301109

Idag har jag gjort en hel del faktiskt..Dagen började med att jag vaknade första gången av att jag grät på riktigt för att min dröm var så hemsk, andra gången vaknade jag vid halv 11 och kände mig som en helt ny människa. Jag har kommit fram till att de är nyttigt att inte sova i sin egna säng varje natt, lite variation behöver man helt klart!
Mallan plingade på dörren efter en stund och vi begav oss hem till Majki&Miliam där vi spenderade några timmar innan de va dax för ett Puls/Medel-pass!

Här har ni Miliam när han gungar, vilket han vägrar att sluta med när han väl har börjat. Han älskar de verkligen hehe! Så söööt!

Nu är jag ivf helt slutkörd, mätt och nyduschad vilket innebär: totalt redo för Ullared 20.00! De är liksom obligatorsikt att titta på för mig och min mami, vi diggar programmet rakt igenom! Btw så skulle jag åkt och kikat på den nyfödde lille prinsen Theo men de blev så himla sent, vill ju hinna vara kvar ett tag så hoppas på att jag får komma imorrn, dagtid! :) / e

Första adventsfika, javisst!

Kvällskvisten tillbringade jag hos Knugen min med henne och Mallan, vi hade de riktigt myspys! Lite första adventsfika som innehöll en hel del skvaller, fika och julpynt!









Efter paradise hotel sa vi Tack & Godnatt, o jag forsatte min mysiga första advent med ännu mer mys tillsammans med min kära lillesyster hihi! / e


=)

Här har ni lille Theo, mitt allra första kusinbarn någonsin. Han kom dagen efter BF, 091127 och se så fin han är! Jag såg domhär två bilderna igår som en stolt mamma"min kusin" lagt upp och satt i säkert 10 minuter och bara pendlade fram o tillbaka, fram o tillbaka, jag kunde helt enkelt inte sluta kolla! De är helt ofattbart, längtar så efter att få träffa er, att få se den lille prinsen i verkligheten! Lyckligt lottad ska man ju vara nån gång också, som släkting har jag förtur, de har Emme själv sagt så det såååå!
Ville bara få ur mig det, är ju fotfarande helt exhalterad att jag snart spricker haha.. Måste få se honom snart snart snart, obs att detta är ganska stort i vår släkt också. Eftersom först ut som förälder i den yngre generationen, äldst som hon är haha! Allt blir så ännu mer fantastiskt då, första lilla är väl så antar jag =). De är häftigt tycker jag så ännu en gång grattis till Emmelie & Christian! Men nu måste jag sticka, tjingeling!

E uppdaterar!

Såg att Mallan redan hunnit skriva ett inlägg men eftersom vi inte tillbringade denna dag tillsammans så tänkte jag beskriva hur min sett ut men innan jag gör de så ska ni få höra hur min gårdag såg ut.
Jag tillbringade nämligen eftermiddagn/kvällen tillsammans med min bigsis, vi köpte snackz av alla dess slag. Fan vi är så knäppa när vi är tillsammans haha, vi fular oss nå så otroligt att folk i vår omgivning verkligen garvar trots att vi för dom är helt okända! Totalt klockrena, snuskit lika är vad vi är, fått de från pappa antar jag och om de är bra i alla lägen vet jag inte haha. Men vi är som vi är och de trivs vi med, nåväl hemma vid 2inatt, innan de så plocka jag upp lullan så vi möspös ännu mer :) En riktigt mysig Lördag för min del alltså hihi!

Nu sitter jag här efter en morgonpromenad på 45 min, tripp till erikslund och solning på de tillsammans med Lullan! Hittade inget intressant tyvärr vilket jag antar betyder att jag ska spara min pengar, lika bra kanske. Snart ska man ju ut och jaga julklappar, kul men fyfan vad jobbigt för jag hittar aldrig något jag blir nöjd med haha..Då är de ivf bra att ha en del slantar att röra sig mig, denhär julen kmr bli dyyyyyyr! Nejdå, men dyrare än vanligt åt minstonde och varför tänker jag inte avslöja mohaha!

Innan jag drar mig mot ja,jag vet inte vad men ifrån datorn ivf så vill jag säga att min underbara mami har köpt massa nya saker till jul bla. gardiner, mattor, jul-pynt, dukar m.m. Vi har tillochmed tomte och en söt liten gran med belysning i utanför dörren så nu är de verkligen jättefint här hemma! Åhh, Ge mig snö och massor med julkänsla!

Bara för de så avslutar jag med en bild på mig o mami från i Julas,=)! /e

291109

Idag är det första advent! Tänk hur fort tiden går, känns som om de nyss var sommar liksom..helt sjukt.
Här sitter jag, helt svettig och trött. Jag har mascara kvar från igår och håret är helt äckligt. Jag blir typ deprimerad av att gå ut i detta väder. Det kan väl antigen vara snö eller sol? allt dedär emellan behöver inte finnas tkr jag.  Idag har jag jobbat, 07,30-14,00. Men som tur är fick jag gå en halvtimme tidigare :) Jag kan helt ärligt säga att det va skönt att jobba idag, skön personal och lätt arbete.  Jag önska jag kunde jobba sådär jämt. MEN imorse vare kaos, en personal ringde och sjukanmälde sig 07.30 när hon började :S där satt vi 3 pers och 24 brukare..men de löste sig iaf!! Och vem vet kanske en annan viss person som kan få jobb på mitt ställe ;) nämner inget nu utifall de inte blir nå.
Men hoppas och tror!!! :D:D

Igår skulle jag bara vara hemma och somna tidigt, MEN hanna lurade ju ut en! haha. Ja vi gick ut på krogen. Fast jag var dock nykter men lika kul kunde jag ha för de, men inte riktigt jättejippikul men lite. Hade inte skadat att ha en halva till. ;) Men hon hade ju mys på eget håll! ;-)
Ja, hem kom jag 02,50 typ. Och inte ett dugg trött heller haha. Tur att man har en sådan snäll bonus pappa som kunde köra mig imorse haha!

Nu ska jag städa mitt äckliga rum sen äta mat!

Puss på min ängel vart du nu är hihi
/M

281109

Idag är de en såndär dag då man bara, What a day ni vet.. Jag brukar ju ha sånna dagar, shit vad vi har farit o flängt idag, jag och min andra halva!
Nummer 1. Vi klev upp 09.45, tvingade i oss frukost, zombie's och svullna som vi var för att dra ett Medel-Mixpass 75 min på friskis!
Nummer 2. Mötte om Majki&Miliam på Bellevue för att kika när Micke lirade Innebandymatch!
Nummer 3. Mamma ringer och ber så snällt om att jag ska köpa en grej som man hänger på gardinstängena, minns inte vad de heter men hon behövde ivf fler eftersom hon köpt nya,supersöta julgardiner som är svarta med röda tomtar på + lite hjärtan! De blir bra, så vi var först iväg till IKEA där dom slutat sälja skiten, sedan till coop/jysk men där fanns dom inte i svart och sist men inte minst erikslund/jusk där de va 45tusen andra bilar samtidigt som oss, men vi hittade precis vad vi var ute efter! ;)
Nummer 4. Käka lite tillsammans med Mami & lulu, vilket alltid är lika myspys!
Nummer 5. Nu sitter jag här, ska snart dra mig in mot duschen. Får väl se hur lång tid de tar, jag är så slutkörd och bränd att jag inte orkar röra mig haha men snart så!

/ e.


Fortfarande Fredag!

Igår tillbringade vi vår eftermiddag och kvälls hos MMM,o vad de betyder nämnde jag ju i förra inlägget :) Så kikade där om ni inte förstår, hehe! Vi gjorde allt och ingenting, flyttade och bar massor av grejer, vi lekte även en massa med Miliam som till slut godkände oss efter nån timmes vistelse där haha! Tackade vi gudarna för, vi som bara ville krama och pussa på honom från börjar, men så kan de ju va. Han e ju bara frö söt! Vi gick kvällspromenad, vi gjorde i princip allt möjligt och ingenting, umgicks lite :) Gud så fint de kommer bli hos dom, jag e himla glad för de, att flytta till Gryta känns så seriöst tycker jag :P De är brå, hehe! Kikade även på Idol, fan va bra att Miariette åkte ut, helt rätt tycker jag. Hon är grymt bra och något är fel om hon inte för skivkontrakt men hon blev så förutsägbar precis som Andreas i jurryn sa, man visste liksom vad man hade att förvänta sig av henne och de blev tråkigt till slut. Nu är de ju grymt bra artister kvar, tror dock att Calle kommer åka, han blir 3a men han är ändå min favorit! Annars så ska Tove vinna, hon är klass för sig, helt klart och herregud vilken chramig liten prick de är! You go girl.. Iallafall, vi avslutade med en cykling hem och stenhård däck på de, riktigt skönt med tidiga kvällar trots att de är helg. Älskar de! Och här kommer lite bilder..



Såhär glad va Mille när han väl "Godkänt" oss,:D så gör han när han inte träffat oss på länge heh!




Påklädd och klar för en kvällspromenad :)







Se så söt han är, Mille älskar att bada hihi så himla söt på denna bild. Han är 9 månader, en riktigt lång och ståtlig kille som är så otroligt go att man bara vill äta upp honom! Han kryper fram snabbare än blixten och går själv genom att hålla i sig i saker, sjukt vad tiden har gått fort! Synd att jag inte kan eller vet hur man lägger upp Videosar här, om de ens går haha vore kul att visa vad lillen kan :D Men ickesanicke!!!

Innan vi tackade för en mycket trevlig eftermiddag & kväll, så fick Majki ta ett kort på oss, se så brända vi va. Alltså detta är ingenting, jag var seriöst LILA utan att överdriva. Har aldrig bränt mig såhär hårt någon gång, men de lägger sig väl snart får vi hoppas! / e




271109

Klockan 06.47 pinglade min mobil till av sms, vid de laget hade jag redan varit vaken i cirkus 30 min pga av att jag drömt precis de som stod i smset. Meddelandet löd såhär "Vi fick en pojke! :) utan namn dock. 3740 g och 51cm lång :) världens finaste." Japp, precis så stod de vilket innebär att jag idag fick mitt första kusinbarn någonsin :) Grattis till Emmelie & Christian's lilla pojke som inte har nå namn haha, men de kvittar, allt gick bra och han är frisk, de är ju huvudsaken. Åh, jag är såååå glad, mallan hälsar att hon också är de hehe! ;) Tönt som jag är fick jag panik, jag blev så exhalterad att jag flög upp ur sängen för att ringa mamma men hon visste redan haha, vår släkt är riktiga skvallerkärringar så ni vet! I dehär läget så förstår jag dom, till hundra procent..De var en riktig stolt moster Annica"mormor" som ringde och berättade för min mami. Mami hade tillochmed kommit försent till jobbet för hon var tvungen och höra detaljerat hur hela förlossningen gick till haha, Galningar dom är!
..Sova kunde jag ju verkligen inte göra efter detta glädjebesked som ni kanske förstår haha, så jag gick och mötte upp Mallan vilket ledde till en 40minuters morgonpromenad och så lite gemensam frukost på de :) Mycket trevligt må jag säga! Efter lite vila stack vi till frikis och körde ett Medelpass plus en fet solning, nu sitter jag här och känner att brännan börjar träda fram sagta men säkert :P De är fint de, tror nog att Mallan också känner av de lite men de vill hon inte erkänna haha! Så nu tänkte vi klä på oss något så vi inte går nakna, vi vill ju inte skrämma ihjäl i princip varenda jävel som lever på denna jord :) Hehe! Sedan beger vi oss till MMM(Mikaela,Miliam & Micke) som för tillfället för tillfället har fullt upp med att flytta hit till Gryta! Micke flyttar och Mikaela&Miliam sitter i en tom lägenhet haha, hon vill ha sällskap så de ska vi ge med glädje ge henne :) De ska bli skoj att se hur de ser ut, ska väl hjälpa att få lite ordning också, snäll som man är. Men framför allt leka med lille Miliam :D Kan ju också vara till stor hjälp i många fall, elr vad säger ni föräldrar? Hehe! Kameran åker med så vi får se om de finns tid till att ta några bilder, men de ska väl inte vara några problem så ni behöver inte oroa er! =)

& idag älskar vi för övrigt livet så sjuk jävla hårt ska ni veta, därav den heta bilden mohaha. Ciao e


update!

