det soffhäng, såg att det var en hel del bra på TV11 för er som också tänkte glo ikväll. e


110311

Godmorgon gott folk! Vi har varit vakna sedan ca: 1 timma tillbax, vi väntar in träningen, mallan är iväg o hämtar en bil som hon ska fläska runt i idag hehe. Cool! När hon är hemma igen så blir det frulle sen medelpass såhär på förmiddagen, resterande eftermiddag tänker jag umgås med min fina mami eftersom vi är lediga båda två :) Får se vad vi hittar på för tok, kan bli en del shopping om jag tolka henne rätt :p

Underbart att solen skiner, om man jämför med igår, efter träningen igår så drog vi till hälla o handlade lite till kylskåpet ni vet, plus att jag hitta ett par ybersnygga träningsbyxor :D Svarta med rosa/vita/gråa detaljer, jag är totalt nöjd!

INTE NOG MED DET, Jag virussökte den externa eftersom mami aldrig lämnade iväg den tog jag hem den, o guess what? NOLL VIRUS :D Så nu ska det förhoppningsvis daskas upp pics som vanligt, mohaha!

Har har ni en fläskig bild från i december, obs att denna helg oxo blir nykter för min del. Tänkte jobba o träna röven av mig ist!

Innan jag avslutar detta ovärda inlägg tänkte jag passa på o hoppas att dörrarna blir slipade i helgen, hoppas verkligen av hela mitt hjärta, för att jag ska få min såkallade sinnesro! haha låter stört men jag hoppas verkligen! e

Skönt att slippa gå i detta väder!

Tjabba! Har precis slutat, sitter på jobbet o väntar in Mallan som kommer brummandes vilken sek som helst!
Ska erkänna att det känns lite konstigt att jag ska sitta bredvid henne när hon kör men tvivlar inte alls på att det kommer gå bra ;) Vill även passa på att säga att hon är bäst, så jävla grym! Som jag pressat/hackat på henne, den rackaren!

Inte nog med det, Grattis till min fina bigsis som bastar 24 idag ♥ Förutom rallykalle blire ett medelpass sen till syrran o gratta henne :) e

Ett körkort rikare..

Jag kan inte förklara hur lycklig jag känner mig just nu!
Exakt klockan 10.34 fick jag ett GODKÄNT på min jävla burk och därmed är kökortet MITTTTTT!!!!! :D
Klockan 4 kommer Janne och lämnar en bil till mig sen ska jag köra runt som en jävla dåre hahahahhahah.

fyfan nu ska jag steka boken sen kasta den åt helvete!


HEEEJPPPAAA
//Malin Ahlgren.

Ståsolarium?


Vi sitter o glor på BB just nu, solade i STÅSOLARIUM för en stund sen. Svettigare en svetlana, jag lovar o svär! Det gör vi aldrig mer om, om vi verkligen inte behöver :P


080311

Just nu är jag så irriterad att jag skulle kunna slå ner någon så jävla hårt. Jag stör mig på småsaker som tex att jävla cp torktumlaren är trasig så jag har inte kunna torka klart kläderna så nu hänger dom i hela jävla lägenheten!
Sen har jag en så sjuk mensvärk att om jag seriöst bara vill gråta................................jag har en sak i mitt huve som pressar och ger ångest, FAN vill bara ha sommar nu och slippa dehär.

För örvigt så har vi jobbat hela dagen. Jag vet inte om elin är full för idag när vi kom hem gjorde vi mamma scans köttbullar, färdigkokt potatis och brunsås på påse till kvällsmat?! hahah..vadå färdig mat. Elin ligger i soffan och sover och jag vill ba skrika rätt ut och slå sönder nå.

Nu ska jag ta tag i nå och försöka att inte börja grina som en annan 5-åring.

hejdå

070311

Godmorgon gott folk, härligt med Måndag! NOT! Jag vaknade nyss upp med Tandvärk, det gör ont, riktigt ont, måste ringa till tandläkaren tror jag, hoppas på en akut-tid idag men ska till läkarn 14! Kan bli ett creepy möte men det måste göras!

Gårdagen blev inte heller som planerat, vi tränade, svängde förbi hos min mami o hos malins söta family ute i hökåsen o kom fram till att våra svettiga dörrar måste slipas med slipmaskin så janne the man ska förhoppningsvis styra upp det idag. Håller tummarna!
Justja, minns ni att vi inte skulle ha ätardag o noll alkohol, första vita helgen är avklarad :D Men en lagom stor godispåse o chokladkaka fick följa med hem yesterday. Något måste man ju få som belöning :) Mådde skit när jag skulle sova så kanske dumpar det nästa helg, vi får la se!


Nu ska jag sätta igång med diskberget o föbereda mig lite inför medelpasset 11.30 + läkarbesöket, hoppas på en tandläkartid sen jobba 17-22! Ha en bra dag, e!

060311

FAN, Jag har varit vaken sedan 7, jag vill bara måla måla måla men M&M ligger ju o snarkar ikapp typ! Därför passade jag på att googla runt lite här på nätet HAHA, dörrarna ska slipas innan man målar dom, vi som lyckligtvis bara smackade på färgen, två vändor fick vi köra men å andra sidan så sitter den där den ska, det ser bra ut faktiskt :p


Loreen - my heart is refusing me!  Enrique Iglesias - Tonight(I'm fucking you)
Btw, Hur i helvete kunde Loreen åka ut? Jag är forftarande i Chocktillstånd..
Vafan lyssnar Svenska folket med? Arslet?!?!?!?!?!?!!!!!!