De enda som återstår nu är att dumpa datorn och jäsning framför tv'n hela kvällen lång..Näst på tur står Mammas pojkar, vi gillar lite hett/kinky o smålarvigt drama på Torsdagar. De är oftast då man är helt slut för att man tagit ut sig till max på alla olika fronter och vet att imorgon är de fredag, vilket oftast innebär helg och lite avslappning åt minstonde! De programmet "Mammas pojkar" lättar liksom upp stämningen på nå vis haha, shit vad patetiskt dedär lät men så är de! Vet att dom flesta känner precis som mig fast ni kanske är ena riktiga fegisar och inte vågar erkänna de. Ni vet ju lika väl som jag att de är vad vi tittare vill ha, de säljer så sjukt bra. Innerst inne i oss alla bor de nog en liten snuskhummer ändå hehe, :P! Ciao e!

261109

Igår hade jag och prinsessan mys. Egentligen hade vi en lägenhet, alkohol, förfest osv att dra till. MEN prinsessan är ju fortfarande inte helt 100% frisk så vi strunta helt enkelt i de. Juste prinsessan var hos doktorn igår, hon hade virus i kroppen. De är så jävla otroligt att dom jämt säger de. Kan dom inte ba ge henne penicilin så allt går över?! Visst dom är duktiga på mycke de är dom. Men fan...

Som sagt blev det mys ist, lång promenad och lite gott. Dock sista (vi vet vad vi sagt till varandra så behöver inte dra upp dethär.) Iaf, lite arga snickaren och nå ninja program. Vi somnade väl runt halv1. Imorse vaknade vi av att prinsessans telefon ringde vid 8 snåret.......dock jobb men eftersom hon är sjuk kan hon inte. Vi skulle gå upp 10 och båda låg helt pigga efter de, men orkade ändå inte gå upp. Och det slutade med att vi försov oss en timme. Men vad gjorde de?
Eller förutom att vi blev zombiesar när vi gick hem till mig. Oh, (johan, halvan fattar)  ni läste rätt! Vi gick till Hökåsen, käkade frukost och hämta badkläder sen gick vi tillbaka till prinsessan. Där vilade vi lite sen kom Prinsessans mamma hem då packade vi badväskan och drog och simma! 40 hela minuter. Sen körde dom hem mig, mktmktmkt snelt. Så samanlagt har vi gått över 1 mil idag och simmat 40 min, nu jävlar är vi igång. Vi bara älskar de, går inte att hejda oss när vi väl bestämt oss weii!



Nu sitter jag här, luktar klor och jag vet inte vad. Ska snart hoppa in i duschen och sen slänga mig i soffan för de är vi fan värda! :) / Mallanbrallaaaaaaan!

251109

Usch vad tråkigt väder, hatar när de regnar, blåser och är kallt samtidigt. Burr, tummen ner! Man vill ju knappt gå ut men får väl passa på när de några få timmar under dagen är ljust så man inte sitter inne och blir totalt deppig. Min morgonpromenad kanske inte var så smart drag av mig, mådde inge bra under den och flåsade så fort jag började röra på mig. Konstigt, för igår kväll gick jag över 1 timme och då gick de hur bra som helst men de kanske blir så när man inte har sällskap? Att man fokuserar mer på de man gör(går) och därav känner av flåset mer? Vad vet jag, drygt iallafall..Mycket roligare med sällskap även om jag hade glömt hur skönt de är att ha musik i örornen och bara gå, gå, gå för att rensa skallen. Oavsett om de är positiva eller negativa tankar som snurrar runt så är de grymt skönt, ni som inte testat de måste, de är helt otroligt! Man, eller iallafall jag blir sjukt peppad av de och de gillar vi!


Inte nog med de, jag skulle vilja ha en såndär myspys kväll och vill att jojjo oxo ska vara med. Hon e så klok och jag skulle vilja höra lite klocka ord från en kvinna som henne, inte pga av nån spec anledning men jag känner bara för de hihi. Om hon läser detta så vet jag att jag hon först kommer flina, sen garva och tänka åhh vad söt elin är och sen skickar hon sms till mig och meddelar en dag/kväll som inte är upptagen på!

Som jag nämnt ett X antal gånger i bloggen under 3 veckor(efter att ha tagit vaccin) så är jag sjuk, fortfarande. Jag har feber, ont i bi-hålorna och i halsen tillofrån. De är inte okej att vara sjuk 4 dagar av 7 i 3 veckor, vad är de för fel på mig? Jag börjar verkligen bli orolig på riktigt, tänk om jag fått nå slags konstiga biverkningar av vaccinet? Hoppas på att de bara är virus samtidigt som jag inte orkar gå och vara sjuk, både träningen och jobbet drabbas. Allt påverkar varandra och de suger hårdare än hårdast, men hellre virus än något annat skit..Så håller tummarna för att jag idag halv 3 hos doktorn får något vettigt svar, annars vet jag inte vad jag gör! Onödigt att hoppas på för mycket, men de är väl jag i ett nötskal antar hahah!

Nu ska jag, blöt som jag är efter min 45 minuters morgonpromenad och fruksot byta om till något mer bekvämare, dvs till något torrt haha och krypa ner i sängen innan jag beger mig mot vårdcentralen! Åh, jag orkar inte gå. Kan inte nån bära mig dit? Min andra halva vill jag inte nöta ut i onödan, då hon är så pass värdefull som hon är så de får lov att bli någon annan som ställer upp på de! tyvärr / e


Tuna park!

Igår packade jag, ellan och alle in oss i anders racerbil och drog till Tuna park!
Åk gärna helt fel, hur kass är man om man inte ens hittar till e-tuna? utan åker typ till köping hahah!! ah vi kom iaf fram efter nån timme haha!
Jag hittade en stickad kofta på gina haha helt ovärt att köpa den egentligen men men. Sen åt vi mat mitt i köpcentrumet, helt ok mat! Så då var man glad resten av dagen haha! Även om vi inte hittade nå speciellt så var roadtripen riktigt rolig :D plus att de inte ens va mkt folk där! Man har ju typ blivit folkskygg på sista tiden hahah!!

Efter att ellan kört hem oss bestämde vi oss för att gå en kvällspromme. Det tog väl cirkus 1½ timme. Ganska hård däck på de! Imorse när jag vaknade och hade sveriges ondaste träningsvärk i benen.

/M

Eminem - Mockingbird

Yeah
I know sometimes things may not always make sense to you right now
But hey, what daddy always tell you?
Straighten up little soldier
Stiffen up that upper lip
What you crying about?
You got me

Hailie I know you miss your mom and I know you miss your dad
When I'm gone but I'm trying to give you the life that I never had
I can see you're sad, even when you smile, even when you laugh
I can see it in your eyes, deep inside you want to cry
Cuz you're scared, I ain't there?
Daddy's with you in your prayers
No more crying, wipe them tears
Daddy's here, no more nightmares
We gonna pull together through it, we gonna do it
Lainie uncle's crazy, aint he?
Yeah but he loves you girl and you better know it
We're all we got in this world
When it spins, when it swirls
When it whirls, when it twirls
Two little beautiful girls
Lookin' puzzled, in a daze
I know it's confusing you
Daddy's always on the move, mamma's always on the news
I try to keep you sheltered from it but somehow it seems
The harder that I try to do that, the more it backfires on me
All the things growing up as daddy that he had to see
Daddy don't want you to see but you see just as much as he did
We did not plan it to be this way, your mother and me
But things have got so bad between us
I don't see us ever being together ever again
Like we used to be when we was teenagers
But then of course everything always happens for a reason
I guess it was never meant to be
But it's just something we have no control over and that's what destiny is
But no more worries, rest your head and go to sleep
Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream

[Chorus]
Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright
Stiffen that upperlip up little lady, i told ya
Daddy's here to hold ya through the night
I know mommy's not here right now and we don't know why
We feel how we feel inside
It may seem a little crazy, pretty baby
But i promise momma's gon' be alright

It's funny
I remember back when you and daddy had no money
Mommy wrapped the Christmas presents up
And stuck 'em under the tree and said some of 'em were from me
Cuz daddy couldn't buy 'em
I'll never forget that Christmas I sat up the whole night crying
Cuz daddy felt like a bum, see daddy had a job
But his job was to keep the food on the table for you and mom
And at the time every house that we lived in
Either kept getting broken into and robbed
Or shot up on the block and your mom was saving money for you in a jar
Trying to start a piggy bank for you so you could go to college
Almost had a thousand dollars till someone broke in and stole it
And I know it hurt so bad it broke your momma's heart
And it seemed like everything was just startin' to fall apart
Mom and dad was arguin' a lot so momma moved back
Onto Chalmers in a flat one bedroom apartment
And dad moved back to the other side of 8 Mile on Novara
And that's when daddy went to California with his CD and met Dr. Dre
And flew you and momma out to see me
But daddy had to work, you and momma had to leave me
Then you started seeing daddy on the T.V. and momma didn't like it
And you and Lainnie were to young to understand it
That Papa was a rollin' stone, momma developed a habit
And it all happened too fast for either one of us to grab it
I'm just sorry you were there and had to witness it first hand
Cuz all I ever wanted to do was just make you proud
Now I'm sittin in this empty house, just reminiscing
Lookin' at your baby pictures, it just trips me out
To see how much you both have grown, it's almost like you're sisters now
Wow, I guess you pretty much are and daddy's still here
Lainie I'm talkin' to you too, daddy's still here
I like the sound of that, yeah
It's got a ring to it don't it?
Shh, momma's only gone for the moment

[Chorus]

And if you ask me too
Daddy's gonna buy you a mockingbird
I'mma give you the world
I'mma buy a diamond ring for you
I'mma sing for you
I'll do anything for you to see you smile
And if that mockingbird don't sing and that ring don't shine
I'mma break that birdies neck
I'll go back to the jeweler who sold it to ya
He'll give me every carat don't fuck with dad (haha)


Jag tycker verkligen att denna låt förmedlar så himla mycket känsla
, både text och sound gör den helt amaising rent ut sagt. Visst, den är gammal men fytusen vad jag gillar den.. Älskar att bara sitta och söka på nått och så kommer sånhär gamla godingar fram, jag vill även påpeka att jag tycker Eminem är en av dom få skickliga, vita rappare! Han är bara så grym! / e


241109

Vaknade för en stund sedan pga av att jag somnade typ 5 imorse, känner mig bättre men långt ifrån bra. Jag sov rätt mycket under dagen igår så de var med all säkerhet därför jag inte kuan somna på kvällen, kommer inte hända igen för jag blir typ galen när jag inte kan sova haha! Nu tänkte jag fixa ihop lite frukost, hoppas de finns något smarrigt. Jag e även väldigt sugen att hitta något men vet inte vad, en sväng på stan vore ju skoj men då bränner jag bara pengar på saker jag inte borde. Egentligen brode jag köpa julklappar så jag har de gjort men hittar jag inga så leder de just till att jag köper en massa annat trams och jag känner inte att jag kan de just nu! Haha, så vi får väl se vart dagen tar mig. Hörs väl lite senare, I guess! Ha en bra dag gott folk, ciao e

231109

Jag börjar inlägget med att säga Grattis till Oliver på hans 9årsdag, :) Krya på dig lilla kussebussen. Pga av att han är sjuk blire inte firande idag, de får helt enkelt bli en annan dag. Förresten så har jag glömt att säga grattis till mina mostrar Carola&Caroline som fyllde 32 i Lördags, så grattis till er! Bättre sent än aldrig, right?!
Och nu sitter jag här med mina bi-hålor, hals och huvud  som inte mår ett dugg bra idag. Åt helvete med dom rent ut sagt, vad är de för fel? Jag har verkligen ingen lust att fortsätta såhär, har varit sjuk näst intill varannan dag ända sedan jag tog dendär jävla sprutan! Jag skrev förra veckan att om de inte blivit bra idag så skulle jag ringa doktorn, men tror jag avvaktar ett tag till ändå..
..Inge träning blir de idag vilket ni vet gör mig galen, jag klöser på väggarna vafan så en promenad tänker jag gå oavsett vad och så är de bara! Har nyss städat rummet, jag är seriös när jag säger att jag aldrig haft så stökigt som innan jag började städa, alltså hela min garderob + massa annat låg över hela rummet. Så blir de när man inte hittar kläder man vill ha, o jag som aldrig aldrig aldrig, o så menar jag aldrig har stökgti på rummet fick ju fan panik! Kunde typ inte ens sova igår haha, så mycket störde jag mig på de samtidigt som jag hade noll gånger noll ork att göra något åt de. Nu är de iallafall gjort, skönt!
Nejmen, Om man skulle äta lite frukost kanske? Inte för att jag har nån lust till de, känner mig för dålig för att ens orka bestämma vad jag ska stoppa i mig men nåt måste jag ju äta ivf så vi får se vad de blir! / e


Have some fun?

Gårdagen blev oxo sådär spontan precis som vi vill ha dom. Kom hem sent, så jag hann bara käka & duscha lagom innan tanterna kom över. Mami & gänget hade lite partaj här igår nämligen, gud så coola dom är. Jag diggar dom lika hårt varenda gång haha, o så mycket skratt man får sig.. Egentligen skulle jag varit hemma och ta de lugnt, men blev hembjuden till Höiem så vi drog dit och hängde med några profiler. Hade de riktigt kuligt faktiskt! Begav oss till Å, o sen kröde jag homeparty med min kära lillesyster haha hade hur kul som helst! Vi ägde, alla bara slet o drog i oss, vi trivdes som fiskarna i vattnet såklart! Sen gick jag hem själv, fråga mig inte varför, fulltankad som jag va skulle jag promt de och när jag bestämt mig för något går de i princip inte att ändra på som vissa vet! Lullan gick också hem, jag tog ena vägen och hon den andra, så båda var påväg hem men helt olika väger så vi telefunkade jävligt hårt. Ska aldrig mer gå själv, de är ju livsfarligt..Tänk så dum man kan vara? Åhh, blir arg på mig själv ibland men man får väl ta och lära sig nån gång. Detta verkar som ett aldelles utmärkt tillfälle tycker jag så vi kör på de =) Btw så åt vi nattmackor när vi kom hem, fyfan vad de suger att inte ha en brödrost(vår har precis pajjat), de e ju bara ett måste på fyllan märkte jag igår haha så en sån måste vi införskaffa snarast!






Idag har vi bara legat och degat, kollat på Idol och lite sånt :) Myspys helt enkelt. Snart kommer men andra halva hit plus några söta små bögar! Jag orkar inte städa heller, men jag vet ju att dom gillar mig lika mkt för de så jag hoppar fan över de! / e

"20 Nov!"

Gårdagen blev inte som planerat men gud så skoj vi hade :) Jag är väldigt nöjd måste jag få säga hihi gillart! Jag väljer att beskriva kvällen i bildform, har aldelles för lite ork för att sitta och skriva mer plus att mallan beskrev gårdagen i inlägget innan detta. Orkar inte repeata, så bilder fåre bli. Titta o njut! 












Så idag mår man tyvärr inte lika bra efter typ 6 glad vin och en massa annat skit men vad gör de liksom? Nu ska jag dra mig mot nerevåningen där Mami & en massa andra kvinnor partarjar loss ordentligt! Får väl se vart kvällen tar mig, vem vet :)! /

211109

Tusen tack för alla fina grattulationer mina fina vänner! Och ännu mer tack till ni som var med igår och gjorde kvällen :D

Började med att mormor skjutsade ner mig&halvan på stan, där stod Alle, Hanna&Hultan! Vi gick till Bill o Bob för att käka och ta någon form av alkohol drink. Alla fem tog fläskfilé med svampstuvning och rostatbröd med pommes! Riktig 10:a faktiskt. Mätt blev man oxå! Tänk va kul de är att träffa gamla pullorna, blev som alltid mkt skratt&snack:) . Känns så sjukt att man inte träffas i skolan varje dag :(.  Iaf till maten tog jag, alle och hanna ett glas vin. Inte för att jag är nån slags vin älskare men de va mysigt. Efter maten kunde vi inte bestämma oss för var vi skulle gå. Hultan va tvungen att knata iväg direkt för hon skulle på nya twilight filmen. (lite avis). Men efter många om och men hamnade vi på strike. Och helt spontant sådär fick vi för oss att bowla, de va musik och de resulterade att man var tvungen att gå och köpa sig en liten drink haha!

Akle pajade ju hela banan när hon kasta klotet så vi stog ju som frågetecken efter halva tiden HAHA!! Sen kom eklan på nån bra idé så haklan gick o sa till så fixade sig hela banan. Efter ett antal strikar fick man ju taggen att dra en all in. Så jag och eklan gick och köpte oss fyra glas vin. Drog i oss de och sen var tiden på banan slut. OBS, jag.. maklan vann :D men de va ju schysst eftersom jag fyllde år o allt ;)

Sen satte vi oss i sofforna och snacka lite minnen, men haklan tyckte nog de var lite jobbigt för man saknar de så mkt! akle hon satt mest o skratta. Sen var Haklan och Akle tvugna att knata iväg till deras bussar. Jag och Eklan satt kvar och Luddebebis + hans "ricky rich" till kompis kom o gjorde sällskap. halvtimme senare blev de kryssöga med tungan utanför för både mig&Eklan så vi bestämde oss för att vi skulle dra till Silk. Men då ringde makkan och berättade att Shoan(johan) inte kom in. Så sist men inte minst hamnade vi på Konrad haha!

Kvällen slutade 800-900kr fattigare men inte gråter vi för de!
Juste, halvan hade ju med sig kameran så vi ska nog ta o smacka in alla bilder inom en snar framid.

Nu ska ja vänta på att min halva ringer sen får vi se vad som händer och sker ikväll..=)
TACK&BOCK -ministock.....................................


Såg denna sitta uppe vid skrapan. :S creepy.


Snabb update.

Först och främst måste jag be om en stor jävla ursäkt till min käre halva! Igår var jag ledig och hade hela dagen på mig att skriva ett litet inlägg. Men ändå gjorde jag inte de?!!! jävligt dåligt. Därför tänkte jag ta mig tid och skriva ett fint inlägg nu!

 

Måste nog säga att du känner mig allt för väl, jag är GRYMT nyfiken på vad du kokat ihop ;)
Tack för den fina grattulationen mitt hjärta!

/M.


201109

Hejhej bloggen!(Tack för tipset) Klockan är för tidigt, men mamma kom in för cirkus 1 timme sedan och väckte mig, hon kunde inte hitta dendär förbannade ögonfranstången och jag kunde såklart inte somna om så de sög ju! Därför tänkte jag passa på och säga ett STORT GRATTIS TILL MIN ANDRA HALVA SOM FYLLER 19 ÅR IDAG :D Ikväll ska vi ha roligt, Hoppas du får en superduper-dag. See you later alligator!


Innan jag ställer mig på Crosstrainern vill jag säga till Mallan att hon kommer få sin present, men inte idag. De är inget konkret, som man kan ta på om vi säger så. Utan inom en snar farmtid, elr ja, hon kan faktiskt på välja själv när hon vill att detta ska hända. Helst på en helg, eller en dag då vi dagen efter är lediga men som sagt hon får bestämma själv! Såhär säger jag givetvis för att hon ska bli sjukt nyfiken, så vi får se när hon väljer att ta reda på vad jag kokat ihop för något mohhiihi! Inget märkvärdigt kanske egentligen men de är tanken som räknas så säg bara till för all del, jag skulle blivit glader ivf :) Kanske inte denna helg men när som helst efter de. Så snart läser hon detta och jag kommer få ett sms, heheh! Nej de kommer jag inte alls, hon hoppa visst in på msn nu och jag var tvungen att säga till henne att hon inte får läsa bloggen nu haha! Dumskalle, men så kan de gå när man är osmidig. Men jag menar, vem tror att man ska bli påkommen nu liksom? Ack, så fel man kan ha! Got to go now, ikväll ska jag btw inte glömma att knäppa kort när vi är ute o firar Mallan/Mig! :) Thingeling!

191109

Denna dag vaknade jag upp helt totalt utan förväntningar och jobbade 12-16.30, den första "födelsedags-kramen" jag fick var liksom på jobbet där dom även sjung och gav mig present! Så dom var först ut pga av att jag inte orkade bli väckt på morgonkvisten, att väckas 6 när man börjar 12 funkade inte kände jag så de fick bli så! Ensamt och konstigt haha, men nu är jag en erfarenhet rikare så de känns ju iallafall lite bra. Har jag prövat på de, aldrig mer. Man ska bli väckt på morgonen, de bara är så tycker jag haha! Nåväl, etfer att ha jobbat en halvtimme mer än jag borde (de behövdes) så stod jag upp hela vägen hem, min sadel var dyngsur och jag skulle ha legginsen på mig senare så de va ju jävligt jobbigt de med vill jag lova haha.. Slängde mig in i duschen och sen kom alla gäster, eller ja alla och alla, typ ingen. Jag är van vid fullt hus men denna jobbade vissa av mina vänner tyvärr och 3 familjer i släkten, om jag nu kan säga så var sjuka så de blev en hel del mindre faktiskt! Tanken som räknas iallafall och jag ville bara påpeka att jag älskar mina nära och kära så otroligt mycket, ni är bäst! Ps, nu kan jag verkligen sluta fylla år dom åren jag inte fyller jämt, så sjukt ovärt haha! Mätt och belåten blev jag också, de e verkligen HUVUDSAKEN, ja ni vet vad jag snackar om!!