För att fördriva tiden innan Medelpasset kl,10 så skrollar jag runt bland lite musik. C ya later! e


smakprov!


  




Jävligt kass bild, men kolla skillnaden på dörrarna. Jävlar vad vitt det ska bli här inne nu, fast det är det ju typ för det mesta men ännu mer vill vi ha! NU ska jag slagga, tog lite tid att komma hit bara, eftersom det var sjukt svårt att fippla ihop handtaget/låset till dörren. Men det gick till slut så, nattinatti e!


HANDS OFF

Shappa... Bilen var ledig, känns som att vi varit runt ÖVERALLT denna dag! Vi har shoppat massor av nya saker till lägenheten, bla vitt köksbord+stolar, förkläde, ljus till lyktan som står i köksfönstret, grytlappar/vantar, spis-skydd, FET tavla till vardagsrummet, målarfärg(all som behövs därtill) m.m, o givetvis lite till kylskåpet :)

Vi fick för oss att måla om dörrana vita nu, vi har alltid velat det men nu tog vi oss äntligen i kragen MEN den stora frågan är vem som målar en dörr utan att slipa den först, INTE ens tvätta rent den med vatten har vi gjort haha! Så jävla kassa, tänkte måla första dörren en 3:dje gång innan vi slaggar. Känner på mig att detta kommer gå åt helvete, dörrarna kmr ju flagna mer än mallan när hon har en riktig solbränna! Räcker med en touch sen krashar allt typ haha, så till er som kommer hit i fortsättningen, Hands off! Mycket viktigt! 

Kanske slänger upp någon bild imorrn på nya inköpen, nu ska vi rolla vidare! Hoppas ni som krökar ikväll gör det jävligt hårt så det är värt att må dåligt imorrn. e

050311

Lördag o vi vaknade precis, icke bakis o mår prima skinka rent ut sagt! Känslan är fortfarande lika skön, med lite vilja blir dethär en lätt match! Gårdagen spenderade vi på jobbet ända fram till 16.30 båda två sen drog vi ett Medelpass75min med våra fina jäntor o en solning på det. Kvällen slutar inte här, tror aldrig ni skulle kunna gissa vad vi åt till kvällsmat så jag tänker berätta haha..Ungsgratinerad falukorv + hemmagjord potatismos, EN FREDAG, Vart är våra rollatorer?!?! Det är den enda frågan jag har att ställa, haha! Å andra sidan var det jävligt gött om jag ska vara ärlig! Tur att man är som en hingst i köket alltså!  

Resterande dagar då vi inte har bloggat(tors&fred) har vi jobbat på, tränat o solat. Iallafall jag lär lugna mig lite med solningen men jag har sånna perioder då jag bara älskar det, konstigt när det varit vinter i typ 40 år?! I dethär läget känns det ju underbart med lite värme o ljus!!!!

Idag ska vi till o börja med dra ett Medelpass 10.45, sedan hoppas på att bilen är ledig, vi vill iväg o äventyra lite men vi får la se :) Ps, Min externa är fortfarande inte på hemmaplan o därav inga bilder. Tråkigt men nödvändigt dock! e

020311

Solen skiner och himlen är blå, jäklar vad dagen varit stressig för oss båda på jobbet, helt sickt att man pallar trycket egenligen! Promenerade nyss hem med kicko hack i häl asgarvandes, vi fick nämligen reda på en AWESOME sak precis innan vi skulle hem. Säger bara som såhär: Det går bra nu kompis, det går bra nu! Just dessa nyheter behövde jag verkligen nu, något som får mig ännu mer pepp på andra fronter än träningen..

Låter som värsta deppen, o så är det verkligen inte men denhär känslan gör mig så sprudlande glad! Mer info kommer, kan inte riktigt öppna käften såhär offentligt än :P Nu ska jag slänga mig i soffan bredvid en pluggandes sambo. Senare blire en fläskig solning + fotbollsträning ikväll, ska köttttttttta sönder så jag får ur mig all energi! :D e


Alva 8år!

Idag fyller min lilla trollunge hela 8år, det är helt sjukt vad tiden går snabbt. Känns som om du nyss var en liten plutt..Sitter på kalas ute i Hökåsen just nu. Alva har fått så mycket presenter så man blir alldeles avundsjuk haha.

























Avslutar med denna bild på mina underbara syskon haha!
Fan måste skaffa en extern hårddisk så jag kan ta alla mina bilder i säkert förvar haha.

Hejpaa!/M

 


010311

Jävlar vad jag älskar sviniga morgonpromenader, spec när man ställer klockan o inte tror att det är sant när den ringer, sen när man äntlgen börjar närma sig målet (hemma) är man så ruggit nöjd. Den känslan gör mig ännu mer tagg än vad jag redan är! Medelpasset o solningen igår gav mig helt klart lite mer energi, även om jag just nu fryser som en idiot vilket jag gjort enda sedan igår kväll! Idag blir det till o jobba sig lite som vanligt, 12.30-22! blööööö

Får tametusan gotta mig med att jag är ledig lördag o söndag, ska bli gött som tusan! Total fokus, träning is the shit! Nu ska jag vila mig en stund innan jag börjar knata mot workeT,

RSS 2.0