Kolla in mina supersöta hårspännen jag fick av mallan, Ok de va ett skämt! hehe
OMG G

Älskade mami <3

Moster Annica :)

Leffe, skönaste profilen ever & jag!

Älskade lulu!


<3<3<3<3<3<3<3

Mums!

HAHAHHHAHAHAHA Ett eget bord är ju aldrig fel, skönt att alltid ha med sig! =)

Fia med hutt elr vare nån som sa nåt annat kanske?

Nikki, Knugen & Mallan!
/ e

181109

Jag och Mallan sitter hemma hos mig efter en jobbdag, jag har jobbat 9-16 och Mallan blev inring så hon jobbade 12.15-16.15 =) Vi är så jäkla bäst, o alla tycker verkligen om oss så sjukt mycket. Vi är även superglada för att vi får jobba, o när vi är tillsammans kan de ju bara inte bli bättre. Nog om de, Mallan har ett problem.. Hur börjar man skriva sitt inlägg? Hon vet aldrig hur hon ska börja påstår hon så om de är någon som har bra tips, hör gärna av er så hon blir lugn nån gång hehe!

Jag är helt slut, ont i huvudet och varm i hela facet men de hindrar inte mig ifrån att dra ett gympass om en liten stund! Pumpa pumpa pumpaaaaaaa! / e


171109 Update!

Shit vilken träningsvärk jag har efter gårdagens träningspass plus att vi som sagt körde Ki-box för en stund sen och de gjorde ju inte direkt saken bättre..Men ska man träna så ska man träna på riktigt, inge jävla trams här inte. Ba o köra, oavsett vad and that's it liksom! Jag älskar verkligen att känna mig såhär slut efter ett pass då man verkligen slagit ur alla sina krafter, o jag vet inte varför men de är en av dom bästa känslorna man kan känna enligt mig. Damn, I really like it.. Så nu vet ni de, finns med all säkerhet en hel del andra krigare där ute som känner samma sak! Eller? De måste de ju finnas. Tråkigt bara att jag somnar med huvudvärk varje kväll, de är mindre kul. Har nämligen känt mig krasslig enda sedan sprutan ( förra torsdagen ) och börjar bli lite fundersam, eftersom jag även hade feber till och från hela förra veckan. Går de inte över tills på måndag så ringer jag doktorn och ber om att få komma så vi får bekräftat att allt står rätt till i min starckars arma kropp. Något annat vill vi fan inte veta av! Nu ska jag slänga på mig lite kläder, sen ut en sväng.. Satsar på en tidig kväll ikväll, ändrade planer angående morgondagen ju..Jag ska jobba 9-16 istället för 11-15, på så vis äre och jag är lika glad för de! :D / E


171109

2&3 dagar kvar! jiha.
Idag vaknade jag som en zombie fast klockan var 10.50. Halvan har dragit iväg och jobbat, mkt bra. En annan jävel får ju inte ens förfrågan längre, eller det var hur länge sen som helst nu. Kan nån ba bli sjuk?
Jag har ringt massa telefonärenden idag, tex arbetsförmedlingen som håller på krånglar sen har jag ringt min körskola! :)

Ikväll blire ki box, känner redan hur mkt träningsvärk jag har haha. Typ steljävel haha! Men dehär passet är så jävla bra så man måste gå haha. Plus att hon har svinbra musik. Jag försöker varje gång att komma ihåg vad de är för låt men när jag kommer hem minns jag inte ens hur melodin går.

Jag ska väl ta tag i städning och tvätta lite nudå, har ju all tid i världen.........så man behöver ju inte direkt stressa maha.

hörs senare!
/M


161109, Update!

Nu är klockan snart 17 och här sitter jag i mitt inte allt för varma rum, rent ut sagt svinkalla rum och huttrar. Kan snön bara komma? Så vi får lite myspyskänsla, de vore nåt de! Nu blir man ju bara deppig och de gillar vi inte nej. Även om man inte har lust till någonting denna årstid så har jag ivf lycktas åstadkomma jobb, träning, vikning av tvätten och innan jag duschar/går ut med soporna ska jag städa rummet lite snabbt, så har jag de gjort liksom :) Ska nämligen se en dokumentär ikväll "Mamma till en möradare", den får jag bara inte missa. De går ju absolut inte för sig!

För övrigt är jag jävligt sugen på Candy, skulle sitta så sjukt fint i kistan alltså. Vissa här hemma satt nyss och fresta mig med över 1 kilo vinigum så jag gick upp på rummet och smällde igen dörren för att visa hur irriterad jag blev haha! Jag garvade lite för mig själv eftersom jag var så barnslig men de får man ju vara ibland så vem bryr sig liksom? Nej, åter till sysslorna så jag blir klar nån gång i år! Kanske hörs senare, e.

161109

Idag blev jag väckt av att dessa små underbarningar bombadera mig :D Redan kl, 8 imorse messade Ebbisen och jag ställde klockan på 9 så dom kom strax efter de :) Nu har vi de alldeles busigt och jätteskoj. Herregud vad jag saknat dom, min små änglar. Åh dom är bäst och jag bara smälter så fort dom ber om något haha! De är sjukt, jag är ofta bestämd och vet hur ett barn ska "uppfostras" på ett rättvist sätt(folk som känner mig vet) men jag kan ju helt enkelt inte säga nej när dom står där med sina små rådjursögon! De går bara inte haha, tur att dom har en kusin som mig med andra ord :) Så min dag hade alltså inte kunnat börja bättre, nu håller vi tummarna på att de flyter på bra på jobbet och på träningen i eftermiddag..



Dom 2 översta bilderna är från gårdagen :)



Nu ska jag stoppa nått i munnen så jag inte går till jobbet på tom mage, börjar 12 så blir inte så mycket. Jag vet nämligen inte om dom hunnit käka lunch när jag kommer så för säkerhetsskull äter jag lite ivf. Missar jag lunchen där så är det ju mellis vid 2- halv 3 så de är ingen större fara :)! / E

Uppdatering..

Jahaja, klockan är cirkus halv 12. Ännu har jag inte lagt mig ner för att sova, fast andra sidan har ju inget att gå upp till imorgon haha. Har kollat på heartbreak hotell nu och skrattat för mig själv. Halvan ligger nog och försöker sova nu haha. Hon ska ju faktiskt jobba imorgon, så duktig såå!!

Inte konstigt om man inte kan sova, gick ju upp halv 1 idag!! Men tror nog jag ställer klockan så jag går upp 10 imorgon. IFALL man skulle behöva jobba nå i veckan haha.

Vill ba påminna er om att de är 4&5 dagar kvar tills man gått runt på denna jord i 19år. Blir en mysig helg, de känner jag på mig.
Nu ska jag kolla på wrong turn 3, ohja de är en skräckfilm..jag vet inte vfr men nu har jag lust att se den här i min ensamhet. Och inte vet jag vem ja ska ringa om jag skulle bli helt rädd, men får väl bita ihop.

Vill oxå säga att jag haft en mycket bra helg! =)
Tur jag har dig min halva! ♥

Sussa gott!
/M <---- nolife.com


151109

Idag blev de inte som vi tänkt oss, för de första ställde jag klockan på halv 10 när passet på Björnövägen började kl 10, hur långt tänker man då? Inte alls antar jag haha, för de andra sov vi vidare ända tills 13 typ och de suger ju de med för då har man sovit bort typ hela dagenn! För de tredje vaknade jag av att kissblåsan höll på att sprängas vilket gjorde mig irriterad för att jag hade noll gånger noll ork att gå upp men var illa vtungen. Seg som man blir när man sover länge, spec efter gårdagens intag = ätardag så låg vi och dega hela dagen tills de var dags för ett medelpass på friskis 16.30, mm jo tjena trodde vi ja!
Vi kommer dit i lagom tid så vi slipper stressa osv, sitter där och lugnar lite och så dyker hultans söta nylle upp och vi har som vanligt en hel del att prata om när vi ses haha. Klockan tickar på,o här kmr de fjärde, vart fan är ledaren tänker vi och typ 70 träningssugna personer till. Nej, av någon anledning kom de ingen ledare och vi fick välja att gyma eller dra oss mot Björnövägen. Vi valde gym då bilen fortf är på lagning, latja lite bara innan vi bestämde oss för att köra ett Ki-boxpass 17.30..

.. Så nu är man nypumpad, nyduschad och mätt i magen efter den utsökta kycklingen som mamma är bäst på att göra :) Nu återstår ännu mer lugn och Heartberak Hotell kl, 21 på de! Jobbar nämligen 12-16 imorrn! / E


Lördag!

Torsdagen blev en fortsatt lugn dag, vi gick från hök hem till mig och kollade på mammas pojkar. Sedan kom Makkan hem och vi hockade upp alla 3! Vi sov så gott så, som vi hade längtat haha dedär lät fel men ja, han va helt enkelt saknad som attan. De va på tiden att han kom hem:)

Fredagen började tidigt, rättare sagt 08.45 för Makkan skulle till tandläkaren 09.30 så de va ba att stiga opp. Men vi va inte bittre för de.. Och vad gjort vi resten av dagen då? Allt och ingenting känns de som, vi hälsa på Simpan och va ute på edströmska och muppa, rydh "raidan" honkade oxo, vi mös lite hemma hos mig(jag hade feber), vi va förbi donken en sväng och invigde kvällen med lite bowling. Jag, Mallan, Makkan, Raidan och Simpan drog ett sjujävla bowlingpass och mer än så tänker jag inte berätta hhah. Okej, Makkan vann slutpratat! Sedan fix&trixa vi lite och hoppade hem till Johan lilla för att fixa oss. Hamna hos Danne på förkrök till slut och där höll vi till innan slisk! Tjockt med folk där, o de va helt okej kul faktiskt. Rund om fötterna, go & glá precis som man ska va! Nu sitter jag här, kom nyss hem faktiskt. Svart nej, jag ska aldrig mer dricka, fyfan vad jag hatar dagen efter, vill ba gå under eller nåt varenda jävla gång haha. Så, på så vis äre och nu tänkte jagbjuda på lite bilder från gårdagen!!!















Innan jag går och lägger mig måste jag bara säga grattis till Makkan, han & Sebbe fyller ju 19 idag. Jädrans tvillingar dedär alltså! Bubben hoppas du får en awesome day lixåm, :) de äru värd. See you later aligator..Love love love från mig o Mallan!

Som slutkläm bjuder jag på denna bild från gårdagen, kan ni hitta mig o Makkan? Vi ba kråmas å allt ju, tyckte iallafall att bilden passa bra eftersom de är hans dag idag, hurra hurra hurra! :D Tjolahopp!

121109

Såhär ser min lilla sjukling ut just nu...Nu ska jag springa ner och göra frukost och ge henne, hoppas hon kan äta..Hon är ju helt skakig och ser helt blek ut..hoppas de inte är nå allvarligt..
Hörs senare! :)


Myskväll ute i Hökåsen!









Sådärja, nu har ni fått ett litet smakprov på vad som hänt denna otrolit mysiga kväll. Vi är ju för himla busiga, inte sant? Nu blire en rulle elr två, så ses och hörs vi imorgon! / E&M!

Akut sug efter texas pecan-glass..

Nu har jag duschat, kollat på Halv 8 hos mig med mami och båda två fick genast ett såntdär akut sug efter texas pecan-glass, åh så gott de skulle vara. Så, just nu försöker vi få Anders att cykla till konsum men han verkar svår på den fronten idag, alla här hemma är helt utslagna haha.
Förresten så har jag feber, 37.4 .. Jag fattar inte varför? Jag har känt att något är fel men trodde bara att jag var trött och att jag stressat, nej då ska man såklart få feber lagom till helgen suck! Ska nog till Hökåsen snart, halvan är ute och kör så hon plockar nog upp mig snart. Tippar på att de blir en skön övernattning där faktiskt:) Har lite tid kvar så tänkte passa på och säga hur otroligt de är att vissa är så sjukt skickliga på att laga mat, jag kan inte förstå hur de går till. Hur kan man få något som låter så äckligt att smaka och se sådär himelskt gott ut? Den upplevelsen skulle jag vilja vara med om, så om någon har lust att bjuda på en saftig middag med förrätt, varmrätt och efterätt så är de bara att hojta till! Iofs skulle jag kunna äta vad som helt just nu pga av dedär jädrans programmet haha, man är ju aldrig omöjlig när de gäller mat liksom! Nu plingar mobilen för fullt här & jag märker ingenting. Ha en trevlig kväll allihopa! / e


"Lugna lungan"


Dagen idag har varit den lugnaste på länge faktiskt, jag har inte gjort ett skit rent ut sagt. Fick ju sjukanmäla mig från jobbet idag och de känns så himla jobbigt :( Med endast 2 timmars sömn, sprängande huvudvärk, kokhet temperatur i kroppen samtidigt som jag är frusen kände jag att jag inte kunde gå upp kl 6 och jobba 7.15.30. Mådde alldeles för dåligt för de, nu mår jag bättre så får hoppas att jag inte blir sjuk iallafall. Har inte så mycket mer att skriva förutom att jag är helt slut i huvudet så de blir lite vila strax, eventuellt en tupplur! Måste erkänna en sak innan jag drar mig, o de är att de blir rätt långtråkigt att bara ligga även om de är vad jag behöver! / e

111109

En dag närmare 19&20nov haha. Efter denna natt har man inte fått mkt till sömn. Tittade väl sist på klockan ca 03.30, + att halvan oxå var upp då! Vaknade av ett mess vid 06.00 typ, halvan har blivit sjuk och kunde inte jobba, =/. Sen har man snackat i telen till 8.30 typ haha. Somna om vid 9 snåret och vaknade nu typ. KUUUUUUL.

Medan jag var vaken igår låg jag och tänkte på olika förebilder. Jag har två som jag verkligen vet är mina förebilder, men måste den vara så mkt äldre än en själv? tror icke de för min ena är inte alls långt ifrån min egna ålder.. man behöver inte säga förebilder heller jag kan säga att jag ser upp till denhär personen väldigt mkt.

Den personen har alltid funnits vid min sida, under de åren vi umgåtts har vi knytit ett starkt band som kommer hålla hela livet. Jag trodde inte själv man kunde hitta en så bra människa som denna. Det är som om vi kännt varann hela livet. Varje dag vi träffas blir en dag med skratt, och de betyder alltså att vi jämt har kul, men man måste även kunna bråka. Jag skulle kunna sitta en hel dag av att bara skriva hur mkt jag beundrar denhär personen. Både hur den är på ett arbete, fritid och som person. Denhär personen är en enkel person som verkligen visar att den lyssnar och bryr sig. Jag kan ju säga att jag tycker att den är perfekt för jag själv tycker de. I hela 3år har vi stöttat varann och hållt ihop som ett stakt team. Det är liksom vi, tillsammans blir vi helt oslagbara. Och jag vet att folk kan reagera och bli avundsjuka, men de hade jag oxå blivit! Vi behöver inte ens säga något till varandra för vi förstår ändå. Jag vore faktiskt ingenting utan personen. Jag har lärt mig så mkt av den, jag själv har blivit en stark person och jag har bara personen att tacka. Jag vet inte vem jag hade varit om denhär personen inte fanns. Men jag vill att den ska veta att jag alltid kommer se upp till den,& jag kommer alltid finnas där oavsett vad. Jag vet att jag har sagt de förr man jag säger de igen, denna vänskap kommer hålla hela livet, och du är min bästa vän och så kommer det alltid vara. Man ska ta vara på dom man har och de kommer jag alltid göra.Mig kan du alltid lita på. du är min andra halva.  jag älskar dig elin! <3

Ta åt dig av allt jag säger. Du är guld värd.



Sådär nu har jag fått ur mig de, och de blev helt jobbigt att läsa hahah!

/M


101109

Jahapp, även denna dag börja ramla in på sitt slut. Idag vaknade man helt tidigt för att kolla så ingen ringt från nå jobb. Kände att jag inte alls hade någon jobblust. Skulle man sätta sig framför msn, men nejdu, då skulle man minsann installera de nya, men de tog ju 66år så...........................

Kom iaf in på B msn, ebuddy...Efter mkt om och men gick jag ut på en promme, mötte upp pallon och vi gick i riktning mot ellan, som inte kunde slita sig från sitt rum pga att hon var förtrollad av jesse mccartney!
haha.

Hemma hos Ellan blev de garvattack 33344ggr om. Kan ju tala om att magen körde en kickflipólli hahaha. Naej efter de dåå så drog pallon hem till sig för hon va hungrig.HAHa. Vid 5 drog vi till friskis och körde ki box med Anna&Hanna, så roligt att träffas så :) ett minus denna gång på detta pass var att man hade ju 45 skavsår så man kunde minsann inte ha nå skor..värre hade ju halvan som typ har värsta KÖTTSÅREN. :(

Efter ett hårt träningspass skulle jag gå till Bellevu för att janne tränade där, nej DIREKT ska gula tanden börja prata med mig, så jävla dryg. Helt lång konveration, kan väl inte ens skriva ut den för då kollar han väl upp de och börjar gråta. Det jag försöker komma fram till är att jag INTE vill prata med gultand.

Nu är jag iaf äntligen hemma, mätt och nyduschad!
har icke mer att säga förutom att halvan ska jobba imron! hon e bäst. ♥

/M

ps det är så skönt när man verkligen vet vilka man kan lita på och vilka som verkar ha hjärnan nån helt annanstans. hehehe hejpa!

101109

Dagarna går fort och jag är ledig idag igen, känns som att de kan hända i princip vad som helst en dag som denna.. Ett säkert kort är Ki-box ikväll ivf, fan vad jag ska mosa åhh de ska bli riktigt skönt måste jag erkänna! Just nu har jag inte mycke mer att skriva, får la se vad som händer senare idag. Uppdaterar gör iallafall någon av oss! Låten som just nu kommer ut ur mina högtalare på högsta volym är Jesse Mccartney - How do you sleep, O jag kan bara inte sluta lyssna!  / e


Uppdatering..

Shit vad dagarna går fort nu. Känns ju som om vi kom hem från Turkiet för nån månad sen men icke haha!
Ja, halvan har varit flitig på skriva idag, :). Konstigt en annan glor ju så mkt att man skulle kunna skriva 20.000 inlägg men ändå gör man inte ens de haha..

Imorse drog jag&Pallon ett medelpass med Angelica. Hon är så jävla bra, och man blir bara mer och mer taggad när hon står där i mitten och kör. Sen tog vi våra h-alternativ och käka hemma hos pallon. Dagen har mest bestått av snokat på M-san och skratt. Även dansa lite :) HAHA..

Sen cykla jag hem till halvan för att vi skulle se skivan med balbilderna, fyfan helt sjukt va fin man kände sig den dagen. Vill uppleva den igen men som halvan sa, den va lite jobbig oxå haha. Här kommer några av dom bilderna:



















Iaf såååå, vi drog till gymmet o de är så jävla kul att glo på folk, asså jävla acne-tomatoesface hahaha. Eller ännu värrre dryga jävla receptionisten eller vafan man säger, så jävla GULA TÄNDER! ugglyface.com Finns mkt man kan garva till, de skönaste är att vi behöver inte ens säga nå till varann vi fattar ändå hahahahhaa.

Nu äre grannfejden och de är oxå bra så måste kika vidare på de!
hejpa/M.



Ullared 20.00 väntar på mig !

Nu har vi tränat, de blev inge friskis för personen som höll i passet suger så jävla hårt att jag bara blir förbannad när jag går på de passet, så de fick bli lite pumpa rumpa on the gym! Var typ fullsmockat idag, lite drygt men ändå ganska trevligt med massor som är där i ett och samma syfte. Sen överdriver ju en del när de gäller ex, läten och miner jävligt mycket men de är ju bara att garav åt haha! Tänkte avsluta med lite bilder som tagits under dagen innan jag drar mig för att kika på Ullared som börjar 20.00!


Kolla kulan alltså!

Ja, de är ju lite skillnad.. Hon väger som sagt 23 kilo mer nu än vad hon gjorde innan haha!

Vi åt "Frukost"=Lunch på brynolf bagare haha !

Efter Erikslund åkte vi ut till Hälla och kikade lite,o de finns ju so otroligt mycket sött att välja mellan!

Detta fick damen med sig hem till den lille rackaren =)

Världens coolaste tröja om jag får säga de själv!



Öhhhhhhhhhhh Bullen! HAHA

Jag var tvungen att ta bilden, fast de är helt kass kvalite. Vi kikade ut på Emme's balkong och såg gubben till vänster sida om huset, Hur fan vågar man stå sådär högt upp och jobba? Aldrig i livet säger vi!



Bebisen sparkade som tusan idag och jag tycker verkligen att de är så himla faschinerande, o så ville jag bara påpeka att jag tror de blir en liten flicka! Jag vet inte varför, men jag tror de iallafall =)

Nä,en cigg påre här innan Ullared så får denna kväll ett perfekt avslut! / e

""

Okej, nu har vi kommit fram till en sak under vår lilla "roadtrip" då vi ätit baguetter på brynolf bagare, inhandlat lite bebis-kläder och kollat på förlossningskliniken. De vi kommit fram till är att dagens 11-12 åringar är för stora för att fråga chans och vill av någon anledning inte säga att nu är vi tillsammans utan dom bara blir de. Vi fick veta de nyss, av vår lilla kusin som är 11 och precis har börjat i 6an. Tänk om de fungerade så? Shit, jag hade varit tillsammans med jag vet inte hur många, om man bara kunde säga att han är jag tillsammnas med haha.. Lite lustigt tkr vi och ville dela med oss av den tanken, de kanske är så man ska göra i fortsättningen? 
Bilder kommer upp ikväll, efter träningen! Nu blire lite Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, e

Wiiii

Nu sitter jag hos Emme, vi har hunnit med både de ena och de andra wiiiii! Vilka diskossioner de blir när vi sätter igång alltså haha, o just nu sitter hon med öppen dörr och kissar, vi brukar ju göra så. I Mammas släkt, fullt normalt och vi gillar de :) Inga konstigheter! Har dessvärre ingen bild att lägga ut, så jag ska ta några under dagen för att som sagt lägga ut senare. Vi ska väl eventuellt iväg snart, ska försöka få henne att gå så mycket som möjligt så värkarna kan hoppa igång snart :P Vill att den lilla ska komma ut, o de vill hon också nu hehe. Ville bara skriva ut en sista sak innan vi drar oss och de är att Emme vägde 67 och nu väger hon 90 pannor som vi kallar de haha, 23 kilo tyngre..Inte så kontsigt att hon har ont i kroppen trots allt? Jag hade definitivt inte tippat på 90, lätt 20 kilo mindre men jag e ju inte så duktig på sånt haha. Så ni får se korten senare, magen är inte nådig nu alltså! Hejsvejs! / E

091109

Klockan är endast halv 9 såhär en Måndagmorgon och jag är redan vaken pga en massa sms igen. Både förfrågningar och annat shit, så tänkte att de va lika bra att stiga upp. Har precis slängt på mig min nya mjukis-dress och är redo för att gå en promenad hem till Emme. När jag kikar ut ser de rätt rått ut blandat med lite sol så jag är glad över mina nya vantar, sjal och mössa :) Smart drag av mig, för nu börjar faktiskt kylan komma ordentligt. Observera att de blir Wii-spelande idag, de gillar vi, spec när man blir sådär härligt lökig. Gud så sexigt, right? Nej nu börjar jag traska, tar nog med mig kameran så vi kan få en o en annan bild på den högravida kvinnan som jag lägger ut ikväll :D Älskar att ta kort på kaggen hennes, så himla faschinerande. Jag blir ju som ett litet barn när jag sitter där haha klämmer, tar, lyssnar och känner konstant! Haha, Och jag hoppas på en liten kick flip där inne idag = sparkar, så ska jag avgöra om de är en fotbollsspark, vilket leder till ett nytt litet fotbollsproffs! Jag håller tummarna för de! Ciao e!

Fars dag!

Idag är de ju som sagt fars dag, O du ska veta att jag tänker på dig! Sov så gott lila pappa! Jag ville bara tillägna honom några rader i bloggen en dag som denna, vill även passa på att Tacka min mamma och mina systrar för att jag har dom! Jag älskar er av hela mitt hjärta, mer än vad jag någonsin kommer kunna förklara i ord! Alla nära och kära också, ni vet exakt vilka ni är ! Hoppas alla pappor får en bra dag..






Massa pussar och kramar / Elin Marlene Pettersson.


Uppdatering..

Medan halvan är och simmar passar jag på att skriva lite. Hade tänkt att dra till gymmet och hämta ut gymnyklarna och Balskivan, men kan nog vänta tills imorgon. Vill ju se skivan tillsammans med halvan!!
Snart ska jag klä på mig lite kläder och bege mig ut och gå, bara rensa huvudet och lyssna på musik. Det kan vara jäkligt skönt ibland.

Idag är de ju farsdag, janne min bonuspappa som jag ser som en riktig pappa som alltid ställer upp fick frukost på sängen med presenter och trisslott med vinst på! ;) ska skicka mess till pappa oxå.

Gårdagen blev riktigt lugn.Drog hem till Lina där emma var, drog till ica och sen satte vi på en skräckfilm..Rec tror jag den hette, ja som vanligt satt jag längst ut för att nå drickan. Men de var ju total misslyckad plats...vågade inte sätta ner fötterna på golvet! Efter den filmen kom Johanna och joina :) Då drog vi på en till skräckfilm som hette nå på franska. Ja vad säger man..svetten rann och man va helt spänd. Efter de skulle jag gå till bussen, gissa om man va rädd haha! Väl hemma börja jag blöda näsblod så stog väl på toan i 15min. KUL..........

Japp det var väl de jag hade att säga, får väl se vad som händer idag, kanske station medel, eller ki box :) vem vet...back on track iaf!

Nu ska jag ut!
/m.

081109

Jag är vaken för typ 30 minuter sen, de va en jävla mobil att pnigla till såhär på morgonen. Hatare, varför vill man prata med någon när man fortfarande är halvt död än levande? haha, bra fråga tycker jag! Så nu när jag ändå är vaken tänkte jag och Lullan passa på att sticka till Krickans och ta en simtur.. Ska bli skönt, var inte igår tyvärr och att simma är faktiskt väldigt avslappnande enligt mig! 
Bikinin är alltså på och jag kan säga att jag sitter här med en massa ångest redan, den påminner om allt som har med Turklandet att göra. Hade ju bikni 24/7 som sagt, jag vill bara spola tillbaka tiden och göra om allt. Jag vill absolut inte ändra nåt(även om man skulle kunna tycka de hah) utan bara få uppleva känslan av "frihet" igen. Vi var så lyckliga, alla bara stod och log sina största smile, skrattade åt absolut ingenting och inget kunde komma i vår väg. Den känslan är svår att sätta ord på, vad de nu än var för känsla men jag tror den behöver upplevas för att kunna förstå ! Nu ska jag packa bad-väskan! / e

Uppdatering.

Japp, sitter här med min onda jävla armjävel haha! Idag var jag på dop, så fint så! god mat oxå!!!
Nu ska jag snart åka hem till Lina där Emma är :) Blir myspys. Halvan är hemma hon och jag vet att hon oxå myser för 100%. Har fixat farsdag presse för en aning för stor slant, så nu ekar de i plånkan. haha.
Måste faktiskt ta och kamma till barret innan jag drar, hihihihi!

Btw, köpte en present till Halvan idag som jag vet att hon gillar, kunde inte låta bli. :)
Men hon är värd en liten present, hon är ju min bästa och de kan ju ingen annan ändra på. Saknar henne lite faktiskt nu när jag skriver om henne haha! bättre vän en henne får man leta efter <3

Nu ska jag ta och fixa mig lite HEHEHE. Har inte så mkt mer att tillägga.
Ha en mysig kväll de ska iaf vi ha, halvan och jag + vänner!

/M

Vadå shopping?

Kom precis hem från stan, vi hade de riktigt trevlig min Lulla och jag. Brännde pengar gjorde jag också så nu svider plånkan! Nejdå, inte direkt.. Jag var värd de, vet inte när jag shoppade påriktigt senast så de var nog på tiden tror jag :)








Som ni ser fick jag med mig en hel del grejer hem..

Vantar, sjal & mössa från Åhlens..

Leggins från Ginatroqot..

En ursnygg, stickad "t-shirt" som går över rumpan och ett bälte med rosett. Detta satt på en skyltdocka inne på VILA, jag var bara tvungen. Btw sitter kläderna mycket bättre på än vad dom ser ut bara såhär..

Fick välja ett smycke(jag valde örhängen) för 79kr eftersom jag handlade för över 500kr på BIKBOK= Mjukis-dressen på bilden nedanför & Maskara från KICKS..

Sist men inte minst världens skönaste mjukis-dress från BIKBOK, den ser också ganska tråkig ut på bild men i
verkligheten är den hur snygg som helst..

Det var väl allt tror jag, eller nej förresten. Vi avslutade dagen med att svänga förbi donken, vi hinner gå 50 meter efter att vi ätit klart och Lullan kommer på att hon glömt sin mobil och vi springer tillbaka. De handlar om max 2 minuter och hennes mobil var totalt borta, jag ringde 2 gånger och singaler kom fram men sedan stängdes den av. Fan, jag blir så frustrerad av sånt, dom som känner mig vet att jag blir galen av tanken att inte veta vart jag gjort av mina saker. Ärligt, jag blir tokig påriktigt haha! Så nu lider jag med min lilla, jag är fullt seriös när jag säger så för jag gör verkligen de. Vet själv hur jobbigt de är att tappa bort något som man "håller kärt", de gäller inte själva mobilen utan allt som finns där i som ex. nummer, bilder, musik = minnen helt enkelt! Så de sög ju, undra vem som kan ha tagit den? Ingen hade lämnat in den på donken ivf, konstigt tycker jag för de satt ingen runt omrking oss som jag skulle kunna tänkas ta den och när vi kom tillbaka satt en familj där! Menmen, Inge depp för de utan nu ska jag pröva mina nya kläder, kanske kommer upp nån bild sen :) Och ikväll blir de massa godis och annat gott, Mums! / e


071109

Jag har varit vaken sedan typ halv 10, vaknade av att armen värkte som fan. Har väl sovit på den antar jag men nu börjar de känns mycket bättre. Idag blir de en dag på stan med min älskade lillasyster, här ska de brännas pengar! Hoppas på att hitta de jag söker, är ju en hel del grejer som jag behöver införskaffa nu faktiskt. Så efter en dusch och lite fix är vi redo att bege oss, blir säker lunch på stan också. Ska även passa på och berätta att Mallan är på dop, de är hennes "kusin" Kasper som döper sig och ja, jag är faktiskt lite avis. Jag vill också på dop, har nog bara varit på 1 och då var jag så liten att jag knappt minns nåt! Men får väl se när Emmelies bebbe ploppar ut, kanske blir ett dop då :) Vem vet, vore ju skoj! Chingeling!

Fredagsmys!

Jag tänkte skriva några rader innan jag lägger mig och sussar för idag. Kvällen har jag som sagt tillbringat framför Idol tillsammans med mami vilket har varit otroligt mysigt, vi har så kul tillsammans :) Fredagsmys hör till en av mina stora favoriter just nu ska ni veta. Och så fick jag ett samtal för cirkus 1 timme sedan, så de var bara att sätta sig i bilen, köra iväg och hämta lullan på Hässlö! Fulltankad säger jag.. Vore väl en skön känsla men imorrn är jag glad att jag inte druckit en dag som denna och så kommer de förbli många helger till bara så att ni vet :) Nykterist, javisst! Hoppas på att kunna träna imorrn men just nu ser de ganska mörkt ut, febern sitter kvar och armen värker. Prövade några friskisövningar nyss och armen pallar precis men kroppen och energin är på lägsta möjliga nivå men hoppas kan man ju alltid göra. Ställer iallafall klockan på 09.30 tills imorrn, så får vi se om de blir ett träningspass eller en lång morgonpromenad. Blir med all säkerhet en sväng förbi gymet, fylla på kortet och hämta vår skiva med alla bal-bilder på :D Ska bli kul, har nämligen inte fått den skivan än så nu ska vi få se på en och annan rolig bild av alla olika slag! Btw så välkomnar vi den älskade ätardagen av hela våra hjärtan, klockan har slagit 12 och du är så välkommen så. Fan vilken utsökt frulle jag ska äta imorrn, fet godispåse och massa choklad weii paradiset typ! Nu kallar verkligen John blund på mig, nattinatti med er! / e

Uppdatering..

Ja, va blire.. tredje inlägget nu? haha.
Men denna gång äre jag som uppdaterar, halvan har ju skrivit hela dagen, stackarn haha!
Kan väl inte direkt påstå att man mår som en prinsessa. Har legat i soffan med två filtar typ hela dagen..kollat på förlossningskliniken precis som min halva. Men jag kände att jag var tvungen att berätta om en tjej som var med. Hon var bara 14år och skulle föda sitt barn. De är ju helt sjukt, hon är ju själv typ ett barn. + att hon fick göra kejsarsnitt det som var mest sjukt var att hennes pappa var 75år typ :S.

Ah nu vet ni de! Annars så har man väl slumrat till och varit i drömmarnas land haha. Blev total väckt när jannes mamma kom hem till oss och börja gapa ba; hALLÅÅ?. Nu är jag mätt och belåten, sitter på mitt rum med 100klädesplagg och elementet på högsta värmen. Men hoppas dehär försvinner imorgon, kom och tänka på hur jobbigt de måste vara att va sjuk. Jag själv är aldrig sjuk typ. Klarar mig för det mesta. Och om man skulle få svininfluensa så kmr den vara 10ggr värre än detta läge, fyfan jag skulle dö!!

Sitter och lyssnar på partymusik, varför vet jag inte för jag har huvudvärk som fan haha. Ikväll blire lungt och hur lungt vet jag inte men de lutar åt så lungt att jag kmr ligga i soffan tills jag somnar och måste gå till sängen haha. Så om man vill kommunicera med mig får man ringa haha.

Ja ni som ska festa får väl ha det så KUL. :):)

p.s vill till stockholm och ba skratta så magen viker sig på mitten och kör en ollí 360. MEN icke sa nicke haha! GUD SÅ KUL!
/M-a-l-l-a-n.  <--- brist på liv.


fortfarande feber

Jo, jag har fortfarande feber och var på hälla med lullan o hennes vän evve för en stund sen. Nu sitter jag äntligen här proppmätt, de blev kebabpizza idag eftersom familjen inte bjöd på nå bättre. Okej, ätardagen är ju imorrn men nu var de länge sen och jag är faktiskt sjuk, då får man faktiskt bryta mot reglerna right? Plus att pizzan inte ens var god, elr jo men inte som förväntat så nu slipper jag vara sugen på den nå mer! Tänkte bara passa på och meddela att de blir lugnt ikväll, bänkar upp mig framför Idol med mami. Kan hända att de blir en promenad ikväll, beroende på hur jag känner mig..
*Cause when I leave for the night, I ain't comin back! /e

Sängliggandes

Kockan är 3 och jag har legat i sängen nån timme nu, är helt slut och feber har jag fått också. Tackar vi ju dendär jävla sprutan för, fan skulle jag ta den för? Kan man inte göra ett skit eftersom man är helt urpumpad på energi vilket käns totalt värdelöst och inte kan vi åka till stockholm heller för att hälsa på våra bästa! Nej, då ska vi ligga hemma både halvan och jag, o må kasst som fan. Är de tacken för allt man gör? haha, verkar inte bättre! Kanske är så att jag behöver vila, antar de ivf. Som ni förstår blev dagen väldigt annorlunda än planerat så vi får väl se vad resten av dagen tar oss, who knows men jag skulle tippa på två sängliggandes tjejer! Halvan har det bra hos sig bara så att ni vet, :) Det har jag självklart redan kollat upp. Nu ska jag slänga mig i sängen igen, gud så skönt. Lite ensamt men man är väl van nu så de var väl ingen match haha nejrå! Undra förresten vad jag ska kolla på för program nu? Extreme home makeover, ellen show, amerikanska förlossningsprogrammet och vad heter de nu då? Är ivf slut, ni ser jag har sappat så mycke att jag inte ens minns vad jag kollat på haha! Hoppas på några fler avsnitt från förlossnings-
programmet men tror icke de, fasen vad intressant de är! Jag har faktiskt funderat dom senaste dagarna på om jag vill bli barnmorska, tänk att gång på gång ge världen nya liv? Hur fantastiskt vore inte de? Denna diskussion fortsätter någon annan dag för nu orkar jag inte mer !

Hush little baby don't you cry, everything's gonna be alright! elin was here

Dagens outfit!





061109

Jag har varit vaken lite till och från i nån timme nu, men uppe ur sängen har jag varit i cirkcus 30 min. Min arm mår verkligen inte bra vilket innebär att jag inte kommer kunna träna idag, så det får bli en lång lång lång promenad och eventuellt en sväng på stan samtidigt. Jag kan typ inte röra armen haha, alltså det gör inte ont ont men är obehagligt och känslan är väldigt svår att förklara. Så, jobb på fritids i eftermiddag fick jag också tacka nej till och det suger ju. Ångesten kryper fram direkt, men som sagt mår man inte bra så är de så. Jag är ju inte den som i första taget klagar, vilket jag vet själv och jag vet att dom vet de också.. Jag ställer ju alltid upp oavsett vad, så de är som de är! Mallan känner exakt som mig så de får alltså bli en lugn dag, kanske behövs ändå trots allt? Juste, hur ska jag ta mig ut? Jag kan inte ens ta ur armen ur min sov t-shirt haha. Ska väl göra ett nytt försök snart så får vi se hur de går, tänker inte gå i pyjamas iallafall. Men om de går som planerat tänkte jag mig en lång promenad, en sväng på stan, sen mys framför tv'n till Idol och bara längta tills morgondagen! Ätardagen är så sjukt välkommen eftersom de var 2 veckor sen jag käkade skit sist,o nu känner jag att de verkligen är så mycket dags de bara kan bli haha. Kroppen skriker ju typ efter allt onyttigt som finns haha! Hoppas för all del att armen inte värker på samma vis imorgon, för ett träningspass på morgonkvisten innan ätardagen hoppar igång är obligatoriskt, annars blir de helt fel i mitt huvud och de vill vi nog inte om jag skall vara helt ärlig!

Nä, nu äre dags för frulle.. / e


23.33

Såja, nu är programmen avslutade och lullan sover sedan cirkus 1 timme tillbaka och här sitter jag. Hmm, kan väl börja med och berätta att jag har ont som fan i armen nu, gör ont när jag rör på den plus att jag börjar känna mig varm samtidigt som jag fryser. Påväg att bli sjuk? Man kan ju faktiskt bli det, tummen ner för de men sånt är livet!
Jag ville bara kommentera en liten händelse som inträffade idag. När jag och Mallan hade tränat så åkte vi vidare mot Wenströmska(Proaros håller sin vaccination där) och det första jag vill säga är hemsk skola, tråkig, ful färg och alldelles för stor. Nu ska jag inte komma in på massa annat, åter till saken, jo när vi väl trampat innanför dörrarna följde vi snabbt vägbeskrivningen som bestod av handksirva lappar/pilar och vi hittade placet driekt. Fyllde i ett papper, smartskaftet själv(jag) skrev ju helt fel så jag tog en ny, nej då blev den också fel så jag tog den som jag först skrev som inte heller blev godkänd pga att jag vikt ihop den. 3dje gången gillt lyckades jag, snacka om talanglös. Osåvidare...
Vi kom in i "rummet", sjuksköterskan som skulle vaccinera oss var Mallans gamla lärare och en  mycket trevlig kvinna om ni frågar mig. Jag höll Mallan i handen så snällt när hon skulle ta sprutan, såg ut som att hon höll på att dö och icke spruträdd som jag är började tvivla och kom på att jag kanske inte skulle tittat på nålen ändå? Tjock som ett hus, lång också haha men jag tog den direkt efter och kände inte ett skvatt. Så till er som är spruträdda säger jag att de inte kändes för 5 öre, jag menar det verkligen. Möjligtvis att de kändes när dom sprutade in vaccinet"kittlande känsla" men sticket märkte jag inte ens av så jag började garva! Intressant, nej men iaf för att göra en historia kort? Gick ju bra, Not.
Det jag vill komma fram till var att när man tagit vaccinet fick man sätta sig i ett litet "väntrum" i 5 min för att vara säker på att man mådde bra och att man inte fick yrsel eller kände sig svimfärdig osv, ni vet, av säkerhetsskäl!
.. Vi satt där med 10-tal personer, hon som informerade lite kort var hur trevlig som helst och alla satt tysta som möss medan några andra mummlade och bara var allmänt störiga trots att det var en del 30/40+ där. Hallå? Visa lite respekt, håll åt minstonde käften och le, samt vicka lite på huvudet när informatören pratar så vänligt. Visa lite uppskattning ivf, tycker ju att man borde ha lärt sig de efter 40 år men ack så fel man kan ha! Så, Trotsig som jag är började jag babbla på utav bara helvete. Snacka om allt möjligt och ja, shit vad social jag är och bara måste få vara. Mår inte bra annars, en humoristisk, energifull och glädjespridande person är vad jag är. Alla har vi ju våra sämre sidor men dom är jag glad över att jag har även om dom ibland kan vara lite ivägen haha. Jag står alltid upp för mig själv och för vad jag tycker och tänker, backar alltså aldrig undan. Lite av ett kontrollfreak tror jag många skulle kunna kalla mig, allt ska vara i sin ordning och oftast på mitt sätt för att jag ska känna mig nöjd med min tillvaro. Känslobomben som man blev kallad för förr i tiden haha men omtänksammare, öppnare och varmare person får ni nog leta efter! Ja, herregud klockan tickar och jag känner att sängen kallar..

De sista jag tänkte nämna var programmet "Inlåst" som idag visade sitt sista avsnitt, jag har följt programmet och sett varenda avsnitt, varenda liten sekund. Jag har tillochmed kollat på avsnitten på internet haha typ besatt, nejdå men nästan... Jag bara älskar programmet, de hjälper många andra, unga som gamla, stora som små och förstå att man kan förändra livet, från botten till toppen! Glöm aldrig att "Du kan, du vill, du ska". De är lika bra att ta tag i saken nu innan du ångrar dig, en vacker dag är de försent! Det är DU själv som har makten, åtminstonde över sig själv. Så länge viljan finns där och med hjälp av stöd från familj och vänner går allt. Fan alltså, jag rådiggade verkligen att man fick se hur dom har det nu, senare i livet alltså och hur det har gått för dom. Kul att se hur vissa har lyckats så otroligt bra och detta pga av 12 dagar som fängslade. De är verkligen faschinerande vad man kan göra med en människa, vad en människa tål och att man kan förändras så otroligt mycket! Godnatt. /e

Älska livet eller hur var de?

Hard work 7.00-15.30, medelpass & sprutan mot svininfluensan är nu tagen(mot min vilja) pga av att jag jobbar med människor av alla olika slag är det väldigt bra, bara därför tog jag den. Tro inget annat, för jag var och är emot den suck. Nu återstår bara Mammas pojkar & Inlåst tillsammans med lullan, myspys alltså! Jag är ledig imorrn, om det nu blir som planerat men som sagt vet man aldrig. Hoppas på att få vara ledig, är helt slut och skulle verkligen behöva sova ut. Låter otacksamt, men jag är bara ärlig. Äh skit i det nu, vi får väl se.. Ikväll tänker jag iallafall inte bry mig om morgondagen, utan ska bara slappna av och avsluta den hur sent jag vill :) Det blir eventuellt en uppersittarkväll ikväll, yihoo! Och ville bara tacka för dom fina orden som min andra halva skrev i dagens första inlägg, de värmer verkligen och du vet att du är min absolut bästa. Jag älskar dig, äkta vänskap är vad de handlar om! <3

Som jag sa, älska livet ! Training days..You have to fight for the perfect body! / e

051109

Imorse ringde klockan kvart i 7, då vare bara stiga upp men inte för jobb denna dag. Nepp, skulle lämna Anton&Alva på skolan och sedan följa med emme till barnmorskan. Och de är helt sjukt, bebben kan verkligen komma närsomhelst nu, den hade tillochmed fixerat sig! asså lagt sig precis som den ska och ligger nu så tills den kmr ut! Jag fick även höra hjärtljudet från den, helt otroligt! Kan fortfarande inte förstå att hon ska få en bebis! Jag har chansat på 16-22 nov! ;) sen drog vi hem till mig och laga mkt god mat!

Snackade med halvan för nån timma sen, hon jobbar på! Så dutti så! Idag började hon redan klockan 7. Helt jävla tidigt haha, men vet att de inte är nå problem för henne, jag mena hon jobbar ju på bästa jobbet :) hon är så sjukt duktig på det hon göra oxå. Det är många som säger de, och nu kan jag verkligen förstå varför. Igår när jag jobbade med henne gick de så bra. Jag skulle vara ute själv med 3barn. Och hon hade rast, jag fick fan nästan panik när alla drog åt olika håll hela tiden. Men hon tog bara 10mins rast sen kom hon ut till mig. Och allt blev helt bra! Alla barnen lyssnar på vad hon säger, och om dom inte gör de så kan hon säga till på ett sätt som gör att dom lyssnar. Jag ser verkligen upp till henne! :)
Btw, så slutar hon om 10 min! =)

Ska snart sätta mig på hojjjen och cykla i snöstormen till gryta! sen blire träning med Angelica som har så jävlans bra pass!!! Efter träningen blire vaccination. Så nu kommer man väl ligga i feber hela helgen eller nå!


Uppdaterar senare!
BYE!!!/M


041109

Färdigjobbat för idag och nu bultar huvudet, jag är vrålhungrig plus att det känns som om jag håller på att få feber vilket jag inte tänker tillåta :) Btw, så fick mallan oxo jobba med mig idag. Vi var så jäkla duktiga! Snacka om drömmar som går i uppfyllelse right now, awesome! :) Inge träning idag "lill-lördag"= vila, så vi får väl se vart denna kväll slutar. De blir ivf jobb 7-15.30 imorrn! Ps, ...underbart med snö. Som jag har längtat, hoppas på pulkaåkning imorrn med pluttarna på jobbet!

Och som sagt är jag är en hårt arbetande- och tränande kvinna som är mer än helt okej nöjd med vad jag lyckas åstakomma i livet just nu! Älskar livet som simp brukar säga(hoppas han läser detta och garvar, men det tvivlar jag på haha)!










Sist av allt slänger jag upp lite bilder från Halloweenfesten hos Nikki&Sebbe i Lördags! :) / e

Uppdatering..

Jo som ni läst i inlägget under har vi båda haft en tuff dag,haha. Sitter och är helt slut. Idag vid klockan 14 ville jag bara somna, fanns INGET att göra just då. Men annars har det varit något varje timme! Sen vare så jävla skönt idag för jag jobbade bara med sköningar, dvs kunde skoja hela tiden och se trött ut haha! Älskar våran norska sjuksköterka, skrattar åt varje ord hon säger.

Har fortfarande ont i nacken, en sjuksköterska kände lite idag, men de är inget speciellt..har väl stäckt den eller kan man ha träningsvärk? :S
Sitter fortfarande och funderar på om man ska ta vaccinet eller inte. Kan verkligen inte bestämma mig, jag vill ta den lika mycket som jag INTE vill. Hm.

Imorgon ska jag inte jobba, de blir en städ och tvätt dag. Ja ni läste rätt..TVÄTT. Man får ju tydligen börja tvätta hemma nu fast mamma håller på hela tiden. Kanske dags att börja hitta sitt egna lilla hushåll och allt detdär? nä men oj..glömde att man inte hade någon fast jobb...blir galen snart! Imorgon jobbar halvan full dag, kmr gå suveränt!! hon e grym.

ja, jag hade väl egentligen inte ens nå mer att tillägga................men kan väl säga att träningen och jobb är det som står högst på listan, men det kanske ni redan fattat!

Hörs&ses libanes!
/M

031109

Ja, Nu sitter jag här efter en hård jobbdag 7.30-16, ett Ki-boxpass och en härligt svalkande dusch! Ska nog slänga mig i sängen snart, vem vet... Fyfan vad slutpumpad jag är, funderar i vilket fall på om en kvällspromenad vore nåt ändå, skulle vara skönt men får se om typ en halvtimme hur jag känner då. Jag har faktiskt ingen speciell ork eller lust till att skriva något mer idag, elr jo, mallan jobbade oxo idag, samma tid som mig vilket måste nämnas! Våra jobb ligger typ 100 meter ifrån varandra, stört nära och vi diggart! Plus att vi har en pizzeria(näckrosen) emellan oss haha det kallar jag galet! Jag har bestämt att inte fredagen som kommer nu, utan nästa ska vi käka där efter jobbet. tar ut ätardagen i föskott den helgen alltså, måste bara få pröva på den känslan. Att moffa pizza efter en hråd jobbdag, om vi nu jobbar då villsäga mohhaha! Nä, en vattenflaska med iskallt vatten & sängen påre här så ska jag nog klara av ytterligare en dag med hard work och även lite pumpa rumpa på gymmet imorrn! / e

Sometimes deep!

Undra vart detta kommer sluta? Bra fråga faktiskt, egentligen orkar jag varken bry mig eller spekulera kring ämnet så jag lägger det åt sidan! Känns som att min energi är på topp nu ivf så jag har väl inget att förlora antar jag? Allt går för bra nu, träning, jobb och en massa annat därtill som gör så himla mycket för att vardagen ska flyta på! Som sagt, jag är ju en helt normal tjej full av positiv energi, som älskar att träna och blir rastlös när jag inte har nått att göra. Att jobba trivs jag också med, då känner jag att jag har åstakommit något riktigt bra under dagen. Jag är bestämd och vet vart skåpet ska stå, vilket kan leda till en kontrollfreak ibland men rättvis det är jag tamefan. Rätt och fel kan jag skilja på till skilnad från vissa andra nötter! Ibland när jag stannar upp och funderar mitt liv så är jag nog rätt nöjd ändå, vissa saker saknas och det kommer dom alltid göra men det är sånt man får lärt sig acceptera och sedan leva med. Jag vet trots allt att du har det bra där du nu är, jag vet att du vakar över mig och jag vet att du vet att du alltid kommer vara min pappa. En vacker dag ses vi, den dagen, den sorgen? Jag vet inte vad jag ska kalla det, inte än på bra länge men tids nog. När tiden är inne vet jag att du kommer ta emot mig med öppna armar. Saker som man inte kan påverka är allt för dumma att grubbla över, tror många gör det felet. Att grubbla och gräva ner sig, vilket jag av egen erfarenhet vet, kan göra en galen. Det är inte bra, allt går som sagt till en viss gräns och det behöver nog många lära sig! Så dagens slutord, innan sängen får sällskap av mig lyder såhär: Ta dagen som den kommer! /

Uppdatering.

Tänkte berätta lite om min fartfyllda dag.. Började med att klockan ringde 06.15, cykla till jobbet! men asså fyfan vilken motvind jag hade idag, shit! På morgonen när man är helt trött och inte riktigt vaknat. När jag väl börja jobba gick de bra, men när man inte har nå att göra ja då jävlar går tiden sakta och allt är helt långtråkigt.
Sen fick jag mess av halvan där hon skrev att hon skulle jobba. Det va ju lite skoj eftersom vi har jobbet brevid varann :D såg henne när hon var ute och lekte med sina barn, stackarn..såg hur kallt det var!!!!

Så efter jobbet cykla och möta upp henne. Vi drog till friskis och körde ett puls/medel, gick riktigt bra faktiskt!
Nu sitter jag här, nyduschad och fräsch! :D ska jobba imorgon oxå, 07.30-16.00, det bästa av allt är att halvan jobbar exakt samma tid, så efter jobbet drar vi och solar sen blire ki box!!!

Nu gäspa jag min 2244 gäsp, kanske måste slockna snart så man orkar dagen imorgon! =)
ps. jag har fått så jävla ont i nacken, de är värst på morgonen och kvällen, känns helt konstigt i hela nacken...:S


see you bye!
/M


021109

Klockan är inte ens 10 och här sitter jag fullt påklädd och klar för att jobba, Kerstin ringde nyss och fråga om jag ville jobba 12-16 på Ormkärrskolan och givetvis tackar jag ja! Glad att det bara är 4 timmar idag, ist för 8 som jag kmr att jobba imorrn och på Onsdag. Är verkligen helt slut efter helgens bravader, haha! Som sagt, jag ska vara glad att dom ringer överhuvudtaget så nu ska vi inte klaga, hrmff hehe btw så är har halvan jobbat cirkus 2 timmar redan! Duktig flicka, så idag kör vi rikligt med hard work båda 2, likaså imorrn! Hoppas på massor med jobb fan, vore kul att tjäna lite eget plus att jag blir så jävla rastlös av att bara går hemma. Då går man ju och tränar ihjäl sig ist, inget negativt kanske men det blir långtråkigt i längden det mä, så lite variation vill man ju ha :) Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, plocka lite i rummet och sen some lunch before i go to work! Men först dagens Outfit:




Utan smink kör jag på, varje dag, föer er som inte visste det. Det är inte min grej, är nog mer av en naturlig tjej helt enkelt, kommer nog alltid vara och har alltid varait det! Tummen ner för smink!

Jag vet något som inte ni vet, något som jag inte kommer nämna här, kanske nån gång men inte än på länge ivf. Jag vet verkligen något som jag vet att ni skulle vilja veta och kom precis på att det är mer än 1 sak som jag har att berätta som ni inte komma få veta! Fan vad jag är bra på att behålla hemlisar. e

011109

Jag satt precis och kollade vilket datum det var och insåg att vi redan är inne på November, Herregud vad tiden går snabbt alltså. Jag fyller år om 18 dagar & Mallan om 19 dagar, vi bastar ju 19 vintrar..Inte för att det känns nå speciellt, men det är väl ändå alltid lite kul att fylla år måste jag erkänna :) Det är ju trots allt "ens egen" dag då och sånt gillar vi mohaha! Idag har vi båda två tillbringat dagen i sängen och jag tänker fortsätta med det resten av kvällen.  Jag älskar att göra ingenting och min säng är så jävla underbar rent ut sagt, efter att jag möblerade om och bytte placering på sängen så sover jag som en prinsessa. Jag är seriös när jag säger det, min andra halva säger samma sak.. Antar att jag hittade energin i mitt rum, mitt i prick. Hög fem för det haha! Sover som en Gud nu för tiden, We like!
Gårdagen var trevlig, Halloweenparty hos Nikki&Sebbe som sagt..Blev inte så sent, o vi gick hem vilket var väldigt skönt faktiskt. Inte så långt ju, plus att alkoholintaget var prefekt. Alldelles lagom, bra bra! Bilder kommer någon dag framöver, har inte fått några än för alla andra ligger väl som jag i sängen och orkar inte röra sig såhär dagen efter, därför ska jag dra nu.. Väntar nämligen på kött, potatisklyftor och sallad! / e

RSS 2.0